Tässä on jokainen korkeakoulu, joka tarjoaa 100% taloudellista tukea

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jotka sinun on esitettävä itsellesi yliopiston valintaprosessin aikana, on onko parhaan koulun valinta perheellesi edullinen vai ei .

Edullisuudella on valtava vaikutus yliopiston päätöksiin. Jotkut opiskelijat onnistuivat ja koulunsa tarjoama mukava apuraha, joka tekee asioista edullisia; toiset voittavat itsenäiset apurahat. Yleensä kuitenkin molemmat näistä vaihtoehdoista koulutuksesi rahoittamiseen perustuvat ansioihin, ja onkin paljon kilpailun kannalta.Mutta tiesitkö sen jotkut koulut ovat sitoutuneet varmistamaan, että kaikilla hyväksytyillä opiskelijoilla on varaa osallistua, riippumatta siitä, ovatko he stipendin saajia ? Lue lisää nähdäksesi luettelon korkeakouluista, jotka täyttävät kaikki tarpeet tai kattavat 100% opiskelijoiden todistetusta taloudellisesta tarpeesta.

Mitä todistettu taloudellinen tarve tarkoittaa?

Osa hakuprosessista on monien lomakkeiden täyttäminen, joita korkeakoulut käyttävät määrittelemään kuinka paljon perheellesi on kohtuullista varaa maksaa .

Kaksi yleisintä muotoa ovat FAFSA (Ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatuelle) ja CSS-profiili (College Scholarship Service Profile). Muilla kouluilla voi olla omat lomakkeet, jotka ne pyytävät sinua täyttämään.

Näissä lomakkeissa on ilmoitettava vanhempiesi tulot ja varat (samoin kuin omat, jos sinulla on) ja huollettavien määrä kotitaloudessasi. Hallitus ja korkeakoulut tekevät sitten laskutoimituksia päättääkseen, mikä on järkevää perheellesi osallistua koulutuksen kustannuksiin.

Tämä suunnitelma ei tietenkään ole huijauskestävä yliopistoon tarvitsemiesi rahojen saamiseksi.

Ensinnäkin monet perheet kokevat, että hallitus ja korkeakoulut eivät tee kovin hyvää työtä selvittääkseen, kuinka paljon he todella pystyvät maksamaan.

kuinka suositella ketään työhön

Laskelmat voivat olla erilaisia ​​koulukunnittain Ja vain siksi, että ulkopuolinen tuomari on päättänyt, että perheellesi on 'varaa' sanoa 15 000 dollaria vuodessa, se ei tarkoita, että voit!

Monet perheet kokevat olevansa vaikeassa tilanteessa, koska heidän tulonsa ovat liian suuret suuremmille taloudelliselle avulle, mutta liian matalat ollakseen mukavia luopua niin suuresta rahapalasta. Tietysti tilanne on vielä pahempi niille, jotka aikovat lähettää useita lapsia yliopistoon.

Lisäksi, taloudellisen tarpeen osoittaminen ei välttämättä tarkoita sitä, että saat taloudellista tukea - tai ainakin niin paljon kuin tarvitset . Monilla kouluilla ei yksinkertaisesti ole varaa antaa niin paljon apua kuin mitä heidän oppilaansa tarvitsevat. He sen sijaan antavat jonkin verran rahaa, mutta ei tarpeeksi kattamaan kustannuksia.

Oletetaan esimerkiksi, että koulusi maksaa 54 000 dollaria vuodessa. Sinulle on kerrottu, että perheellesi on varaa maksaa 20000 dollaria vuodessa - mutta todellisuudessa se on venytys. Tämä jättää sinulle 34 000 dollaria täydestä opetuksesta.

Koulusi tarjoaa potkia 15 000 dollaria. Joten sinulle jää 19 000 dollarin aukko sen 20 000 dollarin lisäksi, jolla sinulla ei ole varaa varsinkaan.

Siksi niin monelle opiskelijalle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin ottaa pois valtavia yksityisiä opintolainoja , jättäen heidät usein täynnä valtavia velkoja vuosien ajan valmistumisen jälkeen.

100% täyttävät tarvitsevat koulut

Onneksi siellä on joitain kouluja, jotka ovat sitoutuneet pysymään kohtuuhintaisina kaikille opiskelijoilleen; kuitenkin, oppilaitokset, jotka sitoutuvat täyttämään 100% opiskelijoiden taloudellisesta tarpeesta, ovat suhteellisen harvinainen rotu .

Alla olevissa luetteloissa olevat koulut varmistavat, että saat tarvitsemasi rahat (tietysti perheesi lasketun maksun ulkopuolella) yhdistämällä apurahat, lainat, työtutkimus ja / tai apurahat .

Jotkut ovat ottaneet tämän anteliaisuuden askeleen pidemmälle ja luvanneet tyydyttää opiskelijoidensa koko taloudellisen tarpeen vaatimatta heiltä lainojen ottamista .

Miltä tämä taloudellinen tuki näyttää?

Alla lueteltujen parhaiden koulujen taloudellinen tuki on 100% apurahojen, apurahojen ja työopintojen muodossa.

suosituskirjeen näytteet opiskelijalle

Apurahat ja apurahat ovat taloudelliset lahjat, jotka tekevät ei täytyy maksaa takaisin . Työtutkimus tarkoittaa, että nämä koulut takaa, että sinulle annetaan työ, joka kattaa osan kuluistasi .

Jotkut alla luetelluista kouluista sisältävät kuitenkin myös lainat osana taloudellisen avun paketteja.

Kun koulu ottaa huomioon FAFSA: n ja avustuspakettisi, ne määrittävät myös kelpoisuuden liittovaltion lainaohjelmiin. Nämä lainat on maksettava takaisin, mutta jos ne myönnetään koulusi kautta, ne lasketaan osaksi '100%: n taloudellisen tuen ohjelmaa'.

Yleisimmät liittovaltion lainat, joista kuulet rahoitusapupaketeille, ovat seuraavat:

  • Tuetut henkilöstölainat: Hallitus maksaa korkoa, kun olet koulussa ja armonaikana

  • Avustamattomat Stafford-lainat: Olet vastuussa kiinnostuksesta, joka kertyy opiskellessasi

  • Federal PLUS -lainat: Annetaan opiskelijoiden vanhemmille

Nämä lainat ovat yleensä paljon parempia kuin yksityiset opintolainat koska niillä on yleensä alhaisemmat korot, lisäajat, kätevät takaisinmaksuohjelmat ja lainojen anteeksiantamisohjelmat.

Valitettavasti määrälle, jonka opiskelija voi lainata vuosittain liittovaltion lainaohjelmien kautta, on rajoituksia. Tuloksena, joillekin opiskelijoille tarjotaan lisäksi lainaa koulunsa kautta . Vaikka näiden lainojen korot eivät yleensä ole yhtä alhaiset kuin liittovaltion lainat, niillä on yleensä matalampi korko kuin muilla yksityisillä lainoilla.

Toinen suuri ero koulujen välillä, jotka sisältävät lainoja osana 100-prosenttisesti tarpeiden täyttämää taloudellista tukea, ja koulujen välillä, jotka jättävät osan tarpeistasi täyttämättä ja vaativat sinua löytämään omat lainasi, on, että saada automaattisesti nämä lainat, jos niitä tarjotaan osana taloudellista tukea . Lainojen saaminen on yhtä helppoa kuin valintaruudun merkitseminen taloudellisen tuen lausunnossa.

Minkä tyyppiset koulut täyttävät 100% tarpeesta?

Kun tarkastelet alla olevia luetteloita, saatat alkaa huomata mallin. Suurin osa näistä kouluista ovat tunnettuja erinomaisista aloistaan . Yleensä huippukoulut ovat sitoutuneet ja kykenevät täyttämään 100% opiskelijoidensa taloudellisista tarpeista.

Tähän on muutama syy.

Ensimmäinen on, että perinteisesti nämä koulut käyvät varakkaampia opiskelijoita . Kun monet opiskelijat maksavat täyden hinnan, ja joillakin perheenjäsenillä on jopa lahjoituksia kouluun, näillä kouluilla on enemmän rahaa levitettäväksi opiskelijoille, joilla ei ole niin taloudellisia mahdollisuuksia.

Monilla näistä kouluista on myös suuremmat lahjoitukset kuin keskimääräinen yliopisto, mikä tarkoittaa, että on enemmän rahaa annettavaksi sitä tarvitseville opiskelijoille.

Lopuksi on tullut tyydyttävä 100% opiskelijoiden taloudellisista tarpeista myyntivaltti huippukouluille, jotka kilpailevat huippuopiskelijoista . Kun yhdessä koulussa alkoi noudattaa tätä käytäntöä, toisten täytyi sovittaa sitä pysyäkseen kilpailukykyisinä ja houkuttelevina parhaiden opiskelijoiden keskuudessa.

Tärkeintä on se sinä voi käydä huippukoulussa ja saada se kohtuuhintaan .

kuinka opiskella testiä varten
Käynnistä eCourse nyt

Paras parhaista: 100% tarvitsee täyttää ilman lainoja tuloista riippumatta

Seuraavilla kouluilla on anteliaimmat taloudellisen tuen paketit. He ovat halukkaita tapaamaan 100% todistetusta taloudellisesta tarpeestasi ilman, että otat lainaa perheesi tuloista riippumatta .

Kuvittakaamme, mitä tämä tarkoittaa, kaksi opiskelijaa käymässä läpi taloudellisen avun prosessia.

Opiskelijan A vanhemmat ansaitsevat 130 000 dollaria vuodessa, mutta heillä on pari lasta tällä hetkellä yliopistossa. Tarkasteltuaan FAFSA: ta alla olevat koulut päättävät, että A-opiskelijan vanhemmat voivat maksaa 30000 dollaria vuodessa keskimääräisiin 50000 dollarin vuosipalkkioihin. Opiskelija A saisi siten jäljellä olevat 20 000 dollaria vuodessa taloudellista tukea apurahat, apurahat ja työtutkimus .

Opiskelijan B vanhemmat puolestaan ​​ansaitsevat vajaat 50000 dollaria vuodessa. Tarkasteltuaan FAFSA: ta alla olevat koulut päättävät, että opiskelija B: n perheen ei pitäisi joutua maksamaan taloudellista tukea. Opiskelija B saa 50 000 dollaria apurahat, apurahat ja työtutkimus .

Kaikki alla olevat tiedot on otettu US News . Katsotaanpa nyt näitä crème de la crème -kouluja:

Harvardilla on yksi parhaista taloudellisen tuen ohjelmista.

Toiseksi paras: 100% tarpeesta ei ole lainattu joillekin tuloille

Nämä koulut kattavat 100% taloudellisesta tarpeestasi riippumatta siitä, mitkä ovat perheesi tulot, mutta jos tulosi ovat alle tietyn tason, he myös varmistavat, että sinun ei tarvitse ottaa lainaa .

Tarkastellaan tätä uudelleen opiskelijaa A ja opiskelijaa B.

Opiskelijan A vanhemmat voivat maksaa 30000 dollaria vuodessa 50 000 dollarin lukukausimaksuihin ja asumiseen. Opiskelija A tarjotaan 20 000 dollarin tarpeiden täyttämiseksi 3500 dollaria tuetuissa Stafford-lainoissa ja 2000 dollaria tukemattomissa lainoissa , kun taas vanhemmille tarjotaan a PLUS-laina 2500 dollaria . Opiskelija A: lle tarjotaan lopullinen 12 000 dollaria apurahojen, apurahojen ja työtutkimuksen yhdistelmällä.

Opiskelijan B vanhemmat ansaitsevat alle 50000 dollaria. Lähes kaikki alla luetellut koulut eivät vaadi taloudellista tukea opiskelijan B vanhemmilta. Opiskelijalle B tarjotaan täysi 50000 dollaria vuotuiset kustannukset läpi apurahat, apurahat ja työtutkimus .

Alla on kouluja, jotka tarjoavat tällaista apua.

Dartmouth on yksi kouluista, joka tarjoaa lainatonta apua joillekin opiskelijoille.

Koulu Rahoitustukea koskevat huomautukset
Colgaten yliopisto Apu on lainatonta, jos vanhempiesi kokonaistulot ovat alle 125 000 dollaria .
Cornellin yliopisto Apu on lainatonta, jos vanhempiesi kokonaistulot ovat alle 60 000 dollaria ja taseen loppusumma on alle 100 000 dollaria.
Dartmouth College Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 100 000 dollaria . Perheesi ei odoteta maksavan mitään taloudellista tukea.
Duke University Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 40 000 dollaria . Perheesi ei odoteta maksavan mitään taloudellista tukea.
Haverford College Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 60 000 dollaria . Perheet, jotka ylittävät tämän kynnyksen, voivat odottaa pieniä lainoja, jotka vaihtelevat 1 500–3 000 dollariin vuodessa.
Lafayette College Apu on usein lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 100 000 dollaria .
Lehigh-yliopisto Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 75 000 dollaria . Lainojen enimmäismäärä on 5000 dollaria lukuvuonna.
Riisin yliopisto Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 130 000 dollaria . Opiskelijat, joiden vanhemmat ansaitsevat alle 65 000 dollaria, saavat lukukausimaksut, palkkiot, huoneen ja aterian, kun taas ne, joiden vanhemmat maksavat 65 001–130 000 dollaria, saavat täyden korvauksen vain lukukausimaksuista.
Tuftsin yliopisto Apu on 'tyypillisesti' lainatonta opiskelijoille, joiden perhetulot ovat alle 60 000 dollaria. Kaikilla muilla taloudellisen tuen saaneilla opiskelijoilla voi olla enintään 7000 dollarin lainat vuodessa.
Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill Pienituloiset Pohjois-Carolinan opiskelijat voivat saada tukea ilman lainoja Carolina Covenantin kautta.
Vassarin korkeakoulu Apu on lainatonta pienituloisten perheiden opiskelijoille.
Washingtonin yliopisto St.Louisissa Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 75 000 dollaria .
Wellesley College Apu on lainatonta, jos laskettu perheesi osuus on alle 7000 dollaria ja vanhempasi ansaitsevat alle 60 000 dollaria . Kaikilla muilla taloudellista tukea saavilla opiskelijoilla voi olla enintään 15 200 dollarin lainat neljän vuoden aikana.
Wesleyanin yliopisto Apu on lainatonta, jos vanhempasi ansaitsevat alle 60 000 dollaria 'tyypillisten omaisuuserien' kanssa.
Williams College Apu on lainatonta, jos vanhemmat ansaitsevat alle 75 000 dollaria 'tyypillisten omaisuuserien' kanssa. Kaikille muille lainat ovat enintään 4 000 dollaria lukuvuonna.

100% tarpeesta lainoilla

Vaikka nämä taloudellisen tuen paketit eivät tunnu yhtä suurilta kuin edellä mainitut ei-lainaiset, tosiasia, että nämä koulut sitoutuvat täyttämään 100% opiskelijoiden todistetusta taloudellisesta tarpeesta, on harvinainen asia.

Nämä koulut odottavat oppilaiden ottavan joitain lainoja osana taloudellista tukea mutta varmistaa, ettei avustuspaketin arvo ja lukukustannusten välillä ole aukkoja.

Palataan hetkeksi kuvitteellisten opiskelijoiden luokse.

Opiskelijan A vanhempien, jotka ansaitsevat 130 000 dollaria, odotetaan maksavan 30000 dollaria vuodessa 50 000 dollarin osallistumiskustannuksiin. Opiskelija A palkitaan 3500 dollaria avustettuina Stafford-lainoina, 2000 dollaria avustamattomina Stafford-lainoina ja 3500 dollarin laina suoraan koululta . Opiskelijan A vanhemmille tarjotaan myös a 7000 dollarin PLUS-laina . Lopuksi opiskelija A saa mahdollisuuden ansaita 2000 dollaria vuodessa työtutkimuksessa ja saa a apuraha 2000 dollaria .

Sen sijaan opiskelijan B vanhemmat ansaitsevat alle 50000 dollaria, eikä heidän odoteta maksavan mitään etukäteen. Opiskelija B palkitaan 3500 dollaria avustettuina Stafford-lainoina, 2000 dollaria avustamattomina Stafford-lainoina ja 10000 dollarin laina suoraan koululta . Tarjolla on myös opiskelija B 3500 dollaria työtutkimuksessa . Opiskelijan B vanhemmat saavat PLUS-lainaa 10000 dollaria . Viimeinen 21 000 dollaria myönnetään apurahoina ja apurahoina.

Koulut, jotka tarjoavat opiskelijoille 100-prosenttisesti tarpeita (lainat), ovat seuraavat:

USC on yksi koulu, joka täyttää 100% taloudellisesta tarpeesta lainoilla.

Viimeiset ajatukset: Korkeakoulut tarjoavat 100% tukea

Suurin asia, jonka voit poistaa tästä luettelosta, on tieto siitä Yhdysvaltain huippukorkeakoulut tekevät kovasti töitä ollakseen kohtuuhintaisia kaikki opiskelijoille .

suuria eroja mitoosin ja meioosin välillä

Jos päätät hakea jotakin yllä luetelluista kouluista, voit tehdä sen luottavaisin mielin, että sinun ei tarvitse keksiä rahaa sen rahoittamiseen etkä etsiä omia yksityisiä opintolainojasi.

Ja jos et näe suosituinta valintasi tässä luettelossa, älä lannistu. Yhä useammat koulut pyrkivät kattamaan 100% opiskelijoidensa taloudellisista tarpeista.

Monilla kouluista, jotka eivät vielä ole siellä, on edelleen hyvät taloudellisen tuen paketit. Vielä parempi, monet heistä tarjoavat ansioihin perustuvat apurahat johon saatat olla oikeutettu.

Muista myös, että sinun tulisi aina olla etsimässä ulkopuolella yksityiset apurahat auttaa rahoittamaan opetustasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!