Kuinka hakea yliopistoon Yhdysvalloissa kansainvälisenä opiskelijana

feature_globe.jpg

Mukaan Kansainvälisen koulutuksen instituutti , yli miljoona kansainvälistä opiskelijaa opiskeli viime vuonna Yhdysvaltain korkeakouluissa. Jos aiot olla yksi näistä opiskelijoista, tämä opas on sinulle.

Tässä oppaassa käsitellään oppilaitoksen hakuprosessia läpi kaikki vaiheet, jotka sinun on suoritettava transkriptisi kääntämisestä TOEFL: ään. Ennen kuin aloitat kansainvälisen opiskelijavalintaprosessin, tarkistetaan, miten hakuprosessi on sama kuin yhdysvaltalaisen opiskelijan ja miten se eroaa.Hakeminen korkeakouluun: kansainväliset vs. kotimaiset opiskelijat

Kansainvälisenä opiskelijana pääset suurelta osin toteutettava samat vaiheet Yhdysvaltain korkeakouluihin kuin Yhdysvaltain opiskelijat Sinun on vain lisättävä muutama ylimääräinen vaihe kielien, koulun opetussuunnitelman ja luokitusjärjestelmien erojen huomioon ottamiseksi. Alla on yleiskatsaus tärkeimmistä yhtäläisyyksistä ja eroista yliopistoon hakemisen kansainvälisenä opiskelijana Yhdysvalloissa ja kotimaan opiskelijana hakemisen välillä.

Kuinka hakeminen on sama

Monet Yhdysvaltain yliopistoon hakeutumisesta ovat samat kuin kotimaiset opiskelijat. Sinun pitäisi hakea useisiin kouluihin lisätä mahdollisuuksiasi tulla hyväksytyiksi. Kahdeksan yhdeksään on hyvä luku, mutta jotkut opiskelijat hakevat vielä enemmän.

Hakemus tehdään aikaisessa määräajassa, yleensä viimeisen vuoden marraskuussa, tai säännölliseen määräaikaan mennessä, yleensä seniorin tammikuussa tai helmikuussa. Joissakin kouluissa on vielä myöhempi määräaika, joka laskee keväällä tai kesällä. Voit käyttää yhteistä sovellusta tai yleissovellusta, jotka molemmat voivat vain olla täytettiin kerran ja lähetettiin useisiin kouluihin. Jos jokin tulevista korkeakouluistasi ei hyväksy näitä hakemuksia, täytät erillisen hakemuksen.

Hakemuksesi sisältää henkilökohtaiset tietosi, kuten nimesi ja syntymäaikasi, sekä kaikki koulun ulkopuoliset aktiviteetit, työpaikat tai harjoittelupaikat. Lähetät myös henkilökohtaisen esseen, yhden tai useamman suosituskirjeen, a transkriptio lukion arvosanojen kanssa , ja useimmissa korkeakouluissa SAT- tai ACT -tulokset. Muutama korkeakoulu pyytää sinua vastaamaan täydentäviin esseekysymyksiin, jotka edellyttävät lyhyempiä vastauksia kuin henkilökohtainen essee.

Suurin osa hakuprosessista on sama kansainvälisille ja kotimaisille opiskelijoille, mutta kansainvälisten opiskelijoiden on otettava joitain lisävaiheita. Lue, mitä nämä vaiheet ovat.

Kuinka hakeminen on erilaista

On olemassa muutama ylimääräinen vaihe, jos haet kansainvälisenä opiskelijana. Ensinnäkin saatat joutua ota TOEFL jos olet maasta, jossa virallinen kieli on jokin muu kuin englanti. TOEFL (tai sen vaihtoehto, IELTS) on testi, joka osoittaa englannin kielen taitosi.

Toiseksi saatat joutua hankkimaan omasi transkriptio ja muut hyväksytyn organisaation arvioimat akateemiset todistukset. Tämä arviointi asettaa kurssit ja arvosanat yhdysvaltalaisiin termeihin, jotta pääsyvaatijat ymmärtäisivät ne.

Jos taloudellinen tuki on sinulle tärkeää, sinun on selvitettävä saatko apua suoraan oppilaitoksilta. Liittovaltion taloudellista tukea saa vain Yhdysvaltain kansalainen. Voit myös hakea ulkopuolisia apurahoja, jotka ovat avoimia kansainvälisille opiskelijoille.

mitä Härän merkki tarkoittaa

Lopuksi sinun on selvitettävä Yhdysvalloissa asumisen oikeudelliset vaatimukset opiskelijaviisumin hakeminen. Yleensä haet opiskelijaviisumia saatuasi pääsyn yliopistoon ja hyväksymällä paikan seuraavassa luokassa. (Jos haluat lisätietoja Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessista, tutustu oppaaseemme.)

Nyt kun tunnet kansainvälisen opiskelijavalinnan ainutlaatuiset vaatimukset, sukellamme hakuprosessiin, askel askeleelta.

body_puzzle-8.jpg

Lue, kuinka jokainen kansainvälisen opiskelijahakemuksen kappale sopii yhteen!

Kuinka hakea korkeakouluun kansainvälisenä opiskelijana

Monet oppilaitokset pyrkivät tekemään kampuksistaan ​​globalisoituneempia ja ottavat vastaan ​​kansainvälisiä hakijoita. Samaan aikaan Yhdysvalloissa ei ole niin monta paikkaa kansainvälisille opiskelijoille kuin kotimaisille hakijoille, joten sinun on varmistettava, että ymmärrät yliopistoprosessin ja voit lähettää vahvimman mahdollisen hakemuksen.

Korkeakoulut vaihtelevat yksittäisissä politiikoissaan ja vaatimukset, mutta useimmiten he kaikki pyytävät samoja materiaaleja. Suurin osa korkeakouluista pyytää seuraavaa:

  • Sovellus
  • Lukion transkriptio
  • SAT- tai ACT-pisteet
  • TOEFL tulokset
  • Henkilökohtainen essee (ja mahdolliset täydentävät esseet)
  • Suosituskirjeet

Monien näiden komponenttien valmistelu kestää kuukausia tai jopa vuosia korkeakoulujen suunnittelun tulisi alkaa lukion alussa. Puhutaan yksityiskohtaisesti jokaisesta näistä sovellusosista sekä vinkkejä kunkin valmisteluun.

Hakemus

Voit ajatella hakemustasi - todellisia lomakkeita, jotka sisältävät henkilökohtaisia ​​tietojasi - sateenvarjona, joka kattaa kaikki muut lähettämäsi asiakirjat. Jokaisella koululla on oma sovellus, mutta monet hyväksyvät yhteisen hakemuksen ja/tai yleishakemuksen. Nämä ovat molemmat ilmaisia ​​palveluita, joiden avulla voit täytä vain yksi hakemus ja lähetä se useille kouluille.

Yliopistot, jotka eivät hyväksy näitä hakemuksia, kuten Kalifornian ja Teksasin osavaltion koulut omia sovellusjärjestelmiä. Huolimatta siitä, käytätkö Common-sovellusta vai koulukohtaista sovellusta, huomaat, että molemmat näyttävät melko samanlaisilta.

Sovellukset kysyvät sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, käydyt koulut ja kaikki opetuksen ulkopuoliset aktiviteetit. Jos koulusi vaatii esseen, liitä essee yleensä hakemukseesi. Voit myös kutsua suosittajia sähköpostitse lähettämään viitekirjeensä.

Vaikka tilin luominen ja hakemuksen täyttäminen on ilmaista, sen lähettäminen vaatii maksun. Joissakin kouluissa ei ole hakemusmaksua, kun taas toiset maksavat jopa 80 tai 90 dollaria. Keskimääräinen hakemusmaksu on noin 35–40 dollaria. Jos palkkiot ovat raskaita, voit ehkä saada yliopistohakemuksen vapauttamisen kiinnostuneista korkeakouluista.

Alla on vielä muutama vinkki, jotka auttavat sinua valmistelemaan yliopistohakemuksiasi.

Vinkkejä yliopistohakemuksellesi

Valmistautuminen hakemaan yliopistoon on prosessi, joka voi alkaa lukion alussa. Korkeakoulut tulevat katsokaa kaikkia neljää vuotta luokkasi, palkkaluokkasi ja koulun ulkopuoliset osallistumiset, joten se auttaa ottamaan huomioon yliopistosi tavoitteet, kun teet valintoja 9., 10., 11. ja 12. luokassa.

Useimmat opiskelijat hakevat useita korkeakouluja; tyypillisesti, kahdeksan tai yhdeksän on hyvä luku. Näin he voivat maksimoida mahdollisuutensa tulla hyväksytyiksi. Opiskelijat hakevat yleensä kahta tai kolmea turvallisuuskoulua tai sellaisia, joissa heidän valtakirjansa ovat selvästi keskimääräisen hyväksytyn opiskelijan todistuksia korkeammat. Ne koskevat myös kouluja, joihin hyväksyminen on haastavampaa - yleensä kaksi tai kolme ottelukoulua ja kaksi tai kolme.

Itse hakemuslomakkeet eivät ole kovin aikaa vieviä. Sinun pitäisi antaa itsellesi vähintään kuukausi ennen määräaikojasi täyttää ne ja korjata virheet. Kansainvälisenä opiskelijana saatat pystyä korostamaan mahdollisia kielitaitojasi tai ainutlaatuisia monikulttuurisia kokemuksiasi.

Hakemuksesi näkökohdat, jotka vaativat kuukausia, elleivät vuosia, suunnittelua, ovat SAT/ACT -pisteesi, TOEFL -pisteet, esseet ja suosituskirjeet, kuten opit lisää alla. Tarkastellaan ensin, mikä on toinen osa yliopistohakemustasi, sinun lukion transkriptio.

body_translate.jpg

Yliopistokäytännöstä riippuen sinun on ehkä käännettävä transkriptiosi.

Lukion transkriptio

Pääsymäärän määrittämiseksi korkeakoulut tarkastelevat tarkkaan lukioluokkia. Voit näyttää kouluille nämä tärkeät tiedot lähettämällä virallinen transkriptio. Yleensä koulusi on lähetettävä transkriptisi suljetussa kirjekuoressa.

Joissakin kouluissa voit lähettää transkriptisi suoraan. Toiset pyytävät sinua hankkimaan sen virallisen valtuutuspalvelun kääntämä ja varmentama. Jos koulusi käyttää erilaista luokitusjärjestelmää kuin Yhdysvalloissa käytetty 4.0-asteikko, saatat joutua lähettämään opintosuorituksesi arviointia varten.

Tämä transkriptiopalvelu voi maksaa noin 100 dollaria. Yrityksen tulisi olla NACES: n, Kansallinen tunnistetietojen arviointipalvelujen yhdistys , Kuten World Education Services, Inc. .

Jotkut korkeakoulut sallivat sinun käyttää epäviralliset kääntäjät. Esimerkiksi Tufts sanoo, että hyväksyttäviin kääntäjiin kuuluvat englannin opettajat tai muut kouluviranomaiset, ammattikääntäjät tai paikallinen EducationUSA-toimisto. Opiskelijoiden ei tarvitse käyttää minkäänlaisia ​​valtakirjan arviointiyrityksiä.

Lue muutamia vinkkejä lukion transkriptin lähettämiseen Yhdysvaltain korkeakouluihin.

Vinkkejä lukion transkriptioon

Korkeakoulut tarkastelevat arvosanojasi koko lukion ajan sekä kurssivalintasi. He pohtivat sitoutumistasi akateemikoihisi, edistymistäsi tietyissä aiheissa ja missä määrin haastoit itsesi korkeamman tason kursseilla.

ero korkeakoulun ja yliopiston välillä

Jokainen korkeakoulu asettaa omat pääsykäytäntönsä, joten muista tutkia jokaista luettelossasi olevaa koulua siitä, mitä se haluaa sinun tekevän transkriptisi kanssa. Sinun pitäisi pystyä löytämään tämä kansainvälisen pääsysivun verkkosivuillaan. Jos et löydä näitä tietoja verkosta, sinun tulee lähettää sähköpostia tai soittaa suoraan hakutoimistoon.

Jos sinun on käytettävä arviointipalvelua, sinun on suunniteltava se erityisen aikaisin. Nämä palvelut yleensä noin seitsemän arkipäivää asiakirjojen vastaanottamisen jälkeen. Voit aloittaa prosessin noin kuukautta ennen määräaikaasi varmistaaksesi, että kaikki saapuu ajoissa.

Arvosanojesi lisäksi SAT- tai ACT -pisteet ovat toinen tärkeä osa korkeakouluhakemustasi. Alla tarkastellaan lähemmin yliopistosovellusten standardoitua testausosaa.

helsinki-2.jpg

Koulut voivat olla hyvin erilaisia ​​toisistaan, joten standardoituja testejä, kuten SAT ja ACT, käytetään kuilun kaventamiseen.

SAT- tai ACT-tulokset

Useimpien nelivuotisten yhdysvaltalaisten korkeakoulujen SAT- tai ACT-pisteet ovat tärkeä osa ehdokkuustasi. Korkeakoulut pitävät molempia testejä tasapuolisesti, joten sinun on päätettävä, kumman haluat suorittaa. Jotkut korkeakoulut vaativat lisäksi SAT-aihekokeita, vaikka ne yleensä luopuvat tästä vaatimuksesta, jos lähetät ACT-pisteitä.

Vaikka voit itse ilmoittaa pisteistäsi sovelluksessasi, sinun on lähetettävä viralliset pisteet raportit College Boardin (SAT: n) tai ACT, Inc: n (ACT: n) kautta. Jos lähetät useita pisteytysraportteja, monet korkeakoulut korostavat tuloksia, tai ota korkeimmat pisteet osittain ja yhdistää ne korkeimpaan mahdolliseen yhdistettyyn pisteeseen.

SAT ja ACT vaativat paljon valmistelua ja suunnittelua, ja meillä on tonnia resursseja auttaa sinua saavuttaa tavoitteesi. Käydään toistaiseksi läpi muutamia tärkeimpiä vinkkejä näiden tärkeiden testien suunnitteluun.

Vinkkejä SAT ja ACT

SAT ja ACT ovat haastavia testejä, ja molemmat vaativat paljon valmistelua, jotta ne toimisivat hyvin. Suunnittelun aloittamiseksi sinun on ensin päätettävä, mikä testi suoritetaan. Tutustu heidän yhtäläisyyksiinsä ja erojensa kanssa valitse se, jolla voit saada korkeamman pistemäärän.

Sitten voit asettaa itsellesi tavoitteen. Määritä tavoitepisteet henkilökohtaisten tavoitteiden ja korkeakoulujen odotusten perusteella. Useimmat korkeakoulut julkaisevat hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset SAT- tai ACT-pisteet , ja voit myös löytää nämä tiedot PrepScholarin koulujen tietokannasta etsimällä 'korkeakoulun nimi + PrepScholar'. Kun tiedät keskiarvon, voit tavoittaa vieläkin paremman pistemäärän ollaksesi kilpailukykyinen ehdokas.

Voit aloittaa valmistelun ajoitetulla harjoitustestillä, jotta voit mitata nykyisen pisteytystason ja diagnosoida vahvuudet ja heikkoudet. Riippuen siitä, kuinka paljon haluat parantaa, voit selvittää kuinka kauan sinun täytyy opiskella SAT: n vain 30 pisteen pisteet voivat vaatia vain noin 20 tuntia opiskelua, kun taas muutaman sadan pisteen parantaminen voi vaatia yli 150 tuntia.

Monet opiskelijat ottavat SAT: n tai ACT: n useammin kuin kerran saavuttaakseen tavoitteensa. Kuten edellä mainittiin, monet korkeakoulut ylitä tulokset, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että voit kasvattaa pisteitäsi yhdessä osassa, mutta laskea toisessa. Jos SAT: n tai ACT: n uudelleenvalinta on suunnitelmissasi, sinun on jätettävä itsellesi riittävästi mahdollisuuksia testata uudelleen.

veden tiheys tuumina

Voit ottaa SAT: n tai ACT: n ensimmäistä kertaa toisen vuoden aikana. Tällä tavoin voit ottaa sen uudelleen juniorina ja jopa vanhemman vuoden syksyllä, jos etsit parannusta. SAT- ja ACT-pisteet osoittavat, että sinulla on akateemiset taidot menestyäkseen yliopistotasolla. Jos et puhu englantia muulla kuin äidinkielelläsi, saatat joutua myös ottamaan TOEFL-osoitteen osoittaaksesi, että sinulla on yliopisto-valmis englannin kielen taito.

kehon_puhelin-4.jpg

Toivottavasti tunnet chattaasi! TOEFL saa sinut puhumaan englanniksi.

TOEFL -tulokset

Jos äidinkielesi on jokin muu kuin englanti, sinun on ehkä otettava TOEFL (tai sen vastine, IELTS) osoittaa englannin kielen taitosi. Toisin kuin SAT tai ACT, TOEFL on tietokonepohjainen useimmissa maissa. Sen pisteytysasteikko on 0–120, ja se testaa lukutaito-, kuuntelu-, puhumis- ja kirjoitustaitojasi.

Monet koulut vaativat vähintään TOEFL-pistemäärän. Jos sinulla ei ole tarvittavia TOEFL-pisteitä, muulla sovelluksellasi ei ole väliä! TOEFL on ehdottomasti testi, joka on otettava vakavasti, jos haluat opiskella Yhdysvaltain yliopistossa. Kuten SAT tai ACT, voit ottaa TOEFL: n useammin kuin kerran saavuttaaksesi tavoitepisteet.

Tässä on vain muutama esimerkki korkeakouluista, joilla on TOEFL-vaatimus. TOEFL iBT on Internet-pohjainen testi; harvinaisempi TOEFL PBT on paperipohjainen testi, ja sen pisteytysasteikko on 310-677.

College TOEFL iBT TOEFL PBT
American University 100 600
Bostonin yliopisto 95 550-600
Harvard 100 600
Koilliseen 79-80 550
Penn State 90 550
UCLA 87 560

Muutama koulu tulee luopua TOEFL -vaatimuksesta jos saavutat vähimmäispistemäärän SAT- tai ACT -sanan osioissa. Koska nämä osiot edellyttävät vahvaa englannin kielen taitoa, ne voivat toisinaan toimia TOEFL: n tukena. Kuten kaikissa muissakin sovelluksen osissa, sinun on tutkia jokaista kiinnostavaa korkeakoulua oppia sen asennosta ja suunnitella sen mukaisesti. Alla on muutama lisää vinkkejä TOEFL: n suunnitteluun.

Vinkkejä TOEFL: ään

Kansainvälisenä opiskelijana sinulla voi olla kaksinkertainen haaste valmistautuminen sekä SAT- että ACT- ja TOEFL -tapahtumiin. Sinun on varattava aikaa molempien testien opiskeluun ja järjestettävä sinulle sopiva testausohjelma.

Kuten SAT tai ACT, voit halutessasi aloittaa opiskelun vähintään kolme kuukautta ennen ensimmäistä testiäsi Päivämäärä. Varaa useita tunteja joka viikko tarkasteltavaksi laadukkaita harjoitusmateriaaleja ja tee harjoitustestit. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä enemmän käytettävissä olevia testauspäiviä sinun on suoritettava TOEFL uudelleen tarvittaessa.

Jos sinulla on vahva kielitaito lukion alussa, kannattaa harkita TOEFL: n ottamista 9. tai 10. luokassa. Sitten voit käyttää vielä enemmän aikaa muihin testeihin ja sovelluskomponentteihin. Jos odotat myöhempää lukio -uraasi, sinun on käytettävä aikaa suunnitella suunnitelma tasapainottaa aikaasi sekä TOEFL: n että SAT: n (tai ACT: n) välillä.

Kokeile jo tänään!

Arvosanojesi ja testipisteidesi lisäksi kiinnostavat myös valintavirkailijat oppia lisää sinusta ihmisenä. Yksi tapa saavuttaa tämä on lukemalla henkilökohtainen esseesi.

body_store.jpg

Lukio -esseesi voi olla mitä haluat! Tämä yksi megakaupasta, Costco, sai kirjailijan viiteen Ivy League -kouluun.

College esseitä

Monet 4-vuotiset oppilaitokset väittävät käyttävänsä kokonaisvaltainen hakuprosessi, joissa he ottavat huomioon paitsi arvosanasi ja testituloksesi myös henkilökohtaiset ominaisuutesi ja motiivisi. Yksi tapa oppia tuntemaan sinut ihmisenä on henkilökohtainen esseesi.

Henkilökohtaisessa esseessäsi sinua yleensä pyydetään pohdi mielekästä kokemustasi elämässäsi ja sitä, miten se muovasi identiteettiäsi. Sen, mistä päätät kirjoittaa, pitäisi paljastaa jotain merkittävää arvoistasi, ja esseesi kokonaisuutena näyttää kirjoitustyylisi ja ajatteluprosessisi.

Jos käytät yleistä sovellusta korkeakouluihin, valitset esseellesi yhden viidestä kehotteesta. Tässä on vain kolme esimerkkiä yleisen sovelluksen esseekehotteista:

  1. Epäonnistumisista saadut opetukset voivat olla keskeisiä menestyksen kannalta. Kerro tapaus tai aika, jolloin olet kokenut epäonnistumisen. Miten se vaikutti sinuun ja mitä opit kokemuksesta
  2. Ajattele aikaa, jolloin haastoit uskomuksen tai idean. Mikä sai sinut toimimaan? Voisitko tehdä saman päätöksen uudelleen?
  3. Keskustele muodollisesta tai epävirallisesta saavutuksesta tai tapahtumasta, joka merkitsi siirtymistäsi lapsuudesta aikuisuuteen kulttuurissasi, yhteisössäsi tai perheessäsi.

Kuten näette, essee kehottaa sinua tekemään niin jakaa jotain henkilökohtaista ja mielekästä. Kouluilla, jotka eivät käytä yhteistä sovellusta, on todennäköisesti oma essekehote. Ne voivat näyttää samanlaisilta kuin yllä olevat tai yksinkertaisesti kysyä, miksi haluat osallistua yliopistoon ja kuvata joitain tulevia tavoitteitasi.

mikä merkki on lokakuu 16

Jotkut korkeakoulut, etenkin valikoivammat, kysyvät muita esseekysymyksiä. Nämä ovat lyhyempiä, ehkä muutamia kappaleita tai vähemmän, ja ne vaihtelevat kouluittain. He saattavat kysyä, miksi haluat käydä koulua tai puhua suosikkikirjasta tai taiteilijasta. Jotkut ovat abstrakteja, kuten Tuftsin kysymys: Mikä tekee sinut onnelliseksi? Toiset ovat tavallaan satunnaisia, kuten Virginian yliopiston äskettäinen kehotus, lähettääksesi twiittiä vai ei?

Mitä lisäkysymyksiä tahansa, ne ovat vaihtelevat oppilaitoksittain eikä sitä pidä unohtaa. Alla on muutamia vinkkejä yliopistoreseesien kirjoittamiseen.

Vinkkejä korkeakouluesi esseille

Lukion essee on ainutlaatuinen kirjoitus. Se vaatii sinua olemaan introspektiivinen ja jakamaan jotain sellaista mielekästä sinulle henkilökohtaisella tasolla. Parhaat esseet yleensä nollaavat tietyn kokemuksen, joka paljastaa jotain merkittävää kirjoittajan henkilöllisyydestä.

Henkilökohtainen essee on haastava tehtävä, joten sinun pitäisi anna itsellesi useita kuukausia työskennellä sen parissa. Oikean aiheen aivoriihi voi viedä useita viikkoja. Kun keksit luonnoksen, voit jakaa sen opettajien, ystävien ja perheiden kanssa palautetta varten. Loppujen lopuksi esseen tulisi kuitenkin olla äänelläsi ja pysyä uskollisena kuka olet.

Kansainvälisenä opiskelijana saatat pystyä tuomaan ainutlaatuisia monikulttuurisia kokemuksia tai kielitaitoa kampukselle. Esseesi on loistava tilaisuus jakaa näkökulmasi ja näyttää pääsyvirkailijoille, miksi sen pitäisi olla edustettuna kampuksella.

Vaikka täydentävät esseet eivät ole yhtä pitkiä kuin henkilökohtainen essee, ovat myös tärkeä osa hakemustasi. Todennäköisesti yleisin virhe, jonka opiskelijat tekevät täydentävillä esseillä, on kiirehtiä niiden läpi ja tuottaa yleisiä vastauksia. Täydentävien esseidesi pitäisi olla erityinen ja räätälöity kullekin koululle. Ne ovat tyypillisesti tilaisuus näyttää, mitä tiedät korkeakoulusta ja erityisistä syistäsi osallistua.

Vaikka pääsyvirkamiehet oppivat sinusta henkilökohtaisista esseistäsi, he myös tutustua sinuun suosituskirjeidesi kautta. Sen sijaan, että kuulisivat äänesi, he kuulevat, mitä opettajat ja / tai neuvonantajasi sanovat sinusta.

helsinki-4.jpg

Pyydä opettajaa, joka maalaa mielellään imartelevan kuvan sinusta suosituskirjeessään.

Suosituskirjeet

Viimeinen tärkeä pala yliopistohakemuksistasi ovat suosituskirjeesi. Viittauskirjeitä koskevat vaatimukset vaihtelevat; jotkut korkeakoulut eivät pyydä mitään, kun taas toiset vaativat yhtä, kahta tai jopa kolmea.

Yleensä oppilaitokset haluavat nähdä yksi tai kaksi suositusta opettajilta ja yksi kouluneuvojaltasi. Jos sinulla ei ole neuvonantajaa, saatat saada sellaisen päämieheltä tai muulta järjestelmänvalvojalta.

Valitset suosittelijat ja kysyt heiltä, ​​olisiko he valmiita antamaan sinulle suosituksen. Sitten kehota heitä lähettämään kirjeensä online -hakemuksesi kautta.

Suosituskirjeidesi tulisi puhua sekä akateemisista että henkilökohtaisista ominaisuuksistasi. Kuten esseesi ja muu hakemuksesi, niiden pitäisi antaa pääsylippuja tietoa vahvuuksistasi ja taidoistasi opiskelijana sekä persoonallisuudestasi ja luonteestasi. Yliopiston suosituskirjeitä koskevien perusteellisten oppaidemme lisäksi löydät alla muutamia vinkkejä.

Vinkkejä suosituskirjeisiin

Aivan kuten sinun pitäisi antaa itsellesi runsaasti aikaa kirjoittaa essee, sinun tulisi antaa suositelijoille riittävästi aikaa kirjoittaa kirjeesi. Sinun pitäisi kysy suositeltavilta vähintään kuukautta ennen määräaikojasi. Voit myös kysyä juniorivuoden lopussa.

On parasta kysyä opettajilta, joilla olet ollut äskettäin ja koko vuoden; nuorempien opettajat ovat yleensä hyvä veto. Jos opettajat kirjoittavat toisella kielellä, sinun on tehtävä käännä kirjeesi.

Parhaat kirjeet tulevat opettajilta, jotka tuntevat sinut hyvin, joten kysy opettajilta, joihin sinulla on vahva yhteys. Saatat myös jaa omat ajatuksesi ja ajatuksesi keskustelun ja kerskailevan arkin avulla, jonka voit valmistaa auttamaan opettajiasi. Voisit puhua suosikkikursseistasi, merkittävistä kokemuksistasi sekä korkeakoulun akateemisista ja henkilökohtaisista tavoitteista.

Monille korkeakouluille suosituskirjeesi ovat erittäin tärkeä osa yliopistohakemustasi. Vastaanottovirkailijat käyvät läpi monia vahvoja hakijoita ja yrittää saada selvempi käsitys siitä, kuka olet ihmisenä. Suosituskirjeesi ovat loistava tilaisuus osoittaa positiiviset suhteesi opettajiin ja menestys koulussa.

Nyt kun olemme käyneet läpi korkeakouluhakemuksesi pääosat - itse hakemuksen, transkription, standardoidut testipisteet, esseet ja suosituskirjeet - harkitaan joitain viimeisiä vinkkejä hakemiseen yliopistoon kansainvälisenä opiskelijana.

body_earth.png

Pidä nämä viimeiset vinkit mielessä suunnitellessasi kasvua akateemisesti ja henkilökohtaisesti yhdysvaltalaisessa yliopistossa.

Hakeminen yliopistoon kansainvälisenä opiskelijana: 3 viimeistä vinkkiä

Yliopistoon hakeminen on monimutkainen prosessi, ja siitä tulee entistä monimutkaisempi kansainvälisille opiskelijoille lisävaiheiden, kuten TOEFL: n ottaminen, ja materiaalien kääntäminen ja sertifiointi, vuoksi.

Tekijä perehdytään koko prosessiin , voit varmistaa, että sinulla on riittävästi aikaa valmistella kaikki materiaalisi määräaikaan mennessä. Tämän tiedon avulla voit tuottaa kilpailukykyisen sovelluksen, joka turvaa paikan yhdysvaltalaisessa yliopistossa.

Kun työskentelet läpi vaiheet, muista nämä kolme tärkeintä vinkkiä.

# 1: Älä aliarvioi SAT / ACT tai TOEFL

Standardointitesteissä pärjääminen on tärkeää kaikille opiskelijoille, ja siitä tulee entistä merkittävämpi Yhdysvaltojen kansainvälisille opiskelijoille. TOEFL näyttää pääsyvirkamiehille, että sinulla on lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu taidot menestyä yliopistotason luokissa. SAT ja ACT osoittavat lisäksi akateemiset taitosi ja korkeakouluesi valmiutesi.

Näiden testien tarkoituksena on mitata oppilaita tasapuolisilla toimintaedellytyksillä riippumatta yksittäisten lukioiden ja opetussuunnitelmien eroista (tosin kuinka hyvin he tekevät tämän, on tietysti keskustelun aihe). Pääsyvirkailijat eivät ehkä tunne koulua ulkomailla, joten he erityisesti Luota näihin testituloksiin varmistaaksesi, että sinulla on korkeakouluopetustaidot.

Kuten edellä keskusteltiin, sinun on varattava useita kuukausia valmistautuaksesi jokaiseen testiin ja jätä itsellesi lisää testipäiviä jos haluat testata uudelleen ja saavuttaa tavoitteesi. Jos nähtävyydet ovat yhdysvaltalaisessa yliopistossa, varmista, että sinulla on SAT- tai ACT- ja TOEFL-tulokset kilpailemaan muiden hakijoiden kanssa.

# 2: Muista, että monet korkeakoulut käyttävät kokonaisvaltaista prosessia

Vaikka testitulokset ovat tärkeitä, muista, että ne eivät ole ainoa osa hakemustasi. Monet korkeakoulut käytä kokonaisvaltaista prosessia ottaa vastaan ​​opiskelijoita, joissa he ottavat huomioon henkilökohtaiset ominaisuutesi ja vaikutuksesi kouluyhteisössäsi.

Pääsihteerit haluavat oppia kiinnostuksistasi ja harrastuksistasi koulussa ja sen ulkopuolella. He ovat kiinnostuneita sinusta koulun ulkopuoliset osallistuminen ja mahdolliset johtotehtävät. He haluavat nähdä, oletko tehnyt julkista palvelua, vapaaehtoistyötä tai työskennellyt osa-aikatyötä tai kesätyötä. He saavat myös käsityksen roolistasi koulusi yhteisössä suosituskirjeidesi kautta.

Pääsyvirkamiehet ovat yleensä vaikuttuneempia syvä osallistuminen muutamilla aloilla kuin hajanainen osallistuminen monille alueille. Saatat pitää tämän mielessä, kun liikkut lukiossa ja valitset aktiviteettejasi, samoin kuin kuvatessasi osallistumistasi hakemukseesi.

Viime kädessä yliopistoon hakeminen vaatii paljon itsereflektio henkilöllisyydestäsi ja tulevaisuuden tavoitteistasi. Mieti, mikä on sinulle tärkeää ja mitä aiot saavuttaa. Sitten heijastaa tätä itsetietoisuutta esseesi ja koko sovelluksesi kautta.

kuinka monta kiloa 1 tonnissa

#3: Suunnittele ajoissa!

Lopuksi suunnittelu aikaisin ei voida korostaa tarpeeksi! On paljon liikkuvia osia, jotka menevät yliopistosovellukseen, eikä yksikään niistä voi olla valmis lyhyessä ajassa.

Pääsihteerit ovat kiinnostuneita lukion kaikista neljästä vuodesta, joten varhainen suunnittelu auttaa sinua tehdä tietoon perustuvia valintoja kursseistasi ja osallistumistasi. Sinun pitäisi esimerkiksi yrittää haastaa itsesi yhdelle tai useammalle ylemmän tason luokalle ja pysyä toiminnassa tai kahdessa koko lukiosi ajan. Seuraa kiinnostuksen kohteitasi ja saatat tuntea, minkä aiheen haluat valita pääaineeksi, kun saavut yliopistoon.

Lopulta opiskelijahakemus tulee kerro tarina vastaanottohenkilöille lukiokokemuksestasi ja identiteetistäsi. Suunnittelemalla aikaisin, voit hyödyntää näitä vuosia tavoitteellisesti, ennakoivasti. Kaikki ahkera työsi tuottaa tulosta, kun lähetät loistavan college -hakemuksen, jonka avulla sinut hyväksytään unelmiesi kouluun!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA