Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

body_heartintro.jpg

Äskettäin uudistetussa vuoden 2016 SAT: ssa matematiikkaosaston sisältö on jaettu neljään luokkaan: Board of Algebra, ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi, Passport to Advanced Math ja muut matematiikan aiheet. Algebran sydän on suurin osa SAT-matematiikkaosasta (33% testistä) , joten sinun on oltava hyvin valmistautunut siihen. Tässä viestissä keskustelen tämän luokan sisällöstä ja kysymystyypeistä, käsittelen käytäntöongelmia ja annan vinkkejä näiden kysymysten ässäämiseen.

Algebran sydän: Yleiskatsaus

Sisältö katettu

Aivan kuten nimestä voi päätellä, Heart of Algebra kattaa algebrasisällön, mutta mikä algebran sisältö erityisesti? Nämä kysymykset kattavat:kuinka ratkaista rubix -kuutio
  • Lineaariset yhtälöt
  • Yhtälöjärjestelmä
  • Absoluuttinen arvo
  • Lineaaristen yhtälöiden piirtäminen
  • Lineaariset eriarvoisuudet ja eriarvoisuusjärjestelmät

Kaivaan jokaista näistä sisältöalueista alla. Selitän tarkalleen, mitä sinun on tiedettävä kullakin alueella, ja opastan sinut eräisiin käytännön ongelmiin.

MERKINTÄ: Kaikki tämän artikkelin käytäntöongelmat ovat peräisin todellisesta College Boardin SAT-harjoitustestistä (Practice Test # 1).

Suosittelen, ettet lue tätä artikkelia ennen kuin olet suorittanut harjoitustestin # 1 (joten en pilaa sitä sinulle!). Jos et ole suorittanut harjoitustestiä 1, kirjoita tämä artikkeli kirjanmerkkeihin ja palaa sen jälkeen, kun olet suorittanut sen. Jos olet jo suorittanut harjoitustestin nro 1, lue sitten!

Algebran sydämen kysymyserittely

Kuten mainitsin artikkelin alussa, Heart of Algebra muodostaa 33% matemaattisesta osiosta, mikä toimii 19 kysymystä. Kohdassa 3 (ei laskimen matematiikkatesti) on kahdeksan ja osassa 4 (laskimen matematiikkatesti) 11.

Algebran sydänkysymykset vaihtelevat esityksessä. Koska niitä on niin paljon, kollegion hallitus joutui sekoittamaan, miten he esittävät sinulle nämä kysymykset. Tulet näkemään monivalintakysymyksiä ja ruudukkoon liittyviä kysymyksiä Algebran sydämestä. Voit yksinkertaisesti esitetään yhtälö (t) ja ne on ratkaistava tai sinä saatat sille annetaan reaalimaailman skenaario sanaongelmana ja heidän on luotava yhtälö (t) vastauksen löytämiseksi.

SAT-matematiikkaosassa esitetään kysymykset vaikeusjärjestyksessä (määritetään sen mukaan, kuinka kauan keskimääräisellä opiskelijalla kestää ongelman ratkaiseminen ja kuinka moni opiskelija vastaa kysymykseen oikein). Näet Heart of Algebra -kysymykset koko osiosta : suoraviivaiset, 'helpot', ilmestyvät monivalintakysymysten ja ruudukkojen alkuun, kun taas haastavammat, jotka edellyttävät ratkaisun muodostavan yhtälön tai yhtälöiden luomista, näkyvät loppupuolella.

Annan esimerkkejä kustakin kysymystyypistä (helppo ja vaikea), kun opit jokaisesta sisältöalueesta seuraavassa osassa.

helsinki-2.jpg Olemme polulla valloittaa algebra!

Sisältöalueiden erittelyt

Lineaariset yhtälöt

Lineaarinen yhtälökysymys voidaan esittää muutamalla tavalla. Helpommat lineaarisen yhtälön kysymykset vaativat sinua ratkaisemaan sinulle annetun lineaarisen yhtälön. Kovemmat lineaariset yhtälökysymykset vaativat sinua kirjoittamaan lineaarisen yhtälön edustamaan tiettyä tilannetta.

Ei laskimen käytännön ongelmia

Tämä kysymys on yksi yksinkertaisimmista, helpoimmista ja suorimmista kysymyksistä Algebran sydämessä että näet. Kysymys vain pyytää sinua ratkaisemaan lineaarisen yhtälön sijoittamatta sitä todellisessa tilanteessa, joka vaatii sinua ymmärtämään sekä kontekstia että yhtälöä.

body_question1.png

Vastaus Selitys:

Koska $ k = 3 $, voidaan yhtälössä k korvata k: lla 3, jolloin saadaan $ {x-1} / {3} = 3 $. Kertomalla $ {x-1} / {3} = 3 $ molemmat puolet 3: lla saadaan $ x-1 = 9 $, ja jos lisäät 1 kummallekin puolelle, tulos on $ x = 10 $. D on oikea vastaus.

Kärki:

Jos kamppailit tämän kysymyksen kanssa, voit ratkaista sen myös kytkemällä x: n vastausvaihtoehdot ja nähdäksesi, mikä niistä toimi. Liittäminen toimii, mutta vie enemmän aikaa kuin yksinkertaisesti ratkaista yhtälö.

Jos ratkaiset yhtälön löytääksesi x: n, voit tarkistaa vastauksesi uudelleen kytkemällä sen sitten. Jos kytket vastauksen valitsemallesi x: lle ja yhtälön molemmat puolet ovat samat, tiedät, että sinulla on oikea vastaus!

Seuraava kysymys on hieman haastavampi koska se pyytää sinua luomaan lineaarisen yhtälön edustamaan sen esittämän todellisen maailman skenaariota.

body_question2.png

Vastaus Selitys:

On olemassa kaksi tapaa lähestyä tätä ongelmaa.

Lähestymistapa 1: Armandin lähettämien viestien kokonaismäärä on sama kuin tekstiviestien määrä (m tekstiä / tunti) kerrottuna viiden tunnin ajan, jonka hän vietti tekstiviesteillä: m tekstiä / tunti × 5 tuntia = 5 dollaria miljoonaa dollaria tekstiä. Vastaavasti Tyronen lähettämien viestien kokonaismäärä on yhtä suuri kuin hänen tekstiviestinsä (p tekstiä / tunti) kerrottuna hänen lähettämillään 4 tunnilla: p tekstejä / tunti × 4 tuntia = 4 dollaria dollaria dollaria tekstejä. Armandin ja Tyronen lähettämien viestien kokonaismäärä on yhtä suuri kuin Armandin lähettämien viestien kokonaismäärä ja Tyronen lähettämien viestien kokonaismäärä: $ 5m + 4p $. C on oikea vastaus.

Lähestymistapa 2: Valitse numerot ja liitä ne sisään. Esimerkiksi aion valita numerot ja sanoa, että Armand lähettää 3 tekstiä tunnissa ja Tyrone 10 tekstiä tunnissa. Annettujen tietojen perusteella, jos Armand tekstittää 5 tuntia, Armand lähetti (3 tekstiä tunnissa) (5 tuntia) tekstejä tai 15 tekstiä; jos Tyrone lähettää tekstejä 4 tuntia, Tyrone lähetti (10 tekstiä tunnissa) (4 tuntia) tekstejä tai 40 tekstiä. Siksi Armandin ja Tyronen lähettämien tekstien kokonaismäärä on 15 dollaria + 40 = 55 dollaria. Yhdistän nyt valitsemani numerot vastausvaihtoehtoihin ja näen, vastaako tekstien lukumäärä 55 tekstiä, joten vastaukselle C $ 5 (3) +4 (10) = 15 + 40 = 55 $ tekstejä. Siksi C on oikea vastaus. HUOMAUTUS: tähän kysymykseen tämä strategia oli hitaampi, mutta monimutkaisemmissa kysymyksissä tämä voi olla nopeampaa ja helpompaa lähestymistapaa.

Kärki:

Ota nämä ongelmat askel kerrallaan. Selvitä Armandin koko tekstiviestien määrä, selvitä sitten Tyronen kokonaismäärä tekstiviestejä ja yhdistä ne sitten yhdeksi lausekkeeksi. Älä kiirehdi siirtymään lopulliseen vastaukseen. Voit tehdä virheen matkan varrella.

Yhtälöjärjestelmät

Yhtälöjärjestelmän kysymykset esitetään samalla tavalla kuin lineaariset yhtälökysymykset; kuitenkin, he ovat vaikeampia koska sinun on nyt tehtävä enemmän vaiheita ja / tai luotava toinen yhtälö.

helpompaa yhtälökysymyksiä pyytää sinua ratkaisemaan yhden muuttujan, kun sinulle annetaan kaksi yhtälöä kahdella muuttujalla.

vaikeampaa yhtälökysymyksiä vaatii sinua kirjoittamaan yhtälöjärjestelmän edustamaan tiettyä tilannetta ja ratkaisemaan sitten yhden muuttujan käyttämällä luomiasi yhtälöitä.

Ei laskimen käytännön ongelmia

Tämä kysymys on kiistatta yksinkertaisin, helpoin ja suoraviivaisin yhtälökysymysjärjestelmä että näet. Se asettaa yhtälöt sinulle ja yksinkertaisesti pyytää sinua ratkaisemaan x.

body_question3.png

Vastaus Selitys:

merkkejä pienempi tai suurempi

Vähentämällä $ x + y = −9 $: n vasen ja oikea puoli $ x + 2y = −25 $: n vastaavista puolista saadaan $ (x + 2y) - (x + y) = - 25 - (- 9) $ , joka vastaa arvoa $ y = −16 $. Korvaamalla $ −16 $ arvoon $ y $ muodossa $ x + y = −9 $ saadaan $ x + (- 16) = - 9 $, mikä vastaa arvoa $ x = −9 - (- 16) = 7 $. Oikea vastaus on 7.

Kärki:

Liittäminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulle annetaan tämä kysymys monivalintakysymyksissä (mikä ei ole tässä tapauksessa). Olisit kuitenkin voinut liittää vastauksesi myös tarkistamaan työsi!

Tässä on toinen melko suoraviivainen yhtälökysymysjärjestelmä, mutta se on hieman vaikeampi koska sinun on annettava vastaus sekä x: lle että y: lle (mikä luo enemmän virhemahdollisuuksia).

body_question4.png

Vastaus Selitys:

Lisäämällä x ja 19 $ 2y: n molemmille puolille − x = −19 $ saadaan $ x = 2y + 19 $. Sitten korvaamalla x 2: llä $ 2y + 19 $: lla $ 3x + 4y = −23 $: lla saadaan $ 3 (2y + 19) + 4y = −23 $. Tämä viimeinen yhtälö vastaa $ 10y + 57 = −23 $. Ratkaisemalla $ 10y + 57 = −23 $ saadaan $ y = −8 $. Lopuksi korvaamalla y-arvolla −8 dollarissa $ 2y − x = −19 $ saadaan $ 2 (−8) −x = −19 $ tai $ x = 3 $. Siksi ratkaisu $ (x, y) $ annettuun yhtälöjärjestelmään on $ (3, −8) $.

Kärki:

Liittäminen verkkovirtaan olisi ollut myös nopea tapa ratkaista tämä! Kun sinua pyydetään ratkaisemaan molemmille muuttujille yhtälöjärjestelmän kysymys, yritä aina liittää!


Seuraava on a vähän vaikeampi. Vaikka sinulle annetaan yhtälöt, sinun on silti määritettävä, mitä kysymys sinulta kysyy (minkä muuttujan sinun on ratkaistava), mikä on hieman haastavampaa, koska se kysyy sinulta kysymystä reaalimaailman skenaariossa. Sinun on myös ratkaistava se henkisen matematiikan avulla (koska se on osiossa ei laskinta).

body_question5.png

Vastaus Selitys:

Määritä naudanlihan paunan hinta, kun se oli sama kuin kanan kilon hinta, määrittämällä x: n arvo (1. heinäkuuta jälkeisten viikkojen määrä), kun molemmat hinnat olivat samat. Hinnat olivat samat, kun $ b = c $; ts. kun $ 2.35 + 0.25x = 1.75 + 0.40x $. Tämä viimeinen yhtälö vastaa $ 0.60 = 0.15x $, joten $ x = {0.6} / {0.15} = 4 $. Määritä sitten $ b $, naudanlihan kilohinta, korvaamalla 4 x x $: lla b = 2,35 + 0,25x $, mikä antaa $ b = 2,35 + 0,25 (4) = 3,35 $ dollaria per punta. Siksi D on oikea vastaus.

Kärki:

Käytä aikaa jokaisen vaiheen läpi. On helppo tehdä pieni virhe ja saada väärä vastaus.

Laskimen käytännön ongelma

Seuraava on yksi vaikeimmista Algebran sydämen kysymyksistä. Kysymyksessä annetun todellisen skenaarion perusteella sinun on luotava kaksi yhtälöä ja sitten ratkaistava ne.

body_question6.png

Vastaus Selitys:

Määritä myytävien salaattien lukumäärä kirjoittamalla ja ratkaisemalla kahden yhtälön järjestelmä. Olkoon $ x $ yhtä suuri kuin myytyjen salaattien määrä ja olkoon $ y $ yhtä suuri kuin myytyjen juomien lukumäärä. Koska salaattien ja myytyjen juomien lukumäärä on 209, yhtälön $ x + y = 209 $ on oltava voimassa. Koska kukin salaatti maksaa 6,50, kukin sooda maksaa 2,00 ja kokonaistulot olivat 836,50, myös yhtälön 6,50x + 2,00v = 836,50 $ on oltava voimassa. Yhtälö $ x + y = 209 $ vastaa $ 2x + 2y = 418 $, ja vähentämällä $ 2x + 2y = 418 $: n molemmat puolet $ 6.50x + 2.00y = 836.50 $: n vastaavilta puolilta saadaan $ 4.5x = 418.50 $. Siksi myytyjen salaattien lukumäärä x oli $ x = {418.50} / {4.50} = 93 $. Siksi B on oikea vastaus.

Kärki:

Ota nämä ongelmat askel kerrallaan. Kirjoita myytyjen salaattien ja juomien kokonaismäärän yhtälö, selvitä sitten tulojen yhtälö ja ratkaise sitten. Älä kiirehdi sitä tai saatat tehdä virheen.

Absoluuttinen arvo

Absoluuttisen arvon kysymyksiä on tyypillisesti vain yksi SAT-matematiikkaosassa. Kysymys on yleensä melko helppo ja suoraviivainen, mutta se edellyttää, että tiedät absoluuttisen arvon säännöt, jotta voit vastata siihen oikein. Kaikki, mikä on absoluuttinen arvo, sulkeutuu absoluuttisilla arvomerkkeillä, jotka näyttävät tältä: || Esimerkiksi $ | -4 | $ tai $ | x-1 | $

Absoluuttinen arvo edustaa etäisyyttä numerorivillä eteenpäin tai taaksepäin.

body_numberline-1.png

Se tarkoittaa, että mikä on absoluuttisen arvon merkissä, siitä tulee positiivinen koska se edustaa etäisyyttä numerolinjalla ja negatiivista etäisyyttä on mahdotonta. Esimerkiksi yllä olevalla numerorivillä -2 on 2 pois 0: sta. Kaikesta absoluuttisen arvon sisällä tulee positiivinen.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että absoluuttisen arvon yhtälöllä on aina kaksi ratkaisua . Esimerkiksi $ | x-1 | = 2 $: lla on kaksi ratkaisua $ x-1 = 2 $ ja $ x-1 = -2 $. Ratkaise sitten kukin erillinen yhtälö löytääksesi kaksi ratkaisua, $ x = 3, -1 $.

Kun työskentelet absoluuttisten arvo-ongelmien parissa, muista, että sinun on luotava kaksi erillistä ratkaisua positiivinen ja negatiivinen, kuten teimme edellä.

Laskimen käytännön ongelma

body_question7.png

Vastaus Selitys:

Jos $ | n − 1 | + 1 $ arvo on yhtä suuri kuin 0, niin $ | n − 1 | + 1 = 0 $. Vähentämällä 1 tämän yhtälön molemmilta puolilta saadaan $ | n − 1 | = −1 $. Lauseke $ | n − 1 | $ yhtälön vasemmalla puolella on $ n − 1 $: n absoluuttinen arvo, ja kuten juuri mainitsin, absoluuttinen arvo ei voi koskaan olla negatiivinen luku, koska se edustaa etäisyyttä. Täten $ | n − 1 | = −1 $: lla ei ole ratkaisua. Siksi n: lle ei ole arvoja, joille $ | n − 1 | + 1 $ olisi yhtä suuri kuin 0. D on oikea vastaus.

Kärki:

Muista absoluuttisen arvon säännöt (se on aina positiivista!). Jos muistat säännöt, sinun pitäisi saada kysymys oikein!

Lineaaristen yhtälöiden piirtäminen

Nämä kysymykset testaa kykyäsi lukea kaavio ja tulkita se muodossa $ y = mx + b $. Nopea päivitys, $ y = mx + b $ on viivan kaltevuuden leikkausyhtälö, jossa m edustaa kaltevuutta ja b edustaa y-leikkausta.

Näissä kysymyksissä sinulle esitetään yleensä viivan kaavio, ja sinun on määritettävä mikä kaltevuus ja y-leikkaus on kirjoitettava viivan yhtälö.

Laskimen käytännön ongelma

body_question8a.png

body_question8b.png

Vastaus Selitys:

H: n ja C: n suhdetta edustaa mikä tahansa annetun linjan yhtälö. Viivan C-leikkaus on 5. Koska pisteet $ (0, 5) $ ja $ (1, 8) $ ovat linjalla, viivan kaltevuus on $ {8-5} / {1-0 } = {3} / {1} = 3 $. Siksi h: n ja C: n välinen suhde voidaan esittää muodossa $ C = 3h + 5 $, viivan kaltevuus-leikkausyhtälö. C on oikea vastaus.

Kärki:

Pidä rinne-leikkauslomake ($ y = mx + b $) ja kaltevuusyhtälö $ m = {y_2-y_1} / {x_2-x_1} $ muistissa. Tiedä, mitä kukin yhtälöiden muuttuja tarkoittaa. Jos tiedät kaiken tämän, sinun pitäisi pystyä ässäämään mikä tahansa sinulle annettu graafisen lineaarisen yhtälön ongelma.

Lineaariset eriarvoisuudet ja lineaaristen eriarvoisuuksien järjestelmät

Nämä ovat epäilemättä haastavimmat Algebran sydänkysymykset koska monet opiskelijat kamppailevat, kun muuttujat yhdistetään eriarvoisuuteen. Jos tarvitset nopeaa, mutta perusteellista eriarvoisuutta koskevaa päivitystä, tarkista eriarvoisuutemme opas .

Nämä kysymykset tyypillisesti näkyvät kussakin osiossa monivalintakysymysten ja ruudukkojen lopussa. Nämä kysymykset esitetään suoraviivaisina, jo olemassa olevina epätasa-arvoina (sinua ei pyydetä luomaan eriarvoisuutta, eikä sinulle esitetä tosielämän skenaarioa, jossa käytetään eriarvoisuuksia). Vaikka ne on esitetty suoraviivaisella tavalla, nämä kysymykset ovat haastavia, ja on helppo tehdä virhe, joten vie aikaa!


Laskimen käytännön ongelmat

body_question9.png

Vastaus Selitys:

Vähentämällä $ 3x $ ja lisäämällä 3 $ 3x −5≥4x − 3 $ molemmille puolille saadaan $ −2≥x $. Siksi x on ratkaisu $ 3x − 5 ≥4x − 3 $: een ja vain, jos x on pienempi tai yhtä suuri kuin −2 ja x EI ole ratkaisu arvoon $ 3x − 5 ≥4x − 3 $, jos ja vain jos x on suurempi kuin −2. Annetuista valinnoista vain −1 on suurempi kuin −2, joten se ei voi olla x: n arvo. A on oikea vastaus.

Voit myös yrittää vastata tähän liittämällä vastausvaihtoehdot ja katsomalla, mikä niistä ei toimi. Jos kytket A: n eriarvoisuuteen, saat $ 3 (-1) -5≥4 (-1) −3 $. Yksinkertaistamalla eriarvoisuutta saat arvon -8 ≥-7, mikä ei ole totta, joten A on oikea vastaus.

Kärki

Muista eriarvoisuuden säännöt! Ota aikaa työskennellessäsi jokaisen vaiheen läpi, jotta et tekisi virheitä. Muista myös yrittää kytkeä vastausvaihtoehdot löytääksesi oikean vastauksen!


Katsotaanpa toinen esimerkki.

body_question10.png

Vastaus Selitys:

Koska (0, 0) on ratkaisu epätasa-arvojärjestelmään, korvaamalla 0 x: llä ja 0 y: llä annetussa järjestelmässä täytyy johtaa kaksi todellista eriarvoisuutta. Tämän korvaamisen jälkeen y<−x + a becomes 0 x + b becomes 0>b. Siksi a on positiivinen ja b on negatiivinen. Siksi a> b. Valinta A on oikea.

Kärki:

Käsittele tätä eriarvoisuusjärjestelmää neljällä muuttujalla samalla tavalla kuin käsittelisit eriarvoisuusjärjestelmää kahdella muuttujalla. Muista, että jos (0,0) on ratkaisu, se tarkoittaa, että kun x = 0, y = 0.

4 avaimen strategiaa Algebran sydämelle

Olen katsonut näiden kysymysten hyökkäysstrategiat tämän artikkelin 'vihje' -osioihin, mutta tiivistän ne nyt.

Strategia # 1: Muista säännöt ja kaava

Sinun on tiedettävä eriarvoisuussäännöt, absoluuttisen arvon säännöt ja kaavan linjan sieppauskaltevuusversiolle ($ y = mx + b $), jotta vastaat tällaisiin algebrakysymyksiin oikein. Ilman sääntöjä ja kaavaa nämä kysymykset ovat melko mahdottomia.

Jos tarvitset enemmän apua jossakin käsitteessä, tutustu syvällisiin oppaisiimme lineaarisista yhtälöistä, yhtälöjärjestelmistä, absoluuttisesta arvosta, sieppauskaltevuusmuodosta sekä lineaarisista eriarvoisuuksista ja eriarvoisuusjärjestelmistä.

Strategia # 2: Vastausten kytkeminen

Monivalintakysymyksissä sinun pitäisi tarkista aina, voitko liittää vastausvaihtoehdot annettuihin yhtälöihin tai epäyhtälöihin löytääksesi oikean vastauksen . Joskus tämä lähestymistapa on paljon yksinkertaisempi kuin yhtälön ratkaiseminen.

Ohio State Universityn pisteet

Vaikka huomaat, että vastausten kytkeminen hidastaa sinua, sinun tulisi ainakin harkita sen käyttöä työn tarkistamiseen. Liitä löytämäsi vastausvaihtoehto ja katso, johtaako se tasapainotettuun yhtälöön vai korjaa eriarvoisuuksia. Jos näin tapahtuu, tiedät, että sinulla on oikea vastaus!

body_plugin.jpgLiitä se! Liitä se!

Strategia # 3: Numeroiden liittäminen

Jos vastausten kytkeminen ei ole mahdollista, numeroiden liittäminen on usein mahdollisuus, kuten kysymyksessä 2. Kun valitset liitettäviä numeroita, en yleensä suosittele -1, 0 tai 1 käyttöä (koska ne voivat johtaa vääriin vastauksiin), ja muista lukea kysymys nähdäksesi, mitkä numerot sinun pitäisi valita. Esimerkiksi kysymyksessä 2 numerot edustavat lähetettyjen tekstiviestien määrää, joten älä käytä negatiivista numeroa tekstiviestien lukumäärän edustamiseen, koska negatiivisen määrän tekstiviestejä on mahdotonta lähettää.

Eriarvoisuuden kannalta tämä on erityisen tärkeää, usein kysymyksessä sanotaan 'seuraava pätee kaikkiin $ x> 0 $: iin.' Jos näin on, et voi kytkeä 0 tai -5; voit liittää vain lukuja, jotka ovat suurempia kuin 0, koska se on kysymyksen asettama parametri.

Strategia # 4: Työskentele askel kerrallaan

Heart of Algebra -kysymyksissä sinun on käytettävä aikaa jokaisen vaiheen läpi. Nämä kysymykset voivat sisältää 5, 10, 15 vaihetta, ja sinun on käytettävä aikaa varmistaaksesi, ettet tee pientä virhettä vaiheessa 3, mikä johtaa väärään vastaukseen. Tiedät tavarasi, joten älä anna pienten virheiden maksaa sinulle pisteitä!


Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.