Granite Bay High School | 2016-17 Rankings | (Graniittilahti,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Granite Bay, CA

Oletko Granite Bay High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Granite Bay High -oppaan . Tässä katamme:on helpompaa istua tai toimia
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Granite Bay High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Granite Bay High -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Granite Bay Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Granite Bay High

Aloitetaan!

Perustiedot

Granite Bayn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Granite Bayssä, Kaliforniassa Placerin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Granite Bay High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Granite Bayn lukio
1 Grizzly Way
Graniittilahti, CA 95746

Puhelinnumero : 9167868676

Granite Bay High Schoolin kotisivu : http://www.rjuhsd.us/Page/420

Rehtori : Jennifer Leighton
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Granite Bay High Schoolin ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2108 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Granite Bay Highiin osallistuminen tuntuu pieneltä korkeakoululta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Granite Bay High School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Granite Bay Highissa on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 271 250 521
10tharvosana 273 236 509
yksitoistatharvosana 309 247 556
12tharvosana 260 262 522

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 1 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Granite Bay High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Granite Bayn väestö saattaa vähentyä, jolloin Granite Bay Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä, mikä vetää oppilaat pois.


Sukupuolijakauma

Onko Granite Bay High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojen mukaan Granite Bay High on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Granite Bay Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Placer Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Granite Bay High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Granite Bay High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojen mukaan Granite Bay High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Granite Bay High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

Suurin osa Granite Bay High -opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Granite Bay High on siis yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

kuinka kirjoittaa s kursiivilla
Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,4% 10
aasialainen 11,3% 240
latinalaisamerikkalainen 10,5% 222
Musta 1,5% 32
Valkoinen 68,3% 1441
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 4
Kaksi tai useampia kilpailuja 7,5% 159

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Granite Bayn etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Granite Bay High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Granite Bay High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Granite Bay High, 3,2% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 6,1% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Granite Bay Highissa on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Granite Bay Highin opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Granite Baylla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Granite Bay High on perheiden tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 68 3,2%
Ilmaiset lounaat 130 6,1%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1910 90,6%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Granite Bayn ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Granite Bay High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Granite Bay Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.

esimerkkejä uc: n henkilökohtaisista näkemyksistä

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Granite Bay High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Granite Bay Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Granite Bay High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.