Taatut apurahat SAT/ACT -pisteiden perusteella

main_cashbags

Ehkä olet ottanut SAT: n tai ACT: n ja saanut todella hyvät pisteet, mutta et ole varma, miten saat siitä eniten rahaa. Tai ehkä et ole vielä ottanut SAT- tai ACT -tutkimusta, mutta ihmettelet, kuinka tärkeitä testit todella ovat. Yksi tapa hyödyntää pisteitäsi on löytää taatut SAT -apurahat tai taatut ACT -apurahat.

Tässä viestissä näytämme sinulle joitain apurahoja korkeille SAT -pisteille ja apurahoille korkeille ACT -pisteille, joita voit saada. Voit ansaita tuhansia dollareita apurahoina vain testituloksiesi perusteella. Kiinnostais nähdä miten? Näytämme sinulle, mistä voit saada apurahoja ACT -pisteiden perusteella ja SAT -pisteisiin perustuvia apurahoja.Apurahat ACT -pisteille ja apurahat SAT -tuloksille

Tämä viesti keskittyy korkeakoulujen ja yliopistojen itse tarjoamiin apurahoihin. Miksi? Monet yksityiset apurahat ovat tuottoisia, mutta niissä on täydet, yliopistoon pääsyä muistuttavat sovellukset, mukaan lukien suosituskirjeet ja esseet. Monet muut pienemmät apurahat perustuvat esseisiin, henkilökohtaisiin olosuhteisiin tai jopa vanhempasi työnantajaan.

Vaikka emme estä sinua hakemasta näitä, tämä viesti keskittyy apurahoihin, jotka jokainen opiskelija voi ansaita automaattisesti yliopistoista vain testitulostensa ja GPA: n tai luokan sijoituksensa perusteella.

Tuomme esiin joitakin haetuimmista yliopistoista ja parhaista mahdollisuuksista, mutta tämä ei ole kattava luettelo. Näytämme myös, miten voit etsiä nämä tiedot mistä tahansa oppilaitoksesta, josta olet kiinnostunut.

Automaattiset apurahat kansallisille ansioille

Ennen kuin pääsemme apurahaluetteloon, korostamme myös toisen rahanlähteen, joka perustuu pääasiassa testituloksiin: National Merit.

Kuten olemme käsitelleet aiemmissa viesteissä, National Merit -kilpailu tunnustaa kunkin osavaltion parhaat PSAT (Practice SAT) -tulokset. Vaikka on olemassa 2 500 dollarin apuraha, jonka voit ansaita itse kilpailun kautta, voit myös saada suuria apurahoja korkeakouluilta luetteloimalla ne ensimmäiseksi valintasi National Merit -palvelun kautta.

Voit saada mitä tahansa pienestä apurahasta täyteen kyytiin koulusta riippuen. Karkea nyrkkisääntö on, että julkiset yliopistot antavat todennäköisemmin enemmän rahaa kansallisiin ansioihin, vaikka on poikkeuksia.

Voit esimerkiksi saada täyden ratsastuksen apurahan Idahon yliopistossa ja Oklahoman yliopisto .

Loyolan yliopistossa, yksityisessä korkeakoulussa, voit saada 2 000 dollaria kansallisten ansioiden finalistina olemisesta .

Mutta tämä on vain National Merit -apurahojen jäävuoren huippu. Jos haluat lisätietoja yliopistojen sponsoroinnista, lue täältä .

Automaattiset apurahat SAT/ACT -pisteisiin perustuen

Nyt korostamme korkeakouluja, jotka antavat automaattisia apurahoja SAT/ACT -pisteiden perusteella, sekä karsintoja, kuten GPA tai luokan sijoitus. Näitä apurahoja varten sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä hakemustietoja, mutta joissakin tapauksissa sinun on haettava tietyn määräajan kuluessa stipendin takaamiseksi. Muista tarkistaa kunkin yliopiston verkkosivusto, johon linkitämme, saadaksesi täydelliset tiedot.

kuinka kirjoittaa cornell -essee

Pikakuvana tässä ovat koulut, joita aiomme yksityiskohtaisesti esitellä:

 • Baylorin yliopisto
 • Clemsonin yliopisto
 • Coloradon osavaltion yliopisto
 • Florida A&M
 • Floridan Gulf Coastin yliopisto
 • Georgian osavaltio
 • Texas Tech
 • Arizonan yliopisto
 • Mississippin yliopisto
 • Missourin yliopisto
 • Nevadan yliopisto Las Vegasissa
 • Oregonin yliopisto
 • Tennesseen yliopisto
 • Texasin yliopisto Arlingtonissa
 • Utahin osavaltion yliopisto

Baylorin yliopisto

Baylor University tarjoaa apurahoja SAT/ACT -pisteiden ja luokan sijoitusten perusteella. He päivittävät parhaillaan automaattisia apurahojaan, mutta nämä olivat summat viime vuosina:

Apuraha Palkkio vuodessa (arvio)
Presidentin kulta -apuraha 19 000–21 000 dollaria
Provostin kulta -apuraha 16 000–18 000 dollaria
Deanin kulta -apuraha 13 000–15 000 dollaria
Perustajan kulta -apuraha 10 000–12 000 dollaria

Baylor ei ole asettanut raja-arvoja näille palkintotasoille, mutta perustelee palkinnot SAT/ACT-pisteiden, GPA: n ja luokan sijoitusten perusteella. Jos päätät hakea ilman valinnaista testitulosta, kelpoisuutesi lasketaan GPA: n ja luokan sijoituksen perusteella. Yli 86% Baylorin opiskelijoista saa akateemisen apurahan, ja keskipalkinnon määrä on 16 000 dollaria vuodessa.

Tarkista Lisätietoja Baylorin stipendisivulta .

Clemsonin yliopisto

Baylorin tavoin myös Clemson uudistaa automaattisten apurahojensa vaatimuksia, joten nykyiset tiedot eivät ole vielä saatavilla. Tässä kuitenkin lukuvuoden 2019/2020 vaatimukset ja palkinnot:

Apuraha SAT- tai ACT -pisteet Luokan sijoitusvaatimus
Resident Merit -apuraha (osavaltion asukkaille) SAT: 1280 ACT: 27 10 parasta%
Valtion ulkopuolinen opintotuki SAT: 1340 ACT: 29 10 parasta%

Clemsonissa Etelä -Carolinan asukkaat saavat Resident Merit -apurahan, jos he ovat sijoittuneet lukion 10 parhaan prosentin joukkoon ja heillä on myös vähintään 1280 SAT (Math + Critical Reading) tai 27 ACT.

Ulkomaalaiset, joilla on vähintään 1340 SAT tai 29 ACT ja jotka ovat luokkansa parhaan 10%: n joukossa, saavat uusittavan stipendin. Stipendisivu toteaa, että '' opiskelijat, jotka osoittavat taloudellista tarvetta FAFSA -hakemuksensa kautta, harkitaan uusiutuvien apurahojen saamista tarjottujen apurahojen lisäksi. '' Joten vaikka heillä ei ole vaikeita numeroita, voit saada enemmän apua, jos tarvitset sitä.

Lue lisää Clemsonin apurahat verkkosivuillaan .

Coloradon osavaltion yliopisto

Coloradon osavaltiolla on automaattiset apurahat GPA- ja SAT/ACT -pisteiden perusteella. Koska ne ovat testivalinnaisia ​​2020/2021 -hakijoille, he päivittävät automaattisten apurahojen vaatimuksia. Alla olevat tiedot pitivät paikkansa 2019/2020 -hakijoista, mutta niihin on todennäköisesti ilmoitettu joitakin päivityksiä.

Merit -apurahat Coloradon asukkaille

body_csuscholarships

Huomaa, että pisteet lisäävät sinulle enemmän rahaa: vain yksi esimerkki, jos nouset 3 ACT-pistettä tai 1300-1390, voit saada 500 dollaria enemmän dollareita GPA: sta riippuen!

Merit-apurahat muille kuin asukkaille

body_csunonresident

Lisätietoja apurahat asukkaille CSU: ssa ja ulkomailla asuville verkkosivuillaan .

Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto

FAMU tarjoaa Distinguished Scholars -ohjelman, joka kattaa opetuskustannukset sekä valtiollisille että valtion ulkopuolisille opiskelijoille vähintään 1400 uudella SAT: lla (matematiikkapisteillä vähintään 700) tai 32 ACT: llä (matematiikkapisteillä vähintään 32) ja FAMU: n uudelleen laskettu GPA vähintään 4,0 .

on 1420 hyvä sat pisteet

Jos et saavuta Distinguished Scholarship -rajaa, voit silti ansaita George W. Goren apulaisapurahan tai presidentin erityisapurahan. Palkinnon määrä muuttuu GPA: n ja testitulosten perusteella:

Apuraha SAT- tai ACT -pisteet Matematiikan minimipisteet FAMU GPA
George W. Gore SAT: 1330 ACT: 29 SAT: 640 ACT: 29 3.75
Presidentin erityisapuraha SAT: 1260 ACT: 27 SAT: 600 ACT: 27 3.5

Lue lisää apurahoista FAMUn pääsyverkkosivustolla.

Floridan Gulf Coastin yliopisto

FGCU: lla on apurahoja GPA- ja SAT/ACT -pisteiden perusteella.

Apuraha Asuinpaikkavaatimus SAT- tai ACT -pisteet Minimi GPA Myönnetty määrä vuodessa
Presidentin kulta Floridan asukas SAT: 1320 ACT: 28 3.9 5000 dollaria
Presidentin hopea Floridan asukas SAT: 1220 ACT: 25 3.5 3000 dollaria
Sinisen ja vihreän tutkijan palkinto Ei-Floridan asukas SAT: 1320 ACT: 28 3.9 15 000 dollaria
Sinisen ja vihreän ohjaajan palkinto Ei-Floridan asukas SAT: 1220 ACT: 25 3.5 10 000 dollaria

Lisätietoja apurahoista ja hakuprosessi FGCU: n verkkosivustolla .

Georgian osavaltion yliopisto

Georgian osavaltio laskee automaattiset apurahat GPA- ja SAT/ACT -pisteiden perusteella . He eivät julkaise kelpoisuustietoja, mutta voit ansaita kaikkialla 500 dollarin kertaluonteisesta apurahasta 3 000 dollarin uusiutuvaan apurahaan.

Texas Tech University

Nämä presidentin apurahat ovat automaattisia ja ne taataan, jos haet 1. joulukuuta mennessä ja pääset Texas Techiin 15. huhtikuuta mennessä.

Texas Tech -apurahat määräytyvät osittain luokkasi sijoituksen mukaan, ja SAT/ACT -pisteet painotetaan enemmän. SAT -pisteiden noustessa vaadittu luokan sijoitus laskee —Opiskelijat, joilla on 1200+ SAT -pisteet tai 25+ ACT -pisteet, voivat saada stipendin 30%: n parhaasta luokasta, ja opiskelijat, joilla on 1400+ SAT- tai 31+ ACT -pisteet, voivat saada stipendin 40%: n parhaalla luokalla.

2021--2022 presidentin ansiot

Huomaa, että ACT- tai SAT -pisteesi pienet korotukset voivat lisätä apurahaasi 1 000 dollarilla tai enemmän vuodessa. Lue lisää aiheesta apurahat TTU: n verkkosivuilla .

Arizonan yliopisto

Arizonan yliopisto käyttää testituloksia ja GPA -apurahaa apuraha -alueiden laskemiseen. Vuosina 2020–2021 palkinto perustuu vain GPA-sopimukseen. On luokkia sekä Arizonan asukkaille että ulkomaille asukkaille.

arizona

Lue lisää Arizonan yliopiston apurahoista heidän verkkosivuillaan.

Mississippin yliopisto

Mississippin yliopistossa voit ansaita akateemisen huippuosaamisen apurahan GPA- ja SAT/ACT -pisteidesi perusteella. Heidän sisäänpääsyverkkosivunsa toteaa, että 'Tullessaan fuksi, vähintään 3.0 lukion GPA. Vähintään 23 ACT MS-asukkaille (1050 SAT tai 1130 SAT-R) tai 25 ACT ulkomaille (1130 SAT tai 1200 SAT-R) 'otetaan huomioon akateemisen huippuosaamisen apurahassa. Sinut otetaan automaattisesti huomioon, kun hänet on hyväksytty Mississippin yliopistoon.

Mississippin yliopisto suunnittelee parhaillaan ansio -apurahaohjelmaansa, joten erityisiä palkintoja ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta niiden pitäisi olla tulevina kuukausina.

Lean enemmän Mississippin yliopiston apurahasivu .

Missourin yliopisto

Missourin yliopistossa on kourallinen apurahoja, jotka ovat automaattisia luokan sijoituksen ja SAT/ACT -pisteet perusteella. Stipendejä on sekä valtion että sen ulkopuolisille opiskelijoille. Voit oppia lisää Missourin yliopiston apurahoista täältä.

Apuraha Asuinpaikkavaatimus SAT- tai ACT -pisteet Myönnetty määrä vuodessa
Kanslerin palkinto Missourin asukkaat SAT: 1390 ACT: 31 6500 dollaria
Kuraattorien tutkijoiden palkinto Missourin asukkaat SAT: 1300 ACT: 28 4500 dollaria
Erinomainen palkinto Missourin asukkaat SAT: 1200 ACT: 25 3000 dollaria
Mark Twain -palkinto Ei-Missourin asukkaat SAT: 1360 ACT: 30 15 000 dollaria (noin)
Mark Twain -palkinto Ei-Missourin asukkaat SAT: 1260 ACT: 27 7000 dollaria

Nevadan yliopisto Las Vegasissa

UNLV: llä on Rebel Challenge -apuraha ulkomaisille opiskelijoille. Palkintosummat perustuvat GPA- ja SAT/ACT-pisteisiin, mutta ne ovat ensin tullutta palvellaan, mikä tarkoittaa, että mitä aikaisemmin voit hakea, sitä parempi.

Apuraha SAT- tai ACT -pisteet Minimi GPA Myönnetty määrä vuodessa
Presidentin palkinto SAT: 1130 ACT: 23 3.75 11 000 dollaria
Provostin palkinto SAT: 1130 ACT: 23 3.5 9 000 dollaria
Deanin palkinto SAT: 1130 ACT: 23 3.25 7 000 dollaria

Lukea lisää tästä stipendistä täällä .

UNLV: llä on myös muita automaattisia vastikeapurahoja. He päivittävät parhaillaan palkintojen määriä ja kelpoisuuksia vuoden 2021 luokkaan tulleille, mutta tältä ne näyttivät vuodesta 2020 lähtien, jotta saat käsityksen siitä, mitä he voivat vaatia ja myöntää:

unlv

Tarkista heidän fuksi stipendisivu päivityksiä ja lisätietoja varten.

Oregonin yliopisto

Oregonin yliopistossa on automaattisia apurahoja. Palkintosummat vaihtelevat asuinpaikan mukaan:

Apuraha Asuinpaikkavaatimus SAT- tai ACT -pisteet Minimi GPA Myönnetty määrä vuodessa
Kokous Oregonin asukas SAT: 1250 ACT: 26 3.8 6000 dollaria
Kokous Ei-Oregonin asukas SAT: 1250 ACT: 26 3.8 10 000 dollaria
Apex Oregonin asukas SAT: 1220 ACT: 25 3.6 3000 dollaria
Apex Ei-Oregonin asukas SAT: 1220 ACT: 25 3.6 7500 dollaria

Huomaa, että jos nostat ACT: si 25: stä 26: een tai SAT: aa 1220: stä 1250: een, palkintosi voi nousta 3 000 dollarilla, jos olet asukas, tai 2 500 dollarilla, jos et ole asukas. Se on paljon rahaa vain muutamasta pisteestä! Lisätietoja apurahasta osoitteessa Oregonin taloudellisen avun verkkosivusto .

Tennesseen yliopisto

Vapaaehtoisapurahan saamiseksi tarvitset vahvan GPA- ja SAT/ACT -pistemäärän. Verkkosivuston mukaan 'Uusi vapaaehtoisapurahaohjelmamme tunnistaa opiskelijat, joilla on esimerkillinen akateeminen ennätys, joka perustuu GPA: n ja testitulosten yhdistelmään. Saapuvat ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka hakevat pääsyä 15. joulukuuta mennessä ovat tukikelpoisia. '' (Vaikka testitulokset voidaan lähettää 1.7.2021 asti). Huomaa siis varhainen määräaika ja tutustu alla oleviin apurahasummiin:

Tennesseen asukkaat

SAT- tai ACT -pisteet Minimi GPA Myönnetty määrä vuodessa
SAT: 1490 ACT: 34 3.0 8 000 dollaria
SAT: 1360 ACT: 30 3.0 5000 dollaria
SAT: 1300 ACT: 28 3.0 3 000 dollaria

Ei-Tennessee-asukkaat

SAT- tai ACT -pisteet Minimi GPA Myönnetty määrä vuodessa
SAT: 1490 ACT: 34 3.0 18 000 dollaria
SAT: 1360 ACT: 30 3.0 15 000 dollaria
SAT: 1300 ACT: 28 3.0 10 000 dollaria

Lisätietoja palkinnosta osoitteessa Tennesseen apurahasivu .

David Scott Ghantt Kelly Campbell tänään

Texasin yliopisto Arlingtonissa

Sinut harkitaan seuraavien apurahojen saamiseksi, kun sinut hyväksytään Texasin yliopistoon Arlingtonissa. UT Arlington päivittää parhaillaan kelpoisuutta saada näitä palkintoja, mutta voit odottaa niiden pysyvän melko samanlaisina kuin aiempina vuosina (katso alla oleva kaavio). Palkintojen määrä pysyy samana.

Apuraha SAT- tai ACT -pisteet Luokan sijoitus tai GPA -vaatimus Myönnetty määrä vuodessa
Presidentin tutkija SAT: 1400 ACT: 30 Top 20% luokasta 10 000 dollaria
Maverickin akateeminen apuraha SAT: 1100 ACT: 23 Top 50% luokasta 2000–8000 dollaria

Lue lisää palkinnosta ja hakuprosessista heidän verkkosivuillaan .

Utahin osavaltion yliopisto

Utahin osavaltion yliopistossa on automaattisia apurahoja (sekä pääsyvaatimuksia), jotka perustuvat GPA- ja SAT/ACT -pisteiden yhdistelmään. Pääsytoimisto on luonut taulukoita sekä asukkaille että muille asukkaille, joiden avulla voit nähdä, mihin apurahaan olet oikeutettu.

koronkisaaja

Asukkaat

Apuraha Palkinnon määrä Kesto
Presidentin 100% opetus ja maksut 4 Vuotta
Deanin 90% opetusta 2 vuotta
Tutkija 60% opetusta 2 vuotta
Ansio 40% opetusta 2 vuotta
Saavutus 20% opetusta 2 vuotta

Katso apurahalaskin nähdäksesi vaihtoehtosi

Ei -asukkaat

Apuraha Palkinnon määrä Kesto
Presidentin 100% opetus ja maksut (noin 47 000 dollaria) 4 Vuotta
Deanin 21 677 dollaria 2 vuotta
Tutkija 17 000 dollaria 1 vuosi
Ansio 15 000 dollaria 1 vuosi
100 mailin säde 11 500 dollaria 1 vuosi
WUE 11 500 dollaria 4 Vuotta

Ota huomioon, että Yhden pisteen ACT-korotus tai 40-pisteen SAT-korotus voi olla ero kahden vuoden täyden opetuksen ja neljän vuoden täysi-apurahan välillä!

Lue lisää aiheesta pääsy ja apurahat USU: n verkkosivuilla .

