Tässä on tarkalleen mitä pukeutua yliopistokäynnillesi tai kiertueellesi

ominaisuus_campus

sudenkorento merkitsee polkuasi

Yliopistokierros on yksi parhaista mahdollisuuksista, joita sinulla on oppia siitä, millainen kampus todella on. Mainosmateriaalin tai jopa opiskelijablogien lukeminen ei ole sama asia kuin nähdä ja kokea sitä itse, mutta, kuten mikä tahansa muu hakemus yliopistoon, sinun on varmistettava, että olet valmistautunut yliopistovierailulle - ja se tarkoittaa yllään oikea asu!

Suurimman osan ajasta pukeutuminen college-kiertueelle on rento asia. Mutta se ei tarkoita, että sinun ei pitäisi harkita parasta tapaa edetä - mukavuus ja tyylikkyys ovat avainasemassa .

Tämä opas opastaa sinut parhaalla tavalla pukeutumaan moniin erilaisiin yliopistokäyntitilanteisiin . Pieni suunnittelu auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen sekä valmistautumaan haastatteluihin, koe-esiintymisiin ja vain unelmakampuksen tutkimiseen. Lue lisää, miten!

Mitä pukeutua kollegion vierailulle

Yksi suurimmista asioista, jotka on pidettävä mielessä harkittaessa mitä yliopiston vierailulle pukeutua, on se, että useimmissa tapauksissa college-kiertue on tarkoitettu sinulle nähdäksesi yliopiston, ei korkeakoulun nähdäksesi sinut .

Suurimmaksi osaksi voit pukeutua rennosti. Mutta on erityisiä näkökohtia, jos et vain kiertele yliopistossa, joten pidä tämä mielessä, kun suunnittelet asustasi.

Mitä pukeutua yliopistovierailulle, jos kävelet vain kampuksella ympäri itse

Jos et ole opastetulla kierroksella ja tarkistat vain kampusta, voit käyttää melkein mitä haluat, järjen rajoissa . Saattaa näyttää oudolta, jos kävelet kampuksella puvussa - olitpa sitten kolmiosainen vai uiminen -, mutta jos olet vain siellä vierailijana, olet yksin.

Mitä pukeutua college-kiertueelle, jos olet opastetulla kierroksella

Jos olet opastetulla kierroksella, on ehdottoman ok olla hieman rento. Sinun ei tarvitse olla vaikuttava, vaikka sinun pitäisi pyrkiä mukavuuteen ja itseluottamukseen .

Mukavat kengät ovat välttämättömiä, vaikka ehkä valitset jotain mukavampaa kuin rattiest-lenkkiparisi . Riippumatta siitä, mitä kenkiä käytät, tulee rikkoa sisään, jotta sinun ei tarvitse käsitellä puristuksia ja rakkuloita puolivälissä päivää. Jos jalkasi satuttaa, et todennäköisesti kiinnitä huomiota kiertueeseen!

Farkut ovat hienoja, samoin kuin t-paidat, mutta ole varovainen mistä tahansa iskulauseesta tai kuvasta, joka saattaa olla loukkaavaa. Vaikka kiroussana tai niukasti verhottu henkilö ei häiritse sinua, se ei todennäköisesti sovi ensivaikutelmaasi!

Sinun ei tarvitse pukeutua hienosti, mutta ponnistele vähän. Esittele paras itsesi - itsesi, jonka haluat ihmisten näkevän, kun lähdet yliopistoon .

body_meeting Jos tapaat professorin kanssa, pukeudu pukuun hieman.

Mitä pukeutua yliopistokiertueelle, jos tapaat professorin kanssa

Monet opiskelijat hyödyntävät kampuksella olemista suunnitellakseen tapaamisia opintoalansa neuvonantajien tai professoreiden kanssa. Jos olet päättänyt tehdä niin, on järkevää pukeutua siihen hieman. Pukuvaatteet eivät ole tarpeellisia, mutta pukeudu hieman mukavammin kuin tekisit vain kiertueelle .

Kiillotetut kengät ovat hyvä valinta, mutta haluat silti niiden olevan mukavia. Jos he nipistyvät kävelemällä kampuksella, saatat haluta mennä rennommaksi mukavan venekengän, loaferin tai kengän kanssa. Mitä valitsetkin, varmista, että kengät ovat rikkinäiset.

Tummat, hienot farkut sopivat tapaamiseen professorin kanssa. Voit myös valita vakosamettit tai khakit - mitä tahansa saa sinut tuntemaan olosi mukavimmaksi ja itsevarmimmaksi .

Tapaaminen professorin kanssa on ammattimaisempaa kuin kiertue, mutta ei yhtä ammattimainen kuin yliopiston haastattelu . Valitse t-paidan sijasta jotain hieman luokiteltuja - anapitettava paita tai pusero on aina hyvä valinta. Sinun ei tarvitse tavoittaa bleiseriä, mutta jos se saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, tee se!

Mikä tärkeintä, valmistaudu kysymyksiin ja hyvään asenteeseen . Tämä on tilaisuutesi oppia lisää koulusta, johon haluat osallistua, ja sillä on merkitystä paljon enemmän kuin näyttämään mallilta.

body_interview-2 Yliopistohaastattelusi pitäisi olla sinun etsimässä ja tuntemassa jotain tällaista.

Mitä pukeutua yliopistovierailulle, jos sinulla on haastattelu

Liiketoiminnan rento on pukeutuminen yliopiston haastatteluun. Haluat näyttää sekä luottavaiselta että ammattimaiselta, joten viettää vähän enemmän aikaa paidan ja housujen valitsemiseen kuin saatat vain opastetulle kierrokselle tai tapaamiseen professorin kanssa.

Jos kuitenkin kävelet kampuksella ja teet haastattelua, haluat olla varma, että kengät kestävät paljon kävelyä ja näyttävät teräviltä . Loaferit voivat olla parempi valinta kuin mekko, paitsi jos olet täysin varma, että olet hajonnut mekkoihin ja ne ovat silti mukavia tunnin tai kahden kuluttua.

Kalifornian yliopiston berkeleyn jatko -ohjelmat

Valitse hame, khakit, vakosamettihousut tai vastaavat, napitettavan paidan tai puseron kanssa. Mekot ovat hienoja, jos peität hartiat villapaidalla tai bleiserillä. Pidä hameesi polvien ympärillä (varsinkin jos kävelet!), Mutta älä huoli sukkahousuista tai sukkahousuista, jos ne eivät ole mukavia tai kausiluonteisia.

Valitse vuodenajalle ja ilmastolle sopiva asu . Kerros vaatteitasi, jos matkustat syksyllä tai talvella, joten olet edustava haastattelun aikana, mutta pysy tarpeeksi lämpimänä ulkona. Käytä keväällä ja kesällä kevyitä, hengittäviä kankaita, jotta et ylikuumentuisi ulkona - et halua ilmestyä haastattelussa kaikki punertavat ja hikiset.

Jos teet haastattelun kiertueen lisäksi, harkitse vaatteiden vaihtamista . Haluat olla parhaasi haastattelun aikana, joten vaihtaminen uusiksi vaatteiksi voi olla paras vaihtoehto, jos mahdollista. Jos ei, katso, voitko ajastaa haastattelusi ennen kiertue - tällä tavalla et ole jo väsynyt ja hämmentynyt vaelluspäivästä.

body_audition Jos olet koe kiertueesi aikana, saatat harkita asusi säätämistä sopivaksi.

Mitä pukeutua college-kiertueelle, jos olet koe

Liiketoiminnan rento on hyvä lähtötaso, mutta riippuen siitä, mihin kuulet, saatat tehdä joitain lisäominaisuuksia vaatteisiisi .

Esimerkiksi mitä ammattimuusikko pukeutuu? Entä näyttelijä, joka osallistuu koe-esiintymiseen? Mitä pukeudut gallerian avajaisiin (vaikka et tule liian hienoksi!)?Älä liioittele sitä, mutta perustele pukuvalintasi siihen, mikä on järkevää alallesi.

Mukavat kengät ovat edelleen ehdoton pakko, koska saatat seisoa koeesi aikana ja kävellä kampuksella.

Valitse säähän sopiva asu - älä käytä villapuseroa Kalifornian kesäkampuskiertueella - tai lisää kerroksia, jotka voit poistaa kun olet valmis, jotta et ylikuumene. Myös päinvastoin; ota tarvittaessa mukaan lämmin takki ja käsineet.

Jos kävellä koe-asussasi on liian epämiellyttävää, harkitse vaihtaa vaatteita. Vaikka joudutkin vaihtamaan vaatteita, on paljon parempi olla mukava ja luottavainen haastattelussa ja yksinkertaisesti mukava kiertueelle !

Kuinka valita mitä pukeutua college-kiertueelle

Mikä asu sinun tulisi käyttää, riippuu osittain siitä, mitä olet tekemässä. Ellet tee haastattelua tai koe-esiintymistä, älä kiirehdi ostamaan kokonaan uutta vaatekaappia .

Kokeile monia yhdistelmiä ja yritä löytää se, mikä saa sinut tuntemaan itsesi hyväksi ja mukavaksi. Jälleen aiot keskittyä oppimaan lisää kampuksesta, ei vaikuttamaan oppaaseen . Ponnistele, mutta älä liioittele sitä.

Sitä ei voida yliarvioida: kävelet paljon , joten käytä mukavia, rikkoutuneita kenkiä.

Ota mukaan laukku, olipa kyseessä mukava lähetyslaukku tai puhdas, tyylikäs reppu. Sinulle annetaan paljon tietoa, esitteitä ja niin edelleen, ja sinulla on paikka laittaa se helpottaa kävelyä ympäri. Laukkuun mahtuu myös vesipullo, välipaloja ja muistikirja, jonka avulla voit kirjoittaa kysymyksiä ja muistiinpanoja, joita sinulla saattaa olla kiertueen aikana.

Älä huoli liikaa asustasi . Sinä olet osa ryhmää - ellet haastattele tai koe, päähuolenasi pitäisi olla se, mitä aiot oppia vierailusta. Näyttää siistiltä ja luottavaiselta, ja sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Näyte puvut college-kiertueelle

Vaatteiden kanssa näkeminen on helpompaa kuin lukeminen. Tässä on muutama esimerkki asuista (mukaan lukien jotkut, jotka eivät toimi) antamaan sinulle muodin inspiraation, jota tarvitset korkeakoulun kiertueen suunnittelussa !

body_outfit1

Sinun ei tarvitse olla fancy, mutta katso kuinka itsevarma ja mukava hän näyttää . Se on sellainen ilma, johon haluat pyrkiä, mitä se merkitsee sinulle vaatteiden suhteen!

vartalovaatteet 2

Nämä ulkonäkö ovat upeita, jos teet jotain hieman muodollisempaa, kuten koe, haastattelu tai tapaaminen professorin kanssa. Älä tunne, että sinun on tehtävä koko puku ja solmio, mutta huomaa, kuinka jokainen asu näyttää siistiltä ja hyvin kootulta . Kiinnitä erityistä huomiota myös kenkiin - ne ovat kaikki erilaisia ​​tyylejä, mutta jokainen sopii loistavasti liike-elämän rentoon ympäristöön.

body_outfit3

Tämä asu sopii ehdottomasti mallin ainutlaatuiseen tyyliin. Kesällä nämä lyhyet hihat ja aurinkolasit ovat täydellisiä. On okei olla ainutlaatuinen, kunhan se tekee sinusta mukavan .


body_outfit4

Tämä ulkoasu on erittäin yksinkertainen ja rento, ja sopii myös korkeakoulujen kiertueelle . Puhdas t-paita, suosikkihousut ja siistit hiukset ovat kaikki mitä tarvitaan.

mikä on sosiologinen mielikuvitus?


body_outfit5

Vaikka tämä ulkonäkö on hieno rannalle menemiselle, se ei ole paras college-ympäristössä. Se on vähän liian huomiota herättävä; Muista, että olet siellä oppimassa koulusta, ei erottumaan . Paidan matalien sivujen ja kirkkaan kuvion yhdistelmä on vähän paljon, etenkin partakoneen kaulakorun ja aurinkolasien kanssa. Tulostus olisi hyväksyttävä t-paidalle yrittämällä pyrkiä tyyliin, joka on aliarvioitu eikä kovaa.

body_outfit6

Älä tunne, ettet voi olla omituinen itsesi yliopistokäynnillä, mutta nämä kengät ovat selvä ei, kuinka paljon kävelyä teet . Jälleen, älä huoli erottumisesta - et ole yliopistovierailulla tekemässä suurta roiskumista, vaan pikemminkin saadaksesi lisätietoja paikasta, jossa voisit asua vähintään neljä vuotta. Jos tämä on jokapäiväinen vaatteesi, jatka sitä, mutta varmista, että tunnet olosi mukavaksi ja luottavaiseksi.

Kuinka hyödyntää yliopistokäyntiäsi parhaalla mahdollisella tavalla

Nyt kun asusi on selvitetty, voit keskittyä tärkeisiin asioihin: saada niin paljon kuin voit pois yliopiston vierailustasi .

Valmistaudu kysymyksiin, joihin haluat vastata, mukaan lukien kysymykset nykyisille opiskelijoille, akateemisille neuvonantajille ja valintaviranomaisille. Sinulla voi olla mahdollisuus kysyä heiltä, ​​ja on parempi olla valmistautunut liikaa kuin liian vähän !

Jos haluat nähdä jotain erityistä, jätä vierailusi aikana vähän aikaa tarkistaaksesi se, jos se ei ole osa kiertuetta . Voit aina kysyä oppaaltasi, onko hyvä käydä esimerkiksi kirjastossa tai nähdä kuntosali, taidemuseo tai jalkapallokenttä. Vaikka et välttämättä pysty pääsemään niihin kaikkiin, ei ole haittaa kysyä! Kartan ja palveluiden luettelon tarkastelu auttaa sinua suunnittelemaan, mitä haluat nähdä etukäteen.

Älä pelkää kysyä suosituksia kiertueellasi. Pysähtyminen opiskelijan suosittelemaan paikalliseen ravintolaan on hieno tapa saada käsitys opiskelijaelämästä. Katso, mitä alueella on tarjolla tulevan koulusi lisäksi !

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.