Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

feature_healthcareadmin

Harkitsetko työtä terveydenhuollon hallinnossa? Se on nopeasti kasvava ala, joka maksaa hyvin ja antaa sinulle mahdollisuuden auttaa potilaita ja helpottaa heidän lääketieteellistä prosessiaan. Sinulla on kuitenkin oltava asianmukainen koulutus toimiaksesi tällä alalla.

Mitä terveydenhuollon hallintotodistusta tarvitset saadaksesi haluamasi työpaikan? Mitä työpaikkoja voit saada, kun olet suorittanut terveydenhuollon tutkinnon? Kuinka paljon rahaa voit ansaita? Riittääkö kandidaatin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa vai tarvitsetko maisterin tutkinnon? Ja jos päätät hankkia tutkinnon verkossa, mitkä ovat parhaat saatavilla olevat ohjelmat? Tämä opas vastaa kaikkiin kysymyksiisi!
Mikä on terveydenhuollon hallinnollinen tutkinto?

Jos olet kiinnostunut terveydenhuollosta, mutta luulet mieluummin liike -elämän, saatat haluta hankkia terveydenhuollon hallinnon tutkinnon. Terveydenhuollon hallinnossa työskentelevät ihmiset hoitavat lähinnä kulissien takana tehtävän työn varmistaakseen, että ihmiset saavat tarvitsemansa hoidon mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti. Heidän rooleihinsa voivat kuulua potilasvakuutuslomakkeiden käsittely hoitokodissa, selitys yrityksen parhaasta tavasta myydä lääkinnällisiä laitteita, työntekijöiden johtaminen sairaalassa ja paljon muuta.

Jos haluat työskennellä monissa näistä tehtävistä, tarvitset terveydenhuollon tutkinnon. Terveydenhuollon hallinto voi olla monimutkainen ja tekninen ala, ja koska virheen tekeminen jonkun vakuutuksen tai sairauskertomuksen kanssa voi aiheuttaa tuhoisia seurauksia, on tärkeää, että olet asianmukaisesti koulutettu. Kun aloitat terveydenhuollon hallinnon koulutusohjelman, opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menestyäksesi näissä tehtävissä, oikeasta lääketieteellisestä laskutuksesta vakuutuksen toimintaan, muiden työntekijöiden hallintaan ja jopa anatomian ja terveyden luentoihin, jotta sinulla on vankka käsitys terveydenhuollosta.

kenen kanssa leo on yhteensopiva

Mitä töitä voit saada terveydenhuollon hallintoasteen tutkinnon avulla?

Terveydenhuollon hallinnollinen tutkinto kelpaa sinulle terveydenhuoltotyöhön monilla alueilla. Voit työskennellä sairaalassa, laboratoriossa, valtion virastossa tai yksityisessä yrityksessä. Jotkut työt keskittyvät paljon laskutukseen ja vakuutuksiin, kun taas toiset korostavat muiden työntekijöiden tai organisaatioiden hallintaa ja järjestämistä. Sinulla on kymmeniä tehtäviä, joihin olet oikeutettu terveydenhuollon hallintotodistuksella, ja alla on kuvaukset viidestä yleisimmästä. Palkkatiedot ovat PayScalesta.

Lääketieteellisen toimiston johtaja

Tässä asemassa olevat ihmiset työskentelevät tyypillisesti lääkäriasemilla, joissa he ovat vastuussa siitä, että koko toimisto toimii sujuvasti. Tähän voi kuulua valvontahenkilöstö, kaikkien asiakirjojen asianmukaisen arkistoinnin, vakuutukseen liittyvien ongelmien käsittely ja tapaamisten järjestämisen järjestäminen.

Keskimääräinen vuosipalkka: 48 252 dollaria

Terveydenhuollon konsultti

Terveydenhuollon konsultit neuvovat yrityksiä, jotka haluavat oppia lisää terveydenhuollosta, mahdollisesti siksi, että he työskentelevät terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa tai myyvät terveydenhuollon tuotteita. Terveydenhuollon konsultti tekee tutkimusta ja analysoi tietoja auttaakseen yritystä määrittämään parhaat tavat saavuttaa tavoitteensa.

Keskimääräinen vuosipalkka: 76 661 dollaria

Yhteisön tukipäällikkö

Jos saat työpaikan yhteisön tukipäällikkönä, sinun on autettava kehittämään ja toteuttamaan ohjelmia ihmisten ja yhteisöjen terveyden parantamiseksi. Todennäköisesti teet usein yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien, ravitsemusterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa, kehittääksesi suunnitelmia, jotka parantavat keskittyneen henkilön tai ryhmän terveyttä.

Keskimääräinen vuosipalkka: 46 452 dollaria

Terveydenhuollon henkilöstöpäällikkö

Tässä tehtävässä tehtävänne koostuu pääasiassa työntekijöiden palkkojen, etuuksien, koulutusten ja palkkausten valvonnasta. Se on samanlainen kuin yleinen henkilöstöpäällikön asema, mutta sinulla on erityiskoulutus näiden tehtävien suorittamiseen terveydenhuollon alalla.

miten päästä columbian yliopistoon

Keskimääräinen vuosipalkka: 65 298 dollaria

Vakuutusasiantuntija

Nämä työntekijät ottavat yhteyttä vakuutusyhtiöihin potilaiden ja lääkäreiden puolesta, työskentelevät potilastietojen kanssa, käsittelevät koodausta ja laskutusta ja varmistavat kaiken kaikkiaan, että vakuutusetuja ja -maksuja sovelletaan oikein.

Keskimääräinen vuosipalkka: 59 994 dollaria

body_billing

Pitäisikö sinun hankkia Associate, Kandidaatti tai maisterin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa?

Terveydenhuollon hallinnollisia tutkintoja on kolmenlaisia: liitännäis, kandidaatti ja päällikkö. Mikä tutkinto sinun pitäisi saada? Se riippuu paljon siitä, kuinka nopeasti haluat aloittaa työskentelyn ja millaisista työpaikoista etsit. Useimmat ihmiset saavat kandidaatin tutkinnon terveydenhuollon hallinnosta, koska se kelpaa useimpiin tämän alan töihin, mutta lue eteenpäin saadaksesi tietää, kuinka kauan kukin tutkinto kestää ja mihin tehtäviin se kelpaa.

Apulaistutkinto terveydenhuollon hallinnossa

 • 60 opintopistettä

 • Yleensä kestää kaksi vuotta

 • Apulaistutkinto terveydenhuollon hallinnossa kelpaa sinulle joitakin perustason järjestelmänvalvojan töitä sairaaloissa, hoitokodeissa tai muissa lääketieteellisissä käytännöissä, kuitenkin; muut lähtötason työpaikat, erityisesti sairaaloissa, edellyttävät kandidaatin tutkintoa. Otat kursseja muun muassa lääketieteellisestä terminologiasta, liiketaloudesta, lääketieteen etiikasta ja terveydenhuollon johtamisesta.

Kandidaatin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa

 • 120 opintopistettä

 • Yleensä kestää noin neljä vuotta

 • Kandidaatin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa avaa paljon enemmän työmahdollisuuksia kuin mitä saisit pelkästään liitännäisopinnolla. Neljän opiskeluvuotesi aikana opiskelet syvällisesti terveydenhuollon hallintoa ja opit kirjanpidon, lääketieteellisen oikeuden, henkilöstöhallinnon, lääketieteellisen kirjanpidon, anatomian ja muiden aiheiden perusteet. Voit myös erikoistua tietyille alueille, kuten hätäterveydelle, kotihoidolle tai muille. Kandidaatin tutkinto terveydenhuollosta on pätevä kaikkiin lähtötason terveydenhuollon hallintotehtäviin, ja jos sinulla on tarpeeksi kokemusta, voit lopulta siirtyä edistyneempiin tehtäviin, kuten osastojen johtotehtäviin.

Maisterin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa

 • 32-60 opintopistettä

 • Yleensä kestää noin kaksi vuotta

  mitä värejä sekoitetaan purppuraan
 • Useimmat terveydenhuollon hallintotehtävät eivät edellytä mitään korkeampaa kuin kandidaatin tutkinto, mutta jos toivot saavasi johtavan aseman suuressa käytännössä, kuten sairaalassa tai muussa organisaatiossa, jossa on johto, maisterin tutkinto auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Terveydenhuollon jatko -opinnoissa painotetaan enemmän liiketoiminnan ja hallinnon johtamista, sekä strategisen suunnittelun ja terveydenhuollon teknisten alojen luokat. Kun sinulla on maisteri terveydenhuollon hallinnossa, olet pätevä lähes kaikkiin johtotehtäviin terveydenhuollon hallinnossa (kunhan sinulla on myös riittävästi asiaankuuluvaa kokemusta).

body_redbloodcells

Mitkä ovat parhaat terveydenhuollon hallinnon tutkinto -online -ohjelmat?

Kuten muutkin online -koulutusohjelmat, myös terveydenhuollon verkkotutkintojen suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina. Online-tutkintoja on usein paljon helpompi hankkia ihmisille, joilla ei olisi aikaa, rahaa tai kykyä osallistua kampuksen kursseille. Jotkut online -tutkinto -ohjelmat ovat kuitenkin hieman enemmän kuin tutkintotodistukset, joten jos päätät hankkia terveydenhuollon hallintotutkinnon verkossa, sinun on varmistettava, että se on laillisesta koulusta, muuten sinulla on erittäin vaikea löytää työtä.

Sinun tulee ilmoittautua vain akkreditoituun kouluun. Nämä tiedot löytyvät tyypillisesti koulun verkkosivustolta, mutta jos et löydä niitä, vastauksesi tulee antaa yksinkertaisella Google -haulla [koulun nimi]. Lue myös muiden opiskelijoiden arvosteluja, jotka ovat saaneet terveydenhuollon hallintotutkinnon verkossa koulusta, jotta he voivat tietää, mitä he ajattelevat siitä ja suosittelisivatko ohjelmaa muille.

Helpottaaksesi hakua, tässä on luettelo kolmesta parhaasta terveydenhuollon hallinto -ohjelmien online -kandidaatista. Voit olla varma, että saat hyvän koulutuksen missä tahansa näistä kouluista, mutta ne eivät varmasti ole ainoita hyviä vaihtoehtoja, joten varmista, että teet tutkimusta ennen kuin päätät koulusta.

Coloradon osavaltion yliopisto

 • Fort Collins, Colorado

 • Tutkinto tarjotaan: kandidaatin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa

 • Lukukausimaksu: 350 dollaria luotto -tunnilta

 • Mikä tekee siitä erottuvan: CSU on yksi edullisimmista online-terveydenhuollon hallinto-ohjelmista, eikä siellä ole muita valtion ulkopuolisia lukukausimaksuja. Lisäksi CSU: lla on erittäin joustava kurssiaikataulu. Jokainen luokka tarjotaan joka lukukausi, ja nopeutettuja kursseja tarjotaan ympäri vuoden, jos haluat suorittaa tietyn luokan nopeammin.

Keski -Floridan yliopisto

 • Orlando, Florida

  mihin aikaan lauantai päättyy
 • Tarjotut tutkinnot: Bachelor of Science in Health Services Administration, Bachelor of Science in Health Informatics and Information Management

 • Opetuskustannukset: 212,28 dollaria per luottotunti (osavaltiossa) tai 748,89 dollaria luotto-tunnissa (valtion ulkopuolella ja ennen lukukausimaksuja)

  hyväksymisaste Michiganin yliopisto
 • Mikä tekee siitä erottuvan: UCF: llä on tiukka opetussuunnitelma, joka sisältää useita erikoistumismahdollisuuksia ja huippukokemuksen terveydenhuollon hallinnosta, jotta varmistetaan, että olet valmis mihin tahansa työhön valmistumisen jälkeen. Se antaa myös valtion ulkopuolisille verkko-opiskelijoille alennuksen, joten heidän lukukausimaksunsa on siten edullisempi.

Memphisin yliopisto

 • Memphis, Tennessee

 • Tutkinto: Bachelor of Science in Health Studies (keskittyen terveydenhuollon johtajuuteen)

 • Lukukausimaksu: 320 dollaria luotto-tunnilta (osavaltiossa) tai 594 dollaria luotto-tunnilta (valtion ulkopuolella)

 • Mikä tekee siitä erottuvan: Kaikkien Memphisin yliopiston terveydenhuollon hallinto -opiskelijoiden on suoritettava harjoittelu terveydenhuollon johtamisessa. Tämä varmistaa, että heillä on todellista kokemusta ennen valmistumistaan, ja he antavat heille mahdollisuuden hakea töitä.

Yhteenveto: Terveyshallinnon tutkinto

Jos haluat työskennellä terveydenhuollon hallinnossa, sinulla on oltava asianmukainen tutkinto. Terveydenhuollon hallinnollinen tutkinto voi saada sinut moniin tehtäviin, jotka vaihtelevat työpaikoista hoitokodeissa sairaaloihin suuryrityksiin. Kandidaatin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa riittää pätevöitymään useimpiin töihin, mutta joillekin johtotehtäville tarvitaan maisterin tutkinto terveydenhuollon hallinnossa.

On olemassa online -koulutusohjelmia, jos haluat työskennellä terveydenhuollon hallinnossa, mutta kuten kaikissa kouluissa, varmista, että koululla, johon päätät osallistua, on hyvä maine ja se valmistaa sinut haluamaasi uraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.