Apurahat pisteiden leikkauksilla

Vaikka monilla yliopistoilla ei ole automaattisia apurahoja, jotka perustuvat testituloksiin, GPA: han tai luokan sijoitukseen, monet käyttävät näitä tekijöitä apurahojen katkaisuna. Joten vaikka näissä tapauksissa korkeat pisteet eivät takaa sinulle apurahoja, ne ovat tärkeä tekijä.

body_ridesign

Aivan kuten silloin, kun olit lapsi ja et päässyt vuoristoradalle teemapuistossa, sinua ei edes harkita joillekin apurahoille ilman riittävän korkeita SAT/ACT -pisteitä.

Esimerkiksi, Texas A&M tarjoaa useita apurahoja testitulosten, GPA: n ja/tai luokan sijoituksen perusteella. Onko tällaiset apurahat taattu, vaikka täytät nämä vähimmäispisteet? Ei. Mutta sinua ei oteta huomioon ollenkaan, ellei ACT- tai SAT -pisteesi ylitä tiettyä tasoa. Monilla muilla korkeakouluilla on GPA- ja pisterajat apurahan maksamista varten, joten mitä korkeammat voit saada pisteet, sitä todennäköisemmin ansaitset ansioita.

Kuinka etsiä automaattisia apurahoja

Yllä olevat esimerkit apurahoista ovat juuri sitä - esimerkkejä! Se ei missään tapauksessa ole täydellinen luettelo maan kaikista yliopistoista, joista voit saada automaattista rahaa ACT- tai SAT -pisteistäsi.

Joten miten löydät sen tiedon? Hae ansioapurahoja.

Suurin osa testituloksista ja GPA: sta myönnettävistä apurahoista on ansioapurahoja -toisin sanoen ne myönnetään saavutustesi perusteella, toisin kuin tarvepohjaiset apurahat, jotka perustuvat osoitettuun taloudelliseen tarpeeseen. Muista etsiä sivuja, joiden otsikko on ansio- tai akateemiset apurahat.

Monilla korkeakouluilla ja yliopistoilla on erilliset sivut ansioapurahoille, jotka yksinkertainen haku vetää ylös. Jos et näe sellaista, yritä hakea '[College/University Name] Scholarships' tai '[College/University Name] Financial Aid'. Jos aloitat yliopiston taloudellisen avun osiosta, löydät sieltä tietoa apurahoista (sekä ansioista että tarpeista). Jos et löydä tietoja verkossa, yritä ottaa yhteyttä joko taloudelliseen apuun tai perustutkintovirastoihin.

ovat 2 dollarin setelit mitä tahansa

Pidä seuraavat ohjeet mielessä, kun teet hakuja:

 • Varmista, että löytämäsi apurahat on nimenomaisesti tarkoitettu aloittelijoille. Nämä ovat apurahoja, joita sovelletaan sinua lukioon hakevaksi opiskelijaksi.
 • Katso, tekeekö korkeakoulu nimityksen osavaltion ja valtion ulkopuolisten hakijoiden välillä. Joissakin tapauksissa valtionyliopistot myöntävät suurempia apurahoja ulkomailla asuville hakijoille, koska valtion ulkopuolinen opetus on korkeampi. Joskus eroja on myös vaatimuksissa ja raja-arvoissa.
 • Tarkista, onko hakemuksessa erillisiä vaatimuksia tai määräaikoja. Stipendirahat ovat rajalliset, joten yleensä mitä aikaisemmin voit hakea, sitä parempi.

Noudata alla olevia ohjeita selvittääksesi, onko kiinnostuneista korkeakouluista automaattisia apurahoja.

Vaihe 1: Hae '[College/University Name] Merit Scholarships'.

Google haku

Etsin korkeakoulua kotivaltiossani Utahissa.

Aloitan ensimmäisellä tuloksella: 'Apurahat'. Tämä vaikuttaa yleisimmältä vaihtoehdolta, ja haluan saada mahdollisimman paljon tietoa

Vaihe 2: Selvitä, oletko oikeutettu johonkin apurahaan

Westminster2

Näen, että kaikki alakoululaiset otetaan automaattisesti ansioihin perustuviin apurahoihin, ja voit myös hakea lisäapurahoja. Näyttää hyvältä! Vieritä alas ensimmäisen vuoden opiskelijaapurahoihin.

Westminster 3

Kun nämä tiedot lukevat, he eivät näytä erottavan toisistaan ​​kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​stipendejä. He mainitsevat vähintään 3.0 GPA: n, mutta he eivät anna erityisiä ACT/SAT -vaatimuksia. He luettelevat kuitenkin erilaisia ​​apurahoja, joita opiskelijoille voidaan tarjota, ja voit mennä heidän luokseen nettohintalaskin arvioida ansioapuraha, johon saatat olla oikeutettu.

Vaihe 3: Tarkista, onko sinun tehtävä mitään sovellettaessa

Kuten edellä mainitsin, tässä tapauksessa ei ole erillistä apurahahakemusta. Westminster on hyvä veto automaattiselle apurahalle, ja mitä korkeammat pisteet, sitä enemmän rahaa todennäköisesti saat.

Voit toistaa tämän prosessin missä tahansa kiinnostavassa koulussa, mutta muista, että automaattiset apurahat ovat suhteellisen harvinaisia ​​(etenkin valikoivammissa kouluissa), joten et ehkä löydä mitään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuka on Zeus? 6 keskeistä myyttiä Kreikan jumalien kuninkaasta

Kiinnostaako Zeus? Opi kaikki Kreikan jumalien kuninkaasta, mukaan lukien hänen perheensä ja tärkeimmät myytit hänestä.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

4 Vinkkejä kaksoismajorin tuplaamiseen 4 vuodessa

Miten kaksoisopiskelijat toimivat? Osaatko tuplata duurin? Opi suorittamaan kaksinkertainen (tai kolminkertainen) pääaine ja valmistumaan silti neljässä vuodessa.

Ultimate Decimal to Binary Converter Tool

Mietitkö, miten muuntaa binaari desimaaliksi? Desimaalimuunnos binäärimuunninoppaassamme selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää näiden kahden välillä muuntamisesta.

Asiantuntijaopas: Kuinka pitkä SAT on?

Kuinka monta tuntia SAT on ja kuinka monta taukoa saat? Opi käsittelemään SAT: n voimakasta pituutta.

Otterbeinin yliopiston pääsyvaatimukset

FGCU SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Texas Tech SAT -pisteet ja GPA

Tärkeimmät symbolit Great Gatsbyssä, analysoitu

Kamppailetko kirjoittaa Great Gatsby -symboleista? Selitämme kuinka löytää ja analysoida romaanin merkittäviä kuvia.

SAT -pisteiden peruuttaminen

Teitkö SAT -testissä niin huonosti, että sinusta tuntuu siltä, ​​että on parempi peruuttaa SAT -pisteet? Täältä löydät ohjeet peruuttamiseen, kuinka paljon se maksaa ja paljon muuta.

5 avainvinkkiä pennun tehokkaaseen kouluttamiseen

Koulutatko potta koiraa? Selitämme kuinka koiran kouluttaminen, mitä tarvitset, mitä tehdä onnettomuuksille ja kuinka kauan se kestää.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Parhaat ISEE-käytännön testit

Etkö ole varma, miten lähestyä ISEE-testin valmistelua? Katso opas parhaiden ISEE-käytäntöjen lähteistä.

Auta! Claritin ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Eikö Claritin toimi sinulle? Opi yleisiä syitä, miksi Claritin ei toimi, ja mitä voit tehdä lievittääksesi allergiaoireitasi.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

San Franciscon osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

6 asiantuntijavinkkiä AP Calculus AB: n ilmaisen vastauksen saamiseksi

Oletko huolissasi AP Calculus AB: n ilmaisista vastauksista? Tutustu oppaaseen kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc AB FRQ: sta.

Kuinka tehdä vapaaehtoistyötä eläinsuojassa

Haluatko ryhtyä vapaaehtoiseksi eläinsuojelualalle? Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit osallistua paikalliseen turvakotiin ja mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet.

Tennesseen yliopiston pääsyvaatimukset

Menlo Collegen pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.