Auta! Claritin ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

ominaisuus_allergiat

Yritätkö päästä eroon allergiaoireistasi, mutta Claritin ei toimi sinulle? Claritin on yksi markkinoiden suosituimmista allergialääkkeistä, mutta joillekin se ei vain toimi. Miksi tämä on?

Se voi olla hyvin turhauttavaa, jos lääke ei toimi odotetulla tavalla, joten tässä oppaassa Käymme läpi viisi parasta syytä, miksi Claritin ei toimi tai Claritin ei toimi enää. Käymme myös läpi, mitä oireita Claritinin on tarkoitus hoitaa (ja mitä se ei), sekä muita menetelmiä allergian lievittämiseksi.Mitä Claritinin on tarkoitus tehdä?

Claritin on tuotemerkki loratadiinille, joka on antihistamiini allergioiden hoitoon sekä nokkosihottuma tai ihottuma. Antihistamiinit vähentävät histamiinien vaikutuksia. Histamiinit ovat luonnollisia kemikaaleja, joita elimistö tuottaa auttaakseen kehoa pääsemään eroon immuunijärjestelmääsi häiritsevistä asioista, kuten allergeenista.

Jotta pääsisimme eroon allergeenista, histamiinit tehostavat kehosi puolustusjärjestelmää aiheuttaen sinulle aivastelua, yskää, repimistä, nenä vuotamista ja kutinaa auttaaksesi allergeenin poistumaan järjestelmästäsi. Joskus histamiinit voivat mennä yli laidan ja jättää sinulle kurjan, aivastelun, kutinaa, niin monet ihmiset käyttävät antihistamiineja, kuten Claritin, vähentääkseen kehon vastetta allergeeneihin.

Claritin on suunniteltu vähentämään seuraavia oireita:

 • Kutina
 • Yskiminen
 • Aivastelu
 • Vesiset tai kutiavat silmät
 • Ihottuma
 • Nokkosihottuma
 • Vuotava nenä

Claritin käyttää kaavaa, joka välttää uneliaisuuden, jota monet antihistamiinit tuottavat joten voit lievittää allergioita tuntematta väsymystä tai sumua.

5 mahdollista syytä, miksi Claritin ei toimi sinulle

Claritin voi olla loistava lääke allergikoille, mutta joillekin se ei toimi tai Claritin lakkasi toimimasta. Miksi näin tapahtuu? Alla on viisi syytä, miksi Claritin ei toimi sinulle tai ei toimi odotetulla tavalla.

#1: Et alkanut ottaa Claritinia tarpeeksi pian

Jotta Claritin olisi tehokkain, sinun pitäisi pyrkiä aloittamaan sen ottaminen 1-2 viikkoa ennen kuin allergeenit tai muut histamiinin laukaisijat ovat ilmassa. Tämä auttaa kehoasi rakentamaan vastustuskykyä, joten se on valmis allergeenien saapuessa.

Jos aloitat Claritinin ottamisen vasta, kun sinulla on allergiaoireita, et ehkä saa välitöntä helpotusta, mutta hyvä uutinen on, että se alkaa toimia muutaman päivän tai kahden viikon kuluttua sen käytön aloittamisesta.

#2: Et ole yhdenmukainen lääkityksesi kanssa

Claritin on tarkoitettu otettavaksi kerran päivässä, joka päivä allergiakauden (kausien) aikana, jotta se helpottaa pitkäaikaisesti allergiaoireita. Jos et ota Claritin -pillereitä joka päivä, saatat joutua kärsimään allergiaoireista jopa Claritin -lääkkeen ottamispäivinä, koska lääke ei toimi heti.

Ota yksi Claritin joka päivä, jotta se olisi tehokkain, mutta älä ota enempää kuin yksi pilleri päivässä, vaikka olisit unohtanut pillerin edellisenä päivänä. Useiden pillereiden ottaminen päivässä lisää vakavien sivuvaikutusten riskiä.

body_calendar

Muista Claritin päivittäin, jotta se olisi tehokkain.

