Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Historia. Ehkä se on voittajien kirjoittama. Ehkä se toistaa itseään, ensin tragediana ja toisena farssina. Tai ehkä se ei toistu, mutta rimmaa. Joka tapauksessa se on keskeinen osa lukion (ja elinikäistä!) Koulutusta.

Mutta miten sitä pitäisi opiskella? Mitä luokkia sinun pitäisi suorittaa lukiossa täyttääksesi yliopistovaatimukset? Mitä vaihtoehtoja on olemassa ylittämiseen ja ylittämiseen? Ja mitä voit tehdä, jos olet historian ystävä, joka ei yksinkertaisesti voi saada tarpeeksi tietoa menneisyydestä?Lue lisää lukion ja korkeakoulun odotuksista, arvosanoista ja AP -luokista sekä tavoista laajentaa ymmärrystäsi muista yhteiskuntatieteistä!

Mitä lukiot odottavat?

Kuten automainokset sanovat, kilometrimäärä voi vaihdella - tässä tapauksessa jokaisella lukiolla on omat standardinsa siitä, kuinka monta vuotta historiaa ja/tai muita yhteiskuntatieteitä sinun on suoritettava valmistuaksesi.

nevada -yliopiston las vegasin gpa -vaatimukset

Useimmat julkiset koulut useimmissa osavaltioissa vaativat 2-3 vuoden yhteiskuntatieteitä (tämä voi olla erilaista yksityisissä kouluissa). Historian lisäksi yhteiskuntatieteet ovat luokkia, kuten taloustiede, maantiede, maailmankulttuurit, kansalaisuus ja hallitus.

Joten tarkista ehdottomasti omalta lukiosta, kuinka monta vuotta tarvitset ja mikä lasketaan yhteiskuntatieteeksi.

Satunnainen kasa kiviä tai Englannin rikkaimman luostarin jäänteet Henry VIII: n ja hänen uskonpuhdistuksensa jälkeen? Historia = uskomattomia tositarinoita.

Mitä korkeakoulut odottavat?

Jälleen kerran, ei ole kovaa ja nopeaa sääntöä. Useimmat korkeakoulut haluavat silti, että olet käynyt vähintään kaksi vakiomallista historian kurssia:

utahin yliopisto sai tulokset
 • Amerikan/Yhdysvaltain historia
 • Maailmanhistoria tai Euroopan historia

Kaiken kaikkiaan korkeakoulut haluavat nähdä 2-3 vuoden yhteiskuntatieteellisiä tunteja, mutta sinun on ehdottomasti tarkistettava kohdekoulusi pääsyvaatimukset nähdäksesi, mitä he odottavat.

Joskus korkeakouluilla ei ole vaatimuksia, mutta ne tarjoavat ehdotuksia. Esimerkiksi kun UCLA vaatii vähintään kaksi vuotta yhteiskuntatieteitä, Harvard ehdottaa vähintään kaksi vuotta.

Joskus odotukset riippuvat siitä, mitä haet opiskelemaan. Jos esimerkiksi haluat opiskella tekniikkaa, sinun ei luultavasti tarvitse käydä niin monia yhteiskuntatieteellisiä kursseja. Päinvastoin, jos haet suunnitelman kanssa opiskella yhteiskuntatieteitä, sinun täytyy menestyä ja osoittaa kiinnostuksesi.

Kuinka voin ylittää odotukset?

Do-More Kid leijui hitaasti yläkerrassa ylittäen lievästi odotukset, että hän yksinkertaisesti kävelisi.

miten psat pisteytetään

Kunnioittaa luokkia

Jos aiot ylittää odotukset, paras paikka aloittaa on oman koulusi kanssa. Kunnianosoitusluokat ovat todennäköisesti samanlaisia ​​kuin koulusi tarjoamat vakiotunnit, mutta ne menevät syvemmälle ja tutkivat laajemmat kontekstit opiskelemillesi historiallisille aiheille.

Toisaalta sinun on työskenneltävä paljon kovemmin, mutta toisaalta sinulla on rikkaampi ymmärrys ja olet paremmin valmistautunut yliopistotason historian kursseille.

AP: n historiatunnit

Historian AP -vaihtoehtoja on kolme:
 • AP World History, joka jakaa kaiken vuodesta 8000 eKr. Tähän päivään kuuteen ajanjaksoon, joista jokaisella on omat kysymyksensä ja temaattiset huolenaiheensa
 • AP European History, joka keskittyy kaikkeen Euroopassa tapahtuneeseen 1400-luvun puolivälistä vuoteen 2000
 • AP United States History, joka kattaa Amerikan historian siitä lähtien, kun amerikkalaiset kohtasivat ensimmäisen kerran eurooppalaiset nykypäivään

IB -tutkintotunnit

Historiassa on kaksi eri IB -kurssin etenemistä:
 • ensimmäinen keskittyy Euroopan ja islamilaisen maailman historiaan
 • toinen keskittyy maailmanhistoriaan 20thvuosisadalla

Mitä jos haluan lisää historiaa?

Lisäresurssien löytäminen kiinnostuksen kohteidesi täyttämiseksi ei ole ollenkaan mahdotonta.

Etsi suuri valinnainen tai kaksi

Tämä on aika ryöstää lukion kurssiluettelo. Onko olemassa valinnaisia ​​aineita, jotka keskittyvät tiettyyn historian aikakauteen (kuten 1800 -luku) tai tiettyyn ihmisryhmään (kuten mayat)?

kuinka paljon on miljardi

Suunnittele oma kurssisi

Tiedätkö mitä opettajat rakastavat? Kiinnostuneet ja innostuneet opiskelijat! Voitko pyytää opettajaa auttamaan sinua itsenäisen projektin tai itsenäisen tutkimuksen perustamisessa kiinnostuksen kohteidesi selvittämiseksi?

Voit esimerkiksi keskittyä tiettyyn historian osaan (kuten kauppaan silkkitien varrella) tai seurata tietyn ajatuksen kehitystä ajan myötä (kuten passiivisen vastarinnan käsite).

Ota luokka verkossa

Esimerkiksi Stanfordin yliopistossa on online lukio joka sisältää 5 historian kurssia ja 1 ohjattua itsenäistä opiskeluvaihtoehtoa. Voit ilmoittautua ottamaan vain yhden kurssin tai kaikki.

Brownin yliopisto tarjoaa myös sarjan esikoulun verkkokurssit , mukaan lukien kaksi niihin liittyvää luokkaa historiasta ja amerikkalaisista tutkimuksista.

Ota luokka kesäksi

Tutustu oppaaseemme lahjakkaiden kesäinstituuttiin tai kuvaus Stanfordin kahdesta kesäohjelmasta.

pitäisikö minun hankkia mestari

Ota ylioppilastunti

Lopuksi, jos olet erittäin luottavainen kykyihisi tai jos sinulla on erityinen kiinnostuksen kohde, josta haluat todella oppia, voit osallistua verkkokoulutukseen. Paitsi että saat käsityksen siitä, millaisia ​​historiatunnit ovat yliopistossa, mutta menestyminen näyttää myös hyvältä transkriptistasi. Saatat jopa saada opintopistettä, aivan kuten AP -kurssille!

Kuinka voin opiskella yhteiskuntatieteitä?

Joten ehkä olet jo historian harrastaja ja olet valmis tutkimaan muita tapoja tutkia yhteiskuntien, kulttuurien ja kansojen vuorovaikutusta. Sitten on aika tutkia muita luokkia, jotka laajentavat ja syventävät ymmärrystäsi historiasta asettamalla ne muihin yhteyksiin! Nämä ovat luokkia, kuten taloustiede, kansalaistoiminta, hallitus, politiikka, maailmankulttuurit, maailmanuskonnot, maantiede ja niin edelleen.

Tutustu muihin yhteiskuntatieteellisiin AP -luokkiin:

 • AP Vertaileva hallitus ja politiikka
 • AP Human Geography
 • AP Makrotalous
 • AP Mikrotalous
 • AP -psykologia
 • AP Yhdysvaltain hallitus ja politiikka

Tutustu myös muihin yhteiskuntatieteiden IB -luokkiin:

 • taloustiede
 • maantiede
 • globaali politiikka
 • tietotekniikkaa globaalissa yhteiskunnassa
 • filosofia
 • psykologia
 • sosiaalinen ja kulttuurinen antropologia
 • maailman uskonnot

On jopa 3 IB -yhteiskuntatieteiden kurssia tarjotaan verkossa :

 • Taloustiede
 • Tietotekniikka globaalissa yhteiskunnassa
 • Filosofia

Kuinka voin näyttää yhteiskuntatieteellisiä saavutuksiani?

Kysy kouluneuvostoltasi, voitko hakea koulustasi paikallisen luvun Rho Kappa Social Studies Honor Society Kansalliselta yhteiskuntatieteelliseltä neuvostolta.

Tällä tavalla sinä ja muut kaltaisesi voidaan ottaa mukaan tähän yhteiskuntaan, joka on ainoa kansallinen lukio- ja eläkeläisjärjestö, joka tunnustaa huippuosaamisen yhteiskuntatieteiden alalla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset