Kuinka tulla lentoemännäksi: 13 asiantuntijavinkkiä

Haaveiletko matkustamisesta työhön, koskettamisesta joka päivä uudessa kaupungissa ja kokemisesta eri kulttuureissa säännöllisesti? Rakastatko auttaa ihmisiä ja elätkö asiakkaiden kanssa (myös ei kovin miellyttävissä)?

Jos näin on, voit harkita uraa lentoemäntänä.

Hämmästyttävästä TV- ja elokuvamaineestaan ​​huolimatta lentoemäntätyöt ovat vaikeita. He ovat myös kilpailukykyisiä saadakseen. Tässä artikkelissa eritän, miten tulla lentoemännäksi päättämällä ensin, onko työ lentoemäntänä sinulle sopiva, ja jos on, miten hakea lentoemäntätöihin. Lentoemäntäksi tuleminen on jännittävä, ainutlaatuinen urapolku, joka voi muuttaa elämääsi.Kiinnostaako tulla lentoemännäksi? Harkitse ensin näitä kysymyksiä

Lentohenkilökunnan työpaikat ovat jännittäviä, ainutlaatuisia ja arvostettuja. Ne voivat myös olla uuvuttavia ja voimakkaita ja vaativat sinua tekemään merkittäviä uhrauksia henkilökohtaisessa elämässäsi. Harkitse nämä kysymykset, ennen kuin aloitat pitkäaikaisen hakemuksen lentoemäntänä.

Onko sinulla kunnossa työskennellä pitkiä, vaikeita tunteja?

Parhaimmillaan lentoemännän aikataulu sisältää pitkiä, vaikeita työpäiviä. Pahimmillaan, lentoemännän aikataulu voi olla arvaamaton ja uuvuttava.

Kun sinusta tulee lentoemäntä, sinä olet vastuussa siitä, että sinulla on tietyt päivät, joina olet suunnitellut suorittamasi matkat. Olet myös vastuussa muutamasta päivästä kuukaudessa, jolloin sinun on oltava päivystävä hypätäksesi matkalle tarvittaessa . Päiväsi ja päivystyksesi voivat olla mitä tahansa päiviä - arkipäiviä, viikonloppuja, vapaapäiviä jne.

Ensimmäisen vuoden lentoemäntänä joudut todennäköisesti olemaan päivystys tai päivystys useimpien tärkeimpien matkapäivien aikana, ja sinulla on vähemmän ikää lennon valitsemisessa. Tämä tarkoittaa, että työskentelet todennäköisesti lomilla ja melkein varmasti työskentelet ainakin joissakin viikonloppuisin.

Matkasi ovat usein erittäin vaikeita ja väsyttäviä kehollesi. Jos lennät pääasiassa lyhyitä, kansallisia lentoja, sinulla on todennäköisesti kaksi tai useampia lentoja päivässä ja olet vastuussa satojen asiakkaiden asiakaspalvelutarpeiden valvonnasta. Jos lennät kansainvälisiä matkoja, joudut todennäköisesti lentämään vain yhden matkan päivässä, mutta sinulla on yleensä nopea läpimenoaika ennen kuin sinun on oltava seuraavalla lennolla. Niin moniin eri paikkoihin matkustaminen niin nopeasti voi olla raskasta kehollesi, koska usein sopeudut eri aikavyöhykkeisiin ja nouset erittäin aikaisin tai pysyt erittäin myöhään.

Pystytkö sitoutumaan intensiiviseen harjoitusprosessiin?

Lentohenkilökunnan koulutus on pitkä, intensiivinen prosessi. Lentoemäntäkoulutusta varten sinun on muutettava määritettyyn koulutuspaikkaan, jossa asut muiden lentoemäntäharjoittelijoiden kanssa koko koulutuksen ajan, joka voi kestää useita kuukausia. Useimmilla lentoyhtiöillä on vain kaksi tai kolme koulutustilaa olet todennäköisesti kaukana kotoa koko harjoittelusi ajan.

on 2,9 gpa huono yliopistossa

Harjoituspäivät itsessään ovat henkisesti ja fyysisesti uuvuttavia. Opit sääntöjä siitä, kuinka pitää ihmiset turvassa ilmassa, sekä harjoitella fyysisiä taitoja, joita tarvitset auttaaksesi koneita pakkaamaan tai suorittamaan turvallisia evakuointeja.

Olisitko kunnossa siirtymässä työhön?

Lentoyhtiöillä on keskukset, joista monet heidän lennoistaan ​​ovat lähtöisin, ja heidän miehistönsä vaaditaan usein asumaan lähistöllä, jotta he voivat olla valmiita hyppäämään lennolle hetkellisesti.

korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,6 gpa: n

Jos et asu lentoyhtiön keskuksen lähellä, sinun on todennäköisesti muutettava , ainakin sen kuukauden osan aikana, jolloin päivystät. Se voi tarkoittaa, että jätät ystäväsi ja perheesi pitkäksi aikaa.

Pidätkö tekemisistä asiakkaiden kanssa?

Lentoemäntänä sinun on oltava tekemisissä asiakkaiden kanssa koko ajan - eivätkä he ole aina miellyttäviä tai mielellämme työskennellä kanssasi. Jos et pidä tekemisistä asiakkaiden kanssa, lentoemäntä ei todennäköisesti ole oikea työ sinulle.

Kuinka tulla lentoemännäksi: Lennonhoidon vaatimukset

Haluatko silti olla lentoemäntä? Lentoemäntähakemuksen hakeminen on erittäin kilpailukykyistä. Esimerkiksi Delta vastaanottaa säännöllisesti 100 000 hakemusta avoimilla ilmoittautumisjaksoillaan, joista he hyväksyvät vain useita satoja harjoittelijoita. Monilla lentoyhtiöillä on tiukat vaatimukset lentoemäntänsä. Tässä osassa puhun siitä, mitkä näistä vaatimuksista ovat. Muista kuitenkin, että jokaisella lentoyhtiöllä on erilaiset vaatimukset hoitajilleen.

Lennonjohtajan vähimmäisikää koskevat vaatimukset

Kaikilla lentoyhtiöillä on hakijoiden alaikärajat. Nämä voivat olla 18-21-vuotiaita lentoyhtiöstä riippuen. Lentoemäntien enimmäisikärajaa ei ole missään yhdysvaltalaisessa lentoyhtiössä.

Lentohenkilökunnan vaatimukset fyysiselle kyvylle

Yksi suurimmista myytteistä lentoemäntänä olemisesta on, että sinun on oltava kaunis supermalli voidaksesi olla lentoemäntä. Ei totta!

Lentoyhtiöillä ei ole fyysisiä ulkonäkövaatimuksia, mutta he haluavat sinun näyttävän siistiltä ja hyvin hoidetulta. Normaalisti lentoyhtiöt etsivät konservatiivisia, klassisia pukeutumistyyliä ja ulkonäköä. Tämä tarkoittaa sitä, että hiuksesi tulisi olla värjätty luonnollisella värillä, eikä sinulla saa olla korvien lisäksi näkyviä tatuointeja tai lävistyksiä.

Pituuden ja painon suhteen lentoyhtiöt edellyttävät, että pääset tavaratilan säilytyslokeroihin ja että mahtuu helposti istuimelle. Muuten ei ole kovia tai nopeita katkaisuja korkeudelle tai painolle.

Lentoyhtiöt vaativat lentoemäntänsä näkemystä 20/20 , joka voidaan saavuttaa joko luonnollisesti tai koskettimien ja / tai lasien avulla.

Lopuksi, jotkut lentoyhtiöt saattavat vaatia sinua läpikäymään lääketieteellisen tai fyysisen kuntotestin varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi hyvä terveys täyttämään työn vaatimukset.

Lentohenkilökunnan vaatimukset koulutukselle

Kaikki yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt vaativat, että sinulla on lukiotodistus tai GED-hakemus. Sinun on myös pystyttävä läpäisemään täydellinen taustatarkastus ja huumeiden seulonta.

Kuinka tulla lentoemännäksi: löytää työpaikka

Lentohenkilökunnan työpaikkoja voi olla vaikea löytää. Lentoyhtiöillä on usein vuokra-ikkunoita koko vuoden ajan, jolloin ne hyväksyvät hakemukset. Hyvin harvat yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt palkkaavat vuoden ympäri. Tätä varten tässä on joitain vinkkejä unelmiesi lentoemäntätyön löytämiseen.

millä puolella sydämeni on

Päätä, mille lentoyhtiöille haluat työskennellä

Ensinnäkin sinun pitäisi päättää, minkä lentoyhtiöiden kanssa haluat lentää. Kaikki Yhdysvaltain lentoyhtiöt ovat hyvin erilaisia. Harkitessasi, minkä lentoyhtiön kanssa haluat lentää, mieti seuraavia kysymyksiä.

# 1: Mihin haluan lentää? Kaikki lentoyhtiöt eivät lennä samoissa paikoissa. Jos sinulla on sydämesi asetettu tekemään se Tyynenmeren luoteeseen, varmista, että haet lentoyhtiötä, joka lentää sinne.
# 2: Mikä on asiakaspalvelun filosofiani? Jokaisella lentoyhtiöllä on oma filosofia asiakaspalvelusta. Lue lentoyhtiöiltä, ​​mikä vastaa omaa asiakaspalvelufilosofiasi.
: 3: Mitä muut lentoemännät sanovat työskennellessään tässä lentoyhtiössä? Voit käyttää online-yrityssivustosivustoja, kuten Glassdoor, kurkistaa, millaista on työskennellä toisella lentoyhtiöllä. Nämä arvostelut voivat auttaa sinua näkemään yrityksen positiiviset ja negatiiviset näkökohdat, joten voit tehdä tietoisemman päätöksen siitä, mihin hakea. Ota aina nämä arvostelut suolalla, mutta vain siksi, että jollakin muulla oli huono kokemus, ei tarkoita, että sinäkin.

Käytä työnhakusivustoja

Työsivustot, kuten Indeed.com ja Monster.com, voivat auttaa sinua selvittämään, milloin yritykset palkkaavat lentoemäntiä. Voit myös tarkistaa lentohenkilökunnan uran, verkkosivuston, joka tarjoaa tietoja kaikkien lentoyhtiöiden avoimista hakijakausista yhdessä paikassa.

Tarkista sinua kiinnostavien lentoyhtiöiden verkkosivustot

Toinen loistava tapa löytää lentoemäntä työpaikkoja on katsella niiden lentoyhtiöiden verkkosivustoja, joihin olet kiinnostunut hakemaan. Heillä on usein tietoa avoimista paikoista sivustoillaan.

Kuinka tulla lentoemännäksi: Haetaan työpaikkoja

Kuten mainitsin, lentoemäntäksi hakeminen on erittäin kilpailukykyistä. Tässä osassa puhun siitä, kuinka voit erottua joukosta haku- ja haastatteluprosessin aikana.

Kiillotetun lennonhoitajan sovelluksen esittäminen

Lentoyhtiöiden palkkaamispäälliköiden on tutkittava satoja tuhansia hakemuksia. Tässä on muutama vinkki, jotta sovelluksesi erottuu.

Näytä taitosi

Lentoyhtiöt haluavat usein palkata lentoemäntiä, joilla on erityisosaamista, kuten poikkeuksellinen asiakaspalvelukyky tai intohimo matkustamiseen. Jos olet todistanut pystyväsi työskentelemään eri tilanteissa olevien ihmisten kanssa, sinun kannattaa ehdottomasti korostaa tätä sovelluksessasi. Jos esimerkiksi olet kohdannut ja pitänyt palvella ihmisiä eri taustoista edellisessä työssäsi, se osoittaa, että sinulla on mitä sinun on käsiteltävä ihmisiä.

Vastaavasti lentoyhtiöt etsivät ehdokkaita, jotka nauttivat matkustamisesta, mikä on tietysti suuri osa työtehtävästäsi. Jos olet matkustanut paljon, korosta se, vaikka se olisi jatko-osan myöhemmässä osassa, kuten henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet tai taidot.

Lopuksi, jos haluat lentää kansainvälisesti, sujuvuus toisella kielellä voi auttaa sinua todella erottua pakkauksesta , koska sinun on autettava asiakkaita, joiden äidinkieli ei ole englanti. Varmista, että sovelluksesi heijastaa kaikkia ainutlaatuisia taitojasi, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta.

Korosta kokemuksesi

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lentoemäntänä tai muilla korkean stressin asiakaspalvelukentillä, muista merkitä tämä hakemukseesi ja jatkaa. Lentoyhtiöt etsivät lentoemäntiä, jotka pystyvät tarjoamaan poikkeuksellista asiakaspalvelua kaikille asiakkailleen.

Kun korostat asiakaspalvelukokemustasi, varmista, että annat kontekstin. Esimerkiksi, jos olet työskennellyt kaupassa aiemmin, määrittele asiakkaiden lukumäärä, joille olet tekemisissä kiireisinä päivinä, mikä osoittaa, että pystyt käsittelemään useita asiakkaan vuorovaikutuksia yhdessä päivässä. Vaikka olisit työskennellyt vähemmän merkityksellisessä tehtävässä, korosta, kuinka sinun on pitänyt olla joustava ja avulias eri ihmisryhmille.

Tarkista hakemuksesi huolellisesti

Koska johtajien palkkaamisen on nopeasti tutkittava satoja tuhansia ehdokkaita kerralla , sinun on varmistettava, että sovelluksessasi ei ole virheitä tai virheitä joka voi automaattisesti hylätä sinut asemasta. Tarkista kirjoitusvirheet tai muut helposti korjattavat virheet, jotka tekisivät sovelluksestasi näyttävän vähemmän ammattimaiselta.

Varmista, että täytät vaatimukset

Ennen hakemista varmista, että täytät kaikki työhön liittyvät vaatimukset. Jos esimerkiksi lentoyhtiö vaatii, että sinulla on passi, varmista, että sinulla on sellainen. Jos et, palkkapäälliköt todennäköisesti poistavat hakemuksesi heti.

on 18 -vuotias hyvä

Kuinka erottua haastatteluissasi

Lentoemäntähaastattelupäivät voivat olla stressaavia asioita. Sinua haastatellaan usein satojen ikäisesi joukossa, jotka hakevat samoja rajoitettuja paikkoja. Noudata näitä vinkkejä erottua pakkauksesta.

pääsenkö cornelliin

Varmista, että näytät ammattimaiselta

Kuten aiemmin mainitsin, lentoyhtiöt pitävät erittäin tärkeänä, että lentoemäntänsä hoidetaan siististi. Varmista, että sinulla on ammattiasu, että hiuksesi on siististi kammattu ja että olet hereillä ja tarkkaavainen haastattelun aikana.

Harjoittele lentoemännän taitoja

Lentoyhtiöt ovat saattaneet näyttää sinulle lentoemäntätaidot haastattelusi aikana, kuten ilmoituksen tekeminen lentokoneen PA-kaiuttimessa tai tapaaminen hallitsemattoman asiakkaan kanssa. Valmistaudu näihin tilanteisiin etukäteen harjoittelemalla sitä, mitä sanoisit kaiuttimen kautta (muista puhua hitaasti ja selkeästi) tai miten suhtaudut vihaisiin asiakkaisiin. Valmistautuminen mihin tahansa skenaarioon auttaa sinua erottumaan ja antaa sinulle tunteen rauhallisuudesta haastatteluprosessin aikana.

Osoita, että voit työskennellä hyvin osana tiimiä

Lentoemännät ovat osa tiimiä. He työskentelevät muiden koneessa olevien lentoemäntien sekä koneita lentävien kapteenien ja ensimmäisten upseerien kanssa. Varmista, että osoitat kykynsä olla hyvä joukkuetoveri haastatteluprosessin aikana. Ole valmis esittelemään erityisiä esimerkkejä aiemmasta työstäsi, jossa sinun on pitänyt tehdä yhteistyötä muiden työntekijöiden kanssa tai ratkaista positiivisesti työpaikan konflikti. Jos ryhmätapahtumia on, kohtele muita hakijoitasi sydämellisesti ja kunnioittavasti, vaikka kilpailisitkin samasta työstä.

Koulutus lentomieheksi

Kun olet väliaikaisesti palkattu lentoemäntänä, sinun on vielä suoritettava pitkä ja vaikea koulutus. Kaikki koulutukseen hyväksytyt eivät pääse kokonaan virallisesti lentoemännäksi. Tieto siitä, mitä kohtaat harjoitellessasi, voi auttaa sinua valmistautumaan.

Lentohenkilökunnan koulutus on intensiivinen, moniviikkoinen ohjelma. Olet koulutuksessa mistä tahansa 2-8 viikkoa. Sinun on todennäköisesti muutettava pois kotoa ollaksesi koulutuksessa, mikä tarkoittaa, että olet poissa ystävien ja perheen kanssa.

Harjoittelu koostuu kasvatuksellisista ja fyysisistä osista. Opit koodeista, säännöistä, määräyksistä ja teorioista, jotka sinun on tiedettävä matkustajien turvalliseen kuljettamiseen paikasta toiseen.

Voit myös käydä läpi lentoemäntänä olemisen fyysiset vaatimukset. Opit kuinka evakuoida lento, kuinka säilyttää ja poistaa matkatavarat sekä kuinka suojata matkustajia ja nähdä hätätilanteissa.

Koulutuksen suorittamiseksi sinun on läpäistävä FAA: n hallinnoima turvallisuus-, hätä- ja evakuointikoe. Useimpien lentoyhtiöiden on läpäistävä vähintään 90%, jotta sinut voidaan hyväksyä lentoemäntäksi.

Katsaus: Onko ura lentomiehenä sinulle sopiva?

Jos mietit, kuinka tulla lentoemäntäksi, on ensiksi tärkeää ymmärtää, onko lentoemäntä oikea sinulle. Lentohenkilökunnan työpaikat ovat melko vaikeita, ja polku lentoemännäksi tulee olemaan pitkä ja kilpailukykyinen. Varmista, että sovelluksesi on kiillotettu ja kilpailukykyinen, jotta erotut pakkauksesta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset