Kuinka ässä SAT: 6 asiantuntijavinkkiä ja strategiaa

feature_ace.png

Jos haluat parhaat SAT-pisteet, tarvitset muutakin kuin halu menestyä. Päättäväisyys ja ahkera työ ovat kaksi tärkeää tekijää SAT: n saavuttamisessa, mutta sinun on myös käytettävä tehokkaita opintostrategioita tavoitteen saavuttamiseksi.

Olen auttanut satoja opiskelijoita valmistelemaan SAT: ta ja tiedän parhaat menetelmät, joita voit käyttää tämän kokeen voittamiseksi. Tässä artikkelissa selitän tarkalleen kuinka SAT: n ässä mukaan lukien kuinka kauan sinun on opiskeltava, parhaat SAT-valmistelustrategiat ja tärkeimmät testinottovinkit.Mikä on SAT: n käyttäminen?

Tässä artikkelissa SAT-merkinnällä tarkoitetaan pisteiden saamista yli 1400 .Tämän pistemäärän saaminen tekee sinusta kilpailukykyisen pääsylle valtaosaan korkeakouluja, ja aikaisempien tulosten perusteella jos saavutat yli 1400 pisteen, saavutat todennäköisesti parempia tuloksia kuin 95% opiskelijoista, jotka suorittavat SAT: n.Saadaksesi tämän pistemäärän, voit unohtaa vain muutaman kysymyksen jokaisesta osiosta.

Kuitenkin, kaikkein valikoivimmissa korkeakouluissa saatat tarvita vähintään 1550 pistettä SAT-pistemäärällesi helpottamaan mahdollisuuksiasi päästä .Selvitä yliopistosi tavoitteista riippuen tavoitepisteet ja mikä hyvä pisteet olisivat sinulle.

Riippumatta siitä, haluatko 1400- tai 1600-mallia, seuraat menestyksen tietä, jos noudatat tämän artikkelin neuvoja.

Jos haluat saavuttaa 1000-1300, kannattaa ehkä keskittyä viesteihimme, jotka koskevat omasi parantamista Matematiikka , Lukeminen ja Kirjoittaminen tulokset.

Kalifornian yliopisto, san diego

Kuinka kauan sinun on opiskeltava SAT: n ässä?

Usein tämä on yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joita opiskelijat haluavat tietää.Ensisijaisesti vastaus riippuu lähtökohdastasi ja tavoitepisteistäsi. Kuinka paljon sinun on parannettava, määrittää kuinka paljon sinun on opiskeltava tavoitteesi saavuttamiseksi .

Jos et ole vielä suorittanut SAT-testiä, ota virallinen harjoitustesti, jossa simuloidaan todellisia testausolosuhteita, jotta voit selvittää missä olet ja kuinka paljon sinun on parannettava.

Tässä on karkea arvio siitä, kuinka kauan sinun täytyy opiskella sen perusteella, kuinka monta pistettä sinun on saavutettava tavoitteesi:

  • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
  • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
  • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
  • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
  • 200-330 pisteen parannus: 150 tuntia +

body_clock-3.png

Tiedä kuinka kauan sinun täytyy opiskella.

SAT: n apu: parhaat tapat opiskella

Sinun ei tarvitse vain käyttää tarvittavia tunteja SAT: n ässä; sinun on opiskeltava tehokkaasti. Riippumatta siitä, käytätkö testikirjoja, onko sinulla ohjaaja vai otatko SAT-valmistelukurssin, sinun tulisi sisällyttää nämä käytännöt SAT-opiskeluun.

kopio lukion tutkintotodistuksesta verkossa ilmaiseksi

# 1: Käytä virallisia käytännön kysymyksiä

Paras tutkittavissa oleva kysymys on lähinnä SAT: ssa näkyviä kysymyksiä . SAT on toisin kuin koulussa tekemäsi testit, ja sen muoto on ainutlaatuinen. Mitä mukavampaa saat vastaamalla oikein SAT: n kysymystyyppeihin, sitä paremmin olet todennäköisesti tekemässä testissä.

Monien testikirjojen valtava puute on, että heidän käytännön kysymyksensä ovat joko paljon vaikeampia tai paljon helpompia kuin ne, jotka löydät SAT: sta. Jotkut kirjat esittävät myös kysymyksiä eri muodossa kuin SAT.

Sen sijaan, että luotat noihin lähteisiin valmistautuessasi, sinun tulisi keskittyä opiskeluun virallisten käytäntöongelmien kanssa. Parhaimmat opintoresurssit ovat Yliopiston hallitus.

Myös, Khan-akatemia on tehnyt yhteistyötä kollegion hallituksen kanssa ja tarjoaa muita virallisia käytäntöjä koskevia kysymyksiä.

Lisäksi virallisella PSAT-käytännön testillä on laatukäytäntöjä koskevia kysymyksiä.

Jos etsit online-valmisteluohjelmaa, PrepScholar SAT -valmennusohjelmassa on tuhansia SAT-asiantuntijoiden luomia realistisia käytännön kysymyksiä.

body_real.jpg

Käytä valmistelussa todellisia SAT-kysymyksiä.

# 2: Keskity heikkouksiisi ja analysoi virheesi

Hyödynnät opintosi parhaalla mahdollisella tavalla keskittymällä siihen, miksi kysymykset puuttuvat, ja yrittämällä parantaa heikkouksiasi.Jos teet vain paljon harjoittelukysymyksiä, mutta et lopu selvittämään, miksi saat kysymyksiä väärin, pisteet eivät paranna paljoakaan.Jos haluat ässä SAT: n, sinulla on vähän virheitä. Haluat ymmärtää kaikenlaiset kysymykset ja pystyä viimeistelemään kunkin osan määrätyssä ajassa.

Merkitse jokaiselle harjoittelu- tai kysymysjoukolle jokaisen kysymyksen, josta et ole edes 20% varma. Sitten, kun olet tarkistamassa, tutkia perusteellisesti jokainen virheellinen tai arvattu kysymys . Varmista, että ymmärrät, miten vastata kysymykseen oikein ja mitä et ymmärtänyt tai tekin väärin.

Seuraa kaikkia näitä kysymyksiä ja anna erityisiä huomautuksia siitä, mitä sinun on parannettava. Selvitä tarkalleen, miksi sait kysymyksiä väärin.Ole mahdollisimman tarkka.

Nämä ovat tärkeimmät alueet, joita sinun on ehkä parannettava.

Sisältö

Jälleen SAT: n ässä sinun on ymmärrettävä perusteellisesti kaikki yleiset SAT-testatut aiheet . SAT testaa sinua lukemiseen, kirjoittamiseen ja matematiikkaan liittyvistä käsitteistä.

Tunnistamalla väärät kysymystyypit, voit tunnistaa aiheet, jotka sinun on opittava paremmin.

Esimerkiksi matematiikassa saatat huomata, että sinulta puuttuu kysymyksiä, jotka liittyvät toisen asteen toiminnot . Kirjoittamisen yhteydessä sinulla saattaa olla vaikeuksia käsiteltävissä olevissa kysymyksissä lause- ja kappalejärjestys .

florida a & m -yliopiston gpa -vaatimukset

Kun olet diagnosoinut sisällön heikkoudet, tutki sisältöä . Tällä blogilla on artikkeleita, jotka liittyvät kaiken tyyppisiin kysymyksiin. Kun olet perehtynyt sisältöön, tee joukko asiaan liittyviä käytännön kysymyksiä ja ymmärrä, miten vastata jokaiseen kysymykseen oikein.

kehon_heikko-1.jpg

Tiedä missä olet heikko.

Aika

Vaikka ymmärtäisitkin SAT-sisällön ja kuinka jokainen kysymys tehdään, saatat joutua kamppailemaan osioiden viimeistelyllä määrätyssä ajassa.Jos olet viimeistelemässä jaksoja, joissa on yli viisi minuuttia jäljellä, ja teet huolimattomia virheitä, niin kiire.

Jos kiire, sinun tarvitsee vain hidastaa ja lukea kysymykset huolellisemmin.

Jos sinulla on vaikeuksia viimeistellä kysymyksiä ajoissa, Seuraa käytetyn ajan kysymystä kohti harjoituksen aikana . Voit myös lisätä nopeuttasi parantamalla sisältötietojasi.

Lopuksi, saatat pystyä parantamaan ajankäyttöäsi ottamalla käyttöön laadukkaita testien ottamisstrategioita .Lukemista ja kirjoittamista varten sinun on selvitettävä t Hän on tehokkain tapa lukea kohdat maksimoida pisteet. Poraa lähestymistapasi testivalmisteluun niin, että olet tyytyväinen siihen.Muista matematiikkaa varten kaikki kaavat, jotka saatat tarvita.

Strategia

Jotkut opiskelijat ovat tyytyväisiä sisältöön, eikä heillä ole ongelmia ajanhallinnassa, mutta heiltä puuttuu vielä kysymyksiä. Yleensä tämä tapahtuu SAT-strategian ymmärtämisen puutteen vuoksi.Jos annat periksi tavallisille SAT-temppuille, sinun on todennäköisesti parannettava tietosi SAT-strategiasta.

Esimerkiksi, jos tiedät kielioppisäännöt, jotka on testattu SAT-kirjoituksessa, mutta sinulta puuttuu kysymyksiä et lue koko lausetta , sinun on työskenneltävä SAT-strategian parissa.

Strategiavirheitä tapahtuu, kun ymmärrät testattavaa sisältöä, mutta sinun on parannettava lähestymistapaa tai ymmärrystä kysymyksistä .

kuinka tarkistaa vanhat sat -tulokset

SAT: n apu: Parhaat testinottovinkit

Näiden vinkkien noudattaminen auttaa välttämään strategiavirheet ja vastaamaan kysymyksiin oikein nopeammin ja tehokkaammin. Käytä näitä vinkkejä käytännön kokeita tehtäessä, jotta niistä tulee sinulle säännöllinen tapa.

# 1: Vastaa jokaiseen kysymykseen

Ennen uudistetun SAT: n käyttöönottoa maaliskuussa 2016 virheellisistä vastauksista rangaisttiin. Nyt virheellisistä vastauksista ei ole seuraamuksia, joten on sinun etusi vastata jokaiseen kysymykseen . Vaikka sinulla ei ole aavistustakaan, sinun pitäisi arvata, koska sinulla on 25% mahdollisuus valita satunnaisesti oikea vastaus monivalintakysymyksiin.

Siksi on myös tärkeää, että sinulla on hyvä ajanhallinta sen varmistamiseksi, että pystyt täyttämään jokaisen osan ja sinulla on mahdollisuus vastata kaikkiin kysymyksiin. Jos aika loppuu ja tiedät, ettet pääse osion loppuun, sinun on silti täytettävä satunnaiset kuplat, jotta saat itsellesi mahdollisuuden saada ylimääräisiä oikeita vastauksia.

body_answer.jpg

# 2: Alleviivaa avainsanat kysymyksissä

Osasta riippumatta avainsanojen alleviivaaminen voi auttaa sinua varmistamaan, että tiedät mitä kysymys koskee, ja välttämään huolimattomia virheitä . Esimerkiksi in Matematiikka, voit tarkistaa, pitäisikö sinun ratkaista x tai y.Kirjoittaminen-kohdassa voit varmistaa, kysytäänkö kysymys, onko lause lisättävä vai poistettava.

# 3: Poista väärät vastaukset

Vaikka tämä strategia saattaa kuulostaa itsestään selvältä, se on tärkeää käyttää, varsinkin jos et ole heti 100% varma oikeasta vastauksesta.Lukemisessa ja kirjoittamisessa voi olla uskottavia vastausvaihtoehtoja, mutta jos jokin vastauksen valinnoista ei ole oikein, se on poistettava.

Vastaavasti Mathissa, jos sinulla on karkea arvio oikeasta vastauksesta, voit poistaa kaikki vastaukset, jotka eivät ole lähellä arvioitasi. Tai jos tiedät vastauksen olevan positiivinen, voit poistaa minkä tahansa vastauksen, joka on negatiivinen luku.

Väärien vastausten poistaminen lisää mahdollisuuksiasi saada oikeat kysymykset ja auttaa sinua löytämään oikean vastauksen .

lukion ulkopuolista toimintaa lukiossa

# 4: Viimeistele ylimääräinen aika tarkistaa työsi

Kokeile lopettaa jokainen osa noin 5 minuutin kuluttua.Tarkista jäljellä olevan ajan aikana kaikki kysymykset, joista et ole varma. Minä suosittele merkitsemään kaikki kysymykset, joista et ole varma testin aikana .

Tarkista vielä, kuinka sait vastauksesi. Kun olet luottavainen vastauksessasi, siirry seuraavaan kysymykseen. Jos et ole vielä varma, pidä kiinni alkuperäisestä arvauksestasi ja siirry seuraavaan kysymykseen.

Kun olet tarkastellut kysymyksiä, joista et ole varma, tarkista, että teit kaikki kuplimisen oikein.

body_inspect.png

Tarkista vastauksesi

Viimeinen neuvo: Kuinka ässä SAT

SAT: n käyttäminen ei ole helppoa, mutta se on mahdollista riittävän ahkerasti ja hyvällä suunnitelmalla.Jos tarvitset apua organisaatioon, motivaatioon tai testien ottamiseen liittyvissä strategioissa, saatat hyötyä tuutorin, henkilökohtaisen luokan tai online-ohjelman, kuten PrepScholarin, avulla.

Saat perusteelliset selitykset ja tarkemmat ohjeet SAT: n käyttämisestä, jos haluat lukea artikkeleitamme kuinka saada täydellinen SAT-pisteet ja miten saada täydellinen pisteet Lukeminen , Matematiikka ja Kirjoittaminen .

Mitä seuraavaksi?

Jos haluat ässä SAT, mutta olet kiireinen akateemikoidesi kanssa, opi tasapainottamaan koevalmistelu koulun kanssa.

Kun suoritat harjoitustestejä, Vältä näitä 11 asiaa, jotta voit valmistautua parhaiten SAT: lle.

Etsitkö hyvää SAT-esikirjaa? Meillä on opas parhaista SAT-esikirjoista, joita voit käyttää opinnoissa.

Paranna SAT-pisteitäsi 160 + pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA