Harvardin TOEFL -vaatimus: Pisteet, joita tarvitset

ominaisuus_harvard_koulu

Mikä on hyvä TOEFL -pisteet Harvardissa? Onko olemassa TOEFL Harvardin vähimmäisvaatimuksia, jotka sinun on täytettävä voidaksesi päästä perus- tai jatko -opiskelijaksi? Kenen on otettava TOEFL?

Tässä oppaassa käymme läpi Harvardin TOEFL -vaatimukset jokaiselle suurelle osastolle ja tarkastelemme, kuinka tämä vähimmäispistemäärä vaihtelee hakuohjelman mukaan. Sitten annamme sinulle asiantuntijavinkkejä siitä, mitä tehdä, jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa Harvardin TOEFL -pisteet.Kenen on otettava TOEFL Harvardiin?

Ensinnäkin, mitkä hakijat todella tarvitsevat TOEFL: n? Yleinen sääntö on, että jos äidinkielesi on englanti, niin teet ei täytyy ottaa TOEFL.

Harvardissa TOEFL -kurssin ottaminen riippuu kahdesta päätekijästä:

  • Sinun kansalaisuutesi maa
  • Luokkatasosi (perus- tai jatko -opiskelija)

Jos olet Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas, sinun ei tarvitse osallistua TOEFL: ään. Jos olet kansainvälinen hakija suuresta englanninkielisestä maasta, kuten Kanadasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Australiasta tai Uudesta-Seelannista, sinun ei myöskään tarvitse ottaa TOEFL-testiä.

Jos olet kuitenkin kansainvälinen hakija muusta kuin englanninkielisestä maasta, sinä vaaditaan ottamaan TOEFL. Tässä on täsmälleen mikä on Harvardin verkkosivusto täytyy sanoa:

Opiskelijat, joiden äidinkieli ei ole englanti, VAADITAAN TOEFL -pisteitä, jotka ovat enintään kaksi vuotta vanhoja. Viralliset testitulokset on toimitettava suoraan päästötoimistolle ETS: stä (koodi #3434). Emme hyväksy muita kielitaidon testejä TOEFL: n sijasta. Vaikka sitä ei vaadita, ehdokkaita, jotka ovat suorittaneet SAT I-, SAT II- tai ACT -testit, kannustetaan toimittamaan tulokset, jotka raportoidaan suoraan College Boardilta (koodi #3434) tai American College Testing Service (koodi #1840).

Tämä tarkoittaa sitä: jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolelta, mutta englanti on ensimmäinen (äidinkielesi), sinun ei ehkä tarvitse ottaa TOEFL -lukua ja lähettää tuloksia.Jos Englanti ei ole ensimmäinen kielesi, niin sinun on otettava TOEFL -ohjelma joka tapauksessa.

Ainoa poikkeus tästä on, jos olet siirron hakija. Tässä tapauksessa voit halutessasi lähettää TOEFL -pisteesi, mutta se ei ole pääsyvaatimus.

Edellyttääkö Harvard, että jatko -opiskelijat ottavat myös TOEFL: n?Aivan kuten opiskelijoiden, jatko -opiskelijoiden, jotka eivät ole äidinkielenään englantia puhuvat, on otettava ja toimitettava TOEFL -tulokset.

parhaat adjektiivit kuvaamaan itseäsi

Harvardin TOEFL -vaatimus perustutkintoa suorittaville hakijoille

TOEFL ei vaadita kaikille Harvardin perustutkinto -hakijoille . Jos olet kuitenkin kansainvälinen opiskelija, jonka ensimmäinen kieli ei ole englanti, sinun on otettava TOEFL ja toimitettava tulokset.

Mitä TEOFL -pisteitä tarvitset päästäksesi Harvardiin? Harvardilla ei ole vaadittua vähimmäispistemäärää, mutta Harvardin verkkosivusto huomauttaa, että alle 100 -pisteet eivät ehkä riitä osoittamaan taitoa. Tässä on mitä Harvardilla on sanottavaa :

Vaikka absoluuttista testitulosten raja-arvoa ei ole, komitea on huolissaan siitä, että Internet-pohjainen TOEFL-pistemäärä alle 100 saattaa osoittaa, että hakijalla ei ole riittävästi englannin kielen taitoa pärjätä hyvin täällä. Vahvat englannin kielen taidot ovat välttämättömiä onnistuneelle opiskelulle Harvardissa, mukaan lukien kyky ymmärtää ja ilmaista ajatuksia nopeasti ja selkeästi.

