Kuinka menestyä lukiossa: Täydellinen opas

ominaisuus_suunnittelu

Lukiossa on paljon paineita valmistautua tulevaisuuteen, mutta luokkien, oppituntien ja sosiaalisen elämän välillä yrittäminen, lukion jälkeen tapahtuvan ajatteleminen voi tuntua siltä, ​​kuin käsketään kiivetä vuorelle ilman apua.

Sen sijaan, että kiinnittäisimme huomiota tulevaisuuteen, menestyminen lukiossa tarkoittaa ajattelua siitä, mitä voit tehdä nyt . Asioiden kärjessä lukiossa on hyvä perusta menestykselle tulevaisuudessa.Mutta mitä menestyminen tarkoittaa? Kuinka voit aloittaa tänään? Mistä sinun pitäisi huolehtia ja mitä sinun pitäisi antaa liukua?

Tämä opas auttaa sinua oppimaan menestymään lukiossa riippumatta siitä, missä olet koulutuksessasi . Vinkkien ja tavoitteiden avulla voit olla valmis tulevaisuuteen missä tahansa lukion vaiheessa - koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa suunnitelman laatiminen yhdessä.

Mitä menestyminen lukiossa tarkoittaa?

'Menestys' on hankala tavoite - kaikilla on erilaiset tavoitteet ja prioriteetit ensimmäinen askel menestyäksesi lukiossa on määritellä tavoitteesi .

On tärkeää ymmärtää, että menestys ei näytä kaikille samalta. Paitsi, että jokainen ihminen on eri taustalta, jolla on ainutlaatuisia kykyjä ja esteitä, mutta ihmiset eivät myöskään kaikki halua samaa . Toisilla on korkeat uratavoitteet ja tulotavoitteet, kun taas toiset haluavat matkustaa ympäri maailmaa ja toiset haluavat parantaa omia yhteisöjään. Jokainen näistä asioista on eräänlainen menestys.

Riippumatta siitä, mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi, yksi asia on totta - mitä aikaisemmin aloitat valmistautumisen, sitä paremmin olet valmis saavuttamaan nämä tavoitteet. Olitpa ammumassa kuuhun (kirjaimellisesti!) Tai pysyt lähellä kotiasi, menestymissuunnitelmasi suunnittelu tarkoittaa, että ymmärrät paitsi minne olet menossa, myös miten sinne pääsee . Et halua ryöstää viime hetkellä kaikkea tarvittavaa, joten aloita mahdollisimman pian.

body_goal-3 Tavoitteiden ei tarvitse olla kirjaimellisia, mutta ne voivat olla!

Kuinka asettaa tavoitteita menestyä lukiossa

Ota aikaa miettiäksesi, mitä haluat tulevaisuudelta. Älä pelkää haaveilla isosti - jos haluat olla astronautti, kirjoita se ylös! Jos haluat ratkaista maailman nälän, kirjoita se ylös! Loput selviää myöhemmin. Aivoriihi saa ideasi paperille, ja myöhemmin voit muokata ne toimiksi.

Kun tiedät varmasti, mitä haluat, voit alkaa selvittää, miten sinne pääsee . Sano, että haluat ratkaista maailman nälän - se on melko abstraktia, joten sinun on selvitettävä, miten voit ratkaista näin suuren ongelman konkreettisilla toimilla. Tee pieni tutkimus selvittääksesi, mitä on jo tehty. Mitä taitoja sinulla on? Kuinka voit käyttää näitä taitoja lisätäksesi käynnissä olevaa työtä?

Jos tavoittelet tiettyä uratavoitetta, tutkia, miten parhaat parhaista ovat päässeet sinne . Mitä tutkintoja heillä on? Mihin korkeakouluihin he ovat osallistuneet? Mitä etuja heillä on, mikä johtaa heidän uraansa? Yhdistä nämä toiveisiisi ja ota ne huomioon tavoitteissasi.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat tulla astronautiksi. Et vain tule sellaiseksi tekemällä työhaastattelu - tarvitset vielä muutamia asioita ennen kuin sinut hyväksytään NASA: han kandidaatin tutkinto luonnontieteiden tai matematiikan alalla . Tämä tarkoittaa, että tutkinnon saamisen pitäisi olla sinulle tärkeä prioriteetti.

korkeakoulut, jotka eivät vaadi sat -pisteitä

Osa tavoitteiden asettamisesta on määrittää, mitkä oppilaitokset sopivat parhaiten tarpeisiisi. Tee lista ja ala tutkia, mitkä kriteerit sinun on täytettävä hyväksyäksesi. Jokainen luettelossa oleva kohde tarvitsee omat tavoitteensa, kuten tietyn GPA: n saavuttaminen tai tietyn SAT -pisteet. Kirjoita tämä kaikki muistiin - haluat säilyttää sen konkreettisten vaiheiden suunnittelussa!

Seuraavaksi tarvitset joko korkeakoulututkinnon tai 1000 tuntia komentoaikaa suihkukoneessa. Mieti, mitä haluat mieluummin tehdä, ja suunnittele sen mukaan.

Jos haluat jatkotutkinnon, toista yllä oleva haku korkeakouluille ja tohtoriohjelmille. Nämä myöhemmät tavoitteet eivät ehkä ole asioita, joita voit tehdä juuri nyt, mutta voit jakaa ne pienemmiksi paloiksi, joiden parissa voit aloittaa työskentelyn heti tänään .

Jos haluat mieluummin lentää 1000 tuntia, armeijaan liittyminen tai kaupallinen lentäjä ovat molemmat vaihtoehtoja . Uudelleen, jokaisella näistä on omat tavoitteensa , joten jatka niiden jakamista pienemmiksi ja pienemmiksi saavutettavissa oleviksi paloiksi, kuten fysiikan arvosanojen nostamiseen tai tieteeseen liittyvien oppituntien ulkopuolelle.

Lopuksi astronautiksi tuleminen tarkoittaa, että sinun on oltava erinomaisessa fyysisessä kunnossa. Tämän voit aloittaa nyt, etenkin NASA: n uimavaatimuksen kanssa - jos sukkulasi laskeutuu vesille, sinun on oltava valmis uimaan ! Fyysisen kunnon tavoitteiden (tai minkä tahansa tavoitteen) asettaminen saa sinut tapana harjoitella niitä, mikä palvelee sinua hyvin elämäsi edetessä .

Riippumatta siitä, mikä on unelmiesi ura, voit seurata näitä vaiheita. Ja vaikka et pääse unelmakouluusi tai huomaat, että ala, johon olet kerran pyrkinyt, ei ole oikea sinulle myöhemmässä elämässä, olet silti valmis huippuosaamiseen! Tavoita korkealle, niin sinulla on valittavana vaihtoehtoja - älä rajoita itseäsi nyt, koska et ole varma, voitko saavuttaa korkeimman tavoitteesi .

body_prioritize Organisaation istunnon ei tarvitse katsoa lähelle tätä hienoa.

Avain menestyä lukiossa #1: Priorisointi

Priorisointi on yksi tärkeimmistä taidoista, joita sinulla voi olla opiskelijana. Luonnollisesti lahjakas tai hyvä työmoraali ei merkitse paljon, jos et voi selvittää minne ohjaat taitojasi . Siksi tavoitteiden asettamisen tulisi aina olla ensimmäinen askel menestykseen.

Kun sinulla on luettelo tavoitteista, mukaan lukien pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet, voit alkaa priorisoida niitä. Katso missä olet verrattuna siihen, missä sinun on oltava. Mitä voit tehdä päästäksesi sinne? Mitä voit tehdä juuri nyt, mikä tekee merkittävimmän eron?

On selvää, että jos aiot olla astronautti, et voi vain mennä yliopistoon ja pyytää tutkintoa. Sinun on työskenneltävä päästäksesi sinne, mikä tarkoittaa, että kysyt itseltäsi, mitä voit tehdä päästäksesi unelmiesi kouluun. Voit tietysti hakea, mutta sovellus on hiottava. Kuinka kiillotat sen? Mitä voit tehdä juuri nyt saadaksesi hakemuksesi kuntoon?

Oletetaan esimerkiksi, että fysiikan arvosanasi on laskenut. Tarvitset hyvän GPA: n - etenkin luonnontieteellisillä kursseilla - tehdäksesi siitä ohjelman, joka auttaa sinua tulemaan astronautiksi. Mitä voit tehdä sen korjaamiseksi?

Lisää opiskelu on ilmeinen valinta, mutta 'enemmän' ei ole konkreettinen tavoite. Kaksi tuntia viikossa on hyvä lähtökohta, mutta voit rikkoa sen edelleen ja tehdä siitä toimivan. Kaksi tuntia viikossa vastaa noin 25 minuuttia päivässä, joten pyöristetään se puoleen tuntiin. Ylimääräisen puolen tunnin opiskelu päivässä on toteuttamiskelpoinen tavoite, joka ei ole niin suuri, että sinun on kirjoitettava elämäsi kokonaan uudelleen saavuttaaksesi sen, mutta ei niin pientä, ettei sillä olisi mitään merkityksellistä eroa .

Opiskeluajan pidentäminen on välittömästi tärkeämpää kuin kolmen uima -altaan pituuden uiminen astronautivarusteella. Sinulla on aikaa työskennellä siihen asti - kandidaatin tutkinto kestää neljä vuotta, ja sen jälkeen tekemäsi koulutus lisää aikaa - keskity siihen, mitä voit korjata juuri nyt . Fysiikan arvosanasi ei ole vain sinun hallittavissa, vaan sinulla on myös vähemmän aikaa korjata se, joten sen on oltava korkeammalla prioriteettiluettelossasi.

Priorisoinnin avulla voit suunnitella virstanpylväitä ja käsitellä niitä järkevässä järjestyksessä. Sen sijaan, että yrittäisit tehdä kaikkea - uida kolme uima -allasta, päästä yliopistoon, nostaa fysiikan arvosanaasi, kerätä 1000 tuntia lentäviä suihkukoneita - kohdata heidät yksi kerrallaan, ylittää yksi ja siirtyä seuraavaan .

body_planner Hanki itsellesi korostusvärejä ja värikkäitä välilehtiä, koska on aika aloittaa suunnittelija.

Kuinka seurata kaikkea mitä sinun tarvitsee tehdä

Kaikki tämä tavoitteen asettaminen on hienoa, mutta sinun on seurattava niitä, tai jäät jumiin pyörimään pyörääsi ilman suuntaa. Harkitse suunnittelijan hankkimista tai kalenterin käyttöä pysyäksesi kaiken päällä.

Passion Planners ovat loistava valinta. Ne ovat tavoitteellisia ja sisältävät paljon työkaluja inspiraation saamiseen ja tavoitteidesi jakamiseen toimiviksi kohteiksi. Tämä rakenne sopii erinomaisesti niille, joilla on suuria unelmia, mutta joilla on vaikeuksia päästä alkuun ja seurata sitä. On jopa akateeminen versio, joka kattaa vain koulukuukausit, ja verkossa on paljon opetusohjelmia miten niitä parhaiten käyttää (ja koristella) .

Jos Passion Planner -rakenne ei toimi sinulle, monet muut ihmiset vannovat Bullet Journalingia. Tämä järjestelmä käyttää sarjan symboleja sanella, mitä pitäisi tehdä nyt ja mitä tehdä myöhemmin, sekä kannustaa sinua jakamaan tehtävät toimiviksi kohteiksi. Jos haluat olla hieman vapaamuotoisempi suunnittelussasi, Bullet Journaling voi olla sinua varten.

Riippumatta siitä, millä reitillä päädyt, Tärkeintä on, että annat itsellesi rakenteen ja keinot saavuttaa tavoitteesi.

kenen kanssa vesimies sopii parhaiten

Aseta eräpäivät. Jos sinun on korotettava fysiikan arvosanaasi, aseta tämä tavoite joskus tulevaisuudessa- esimerkiksi nosta B-tasosi A: ksi neljänneksen loppuun mennessä. Koska olet jo kysynyt itseltäsi, mitä voit tehdä päästäksesi sinne, voit määrittää tavoitteesi, kuten opiskella ylimääräistä puoli tuntia päivässä, liittyä opintoryhmään tai palauttaa puuttuvat tehtävät, tiettyihin päivämääriin. Kirjoita se ylimääräinen puoli tuntia joka päivä ja kirjoita toinen muistutus kerran viikossa, esimerkiksi puuttuvan tehtävän suorittamiseksi.

Pohjimmiltaan kaiken seuranta tarkoittaa tavoitteiden asettamista, tavoitteiden jakamista toimiviksi kohteiksi, määräaikojen asettamista ja niiden noudattamista. Tavoita korkealle, mutta kaikki etenemissuunnitelmasi pienet pysähdykset ovat myös tärkeitä. Ajattele pieniä tehtäviä askelina suurissa portaissa tavoitteesi yläreunassa - et voi hypätä suoraan huipulle, mutta voit päästä sinne askel kerrallaan .

Kuinka menestyä yhdeksännellä luokalla

Suunnittelun avulla voit saavuttaa suuria tavoitteita, mutta myös yleinen suunnittelu on hienoa. Vaikka et ole vielä varma, mitä haluat tehdä loppuelämäsi kanssa, voit silti ottaa suuria askeleita varmistaaksesi, että olet menestyksen tiellä myöhemmässä elämässä. Koskaan ei ole liian aikaista alkaa ajatella yliopistoa, vaikka et olisi vielä valmis tyytymään yhteen kouluun tai opintoalueeseen .

Yksi parhaista tavoista varmistaa, että olet valmis yliopistoon jo yhdeksännellä luokalla, on varmistaa, että käytät haastavia ja hyödyllisiä kursseja . Jos et tiedä mitä haluat elämässäsi tehdä, se ei haittaa! Valinnaiset kurssit voivat auttaa sinua selvittämään sen.

Kurssin kuormituksen yhdeksännellä luokalla pitäisi olla sekoitus vaadittuja luokkia, valinnaisia ​​ja haastavia luokkia. Ei ole maagista lukumäärää AP tai kursseja, jotka vievät sinut maagisesti unelmiesi kouluun, mutta oppilaitokset haluavat nähdä sinun hyödyntävän kaiken käytettävissäsi olevan .

Toisin sanoen, jos huomaat, että kamppailet pitääksesi arvosanasi yllä, on hyvä arvioida uudelleen. Sinun on läpäistävä luokat, jotta oppilaitokset ottavat ne vakavasti, joten varmista, että otat työmäärän, jonka voit käsitellä. Fuksille yksi tai kaksi AP -kurssia on hyvä paikka aloittaa.

Yhdeksäs luokka on myös hyvä aika aloittaa sekaantuminen - todella osallistumiseen - oppitunneihin . Jos pidät journalismista, et ehkä saa himoittua toimittajan asemaa fuksi, mutta voit alkaa ottaa lisävastuita ja kirjoittaa sinulle tärkeitä tarinoita. Palataksemme astronautiesimerkkiin voit harkita liittymistä tiede- tai matematiikkakerhoon koulussa ja mennä johtotehtäviin tiellä.

Älä pelkää alkaa miettiä yliopistovalintoja . Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on tehtävä konkreettisia suunnitelmia, mutta tutkimalla, mitä vaatimuksia kouluilla on ja mitkä ominaisuudet miellyttävät sinua, on hyvä tapa aloittaa valintojen kaventaminen varhain. Sen sijaan, että katsoisit läpi jokaisen mahdollisen kouluvuoden, sinulla on jo mahdollinen luettelo kaventunut.

body_kymmenes Kymmenennellä luokalla jatka hyviä tapoja ja luo uusia.

Kuinka menestyä kymmenennellä luokalla

Kymmenes luokka on aika alkaa miettiä vakavasti tulevaisuuden suunnitelmiasi. On hyvä aika tutkia kouluja ja mahdollisesti alkaa kaventaa niitä. Sinulla on runsaasti aikaa hakea, joten älä stressaa siitä, pääsetkö sisään vai et. Käytä tätä aikaa miettimään, kuinka saat itsesi menestymään, sen sijaan, että murehdit, onnistuitko vai et .

Kuten yhdeksännellä luokalla, sinun kannattaa keskittyä arvosanojen pitämiseen, osallistumiseen ylimääräisiin oppitunteihin ja kunnianosoitusten ja AP -kurssien suorittamiseen kymmenennellä luokalla.

Kuvaa yksi tai kolme AP -kurssia aikataulussasi, mutta muista aina, että arvosanasi ovat etusijalla. Jos kamppailet tavallisilla tunneilla, on hyvä leikata . Haluat löytää tasapainon koulutehtävistä ja ylimääräisistä oppitunneista, mikä saattaa joskus tarkoittaa, että annat jonkun mennä korjaamaan ongelmasi. Se voi tuntua vähän kuin pelata Whack-a-Molea, mutta priorisointi ja tavoitteiden asettaminen auttavat sinua keskittymään tärkeimpään .

Nyt on hyvä aika ottaa PSAT tai PreACT ensimmäistä kertaa. Jos tunnet mistä aloitat, tiedät minne keskittyä opiskeluun, kun lähestyt todellisen asian ottamista. Vielä parempi, sinulla on enemmän aikaa opiskella. Juniori- ja seniorivuoden murskaamisen sijasta voit keskittyä heikkoihin kohtiin sen sijaan, että yrität nostaa kaikki pisteet kerralla.

Jos et ole sataprosenttisesti oikealla tiellä missä haluat olla, ei hätää! Mieti hetki, kuinka voit korjata kurssin ja palata aikatauluun . Menestykselle ei ole kovia ja nopeita sääntöjä, koska jokainen ihminen on ainutlaatuinen.

body_eleventh Asiat muuttuvat hieman vakavammiksi yhdennellä luokalla.

Kuinka menestyä 11. luokassa

Yhdestoista luokka on tärkeä syy aloittaa suunnittelu ajoissa . Yhtäkkiä sinun on kohdattava varsinainen tehtävä yliopistosovellusten ja standardoitujen testien suhteen, ja voi tuntua siltä, ​​että asiat ovat lähellä sinua.

Älä silti panikoi . Vaikka et ole vielä aloittanut valmistautumista, voit saada itsesi takaisin raiteilleen.

Yhdestoista luokalla on aika alkaa harkita vakavasti yliopisto -sovelluksia. Tämä ei tarkoita niiden täyttämistä - vaikka voit aloittaa aikaisin, hakemukset tulevat vasta ensi vuonna, vaikka ne olisivatkin varhaisessa vaiheessa.

ap fysiikka 1 vs ap fysiikka c

Keskity sen sijaan standardoituihin testituloksiin . Tee SAT- tai ACT -testi, jos pystyt ja näet missä olet, vertaa sitä valitsemasi korkeakoulun keskimääräiseen pisteeseen ja aloita työskentely varmistaaksesi, että pisteet ovat tällä tasolla. Jos se on jo olemassa, hienoa! Voit sen sijaan pyrkiä saamaan keskimääräistä korkeamman pistemäärän näyttämään sovelluksestasi entistä vaikuttavammalta.

Juniorivuosi on GPA: lle tärkein vuosi . Jokainen vuosi on tärkeä, mutta nuorempi vuosi on viimeinen kokonainen vuosi, jolloin sinun on tehtävä vaikutusta oppilaitoksiin ennen hakemuksia, joten ota se huomioon.Ollaksesi kilpailukykyinen korkeakoululle, pyri ottamaan kaksi tai neljä AP -kurssia yhdennellätoista luokalla ja pitämään nämä arvosanat yllä.

Jos kamppailet nuorempana, se ei ole maailmanloppu. Sinun on selitettävä asioita oppilaitoksille, joihin haet, ja osoitettava myös, että työskentelet korjataksesi kaikki luiskahtaneet asiat. Siksi on tärkeää, että sinulla on suunnitelma - kun tiedät minne olet menossa, palaaminen raiteille on paljon helpompaa.

body_twelfth Aloita aikaisin, jotta voit näyttää innostuneelta valmistumispäivänä.

Kuinka menestyä 12. luokassa

Jos vain lukuvuosi olisi aika rentoutua kaiken kovan työn jälkeen. Sen sijaan, nyt on aika laittaa kaikki kova työ käytäntöön , hakeutumalla oppilaitoksiin, etsimällä johtotehtäviä ulkopuolisissa oppilaitoksissa, joissa olet ollut mukana, ja jatkamalla GPA: n ylläpitämistä.

Jos olet ollut oikealla tiellä tähän asti, onnittelut! Jatka vain sitä, mitä olet tehnyt, ja lisää vastuuta hakea oppilaitoksiin.

Jos tulet tähän hieman myöhässä ja olet huolissasi kertoimestasi, älä panikoi - sinulla on vielä vaihtoehtoja. Ehkä liukastuit nuorempana, tai ehkä et vain tiennyt, että sinun on aloitettava aikaisin. Voit silti saavuttaa menestystä, vaikka olisit vähän myöhässä pelistä .

Tunnista arvosanojesi, oppituntien ja kurssien heikot kohdat. Mitä voit korjata? Mikä tekee suurimman eron juuri nyt?

Jos et ole aloittanut SAT- tai ACT -valmistelua, tee se nyt . Tee harjoitustesti ja aloita työskentely saadaksesi pisteet tavoitteeseesi. Vaikka sosiaalinen elämäsi kärsisi näiden lisävaatimusten kanssa, on tärkeää hyödyntää mahdollisimman paljon aikaa. Älä polta itseäsi, mutta varmista, että panostat työhön.

Ei väliä mitä, älä tunne olevani maailman loppu. Ehkä et pääse unelmiesi kouluun. Ehkä et pääse useimpiin kouluihin, joihin haet. Tämä ei tarkoita, että suuri tulevaisuus olisi ulottumattomissa - se tarkoittaa vain sitä, että sinun on arvioitava uudelleen . Harkitse ilmoittautumista yhteisöopistoon ja siirtymistä nelivuotiseen kouluun, kun olet valmis, tai aloita pienemmässä koulussa ja siirry myöhemmin. Nämä ovat täysin laillisia vaihtoehtoja, jotka voivat johtaa ihanaan ja tuottoisaan tulevaisuuteen sinulle - myöhässä aloittaminen on parempi kuin olla aloittamatta ollenkaan .

On tärkeää, ettet anna itsesi luovuttaa. Saatat törmätä esteisiin ja joutua muuttamaan suunnitelmia, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä pyrkiä enemmän. Jatka tavoitteiden asettamista ja uusien virstanpylväiden saavuttamista, koska vaihtoehtoja on aina .

body_gardening Et ehkä näe tuloksia heti, mutta hyvä suunnittelu ja ponnistus palkitsevat.

5 vinkkiä menestyä lukiossa

Tavoitteiden asettaminen ja niiden priorisointi on loistava tapa menestyä lukiossa. Mutta on myös muita taitoja, joita voit kehittää, ja jotka auttavat sinua menestymisen tiellä.

#1: Aloita suunnittelu ajoissa

Mitä aikaisemmin aloitat suunnitelmien yhdistämisen, sitä parempi. Suunnitelmasi voivat muuttua ajan myötä - älä pelkää olla joustava - mutta et yksinkertaisesti voi saavuttaa tavoitteitasi, jos sinulla ei ole niitä.

Tavoitteiden asettaminen varhaisessa vaiheessa ja niiden jakaminen sulaviksi paloiksi antaa sinulle selkeitä välitavoitteita . On paljon helpompaa lyödä joukko pieniä tavoitteita, jotka johtavat suurempiin tavoitteisiin kuin hypätä suoraan C: stä A: han, joten mitä aikaisemmin voit aloittaa, sitä tasaisempi polku menestykseen on.

#2: Noudata aikataulua

Mieti, mitä sinun on tehtävä, kuinka kauan sinun on tehtävä se, ja jaa se pienempiin saavutettavissa oleviin tavoitteisiin. 'Korota arvosanojani' on hyvä tavoite, mutta et voi hypätä sinne - sitoudu sen sijaan opiskelemaan kaksi tuntia viikossa tai suorittamaan yksi puuttuva tai ylimääräinen luottotehtävä viikossa.

Aseta aikataulu, kun sinun on tehtävä asioita, mutta myös aikataulu työhön ajoissa ja taukoja varten . Jos työskentelet joka päivä tiettyyn aikaan, huomaat, että olet asettumassa tehokkaampaan kaavaan. Ja pitämällä itsellesi säännöllisiä taukoja varmistat, että aivosi toimivat aina parhaiten sen sijaan, että ne yrittäisivät keskittyä tuntien opiskelun jälkeen.

#3: Nimeä tutkimustila

Se kuulostaa oudolta, mutta tietyn paikan valitseminen opiskeluun voi todella auttaa suuresti keskittymään paremmin. Jos kodissasi on työpöytä tai hiljainen paikka, päätä, että se on opintosi, ja puhdista se häiriötekijöistä - ei puhelinta, lehtiä, videopelejä. Kun istut siellä, alat yhdistää sen opiskeluun ja aivosi voivat helpommin siirtyä työtilaan .

Jos voit välttää sen, älä tee opiskelupaikastasi paikkaa, jolla on eri tarkoitus, kuten sänky, ruokapöytä tai meluisa olohuone. Jos yrität käyttää samaa paikkaa useisiin tarkoituksiin, se menettää yhteytensä opiskeluun . Etsi paikka, jossa voit tehdä töitä ja vain käytä sitä työn tekemiseen.

#4: Etsi ainutlaatuisia tapoja harjoitella

Opiskelu on hyvää, mutta sinun on opittava älykkäästi . Samojen asioiden lukeminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​ei välttämättä auta, joten löydä tapoja todella sitoutua oppimaasi.

Flashcardit ovat suosittuja tutkimusmenetelmiä syystä-tietojen kirjoittaminen muistiin ja kyseenalaistaminen toistuvasti voi porata ne mieleen paljon helpommin kuin saman muistiinpanosivun lukeminen ja uudelleen lukeminen. Mutta voit kokeilla myös muita asioita, kuten keksiä omia muistelmia tai jopa opettaa materiaalia jollekin toiselle . Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää tai muistaa jotain, ole luova sen sijaan, että pakottaisit itsesi jatkamaan opiskelua tavalla, joka ei toimi sinulle.

ero kansallisuuden ja etnisyyden välillä

#5: Etsi opiskelukaveri

Opiskelu ei ole vain helpompaa, kun sinulla on joku kyseenalaistamaan sinua, mutta vastuullisuus on myös loistava tapa motivoida itseäsi. On paljon vaikeampaa peruuttaa suunnitelmia jonkun toisen kanssa kuin peruuttaa suunnitelmat itsesi kanssa .

Tietenkin, varmista, että löydät jonkun, joka ei ole vain hengailla. Ihanteellinen opiskelukumppanisi pitäisi olla joku myös on tavoitteita ja kuka ei aio häiritä sinua, kun yrität työskennellä. Kerro toisillesi, mitä aiot tehdä, ja pidä toisiaan vastuussa sen saavuttamisesta. Tarkista heidän edistymisensä ja kerro heille, mitä olet saavuttanut. Kun jaat tavoitteesi muiden kanssa, saat heidät mukaan ja panostat menestykseesi, mikä saa sinut jatkamaan todennäköisemmin, kun sinusta tuntuu luovuttavalta .

Mitä seuraavaksi?

Kaikki nämä menestysvinkit auttavat sinua valmistautumaan yliopistoon, mutta sinun on silti haettava. Tämä opas korkeakoulusovelluksiin auttaa sinua ymmärtämään tarkalleen, mitä koulut etsivät.

Vaikka et halua mennä Harvardiin, voit silti opiskella kuten sinäkin. Jos hakemuksesi on Harvard-valmis, olet valmis myös useimpiin muihin kouluihin- Mitä korkeammalle tavoittelet, sitä paremmat mahdollisuutesi ovat riippumatta siitä, minne haluat mennä .

Arvosanat ovat tärkeä osa menestyksekästä korkeakouluhakemusta. Tämä opas 4.0 GPA: n hankkimiseen auttaa sinua suunnittelemaan tehokkaita opiskelutottumuksia ja antaa sinulle paremmat mahdollisuudet päästä unelmiesi korkeakouluun.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset