Auta! Laitoin väärän pääaineen yliopistosovellukselleni

feature_problemsolution

Laititko väärän pääaineen yliopistosovelluksiisi? Ehkä muutit mieltäsi pääaineesta hakemusten jättämisen jälkeen, tai ehkä napsautit väärää pääaineita etkä tajunnut sitä ennen kuin oli liian myöhäistä. Mitä nyt? Vaikuttaako se sovellukseesi? Pystytkö vaihtamaan pääaineen myöhemmin? Jos ajattelet: 'Laitoin väärän pääaineen yliopistohakemukseeni', älä huoli. Tämä opas on täällä ongelman ratkaisemiseksi.

Laitoin väärän pääaineen yliopistohakemukseeni! Onko se tärkeää?

Jos olet asettanut väärän pääaineen yliopistohakemuksellesi, meillä on hyviä uutisia: suurimmalle osalle ihmisiä tämä ei ole iso juttu. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä kouluihin muutosten tekemiseksi, ja voit helposti muuttaa sitä myöhemmin, kun olet päättänyt mihin yliopistoon osallistua.

Totuus on, että korkeakoulut tietävät, että monet opiskelijat vaihtavat pääaineensa ainakin kerran yliopiston aikana. Itse asiassa, tiedot osoittaa, että noin kolmasosa opiskelijoista vaihtaa pääaineenaan ja noin yksi kymmenestä opiskelijasta vaihtaa pääaineen useammin kuin kerran. Tämä tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa korkeakoulut eivät pidä hakemuksellesi tekemääsi pääaineita sitovina tai edes kaikkea sitä edustavaa, missä määrin valmistut.Monet korkeakoulut eivät edes vaadi opiskelijoita virallisesti julistamaan pääaineen toisen vuodensa loppuun astija useimmat helpottavat yliopiston pääaineen vaihtamista.

Voitteko vaihtaa majoria myöhemmin?

Lisää hyviä uutisia: se on yleensä melko kivuton prosessi muuttaa pääaineesi , varsinkin yliopistosi uran alussa. Jos olet vaihtanut sitä, mitä haluat pääaineeksi hakemuksen ja oppituntien aloittamisen välillä, voit usein muuttaa sitä fuksiopastuksessasi, kun tapaat neuvonantajan luodaksesi ensimmäisen lukukauden aikataulun. He vaihtavat usein pääaineesi sinulle ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään muuta työtä.

Jos päätät vaihtaa koulun alkamisen jälkeen, pääaineen vaihtaminen on usein yhtä helppoa kuin lomakkeen täyttäminen. Kysy neuvojalta tai koulun neuvontatoimistolta tietoja tämän tekemisestä. Vaihdettuasi päätoimialan saatat saada uuden neuvonantajan, varsinkin jos neuvonantajasi keskittyy tiettyihin akateemisiin tai ura-alueisiin.

Jos haluat vaihtaa pääaineenasi myöhemmin yliopistossa, saatat joutua joihinkin ongelmiin, kun sinun on valmistuttava odotettua myöhemmin uusien valmistumisvaatimusten vuoksi. Pääaineen vaihtamisen pitäisi kuitenkin olla suoraviivaista.

Milloin päämiehen vaihtaminen on vaikeaa?

Joissakin tapauksissa pääaineen vaihtaminen vaatii enemmän työtä. Tämä pätee usein ohjelmiin, joilla on tiukat ilmoittautumisrajat ja / tai jotka ovat kilpailukykyisempiä kuin muut päätoimialat. Koulu ilmoittaa suoraan, kun näin on, ja usein haet nimenomaan kyseistä ohjelmaa koulussa. Jotkut pääaineet, joille tämä on yleistä, ovat sairaanhoito, taiteeseen liittyvät tutkinnot (kuten tanssi, teatteri jne.) Ja insinööritutkinnot, vaikka ne vaihtelevatkin suuresti koulusta toiseen (ja monissa korkeakouluissa ei ole lainkaan yläasteita tutkinnoissa) ).

Rajoitetusta pääaineesta on yleensä helppo siirtyä päällekkäin pääaineeseen, mutta jos haluat vaihtaa rajattuun pääaineeseen, prosessi on monimutkaisempi, eikä sinulle yksinkertaisesti välttämättä ole tilaa, vaikka tapaisit kaikki vaatimukset. Jos haluat vaihtaa pääaineesi yhdeksi lisävaatimuksilla, sinun tulee ottaa yhteyttä koulun valintatiimiin mahdollisimman aikaisin. Jos voit vaihtaa ennen hakemuksesi tarkistamista, sinun ei tarvitse tehdä muita muutoksia. Jos et voi vaihtaa ennen sitä, sinun on todennäköisesti odotettava kesään, jolloin koulussa on lopulliset ilmoittautumisnumerot jokaiselle pääaineelle. Vaikka paikkoja onkin, tarvitset osaston päällikön hyväksynnän voidaksesi vaihtaa, ja he voivat tarkistaa hakemismateriaalisi uudelleen nähdäksesi, oletko pätevä uudelle pääaineelle.

Mutta muista, nämä olosuhteet muodostavat pienen vähemmistön tapauksista, ja useimmille ihmisille pääaineen vaihtaminen hakemukseensa verrattuna vaatii vain muuten kuin lomakkeen täyttämisen.

kehonvaihto-4

Kuinka vaihtaa pääaineesi yliopistosovelluksessa

Kuten edellä keskustelimme, jos jätät tietyn pääaineen, lähetät hakemuksesi ja päätät sitten muuttaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään useimmissa tapauksissa. Pystyt todennäköisesti vaihtamaan pääaineesi fuksiopetuksessa, kun suunnittelet fuksi-aikataulusi neuvonantajan kanssa. Jos kuitenkin päätät, että sinun on vielä vaihdettava pääaineesi, ehkä siksi, että fuksiopintosi on ryhmitelty osastoittain ja vaihdat osastoja, tai koska yrität päästä rajattuun pääaineeseen / siitä pois, on joitain vaiheita voi ottaa.

Kun olet lähettänyt useimmat hakemukset, kuten Common App, Coalition App jne.et voi tehdä siihen muutoksia.Heidän verkkosivusto , Common App vertaa napsauttamalla Lähetä-painiketta hakemuksesi pudottamiseen postissa: Kun se on lähetetty, sitä ei voi muuttaa. He toteavat, että 'Jos sinun on muutettava tietoja toimitetusta hakemuksesta, sinun on otettava yhteyttä yliopiston vastaanottotoimistoon ja kysyttävä, miten he haluaisivat sinun jatkavan.' Tämä pätee useimpiin sovelluksiin.

Kuitenkin, kuten aiemmin mainitsimme,useimmiten korkeakoulut eivät välitä, jos olet päättänyt vaihtaa pääaineesi, eikä sinun tarvitse ottaa heihin yhteyttä lainkaan. Tässä on esimerkki American Universitystä totesi, että aiottu pääaineesi ei ole osa hakemusten tarkistusprosessia, ja se on hieno (eikä vaadi lisätoimia teiltä), jos päätät muuttaa sitä.

Jos olet hakenut kouluun / pääaineeseen, joka on rajoittanut ilmoittautumista, suosittelemme, että otat yhteyttä koulun vastaanottotoimistoonneuvoja siitä, mitä tehdä seuraavaksi. UC Berkeley, Voit esimerkiksi tehdä muutoksia aiottuun pääaineeseesi sen hakemussyklin tammikuun loppuun asti, johon haet. (Joten jos haet marraskuussa, sinulla on tammikuun loppu vaihtaa.) Sen jälkeen sinun on keskusteltava neuvonantajien kanssa osastolla, johon haluat siirtyä, eikä sinulla voi olla tilaa siirrettäväksi .

Yhteenvetona, jos päätät pääaineen olla jossakin muussa kuin mitä asetat hakemukseesi:

1. Ota selvää, onko sinun todella vaihdettava pääaineesi. Suurin osa kouluista ei välitä, jos päätät vaihtaa aiottua pääaineenasi, ja joudut odottamaan fuksiopastusta.

2. Jos haluat vaihtaa pääaineeksi, jossa ilmoittautuminen on rajoitettua, ota yhteyttä koulun vastaanottotoimistoon. Mitä nopeammin teet tämän, sitä parempi, koska sinulla on enemmän mahdollisuuksia vaihtaa pääaineesi ennen kuin kaikki paikat on otettu.

3. Jos et päivitä pääaineen hakuprosessin aikana, odota fuksiopastusta ja keskustele muutoksesta sen kanssa, joka auttaa sinua asettamaan fuksi-aikataulun.

vartalo-peukalo ylös

Yhteenveto: Laitoin väärän pääaineen yliopistosovellukseeni

Jos laitat väärän pääaineen yliopistohakemuksellesi, useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse huolehtia ollenkaan. Korkeakoulut odottavat, että monet opiskelijat vaihtavat pääaineen yliopiston aikana, joten he eivät pidä sinusta ilmoitettua pääaineita hakemisen aikana. Kun olet päättänyt, mihin kouluun haluat osallistua, voit ottaa yhteyttä heidän vastaanottotoimistoonsa vaihtaaksesi pääaineesi tai voit odottaa fuksiopastusta ja määrität aikataulun muutokseen. Jos päätät vaihtaa päätoimittajaa aloittaessasi kursseja, sinun on usein täytettävä vain lomake ja saat joskus lupa osastolta, johon vaihdat. Koska suurin osa ensimmäisistä opiskelijoista ottaa paljon yleissivistävää koulutusta, pääaineen vaihtaminen ei ehkä edes vie sinua aikataulun jälkeen uuden pääaineesi valmistumisvaatimusten täyttämisessä.

On olemassa muutamia tapauksia, joissa on haastavampaa vaihtaa suuria yrityksiä hakemukseesi. Tämä tapahtuu rajoitettujen suurten ja / tai kilpailevampien pääsyvaatimusten kanssa. Jos haet jotakin näistä pääaineista, luet todennäköisesti siitä monta kertaa, kun tutkit koulua ja potentiaalista päämiehesi, ja se ilmoitetaan usein nimenomaisesti hakemuksessa. Vaihtaminen yhdestä näistä pääaineista rajattomaksi pääaineeksi on yleensä helppoa, mutta jos haluat vaihtaa päällekkäisestä pääaineesta päällekkäiseen pääaineeseen, se voi olla vaikeampi. Suosittelemme ottamaan yhteyttä kouluun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja selvittämään, voidaanko pääaineesi vaihtaa ennen hakemuksen käsittelyä. Jos et pysty tekemään niin, sinun on ehkä odotettava, kunnes heillä on viimeinen pääsymäärä kesällä, ennen kuin voit virallisesti aloittaa muutosprosessin.

Kaiken kaikkiaan pääaineiden vaihtaminen on yleinen ja helppo prosessi, joten älä stressa, jos laitat väärän pääaineen yliopistosovelluksiisi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset