Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Historia. Ehkä se on voittajien kirjoittama. Ehkä se toistaa itseään, ensin tragediana ja toisena farssina. Tai ehkä se ei toistu, mutta rimmaa. Joka tapauksessa se on keskeinen osa lukion (ja elinikäistä!) Koulutusta.

Mutta miten sitä pitäisi opiskella? Mitä luokkia sinun pitäisi suorittaa lukiossa täyttääksesi yliopistovaatimukset? Mitä vaihtoehtoja on olemassa ylittämiseen ja ylittämiseen? Ja mitä voit tehdä, jos olet historian ystävä, joka ei yksinkertaisesti voi saada tarpeeksi tietoa menneisyydestä?Lue lisää lukion ja korkeakoulun odotuksista, arvosanoista ja AP -luokista sekä tavoista laajentaa ymmärrystäsi muista yhteiskuntatieteistä!

Mitä lukiot odottavat?

Kuten automainokset sanovat, kilometrimäärä voi vaihdella - tässä tapauksessa jokaisella lukiolla on omat standardinsa siitä, kuinka monta vuotta historiaa ja/tai muita yhteiskuntatieteitä sinun on suoritettava valmistuaksesi.

nevada -yliopiston las vegasin gpa -vaatimukset

Useimmat julkiset koulut useimmissa osavaltioissa vaativat 2-3 vuoden yhteiskuntatieteitä (tämä voi olla erilaista yksityisissä kouluissa). Historian lisäksi yhteiskuntatieteet ovat luokkia, kuten taloustiede, maantiede, maailmankulttuurit, kansalaisuus ja hallitus.

Joten tarkista ehdottomasti omalta lukiosta, kuinka monta vuotta tarvitset ja mikä lasketaan yhteiskuntatieteeksi.

Satunnainen kasa kiviä tai Englannin rikkaimman luostarin jäänteet Henry VIII: n ja hänen uskonpuhdistuksensa jälkeen? Historia = uskomattomia tositarinoita.

Mitä korkeakoulut odottavat?

Jälleen kerran, ei ole kovaa ja nopeaa sääntöä. Useimmat korkeakoulut haluavat silti, että olet käynyt vähintään kaksi vakiomallista historian kurssia:

utahin yliopisto sai tulokset
 • Amerikan/Yhdysvaltain historia
 • Maailmanhistoria tai Euroopan historia

Kaiken kaikkiaan korkeakoulut haluavat nähdä 2-3 vuoden yhteiskuntatieteellisiä tunteja, mutta sinun on ehdottomasti tarkistettava kohdekoulusi pääsyvaatimukset nähdäksesi, mitä he odottavat.

Joskus korkeakouluilla ei ole vaatimuksia, mutta ne tarjoavat ehdotuksia. Esimerkiksi kun UCLA vaatii vähintään kaksi vuotta yhteiskuntatieteitä, Harvard ehdottaa vähintään kaksi vuotta.

Joskus odotukset riippuvat siitä, mitä haet opiskelemaan. Jos esimerkiksi haluat opiskella tekniikkaa, sinun ei luultavasti tarvitse käydä niin monia yhteiskuntatieteellisiä kursseja. Päinvastoin, jos haet suunnitelman kanssa opiskella yhteiskuntatieteitä, sinun täytyy menestyä ja osoittaa kiinnostuksesi.

Kuinka voin ylittää odotukset?

Do-More Kid leijui hitaasti yläkerrassa ylittäen lievästi odotukset, että hän yksinkertaisesti kävelisi.

miten psat pisteytetään

Kunnioittaa luokkia

Jos aiot ylittää odotukset, paras paikka aloittaa on oman koulusi kanssa. Kunnianosoitusluokat ovat todennäköisesti samanlaisia ​​kuin koulusi tarjoamat vakiotunnit, mutta ne menevät syvemmälle ja tutkivat laajemmat kontekstit opiskelemillesi historiallisille aiheille.

Toisaalta sinun on työskenneltävä paljon kovemmin, mutta toisaalta sinulla on rikkaampi ymmärrys ja olet paremmin valmistautunut yliopistotason historian kursseille.

AP: n historiatunnit

Historian AP -vaihtoehtoja on kolme:
 • AP World History, joka jakaa kaiken vuodesta 8000 eKr. Tähän päivään kuuteen ajanjaksoon, joista jokaisella on omat kysymyksensä ja temaattiset huolenaiheensa
 • AP European History, joka keskittyy kaikkeen Euroopassa tapahtuneeseen 1400-luvun puolivälistä vuoteen 2000
 • AP United States History, joka kattaa Amerikan historian siitä lähtien, kun amerikkalaiset kohtasivat ensimmäisen kerran eurooppalaiset nykypäivään

IB -tutkintotunnit

Historiassa on kaksi eri IB -kurssin etenemistä:
 • ensimmäinen keskittyy Euroopan ja islamilaisen maailman historiaan
 • toinen keskittyy maailmanhistoriaan 20thvuosisadalla

Mitä jos haluan lisää historiaa?

Lisäresurssien löytäminen kiinnostuksen kohteidesi täyttämiseksi ei ole ollenkaan mahdotonta.

Etsi suuri valinnainen tai kaksi

Tämä on aika ryöstää lukion kurssiluettelo. Onko olemassa valinnaisia ​​aineita, jotka keskittyvät tiettyyn historian aikakauteen (kuten 1800 -luku) tai tiettyyn ihmisryhmään (kuten mayat)?

kuinka paljon on miljardi

Suunnittele oma kurssisi

Tiedätkö mitä opettajat rakastavat? Kiinnostuneet ja innostuneet opiskelijat! Voitko pyytää opettajaa auttamaan sinua itsenäisen projektin tai itsenäisen tutkimuksen perustamisessa kiinnostuksen kohteidesi selvittämiseksi?

Voit esimerkiksi keskittyä tiettyyn historian osaan (kuten kauppaan silkkitien varrella) tai seurata tietyn ajatuksen kehitystä ajan myötä (kuten passiivisen vastarinnan käsite).

Ota luokka verkossa

Esimerkiksi Stanfordin yliopistossa on online lukio joka sisältää 5 historian kurssia ja 1 ohjattua itsenäistä opiskeluvaihtoehtoa. Voit ilmoittautua ottamaan vain yhden kurssin tai kaikki.

Brownin yliopisto tarjoaa myös sarjan esikoulun verkkokurssit , mukaan lukien kaksi niihin liittyvää luokkaa historiasta ja amerikkalaisista tutkimuksista.

Ota luokka kesäksi

Tutustu oppaaseemme lahjakkaiden kesäinstituuttiin tai kuvaus Stanfordin kahdesta kesäohjelmasta.

pitäisikö minun hankkia mestari

Ota ylioppilastunti

Lopuksi, jos olet erittäin luottavainen kykyihisi tai jos sinulla on erityinen kiinnostuksen kohde, josta haluat todella oppia, voit osallistua verkkokoulutukseen. Paitsi että saat käsityksen siitä, millaisia ​​historiatunnit ovat yliopistossa, mutta menestyminen näyttää myös hyvältä transkriptistasi. Saatat jopa saada opintopistettä, aivan kuten AP -kurssille!

Kuinka voin opiskella yhteiskuntatieteitä?

Joten ehkä olet jo historian harrastaja ja olet valmis tutkimaan muita tapoja tutkia yhteiskuntien, kulttuurien ja kansojen vuorovaikutusta. Sitten on aika tutkia muita luokkia, jotka laajentavat ja syventävät ymmärrystäsi historiasta asettamalla ne muihin yhteyksiin! Nämä ovat luokkia, kuten taloustiede, kansalaistoiminta, hallitus, politiikka, maailmankulttuurit, maailmanuskonnot, maantiede ja niin edelleen.

Tutustu muihin yhteiskuntatieteellisiin AP -luokkiin:

 • AP Vertaileva hallitus ja politiikka
 • AP Human Geography
 • AP Makrotalous
 • AP Mikrotalous
 • AP -psykologia
 • AP Yhdysvaltain hallitus ja politiikka

Tutustu myös muihin yhteiskuntatieteiden IB -luokkiin:

 • taloustiede
 • maantiede
 • globaali politiikka
 • tietotekniikkaa globaalissa yhteiskunnassa
 • filosofia
 • psykologia
 • sosiaalinen ja kulttuurinen antropologia
 • maailman uskonnot

On jopa 3 IB -yhteiskuntatieteiden kurssia tarjotaan verkossa :

 • Taloustiede
 • Tietotekniikka globaalissa yhteiskunnassa
 • Filosofia

Kuinka voin näyttää yhteiskuntatieteellisiä saavutuksiani?

Kysy kouluneuvostoltasi, voitko hakea koulustasi paikallisen luvun Rho Kappa Social Studies Honor Society Kansalliselta yhteiskuntatieteelliseltä neuvostolta.

Tällä tavalla sinä ja muut kaltaisesi voidaan ottaa mukaan tähän yhteiskuntaan, joka on ainoa kansallinen lukio- ja eläkeläisjärjestö, joka tunnustaa huippuosaamisen yhteiskuntatieteiden alalla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.