#3: Odotit Claritinin olevan dekongestantti

Saatat myös odottaa Claritinin ratkaisevan ongelman, jota sen ei ole tarkoitus ratkaista. Vaikka ruuhkautuminen voi olla yleinen oire allergikoille, se ei ole yksi oireista, jonka Claritinin pitäisi lopettaa. Joten jos kärsit ruuhkista, sinun on käytettävä muuta lääkettä kuin Claritin tai kokeiltava Claritin-D, lääkkeen versio, joka auttaa myös ruuhkissa.

#4: Eri antihistamiinit voivat toimia paremmin sinulle

Antihistamiineja on monenlaisia, ja eri antihistamiinilääkkeillä on erilaisia ​​yhdistelmiä. Voi olla, että Claritinin aktiivinen antihistamiini, loratadiini, ei ole sinulle tehokkain. Tämä voi aiheuttaa sen, että Claritin ei toimi hyvin, kun otat sen. Seuraavassa osassa käymme läpi muita antihistamiinilääkkeitä, joista osa saattaa toimia sinulle paremmin kuin Claritin, koska niillä on erilaisia ​​vaikuttavia aineita.

#5: Olet ehkä rakentanut suvaitsevaisuuden

Jos olet käyttänyt Claritinia useita vuosia ja se on toiminut aiemmin, mutta Claritin on lakannut toimimasta, kehosi on saattanut rakentaa toleranssia sitä kohtaan. Suvaitsevaisuuden rakentaminen voi tapahtua mille tahansa lääkkeelle, jota käytät. Mitä tapahtuu, kehosi tottuu lääkkeeseen sen jälkeen, kun olet ottanut sen pidemmän aikaa ja lakkaa saamasta vastetta lääkkeelle. Tämä aiheuttaa sen, että lääke ei toimi hyvin tai ei ollenkaan.

Jos näin tapahtuu, se voi auttaa lisäämään annostasi tai siirtymään vahvempaan antihistamiiniin, mutta sinun ei pitäisi tehdä tätä keskustelematta lääkärisi kanssa. Annoksen suurentaminen yksin voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Muut hoitovaihtoehdot, jos Claritin ei toimi

Jos Claritin ei toimi sinulle, on olemassa muita vaihtoehtoja, joita voit yrittää saada allergialääkitystä. Alla on neljä muuta hoitoluokkaa, jotka voivat toimia sinulle paremmin kuin Claritin.

Muut unettomat antihistamiinit

Claritin yhdessä kolmesta suuresta unettomasta antihistamiinilääkkeestä. Kaksi muuta Zyrtecia ja Allegraa. Zyrtecin vaikuttava aine on setiritsiini, kun taas Allegran aine on feksofenadiini. Nämä ovat molemmat eri antihistamiineja kuin loratadiini, jota Claritin sisältää, joten jos Claritin ei toimi sinulle, vaihtaminen toiseen unettomaan antihistamiinilääkkeeseen voi auttaa sinua saamaan helpotusta. Ei-uniset antihistamiinit ovat erittäin suosittuja, koska niiden avulla ihmiset voivat saada helpotusta allergiaoireisiinsa tuntematta uneliaisuutta tai väsymystä päivän aikana.

body_allergyrelief

San Franciscon yliopiston gpa -vaatimukset

Antihistamiinit, jotka voivat saada sinut uneliaaksi

Jos olet kokeillut kaikkia kolmea unettomia antihistamiineja ja kärsit edelleen allergiaoireista, voit kokeilla muita histamiinia, jotka eivät ole nimenomaan uneliaisuutta. Yleisin näistä on Benadryl (vaikuttava aine difenhydramiini) sekä Tavist (klemastiini) ja dimetaani (bromfeniramiini).

Jotkut ihmiset, jotka käyttävät näitä lääkkeitä, kokevat toimivansa paremmin kuin unettomat antihistamiinit, mutta niiden ottaminen voi aiheuttaa väsymyksen suurimman osan päivästä. Joillekin ihmisille tämä voi vaikuttaa koulun tai työn suoritukseen sekä estää heitä tekemästä säännöllisiä toimintoja, kuten ajamista, koska lääkitys vaikeuttaa heidän pysymistä valppaina ja keskittynyt. Se voi auttaa sinua ottamaan tämän lääkkeen yöllä, ennen nukkumaanmenoa, vähentämään näiden lääkkeiden aiheuttamaa uneliaisuutta.

Dekongestantit

Allergiat voivat aiheuttaa nenän limakalvojen turvotusta, mikä voi saada sinut tuntemaan, että nenäsi on täynnä ja vaikeuttaa hengittämistä. Dekongestantit kutistavat turvotettuja verisuonia ja kudoksia nenän kautta, joten et ole enää ruuhkautunut. Jos kärsit nenän/poskiontelon tukkoisuudesta, voit kokeilla dekongestanttia joko Claritinin sijasta tai sen lisäksi.

Dekongestantteja voi olla pillereitä, nenätippoja, nenäsumutteita ja nesteitä. Joitakin yleisiä dekongestanttituotteita ovat Sudafed, Vicks Sinus ja Afrin. Dekongestantit eivät lievitä muita allergiaoireita kuten vetiset silmät, kutina ja vuotava nenä, joten jos kärsit myös näistä, sinun on todennäköisesti käytettävä sekä antihistamiineja että dekongestantteja helpotuksen saamiseksi.

Edellä mainitut kolme ei-uneliasta antihistamiinia tulevat myös versioina, jotka sisältävät dekongestanttia. Voit kertoa, sisältääkö antihistamiinisi dekongestanttia, jos sen nimen jälkeen on D-kirjain (Claritin-D, Allegra-D jne.).

Luonnolliset korjaustoimenpiteet

Sinun ei aina tarvitse pillereitä saadaksesi helpotusta allergiasta; On olemassa useita luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka auttavat monia allergikoita. Yksi tehokkaimmista ja suosituimmista on neti -potti. Netipannu auttaa poistamaan liman ja roskat nenän ontelosta. Jos haluat käyttää netti -astiaa, täytä se ensin joko ostetulla suolavesiliuoksella tai puhdistetulla vedellä. Seiso pesualtaan yläpuolella ja kallista päätäsi sivuttain. Aseta netipannun nokka sieraimeen, joka on tällä hetkellä ylöspäin. Kaada vesi varovasti sieraimeen, jotta vesi valuu alemman sieraimen läpi. Kun tyhjennys on valmis, toista toisella puolella.

Kaksi kupillista vihreää teetä päivässä voi myös lievittää allergiaoireita, varsinkin jos aloitat vähintään kaksi viikkoa ennen allergiakautta . Vihreä tee sisältää luonnollisia antihistamiineja, jotka auttavat torjumaan allergiaoireita. Toinen tehokas luonnollinen lääke on yrtti nimeltä butterbur. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että butterbur on yhtä tehokas taistelemaan allergiaoireita kuin monet over-the-counter-allergialääkkeet. Jos ei kuitenkaan käsitellä kunnolla, butterbur voi sisältää haitallisia kemikaaleja, joita kutsutaan pyrrolitsidiinialkaloideiksi (PA), joten sinun tulee aina tarkistaa kaikki butterbur -lisäravinteet, joita aiot ottaa lääkärisi kanssa. Butterbur -lisäravinteesi tulee myös aina merkitä PA -vapaaksi.

Yhteenveto: Claritin ei toimi

Claritin on yleinen antihistamiinilääke, joka on suunniteltu vähentämään allergiaoireita aiheuttamatta uneliaisuutta. Mutta mitä pitäisi tehdä, jos Claritin lakkasi toimimasta tehokkaasti tai Claritin ei toimi sinulle?

Claritinin toimimattomuuteen voi olla useita syitä:

 • Et aloittanut Claritinin ottamista tarpeeksi pian
 • Et ota Claritinia joka päivä
 • Odotat Claritinilta tulehduskipulääkettä
 • Claritinin sisältämä antihistamiini (loratadiini) ei toimi sinulle yhtä hyvin kuin muut antihistamiinit
 • Olet rakentanut suvaitsevaisuuden Claritinia kohtaan, mutta nyt se ei toimi yhtä hyvin

Jos Claritin lakkasi toimimasta, voit kokeilla muita lääkkeitä allergian oireiden lievittämiseen, mukaan lukien muut unettomat antihistamiinit, antihistamiinit yleensä ja dekongestantit.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.