Harvardin hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Harvard saa vuosittain lähes 40 000 hakemusta lukion toivottajilta. Vain 5% heistä saa Harvardin hyväksymiskirjeen.

Esimerkiksi vuonna 2015 Harvard College hyväksyi 1 990 hakijaa a ennätys 37307 hakemusta luokalle 2019. Se on 5,3%: n pääsyaste.

Valitettavasti valtaosa hakijoista saa hylkäyskirjeen. Olen pahoillani ilmoittaa sinulle…

Kun olin lukiossa, olin yksi harvoista onnekkaista, joka haki Early Actionia ja sai hyväksymiskirjeen postitse. Tämä vahvisti kovan työn vuosia ja sai minut huimaamaan kuin en olisi koskaan ollut lukion jälkeen.

Tässä on täydellinen, virallinen Harvardin hyväksymiskirjeeni.

Tässä on skannaus Harvard Collegessa sijaitsevan Office of Admissionsin lähettämästä alkuperäisestä pääsykirjeestä. (Kiitos isälleni sen pitämisestä.)Tämä koskee Early Actionia, vaikka veikkaan, että säännöllisen päätöksen kirje näyttää samalta.

Vaikka minut hyväksyttiin muihin parhaisiin valintakouluihini (erityisesti Princeton, MIT, Stanford), päätin lopulta osallistua Harvardiin. Toisin kuin Princeton ja MIT, sillä oli johtavia tutkijakouluja kaikilla tieteenaloilla (lääketiede, laki, liike), mikä sai minut uskomaan, että sillä oli laajimmat mahdollisuudet ja monipuolisin yhteisö. Koska olin tuolloin kiinnostunut lääketieteestä ja tieteestä, sillä oli myös laajin ja rikkain tutkimusyhteisö. Päivän lopussa minusta tuntui myös siltä, ​​että katuaan sitä, etten ole käynyt Harvardia enemmän kuin mikään muu koulu.

kuinka opiskella matematiikkaa

Tämän kirjeen jälkeen annan sinulle vinkkejä siitä, mitä tarvitset saadaksesi tällaisen hyväksymiskirjeen itsellesi.

body_harvardacceptanceletter1.png

body_harvardacceptanceletter2.png

Harvardin yliopisto
Pääsy- ja rahoitusaputoimisto
Byerly Hall
8 Garden Street
Cambridge, Massachusetts 02139

Hyvä herra Cheng,

Minulla on ilo ilmoittaa teille, että pääsyvaliokunta on hyväksynyt teidät vuoden 2009 luokkaan Early Action -ohjelman puitteissa. Hyväksy henkilökohtaiset onnitteluni erinomaisista saavutuksistasi.

Viime vuosina lähes kaksikymmentätuhatta opiskelijaa on hakenut fuksiluokan kuusisataaviisikymmentä paikkaa. Pääsyvaliokunta on kohdannut paljon lahjakkaampia ja korkeammin päteviä ehdokkaita kuin sillä on tilaa myöntää, ja se on huolellisesti valinnut yksilöitä, jotka esittävät poikkeuksellisia akateemisia, koulun ulkopuolisia ja henkilökohtaisia ​​vahvuuksia. Tehdessään jokaisen pääsypäätöksen komitea pitää mielessä, että Harvard Collegen huippuosaaminen riippuu ennen kaikkea täällä kokoontuvien ihmisten lahjakkuudesta ja lupauksista, erityisesti opiskelijoistamme. Valitessaan päästäkseen sisään komitea on osoittanut vankan uskonsa siihen, että voit osallistua merkittävästi opiskeluvuosillesi ja sen jälkeen.

Maaliskuun alkuun mennessä saat kutsun vierailla Harvardissa perjantaista 29. huhtikuuta sunnuntaihin 1. toukokuuta. Tiedekuntamme ja opiskelijamme ovat järjestäneet sinulle erityisen tervetulotoivotuksen, ja uskomme, että kokemus on mielenkiintoinen ja hyödyllinen viimeisen korkeakoulusi tekemisessä valinta. Tietenkin olisimme myös iloisia voidessamme vierailla jossain muussa ajassa ja toivomme, että teet erityisiä ponnisteluja, jos et pysty liittymään meihin huhtikuussa.

Varsinkin jos et voi tulla Cambridgeen seuraavien kuukausien aikana, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos voimme auttaa millään tavalla. Löydät hakemuskirjasemme ja verkkosivustomme (http://www.admissions.college.harvard.edu/) hyviä tietolähteitä korkeakouluelämästä, ja lähetämme sinulle keväällä kurssiluettelon, joka auttaa tutustumaan akateemiset mahdollisuudet. Liitämme mukaan lausunnon korkeakoulun valitsemisesta, josta voi olla apua.

Voit vastata tarjoukseemme 1. toukokuuta asti. Lähetämme kuitenkin tämän kirjeen mukana vastauskortin, jota voit käyttää, jos voit ilmoittaa meille päätöksestäsi ennen 1. toukokuuta vastauspäivää. Täysi pääsypaketti postitetaan sinulle huhtikuun alussa.

Toivomme kovasti, että päätät osallistua Harvardiin, ja odotamme innolla liittymistäsi kanssamme syyskuussa.

Vilpittömästi sinun,

kenen pitäisi kirjaston päivämäärä

William R.Fitzsimmons

Pääsihteeri ja taloudellinen apu

(Toivottavasti liityt meihin!)

Kalifornian osavaltion yliopiston kanavasaarten hyväksymisaste

Okei .... Mitä nyt?

Sinulla on todennäköisesti syy katsoa tätä hyväksymiskirjettä. Anna minun yrittää auttaa sinua.

Jos sait juuri hylkäyskirjeen Harvardilta, olen pahoillani. Kun pääsyvirkamiehet sanovat, että se on todella vaikea päätös langan suhteen, he puhuvat totta.

Hyvä uutinen on se tulevaisuutesi on melkein täysin sinusta kiinni . On Harvardin tutkinnon suorittaneita, jotka päätyvät elämään, ja satojen muiden korkeakoulujen (ja ihmisten, jotka eivät edes mene yliopistoon) tutkinnon suorittaneita, jotka lopulta tekevät hämmästyttäviä asioita. Sinä hallitset omaa kohtaloasi. Joten jos olet pettynyt Harvardin hylkäämiseen, toivon, että otat itsesi ja menestyt tästä eteenpäin. Tässä on opas hyvistä opiskelutavoista menestyä tutkijoissa.

Jos olet lukiossa (tai jopa aikaisemmin) ja haluat hakea Harvardiin, toivon, että tämä hyväksymiskirje inspiroi sinua haluamaan oman.

Älä erehdy, kesti paljon kovaa työtä päästäkseen siihen pisteeseen, jossa minulla oli loistava mahdollisuus päästä Harvardiin ja täyttää heidän pääsyvaatimukset. Minun piti strategioida huolellisesti ja olla häikäilemätön siitä, mihin vietin aikani, jotta voisin tasapainottaa korkean GPA: n, haastavat kurssityöt, testitulokset ja vaativat oppituntien ulkopuoliset toiminnot.

Auttaakseen sinua, Olen kirjoittanut kaiken, mitä tiedän menestymisestä lukiossa ja yliopistossa . Jos haluat oman Harvardin hyväksymiskirjeen, nämä ovat pakollisia oppaita:

1) Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen

Tämä on perusoppaani, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä huippuoppilaitokset, kuten Ivy League, etsivät. Täältä opit:

  • millaiset opiskelijat ovat houkuttelevimpia Harvardille ja miksi
  • miksi hyvin pyöristetty on kuoleman suudelma korkeakouluopintoihin
  • mikä Spike on ja miksi tehokas Spike vie sinut jokaiseen korkeakouluun, johon haet
  • kuinka voit kehittää oman piikin

En sano, että se on helppoa, koska se ei ole. Mutta aivan liian monilla opiskelijoilla on väärä käsitys siitä, millaisia ​​opiskelijaoppilaitoksia etsitään.

Prosessissa he tuhlaa aivan liikaa aikaa asioista, jotka eivät ole tärkeitä ja eivät tee mitään parantaakseen mahdollisuuksiaan päästä maahan . Vielä pahempaa, he päätyvät kurjaan ja jatkuvasti stressaantuneeseen.

Siksi kirjoitin tämän oppaan. Lue se ja saatat muuttaa sovellusstrategiaasi kokonaan ennen kuin on liian myöhäistä.

2) Täydellinen onnistunut hakemukseni Harvardiin, mukaan lukien yhteinen sovellus ja lisäosa

Täydentääkseni How to Get Into Harvard -oppaani jaan koko korkeakouluhakemukseni sivulta sivulle, sanasta sanaan. Näet tarkan sovelluksen, jonka Harvardin valintakomitea näki , mukaan lukien yhteinen hakemus, transkriptini, henkilökohtaiset esseet, suosituskirjeet ja Harvardin liite.

kysymyksiä yliopistolta

Annan myös kommentteja jokaisesta hakemukseni osasta. Saa nähdä mitä oli Todella tärkeää saada minut Harvardiin ja muihin asioihin, jotka eivät olleet. Näet jopa virheet, jotka tein hakemuksessani.

En ole koskaan nähnyt kenenkään muun tarjoavan näin yksityiskohtaisia ​​yksityiskohtia, joten tämä on erityinen herkku.

3) Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat

Kurssityösi on yksi korkeakouluhakemuksesi tärkeimmistä näkökohdista. Tarvitset paitsi hyviä arvosanoja, myös hienoja arvosanoja siinä, mitä Harvard sanoo. vaativin saatavilla oleva yliopiston valmisteluohjelma . ''

Siksi ei ole yllätys, että monet lukiolaiset stressaavat kurssitöistä ja korkeakoulusovellusten vaatimuksista. Tuntuuko sinusta siltä, ​​että otat liikaa AP -kursseja ja kamppailet pysyäksesi pinnalla?

Näen johdonmukaisesti, että suurimmat ongelmat liittyvät ajattelutapaan, tapoihin ja strategiaan. Olen kirjoittanut kattavan oppaan täydellisillä strategioillani siitä, kuinka menestyä lukion kursseissa.

Käyn läpi kolme yksityiskohtaisuutta ylhäältä alas:

  • Ajattelutapa ja psykologia : Onko sinulla luottamusta tietää, että voit parantaa kovalla työllä?
  • Yleinen suunnittelu ja tottumukset : Saatko kaiken irti jokaisesta tunnista? Ymmärrätkö, mitä opettajat välittävät ja kuinka antaa heille mitä he haluavat? Tiedätkö miten torjua viivyttelyä?
  • Yksilölliset luokastrategiat : Miten sinun pitäisi kohdella englantia ja luonnontieteitä eri tavoin?

Olen oppinut paljon näistä oppitunneista vaikealla tavalla lukion ja yliopiston aikana. Tämä on opas, jonka toivoisin minulla olevan ennen lukion aloittamista.

Käytä aikaa sen lukemiseen, niin saatat säästää satoja tunteja aikaa ja saada vielä parempia arvosanoja.

4) Kuinka saada täydellinen SAT -pisteet / kuinka saada täydellinen ACT -pisteet

Kurssitöiden lisäksi hakemuksesi muut tärkeät numerot ovat SAT/ACT -pisteet. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä luku on niin tärkeä, koska se vertaa sinua tasaisella tasolla kaikkiin muihin lukion opiskelijoihin, jotka suorittavat testin.

Huippukoulut, kuten Harvard, odottavat sinun olevan maan 1 prosentin joukossa. Jos et ole, heität vakavan epäilyksen akateemisesta kyvystäsi.

Täydellisessä SAT- ja täydellisessä ACT -oppaassani jaan tärkeimmät strategiat, jotka sinun täytyy saavuttaa yli 2100 SAT: llä ja 32 ACT: llä.

Tutustu myös sarjaani täydellisten pisteiden saamisesta jokaisesta SAT/ACT -osiosta:

SAT 800 -sarja: Lukeminen | Matematiikka | Kirjoittaminen - Opi tärkeitä strategioita menestyäksesi SAT: n jokaisessa osassa.

keskimääräinen gpa opiskelija

ACT 36 -sarja: Englanti | Matematiikka | Lukeminen | Tiede - Opi saamaan täydellinen 36 jokaisesta ACT: n osasta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.