Kuinka lähestyä lausevirheiden tunnistamista: SAT-kirjoitusstrategiat

feature_stairs.jpg

merkintä: SAT: n nykyinen versio ei enää sisällä tällaista kysymystä. Löydät ajantasaiset SAT-kirjoitusvinkit täältä.

ISE-kysymysten tunnistaminen, joissa sinua pyydetään valitsemaan virke lauseessa neljästä alleviivatusta osasta, näyttää siltä, ​​että niiden pitäisi olla helpoin osa SAT-kirjoittamisen osiossa. Loppujen lopuksi sinun täytyy vain löytää virhe, sinun ei tarvitse korjata sitä. Testin kirjoittajat ovat kuitenkin erittäin taitavia peittämään jokaisen lauseen virheen - jos et tiedä mitä etsiä, voit helposti löytää itsesi olettaen, että jopa puolessa lauseista ei ole virhettä.Sellaisena on elintärkeää, että sinä suhtauduttava järjestelmällisesti lauseen virheiden tunnistamiseen liittyviin kysymyksiin . Jos luotat virheen havaitsemiseen yksinkertaisesti vilkaisemalla lauseen yli tai etsimällä osia, jotka kuulostavat oudolta, menetät paljon kysymyksiä.

Tässä viestissä aion yksityiskohtaisesti tarkastella tehokkainta lähestymistapaa näihin kysymyksiin ja etsimäsi yleisiä virheitä:

 • Vaiheittainen lauseenvirheiden tunnistaminen -strategia
 • Tarkistettavien virheiden täydellinen erittely
 • Todellisten ACT-kysymysten esittely
 • Yhteenveto avainvihjeistä lauseen virheiden tunnistamiseksi

ISE-kysymysten yleinen strategia

Kuten edellä mainitsin, sinulla on ehdottomasti oltava standardoitu lähestymistapa näihin kysymyksiin. Seuraavien kolmen vaiheen noudattaminen auttaa sinua tehokkaasti ja luotettavasti määrittämään vastauksen ISE-kysymyksiin.

# 1: Lue lause koko matkan

Ensimmäinen askel vastaamaan ISE-kysymykseen on aina lue koko lause - vaikka luulet virheen olevan vaihtoehto A, muista lukea aina loppuun asti. Tämä lähestymistapa auttaa estää sinua putoamasta ansoihin .

Kun olet lukenut koko lauseen, virhe voi hypätä sinulle, etenkin aikaisempiin, helpompiin kysymyksiin. Ennen kuin merkitset mitään alas, varmista kuitenkin, että voit sanoa, miksi alleviivattu sana tai lause on väärä. Monet vastaukset voivat kuulostaa oudolta olematta virheellisiä. Se voi myös auttaa tarkistamaan muut vaihtoehdot varmistaaksesi, että ne kaikki ovat oikein.

Jos et löydä virhettä, siirry vaiheeseen 2!

# 2: Tarkista jokainen alleviivattu osa

Jos et löydä todennettavissa olevaa virhettä ensimmäisen kerran, sinun on c heck jokainen alleviivattu osa erikseen . Katso kutakin vastausta ja mieti mahdollisia virheitä. Esimerkiksi, jos tarkastelet alleviivattua verbiä, sinun kannattaa tarkistaa, onko jännitteessä tai sopimuksessa ongelmia.

Kuten olet ehkä arvannut, tämä vaihe edellyttää vankkaa tietoa siitä, mitä käsitteitä nämä kysymykset todella testaavat. Olen luonut tarkistuslistan virheistä etsimistä varten alla, ja voit tarkastella täydellistä erittelyä siitä, mitä SAT Writing todella testaa.

Varmista, että poistat vastauksen, jolla ei ole virhettä.

# 3: Vahvista miksi valitsemasi sana on väärä

Ei riitä, että valitset vastauksen, koska se kuulostaa oudolta tai koska se ei ole sana, jota käytät. Jotta se olisi vastaus, sen on oltava olla väärässä SAT-kirjoittamisen sääntöjen mukaan . (Ainoa poikkeus tähän sääntöön ovat idiomikysymykset, jotka pyörivät yleisten käyttösääntöjen ympärillä.)

Sellaisenaan, sinun on pystyttävä selittämään, minkä virheen valitsemasi vastaus sisältää. Jos et pysty tekemään niin, se ei todennäköisesti ole oikea valinta.

body_checklist-1.jpg

Mitä virheitä on syytä etsiä lauseen jokaisesta osasta

Kuten totesin yleisen strategian vaiheessa 2, on tärkeää, että tiedät, mitä virheitä on tarkistettava. Auttaakseni miettiä parasta tapaa etsiä näitä virheitä olen luonut täydellisen erittelyn kysymyksistä, jotka haluat kysyä itseltäsi alleviivatun sanatyypin mukaan.

Tämä luettelo on hyvin pitkä ja näyttää todennäköisesti ylivoimaiselta, mutta älä paniikkia! Sinun ei tarvitse muistaa koko asiaa - sen sijaan se on tarkoitettu opintovälineeksi.

uc san diego sat tulokset

Varmista ensin, että olet perehtynyt kaikkiin luettelon käsitteisiin: jos jokin näyttää tuntemattomalta, napsauta linkkiä.

Käytä sitten tämä tulostettava versio käydä läpi muutama ISE-osio, jotta saat selville virheiden etsimisen. Kun kokeilet tätä ensimmäisen kerran, se vie todennäköisesti todella kauan. Harjoittelulla saat kuitenkin paljon nopeammin.

Lopuksi pidä luettelo kätevänä, kun tarkastelet vastauksiasi - käytä luetteloa palataksesi kysymyksiin ja löytääksesi menetetyn virheen.

Jos ei muuta, pidä mielessä nämä kaksi avainkohtaa:

 • Tarkista kukin alleviivattu osa erikseen
 • Aloita verbeillä ja pronomineilla

Täysi virheen tarkistuslista

Tässä tarkistuslistassa hahmotellaan kysymykset, jotka sinun on esitettävä jokaisesta puheen osasta tai yleisestä sanaluokasta. Olen myös merkinnyt, kun tietty ongelma on erityisen harvinainen (vaikka näitä aiheita esiintyy edelleen).

Sanatyypit on järjestetty siinä järjestyksessä kuin sinun pitäisi tarkistaa ne, vaikka kaikilla kysymyksillä ei ole merkitystä tietyssä lauseessa.

Muista, että jotkin alleviivatut kohdat saattavat sisältää useampaa kuin yhtä sanatyyppiä: yleisimpiä tällaisia ​​pareja ovat pronomini / verbi, adverbi / adjektiivi ja verbi / pronomini -yhdistelmät. Kun näet nämä, tarkista vain kaikki osat.

# 1: Verbit

 • Onko verbi oikeassa muodossa ja jännittynyt?
 • Onko se samaa mieltä aiheesta?

# 2: Pronominit

 • Onko pronomini sopiva korvattavan substantiivin kanssa?
 • Onko se oikeassa tapauksessa?

# 3: Gerundit (-ing-verbit)

 • Korvaaako gerund pääverbin ja luo lauseosan?
 • Onko se osa luetteloa, joka ei ole rinnakkainen?
 • Onko se kytketty väärin infintiveilla?

# 4: Esisanat

 • Onko prepositio idiomaattisesti oikea?
 • Täyttääkö se väärin sanaparin?

# 5: Adjektiivit ja adverbit

 • Onko muokkaaja oikeaa tyyppiä?
 • Käytetäänkö niitä jako niitä oikein? (Harvinainen)

# 6: Yhdistelmät

 • Luo konjunktio lausefragmentin?
 • Liittääkö se loogisesti ideoita?

# 7: Substantiivit

 • Onko substantiivi virheellisen vertailun osa?
 • Onko lause johdonmukainen monikkojen ja yksiköiden substantiivien käytössä? (Harvinainen)

# 8: Suhteelliset pronominit (kuka, mikä, tuo jne.)

 • Käytetäänkö kontekstissa oikeaa pronominia?
 • Onko pronominilla selkeä substantiivin ennakkotapaus?

Muita huomioitavia asioita

 • Alleviivattu 'mikä tahansa' tarkoittaa usein epäloogista vertailua
 • Vertailusanojen kuten 'kuin', 'kuten' ja 'as' läsnäolo viittaa myös epäloogisiin vertailuihin
 • Lausekkeella, jolla on luettelo, on usein rinnakkaisuuskysymys
 • Muista tarkkailla redundanssia: kahden eri sanan käyttöä

Käsitteet Tapa Testaa lauseen virheiden tunnistaminen

Opiskelijat ovat usein huolestuneita tai epävarmoja kielioppikonsepteista, joita ISE-kysymykset eivät todellisuudessa testaa. Käytään nämä läpi, jotta sinulla on vähemmän asioita huolestuttavaa valmistautuessasi!

Kirjoitustyyli

Yksi ISE-kysymysten haastavimmista puolista on, että lauseet muotoillaan usein epätavallisilla tavoilla, mikä kuulostaa siltä, ​​että ne saattavat olla väärässä, mutta eivät yleensä ole . Muista vielä kerran, että valinta on oikea vain, jos pystyt ilmaisemaan sen sisältämän virheen.

Olen kerännyt joitain yleisimpiä sanoja ja lauseita, jotka usein vievät oppilaita, mutta ovat täysin hyväksyttäviä alla:

 • keino
 • kauan siitä kun
 • samankaltaisia
 • että onko, ja mitä + substantiivi (esim. 'Tuo kirja oli tylsää' tai 'Tykkääkö hän siitä vai ei, ei ole kysymys.'

Kuka vs. kuka

Vaikka monet opiskelijat ovat huolissaan erosta 'kuka' ja 'kuka', SAT ei testaa tätä käsitettä: et koskaan näe 'kuka' missä tarvitset 'kenen' tai päinvastoin. Sen sijaan, että olisit huolissasi vaihtamisesta toiseen, keskity siihen, viittaaako pronomini oikein henkilöön.

Pronomenijärjestys

Koska pronomineja opetetaan koulussa, on hyvin yleistä, että oppilaat ovat huolissaan pronominien järjestyksestä, jotka ovat yhteydessä 'ja' tai 'tai' (esim. 'Minä ja hän' vs. 'hän ja minä'), mutta SAT ei testaa tätä käsitettä. Niin kauan kuin pronominit ovat oikeassa tapauksessa ja sopivat korvattaviin sanoihin, ei ole väliä missä järjestyksessä ne ovat.

Heijastavat substantiivit

Heijastavat pronominit, oudot sanat, kuten 'minä' ja 'minä', näyttävät yleensä vääriltä, ​​koska monet opiskelijat eivät tiedä niistä paljon. SAT-kirjoituksessa näitä sanoja käytetään kuitenkin yleensä oikein. Jos näet alleviivatun, varmista vain, että pronomini on sopusoinnussa korvattavan substantiivin kanssa (esim. Lause ei käytä 'itseään', kun puhutaan naisesta).

Harjoittelu on avain menestykseen SAT-kirjoituksessa.

SAT-esimerkkejä: Strategioiden toteuttaminen käytännössä

Olen kerännyt joitain tunnistettavia lausevirheitä koskevia kysymyksiä todellisista SAT: ista. Kummankin kohdalla käyn läpi prosessin askel kerrallaan, jotta saat käsityksen siitä, miten parasta lähestyä näitä kysymyksiä.

Koska näihin kysymyksiin vastaamisessa on niin monia erilaisia ​​käsitteitä, en aio syventyä mihinkään niistä. Jos et ole varma tietyn aiheen yksityiskohdista, tutustu yllä oleviin linkkeihin.

Esimerkki 1

body_iseexample4.png

Vaihe 1: Lue koko lause

Tämän lauseen läpi saatat huomata, että se on todella fragmentti. Jos näin on, seuraava askel olisi määrittää, mikä alleviivattu osa voidaan muuttaa ongelman korjaamiseksi - se on oikea valinta. (Vihje: lauseesta puuttuu tällä hetkellä verbi.)

Oletetaan kuitenkin, että et ole varma ongelmasta, ja siirry vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Tarkista kukin vastausvaihtoehto

Kuten totesin yllä, nopein on käydä läpi vastaukset aloittamalla sanatyypeillä, joilla on todennäköisesti virhe. Verbejä tai substantiiveja ei ole alleviivattu, joten tarkastelemme ensin kirjainta B, joka sisältää gerundin.

Kolme pääkysymystä ovat rinnakkaisuus, idiomaattinen käyttö ja fragmentit. Käydään läpi ne yksi kerrallaan.

Onko gerund osa luetteloa tai vertailua? Ei. Siksi sillä ei voi olla rinnakkaisvirhettä.

Olisiko lause selkeämpi, jos vaihdat gerundin (-ing verbi) infinitiivitiedoksi (+ verbiksi)? Tarkistetaan:

Havaijin saaret ovat muodostuneet viimeisten viiden miljoonan vuoden aikana tapahtuneista tulivuorenpurkauksistasisältääuskomattoman laaja valikoima lajeja - monia ei löydy missään muualla maapallolla.

Tuo versio ei näytä selvästi selkeämmältä, joten se ei todennäköisesti ole idiomivirhe.

Luo gerund fragmentin? Katsotaanpa vain lauseen päälauseketta:

miten sinusta tulee eläinlääkäri

Havaijin saarillasisältävät uskomattoman laaja valikoima lajeja

Tämä on selvästi fragmentti. Gerundi, joka sisältää ', tulisi korvata konjugoidulla verbillä' sisältää '.

Sinänsä B on oikea vastausvalinta.

Vaihe 3: Varmista, mikä virhe vastauksessasi on

Valinta B on vastaus, koska se luo fragmentin eikä kokonaisen lauseen.

Lisäksi nopea tarkastelu muihin vastausvaihtoehtoihin vahvistaa, että yksikään niistä ei sisällä virhettä: A ja D ovat idiomaattisesti oikeita prepositioita ja C on asianmukaisesti käytetty adjektiivi / adverbiyhdistelmä.

Esimerkki 2

body_iseexample3.png

Vaihe 1: Lue koko lause

Luettuani tämän lauseen en huomaa mitään hyppäävän ulos, vaikka D kuulostaa oudolta. Vaikka tämä vastaus tuntuisi houkuttelevalta, emme voi valita sitä ennen kuin olemme selvittäneet virheen.

Vaihe 2: Tarkista kukin vastausvaihtoehto

Tarkistetaan ensin B virheiden varalta, koska se sisältää sekä pronominin että verbin. Yleensä, jos näet pronomini / verbiyhdistelmän alleviivatuksi, kaikki virheet ovat pronominissa (koska verbin taivutus riippuu aiheen pronominista), mutta varmista, että verbi toimii. Käydään läpi vaihtoehdon B mahdolliset virheet yksi kerrallaan.

Onko pronomini oikeassa tapauksessa? Joo. 'Se' toimii verbin 'tekee' aiheena, mikä on täysin hyväksyttävää.

Onko pronomini samaa mieltä edeltäjänsä kanssa? Joo. 'Se' tarkoittaa 'tavallista vilustumista', joka on yksittäinen ei-sukupuolinen substantiivi.

Onko verbi oikein konjugoitu? Joo. 'Se' on yksikköpronomini ja 'tekee' on yksikköverbi.

Onko verbi oikeassa muodossa? Joo. Se on nykyhetkessä, mikä on yhdenmukaista muun lauseen ja sen kanssa, että se antaa yleisen totta lausunnon flunssasta.

Voimme nyt virallisesti julistaa valinnan B virheettömäksi ja sulkea sen pois. Yksityiskohtaisesti kirjoitettu prosessi oli monimutkainen, aikaa vievä prosessi, mutta käytännössä pystyt tekemään sen paljon nopeammin.

Siirrytään valintaan D, 'sinä ja minä', joka sisältää myös pronominit. Tämä osa kuulostaa hieman oudolta, mutta muista, että pronominijärjestyksellä ei ole merkitystä - meidän on vain tarkistettava sopimus ja kirjainkoko, kuten edellä.

Ovatko pronominit samaa mieltä edeltäjiensä kanssa? Sopimuskysymystä ei ole, koska pronominit viittaavat henkilöön, joka lausuu lauseen, ja henkilöön, jonka kanssa hän huipentuu (vaikka molemmat ovat abstrakteja).

Ovatko pronominit oikein? Tämä kysymys on vähän hankalampi. Olisi hienoa korvata 'minä' sanalla 'minä' - 'se ei tee eroa sinun ja minä välillä - mutta' välillä 'on prepositio, joten objektitapaus' minä 'on oikea.

Vaikka D kuulostaa oudolta, se ei sisällä virhettä. Voimme poistaa sen ja siirtyä C: lle, joka sisältää substantiivi ja preposition. Tarkistamme ensin preposition, koska siinä on todennäköisemmin virhe.

Onko prepositio idiomaattisesti oikea? Joo. 'Ero' on yleinen ilmaisu.

Täyttääkö se väärin sanaparin? Ei. Välillä 'Between' seuraa oikein kaksi prepositiota, jotka on yhdistetty 'ja'.

Onko substantiivi virheellisen vertailun osa? Ei. 'Eroa' ei verrata mihinkään.

Onko lause johdonmukainen monikkojen ja yksiköiden substantiivien käytössä? Joo. Sopimuksessa ei ole ongelmaa.

Koska emme löytäneet ongelmia C: n kanssa, siirrymme tarkistamaan viimeisen vastauksen A, 'yksi kaikkein tärkeimmistä'.

Koska tässä lauseessa on monenlaisia ​​sanatyyppejä, ei ole järkevää tarkistaa niitä kaikkia erikseen (esimerkiksi pronomini on selvästi oikea), joten tarkastelemme vain joitain suurempia mahdollisia kysymyksiä.

Onko lause idiomaattisesti oikea? Joo. 'Yksi mielivaltaisimmista sairauksistamme' on selkeä ja hyväksyttävä lause.

Onko superlatiivi / vertaileva oikea? Joo. Yleistä kylmää verrataan kaikki muista sairauksista, joten 'suurin osa' on oikea sanavalinta.

Voimme päätellä, että A: ssa ei ole virhettä, joten olemme sulkeneet pois kaikki valinnat, jättäen vain E: n, 'ei virhettä'.

Vaihe 3: Varmista, mikä virhe vastauksessasi on

Tässä lauseessa ei ole virhettä, joten oikea vastaus on E.

Kuva: Allan Foster / Flickr

Esimerkki 3

body_iseexample2.png

Vaihe 1: Lue koko lause

Ensimmäisen kerran tämä lause näyttää todennäköisesti hyvältä. Ihannetapauksessa huomaisit '' minkä tahansa '' valinnassa D, koska tämä sana on usein vihje epäloogiseen vertailuun, mutta se on täysin hieno, jos et.

Vaihe 2: Tarkista kukin vastausvaihtoehto

Aloitetaan A: lla, joka on verbi.

Onko verbi oikein konjugoitu? Joo. Aihe 'rakentajat' on monikko ja 'rakentaa' on monikko verbi.

Onko verbi oikeassa muodossa? Joo. Nykyinen aika on johdonmukainen koko lauseen ajan.

Seuraavaksi siirrytään valinnassa B olevaan prepositio / substantiivi -yhdistelmään.

Onko prepositio idiomaattisesti oikea? Joo. Kivitalot ovat täysin hyväksyttävä rakennus.

Täyttääkö se väärin sanaparin? 'Of' ei ole osa paria täällä, joten voimme vain ohittaa tämän ja mennä suoraan substantiiviin.

Onko substantiivi virheellisen vertailun osa? Ei. Kiveä ei verrata mihinkään.

Onko lause johdonmukainen monikkojen ja yksiköiden substantiivien käytössä? Mikään muu lauseen substantiivi ei viittaa samaan asiaan, joten sopimuksella ei ole ongelmaa.

Valinnassa B ei ole virhettä, joten voimme sulkea sen pois ja siirtyä valintaan C, joka on adverbi 'edelleen'.

Onko muokkaaja oikeaa tyyppiä? 'Still' kuvaa, milloin rakentajat käyttävät vasaraa, joten se on oikea adverbina.

Käytetäänkö niitä jako niitä oikein? Ei ole käytetty superlatiivia tai vertailua, joten voimme ohittaa tämän kysymyksen.

Tarkistetaan lopuksi valinta D. 'Työkalu' on substantiivi ja 'mikä tahansa' viittaa usein vertailuvirheeseen, joten aloitetaan tarkistamalla se.

Onko substantiivi virheellisen vertailun osa? Alleviivattu lause tulee heti sanan 'kuin' jälkeen, mikä osoittaa vertailun. Meidän on määritettävä, mihin 'mihin tahansa työkaluun' verrataan: se on 'vasara'.

Tämä vertailu näyttää hyvältä, mutta se sisältää itse asiassa virheen. Vasara on työkalu, joten sitä on verrattava mihin tahansa muut työkalu pikemminkin kuin mikä tahansa työkalu. D on vastaus.

Vaihe 3: Varmista, mikä virhe vastauksessasi on

Valinta D on vastaus, koska se luo epäloogisen vertailun. Olemme myös ehdottomasti sulkeneet pois muut vaihtoehdot (paitsi ilman virhettä).

Esimerkki 4

body_iseexample1.png

argumentoivia esseen aiheita yläkoululle

Vaihe 1: Lue koko lause

On mahdollista havaita virhe tässä lauseessa heti, mutta useimmat opiskelijat eivät. Mennään suoraan vaiheeseen 2.

Vaihe 2: Tarkista kukin vastausvaihtoehto

Aloitamme jälleen verbeistä, jotka ovat valinnoissa A ja C. Kun on kaksi osaa, jotka näyttävät sisältävän yhtä todennäköisesti virheen, tarkistan ne yleensä järjestyksessä. Katsotaan ensin A: ta, 'ovat todella'.

Onko verbi oikeassa muodossa? Joo. Nykyaikaa käytetään johdonmukaisesti koko kohdalla.

Onko verbi konjugoitu oikein? Sen selvittämiseksi, sopivatko aihe ja verbi, meidän on selvitettävä mikä aihe on. On houkuttelevaa olettaa, että se on 'kaloja ja raidallisia katkarapuja', mutta yhdistetty substantiivi on itse asiassa osakaloja ja raidallisia katkarapuja. '(Lisäksi kalat eivät voi olla symbioottisia.)

Sen sijaan oikea aihe on 'suhde'. Tämä substantiivi on yksikkö, joten monikko-verbi 'are' ei ole samaa mieltä. A: lla on virhe.

Vaihe 3: Varmista, mikä virhe vastauksessasi on

Valinta A on vastaus, koska verbi ei ole sopusoinnussa aiheensa kanssa.

Nopea tarkastelu kolmesta muusta vaihtoehdosta osoittaa, että muissa vaihtoehdoissa ei ole virheitä: ne kuulostavat hieman oudolta, mutta verbi on konjugoitu oikein ja prepositioilla on merkitystä.

Kuva: Anne Worner / Flickr

ISE-kysymysten strategioiden ja vinkkien yhteenveto

Nyt kun olemme käyneet läpi parhaan ISE-lähestymistavan yksityiskohtaisesti ja soveltaneet sitä joihinkin esimerkkeihin, tarkastellaan joitain pääkohtia, jotka haluat pitää mielessä SAT-tutkimuksessasi.

Niin monimutkaisesta kuin prosessi saattaa tuntua, siitä tulee paljon helpompaa käytännön kanssa. Mutta jos kamppailet todella, jopa muutaman yksinkertaisen säännön pitäminen mielessä parantaa pisteitäsi.

Tärkeimmät lausevirheiden strategiat

 • Lue aina koko lause
 • Kun etsit virhettä, tutkia kutakin valintaa erikseen
 • Tarkistaa ensin verbit ja pronominit , koska ne sisältävät todennäköisimmin virheitä
 • Kun vastausvaihtoehto sisältää useampaa kuin yhtä sanatyyppiä, tarkista molemmat
 • Älä pelkää valita E , 'ei virhettä', jos olet sulkenut pois kaikki muut vaihtoehdot
 • Varmista aina, että pystyt selittämään minkä virheen vastaus sisältää
 • Vaikka luulet tietävän vastauksen, tarkista muut valinnat nopeasti vahvistaaksesi

Hyödyllisiä lausevirheiden tunnistamiseen liittyviä vinkkejä

 • Varo vertailut ja luettelot kun luet lausetta; molemmat luovat usein virheitä, kun ne näkyvät
 • 'Minkä tahansa' viittaa usein virheelliseen vertailuun
 • Pidemmät lauseet eivät todennäköisesti sisällä virhettä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset