Kuinka hakea Community Collegeen: 9-vaiheinen opas

feature_communitycollege-1.jpg

Tiesitkö, että lähes puolet Yhdysvaltojen alakoululaisista menee yhteisöopistoon? Itse asiassa niitä on 1100 yhteisön oppilaitokset valtakunnallisesti, ja he opiskelevat 13 miljoonaa opiskelijaa!

Jos haluat ansaita 13 miljoonaa ja yhden, lue tästä, miten voit hakea yhteisökoulua: hakukohteen valitsemisesta luokkiin ilmoittautumiseen. Ennen kuin saamme pallon pyörimään, tarkastelemme mitä yhteisön oppilaitokset tarjoavat opiskelijoilleen ja hyviä syitä hakea.Mitä yhteisökoulut voivat tarjota opiskelijoille?

Useimmat yhteisön oppilaitokset tarjoavat kaksivuotisia Associate-tutkinto-ohjelmia monilla eri tieteellisillä ja ammatillisilla aloilla. Yhä useammat tarjoavat myös kandidaatin tutkintoja, vaikka useimmat näistä ohjelmista ovat suhteellisen uusia ja rajallisia.

Ihmiset, jotka johtavat yhteisöoppilaitoksia, tietävät, että kaikki opiskelijat eivät halua pysähtyä Associate -tutkintoonsa; itse asiassa monet opiskelijat osallistuvat yhteisöopistoon ansaita opintopisteitä ja siirtyä nelivuotiseen yliopistoon. Tämän siirtymisen helpottamiseksi monilla yhteisöoppilaitoksilla on 'artikulaatiosopimuksia' paikallisen valtion koulujärjestelmän kanssa.

Näiden sopimusten avulla opiskelija voi siirtää opintopisteitä sujuvasti yhteisön korkeakoulusta ja ilmoittautua 4-vuotiseen ohjelmaan juniorina. Opiskelijat voivat myös hakea kouluja tämän sopimuksen ulkopuolella, mutta heidän on ehkä ponnisteltava enemmän yksilöllisesti varmistaakseen, että opintosuoritukset siirretään.

Tämä suunnitelma, jota usein kutsutaan nimellä a '2 + 2' suunnitelma , voi olla vakavia taloudellisia etuja. Yhteisön oppilaitokset ovat yleensä edullisempia kuin 4-vuotiset oppilaitokset, ja niiden joustavat luokka-ajat helpottavat opiskelijoiden osa-aikatyötä tai jopa kokopäivätyötä.

Useimmat yhteisökoulut ovat avoin pääsy, mikä tarkoittaa, että kaikki opiskelijat voivat ilmoittautua (lukuun ottamatta muutamia ohjelmia, kuten hoitotyö ja tekniikka). Monet opiskelijat arvostavat tyypillisesti pieniä luokkakokoja ja huomaavaisia ​​professoreita, jotka käyttävät suurimman osan ajastaan ​​opettamiseen tutkimuksen sijasta, kuten monet tutkimusyliopistoissa olevat kollegansa.

Vaikka useimmat yhteisöopistot ovat lähikouluja, joissa ei ole asuinalueita, ne tarjoavat usein seurat, urheilujoukkueet ja tukipalvelut jonka avulla oppilaat voivat olla yhteydessä toisiinsa ja koulun henkilökuntaan. Nämä edut muodostavat perustan pääasiallisille syille, miksi opiskelijat hakeutuvat yhteisöopistoon. Tarkastellaan näitä syitä hieman yksityiskohtaisemmin.

4 mitoosivaihetta järjestyksessä

body_fish.jpg

On aina hyvä selvittää syyt ennen suurta harppausta.

Miksi opiskelijat valitsevat yhteisöopiston?

Opiskelijat hakeutuvat yhteisöopistoon useista syistä. Jotkut lukio -opiskelijat valitsevat kaksinkertaisen ilmoittautumisradan, jossa he ottavat yhteisön korkeakoulutunnit täyttääkseen lukion valmistumisvaatimukset. Jotkut aikuisopiskelijat palaavat kouluun työskennellessään useiden vuosien ajan jatkaakseen opintojaan tai jatkaakseen uutta tutkintoa tai uranmuutosta. Vaikka 4-vuotisten korkeakoulujen opiskelijat ovat yleensä noin 18–22-vuotiaita, Community College -opiskelijoiden keski -ikä on hieman vanhempi 28 -vuotiaana.

Käsittelemme tässä oppaassa yleisiä syitä opiskelijat, jotka ovat valmistumassa tai jotka ovat äskettäin valmistuneet lukiosta valitse yhteisöopisto, alkaen ammatillista koulutusta etsivistä.

Osallistujan tutkinnon tai ammattilisenssin saaminen

Yhteisön oppilaitokset ovat ihanteellinen vaihtoehto opiskelijoille, jotka tietävät haluavansa siirtyä tietyille ammatillisille aloille ja ovat etsivät koulutusta tai valtakirjoja tehdä niin. Jotkut näistä ammateista ovat muun muassa sairaanhoitaja, lääketieteelliset avustajat, poliisit, insinöörit ja hammashygienistit.

Kuten edellä mainittiin, muutamat ohjelmat, kuten hoitotyö ja sähkötekniikka, voi pyytää hakijoilta tiettyjä edellytyksiä . Yleensä nämä ovat matematiikan ja luonnontieteiden oppitunteja lukiossa ja vähintään GPA. Muuten ohjelmat ovat avoimia.

Jotkut opiskelijat hakevat apulaistutkinnon tai muun sertifikaatin saamista, toiset tulevat yhteisöopistoon aikomuksenaan siirtyä vuoden tai useammin kahden vuoden kuluttua. Nämä seuraavat kolme syytä koskevat opiskelijoita, jotka haluavat siirtää ja lopulta ansaita kandidaatin tutkinnon.

body_catworkout.jpg

Ehkä GPA tarvitsee harjoittelua ennen kuin haet 4-vuotisiin oppilaitoksiin.

Vahvistaa heidän GPA: taan

Niille opiskelijoille, jotka aikovat siirtyä 4-vuotiseen korkeakouluun, osallistuminen yhteisöopistoon voi olla fiksu ja strateginen tapa vahvistaa GPA: taan. Useimmat 4-vuotiset oppilaitokset vaativat vähintään 2,0 tai 2,5 GPA: n soveltamista. Opiskelijoille, joilla oli alemmat arvosanat lukiossa, yhteisön college -luokkien ottaminen voi olla mahdollisuus nostaa arvosanojaan.

He voivat nostaa GPA: taan, ansaita opintopisteitä ja siirtyä korkeakouluun, johon heitä ei ehkä ole hyväksytty heti lukion jälkeen. Opiskelijat, jotka haluavat kehittää kirjoitus- ja matematiikkaosaamistaan, voivat käyttää aikaa siihen korjaavat luokat. Kaikki ESL -opiskelijat voivat lisäksi hioa kielitaitoaan Englannin kielen luokat.

Kun opiskelijat ovat suorittaneet vähimmäismäärän opintopisteitä (yleensä kahden vuoden arvosta), he ei yleensä tarvitse lähettää SAT- tai ACT -pisteitä siirtoa varten. Tämä voi myös auttaa oppilaita pääsemään oppilaitoksiin, joihin he eivät ehkä olisi pystyneet heti lukion jälkeen.

Pari vuotta yhteisöopistossa voi auttaa opiskelijoita vahvistaa akateemisia taitojaan ja uudistaa sitoutumisensa jatkokoulutukseen ennen siirtymistä kandidaatin ohjelmaan.

Selvittää, mitä he haluavat opiskella

Samalla tavalla vuosi tai kaksi yhteisöopistossa voi olla hyvä tapa ota selvää mitä haluat opiskella. Sen sijaan, että hyppäävät yliopistoon epävarmoina suunnastaan, jotkut opiskelijat ottavat yhteisöluokkia tutkimaan vaihtoehtojaan. Koska yhteisöoppilaitokset ovat yleensä taloudellisesti paljon vähemmän raskaita, ne tekevät tällaisesta etsinnästä toteutettavampaa.

Vaikka useimmat yhteisön oppilaitokset haluavat opiskelijoiden hakevan tiettyä opintojaksoa, niiden avulla voit vaihtaa, jos haluat jatkaa eri opintoalueella. Jos aiot siirtää, haluat vain tehdä tiivistä yhteistyötä neuvonantajasi kanssa Varmista, että ansaitset oikeat opintopisteet tulevaa kandidaatin tutkintoa varten.

14.jpg

Yhteisön oppilaitokset ovat yleensä paljon halvempia kuin 4-vuotiset koulut, kuten jokainen taloudellinen neuvonantaja/keraaminen sika, jonka arvo on penniäkään, kertoo sinulle.

Taloudellisen taakan minimoimiseksi

Olen maininnut muutaman kerran, että yhteisökoulut ovat yleensä edullisempi kuin 4-vuotiset oppilaitokset. Kuinka paljon ne ovat halvempia?

National Center for Educationin mukaan vuoden korkeakoulun keskimääräiset kustannukset (opetus, materiaalit, muut maksut) olivat 9574 dollaria vuonna 2013. Vaikka tämä on merkittävä summa, alle puolet 4-vuotisten koulujen keskiarvosta 23,872 dollaria.

Sen lisäksi, että yhteisön opiskelijat voivat säästää lukukausimaksuja, he voivat saada taloudellista tukea, mukaan lukien liittovaltion apurahat, liittovaltion lainat, valtiontuet ja institutionaalinen apu. Lisäksi he voivat valita ilta-, viikonloppu- tai verkkokursseja, jotka mahdollistavat osa- tai kokopäivätyön.

Opiskelijat, joita pidetään osavaltion asukkaina, saavat valtion opetusta , minkä vuoksi useimmat yhteisöopiskelijat valitsevat kouluja lähellä kotia (ja sijainnin mukavuutta). Jos he siirtyvät valtion kouluun artikulaatiosopimuksen kautta, he säästävät edelleen rahaa valtion opetuksella. Viime kädessä heidän tutkintotodistuksensa on peräisin oppilaitoksesta, josta he ovat valmistuneet, samoin kuin kaikki opiskelijat, jotka ovat osallistuneet neljä vuotta peräkkäin.

Nyt kun olemme käyneet läpi tärkeimmät syyt, miksi opiskelijat osallistuvat yhteisöopistoon, mennään läpi miten voit hakea!

body_penguinstep.png

Tee kuten Atlantin lunni. Ota asiat askel kerrallaan.

Kuinka hakea Community Collegeen, askel askeleelta

Kuten edellä keskusteltiin, useimmat yhteisön oppilaitokset ovat avoimia ilmoittautumisia, joten ne eivät vaadi yhtä paljon asiakirjoja kuin hakemukset 4-vuotiaille kouluille. Jokainen koulu, jonka tiedän, antaa sinulle mahdollisuuden hakea verkossa. Ensimmäinen askel on kuitenkin päättää minne mennä.

Vaihe 1: Päätä, minne hakea

Koska yhteisön oppilaitokset ovat avoimia, sinun ei tarvitse lähettää sovelluksia muutamiin eri turva-, kohde- ja tavoitekouluihin kuten muille korkeakouluille. Sen sijaan, ellet hae erityisen valikoivaa kappaletta, voit selvittää minne haluat mennä ja hakea vain sinne.

Jos tärkein huolenaiheesi on pysyä lähellä kotiasi, kuten monet työmatkalla olevat opiskelijat, voit yksinkertaisesti valita koulun sopiva sijainti. Useimmissa osavaltioissa on useita yhteisöoppilaitoksia; Massachusettsissa on 15 24 paikassa, New Yorkissa ja Texasissa yli 30 ja Kaliforniassa 113! On todennäköistä, että sinulla ei pitäisi olla liikaa ongelmia paikallisten yhteisöjen löytämisessä.

rensselaerin ammattikorkeakoulun keskimääräinen gpa

Tietysti haluat myös varmista, että koulussa on haluamasi ohjelma (ohjelmat). Tutki sen verkkosivustoa, lähetä sähköpostitse pääsytoimistoon, käy kiertueella ja osallistu tiedotustilaisuuksiin. Niiden pitäisi olla saatavilla ympäri vuoden, ja yleensä voit ilmoittautua koulun verkkosivuston kautta. Siirry vain verkkosivustolle ja etsi 'Vieraile meille' tai 'Tietoistunto' -sivu. Näin voit Varmista, että löydät parhaat yhteisön oppilaitokset tarvittavilla ohjelmilla ja resursseilla.

Kun olet selvittänyt, mihin ilmoittautua, löydät sen online -sovelluksen.

body_apply.jpg

Vaihe 2: Täytä ja lähetä Online Community College -hakemuksesi

Vaikka monet 4-vuotiset koulut käyttävät yhteistä sovellusta tai yleissovellusta, useimmilla yhteisöopistoilla on omia online -sovellusportaalejaan. Muutamat osavaltiot tarjoavat yhden järjestelmän kaikille yhteisöopistoilleen, kuten Kalifornia CCCApply 'sivusto.

Jokainen korkeakoulu suunnittelee oman verkkosivustonsa, mutta useimmilla on välilehti, jossa voit napsauttaa Käytä. Näet muutamia esimerkkejä tämän koillis -yhteisön korkeakoulun sovellussivuista, Bunker Hill Community College , kanssa Community College of Philadelphia ja Chicagon kaupungin korkeakoulut (Huomaa, että Chicagon koulujen on täytettävä ensimmäinen lomake ja lähetettävä sitten opiskelijakortti lopun täyttämiseksi).

Vaikka niiden suunnittelussa on eroja, useimmat yhteisön korkeakoulusovellukset pyytävät samoja tietoja: sinun nimi, osoite, kansalaisuus, asuinpaikka, lukio ja aiottu pääaine. Suurin osa pyytää sinulta kokonaistavoite , haluatko ansaita osakkuusyrityksen tutkinnon tai todistuksen, hankkia henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia taitoja, siirtyä 4-vuotiseen oppilaitokseen tai siirtyä työvoimaan.

Jos olet jo käynyt joitakin yliopistokursseja, saatat pystyä siirtämään opintopisteitä. Lisäksi näissä sovelluksissa kysytään, haetko taloudellista tukea. Viimeinen vaiheesi on antamalla sähköisen allekirjoituksesi ja lähettämällä.

hahmot suuressa gatsbyssä

Mitä tulee yhteisön korkeakouluun hakemiseen, suurin osa hakemuksista käsitellään sisällä 24-48 tuntia , jolloin voit ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua! En suosittelisi jättämään hakemustasi viime hetkellä, varsinkin jos haet taloudellista tukea, mutta se on mukava varmuuskopio, jos jotkut muut suunnitelmat kaatuvat.

Kuten näet, sinun ei yleensä tarvitse kirjoittaa esseitä, kerätä suosituksia tai lähettää SAT / ACT -pisteitä yhteisön oppilaitoksille. Yleisesti ottaen ainoa asiakirja, jonka sinun on toimitettava lukiosta, on tutkintotodistus, GED tai transkriptio.

Vaihe 3: Anna lukion tutkintotodistus, GED tai transkriptio

Yhteisön oppilaitokset haluavat nähdä todiste menneestä tai tulevasta lukion valmistumisesta. Jos sinulla ei ole vielä tutkintotodistustasi tai GED: ää, lähetä kopio transkriptistasi. Tämä näyttää odotetun valmistumispäivän ja todisteet siitä, että työskentelet kohti lukion vaatimusten täyttämistä.

Voit saada transkriptisi ohjausneuvonnaltasi. Sitten voit lataa se online -sovellukseesi, postitse tai toimita se yliopistolle henkilökohtaisesti . Jos sinulla on tutkintotodistus tai GED, sinun ei yleensä tarvitse lähettää transkriptiota lukuun ottamatta valittuja ohjelmia, joilla on omat vaatimukset. Voit lähettää vain yhden näistä asiakirjoista.

body_mclovinlicense.jpg

Jos koulusi tarvitsee henkilöllisyystodistuksesi, varmista, että koulullasi on etunimi.

Vaihe 4: Todista tarvittaessa valtion asuinpaikka

Jos haet valtion opetusta, niin sinä saattaa joutua todistamaan osavaltion asumisesta. Opiskelijoiden, jotka ovat käyneet lukioita samassa osavaltiossa kuin yhteisöopisto yli vuoden, ei yleensä tarvitse lähettää muita todisteita. Transkriptistasi käy ilmi, että olet asunut ja käynyt koulun osavaltiossa.

Jos et käynyt osavaltion lukiota tai korkeakoulu pyytää lisätietoja, voit lähettää osavaltion ajokortti, paikallinen pankkitili, ajoneuvon rekisteröinti, äänestäjien rekisteröinti tai osavaltion tai liittovaltion tuloverot osavaltion asuinosoitteilla. Kaikki nämä on päivätty vähintään vuotta aiemmin.

Jos olet huollettavana, lähettämäsi asiakirjan tulee kuulua a vanhempi . Jos olet itsenäinen, sen pitäisi kuulua sinä .

Jos et ole varma, mitä toimenpiteitä sinun on suoritettava täällä, ota yhteyttä yhteisöopistoon saadaksesi neuvoja. Et halua jättää käyttämättä taloudellista tukea, koska sekaannetaan hakemukseen. Yhteisön oppilaitoksen tulisi ottaa sinuun yhteyttä, jos ongelmia ilmenee, mutta kannattaa silti olla ennakoiva ja pyytää heiltä ohjeita.

Vaihe 5: Lähetä FAFSA

Toinen tärkeä taloudellinen näkökohta on liittovaltion rahoitustuen hakeminen FAFSA: n kanssa. Aikajanasi tälle voi todellakin laskea aikaisemmin kuin hakemuksesi yhteisökoululle. FAFSA -sovellus avautuu tammikuun 1. Kuten Yhdysvaltain opetusministeriö itse ehdottaa, sinun on toimitettava FAFSA mahdollisimman aikaisin 'varmistaaksesi, että et menetä käytettävissä olevaa apua'.

Taloudellinen apu on toinen hyvä syy suunnitella ylioppilaaksi ajoissa. FAFSA pyytää sinua luettele oppilaitokset, joihin haet jotta se voi lähettää heille lasketun taloudellisen tarpeen ja arvioidun rahoitusosuuden. Jos muutat suunnitelmiasi, voit kirjautua takaisin sisään ja lisätä vastaanottajan. Sujuvin suunnitelma on kuitenkin luetteloida yhteisön korkeakoulu, kun haet FAFSAa.

Liittovaltion taloudellisen tuen hakemisen lisäksi voit etsiä ja hakea muita ulkoisia apurahoja. Siellä on kaikenlaisia ​​apurahoja, joilla on erilaiset vaatimukset, joten saatat löytää sellaisen, joka näyttää olevan juuri sinua varten!

body_studentorientation.jpg

Uuden oppilaan suuntautuminen antaa sinulle mahdollisuuden oppia koulusta, tavata uusia ihmisiä, eikä sinun tarvitse huolehtia unohtamasta kenenkään nimeä.

Vaihe 6: Osallistu uuden opiskelijan suuntautumiseen

Kuten edellä mainittiin, on hyvä osallistua kampuksen kiertueelle ja tiedotustilaisuuteen ennen kuin haet lisätietoja oppilaitoksestasi. Myös monet yhteisökoulut pitävät suunnat uusille opiskelijoille. Ne kestävät yleensä päivän tai kaksi ja antavat sinulle tietoa taloudellisesta avusta, harjoittelutestauksesta, opiskelijoiden ja kampusten resursseista ja käytännöistä sekä akateemisesta ohjauksesta.

He voivat myös pyytää sinua määrittämään koulun tilin ja sähköpostiosoitteen. Jos koulusi tarjoaa oman verkkoportaalin, luokkarekisteröinti ja muu viestintä tapahtuu luultavasti sen kautta.

Vaihe 7: Suorita sijoittelutestit matematiikassa ja englanniksi

Yksi yhteisön korkeakoulujen ainutlaatuinen vaatimus on heidän sijoittelutestit. Kun oppilaitos on käsitellyt hakemuksesi, sinua pyydetään suorittamaan harjoittelutestit, joilla määritetään tasosi matematiikan ja englannin tunneille.

Vaikka sinun ei tarvitse käyttää SAT- tai ACT -ilmoittautumista, saatat löytää itsesi vapautettu näistä sijoitustesteistä, jos sinulla on vähintään SAT- tai ACT -pisteet. Nämä vaihtelevat kouluittain, mutta ovat yleensä noin 450 SAT -lukemista tai 47 ACT -englantia ja lukemista yhteensä. Matematiikan osalta koulut haluavat yleensä nähdä noin 450 SAT -matematiikalla tai 22 ACT -matematiikalla.

Sijoittelutestit eivät vaikuta siihen, pääsetkö yhteisöopistoon vai et. Sen sijaan ne auttavat määrittämään, mitä kursseja sinun pitäisi ottaa ensimmäisen lukukauden aikana. Voi silti olla hyödyllistä tarkastella matematiikkaa ja englanninkielistä materiaalia ennen kuin otat ne, varmista, ettet joudu luokkaan toistamaan paljoa siitä, mitä olet jo lukiossa oppinut.

body_academicadvisor.jpg

Neuvonantajasi auttaa sinua!

Vaihe 8: tapaa neuvonantajasi

Kun tapaat neuvonantajan, sinun pitäisi olla valmis ilmoittautumiseen ja sijoittelutestaukseen. Neuvonantajasi voi puhua kanssasi luokista, jotka haluat käydä, sekä opastaa vaatimuksista ja luokista, jotka voisivat siirtää opintopisteitä 4-vuotiseen kouluun, jos se on suunnitelmissasi.

Voit myös kysyä häneltä mahdollisuuksista luokan ulkopuolella, kuten kulttuuriklubeista, urheilusta, kieliryhmistä ja tukipalveluista. Jotta voit hyödyntää kokouksen mahdollisimman tehokkaasti, muista tutkintatunteja ja valmistele kysymyksiä.

Vaihe 9: Ilmoittaudu kursseille

Vihdoin voit ilmoittautua kursseillesi! Kokopäiväiset opiskelijat kestävät yleensä noin 4-5 luokkaa lukukaudessa. Ensimmäisten vuosien ensimmäinen lukukausi on yleensä hyvin jäsennelty, joten sinulla ei ehkä ole paljon valinnanvaraa näillä ensimmäisillä luokilla.

Jos rekisteröinti viivästyy, tarkista, että olet maksanut kaikki maksusi ja toimittanut kaikki tarvittavat asiakirjat , kuten todiste immunisoinnista (vaaditaan kaikilta opiskelijoilta, kun he aloittavat fuksina - ja myös jatko -opiskelijoilta).

muuttuuko punainen ja vihreä ruskeaksi

Kun olet ilmoittautunut kursseille, olet valmis hakuprosessiin! On aika asettua ja opiskella! Nyt kun olemme käyneet läpi vaiheet, joilla haetaan yhteisökoulua, on siellä mitä muuta voit tehdä valmistautuaksesi?

body_explorer.jpg

Valmistautuaksesi täysin, sinun on ylitettävä vuorijono ilman kävelykeppiä ja reppua, joka on täynnä kirjoja.

Kuinka muuten voit valmistautua yhteisöopistoon?

Vaikka voit teknisesti hakea yhteisöopistoon viime hetkellä, olisit paljon parempi suunnittelua aikaisin, kuten lukuvuoden talvella tai keväällä . Vietä aikaa tutkimalla paikallisia yhteisökouluja tai osavaltion kouluja ja niiden ohjelmia. Osallistu tiedotustilaisuuksiin, lähde kiertueelle ja yritä puhua nykyisille ja entisille opiskelijoille heidän kokemuksistaan.

Sinun tulisi selvittää osallistumisesi syyt ja yleiset tavoitteet varmistaaksesi, että valitset parhaat luokat ja ansaitset tarvitsemasi hyvitykset. Osa tästä tutkimuksesta voi myös sisältää oppimista yhteisön korkeakoulun artikulaatiosopimukset valtion koulujen ja muiden 4-vuotisten koulujen kanssa, joihin saatat lopulta hakea. Vaikka et ehkä ole varma, mihin 4-vuotiseen korkeakouluun lopulta siirryt, voit silti työskennellä läheisessä yhteistyössä neuvonantajasi kanssa oppiaksesi luottotarpeista ja siitä, miten ja milloin hakea kandidaatin ohjelmiin siirto-opiskelijana.

Kun osallistut tiedotustilaisuuksiin ja tapaat neuvonantajasi, muista valmistele joitain kysymyksiä sovellusvaatimuksista, luokan rekisteröinnistä ja/tai siirtosopimuksista. Keräämällä kaikki tarvitsemasi tiedot voit hyödyntää aikaasi yhteisön korkeakoulussa oppiaksesi, ansaitaksesi opintoja ja työskennelläksesi pitkän aikavälin akateemisten ja ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset