Auta! Claritin ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

ominaisuus_allergiat

Yritätkö päästä eroon allergiaoireistasi, mutta Claritin ei toimi sinulle? Claritin on yksi markkinoiden suosituimmista allergialääkkeistä, mutta joillekin se ei vain toimi. Miksi tämä on?

Se voi olla hyvin turhauttavaa, jos lääke ei toimi odotetulla tavalla, joten tässä oppaassa Käymme läpi viisi parasta syytä, miksi Claritin ei toimi tai Claritin ei toimi enää. Käymme myös läpi, mitä oireita Claritinin on tarkoitus hoitaa (ja mitä se ei), sekä muita menetelmiä allergian lievittämiseksi.Mitä Claritinin on tarkoitus tehdä?

Claritin on tuotemerkki loratadiinille, joka on antihistamiini allergioiden hoitoon sekä nokkosihottuma tai ihottuma. Antihistamiinit vähentävät histamiinien vaikutuksia. Histamiinit ovat luonnollisia kemikaaleja, joita elimistö tuottaa auttaakseen kehoa pääsemään eroon immuunijärjestelmääsi häiritsevistä asioista, kuten allergeenista.

Jotta pääsisimme eroon allergeenista, histamiinit tehostavat kehosi puolustusjärjestelmää aiheuttaen sinulle aivastelua, yskää, repimistä, nenä vuotamista ja kutinaa auttaaksesi allergeenin poistumaan järjestelmästäsi. Joskus histamiinit voivat mennä yli laidan ja jättää sinulle kurjan, aivastelun, kutinaa, niin monet ihmiset käyttävät antihistamiineja, kuten Claritin, vähentääkseen kehon vastetta allergeeneihin.

Claritin on suunniteltu vähentämään seuraavia oireita:

 • Kutina
 • Yskiminen
 • Aivastelu
 • Vesiset tai kutiavat silmät
 • Ihottuma
 • Nokkosihottuma
 • Vuotava nenä

Claritin käyttää kaavaa, joka välttää uneliaisuuden, jota monet antihistamiinit tuottavat joten voit lievittää allergioita tuntematta väsymystä tai sumua.

5 mahdollista syytä, miksi Claritin ei toimi sinulle

Claritin voi olla loistava lääke allergikoille, mutta joillekin se ei toimi tai Claritin lakkasi toimimasta. Miksi näin tapahtuu? Alla on viisi syytä, miksi Claritin ei toimi sinulle tai ei toimi odotetulla tavalla.

#1: Et alkanut ottaa Claritinia tarpeeksi pian

Jotta Claritin olisi tehokkain, sinun pitäisi pyrkiä aloittamaan sen ottaminen 1-2 viikkoa ennen kuin allergeenit tai muut histamiinin laukaisijat ovat ilmassa. Tämä auttaa kehoasi rakentamaan vastustuskykyä, joten se on valmis allergeenien saapuessa.

Jos aloitat Claritinin ottamisen vasta, kun sinulla on allergiaoireita, et ehkä saa välitöntä helpotusta, mutta hyvä uutinen on, että se alkaa toimia muutaman päivän tai kahden viikon kuluttua sen käytön aloittamisesta.

#2: Et ole yhdenmukainen lääkityksesi kanssa

Claritin on tarkoitettu otettavaksi kerran päivässä, joka päivä allergiakauden (kausien) aikana, jotta se helpottaa pitkäaikaisesti allergiaoireita. Jos et ota Claritin -pillereitä joka päivä, saatat joutua kärsimään allergiaoireista jopa Claritin -lääkkeen ottamispäivinä, koska lääke ei toimi heti.

Ota yksi Claritin joka päivä, jotta se olisi tehokkain, mutta älä ota enempää kuin yksi pilleri päivässä, vaikka olisit unohtanut pillerin edellisenä päivänä. Useiden pillereiden ottaminen päivässä lisää vakavien sivuvaikutusten riskiä.

body_calendar

Muista Claritin päivittäin, jotta se olisi tehokkain.

#3: Odotit Claritinin olevan dekongestantti

Saatat myös odottaa Claritinin ratkaisevan ongelman, jota sen ei ole tarkoitus ratkaista. Vaikka ruuhkautuminen voi olla yleinen oire allergikoille, se ei ole yksi oireista, jonka Claritinin pitäisi lopettaa. Joten jos kärsit ruuhkista, sinun on käytettävä muuta lääkettä kuin Claritin tai kokeiltava Claritin-D, lääkkeen versio, joka auttaa myös ruuhkissa.

#4: Eri antihistamiinit voivat toimia paremmin sinulle

Antihistamiineja on monenlaisia, ja eri antihistamiinilääkkeillä on erilaisia ​​yhdistelmiä. Voi olla, että Claritinin aktiivinen antihistamiini, loratadiini, ei ole sinulle tehokkain. Tämä voi aiheuttaa sen, että Claritin ei toimi hyvin, kun otat sen. Seuraavassa osassa käymme läpi muita antihistamiinilääkkeitä, joista osa saattaa toimia sinulle paremmin kuin Claritin, koska niillä on erilaisia ​​vaikuttavia aineita.

#5: Olet ehkä rakentanut suvaitsevaisuuden

Jos olet käyttänyt Claritinia useita vuosia ja se on toiminut aiemmin, mutta Claritin on lakannut toimimasta, kehosi on saattanut rakentaa toleranssia sitä kohtaan. Suvaitsevaisuuden rakentaminen voi tapahtua mille tahansa lääkkeelle, jota käytät. Mitä tapahtuu, kehosi tottuu lääkkeeseen sen jälkeen, kun olet ottanut sen pidemmän aikaa ja lakkaa saamasta vastetta lääkkeelle. Tämä aiheuttaa sen, että lääke ei toimi hyvin tai ei ollenkaan.

Jos näin tapahtuu, se voi auttaa lisäämään annostasi tai siirtymään vahvempaan antihistamiiniin, mutta sinun ei pitäisi tehdä tätä keskustelematta lääkärisi kanssa. Annoksen suurentaminen yksin voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Muut hoitovaihtoehdot, jos Claritin ei toimi

Jos Claritin ei toimi sinulle, on olemassa muita vaihtoehtoja, joita voit yrittää saada allergialääkitystä. Alla on neljä muuta hoitoluokkaa, jotka voivat toimia sinulle paremmin kuin Claritin.

Muut unettomat antihistamiinit

Claritin yhdessä kolmesta suuresta unettomasta antihistamiinilääkkeestä. Kaksi muuta Zyrtecia ja Allegraa. Zyrtecin vaikuttava aine on setiritsiini, kun taas Allegran aine on feksofenadiini. Nämä ovat molemmat eri antihistamiineja kuin loratadiini, jota Claritin sisältää, joten jos Claritin ei toimi sinulle, vaihtaminen toiseen unettomaan antihistamiinilääkkeeseen voi auttaa sinua saamaan helpotusta. Ei-uniset antihistamiinit ovat erittäin suosittuja, koska niiden avulla ihmiset voivat saada helpotusta allergiaoireisiinsa tuntematta uneliaisuutta tai väsymystä päivän aikana.

body_allergyrelief

San Franciscon yliopiston gpa -vaatimukset

Antihistamiinit, jotka voivat saada sinut uneliaaksi

Jos olet kokeillut kaikkia kolmea unettomia antihistamiineja ja kärsit edelleen allergiaoireista, voit kokeilla muita histamiinia, jotka eivät ole nimenomaan uneliaisuutta. Yleisin näistä on Benadryl (vaikuttava aine difenhydramiini) sekä Tavist (klemastiini) ja dimetaani (bromfeniramiini).

Jotkut ihmiset, jotka käyttävät näitä lääkkeitä, kokevat toimivansa paremmin kuin unettomat antihistamiinit, mutta niiden ottaminen voi aiheuttaa väsymyksen suurimman osan päivästä. Joillekin ihmisille tämä voi vaikuttaa koulun tai työn suoritukseen sekä estää heitä tekemästä säännöllisiä toimintoja, kuten ajamista, koska lääkitys vaikeuttaa heidän pysymistä valppaina ja keskittynyt. Se voi auttaa sinua ottamaan tämän lääkkeen yöllä, ennen nukkumaanmenoa, vähentämään näiden lääkkeiden aiheuttamaa uneliaisuutta.

Dekongestantit

Allergiat voivat aiheuttaa nenän limakalvojen turvotusta, mikä voi saada sinut tuntemaan, että nenäsi on täynnä ja vaikeuttaa hengittämistä. Dekongestantit kutistavat turvotettuja verisuonia ja kudoksia nenän kautta, joten et ole enää ruuhkautunut. Jos kärsit nenän/poskiontelon tukkoisuudesta, voit kokeilla dekongestanttia joko Claritinin sijasta tai sen lisäksi.

Dekongestantteja voi olla pillereitä, nenätippoja, nenäsumutteita ja nesteitä. Joitakin yleisiä dekongestanttituotteita ovat Sudafed, Vicks Sinus ja Afrin. Dekongestantit eivät lievitä muita allergiaoireita kuten vetiset silmät, kutina ja vuotava nenä, joten jos kärsit myös näistä, sinun on todennäköisesti käytettävä sekä antihistamiineja että dekongestantteja helpotuksen saamiseksi.

Edellä mainitut kolme ei-uneliasta antihistamiinia tulevat myös versioina, jotka sisältävät dekongestanttia. Voit kertoa, sisältääkö antihistamiinisi dekongestanttia, jos sen nimen jälkeen on D-kirjain (Claritin-D, Allegra-D jne.).

Luonnolliset korjaustoimenpiteet

Sinun ei aina tarvitse pillereitä saadaksesi helpotusta allergiasta; On olemassa useita luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka auttavat monia allergikoita. Yksi tehokkaimmista ja suosituimmista on neti -potti. Netipannu auttaa poistamaan liman ja roskat nenän ontelosta. Jos haluat käyttää netti -astiaa, täytä se ensin joko ostetulla suolavesiliuoksella tai puhdistetulla vedellä. Seiso pesualtaan yläpuolella ja kallista päätäsi sivuttain. Aseta netipannun nokka sieraimeen, joka on tällä hetkellä ylöspäin. Kaada vesi varovasti sieraimeen, jotta vesi valuu alemman sieraimen läpi. Kun tyhjennys on valmis, toista toisella puolella.

Kaksi kupillista vihreää teetä päivässä voi myös lievittää allergiaoireita, varsinkin jos aloitat vähintään kaksi viikkoa ennen allergiakautta . Vihreä tee sisältää luonnollisia antihistamiineja, jotka auttavat torjumaan allergiaoireita. Toinen tehokas luonnollinen lääke on yrtti nimeltä butterbur. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että butterbur on yhtä tehokas taistelemaan allergiaoireita kuin monet over-the-counter-allergialääkkeet. Jos ei kuitenkaan käsitellä kunnolla, butterbur voi sisältää haitallisia kemikaaleja, joita kutsutaan pyrrolitsidiinialkaloideiksi (PA), joten sinun tulee aina tarkistaa kaikki butterbur -lisäravinteet, joita aiot ottaa lääkärisi kanssa. Butterbur -lisäravinteesi tulee myös aina merkitä PA -vapaaksi.

Yhteenveto: Claritin ei toimi

Claritin on yleinen antihistamiinilääke, joka on suunniteltu vähentämään allergiaoireita aiheuttamatta uneliaisuutta. Mutta mitä pitäisi tehdä, jos Claritin lakkasi toimimasta tehokkaasti tai Claritin ei toimi sinulle?

Claritinin toimimattomuuteen voi olla useita syitä:

 • Et aloittanut Claritinin ottamista tarpeeksi pian
 • Et ota Claritinia joka päivä
 • Odotat Claritinilta tulehduskipulääkettä
 • Claritinin sisältämä antihistamiini (loratadiini) ei toimi sinulle yhtä hyvin kuin muut antihistamiinit
 • Olet rakentanut suvaitsevaisuuden Claritinia kohtaan, mutta nyt se ei toimi yhtä hyvin

Jos Claritin lakkasi toimimasta, voit kokeilla muita lääkkeitä allergian oireiden lievittämiseen, mukaan lukien muut unettomat antihistamiinit, antihistamiinit yleensä ja dekongestantit.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.