Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

feature_sunmountain-1

Joka lokakuu noin 1,6 miljoonaa junioria eri puolilla maata ottaa PSAT: n. Ne, jotka tekevät 1%: n pisteet, saavuttavat kansallisten ansioiden semifinalistin. Suurin osa näistä opiskelijoista siirtyy kansallisten ansioiden finalisteiksi, ja osa voittaa stipendirahoja yliopistolle.

Kansallisten ansioiden semifinalistiksi nimittäminen on valtava saavutus korkeakoulun tiellä. Katsotaanpa, mitä sinun on tehtävä tullaksesi kansallisten ansioiden semifinalistiksi.Kansallisten ansioiden semifinalistien pääsyvaatimukset

Jos haluat tulla semifinalistiksi ja saada kansallisen ansion apurahan, sinä on pakko täyttää seuraavat neljä vaatimusta National Merit Scholarship Corporation (NMSC) :

  • Ilmoittaudu lukion opiskelijaksi ja etenee normaalisti kohti valmistumista. Tämä tarkoittaa vain sitä, että otat ja läpäiset normaalin määrän kursseja ja odotat valmistuvasi ajoissa.

  • Suunnittele ilmoittautua täysipäiväisesti yliopistoon syksyn jälkeen lukion valmistumisen jälkeen. Toisin sanoen, et voi lykätä yliopistoa viettämään vuotta ulkomailla, työskentelemään kokopäiväisesti jne.

  • Ole Yhdysvaltain kansalainen tai laillinen Yhdysvaltain vakituinen asukas, joka aikoo tulla Yhdysvaltain kansalaiseksi.

  • Ansaitse PSAT -pisteet. `` Huipputuloksen '' määritelmä vaihtelee osavaltion mukaan, mutta yleensä sinun on pisteytettävä 1% juniorien joukosta päästäksesi pätevyyteen.

Mutta mitä PSAT -pisteitä tarvitset tarkalleen? Jatka lukemista, koska seuraavassa osassa selitämme tarkalleen, kuinka korkean PSAT -pisteesi on oltava, jotta voit saada semifinalistin.

miten tj eckleberg vaikuttaa herra wilsoniin

yliopisto-1.jpg
Jotta voit saada kansallisia ansioita, sinun on suunniteltava aloittaa yliopisto syksyllä lukion valmistumisen jälkeen.

Kansalliset ansioiden välierät, karsinnat

NMSC käyttää omaa valintaindeksinsä sen määrittämiseksi, mitkä opiskelijat ovat kelvollisia opiskelijoita ja semifinalisteja. Yleensä 3–4 prosentin pisteitä saaneet opiskelijat nimitetään kiitetyiksi tutkijoiksi, kun taas 1 prosentin pisteitä saaneet opiskelijat katsotaan semifinalisteiksi.

Opiskelijoita verrataan a valtion mukaan. NMSC: n valintaindeksi vaihtelee välillä 48 - 228 ja perustuu PSAT -osion pisteisiin. PSAT -osastopisteitä on kolme (yksi matematiikasta, lukemisesta ja kirjoittamisesta ja kielestä). Kunkin osion pisteet vaihtelevat 8-38.

Voit laskea valintaindeksisi yksinkertaisesti lisää kolme PSAT -osiopisteesi yhteen ja kerro sitten summa kahdella.

Oletetaan, että sinulla on 28 lukemista, 32 kirjoittamista ja kieltä ja 34 matematiikkaa. Löydät valintaindeksituloksesi lisäämällä osiosi pisteet yhteen: 28 + 32 + 34 = 94. Kerro sitten summa kahdella (94 * 2 = 188). Tämä antaa sinulle valintaindeksipistemäärän 188.

Kuten alla olevasta kaaviosta näet, 188 valintaindeksin pisteet eivät ole riittävän korkeat, jotta he voivat saada National Merit Semifinalist -tilan. Sen sijaan tarvitset Valintaindeksi 212 tai korkeampi, riippuen siitä, missä teet testin.

Olemme koonneet kattavan luettelon yksilöiden raporttien perusteella eri puolilta maata täyttävät PSAT -valintaindeksin tulokset. Tutustu viimeisimpään valtion katkaisut kansallisten ansioiden semifinalistille alla olevassa kaaviossa. Niiden avulla valittiin semifinalistit PSAT: n lokakuun 2019 hallinnosta.

Osavaltio Valintaindeksi
Alabama 212
Alaska 212
Arizona 218
Arkansas 212
Kaliforniassa 221
Colorado 217
Connecticut 220
Delaware 219
DC 222
Florida 216
Georgia 219
Havaijilla 217
Idaho 214
Illinois 219
Indiana 215
Iowa 212
Kansas 214
Kentucky 214
Louisiana 212
Maine 213
Maryland 221
Massachusettsissa 222
Michigan 216
Minnesota 218
Mississippi 211
Missouri 214
Montana 210
Nebraska 213
Nevada 215
New Hampshire 215
New Jersey 222
Uusi Meksiko 211
New York 220
Pohjois-Carolina 217
Pohjois-Dakota 209
Ohio 215
Oklahoma 211
Oregon 217
Pennsylvania 217
Rhode Island 216
Etelä-Carolina 212
Etelä-Dakota 209
Tennessee 215
Texas 219
Utah 212
Vermont 212
Virginia 221
Washington 220
Länsi-Virginia 209
Wisconsin 213
Wyoming 209
Keskimääräinen tulos 215

Kuten huomaat, tulokset vaihtelevat sen mukaan, missä teet testin. Katkokset säännöllisesti vaihtelee muutaman pisteen välillä, joten jos et ole vielä käyttänyt PSAT-ohjelmaa ja tavoittelet kansallisia ansioita, aseta tavoitevalintaindeksisi noin 2–5 pistettä korkeammaksi kuin osavaltiollesi ennustettu raja.

Kun olet ottanut PSAT: n, et voi enää tehdä nimeäsi semifinalistiksi, ennen kuin tulokset julkaistaan. NMSC ilmoittaa kelvollisille opiskelijoille Seuraavan lukuvuoden syyskuussa.

body_keepcalmandgopractice

Mitkä ovat askeleet tullakseen kansallisten ansioiden semifinalistiksi?

Tiedät nyt kansallisten ansioiden semifinalistiksi tulemisen vaatimukset ja sinulla on suunnitelma saada PSAT -pisteet. Mutta mitkä ovat todelliset askeleet kohti semifinalistia? Prosessi alkaa varhain nuorempana ja voi kestää aina viimeisen vuoden loppuun asti. Alla on hahmoteltu tärkeimmät vaiheet, jotka sinun on suoritettava tullaksesi semifinalistiksi.

Juniorivuosi

Lokakuu: Ota PSAT

Käytät PSATia keskiviikkona tai lauantaina nuoremman vuoden lokakuussa. Koska kilpailet noin 1,6 miljoonan juniorin kanssa, on tärkeää opiskele ahkerasti PSAT: lle (kuten SAT: lle tai ACT: lle) ottamalla viralliset PSAT -harjoitustestit ja kohdistamalla heikkoutesi valmistelussa. (Annamme sinulle lisää PSAT -valmisteluvinkkejä seuraavassa osassa.)

Muista, että vain 1% parhaista junioreista pääsee semifinalistiin, joten sinun on oltava pelisi kärjessä testipäivänä!

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Joulukuu: Vastaanota PSAT -pisteitä

Saat yleensä PSAT -pisteet joulukuun alussa, noin kuusi viikkoa testin jälkeen. Vaikka näet, kuinka hyvin teit pisteitä ja täytätkö osavaltiosi viimeisimmän kansallisten ansioiden välierärajan, muista, että nämä raja -arvot voivat muuttua hieman joka vuosi, joten tiedät varmasti, oletko semifinalisti, ennen kuin pääset lukuvuoteen.

Talvi/kevät: NMSC määrittää korkeat pisteet

Tänä aikana NMSC määrittää 50000 parhaan maalintekijän, jotka laativat National Merit -ohjelman.

ABI-vuosi

Syyskuu: Semifinalistit julkistettu

Vanhemman vuoden syyskuun alussa opit vihdoin, oletko virallisesti kansallisten ansioiden semifinalisti vai et. Määritetyistä 50 000 parhaasta maalintekijästä 16 000 tulee semifinalisteiksi, ja loput 34 000 tunnustetaan kiitetyiksi opiskelijoiksi (mutta eivät jatka kansallista ansio -ohjelmaa).

Syksy: Hae finalistiksi

Kun sinut on hyväksytty semifinalistiksi, aloitat finalistin hakuprosessin. Jotta voit hakea, sinun on toimitettava seuraavat materiaalit:

  • Lukion transkriptio
  • SAT -pisteet (perille 31. joulukuuta mennessä)
  • Tietoja toiminnastasi ja johtotehtävistäsi
  • Henkilökohtainen essee
  • Suositus lukion rehtorilta tai henkilöltä, jonka rehtori nimeää koulun virkamieheksi
  • Tietoja koulusi opetussuunnitelmista ja arviointijärjestelmästä

SAT -pisteille tai GPA: lle ei ole virallista raja -arvoa, mutta NMSC etsii vahvoja arvosanoja ja testituloksia todistaaksesi, että PSAT -pisteesi eivät olleet vain sattumaa.

Helmikuu: Finalistit julkistettu

Helmikuussa 15 000 16 000 semifinalistista nimetään finalisteiksi ja he voivat hakea kansallisia ansioita.

Maaliskuu: Apurahan voittajat julkistettu

Lopuksi 7500 finalistia oppii olevansa kansallisten ansioiden apurahan voittajia. Jokainen voittaja saa 2500 dollarin vuosittaisen National Merit -apurahan, yrityksen rahoittaman apurahan ja/tai korkeakoulun rahoittaman apurahan.

Aloita eCourse nyt

body_steps-9.jpg

Miten saat PSAT -pisteet, joita tarvitset tullaksesi kansallisten ansioiden semifinalistiksi?

Okei, joten tarvitset hämmästyttäviä pisteitä PSAT: lla, jotta voit saavuttaa National Merit Semifinalist -rajan. Tämän pistemäärän saaminen voi olla vaikeaa, mutta noudata näitä kolmea vinkkiä valmistautuessasi saadaksesi parhaan PSAT -pisteet.

#1: Tee harjoitustestit

Hyvin toimiminen PSAT: lla on kyse valmistautuminen. Testin sisällön ja muodon tutkiminen on paras tapa nostaa pisteet.

Jotkut ihmiset ovat luonnollisia testaajia, kun taas toiset stressaavat paineen alla. Riippumatta siitä, miten reagoit ajoitettuihin testeihin, valmistaudu laadukkaita, asiaankuuluvia materiaaleja on paras tapa sijoittua huipputuloksiin.

Koska College Board tekee PSAT: n, sen online -käytännön kysymykset ovat hyvä paikka aloittaa. Alla on kaksi virallista PSAT -harjoitusta, joita voit käyttää ilmaiseksi. Löydät myös lisää ilmaisia ​​ja virallisia PSAT -käytännön testejä oppaastamme.

Tee nämä harjoitustestit tyypillisissä testiolosuhteissa: työskentele hiljaisella alueella, jossa on vain vähän häiriötekijöitä, ja käytä aikaa PSAT: n virallisten aikarajoitusten mukaisesti.

Ajoitettujen testien suorittaminen on taito, ja tämän taidon harjoittaminen auttaa sinua parantamaan ja parantamaan PSATia. Testin muodon ymmärtäminen auttaa myös poistamaan mahdolliset huolimattomat virheet.

#2: Tunnista ja vahvista heikot alueesi

Ei kuitenkaan riitä, että suoritat vain yhden harjoitustestin ja siirryt heti seuraavaan. Kun opiskelet ja vastaat harjoitusongelmiin, yritä tunnistaa heikkoutesi. Onko virheissäsi mitään malleja? Tarvitsetko lisää harjoitusta lukukysymysten kanssa? Kielioppi? Sanasto? Algebra? Todennäköisyys? Selvitä, mihin sinun on keskitettävä huomiosi, jotta voit todella vahvistaa PSAT -kokonaispisteitäsi.

Samalla saatat myös pystyä nostamaan kokonaispistettäsi pelaamalla vahvuuksillesi. NMSC ottaa huomioon yhdistelmäpisteesi yksittäisten osiotulosten sijaan. Jos esimerkiksi sait 650 pistettä harjoitustestin matematiikkaosastolla, sinun voi olla helppo nostaa se jopa 750+: een. Tai jos olet vahvempi lukemisessa ja kirjoittamisessa, saatat pystyä lisäämään pisteitä yhdistettyyn pisteeseesi keskittämällä energianne näihin kahteen osaan.

Muista vain, että lopulta sinulla ei voi olla alhaisia ​​pisteitä PSAT: ssa, jos haluat tulla kansallisten ansioiden finalistiksi. Yritä siis pysyä vahvana testin kaikilla osa -alueilla!

#3: Aseta tavoitteet ja seuraa edistymistäsi

Kansallisten ansioiden semifinalistiksi tuleminen on korkea tavoite, ja jotta voit varmistaa, että olet saavuttamassa sen, sinun on tiedettävä varhain, mitä PSAT -tavoitetta haluat saavuttaa ja kuinka paljon sinun pitäisi edistyä.

Käytä ensin yllä olevaa kaaviota selvittääksesi, mikä raja on osavaltiollesi. Haluat ehkä lisätä pisteen tai kaksi varmuuden vuoksi ja ottaa huomioon mahdolliset raja -arvojen nousut.

Kun olet saanut PSAT -tavoitteesi kokonaispistemäärän, aseta pienempiä tavoitteita saavutettavaksi koko opiskelusi ajan. Nämä voivat olla kuukausi- tai viikkotavoitteita sen mukaan, mikä sopii parhaiten aikataulusi mukaan. Jotkut ideat voisivat olla yrittää ymmärtää paremmin algebran kysymyksiä viikon loppuun mennessä tai yrittää nostaa PSAT -kokonaispisteesi 20 pistettä kuun loppuun mennessä.

Tavoitteistasi riippumatta tarkista säännöllisesti, että olet (matkalla) niiden saavuttamiseen. Jos ei, ota selvää, mitä voit tehdä parantaaksesi, esimerkiksi opiskelemalla useammin tai muuttamalla opetusmenetelmiäsi. Säännöllisten tavoitteiden asettaminen ei ainoastaan ​​auta sinua pysymään motivoituneina, vaan myös varmistaa, että edistyt niin kuin haluat saavuttaaksesi testipäivänä haluamasi pisteet.

body_motivationshark

Kuinka pysyä motivoituneena PSAT: lle

Sen lisäksi, että suunnittelet PSAT -valmistautumista, sinun tulee kysyä itseltäsi toinen tärkeä kysymys: kuinka pysyt motivoituneena? Motivaation säilyttäminen on avainasemassa opintojesi ylläpitämiseksi. Miksi haluat menestyä PSAT: lla? Mikä ajaa sinua?

Jotkut syyt, miksi opiskelijat pyrkivät kansallisten ansioiden semifinalisteiksi, ovat akateeminen tunnustus, apuraharahat ja pääsy yliopistoon. Mitä ovat sinun omat henkilökohtaiset syyt? Kirjoita ideasi muistiin ja katso tästä luettelosta inspiraatiota aina, kun tunnet motivaation viivästyvän.

Koska PSAT on läheisesti sidoksissa SAT: ään, kaikki opiskelut, joita teet nyt, ovat ehdottomasti maksaa pois, kun otat SAT: n. Lisäksi sinun on luultavasti helpompi löytää vapaa -aikaa nyt kuin uppoutumalla yliopistosovelluksiin lukuvuonna.

Karsintapisteen tai korkeamman saavuttaminen vie paljon kovaa työtä. Tämän kovan työn edut eivät lopu, kun saat NMSC: ltä postitse todistuksen, joka tunnistaa sinut semifinalistiksi vanhemman vuoden syyskuussa.

Sinä pystyt todista itsellesi ja muille sitoutumisesi ja ajamisen syvyytesi asettamalla toiveesi toimintaan ja unelmasi päättäväisyyteen. Loppujen lopuksi tämä keskittynyt, määrätietoinen ponnistus on avain menestykseen kaikessa tekemässäsi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.