Kuinka hyökätä pariliitoksiin SAT-lukemisessa

feature_pairedcatsages.jpg

Useisiin kohtiin vastaaminen on hieman erilaista kuin vastaaminen vain yhteen kohtaan. Jotkut samoista neuvoista ovat edelleen sovellettavissa, mutta on olemassa strategioita, jotka koskevat myös monikertaisia ​​kysymyksiä. Käyn läpi eri aiheet, jotka saatat nähdä SAT: n pariliitoksissa, ja annan strategioita pariliitettyihin kysymyksiin.

ominaisuuskuvan luotto: Hyvää pörröistä perjantaia mennessä Alan L , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

SAT-lukeminen: Nopea yhteenveto

Meillä on yksityiskohtainen erittely SAT-lukemisesta toisessa artikkelissa, mutta vain siinä tapauksessa, että olet unohtanut: Lukeminen on SAT: n ensimmäinen osa ja koostuu 52 kysymyksestä kuudesta kohdasta, joihin vastataan 65 minuutissa.SAT: ssa käytetyt kohdat ovat aina vaihtelevilla aihealueilla ja niitä on kolmea eri tyyppiä: yksittäiset kohdat, kaaviot tai taulukot, jotka sinun on myös analysoitava, ja pariksi liitetyt kohdat tai 'vertailevat kohdat', joista keskustelen tässä artikkelissa . Jos haluat lisätietoja siitä, miten tarttua johonkin tai kaikkiin näistä kohdelajikkeista, lue tämä artikkeli.

Passage-pohjaiset kysymykset esiintyvät seuraavissa seitsemässä perusmaussa:

  • Iso kuva : Etsi osan tai kappaleen pääkohde tai mistä näkökulmasta nämä tiedot annetaan.
  • Pieni kuva / yksityiskohta : Etsi tietty yksityiskohta tekstistä sijaintitietojen kanssa tai ilman.
  • Päättely : Johtopäätökset kappaleessa annettujen tietojen perusteella.
  • Sanasto kontekstissa : Selvitä, miten sanaa käytetään määritetyssä paikassa (tai valitse sanasta, joka parhaiten ympäröi kuvauksen kohdasta).
  • Toiminto : Selitä, miten lause, lause tai kappale toimii laajemmassa yhteydessä (kappale tai kohta).
  • Kirjoitustekniikka : Mikä on kohden sävy tai tyyli (usein pyydetään vertaamaan ja vertaamaan eri kirjoittajien tekniikoita)?
  • Etsi todisteet : Mitkä näistä rivin kohdista tukevat parhaiten vastaustasi?

Pariliitokset SAT: lla

SAT Readingin kuudesta kohdasta kaksi niistä on pariliitoksia. Nämä kohdat ovat yleensä 40-50 riviä kukin, ja niitä seuraa 10-12 kysymystä. Ensimmäiset neljä seitsemän näistä kysymyksistä koskevat kappaleita erikseen, kun taas viimeiset kolme - kuusi kysymystä koskevat molempia kohtia.

SAT Readingin pariksi liitetyt kohdat sisältävät usein johdantomateriaalia, joka sisältää tietoa tyylilajista, julkaisupäivästä ja joskus jopa tekstin yleisestä tilanteesta / aiheesta. Tässä on esimerkki käytännön SAT: sta:

Kysymykset 32-42 perustuvat seuraaviin kohtiin.
Nämä kohdat on mukautettu Lincoln-Douglas-keskusteluista. Kohta 1 on Stephen Douglasin lausunnosta. 2. kohta on Abraham Lincolnin lausunnosta. Douglas ja Lincoln osallistuivat sarjaan keskusteluja kilpailiessaan Yhdysvaltain senaatin paikasta vuonna 1858.

Edellä oleva johdantomateriaali kertoo sinulle tyypin (Passage 1 on Douglasin lausunnosta, Passage 2 on Lincolnin lausunnosta) ja siitä, milloin kunkin osan lähde alun perin julkaistiin / kirjoitettiin (samoin kuin kun Lincoln- Douglas-keskusteluja käytiin).

Kuten nämä Lincoln-Douglas-kohdat, myös pariliitokset kuuluvat useimmiten Yhdysvaltoihin. Perustamisasiakirjat ja Suuri maailmanlaajuinen keskustelu -sarja SAT-lukukappaleista. Nämä kohdat ovat yleensä kirjoitettuja ennen vuotta 1900 ja koskevat '' tietoon perustuvan kansalaisuuden kannalta keskeiset asiat ja huolenaiheet 'kuten demokratian, orjuuden, naisten oikeuksien, kansalaisoikeuksien ja kansalaisten tottelemattomuuden merkitys jne.

Seuraavaksi yleisimmin käsiteltävä aihealue on tiede, jossa on katkelmia muun muassa maan ulkopuolisesta kaivostoiminnasta, luomuviljelystä ja Internetin vaikutuksesta aivoihin. Pidä kuitenkin mielessä, että vaikka useimmat pariksi liitetyt kohdat ovat aiemmin olleet joko tiede- tai suurten globaalien keskustelujen osia, se ei tarkoita, ettet ehkä tule kohtaamaan kirjallisuuteen tai yhteiskuntatieteeseen keskittyvää yhdistettyjä kappaleita tulevaisuudessa. SAT: n osalta mikä tahansa aihe voisi toimia pariksi liitettyjen kohtien joukona.

keskimääräinen sat pisteet ucla

body_whatlurkswithin.jpg mikä piileskelee sisällä mennessä Sandy Schultz , käytetään alla CC BY 2.0 .

Et koskaan tiedä, mitä aiheita löydät piilossa pariksi liitetyissä kohdissa.

Hyökkäyssuunnitelma: Kaikki paritetut käytävät

Ei ole olemassa yhtä varmaa strategiaa, joka antaisi sinulle pariyhteyksien kysymyksiä, sillä osa siitä riippuu siitä, miten lähestyt kulkua. Alla olemme koonneet kolme tärkeintä strategiaamme yhdistettyjen osien hallitsemiseksi; kokeile kukin nähdäksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

Strategia 1: Aloita vastaamalla kysymyksiin yksittäisistä kohdista

Ei ole väliä kuinka lähestyt kohtaa (lue ensin perusteellisesti, ensin kysymykset tai ohita ja sitten kysymykset), pariksi liitettyjen kappaleiden kohdalla, Minä erittäin, erittäin suosittele ensin vastaamista kunkin yksittäisen osan kysymyksiin, ennen kuin siirryt monikohtaisiin kysymyksiin . Vaikka aiot arvailla kysymyksiä, jotka koskevat useita kohtia, on silti sen arvoista, että vastausten ottamiseen yksittäisten kohtien kohdalla on aikaa.

Jokainen osa, joka näkyy osana pariksi liitettyjen osien joukkoa, on lyhyempi ja vähemmän monimutkainen kuin erilliset pitkät kohdat (koska sinun odotetaan vertaavan kulkua ja kulkua, eikä vain keskittyä yhteen kohtaan). Tämän vuoksi yksittäisiin kohtiin liittyviin kysymyksiin on usein helpompi vastata - luettavia sanoja on vähemmän ja yksityiskohtien löytäminen on helpompaa.

Lisäksi joskus SAT: n esittämät kysymykset kustakin yksittäisestä kohdasta antavat sinulle tietoa, josta voi olla apua molempien kohtien kysymyksissä

Katso esimerkiksi tämä kysymys yksittäisestä kohdasta (pariksi liitettyjen kappaleiden joukosta):

Rivillä 32 käytettynä 'havaittu' tarkoittaa melkein mitä tahansa

A) seurasi.
B) tutkittu.
C) harkittu.
D) huomannut.

Tässä on kysymys samassa osassa, joka kysyy molemmista kohdista:

Kohtien perusteella Lincoln kuvailisi todennäköisesti käyttäytymistä, jota Thoreau suosittelee riveillä 64-66 ('' jos se ... laki '')

A) anteeksi annettava reaktio sietämättömään tilanteeseen.
B) maan oikeanlaisen oikaisukeinon hylkääminen.
C) kunniallinen vastaus epäoikeudenmukaiseen lakiin.
D) perustuslain perusperiaatteen väärä soveltaminen.

Rivit 64-66 lukevat 'jos se on luonteeltaan sellaista, että se vaatii sinua olemaan epäoikeudenmukaisuuden tekijä toiselle, rikkon lakia.' Jos olet vastannut ensimmäiseen kysymykseen, johon sisältyy rivin 32 sisältävän lauseen paluu ('Mutta tarkoitan sanoa, että vaikka huonot lait, mikäli niitä on, ne olisi kumottava mahdollisimman pian, silti kun ne jatkuvat voimassa, esimerkin vuoksi niitä tulisi noudattaa uskonnollisesti '), niin tiedät sen TO) ei voi ole oikea ja se B) on todennäköisesti oikea. Tämä ei välttämättä anna sinulle oikeaa vastausta heti (sinun on silti poistettava vastausvaihtoehdot C) ja D) ), mutta se säästää aikaa.

Viimeinen asia, joka on pidettävä mielessä yksittäisiä kohtia koskeviin kysymyksiin vastaamisessa, on se, että pariksi liitettyjen kohtien kohdalla nämä kaksi kohtaa sopivat joistakin asioista ja ovat eri mieltä toisista. Yksittäisten kohtien kysymyksiin vastaaminen voi auttaa sinua selvittämään, mistä kohdat saattavat sopia tai olla eri mieltä, ennen kuin pääset kysymyksiin molemmista kohdista, joissa sinua pyydetään tekemään juuri niin.

Strategia 2: Löydä vaikeimmat pariksi liitetyt kysymykset sinulle ... ja poraa ne

Tämä strategia ei ole ainutlaatuinen SAT: n pariksi liitettyjen kysymysten kohdalla - selvittää heikkoutesi minkä tahansa ja sitten keskittyminen aikaasi vaikeiden harjoittamiseen auttaa sinua parantamaan.

SAT Readingin pariliitosten kohdalla korkeamman tason heikkouksien selvittäminen on kuitenkin vaikeampaa, koska ei ole aina selvää, mitä taitoa (tai jopa taitojen yhdistelmää) kysymys testaa. Parannellaksesi SAT Reading -pariliitoksen luokittelua, olen koonnut luettelon yleisimmistä tavoista, joilla kukin kysymystyyppi voi esiintyä pariliitosten yhteydessä.

Huomaa: Alla olevat kysymykset ovat kaikki kysymyksiä, jotka kysyvät useista kohdista. Vaikka toisinaan kysytään sanoja kontekstissa kysymyksiä pidempien pariksi liitettyjen kappaleiden jälkeen, nämä kysymykset viittaavat aina joko kohtaan 1 tai Kohta 2, ei molemmat; siksi ne jätetään pois alla.

Toimintakysymykset

Parittamattomissa kohdissa funktionaaliset kysymykset kysyvät, mitä lause, lause tai kappale saavuttaa koko osan yhteydessä. Kun ne ilmestyvät pariliitoksissa, toimintakysymykset näkyvät usein yksittäisissä kohdissa, mutta ne esiintyvät suhteellisen harvoin molempien kohtien suhteen. Tässä on kaksi tapaa, jolla olen nähnyt toimintakysymyksiä useista kohdista:

Rivillä 61-65 Passage 2: n kirjoittaja viittaa Passage 1: ssä annettuun lausuntoon

'Kunkin osan kokonaisuudessaan kysymys rivin 25-27 ja Passage 2: n rivillä 67-69 toimii ensisijaisesti jokaisen puhujan auttamiseksi.' '

Suuri kuva, yksityiskohdat ja päättelykysymykset

Vaikka nämä kysymykset testaavat erilaisia ​​taitoja, niitä kysytään usein samalla tavalla. Tässä on muutama esimerkki (muokattu todellisista SAT-käytännön testeistä):

'Kunkin osan päätarkoitus on'

'Molemmat kirjoittajat olisivat todennäköisesti yhtä mieltä siitä, että heidän kuvaamansa muutokset kissojen tilassa ovat'

'Kohtien perusteella molemmat kirjoittajat olisivat samaa mieltä seuraavista väitteistä?'

'Webber olisi todennäköisesti reagoinut Passage 2: n riveihin 65-68 (' Musikaali ... kauhea ')

body_reaction.jpg OMG! mennessä Andrea Schaffer , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä. Valitettavasti SAT-vastausvaihtoehdot eivät ole kissan ilmeen muodossa.

Vaikka ensimmäinen näistä kysymyksistä on selvästi pääkysymys, se on hieman useampi muiden kanssa. Toinen kysymys voi olla mikä tahansa kolmesta tyypistä kontekstista riippuen.

Jos 'kissojen tilan muutos' olisi kohtien pääkohde, se olisi pääkysymys. Jos 'kissojen tilan muutos' mainitaan vain ohimennen osana suurempaa kuvaa, se olisi yksityiskohtainen kysymys. Jos kysymykseen annetuissa vastausvaihtoehdoissa pyydetään sinua ottamaan tekstissä oleva sisältö ja menemään askeleen pidemmälle, kysymys olisi päättelykysymys.

Tässä on joitain selkeämmin muotoiltuja esimerkkejä kustakin kysymystyypistä:

Ison kuvan kysymykset

kuinka kauan ap -tentit ovat
'Mikä valinta tunnistaa keskitetyn jännitteen näiden kahden kohdan välillä?' '' Kohtien perusteella Lincolnin ja Thoreaun kissaa kohti kissakissoja kohtaan on yksi yhteinen se, että '' Molemmissa kohdissa keskustellaan kotikissojen suhteesta ''

Päätökysymykset

'Kuinka Eliot todennäköisesti reagoisi Webberin lausuntoon rivillä 30-34, Passage 1 (' As the ... yowl ')?' 'Stevens olisi todennäköisesti reagoinut Passage 2: n linjoihin 65-68 (' Nyt ... kissa ')

Yksityiskohtaiset kysymykset

'' Mistä seuraavista kohdista molempien kohtien kirjoittajat todennäköisesti sopisivat? '' 'Kohtien perusteella molemmat kirjoittajat olisivat samaa mieltä seuraavista väitteistä?'

Etsi todisteita koskevat kysymykset

Nämä kysymykset näkyvät pareittaisissa kohdissa samalla tavalla kuin yksittäisissä kohdissa. Tässä on muutama esimerkki:

'Mikä valinta antaa parhaan todistuksen edelliseen kysymykseen annettavasta vastauksesta?'
[edellinen kysymys: 'Kuinka Eliot todennäköisesti reagoisi Webberin lausuntoon riveillä 30-34, Passage 1 (' Kuten ... yowl ')?]]

'Mikä valinta antaa parhaan todistuksen edelliseen kysymykseen annettavasta vastauksesta?' [edellinen kysymys: 'Mikä valinta kuvaa parhaiten sitä, kuinka Saintriver olisi todennäköisesti reagoinut Lai Wain huomautuksiin Passage 2: n viimeisessä kappaleessa?']

Monitaitokysymykset

Usein molemmista kohdista kysyttävissä kysymyksissä pyydetään käyttämään useita taitoja. Yleisimpiä esimerkkejä tästä ovat iso kuva / päätelmä -yhdistelmäkysymykset, jotka vaativat sinua selvittämään tekijän näkökulman ja sitten ottamaan yhden askeleen sen yli.

Esimerkkejä:

'' Passage 2: n kirjoittaja vastaisi todennäköisimmin keskusteluun kotikissojen tulevaisuudesta riveillä 18-28, Passage 1, väittäen, että tällainen tulevaisuus ''

'Saintriver Passage 1: ssä luonnehtisi todennäköisesti Lai Wain ottamaa asemaa riveillä 65-69' Let ... climb ') nimellä'

'Mikä valinta kuvaa parhaiten tapoja, joilla kaksi kirjoittajaa käsittää kissan oikean aseman kotitaloudessa?'

On myös mahdollista saada yhdistelmä yksityiskohtia ja todisteiden löytämistä koskevia kysymyksiä:

'Mikä valinta antaa parhaan todisteen siitä, että Passage 2: n kirjoittaja suostuisi jossain määrin väitteeseen, joka Hatshepsutille on annettu rivillä 41-43, Passage 1?' '

ap calculus ab julkaisi kokeen

Joten mitä sinun pitäisi tehdä selvittääksesi, mikä kysymystyyppi on sinulle vaikein? Ensinnäkin, kun käydään läpi harjoitustestejä (varsinaiset SAT-harjoitustestit, mieli), muista ympyröidä kysymykset, joista et ole varma, oletko vastannut oikein. Seuraava, Vertaa kiertämiäsi kysymyksiä tämän artikkelin esimerkkikysymyksiin selvittääksesi heikkoutesi . Ja lopuksi, tutustu artikkeleihimme tietyistä SAT-lukukysymystyypeistä, jotta voit parantaa taitojasi alueilla, joilla kamppailet.

Strategia 3: Poista vastaukset

Tämä liittyy jonkin verran strategiaan vastata ensin yksittäisiin kohtiin liittyviin kysymyksiin (koska yksittäiset kohdat voivat auttaa sinua vastauksissa molempien kohtien kysymyksiin). Kysymysten, jotka kysyvät molemmista kohdista, on täytettävä sama standardi kuin yksittäistä kohtaa koskevat kysymykset: on oltava yksi yksiselitteisesti oikea vastaus. Mitä tämä tarkoittaa monikäyttöisissä kysymyksissä? Jos osa vastauksesta on väärä, voit poistaa sen kokonaan .

Tässä on esimerkki tavallisesta monipäästöisestä päättelykysymyksestä: [practice2q30correctB]

Mikä valinta kuvaa parhaiten näiden kahden kohdan suhdetta?

A) Passage 2 liittyy omakohtaisiin kokemuksiin, jotka ovat ristiriidassa Passage 1: n kliinisen lähestymistavan kanssa.
B) Kohta 2 kritisoi kohdassa 1 käsitellyn tutkimuksen johtopäätöksiä.
C) Passage 2 ottaa korkean tason kuvan tuloksesta, jota Passage 1 tutkii perusteellisesti.
D) Passage 2 ennustaa kielteiset reaktiot, joita Passage 1: ssä esitetyt havainnot saattavat tuottaa.

Oletetaan, että olet vasta valmis vastaamaan Passage 2: n kysymyksiin, kun pääset tähän kysymykseen molemmista kohdista, joten Passage 2 on mielessäsi melko selkeä. Voit aloittaa poistamalla vastaukset, jotka eivät ole totta Passage 2: lle. Tässä tapauksessa voit poistaa A) heti, koska Passage 2 ei liity ensikäden kokemuksiin. (Koska kohta on liian pitkä sisällyttää tähän, joudut joko ottamaan sanani sanalle tai lukemaan kohta ilmaiskokeessa, jossa se esiintyy tässä .)

Voit myös alkaa nojata kohti B), koska se on yksiselitteisesti totta Passage 2: lle. Miksi? Kohta 1 päättyy seuraavaan lauseeseen:

'' Harjoitamme hermopiirejä, jotka on omistettu kuorinnalle ja moniajoille, samalla kun jätämme huomiotta ne, joita käytetään syvälliseen lukemiseen ja ajatteluun. '

Toisaalta Passage 2: n toinen kappale alkaa tällä lauseella:

'Kokemus ei uudista aivojen perustietojen käsittelykapasiteettia.'

Kuten näette näistä lauseista, Passage 2 kritisoi ainakin yhtä Passage 1: n johtopäätöstä. Vahvistaaksesi, että se on oikea vastaus, sinun on tietysti luettava kappaleet 1 ja 2 uudelleen varmistaaksesi, että niitä ei ole Älkää olko muita kappaleessa 1 olevia johtopäätöksiä (tai jos sellaisia ​​on, että myös 2. kohta kritisoi niitä) ja poista kaksi viimeistä vastausta.

Yleinen suositus vastausten poistamiseksi on poistaa ristiriitaiset vastaukset (koska SAT usein haluaa sinun vertaavan kappaleita, ja mitä järkeä on verrata samoja kohtia?). Tässä esimerkissä poistamalla vastaukset, jotka viittaavat kohtiin, joissa on yhtäläisyyksiä, saataisiin eliminoimaan C) ja D), mikä viittaa takaisin oikeaan vastaukseen B).

Tätä eliminoivaa lähestymistapaa 'poista vastaukset, jotka eivät viittaa siihen, että kohdat poikkeavat toisistaan' ei pitäisi pitää kovana ja nopeana säännönä. Kysymyksestä riippuen oikea vastausvalinta voi vahvistaa, että kaksi kohtaa sopivat jostakin. Siksi pariliitokysymyksiä koskevissa kysymyksissä suosittelemme, että sen sijaan, että yrität noudattaa yleistä strategiaa '' poista vastaukset, jotka eivät viittaa siihen, että kohdat eroavat toisistaan ​​'', käy silti läpi vastausvaihtoehdot ja poista ne yksi kerrallaan.

body_ifImust.jpg Jos sinun täytyy mennessä Michael Coghlan , käytetään alla CC BY-SA 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Teet ei Haluatko tämän kissan tuleman sinun perästäsi vahingossa poistamalla oikean vastauksen.

Strategiat paritettujen kulkukysymysten torjumiseksi: Yhteenveto

# 1: Vastaa ensin yhden matkan kysymyksiin. Yksittäisiä kohtia koskeviin kysymyksiin vastaaminen antaa sinulle usein vihjeitä vastaamaan molempien kohtien kysymyksiin.

# 2: Löydä heikkoutesi ja poraa ne. Selvitä minkä tyyppinen kysymys sinulla on tapana saada väärin ja keskity sitten sen taitojen parantamiseen.

# 3: Poista vastaukset. Jos osa vastauksesta on väärä, voit poistaa sen kokonaan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA