Sairaalan vapaaehtoismahdollisuudet lukiolaisille: Opas

body_hospital.jpg

Kiinnostaako tehdä uraa lääketieteessä? Jos olet, sairaalan vapaaehtoinen lukiossa on loistava tapa testata ammattia. Jos et ole kiinnostunut jatkamaan lääketieteen uraa, mutta haluat silti tehdä vapaaehtoistyötä, se on myös hienoa!

Sairaalan vapaaehtoisena oleminen on erittäin palkitsevaa, mutta se on myös paljon raskasta työtä. Kuinka voit tulla sairaalan vapaaehtoiseksi? Miksi sinun pitäisi toimia vapaaehtoisesti sairaalassa? Mitkä ovat sairaalan vapaaehtoisen päätehtävät? Vastaan ​​näihin kysymyksiin ja muuhun tässä oppaassa.esimerkki suosituskirjeestä yliopistolle

Mitkä ovat sairaalan vapaaehtoisen päätehtävät?

Sairaaloilla on usein vapaaehtoisille varattuja erityisiä työpaikkoja, ja voit pyytää etusijasi. Pidät todennäköisesti kiinni siitä yhdestä työstä etkä vaihda tehtäviä. Kun aloitat, sinulla on suunta ja koulutettu sijaintisi vuoksi, minkä vuoksi et todennäköisesti pyöri.

Tässä ovat sairaalan vapaaehtoisten mahdollisuuksien päätyypit lukiolaisille:

 • Tervehdys / concierge / neuvontapiste / asiakaspalvelu: Tervehdi potilaita ja vierailijoita sairaalaan ja auta heitä löytämään määränpäänsä.
 • Toimistotyöntekijä: Auta arkistointiin, kirjoittamiseen ja puhelimiin vastaamiseen.
 • Posti- / aikakauslehtikori / kukka / ilmapallo Toimitus: Auta lajittelemaan ja toimittamaan nämä tuotteet potilaille.
 • Astianpesukone: Auta puhdistamaan potilaiden ja vierailijoiden astiat ja astiat.
 • Potilaan hoitoavustaja: Auta potilaita tekemään heistä mahdollisimman mukavia. Saatat esimerkiksi saada ylimääräisiä tyynyjä potilaille tai toimittaa aterioita.

Useimmissa sairaaloissa sinun odotetaan sitoutuvan vapaaehtoistyöhön vähintään 50 tuntia vuodessa . Vuorot ovat tyypillisesti 4 tuntia (vaikka tämä voi vaihdella sairaalasta riippuen). Odota työskentelevän kerran joka toinen viikko (tosin taas, tämä voi vaihdella sairaalittain).

Riippuen siitä, kuinka monta vapaaehtoista sairaalassa on saatat työskennellä tai olla tekemättä muiden vapaaehtoisten kanssa. Jos sairaalassasi on vähän vapaaehtoisia, työskentelet todennäköisesti yksin. Jos sairaalassasi on paljon vapaaehtoisia, työskentelet todennäköisesti muiden vapaaehtoisten kanssa.

Mitä et tee sairaalan vapaaehtoisena?

Vapaaehtoisena et tee mitään todellisia lääketieteellisiä toimenpiteitä tai neuvoja potilaille. Autat yksinkertaisesti auttamaan perustehtävissä (kuten tavaroiden toimittaminen ja vierailijoiden ja potilaiden auttaminen sairaalassa).

Kuinka löydät sairaalan vapaaehtoismahdollisuudet lukiolaisille?

Jos haluat tulla sairaalan vapaaehtoiseksi, sinun tulee ensin suorittaa nopea Google-haku alueesi sairaaloille hakemalla '[Kaupungin nimi] Sairaalat'. Kun olet tunnistanut paikalliset sairaalasi, etsi jokaisen sairaalan vapaaehtoisohjelma Google-haulla '[Hospital Name] vapaaehtoinen'. Tämän pitäisi viedä sinut sairaalan vapaaehtoisohjelman sivulle.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää tietoja verkosta, pyydä apua lukion ohjaajalta. He todennäköisesti yhdistävät sinut joko sairaalaan tai toiseen opiskelijaan, joka työskenteli sairaalan vapaaehtoisena (joka voi kertoa sinulle kuinka hakea).

mikä on tuhkan laakso

Jokaisella sairaalalla voi olla hieman erilaiset vaatimukset tulla vapaaehtoiseksi, mutta tässä ovat yleisimmät vaatimukset, jotka olen nähnyt. Tullakseen vapaaehtoiseksi kaikkien hakijoiden (iästä riippumatta) on:

 • Lähetä online-hakemus
 • Tee haastattelu vapaaehtoisen johtajan kanssa
 • Hanki TB-testi (jotkut vaativat myös flunssaa)
 • Osallistu vapaaehtoistyöhön
 • Täytä kaikki lomakkeet
 • Lähetä taustan tarkistus
 • Jotkut sairaalat vaativat myös sinua maksamaan vapaaehtoisvaatteesta, joka maksaa 15-30 dollaria

Alle 18-vuotiaille vapaaehtoisille saatat joutua myös:

 • Ole yli 15-vuotias
 • Varmista vanhempien suostumus vapaaehtoistyöhön
 • Lähetä suosituskirje lukion ohjaajalta, rehtorilta tai opettajalta
 • Sitoudu suorittamaan 50 tuntia vapaaehtoistyötä vuodessa.

Jos mietit, miksi on niin monia vaiheita ja vaatimuksia, se johtuu siitä, että sinusta tulee olennaisesti sairaalan palkaton työntekijä. Olet vuorovaikutuksessa heidän potilaidensa kanssa, ja he haluavat varmistaa, että edustat sairaalaa hyvin.

body_hospitalvolunteer.jpg

Kuka olisi hyvä sairaalan vapaaehtoinen ehdokas?

Hyvä sairaalan vapaaehtoinen on joku, joka on epäitsekäs, joustava ja halukas tekemään mitä tahansa työtä, ei väliä kuinka pieni. Sairaalan vapaaehtoisena oleminen ei aina ole hauskaa. Monet työpaikat edellyttävät istumista pöydällä, siivousta tai järjestämistä. Nämä työpaikat ovat kuitenkin välttämättömiä sairaalan toiminnan jatkamiseksi. Lisäksi sairaaloissa on paljon hätätilanteita, joten velvollisuutesi voivat muuttua viime hetken. Sinun tulisi olla valmis tekemään mitä sinulta pyydetään.

Sinun täytyy myös olla pirteä ja nauti työskentelystä ihmisten kanssa olla hyvä sairaalan vapaaehtoinen. Puhut paljon potilaiden ja vierailijoiden kanssa. Sinun ei pitäisi olla ujo. Monet potilaista, joiden kanssa olet tekemisissä, ovat sairaalassa, koska he ovat hyvin sairaita. Saatat olla sidoksissa potilaisiin, jotka lopulta kuolevat. Sitä on vaikea katsella, ja sinun on pysyttävä vahvana ja positiivisena matkansa aikana.

Hyvä sairaalan vapaaehtoinen pitäisi myös älä ole typerä. Sinun on oltava valmis näkemään verta, arpia jne. Muista, että olet sairaalassa. On melkein väistämätöntä, että näet jonkun veren ottamisen tai IV: n asettamisen potilaaseen. Jos et pysty käsittelemään sitä, sairaalan vapaaehtoistyö ei ole jotain, josta nautit!

Vaikka se on vaikea työ, on monia syitä, miksi sinun pitäisi haluta olla sairaalan vapaaehtoinen. Lue lisää niistä.

Mitkä ovat sairaalan vapaaehtoistyön edut lukiossa?

Jos olet kiinnostunut lääketieteen urasta, sairaalan vapaaehtoisena oleminen antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miltä sairaalassa työskentely tuntuu. Se ei kuitenkaan välttämättä anna sinulle parasta tietoa kiinnostavasta työstäsi (esim. Lääkäri, sairaanhoitaja), koska et aio tehdä käytännön lääketieteellistä työtä. Useimmat käytännön toiminnot, joita todennäköisesti teet, ovat potilaiden auttaminen löytämään tyynyjä, jotka tekevät niistä mukavat, kytkemällä televisio päälle, lukemalla heille tai työntämällä heitä pyörätuolilla.

Jos haluat saada paremman käsityksen omasta työstäsi, sinun kannattaa harkita työn varjostamista lääkärille. Voit myös harkita osallistumista kesälääkäriohjelmaan tai lääkärin harjoitteluun. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että et todennäköisesti voi saada paljon käytännön lääketieteellistä kokemusta ennen kuin olet yliopistossa. Jotkut lukion kesälääketieteen ohjelmat tarjoavat käytännön harjoittelua, mutta se on harvinaista.

kuinka kirjoittaa johdantokappale

Vaikka sairaalan vapaaehtoinen on kova työ, sillä on monia etuja. Tapaat samanmielisiä ja anteliaita ihmisiä, jotka lahjoittavat aikansa auttaakseen muita. Kuten sanoin aiemmin, vaikka et ehkä saisi suurta oivallusta lääketieteestä, saat käsityksen sairaalaympäristöstä ja näet, onko se paikka, jossa voisit mahdollisesti työskennellä tiellä.

Vapaaehtoistyö sairaalassa on myös hieno kokemus yliopistosovelluksillesi, varsinkin jos olet kiinnostunut lääketieteen urasta. Sairaalan vapaaehtoisena oleminen osoittaa korkeakouluille, että jatkat tosissaan lääketieteen uraa, koska olet jo omistautunut työskentelemään sairaalassa. Lisäksi se on ilmainen opetuksen ulkopuolinen kokemus, joka ei maksa sinulle mitään muuta kuin aikaa (ja mahdollisesti yhtenäisen tai TB-testin kustannuksia).

Kaiken kaikkiaan vapaaehtoistyö sairaalassa voi olla hieno kokemus, ja suosittelen kokeilemaan sitä, jos olet kiinnostunut lääketieteen urasta tai haluat viettää aikaa muiden auttamiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset