Kuinka hakea Perkins -lainaasi

feature_loanapplication

Harkitsetko liittovaltion rahoitusavun hakemista? Jos näin on, olet ehkä kuullut Perkinsin lainaohjelmasta. Perkinsin lainat ovat valtion tukemat, matalakorkoiset lainat, joiden tarkoituksena on auttaa oppilaita maksamaan koulu . Niissä on paljon hienoja etuja, mukaan lukien mahdollisuus lainan peruuttamiseen (juuri siltä se kuulostaa⁠ - kuvittele, että otat lainan kouluun ja sinun ei tarvitse maksaa sitä takaisin!).

Jos haluat saada Perkins -lainan itsellesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Lue täältä helposti seurattavat ohjeet liittovaltion Perkins-lainan hakemisesta.merkintä: Vuodesta 2017 alkaen Perkinsin lainaohjelmaa ei enää suoriteta. Mutta älä huoli - annamme sinulle kuitenkin muutamia vaihtoehtoja, mitä voit tehdä avun sijaan!

Perkins -lainan loppu + muut avustusvaihtoehdot

Valitettavasti liittovaltion Perkinsin lainaohjelma päättyi virallisesti 30.9.2017 , joten et voi enää hakea yhtä näistä matalakorkoisista lainoista Yhdysvaltain hallitukselta.

Mukaan US News , talousarviokysymykset olivat suurin syy Perkinsin lainan lopettamispäätöksen takana . Yhdysvaltain hallitus alkoi alun perin lakkauttaa suosittu lainaohjelma vuonna 2015, ennen kuin se piti sitä optimistisesti, mutta kongressi ei uusinut sitä vuonna 2017.

Ohjelman kannattajat halusivat pitää matalakorkoisia laina-vaihtoehtoja korkeakouluopiskelijoille, jotka tarvitsivat niitä eniten, kun taas vastustajat halusivat lopettaa ohjelman pyrkiessään keskittämään opintolainat.

Nyt kun Perkinsin laina on poissa, mitä muita vaihtoehtoja on kustannustehokkaille tavoille maksaa yliopistosta ? Tässä on parasta harkita:

 • Liittovaltion Pell -apuraha: Tämä valtion myöntämä apuraha myönnetään opiskelijoille, jotka täyttävät erityiset kelpoisuusvaatimukset tulotason ja muiden tekijöiden suhteen. Suurin palkinto kaudelle 2019-20 on 6 195 dollaria. Koska kyseessä on apuraha, sinun ei tarvitse maksaa rahaa takaisin. Kaikki opiskelijat otetaan automaattisesti Pell -apurahan vastaan, kun he lähettävät FAFSA: n.
 • Liittovaltion täydentävä koulutusmahdollisuus (FSEOG) : Samoin kuin Pell Grant, FSEOG on valtion myöntämä apuraha korkeakouluopiskelijoille, joilla on suuri taloudellinen tarve. Jälleen kerran, koska se on apuraha, sinun ei tarvitse maksaa takaisin siitä saamiasi rahoja. Voit saada 100–4 000 dollaria vuodessa tarpeen mukaan.
 • Apurahat: On aina viisasta hakea mahdollisimman monta apurahaa! Näitä voivat olla korkeakoulukohtaiset apurahat (mukaan lukien täysi-apurahat joissakin kouluissa), SAT/ACT-pisteisiin perustuvat apurahat ja organisaatioiden ja yritysten hallinnoimat ulkoiset apurahat, kuten kuuluisa Gates-apuraha ja Walmart-apuraha.
 • Tuetut lainat: Jos joudut ottamaan lainaa, aloita näistä. Toisin kuin tukemattomat lainat, Yhdysvaltain opetusministeriö maksaa korkosi näistä lainoista tiettyinä aikoina. Sinulle ei myöskään kerry korkoa, jos olet koulussa vähintään puoli-aikaisesti ja ensimmäiset kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen.

Toivottavasti sinulla on nyt selkeä käsitys siitä, kuinka voit maksaa yliopistosta, vaikka sinulla ei enää ole pääsyä Perkinsin lainaohjelmaan.

Jos olet edelleen kiinnostunut siitä, miten Perkins -laina toimi aiemmin, lue kaikki yksityiskohdat.

Perkins -lainan hakemisen perusteet

Perkins -lainalle ei ole erillistä tai erillistä hakemusta; sen sijaan haet lähettämällä a Ilmainen hakemus liittovaltion opiskelija -apuun tai FAFSAan .

Hyvä uutinen on se vaikka et olisikaan oikeutettu Perkins -lainaan, avaat muita mahdollisuuksia saada taloudellista tukea lähettämällä FAFSA . Sinut otetaan automaattisesti huomioon kaikissa liittovaltion tukiohjelmissa. Lisäksi koulut ja yksityiset apurahat voivat käyttää FAFSA: n tietoja varojen myöntämiseen.

Tämän hakemuksen lähettämisestä ei peritä maksua, ja muutos on melko nopea; sinun pitäisi saada raportti, jossa kerrotaan, oletko oikeutettu tiettyihin liittovaltion tukiohjelmiin noin kolme päivää jos lähetät FAFSAn verkossa.

Opit, myönnetäänkö sinulle esimerkiksi Pell -apuraha tai oletko oikeutettu ottamaan suoraa tuettua lainaa. Koska Perkins -lainojen taloudelliset kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat kouluittain, et opi Perkinsin kelpoisuudesta ennen kuin koulu lähettää sinulle taloudellisen avun paketin .

Yleensä Perkins -lainoja myönnetään opiskelijoille, joilla on poikkeuksellinen taloudellinen tarve. Valitettavasti, Tämän taloudellisen tarpeen osoittaminen ei välttämättä takaa lainan saamista , mutta keskustelen strategioistasi mahdollisuuksien lisäämiseksi myöhemmin tässä viestissä.

Tämän vuoksi kelpoisuusvaatimukset ovat hieman tiukat, mutta lainat ovat joustavia ja sisältävät vakavia etuja:

 • Lainanottajille annetaan a yhdeksän kuukauden armoaika kun taas muilla liittovaltion lainoilla on kuuden kuukauden lisäaika

 • Lainaajat, jotka ottavat töitä julkisen palvelun valmistumisen jälkeen, ovat usein oikeutettuja lainan peruutus

 • Se tarjoaa kilpailukykyinen korko 5% ottaa huomioon, että monien yksityisten opintolainojen korot voivat olla kaksinkertaisia

Kuulostaa aika hyvältä, eikö? Jos luulet, että sinulla ei ole mitään menetettävää hakiessasi Perkinsin lainaa, olet oikeassa. Seuraavissa osissa kerron yksityiskohtaisesti vaiheet, jotka sinun on suoritettava parhaan lainahakemuksen lähettämiseksi.

Perkins-lainan hakeminen: 6-vaiheinen opas

Tässä on tärkeimmät vaiheet, joita sinun on noudatettava, jos haluat hakea Perkins -lainaa FAFSA: n kautta.

Vaihe 1: Varmista, että koulusi osallistuu Perkinsin lainaohjelmaan

Vaikka Perkinsin lainat ovat valtion tukemia, koulu olisi teknisesti Perkins -lainanantajasi . Perkinsin lainaohjelmaan osallistuu vähemmän kouluja kuin muihin liittovaltion lainaohjelmiin.

Voit tarkistaa koulusi taloudellisen avun toimistolta, tarjoavatko he Perkins -lainoja. Voit myös kysyä, mitkä ovat heidän taloudelliset kelpoisuusvaatimukset lainalle. Tämä voi antaa sinulle paremman käsityksen mahdollisuuksistasi saada se ennen kuin lähetät FAFSA: si.

Vaihe 2: Tarkista aikajanasi FAFSA: n lähettämiselle

Sinun on tiedettävä muutamia eri määräaikoja: liittovaltio ja osavaltio. Ainoa määräaika, jolla on merkitystä erityisesti Perkinsin lainan osalta, on liittovaltion , vaikka jos lähetät FAFSAn tässä määräajassa, Perkinsin rahoitusta ei ehkä ole jäljellä sinulle.

Saatat pystyä saamaan liittovaltion avun myös kouluvuoden päätyttyä (jos olet nykyinen yliopisto -opiskelija), joten hakemuksen antaminen myöhemmin kannattaa, vaikka olisit liian myöhäinen Perkins. Eri valtioilla (jos haluat myös ottaa huomioon valtion rahoituksen) on eri määräajat opintotukea haettaessa. Sinä pystyt Tarkista osavaltion määräaika täältä .

aurinkoinen Downstate Medical Schoolin hyväksymisaste

Koulut käyttävät FAFSA: n tietoja kootakseen taloudellisia tukipaketteja. Kuten edellä mainitsin, et itse opi ottamaan Perkins -lainaa, ennen kuin olet saanut tämän rahoitusapupaketin.

Voit lähettää FAFSA -hakemuksesi jo tammikuun 1. päivänä sille kouluvuodelle, jona aloitat. Nykyiset opiskelijat jättävät FAFSA: nsa tyypillisesti alkuvuodesta seuraavan lukuvuoden kevätlukukauden alussa.

FAFSA: n suorittamista on helppo lykätä liittovaltion tai osavaltion määräaikaan asti - älä tee tätä! Perkinsin rahat loppuvat yleensä nopeasti, koska jokaisella osallistuvalla koululla on rajallinen Perkinsin budjetti. Lyhyesti sanottuna, se tulee ensin tullutta palvellaan ensin.

Suunnittele hakemus mahdollisimman varhain vuoden aikana (tammikuussa tai helmikuussa). Sinulla ei vielä ole kyseisen vuoden verotietoja, mutta se on OK - voit lähettää arvioita ja muuttaa niitä myöhemmin tarvittaessa. Tällä tavalla koulut saavat FAFSA -tiedot käsiinsä, kun sinut hyväksytään.

body_earlybird-2

Varhainen lintu saa Perkinsin lainan.

Vaihe 3: Kerää kaikki hakemuksen täyttämiseen tarvittavat tiedot

Vaikka näiden tietojen kerääminen ei ole välttämättä vaikeaa, se voi olla Perkinsin lainahakemusprosessin raskain osa. Muista, että sinun on myös täytettävä kaikki liittovaltion perusvaatimukset voidaksesi lähettää FAFSA: n.

Tässä on kaikki tiedot, joita tarvitset FAFSA: n täyttämiseen:

 • Sosiaaliturvatunnuksesi
 • Alien -rekisteröintinumero (jos et ole Yhdysvaltain kansalainen)
 • Viimeisimmät liittovaltion tuloveroilmoitukset, W-2: t ja muut tulotiedot
 • Tiliotteet ja sijoituskirjat (tarvittaessa)
 • Verottomat tulot (tarvittaessa)
 • FSA -tunnus sähköisesti allekirjoitettavaksi (jos lähetät FAFSAn verkossa⁠, voit tee tunnus täältä)

Tarvitset myös kaikki yllä olevat tiedot vanhemmiltasi , vaikka he eivät auttaisi sinua maksamaan koulukuluja. Vanhempiesi taloudelliset tiedot otetaan huomioon määritettäessä, kuinka paljon tukea saatat saada.

Tässä tarkempia tietoja:

 • Jos vanhempasi ovat naimisissa , kerää tietoa molemmille.
 • Jos vanhempasi on leski tai sinkku , tarvitset vain kyseisen vanhemman taloudelliset tiedot.
 • Jos leski vanhempasi on tällä hetkellä avioitui uudelleen , tarvitset tietoja vanhemmillesi ja hänen puolisonsa.
 • Jos vanhempasi ovat eronnut tai eronnut , tarvitset tietoja huoltajalle (vanhemmalle, jonka kanssa olet asunut eniten kuluneen vuoden aikana). Jos vanhemmillasi on yhteishuoltajuus ja olet viettänyt yhtä paljon aikaa heidän kanssaan, tarvitset tietoja vanhemmalta, joka on tukenut sinua eniten taloudellisesti.

Jos luulet olosuhteidesi vaativan niin sanottua riippuvuuden ohitusta, jossa vanhempiesi taloudelliset tiedot ovat ei huomioon (eli saat todennäköisesti enemmän tukea), sinun on myös saatava kerää kaikki asiakirjat erityisolosuhteidesi ympärille (eli kaikki asiakirjat, jotka tukevat väitteitäsi):

 • Yleisiä ohituksia ovat ikä, avioliitto, lapset, kodittomuus, asepalvelus, sijaishoito tai laillinen emansipaatio

 • Vastaa näihin olosuhteisiin liittyviin kysymyksiin rehellisesti FAFSA -järjestelmässäsi - hakemus käsitellään puutteellisena, ja sinun on otettava yhteyttä sen koulun taloudelliseen tukitoimistoon, jolta haet apua.

Vaihe 4: Valitse lähetystapa

Voit lähettää FAFSAn sähköisen tai paperiversion. Suosittelen lähettämään sähköisen version , mutta tässä on ohjeet molemmille lähetystavoille, jotta voit tehdä itsellesi sopivan päätöksen:

Sähköinen FAFSA -lähetys

 • Jos aiot lähettää verkossa, hae ensin sinulle ja vanhemmillesi FSA -tunnusta ! Tarvitset FSA: n voidaksesi allekirjoittaa FAFSA: n sähköisesti. Huomaa, että tunnuksen saaminen sähköpostitse voi kestää jopa kolme päivää, joten lisää tämä odotusaika aikajanallesi.
 • Sähköinen FAFSA ohjaa sinua nopeammin hakuprosessissa ja voi ilmoittaa sinulle tietyistä virheistä.
 • Sähköisellä lähettämisellä saat nopeamman tuloksen ⁠ - saat SAR: n tai opiskelija -apuraportin (asiakirja, joka kertoo kelpoisuudestasi liittovaltion opintotukeen) noin kolme päivää .

Paperi FAFSA -lähetys

 • Voit saada paperikopion FAFSA: sta lukion opastustoimistoissa, korkeakoulujen rahoitusaputoimistoissa ja monissa kirjastoissa. Voit myös Lataa ja tulosta sovellus itse täältä .

 • Paperiset FAFSA: t ovat hieman hankalampi kuin sähköinen versio: ne vievät pisimmän aikaa arkistointiin (SAR: n saaminen voi kestää viikkoja), ja ne saavat myös hakijoita tekemään enemmän virheitä, mikä viivästyttää hakuprosessia puolestasi. Tuloksena, FAFSA -paperin arkistointi ei ole hyvä vaihtoehto, jos olet tiukasti ajoissa .

Vaihe 5: Jos mahdollista, määritä vanhempiesi kanssa aika suorittaa FAFSA

Kun olet kerännyt kaikki asiaankuuluvat tiedot ja valinnut FAFSA -lähetysmenetelmän, sinun on suunniteltava jonkin aikaa istua alas ja todella suorittaa hakemus.

Kuten aiemmin mainitsin, tarvitset melko vähän tietoa vanhemmiltasi tai huoltajiltasi. Lomakkeen täyttäminen on paljon helpompaa, jos voit istua alas heidän kanssaan ja käydä läpi kunkin osan yhdessä. Kaiken kaikkiaan suunnittele viettää 1-2 tuntia hakemuksen täyttämiseen.

body_hands

Pieni ylimääräinen apu vuokrista tekee hakemusprosessin nopeammaksi ja helpommaksi.

Vaihe 6: Hanki SAR- ja sovellustilan päivitykset

Noin 3-5 päivän kuluttua FAFSA: n lähettämisestä saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet opiskelija -apuraportin käyttämiseen. FAFSA -luettelossasi luetellut oppilaitokset saavat pääsyn SAR -laitteeseesi pian sen jälkeen. Voit tarkistaa sovelluksesi tilan soittamalla Liittovaltion opiskelija -avun tiedotuskeskus tai kirjautumalla sisään Laitos Ed verkkosivuilla FSA -tunnuksellasi.

mitä tuoda sat

Jos hakemuksesi oli täytetty, koulusi pitäisi pystyä luomaan opintotukiraportin avulla taloudellista avustustarjousta, joka voi sisältää avustuksia, lainoja ja apurahoja. Jos sinulle tarjotaan Perkins -lainaa, se sisältyy tähän rahoitusaputarjoukseen.

Koulullasi on lopullinen vaikutus siihen, saatko Perkinsin lainan. Taloudellinen kelpoisuus ei takaa lainan saamista. Koulut, joilla on parempi rahoitus tai parempia taloudellisia tukiohjelmia, voivat ehkä tarjota enemmän Perkins -lainoja opiskelijoille.

Jos sinulle tarjotaan Perkins -lainaa, sinun pitäisi ottaa se?

Joten olet käynyt läpi tämän työn hakeaksesi liittovaltion taloudellista tukea, ja koulusi tarjoaa sinulle Perkins -lainan taloudellisessa avupaketissasi. Kiva! Voit valita lainan ottamisen tai voit kieltäytyä avusta. Mitä sinä teet?

Ensimmäinen, sinun tulee välttää velkojen ottamista, jos sinulla on muita tapoja kattaa koulusi osallistumiskustannukset (kuten apurahat tai apurahat). Perkins -lainat ovat loistavia rahoitusvälineitä, mutta kuten minkä tahansa lainan yhteydessä, maksat takaisin enemmän rahaa kuin alun perin lainasit koron vuoksi (jos et saa 100% lainaasi peruutettua).

Saat lisätietoja osallistumiskustannuksista ja korkeakoulun kulujen budjetoinnista tutustumalla oppilaitoksen kustannusoppaaseemme.

Jos olet päättänyt, että sinun on otettava lainaa koulun maksamiseen, Perkins -laina voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, varsinkin jos aiot työskennellä julkisessa palvelussa valmistumisen jälkeen . Miksi? Työskentely tietyillä aloilla kelpaa Perkinsin lainanottajille lainan peruutus - saatat saada jopa 100% lainan peruutuksesta, mikä tarkoittaa, ettet maksaisi penniäkään.

Jos päätät Perkins -lainan ja toisen lainan välillä, Perkinsin laina on lähes aina paras rahoitusvaihtoehto . Korot ovat erittäin alhaiset, kuten aiemmin mainitsin, eikä korkoja kerry kouluaikana tai yhdeksän kuukauden kuluttua lähdöstäsi. Tämän seurauksena maksat vähemmän pitkällä aikavälillä.

Kaiken kaikkiaan Perkins -lainat ovat loistavia vaihtoehtoja opiskelijoille, joiden on otettava lainaa koulutuksensa rahoittamiseksi. Ne ovat erityisen hyviä vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita julkisesta palvelusta. Perkins -lainan kanssa on vaikea mennä pieleen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.