Ja siinä se on! Joten vaikka Harvardille ei ole määritetty TOEFL -minimipisteitä, sinun pitäisi Tavoitteena pisteet vähintään 100 -luvulla.

Vaikka TOEFL on valinnainen, kaikki kansainväliset hakijat sekä kotimaiset hakijat on toimitettava SAT/ACT -pisteet. Jos haluat lisätietoja siitä, mitä SAT/ACT -pisteitä tarvitset Harvardiin pääsyä varten, siirry osoitteeseen Harvardin pääsyvaatimukset -sivu .

great gatsby luvun 5 yhteenveto

body_empty_classroom

Harvardin TOEFL -vaatimus jatko -hakijoille

Kuten aiemmin mainitsimme,Kansainvälisten jatko-hakijoiden, jotka eivät ole äidinkielenään englantia puhuvat, on lähetettävä se TOEFL (tai IELTS) tulokset sovelluksillaan.

Jatko -TOEFL -vaatimukset voivat vaihdella koulun/osaston ja ohjelman mukaan. Harvardissa monilla kouluilla on TOEFL -pisteiden vähimmäisvaatimukset, joita sovelletaan kaikkiin kyseisen koulun ohjelmiin.

Jotkut ohjelmat voivat kuitenkin vaatia TOEFL -pisteitä, jotka ovat hieman korkeammat kuin koulun vähimmäismäärät. Sinun pitäisi siis Tarkista aina suoraan ohjelmaltasi, mitkä ovat sen tarkat TOEFL -vaatimukset.

Seuraavassa taulukossa on yhteenveto TOEFL -vaatimuksista joillekin Harvardin suurille kouluille ja ohjelmille:

Koulu / ohjelma Vähintään vaadittu TOEFL -pisteet
Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu 80 iBT (vähintään)/yli 90 iBT (suositus)
Antropologian tohtori 80 iBT
Kemian ja kemian biologian tohtori 80 iBT
Psykologian tohtori 80 iBT
Harvardin kauppakorkeakoulu -
MBA -ohjelma 109 iBT (suositus)
Tohtoriohjelma 100 iBT (suositus)
Graduate School of Design 92 iBT ja 23 kaikissa osissa (vähintään)
104 iBT ja 26 kaikissa osissa (suositus)
Harvardin jumalallisuuskoulu -
MDiv-, MTS-, Ho Scholars- ja Special Students -ohjelmat 100 iBT
ThM -ohjelma 105 iBT
Kasvatustieteiden korkeakoulu 104 iBT ja 26 kaikissa osissa (suositus)
John A.Paulsonin teknillisen ja ammattikorkeakoulun 80 iBT
Harvardin laajennuskoulu 100 iBT
Harvard Kennedyn koulu 100 iBT / 600 PBT
MPP -ohjelma iBT: vähintään 25 kaikissa osissa
PBT: 58 lukemisesta, 59 kuuntelusta ja 61 kirjoittamisesta
MPA/ID, MPA, MC/MPA ja MC/MPA Edward S.Mason -ohjelmat

100 iBT / 600 PBT
iBT: 25 kaikissa osissa (suositus)
PBT: 58 lukemisesta, 59 kuuntelusta ja 61 kirjoittamisesta (suositus)

Harvardin lakikoulu -
JD -ohjelma Ei mitään (TOEFL ei vaadita)
LLM -ohjelma 100 iBT ja 25 kaikissa osissa
Harvardin lääketieteellinen koulu 100 iBT
T.H. Chan kansanterveyskoulu 100 iBT / 600 PBT
23 kaikissa osissa (suositus)

Lähde: Harvard.edu

Tässä Harvardin kaaviossa TOEFL -pistevaatimukset ovat yleensä kahta muotoa: vaaditut vähimmäispisteet ja suositellut pisteet.

Vaaditut pisteet ovat pisteitä, jotka sinun on täytettävä voidaksesi päästä sisään. Jos et täytä näitä pisteitä, hakemuksesi hylätään (ellei sinulla ole ehdollista pääsyä).

Suositellut pisteet ovat pisteitä, joita sinun ei tarvitse saada voidaksesi päästä sisään; sinulla on kuitenkin paremmat mahdollisuudet päästä sisään, jos tehdä ota ne.

Harvardille ja muille kouluille pyri aina saamaan suositellut pisteet (yli vaaditun vähimmäispistemäärän). Suositellun pistemäärän saaminen (tai ylittäminen) tekee sinusta kilpailukykyisemmän hakijan ohjelmaan, mikä lisää todennäköisyyttäsi tulla hyväksytyksi.

body_arrows_directions

Mitä jos et täytä Harvardin TOEFL -vaatimusta?

Ei ole helppoa saada tarpeeksi korkeaa TOEFL -pistettä Harvardille. Mitä voit tehdä, jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa tavoitteesi? Tässä on muutamia vaihtoehtoja sen mukaan, onko pisteet lähellä tai kaukana Harvardin TOEFL -vaatimuksesta.

Jos pisteet ovat lähellä Harvardin TOEFL -vaatimusta ...

  • Ota yhteyttä ohjelmaan. Kysy, ovatko he halukkaita tarkistamaan hakemuksesi, vaikka TOEFL -pisteesi on hieman alhaisempi kuin mitä vaaditaan. Jos ohjelmasi suostuu harkitsemaan sinua pääsyyn, käytä aikaa ennen hakemuksesi lähettämistä vahvistaaksesi sen muita osia, kuten tarkoituksenilmausta ja ansioluetteloa/ansioluetteloa.
  • Tarkista, oletko oikeutettu ehdolliseen pääsyyn. Jos ohjelmasi tarjoaa ehdollisen pääsyn, sinun on todennäköisesti täytettävä englannin kielen vaatimus tai luokka ennen kuin voit aloittaa säännöllisten kurssien suorittamisen Harvardissa.
  • Maksaa TOEFL -pisteet. Jos Harvardin ohjelmasi ei tarjoa ehdollista pääsyä eikä hyväksy alempia TOEFL -pisteitä, harkitse tuloksen hankkimista. Tämän palvelun avulla ETS (TOEFL: n valmistaja) päivittää puhe- ja/tai kirjoittamisosastosi ja mahdollisesti nostaa kokonaispistemäärääsi 1–3 pisteellä (vaikka se voisi myös laskea sitä!). Tulos on parempi kuin testin uusiminen, koska se on halvempaa ja vähemmän aikaa vievää.

Jos pisteet ovat kaukana Harvardin TOEFL -vaatimuksesta ...

Paras vaihtoehto on ottaa TOEFL uudelleen. Jos kuitenkin teet tämän, varmista, että käytät paljon aikaa heikkoutesi hiomiseen ja keksit tapoja parantaa pisteitäsi.

ap maailmanhistorian käytäntö dbq 2020

Mitä enemmän pisteitä tarvitset saavuttaaksesi Harvardin TOEFL -pisteet, sitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava. Ja mitä enemmän tunteja sinun täytyy opiskella, sitä enemmän aikaa sinun pitäisi yrittää antaa itsellesi ennen testipäivää. Yleensä on parasta varata ainakin sivuun kolmesta kuuteen kuukauteen TOEFL -valmisteluun.

Jos haluat selvittää, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava, vähennä nykyinen TOEFL -pisteesi pääsystä tarvitsemastasi TOEFL Harvard -pisteestä.

Jos esimerkiksi haen Harvardin psykologiaohjelmaan, minun on saatava vähintään 80 pistettä TOEFL -testissä. Oletetaan, että nykyinen pisteet on 76; Tämä tarkoittaa, että tarvitsen 4 pistettä saavuttaakseni tavoitteeni 80.

Kun olet löytänyt tämän eron, käytä alla olevaa kaaviota määrittääksesi (suunnilleen) kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava kussakin TOEFL -osiossa:

Jakso Opintotunnit yhden pisteen parantamiseksi
Lukeminen 6-8
Kuunteleminen 6-8
Puhuminen viisitoista
Kirjoittaminen 6-8

Esimerkissäni minun on parannettava TOEFL -pistemäärääni 4 pisteellä päästäkseni Harvardin psykologiaohjelmaan. Jos haluaisin parantaa vain lukemisen ja puhumisen osiani kahdella pisteellä, minun pitäisi opiskella vähintään 42 tuntia (koska 2 (6) + 2 (15) = 42).

Kun sinulla on arvioitu oppituntien määrä, jaa viikkojen määrä, joka sinulla on testipäivään asti karkea määrä tunteja, joita sinun pitäisi opiskella TOEFL -kurssille viikossa. Jos opiskelen esimerkiksi kahden tunnin aikana 42 tuntia, minun on valmisteltava hieman yli viisi tuntia viikossa. Tämä antaa minulle parhaat mahdollisuudet täyttää Harvardin TOEFL -vähimmäisvaatimus testipäivänä.

body_graduation_student

Olkoon tämä unelmasi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA