College Essee -ohjeiden saaminen: Tärkeitä tekoja ja ei

feature_help.jpg

Jos sinusta kasvaa ammattikirjailija, kaikki kirjoittamasi menee ensin editorin läpi ennen julkaisemista. Tämä johtuu siitä, että kirjoitusprosessi on todellakin uudelleen kirjoittamisen prosessi - työn uudelleenarviointi ja uudelleenarviointi, yleensä jonkun muun avulla. Mitä tämä tarkoittaa opiskelijasi kirjoittamiselle? Ja erityisesti, mitä se tarkoittaa erittäin tärkeälle, mutta ei -ammattimaiselle kirjoittamiselle, kuten korkeakoulu -esseellesi? Pitäisikö sinun pyytää vanhempiasi katsomaan esseesi? Maksatko esseepalvelusta?

Jos mietit, millaista apua voit saada ja pitäisi saada henkilökohtaisella lausunnollasi, olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa, Puhun siitä, millainen kirjoitusapu on hyödyllistä, eettistä ja jopa odotettua ylioppilaskirjoituksellesi . Haluan myös huomauttaa, kuka tekisi hyvän editorin, mitä eroja on editoinnin ja oikoluvun välillä, mitä odottaa hyvältä editorilta ja kuinka havaita ja pysyä poissa huonosta.Sisällysluettelo

Millaista apua esseellesi voit saada?

Muokkaus

Oikoluku

Mitä korkeakoulut ajattelevat, että saat apua esseesi kanssa?

Kuka voi/pitäisi auttaa sinua?

Neuvoja toimittajille

Pitäisikö sinun maksaa rahaa esseen editoinnista?

Bottom Line

Mitä seuraavaksi?

Millaista apua esseesi kanssa voit saada?

Sen sijaan, että puhuttaisiin yleisesti 'avusta', selvennetään ensin kaksi eri tapaa, joilla joku muu voi parantaa kirjoitustasi . Editointi on intensiivisempää apua, jota voit käyttää koko prosessin ajan. Ja sitten on oikoluku, joka on viimeinen vaihe lopullisen tuotteen kiillottamiseen.

Haluan perehtyä tarkemmin muokkaamiseen ja oikolukemiseen ja selittää sitten, kuinka hyvät toimittajat ja oikolukijat voivat auttaa sinua. '

Muokkaus

Editointi auttaa tekijää (tässä tapauksessa sinua) siirtymään karkeasta luonnoksesta valmiiseen teokseen. Editointi on prosessi, jossa kysytään mitä sanot, miten sanot ja miten järjestät ideasi. Mutta kaikki editointi ei ole hyvä editointi . Itse asiassa toimittajan on erittäin helppo ylittää raja tukevasta ylivaltaiseksi ja liioitelluksi.

Mikä on hyvä editointi?

Kyky selventää tehtäviä. Hyvä toimittaja on yleensä hyvä kirjoittaja, ja hänen on varmasti oltava hyvä lukija. Esimerkiksi tässä tapauksessa hyvän editorin on varmistettava, että ymmärrät varsinaisen essee -kehotteen, johon sinun pitäisi vastata.

suuri gatsby amerikkalainen unelma -essee

Avoimuus. Hyvä editointi edellyttää kysymysten esittämistä ideoistasi ja työstäsi, mutta ilman vastauksia. Se antaa sinun pitää kiinni tarinastasi ja viestistäsi, eikä muuta näkemystäsi.

Objektiivisuus. Yleensä on parempi, että toimittaja ei ole emotionaalisesti mukana kirjoittamassasi. Jos esimerkiksi esseesi koskee vanhempaa, hänen ei todennäköisesti pitäisi muokata työtäsi. Hyvä editointi voi myös olla esikatselu siitä, miten lukija reagoi kirjoittamaasi, ja osoittaa mahdollisia hämmentäviä tai loukkaavia hetkiä työssäsi.

body_landscape.jpg Suuret toimittajat näyttävät sinulle monia käytettävissä olevia polkuja, mutta eivät kerro, minne mennä.

Mitä editorin pitäisi tehdä sinulle?

Ajattele editoria loistavaksi matkaoppaana. Se voi näyttää sinulle monia eri paikkoja, jotka matka saattaa viedä. Sen pitäisi selittää kaikki matkan osat, jotka saattaisivat matkan suistua tai hämmentää matkustajaa. Mutta se ei koskaan määrää polkuasi, ei koskaan pakota sinua menemään jonnekin, minne et halua mennä, eikä koskaan sivuuta etujasi, jotta matka ei enää vaikuta omalta. Mitä hyvien toimittajien pitäisi siis tehdä?

Auta aivoriihi -aiheita

Joskus on helpompi palauttaa ajatukset toisesta. Tämä ei tarkoita sitä, että toimittaja saa ideoita, mutta he voivat varmasti vastata eri aihevaihtoehtoihin, joita olet keksinyt. Tällä tavoin et todennäköisesti kirjoita tylsimmistä ideoistasi tai kirjoita asiasta, joka ei ole sinulle todella tärkeä.

Jos mietit, miten keksit vaihtoehtoja toimittajallesi, tutustu oppaaseemme aivoriihi -aiheista kollegion esseessäsi.

Auta tarkistamaan luonnoksiasi

Tässä editorisi ei voi horjuttaa sitä herkkää tasapainoa, ettei se puutu asiaan liikaa tai liian vähän. Se on hankalaa, mutta hyvä tapa ajatella sitä on muistaa: editointi tarkoittaa kysymysten esittämistä, ei vastausten antamista .

Tarkistuskysymyksissä on otettava huomioon:

 • Paikat, joissa yksityiskohtaisempi tai yksityiskohtaisempi kuvaus auttaisi lukijaa muodostamaan yhteyden esseeseesi
 • Paikat, joissa rakenne ja logiikka eivät virtaa menettäen lukijan huomion
 • Paikat, joissa ei ole siirtymiä kappaleiden välillä, mikä hämmentää lukijaa
 • Hetkiä, joissa kertomuksesi tai esittämäsi argumentit ovat epäselviä

Mahdollisten ongelmien osoittaminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin uudelleenkirjoittaminen - toimittajat antavat kirjoittajien korjata ongelmat itse.

Craft Your Perfect College Essee

body_questions-4.jpg Hyvä toimittajan suosikki välimerkki.

Millaista editointia kannattaa välttää?

Huono editointi on yleensä erittäin raskasta editointia. Sen sijaan, että auttaisi sinua löytämään parhaan äänesi ja ideasi, huono toimittaja muuttaa kirjoituksesi omaksi visioksi.

Saatat olla tekemisissä huonon editorin kanssa, jos he:

 • Lisää materiaalia (esimerkkejä, kuvauksia), joka ei tule sinulta
 • Käytä tesaurusta, jotta oppilaitoksen essee kuulostaisi kypsemmältä
 • Lisää esseelle merkitystä tai oivallusta, joka ei tule sinulta
 • Kerro mitä sanoa ja miten sanoa
 • Kirjoita sinulle lauseita, lauseita ja kappaleita
 • Vaihda ääntäsi esseessä, jotta se ei enää kuulosta teini -ikäiseltä

Korkeakoulut voivat erottaa toisistaan ​​17-vuotiaan ja 50-vuotiaan kirjoituksen. Paitsi että heillä on pääsy SAT- tai ACT Writing -osioosi, joten he voivat verrata esseesi johonkin muuhun kirjoittamaasi. Hieman hienostuneempi kirjoittaminen on hienoa ja odotettua. Mutta täysin erilainen ääni ja tyyli herättää kysymyksiä.

Missä kulkee raja hyödyllisen editoinnin ja epäeettisen ylieditoinnin välillä?

Joskus on vaikea sanoa, tekeekö ylioppilasesitteesi toimittaja oikein. Tässä on joitain ohjeita linjan eettiselle puolelle pysymiseksi.

 • Toimittajan pitäisi sanoa, että alkukappale on tylsä, ja selittää, mikä tarkalleen tekee siitä vetävän. Mutta on ylitettävää, että editori kertoo tarkalleen, miten sitä muutetaan.
 • Toimittajan tulisi huomauttaa, missä proosi on epäselvä tai epämääräinen. Mutta on täysin sopimatonta, että toimittaja kirjoittaa uudelleen tämän esseesi osan.
 • Toimittajan tulisi kertoa sinulle, että osassa on yksityiskohtia tai kuvausta. Mutta vertausten ja vertauskuvien antaminen tuon kuvauksen vahvistamiseksi on ei-go.

body_ideas.jpg Hyvällä editorilla nämä asiat tulevat aina vain kirjoittajan päästä.

Oikoluku

Oikoluku (jota kutsutaan myös kopioinnin muokkaukseksi) on virheiden tarkistaminen kirjallisen työn viimeisessä luonnoksessa. Se tapahtuu prosessin lopussa ja on tarkoitettu viimeiseksi kiillotukseksi. Oikoluku on huolellinen ja yksityiskohtainen ja keskittyy pieniin korjauksiin. Se hioo pois kaikki pinnan karkeat kohdat, jotka voivat vierauttaa lukijan.

Koska oikoluku koskee yleensä korjauksia sanan tai lauseen tasolla, tämä on ainoa prosessi, jossa joku muu voi itse lisätä tai poistaa asioita esseestäsi . Tämä johtuu siitä, että he lisäävät tai poistavat yleensä yhden tai kaksi väärin sijoitettua kirjainta.

Mikä on hyvä oikoluku?

Laser -tarkennus. Oikoluku perustuu pieniin yksityiskohtiin, joten kyky todella keskittyä pienten liukastumisten löytämiseen on välttämätön.

Erinomaiset kielioppi- ja oikeinkirjoitustaidot. Oikolukijoiden on pisteytettävä jokainen 'i' ja ylitettävä jokainen 't'. Hyvien oikolukijoiden tulisi korjata oikeinkirjoitus, välimerkit, isot kirjaimet ja kielioppi. Heidän tulisi laittaa vieraat sanat kursiivilla ja ympäröidä lainausmerkit lainausmerkeillä. Heidän tulee tarkistaa, että käytit oikeaa korkeakoulun nimeä ja että noudatit kaikkia muotoiluvaatimuksia (nimi ja päivämäärä sivun yläosassa, yhtenäinen fontti ja koko, tasaväli).

Rajoitettu häiriö. Oikolukijan on varmistettava, että olet noudattanut kaikkia sanojen rajoituksia. Mutta jos leikkauksia on tehtävä esseen lyhentämiseksi, se on sinun tehtäväsi eikä oikolukija.

body_detective-2.jpg Oikolukijat ovat kuin entomologit ja metsästävät pieniä pilkkuja suuren maiseman keskellä.

Millaista oikolukua kannattaa välttää?

Huono oikolukija joko yrittää muuttua toimittajaksi tai häneltä puuttuu vain työn tekemiseen tarvittavat taidot ja tiedot.

Jotkut merkit siitä, että työskentelet huonon oikolukijan kanssa, ovat:

 • Jos he ehdottavat suuria muutoksia esseesi lopulliseen luonnokseen. Oikoluku tapahtuu, kun muokkaus on jo valmis.
 • Jos he eivät ole erityisen hyviä oikeinkirjoituksessa tai eivät osaa kielioppia tai eivät ole tarpeeksi yksityiskohtaisia ​​löytääkseen jonkun toisen pieniä virheitä.
 • Jos he alkavat vaihtaa sanojasi mieluummin kuulostaviin synonyymeihin tai muuttavat esseesi ääntä ja ääntä muilla tavoilla. Oikolukija on siellä tarkistamassa virheitä, ei poista 17-vuotiasta kirjoituksestasi.

body_spill-1.jpg Näyttääkö oikolukijan työpöytä tältä? Ei ehkä oikea henkilö tähän tehtävään ...

Mitä korkeakoulut ajattelevat, että saat apua esseeesi?

Pääsihteerit ovat samaa mieltä: kevyt muokkaus ja oikoluku ovat hyviä - jopa pakollisia ! Mutta he haluavat myös varmistaa, että sinä teet esseesi. He haluavat esseitä, joissa on tarinoita, ääntä ja teemoja, jotka tulevat sinulta. He haluavat nähdä työtä, joka heijastaa todellista kirjoituskykyäsi ja keskittyy mihin sinä pitää tärkeänä.

Muokkaamisen tärkeydestä

Saada palautetta. Anna tuoreet silmät antaa sinulle palautetta. Älä anna jonkun muun kirjoittaa esseesi uudelleen, mutta hyödynnä muiden muokkauksia ja mielipiteitä, kun ne vaikuttavat hyödyllisiltä. ( Bates College )

Lue esseesi ääneen jollekulle. Esseen lukeminen ääneen tarjoaa mahdollisuuden kuulla, miltä esseesi kuulostaa pään ulkopuolella. Tämä harjoitus paljastaa esseen kulun puutteet, korostaa kielioppivirheitä ja auttaa sinua varmistamaan, että välität tarkan viestin. ( Dickinson College )

Oikolukun arvosta

Jaa esseesi vähintään yhden tai kahden ihmisen kanssa, jotka tuntevat sinut hyvin, kuten vanhemman, opettajan, ohjaajan tai ystävän, ja pyydä palautetta. Muista, että sinulla on lopulta määräysvalta esseihisi, ja esseidesi pitäisi säilyttää oma äänesi, mutta muut voivat ehkä havaita unohtamasi virheet ja auttaa ehdottamaan leikattavia alueita, jos ylität sanorajan. ( Yalen yliopisto )

Oikoluku ja pyydä sitten joku muu oikolukemaan puolestasi. Vaikka haluamme sisältöä, haluamme myös nähdä, että voit kirjoittaa paperin professoreillemme ja välttää huolimattomia virheitä, jotka ajaisivat heidät hulluksi. ( Oberlin College )

Varokaa liikaa ulkoisia vaikutuksia

Rajoita esseesi tarkistavien ihmisten määrää. Liian suuri syöttö tarkoittaa yleensä sitä, että äänesi on kadonnut kirjoitustyyliin. ( Carleton College )

Pyydä palautetta (mutta ei liikaa). Vanhempasi, ystävät, ohjaajat, valmentajat ja opettajat ovat hienoja ihmisiä, jotka voivat saada ideoita esseestäsi. He tietävät, kuinka ainutlaatuinen ja näyttävä olet, ja he voivat auttaa sinua päättämään, miten se ilmaistaan. Muista kuitenkin, että 45-vuotias asianajaja kirjoittaa aivan eri tavalla kuin 18-vuotias opiskelija, joten jos isäsi kirjoittaa suurimman osan esseestäsi, me todennäköisesti huomaamme. ( Vanderbiltin yliopisto )

body_thumbsup-3.jpg Joten pohjimmiltaan iso vanha peukalo ylöspäin 'saat jonkun katsomaan esseesi' -tilannetta kollegioiden osalta.

Kuka voi/pitäisi auttaa sinua?

Puhutaan nyt joistakin potentiaalisista ihmisistä, jotka voivat lähestyä korkeakoulun esseen muokkausta ja oikolukemista varten. On parasta aloittaa läheltä kotia ja laajentaa hitaasti ulospäin. Perheesi ja ystäväsi ovat paitsi panostaneet menestykseen enemmän kuin vieraat, mutta he myös hallitsevat paremmin etujasi ja persoonallisuuttasi. Tämä tieto on avain arvioitaessa, ilmaiseeko esseesi todellista itseäsi.

Vanhemmat tai lähisukulaiset

Perheesi voi olla täynnä mahtavia toimittajia! Vanhemmat ovat syvästi sitoutuneita hyvinvointiisi, ja perheenjäsenet tuntevat sinut ja elämäsi riittävän hyvin tarjotakseen yksityiskohtia tai tapahtumia, jotka voidaan sisällyttää esseeesi. Toisaalta uudelleenkirjoitusprosessiin liittyy väistämättä kritiikkiä, jota on joskus vaikea kuulla läheiseltäsi.

Vanhempi tai läheinen perheenjäsen on loistava valinta editorille, jos pystyt vastaamaan 'kyllä' seuraaviin kysymyksiin. Onko vanhempasi tai läheisesi hyvä kirjoittaja tai lukija? Onko sinulla suhde, jossa esseesi muokkaaminen ei aiheuta ristiriitoja? Pystytkö rakentavasti kuuntelemaan vanhempien kritiikkiä ja ehdotuksia?

Yksi ehdotus kasvokkain käytyjen keskustelujen poistamiseksi on yrittää työskennellä esseen parissa sähköpostitse. Lähetä vanhemmallesi luonnos, pyydä häntä kirjoittamaan sinulle kommentteja ja voit sitten valita, mitä heidän ehdotuksistaan ​​haluat käyttää ja mitkä hylätä.

Opettajat tai opettajat

Humanistinen opettaja, jonka kanssa sinulla on hyvä suhde, on loistava valinta. Sanon tarkoituksellisesti humanistisia tieteitä, en vain englantia, koska filosofian, historian, antropologian ja muiden luokkien opettajat, joilla on paljon kirjoittamista, ovat tottuneet arvioimaan opiskelijatyötä.

Lisäksi jokainen opettaja tai opettaja, joka on työskennellyt kanssasi jonkin aikaa, tuntee sinut hyvin ja voi vetää esseen varmistaakseen, että se kuulostaa sinulta.

Jos opettajallasi tai opettajallasi on jonkin verran kokemusta siitä, millaisia ​​esseiden oletetaan olevan, pyydä heitä toimittajasi. Jos ei, kysy, onko heillä aikaa tarkistaa viimeinen luonnoksesi.

Opas tai oppilaitoksen neuvonantaja koulussa

Paras asia pyytää neuvonantajaasi muokkaamaan työtäsi on, että tämä on heidän työnsä. Tämä tarkoittaa, että heillä on erittäin hyvä käsitys siitä, mitä oppilaitokset etsivät sovellusesseestä.

Samaan aikaan kouluneuvojilla on taipumus olla suhteissa monien oppilaitosten sisäänpääsyvirkailijoihin, mikä antaa heille jälleen käsityksen siitä, mikä toimii ja mikä korkeakoulu keskittyy sovelluksen mihin osaan.

Valitettavasti monissa kouluissa ohjaaja on yleensä liikaa. Jos suhteesi on 300 opiskelijaa yhteen yliopisto -ohjaajaan, et todennäköisesti saa kyseisen henkilön jakamatonta huomiota ja keskittymistä. On silti hyödyllistä pyytää heiltä yleisiä neuvoja mahdollisista aiheista, mutta älä odota heidän pystyvän pysymään esseesi kanssa ensimmäisestä luonnoksesta lopulliseen versioon.

Ystävät, sisarukset tai luokkatoverit

Vaikka heillä ei todennäköisesti ole paljon kokemusta siitä, mitä korkeakoulut toivovat näkevänsä, vertaisryhmäsi ovat erinomaisia ​​lähteitä tarkistamaan, että esseesi on sinä .

Ystävät ja sisarukset ovat täydellisiä ääneen luettavaan muokkaukseen. Lue esseesi heille, jotta he voivat kuunnella sanoja ja lauseita, jotka ovat typeriä, ylimielisiä tai lauseita, jotka eivät vain kuulosta sinulta.

Voit jopa vaihtaa esseitä ja antaa hyödyllisiä neuvoja toistensa työstä.

body_goats.jpg Rakastin sitä osaa, kun kirjoitit Baa-aaa-baaa. Mutta minusta tuntuu, että sinun pitäisi lisätä joitakin yksityiskohtia tuohon Baaa-baa-aaa-osioon. ' 'Voi kiitos, mies. Olet baaa-est. '

Neuvoja toimittajille

Jos toimittajasi ei ole työskennellyt lukion esseiden kanssa kovin paljon, älä huoli! Jokainen älykäs ja tarkkaavainen lukija voi silti auttaa suuresti prosessissasi. Mutta kuten kaikki asiat, aloittelijat voivat paremmin valmistautumalla.

Ensinnäkin toimittajasi tulisi lukea neuvomme siitä, kuinka kirjoittaa esseen esittely, kuinka havaita ja korjata huono college -essee ja saada käsitys siitä, mitä muut opiskelijat ovat kirjoittaneet, käymällä läpi joitakin esittelyesseitä, jotka toimivat.

Sitten kun he lukevat esseesi, he voivat käsitellä seuraavia kysymyksiä, jotka auttavat heitä opastamaan sinua.

Johdanto Kysymyksiä

 • Onko ensimmäinen lause tappaja? Miksi tai miksi ei?
 • Kiinnittääkö johdanto lukijan? Onko siinä värikäs, yksityiskohtainen ja mielenkiintoinen kertomus? Vai ehdottaako se vakuuttavaa tai yllättävää ajatusta?
 • Tunnetko kirjoittajan äänen johdannossa vai onko sävy kuiva, tylsä ​​tai liian muodollinen? Näytä paikat, joista ääni tulee.

Esseen kehon kysymyksiä

 • Onko esseessä läpikulku? Onko se rakennettu keskeisen argumentin, ajatuksen, idean tai painopisteen ympärille? Voisitko laittaa tämän ajatuksen sanoiksi?
 • Miten essee on järjestetty? Loogisella etenemisellä? Kronologisesti? Tunnetko järjestystä lukiessasi, vai onko hetkiä, jolloin olet hämmentynyt tai menetät esseen langan?
 • Onko esseessä sekä kertomuksia kirjoittajan elämästä että selityksiä ja näkemystä siitä, mitä nämä tarinat paljastavat kirjoittajan luonteesta, persoonallisuudesta, tavoitteista tai unista? Jos ei, mikä puuttuu?
 • Sujuuko essee? Onko kappaleiden välillä sujuvia siirtymiä/fiksuja linkkejä? Kerronnan ja oivaltamisen hetkien välissä?

Lukijoiden vastauskysymykset

 • Tuleeko kirjoittajan persoonallisuus läpi? Tiedämmekö mistä puhuja välittää? Saammeko tunteen 'kuka hän on'?
 • Missä koet olevasi eniten yhteydessä esseeseen? Mitkä esseen osat antoivat sinulle 'olet siellä' tunteen vetoamalla aisteihisi? Mitä hetkiä voisit kuvata päähäsi hyvin?
 • Missä yksityiskohdat ja esimerkit ovat epämääräisiä eivätkä tarpeeksi tarkkoja?
 • Saitko 'a-ha!' tunnetko missään esseessä? Onko hetki näkemystä, joka yhdisti kaikki pisteet sinulle? Onko esseessä hyvä paljastus tai 'käänne'?
 • Mitkä ovat tämän esseen vahvuudet? Mikä kaipaa eniten parannusta?

body_fixer.jpg Editointi on kuin kitaran korjaamista. Paitsi, tiedäthän, ilman ruuvimeisseliä. Ja sinun ei tarvitse tietää mitään kitaroista.

Pitäisikö sinun maksaa rahaa esseen editoinnista?

Yksi vaihtoehto pyytää jotakuta tuttuasi auttamaan sinua esseesi kanssa on maksettu toimittajareitti. On kaksi eri tapaa maksaa essee -apu: yksityinen essee -valmentaja tai vähemmän henkilökohtainen editointipalvelu , kuten monet lisääntyvät Internetissä.

kuinka päästä sisään Georgetownin yliopistoon

Minun neuvoni on ajatella näitä vaihtoehtoja viimeisenä keinona eikä ensisijaisena valintana. Käyn ensin läpi syyt. Jos sitten päätät käyttää maksullista editoria, autan sinua valitsemaan valmentajan ja palvelun välillä.

Milloin harkita maksullista editoria?

Yleensä olen sitä mieltä, että jonkun palkkaaminen esseesi parissa työskentelyyn on järkevää, jos kukaan edellä mainitsemistani ihmisistä ei ole sinulle mahdollinen.

Jos et voi kysyä vanhemmiltasi. Esimerkiksi jos vanhempasi eivät ole hyviä kirjoittajia tai jos englanti ei ole heidän ensimmäinen kielensä. Tai jos luulet vanhempiesi auttavan saavan tarpeettomia ylimääräisiä ristiriitoja suhteeseesi heidän kanssaan (yliopistoon hakeminen on stressaavaa sellaisenaan!)

Jos et voi kysyä opettajalta tai opettajalta. Ehkä sinulla ei ole luotettavaa opettajaa tai opettajaa, jolla on aikaa tarkastella esseesi keskittyneesti. Tai esimerkiksi suosikki humanistisen opettajasi on hyvin rajallinen kokemus korkeakoulujen esseistä, joten hän ei tiedä, mitä vastaanottovirkailijat haluavat nähdä.

Jos et voi kysyä ohjaajaltasi. Tämä voi johtua siitä, että ohjaajasi on hukkua muihin oppilaisiin.

Jos et voi jakaa esseesi niiden kanssa, jotka tuntevat sinut. Esseesi voi olla hyvin henkilökohtaista aihetta, jota et halua jakaa vanhempiesi, opettajien tai vertaisten kanssa. Varmista vain, että se ei kuulu johonkin huonoja ajatuksia koskeviin aiheisiin artikkelissamme huonoista college-esseistä.

Jos hinta ei ole vastike. Monet näistä palveluista ovat melko kalliita, ja yksityisvalmentajat vieläkin enemmän. Jos sinulla on rajalliset resurssit, sanoisin, että SAT- tai ACT -opettajan (olipa kyseessä PrepScholar tai joku muu) palkkaaminen on parempi tapa käyttää rahaa. Tämä johtuu siitä, että ei ole mitään takeita siitä, että hieman parempi essee nostaa riittävästi muuta hakemustasi, mutta huomattavasti korkeampi SAT -pisteet nostavat ehdottomasti hakijaprofiiliasi paljon enemmän.

Pitäisikö sinun palkata esseevalmentaja?

Plussaa on, että esseevalmentajat ovat lukeneet kymmeniä tai jopa satoja college -esseitä, joten heillä on kokemusta muodosta. Lisäksi koska teet tiivistä yhteistyötä tietyn henkilön kanssa, se on henkilökohtaisempaa kuin esseesi lähettäminen palveluun, joka tietää vielä vähemmän sinusta.

Mutta, miinuspuoli, tulet silti pomppimaan ideoita henkilöltä, joka ei tiedä sinusta niin paljon . Yleisesti ottaen, jos saat riittävästi apua tuntemaltasi henkilöltä, ei ole mitään hyötyä siitä, että maksat jonkun auttamaan sinua.

Jos päätät palkata valmentajan, kysy suosituksia koulun ohjaajalta tai palvelua käyttäneiltä vanhemmilta opiskelijoilta. Jos sinulla ei ole varaa valmentajan palkkioihin, kysy, voivatko he työskennellä liukuvalla asteikolla - monet tekevät. Ja lopuksi, varokaa niitä, jotka takaavat pääsyn valitsemanne kouluun - essee -valmentajilla ei ole erityistä taikuutta, joka voi tukea nämä lupaukset.

Pitäisikö sinun lähettää esseesi palveluun?

Plussapuolella, esseen editointipalvelut tarjoavat samanlaisen tuotteen esseen valmentajille, ja ne maksavat huomattavasti vähemmän . Jos sinulla on jonkin verran varmuutta siitä, että työskentelet hyvän editorin kanssa, kasvokkain tapahtuvan vuorovaikutuksen puute ei estä suuria tuloksia.

Miinuspuolella kuitenkin Palvelun laatua voi olla vaikea arvioida ennen työskentelyä heidän kanssaan . Jos he selaavat monia sovellusesseitä tuntematta oppilaita, joita he auttavat, saatat päätyä liian muokattuun essee, joka kuulostaa aivan kuten kaikki muutkin. Pahimmassa tapauksessa häikäilemätön palvelu voi lähettää sinulle takaisin plagioidun esseen.

Suositusten saaminen ystäviltä tai kouluneuvojalta hyvämaineisille palveluille on avainasemassa raskaan editoinnin välttämiseksi joka kirjoittaa esseitä sinulle tai tekee liikaa muuttaa esseesi. Tällaisen huonosti muokatun esseen sisällyttäminen sovellukseesi voi aiheuttaa ongelmia, jos epäjohdonmukaisuuksia ilmenee. Esimerkiksi haastatteluissa saattaa olla selvää, ettet kirjoittanut esseetä, tai esseen taito ei välttämättä näy koulutehtävissäsi ja testituloksissasi.

Craft Your Perfect College Essee

Pitäisikö sinun ostaa jonkun muun kirjoittama essee?

ÄLÄ!

Anna minun tarkentaa. Internetissä on erittäin luonnosteltavia paikkoja, joista voit yksinkertaisesti ostaa valmiiksi kirjoitetun esseen. Älä tee tätä!

Ensinnäkin valehtelet virallisella, allekirjoitetulla asiakirjalla. Kaikki college -sovellukset saavat sinut allekirjoittamaan lausunnon, jossa sanotaan jotain tällaista:

Vakuutan, että kaikki hakuprosessissa toimitetut tiedot - mukaan lukien hakemus, henkilökohtainen essee, mahdolliset lisäykset ja kaikki muut tukimateriaalit - ovat omaa työtäni, tosiasiallisesti totta ja rehellisesti esitettyä ... Ymmärrän, että minua voidaan kohdella useita mahdollisia kurinpitotoimia, mukaan lukien pääsyn peruuttaminen, karkottaminen tai kurssin hyvityksen, arvosanojen ja tutkinnon peruuttaminen, jos todentamani tiedot ovat vääriä. (Yhteisestä sovelluksesta)

Toisaalta, jos akateeminen tietueesi ei vastaa esseen laatua, hakupäällikkö alkaa ajatella, että koko hakemuksesi on täynnä valheita.

Pääsyvirkailijoilla on täysi pääsy SAT- tai ACT -kirjoitusosaan, jotta he voivat verrata suojattuissa olosuhteissa tehtyä työtä kotona tehtyyn työhön. He voivat kertoa, ovatko nämä eri ihmisten kirjoittamia. Ei vain sitä, mutta nyt on olemassa useita hakukoneita, joiden avulla tiedekunta ja pääsyvirkailijat voivat tarkistaa, sisältääkö essee muissa esseissä esiintyneitä sanoja - sinulla ei ole takeita siitä, että ostamaasi esseetä ei myöskään ostettu 50 muuta opiskelijaa.

body_monalisa.jpg Älä ole kaveri, joka yrittää antaa tämän pois omasta alkuperäisestä työstäsi.

Bottom Line

 • Sinun pitäisi saada college -essee -apua sekä editoinnissa että oikolukussa
  • Hyvä toimittaja esittää kysymyksiä ideastasi, logiikastasi ja rakenteestasi ja osoittaa paikkoja, joissa tarvitaan selkeyttä
  • Hyvä toimittaja ei ehdottomasti vastaa näihin kysymyksiin, antaa sinulle omia ideoita tai kirjoittaa esseen tai esseen osia sinulle
  • Hyvä oikolukija löytää kirjoitusvirheet ja tarkistaa muotoilun
 • Korkeakoulut haluavat kovasti nähdä autenttisen itsesi (ideasi, oivalluksesi, kirjoituskykysi ja tyylisi) sivulla
  • Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että kevyt muokkaus ja oikoluku on tarpeen
 • Hae apua pääsy -esseestä:
  • Vanhemmat, opettajat, opas tai korkeakoulun neuvonantaja sekä ikätoverit tai sisarukset
  • Jos et voi kysyä mitään näistä, voit maksaa college-essee-avusta, mutta varo palveluja tai valmentajia, jotka muokkaavat sinua liikaa
  • Älä osta valmiita esseitä! Korkeakoulut voivat kertoa, ja se saa koko hakemuksesi kuulostamaan väärältä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset