Granite Bay High School | 2016-17 Rankings | (Graniittilahti,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Granite Bay, CA

Oletko Granite Bay High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Granite Bay High -oppaan . Tässä katamme:on helpompaa istua tai toimia
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Granite Bay High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Granite Bay High -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Granite Bay Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Granite Bay High

Aloitetaan!

Perustiedot

Granite Bayn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Granite Bayssä, Kaliforniassa Placerin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Granite Bay High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Granite Bayn lukio
1 Grizzly Way
Graniittilahti, CA 95746

Puhelinnumero : 9167868676

Granite Bay High Schoolin kotisivu : http://www.rjuhsd.us/Page/420

Rehtori : Jennifer Leighton
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Granite Bay High Schoolin ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2108 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Granite Bay Highiin osallistuminen tuntuu pieneltä korkeakoululta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Granite Bay High School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Granite Bay Highissa on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 271 250 521
10tharvosana 273 236 509
yksitoistatharvosana 309 247 556
12tharvosana 260 262 522

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 1 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Granite Bay High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Granite Bayn väestö saattaa vähentyä, jolloin Granite Bay Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä, mikä vetää oppilaat pois.


Sukupuolijakauma

Onko Granite Bay High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojen mukaan Granite Bay High on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Granite Bay Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Placer Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Granite Bay High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Granite Bay High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojen mukaan Granite Bay High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Granite Bay High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

Suurin osa Granite Bay High -opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Granite Bay High on siis yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

kuinka kirjoittaa s kursiivilla
Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,4% 10
aasialainen 11,3% 240
latinalaisamerikkalainen 10,5% 222
Musta 1,5% 32
Valkoinen 68,3% 1441
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 4
Kaksi tai useampia kilpailuja 7,5% 159

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Granite Bayn etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Granite Bay High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Granite Bay High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Granite Bay High, 3,2% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 6,1% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Granite Bay Highissa on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Granite Bay Highin opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Granite Baylla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Granite Bay High on perheiden tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 68 3,2%
Ilmaiset lounaat 130 6,1%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1910 90,6%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Granite Bayn ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Granite Bay High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Granite Bay Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.

esimerkkejä uc: n henkilökohtaisista näkemyksistä

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Granite Bay High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Granite Bay Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Granite Bay High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA