Apua, iPhone ei lataudu! 5 yleistä syytä + korjaus

feature_iphone

Jos iPhone on kytketty verkkovirtaan mutta ei lataudu, saatat olla paniikkitilassa. Rakastat puhelintasi, olet liian riippuvainen siitä etkä halua käyttää vakavaa rahaa uuteen iPhone 6: een. Ja taivas varjelkoon, että ostat muun kuin iPhonen.

Älä pelkää. Käyn läpi joitain yleisiä syitä, miksi iPhone ei lataudu, ja tarjoan ratkaisuja näihin ongelmiin . Toivottavasti iPhone 5, iPhone 5S tai iPhone 6 vaatii vain yksinkertaisen korjauksen, ja käytät pian puhelintasi jatkuvasti ja sivuutat ulkomaailman.mitä tulee biljoonan jälkeen ja niin edelleen

Mistä tiedät, latautuuko iPhone?

Kun laite on kytketty virtalähteeseen, katso tilarivin akkukuvaketta. Jos iPhone latautuu kunnolla, akkukuvakkeen vieressä pitäisi olla salama .

Jos näin ei ole, ongelma on varmasti, eikä iPhone latautu.

Tässä oppaassa selitän yleisimmät syyt, miksi iPhone ei veloita ja tarjoan ratkaisuja kaikkiin näihin ongelmiin. Nämä ehdotukset koskevat kaikkia tuettuja malleja (esim. IPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 ja iPhone 6S), mutta ne eivät ehkä toimi aiemmissa malleissa. Noudata määrättyjä ohjeita saadaksesi puhelimesi latautumaan uudelleen.

Yleinen ongelma 1: Ohjelmisto kaatui

Tämä on yleinen ongelma, miksi iPhone ei lataudu, mutta onneksi se ei ole valtava asia. Tässä tilanteessa näyttää siltä, ​​että iPhone ei lataudu, mutta näyttö on vain tyhjä, koska ohjelmisto on kaatunut.

Kuinka korjata se

Suorita vain kova nollaus pitämällä virtapainiketta ja kotipainiketta yhdessä . Pidä niitä painettuna, kunnes Apple -logo tulee näkyviin ja puhelin käynnistyy uudelleen.

Tässä vaiheessa sinun pitäisi nähdä puhelimesi latautuminen, ja kaikki on jälleen hyvin.

body_iphone lataus

Yleinen ongelma 2: Latausportti on likainen tai tukossa

Katso tarkasti, missä kaapeli on kytketty puhelimeesi. Jos haluat näyttää todella hyvältä, käytä taskulamppua. Portti voi olla tukossa pölystä, nukasta tai muusta roskasta. Jopa hyvin pieni asia voi estää kaapelia muodostamasta kiinteää yhteyttä iPhoneen , jolloin iPhone ei lataudu.

Tämä on myös harvinaisempaa, mutta varmista, ettei kaapelin pistokkeessa ole roskia, jos se liitetään porttiin.

Kuinka korjata se

Harjaa portti varovasti hammasharjalla (mieluiten ei sellaista, jota aiot käyttää suussa). Hammasharjat toimivat hyvin, koska harjakset eivät johda sähköä. Voit myös ostaa yhden näistä erikoisharjat tehdä temppu.

ovat leojen ja geminien kanssa yhteensopivia

Kun olet puhdistanut portin, yritä ladata uudelleen. Risti ristiin, että olet korjannut ongelman ja järki on palautunut.

Yleinen ongelma 3: Kaapelisi on rikki

Tarkista kaapeli huolellisesti molemmista päistä. Salamakaapelit (iPhone 5–6s) ja 30-nastaiset liitäntäkaapelit (iPhone 4S tai vanhempi) ovat alttiita kulumiselle tai repeytymiselle. Tämä on erityisen yleistä, jos saat huonolaatuisen kaapelin. Jos saat erittäin halvan muun kuin Apple-kaapelin kaupasta tai verkosta, älä yllätä, jos se ei ole erityisen kestävä ja saa iPhonen latautumaan.

Jos haluat tarkistaa, onko ongelma kaapelissa tai laturissa, kokeile toista, jos sinulla on sellainen. Tai jos sinulla on toinen toimiva iPhone käsilläsi, katso toimiiko laturisi toisen puhelimen kanssa.

Kuinka korjata se

Jos laturi on rikki, johto on vaihdettava . Jos iPhonellasi on edelleen takuu, Apple voi vaihtaa kaapelin ilmaiseksi. Sovi tapaaminen paikallisessa Genius -baarissa tai yritä määrittää kaapelivaihto verkossa .

Jos joudut ostamaan uuden kaapelin, tässä on sertifiointi 3-jalka ja 6-jalka vaihtoehtoja. Jos sinulla on iPhone 4S tai aiempi malli, tutustu tähän sertifioituun 30-nastainen liitäntäkaapeli.

body_lightning -kaapeli

Yleinen ongelma 4: Virtalähteesi ei ole hyvä

IPhonen lataamiseen on monia eri tapoja: voit liittää sen seinään, autolaturiin, kannettavaan tietokoneeseen tai kaiutintelakkaan. Käyttämässäsi pistorasiassa voi olla ongelma, tai ehkä tietokoneesi USB -portti on ongelma. IPhone ei lataudu, jos virtalähteesi on rikki.

Kuinka korjata se

Vaihda vain pistorasia tai portti, johon puhelin on kytketty. Jos tämä on ongelma, sinulla ei pitäisi olla ongelmia, kun vaihdat virtalähteen.

Lisäbonuksena, Jos siirryt USB -portista pistorasiaan, puhelin latautuu yleensä nopeammin . Ei vain, että sinulla ei enää ole iPhonea, joka ei lataa ongelmaa, vaan lataat puhelimesi!

Yleinen ongelma 5: Puhelin vaurioitui

Jos iPhone on vaurioitunut vakavasti, se ei todennäköisesti lataudu. Ehkä laitteisto vaurioitui, kun pudotit puhelimesi käynnissä. Tai ehkä latausportti kärsi nestevaurioita, kun pudotit puhelimesi pesualtaan.

Kuinka korjata se

No, ei ole paljon muita vaihtoehtoja kuin puhelimen vaihtaminen, jos tämä on ongelma iPhonelle, joka ei lataudu.

Jos pudotit puhelimesi veteen, voit yrittää kuivata puhelimen välittömästi, poistaa kotelon ja laittaa puhelimen suljetussa riisipussissa vähintään 36 tunniksi. Jos se ei vieläkään toimi, kun otat sen laukusta, surullisesti voin sanoa, että puhelimesi on todennäköisesti kadonnut.

Toinen lisävaihtoehto kuin puhelimen vaihtaminen on iPhonen korjausyrityksen käyttäminen , Kuten iResQ , varsinkin jos kaikki vaurioitunut on latausportti. Yleensä sinun on lähetettävä puhelimesi sähköpostitse, mutta jos he voivat korjata sen onnistuneesti, voit palauttaa tietosi ja sinun ei tarvitse ostaa uutta puhelinta. Hurraa!

body_celebrate

Vianmääritys iPhone ei lataudu

Jos iPhone ei lataudu, tee seuraavat vaiheet ongelman diagnosoimiseksi ja korjaamiseksi.

#1: Onko puhelimesi kytketty oikein?

Usein ongelma on niin yksinkertainen kuin puhelimen kytkeminen väärin. Laturia ei ehkä ole asetettu kokonaan pistokkeeseen tai latausporttiin. Varmista, että laturin molemmat päät on liitetty oikein .

#2: Onko latausportti likainen?

Tarkista, onko latausportissasi roskia. Jos näin on, voit poistaa sen hammasharjalla. Kun olet puhdistanut portin, yritä ladata iPhone uudelleen.

#3: Kokeile käynnistää puhelin uudelleen

Ohjelmistosi on saattanut kaatua, ja voit korjata tämän tekemällä nollauksen. Pidä vain kotipainiketta ja virtapainiketta painettuna, kunnes Apple -logo tulee näkyviin. Ongelma ratkaistu.

#4: Yhdistä toiseen virtalähteeseen

Jos ongelma liittyy virtalähteeseen, sinun tarvitsee vain käyttää toista. Liitä puhelin toiseen pistokkeeseen tai USB -porttiin.

#5: Onko kaapelisi rikki?

Jos sinulla on lisäkaapeli, yritä ladata puhelinta sillä. Jos uusi kaapeli toimii, olet havainnut, että ensimmäinen kaapeli on rikki.

Jos sinulla on ylimääräinen puhelin, joka lataa alkuperäisellä kaapelilla, tiedät, että laturi ei ole ongelma.

new yorkin yliopiston tulokset

Jos kaapeli on rikki, se on vaihdettava.

#6: Onko puhelimesi vaurioitunut?

Jos mikään edellisistä vaiheista ei toimi, puhelin saattaa olla vaurioitunut. Jos näin on, voit yrittää pelastaa sen käyttämällä iPhone -korjausyritystä, mutta on mahdollista, että puhelimesi on mennyt iPhone -taivaaseen eikä sitä voida korjata.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset