Kuinka tulla sertifioiduksi henkilökohtaiseksi valmentajaksi: 4 keskeistä vaihetta

body-im-here-to-pump-you-up-meme

Jos olet koskaan käynyt kuntosalilla, olet todennäköisesti nähnyt personal trainerin töissä. (Olet ehkä jopa työskennellyt yhden kanssa!) Jos pidät muiden auttamisesta saavuttamaan kuntotavoitteensa ja et välitä joustavasta aikataulusta, saatat nauttia fyysisestä kouluttajasta!

Jos olet kiinnostunut oppimaan personal traineriksi, olemme täällä auttamassa. Tämä artikkeli antaa sinulle selkeän käsityksen siitä, miten sinusta tulee personal trainer vastaamalla seuraaviin kysymyksiin : • Mitä personal trainer tekee?
 • Kuinka kauan kestää tulla henkilökohtaiseksi valmentajaksi?
 • Paljonko personal trainerit ansaitsevat?
 • Mitkä ovat personal trainerien työllisyysnäkymät?
 • Mitkä ovat henkilökohtaisen valmentajan vaiheet ja tarvitsetko erityisiä sertifikaatteja?

Oletko valmis oppimaan lisää personal traineriksi ryhtymisestä? Aloitetaan sitten!

huhtikuun 2016 säädöstestin päivämäärä

keho-harjoitus-meemi
Personal trainerit auttavat asiakkaitaan saavuttamaan fyysisen kunnon tavoitteensa. Yksi tapa tehdä se on hellittämätön kannustaminen!

Mitä Personal Trainer tekee?

Personal trainerit suunnittelevat kunto -ohjelmia kaikille yksilöistä kokonaisiin kuntoryhmiin .

Sen lisäksi, että henkilökohtaiset valmentajat auttavat ihmisiä saavuttamaan terveys- ja kuntotavoitteensa, ne toimivat joskus myös kunto -ohjaajina, kuntosaliohjelmien johtajina ja jopa valmentajina. Se on seuraava: personal trainerit käyttävät anatomian ja fysiologian tietämystään luodakseen turvallisia ja tehokkaita fyysisiä harjoitussuunnitelmia ... ja he myös auttavat ihmisiä saavuttamaan kuntotavoitteensa!

Vaikka todellisuus -TV uskoisi, että henkilökohtaisessa harjoittelussa on kyse tyylikkäiden urheiluvaatteiden käyttämisestä rautaa pumpattaessa, henkilökohtaisessa harjoittelussa on itse asiassa paljon muutakin! Itse asiassa, henkilökohtaisten kouluttajien on suoritettava ammattipätevyydet, elvytys- ja AED -koulutus jotta he voivat tehdä työnsä turvallisesti ja tehokkaasti. Useimmat työnantajat tarvitsevat näitä sertifikaatteja, jos haluat työskennellä personal trainerina.

Tässä henkilökohtaiset valmentajat ei tehdä: ne eivät ole sertifioitu antamaan lääkärin neuvoja tai tarjoamaan kaikenlaista fysioterapiaa. Jos olet kiinnostunut yhdestä näistä kunto -alueista, voit harkita ryhtymistä Toimintaterapeutti tai ravitsemusterapeutti.

Mutta henkilökohtaiset valmentajat tehdä suunnitella räätälöityjä kunto-ohjelmia, tarjota käytännön fyysistä harjoittelua ja motivoida ja rohkaista asiakkaitaan. Työnantajat odottavat yleensä myös personal trainereilta esimerkkiä omistautumalla myös omaan kuntoonsa. Joten, kun haluat oppia tulemaan kuntokouluttajaksi, sinun pitäisi aloittaa sitoutumalla suunnitelmaan oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi, jotta voit auttaa myös muita.

runko-kulta-säästöpankki-rahaa

Palkka- ja työllisyysnäkymät personal trainereille

Yksi tärkeä näkökohta, kun opit henkilökohtaiseksi valmentajaksi, on kuinka paljon nämä ammattilaiset ansaitsevat ja miltä heidän työmahdollisuutensa näyttävät. Vastaamme kysymyksiin: Kuinka paljon personal trainerit ansaitsevat? ja Millaiset ovat henkilökohtaisten valmentajien työmahdollisuudet? alla.

Paljonko personal trainerit ansaitsevat?

Ammattikouluttajan mahdollinen palkka voi todella vaihdella eri tekijöiden mukaan, kuten kuinka paljon sinulla on kokemusta, maantieteellistä aluettasi, missä työskentelet ja millainen henkilökohtainen valmentaja olet.

Sanottuaan sen, keskimääräinen vuosipalkka personal trainereille Yhdysvalloissa on yli 31 000 dollaria, ja 10% personal trainereista ansaitsee 100 dollaria+ tunnissa tietyissä olosuhteissa .

Tässä on erittely keskimääräisestä arvioidusta palkasta erityyppisille personal trainereille Yhdysvaltain työvoimatoimistot :

Työn tyyppi Arvioitu palkka
Sertifioitu henkilökohtainen valmentaja kuntosalilla tai kuntoklubilla
 • 24,54 dollaria/tunti kokopäiväisesti
 • 21,31 dollaria/tunti osa-aikaisesti
Itsenäinen sopimus sertifioiduna henkilökohtaisena valmentajana
 • Keskimäärin 40–60 dollaria/tunti
 • Joissakin olosuhteissa yli 100 dollaria/tunti
Yksityinen henkilökohtainen valmentaja
 • Keskimäärin 40–60 dollaria/tunti
 • Joissakin olosuhteissa yli 100 dollaria/tunti

On myös melko helppoa löytää henkilökohtaisten kouluttajien keskimääräinen tuntipalkka suurilta kaupallisilta kuntosaleilta (kuten Planet Fitness tai Gold's Gym). Koska monet personal trainerit päättävät aloittaa uransa harjoittelemalla kuntosaleilla, suosittelemme etsimään palkkoja alueesi kuntosaleilta. Näin sinulla voi olla tarkempi käsitys siitä, mitä voit tehdä henkilökohtaisena valmentajana yhteisössäsi!

Mutta pidä se mielessä monet personal trainerit ovat urakoitsijoita tai omistavat oman yrityksen. Jos tämä on tie, jota haluat jatkaa, palkkasi voi olla korkeampi tai pienempi kuin mitä tekisit kuntokeskuksen työntekijänä. On hyvä idea puhua tuntemiesi tai yhteisössäsi työskentelevien riippumattomien personal trainerien kanssa saadaksesi paremman käsityksen siitä, kuinka paljon he ansaitsevat.

Millaisia ​​ovat henkilökohtaisten valmentajien työmahdollisuudet?

Mukaan Yhdysvaltain työministeriö , kuntokouluttajien työllisyys on kasvanut noin 24% vuosina 2010--2020 . Tämä on paljon nopeampaa kuin muiden ammattien keskiarvo.

Tähän kasvuun on muutama syy. Jotkut suurimmista ovat yritykset investoivat työntekijöidensä terveyteen estääkseen liialliset sairauslomat , vammoja työssä ja parantaa työntekijöiden elämänlaatua. Yritykset tarjoavat joskus työntekijöilleen ilmaisia ​​kuntosalijäsenyyksiä, ja jotkut toimistot tarjoavat jopa sisäistä henkilökohtaista koulutusta! Myös painottaen terveellistä elämäntapaa ja itsehoitoa populaarikulttuurissa ja sosiaalisessa mediassa kaikenikäiset ihmiset ovat osoittaneet lisääntynyttä kiinnostusta myös henkilökohtaiseen koulutukseen.

Joten miten pääset työhön personal trainerina? Henkilökohtaiset valmentajat, joilla on parhaat työmahdollisuudet, ovat niitä joilla on muodollinen koulutus henkilökohtaisessa koulutuksessa ja akkreditoidut todistukset .

Mutta verkostoituminen on myös todella suuri osa siitä, miten tulla henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Työllisyysnäkymiesi parantamiseksi on myös tärkeää treenata kuntosalilla ja luoda verkko, jonka avulla voit rakentaa asiakaskunnan jos päätät olla itsenäinen tai yksityinen henkilökohtainen valmentaja.

runko-vuorikiipeilijä-spelunk

Näiden vinkkien avulla personal traineriksi ryhtymisen ei tarvitse tuntua ylämäkeen ... ellet halua treenata spelunkereita!

Kuinka tulla sertifioiduksi personal traineriksi: 4 tärkeää vaihetta

Polku personal traineriksi on hieman joustavampi kuin muut ammatit, mutta sinun on ehdottomasti otettava muutama vaihe, jos haluat huipputason työn.

Tässä on neljä vaihetta, jotka sinun tulee noudattaa, jotta sinusta tulee sertifioitu personal trainer.

Vaihe 1: Päätä ja jatka koulutuspolkuasi

Kun mietit kuinka tulla kuntokouluttajaksi, sinun on ensin päätettävä koulutuspolkusi. Sinun on aloitettava joko hankkimalla ylioppilastutkinto tai GED . (Puhumme korkeakoulututkinnon eduista myöhemmin, mutta et omistaa saada henkilökohtainen valmentaja.)

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, on aika päättää, haluatko hankkia akkreditoituja sertifikaatteja henkilökohtaiseen koulutukseen, tai jos haluat suorita kandidaatin tutkinto ja harjoittaa sertifiointia samanaikaisesti.

Valitset sitten kandidaatin tutkinnon tai et, sinulla on oltava akkreditoitu sertifikaatti tullaksesi henkilökohtaiseksi valmentajaksi. On olemassa erilaisia ​​ohjelmia, jotka voit suorittaa sertifioinnin saamiseksi, mutta minkä tahansa valitsemasi ohjelman tulee joko hyväksyä National Collegiate Athletic Association , Kansallinen kuntokouluttajien lautakunta , tai Etäopetuksen akkreditointikomissio . Akkreditoidun henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelman suorittaminen osoittaa asiakkaille ja työnantajille, että henkilökohtainen koulutustietosi on alan standardien mukainen - ja jos aiot työskennellä kaupallisessa ympäristössä, tarvitset ehdottomasti sertifikaatin vakuutustarkoituksiin!

Vaihe 2: Hanki sertifiointi

Eri organisaatiot tarjoavat akkreditoituja henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelmia, ja löydät nämä ohjelmatarjonnat etsimällä verkosta. National Academy of Sports Medicinein (NASM) sertifiointiohjelma on tällä hetkellä laajimmin henkilökohtaisten valmentajien pyrkimys.

Kaikki suorittamasi henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelma on melko samanlainen kuin koulussa suoritettava kurssi. Nämä ohjelmat sisältävät yleensä oppikirjan, opinto -oppaita, opettajan luentoja, läksyjä, harjoitustestit ja tietokilpailut. Henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelman lopussa sinun on suoritettava tentti saadaksesi sertifikaatin.

oppilaitokset, jotka eivät vaadi la

Kuten aiemmin mainitsimme, sinun ei tarvitse olla kandidaatin tutkintoa tullaksesi henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Jos saat korkeakoulututkinnon, sinun on silti suoritettava ja läpäistävä sertifiointiohjelma. Mutta korkeakoulututkinnon ansaitseminen voi olla etu, jos haluat tulla personal traineriksi! Voit saada kaupallisia henkilökohtaisia ​​koulutustöitä, jotka edellyttävät kandidaatin tutkintoa, ja voit siirtyä helpommin muille liittyville uralle (kuten kunto -ohjelmien hallinta tai kuntosalin hallinta).

Jos sinä tehdä päättää saada kandidaatin tutkinto, Parhaat pääaineet henkilökohtaisille valmentajille ovat kinesiologia , liikuntatiede, terveys ja ravitsemus tai fysioterapia. Jokainen näistä pääaineista on tieteeseen perustuva ja antaa sinulle vankan käsityksen ihmisten terveydestä ja kehon toiminnasta. Puhumme enemmän korkeakouluista ja yliopistoista, jotka tarjoavat upeita kinesiologisia tutkintoja vain hetkessä!

body-heartbeat-cpr-graphic-health

Vaihe 3: Hanki elvytys- ja AED -sertifiointi

Lisäksi, personal trainereilla on oltava CPR- ja AED -sertifikaatti (automaattinen ulkoinen defibrillaattori) . Useimmat henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelmat edellyttävät CPR- ja AED -sertifiointia ennen suoritat henkilökohtaisen koulutustodistuksen. Mahdolliset työnantajat haluavat nähdä nämä sertifikaatit ansioluettelossasi, kun haet myös töitä.

Koska henkilökohtaiset valmentajat työskentelevät ihmisten kanssa, jotka työntävät kehoaan ja nostavat sydämen sykettä, on tärkeää tietää, mitä tehdä, jos tilanteessa, jossa asiakas tulee tajuttomaksi tai kyvyttömäksi, tehdään. Siksi elvytys- ja AED -sertifiointi on pakollinen vaihe henkilökohtaisen valmentajan prosessissa.

On olemassa erilaisia ​​tapoja saada elvytys- ja AED -sertifikaatti, mutta yksi helppo tapa tehdä se on Amerikan Punaisen Ristin kautta . Löydät muita mahdollisuuksia CPR- ja AED-sertifiointiin verkossa-varmista vain, että valitsemasi sertifiointikurssi tarjoaa henkilökohtaista koulutusta, koska useimmat työnantajat eivät kunnioita vain online-sertifiointia.

Vaihe 4: Valitse markkinarako

Viimeinen askel personal traineriksi tulemisessa on poimimalla kapeasi. Tämä on erityisen tärkeää, koska tiettyjen väestötietojen käsittely voi vaatia lisäsertifikaatteja.

Esimerkiksi jotkut henkilökohtaiset kouluttajat haluavat työskennellä vanhusten kanssa, joten he etsivät töitä eläkeläisten keskuksista. Mutta jos päätät, että vanhusten henkilökohtainen koulutus on kapeasi, sinun on myös tiedettävä, että saatat tarvita lisäkoulutusta, joka räätälöi asiantuntemuksesi kyseiseen väestöryhmään. ISSA: n Senior Fitness -sertifikaatti on yksi esimerkki lisäkoulutusohjelmasta, jonka haluat suorittaa loppuun, jos päätät työskennellä vanhusten kanssa henkilökohtaisena kouluttajana.

Haluat myös varmistaa, että olet harkitse joitain lisärajoituksia, jotka liittyvät erilaisiin henkilökohtaisiin koulutusmahdollisuuksiin . Jos esimerkiksi päätät työskennellä itsenäisenä urakoitsijana, sinun on opittava lisää talouden, vakuutusten ja verojen hallinnasta. (Kun työskentelet itsellesi, sinun ei välttämättä tarvitse veroja pidättäytyä-tai jopa verottaa samaa verokantaa kuin joku, joka työskentelee yrityksessä!)

ap tilastot monivalintakysymyksiä

Jos päätät työskennellä kaupallisella kuntosalilla, sinun on todennäköisesti noudatettava hyvin erityisiä sääntöjä ja määräyksiä-ja ehkä jopa ansaittavia yrityskohtaisia ​​sertifikaatteja. Jokainen henkilökohtainen koulutus on erilainen, joten muista tehdä tutkimuksesi ennen kuin sitoudut tiettyyn urapolkuun.

body-yliopisto-of-iowa

Iowan yliopisto on yksi parhaista yliopistoista henkilökohtaisille valmentajille.
(Tony Webster/ Wikimedia )

3 parasta yliopistoa personal trainereille

Jos haluat ansaita kandidaatin tutkinnon ennen kuin sinusta tulee henkilökohtainen valmentaja, on hyviä uutisia: monet yliopistot tarjoavat tutkintoja liittyvillä aloilla (kuten kinesiologia tai liikuntatiede), joka auttaa sinua menestymään personal trainerina.

Mutta kaikki ohjelmat eivät ole tasavertaisia! Seuraavassa korostamme kolmea parasta yliopistoa tuleville henkilökohtaisille valmentajille.

Iowan yliopisto

Iowan yliopisto on suuri julkinen koulu, joka sijaitsee Iowan kaupungissa Iowassa. Tämä koulu tarjoaa neljä kinesiologian ja liikuntatieteen koulutusohjelmaa, mutta neuvonantajat suosittelevat erityisesti harjoitustieteen raitaa opiskelijoille, jotka haluavat tulla henkilökohtaisiksi valmentajiksi.

Opiskelijat, jotka jatkavat neljä vuotta Liikuntatieteen tutkinto Iowan yliopistossa suorita vähintään kuusi henkilökohtaiseen koulutukseen räätälöityä kurssia. Näitä ovat liikunnan fysiologia; urheilun ja liikunnan psykologiset näkökohdat; urheilu- ja liikuntaravitsemus; harjoitustestaus ja resepti; ja biomekaniikka. Tämä kappale on erityisesti suunnattu valmistamaan opiskelijoita henkilökohtaisiksi valmentajiksi parantamalla opiskelijoiden koulutustaitoja jo kouluaikana.

Teksasin A&M -yliopisto

Texas A&M University on suuri julkinen yliopisto College Stationissa, Texasissa. Texas A&M tarjoaa neljä kinesiologian ja liikuntatieteen tutkintoa, jotka sopivat hyvin henkilökohtaisille valmentajille.

Kandidaatin tutkinto kinesiologiassa at Texas A&M tarjoaa useita kappaleita, jotka on suunniteltu kouluttamaan sinua ammattimaistumiseen tietyillä terveyden ja hyvinvoinnin alueilla. Esimerkiksi Liikunta- ja urheilutieteen vaihtoehto tarjotaan opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa liikunta- ja urheilukoulutuksessa - mikä sopii hyvin henkilökohtaisen harjoittelun uran kanssa myös!

Wisconsinin yliopisto

Wisconsinin yliopisto on julkinen yliopisto, joka sijaitsee Madisonissa, Wisconsinissa. Yliopisto tarjoaa ainutlaatuisen Terveys ja hyvinvointi -ohjelma se on täydellinen aloitteleville personal trainereille.

Terveys ja hyvinvointi -ohjelmassa opiskelijat osallistuvat perinteisiin luokkiin sekä kenttäkursseihin, jotka on suunniteltu antamaan opiskelijoille käytännön kokemusta . Opiskelijat suorittavat myös huippukiven projektin, jonka opiskelijat voivat räätälöidä henkilökohtaisten koulutusetujensa mukaan. Lisäksi ohjelma ylpeilee alumnit, joista on tullut menestyviä henkilökohtaisia ​​valmentajia erityisesti kaupallisissa ympäristöissä!

horoskooppi 14.5

Kuinka tulla sertifioiduksi henkilökohtaiseksi valmentajaksi: 5 suurta takeawaya

Olemme käsitelleet paljon tietoa siitä, miten sinusta tulee kuntokouluttaja. Kääriä, Tässä on viisi tärkeintä henkilökohtaista valmentajaksi ryhtymistä:

 1. Henkilökohtaisten valmentajien palkanäkymät voivat vaihdella melko laajasti, joten harkitse vakavasti, mikä on ammattisi ennen aloitat.

 2. Sinun on ehdottomasti hankittava akkreditoitu sertifikaatti tullaksesi henkilökohtaiseksi valmentajaksi, mutta voit tehdä sen täysin verkossa!

 3. Kandidaatin tutkinnon saaminen on täysin valinnaista henkilökohtaisen valmentajan uralle, mutta se ei varmasti vahingoita uramahdollisuuksiasi.

 4. CPR- ja AED -sertifiointi vaaditaan ennen suoritat henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelman kokeen.

 5. Vietä aikaa verkostoitumiseen yhteisössäsi ja verkossa jahdataksesi työmahdollisuuksia ja/tai aloittaaksesi asiakaskunnan rakentamisen.

body_next_step_drawing_blackboard


Mitä seuraavaksi?

Jos aiot opiskella henkilökohtaiseksi valmentajaksi, saatat harkita kinesiologian tutkintoa. Tiesitkö, että kinesiologian tutkinto avaa sinulle monia urapolkuja? Täältä voit oppia lisää tutkinnosta (ja sen saamista työpaikoista!).

Päästäksesi mahtavaan kinesiologian tai liikuntatieteen ohjelmaan, tarvitset mahtavia SAT- ja ACT -pisteitä. Räätälöidyt opintosuunnitelmamme voivat auttaa! Voit löytää SAT -tutkimussuunnitelma täällä , ja meidän ACT -opintosuunnitelma täällä .

Testituloksesi ovat kuitenkin vain yksi osa korkeakouluhakemustasi. Sinun on myös kirjoitettava tappaja -esseitä! Tässä on oppaamme college -esseiden valloittamiseen , joten voit poistaa kaikki sovelluksesi puistosta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset