Kaksosten kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

feature_moon

Illinoisin yliopiston keskimääräiset pisteet

Opiskeletko astrologiaa kuun merkkejä ja opit, että sinä tai joku läheisesi on Kaksoset? Ehkä olet edelleen hämmentynyt siitä, kuinka kuun merkit sopivat muuhun astrologiaan? Olemme täällä auttamassa! Lue tämä opas saadaksesi tietää mitä kuun merkit ovat astrologiassa ja kuinka voit löytää oman kuun merkin. Sitten sukellamme syvälle Kaksosten kuihin ja selitämme, kuinka tämä kuun merkki voi vaikuttaa kaikkeen siitä, miltä sinusta tuntuu itsestäsi rentoutumiseen. Lopuksi esittelemme yleiskatsauksen siitä, kuinka Gemini -kuuparit toimivat jokaisen auringon astrologian merkin kanssa.

Mitkä ovat kuun merkit astrologiassa?

Jopa astrologiaan perehtyvät ihmiset eivät ehkä tiedä paljon kuun merkeistä. Ne ovat paljon vähemmän tunnettuja ja vähemmän keskusteltuja kuin aurinkomerkisi. Voit määrittää aurinkomerkkisi syntymäpäiväsi perusteella ; Auringonmerkkejä (tunnetaan myös nimellä tähtimerkit) kutsutaan yleensä vain nimiksi. Joten jos olet syntynyt esimerkiksi 30. elokuuta, aurinkomerkisi on a Neitsyt ja kerrot todennäköisesti ihmisille, että olet Neitsyt, kun sinulta kysytään merkistäsi. Jokainen aurinkomerkki kestää noin kuukauden, vaikka kuukaudet eivät vastaa täydellisesti tavallista gregoriaanista kalenteria, jota suurin osa maailmasta käyttää.Kuun merkit (joita joskus kutsutaan syntymäkuun merkkiksi) ovat hieman hankalampia . Ne viittaavat asemaan, jonka kuu oli taivaalla syntymähetkellä. Päinvastoin kuin aurinko, joka kulkee jokaisen horoskooppimerkin läpi kerran vuodessa, kuu liikkuu nopeammin ja kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran kuukausi. Tämä tarkoittaa, että kuu siirtyy eri horoskooppimerkkeihin 2–2,5 päivän välein. Siksi, jotta tiedät astrologian kuun merkin täysin luottavaisesti, sinun on tiedettävä syntymäaikasi (vaikka tietäen vain aamulla/iltapäivällä/illalla voidaan käyttää ripaus) sekä syntymäkaupunkisi. Kuu voi olla yhdessä asennossa aamulla ja siirtyä toiseen asentoon, joka asettaa sen eri merkkiin illalla. Kun sinulla on nämä tiedot, voit oppia horoskooppi kuun merkin täältä .

Jos sinulla on Kaksoset -kuun merkki (joskus kutsutaan Kuuksi 3. talossa), se tarkoittaa, että syntymähetkellä kuu oli Kaksosten asennossa. Tämä voi vaikuttaa melkoisesti persoonallisuuteesi, vaikka kuunmerkeistä ei puhuta läheskään yhtä laajalti kuin aurinkomerkkejä.

Kuun merkin tunteminen auttaa sinua oppimaan lisää sisäisestä itsestäsi. Aurinkomerkkisi keskittyy enemmän siihen, miltä näytät muille ja mitä haluat olla (esim. Persoonallisuutesi, miten olet vuorovaikutuksessa ryhmien kanssa, tulevaisuuden tavoitteet jne.) kuun merkki keskittyy enemmän sisäisiin, yksityisiin ominaisuuksiin. Voit opiskella sitä oppiaksesi lisää tunne -energiastasi, luonnollisista vaistoistasi, yhteisistä ahdistuksistasi, piilotetuista pelkoistasi ja siitä, mitä tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi maailmassa. Kuun merkki vaikuttaa siihen, miten olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa (etenkin lähisuhteissa), miten näet maailman ja miltä sinusta tuntuu.

Kuu Gemini -persoonallisuuden ominaisuuksissa

Mitä kuu tarkoittaa Kaksosissa? Jos sinulla on Kaksoset -kuun merkki, se tarkoittaa, että sinulla voi olla myös Kaksoset -ominaisuuksia aurinkomerkkisi antamien ominaisuuksien lisäksi. Täältä voit oppia kaiken Geminisistä , mutta tässä osiossa keskustelemme erityisesti siitä, miten Kaksosten kuun merkki vaikuttaa sinuun, toisin kuin Kaksosten aurinkomerkki. Kuun merkit vaikuttavat ensisijaisesti sisäiseen, yksityiseen itseen sekä lähisuhteisiin, joten keskitymme siihen.

Kaksosten kuun merkki: Kuinka näet itsesi

Kaksoset ovat luonnollisesti onnellisia ja heillä on korkea itseluottamus, mutta he kokevat usein tarpeen tehdä vaikutuksen muihin. Osoittamalla älykkyytesi, julkaisemalla kuvia eksoottisesta lomasta sosiaalisessa mediassa tai varmistamalla, että osallistut aina kuumimpiin juhliin, Kaksosten mielestä heidän on oltava viileitä ja jännittäviä ollakseen kelvollisia. Toiset luonnehtivat sinua ihailevasti 'mielenkiintoisimmaksi henkilöksi huoneessa', mutta tämä kohteliaisuus voi alkaa tuntua taakalta, kun taistelet aina olemaan kiehtova.

Kaksoset ovat myös usein alttiita usein mielialan muutoksille, joten saatat joutua ymmärtämään, miltä sinusta tuntuu. Yhtenä hetkenä saatat ratsastaa korkealla kohteliaisuudella tai suurella energialla ryhmässä, ja seuraavana voittaa huoli siitä, että et täytä mahdollisuuksiasi.

Kaksoset Kuun merkki: Pelot

Syvä ikävystymisen pelko on yleisin pelko. Kaksoset pelkäävät pysähtyneisyyttä ja uupumusta, joten he yrittävät aina pistää elämäänsä uutta, olipa kyse sitten uusista harrastuksista, ostoista, ystävistä tai heitteistä. Kaksoset kuut ajattelevat, että jos he eivät liiku jatkuvasti eteenpäin, he ovat loukussa ja he voivat uupua yrittäessään välttää tätä pelkoa. Se voi myös tehdä heistä erittäin päättämättömiä tärkeän päätöksen tekemisessä. Nämä ihmiset pelkäävät, etteivät tee parasta valintaa. Ei muutos itsessään pelota sinua (olet taitava siinä), vaan pelko olla elämättä parasta elämääsi. Nämä pelot jättävät Gemini -kuut erityisen alttiiksi ahdistukselle, ja he voivat kärsiä hermostuneesta, levottomasta energiasta.

Kaksosten kuun merkki: mukavuudet

Toisin kuin monet muut merkit, Kaksoset eivät rentoudu asettumalla katsomaan suosikkielokuvaa kulholla jäätelöä. Se, mikä saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi, on tieto siitä, että he ovat hyvin pidettyjä ja hyödyntävät parhaiten elämäänsä. Jos Kaksosten kuu etsii mukavuutta, he keräävät suuren joukon ystäviä yhteen, alkavat suunnitella uutta lomaa tai hankkivat uuden harrastuksen, jota he haluavat kokeilla. Uusi ja jännittävä on todella lohduttavaa Kaksosille, koska siitä he nauttivat eniten elämässään. Koska he rakastavat olla muiden ympärillä, he pyytävät usein ystäviä liittymään näihin uusiin pyrkimyksiin.

Kaksoset Kuun merkki: Kuinka näet läheiset suhteet

Ihmiset rakastavat sinua älykkyydestäsi, ystävällisyydestäsi ja hauskanpitoistasi, mutta sinulla on vaikeuksia avata itsesi täysin heille. Kaksoset usein rinnastaa läheiset suhteet, erityisesti romanttiset suhteet, loukkuun jäämiseen. He haluavat vapauden tehdä omia valintojaan ja sanella omaa elämäänsä, ja he ovat huolissaan siitä, että ihmisten lähelle pääseminen voi sumentaa heidän näkemyksensä.

Tämän seurauksena Gemini -kuut ovat erittäin houkuttelevia ja ystävällisiä, mutta he antavat harvoin ihmisten tietää todellisen itsensä. Tämä johtuu myös piilotetusta uskomuksesta, että heidän on ryhdyttävä tekoon ja näytettävä mielenkiintoisemmalta/älykkäämmältä/jännittävämmältä kuin ne todellisuudessa ovat. Kaksoset pelkäävät, että ihmiset pitävät todellista itseään tylsänä ja pettymyksenä, joten he ovat harvoin haavoittuvia ja täysin avoimia muiden kanssa. Tämä johtaa siihen, että Gemini -kuilla on suuria piirejä ihailevista tuttavista ja lukuisia satunnaisia ​​suhteita, mutta hyvin harvoja todellisia ystävyyssuhteita tai vakavia suhteita.

Kaksosten kuun merkki: Kuinka näet maailman

Olitpa kuu kaksosmiehessä tai kaksoskuun nainen, näet maailman todennäköisesti upeana paikkana, täynnä loputtomia mahdollisuuksia. Siinä on paljon rakastettavaa; Ongelma tulee, kun päätetään, mihin suuntaan mennä. Kaikki nämä vaihtoehdot voivat tuntua ylivoimaisilta ajoittain, kun yrität päättää, mikä on sinulle parhaiten sopivaa, ja silloin ahdistus voi hiipiä. Kaksoset haluavat vain kokea mahdollisimman paljon maailmaa! Se tarkoittaa vierailua jokaisessa paikassa, jokaisen uuden ruoan kokeilemista, jokaisen ihmisen tapaamista. Taivas on todellakin tämän merkin raja.

body_eclipseAurinkoparit Kaksosien kuun merkkien kanssa

Jos olet koskaan lukenut aurinkomerkkisi ominaisuuksista ja tuntenut, että se ei kuvaa sinua hyvin, se voi johtua siitä, ettet ota huomioon kuun merkkiäsi. Aurinkomerkisi hallitsee yleensä persoonallisuuttasi, mutta myös kuumerkilläsi on vaikutusta. Alla on lyhyet persoonallisuuskatsaukset jokaisesta aurinkomerkistä, joka on yhdistetty Kaksosien kuun kanssa. Joten jos olet syntynyt 4. joulukuuta ja oppinut, että kaksosissa oli kuu syntymäsi aikana, katso Jousimies -aurinko + Kaksoset -kuunmerkki saadaksesi lisätietoja siitä, mitä astrologia sanoo sinusta.

joiden kanssa Jousimies tulee toimeen

Oinas Aurinko + Kaksoset Kuu

Tämä merkkien pariliitos on vahvasti optimistinen ja voi tulla toimeen käytännössä kenen tahansa kanssa. He ovat puolueen elämää ja heidät kutsutaan aina istumaan suositun pöydän ääreen. Kuitenkin, koska sekä Oinas että Kaksoset rakastavat adrenaliinia, he voivat tulla holtittomiksi ja joutua tilanteisiin, jotka ovat suoraan sanottuna vaarallisia.

Taurus Sun + Gemini Moon

Taureanit ovat hyvin vastenmielisiä muutoksille, mutta Kaksoset menestyvät niissä. Tämä tarkoittaa, että täällä voi olla jonkin verran sisäistä sekasortoa. Saatat huomata usein haaveilevasi suurten elämänmuutosten tekemisestä, mutta et koskaan voi seurata sitä. Molemmilla merkeillä on korkeat odotukset itselleen, joten tämä voi aiheuttaa paljon negatiivista itsepuhetta, jos et täytä odotuksiasi. Kun tulet kuitenkin paremmin persoonallisuuteesi, tämä merkkien yhdistäminen voi olla suuri vahvuus: voit tehdä älykkäitä muutoksia tarvittaessa, mutta ei useammin. Se on loistava tapa luoda elämä, johon olet erittäin tyytyväinen.

Gemini Sun + Gemini Moon

Kuten kaikki kaksinkertaiset auringon/kuun parit, Kaksoset aurinko ja kuu johtavat erittäin vahvat Gemini -ominaisuudet. Saatat kamppailla enemmän kuin useimmat kaksoset päätösten tekemisen ja sitoutumisen kanssa, mutta voit myös heittää itsesi uusiin kokemuksiin ja nauttia jokaisesta minuutista.

Syöpä Aurinko + Kaksoset Kuu

Ihmiset, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, voivat kamppailla, koska syövät ja kaksoset ovat vastakohtia. Molemmat merkit ovat usein emotionaalisesti kaukaisia ​​(vaikka syövät avautuvat pienille hyvin läheisten ystäviensä piireille). Kun syövällä on Kaksoset -kuun merkki, heillä voi olla erityisen vaikeaa avautua lähimpiin ihmisiin, vaikka he rakastavatkin niitä. Nämä ihmiset voivat olla sekä ahdistuneita että liian emotionaalisia, mutta he ovat myös syvästi huolehtivia ystäviä. Kun he ovat päättäneet olla haavoittuvampia, he löytävät monia ihmisiä, jotka hyväksyvät heidät mielellään.

Leo Sun + Gemini Moon

Ihmiset, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, ovat yleensä erittäin suosittuja ja ryhmiensä luonnollisia johtajia. Kaksosten itsenäisyysominaisuus voi myös auttaa tasapainottamaan leojen tarpeita. He päätyvät olemaan uskollisia, huolehtivia kumppaneita, jotka myös osaavat pitää hauskaa yksin.

Neitsyt Aurinko + Kaksoset Kuu

Neitsyt -aurinko ja Kaksoset -kuu aiheuttavat ihmisiä, jotka ovat erittäin älykkäitä, mutta myös erittäin tuomitsevia ja alttiita juorulle. Heillä on korkeat odotukset, ja he voivat halveksua ihmisiä, joiden mielestä he eivät täytä näitä odotuksia. Kaksosten vapaahenkinen putki voi kuitenkin auttaa Neitsyt helpottumaan. Tämä tarkoittaa, että tämä merkkipariliitos ei ole yhtä tiukka kuin muut Neitsyt.

Vaaka Sun + Gemini Moon

Hymiö, sosiaalinen ja erittäin huono tekemään päätöksiä. Sitä Vaaka -aurinko ja Kaksosten kuu saavat sinut. Nämä ihmiset kulkevat läpi elämän, hankkivat tonnia ystäviä ja pitävät hauskaa, mutta he voivat jäätyä, kun heidän on tehtävä tärkeä valinta. Onneksi heidän arvostelukykynsä on yleensä hyvä, joten he voivat palata tekemään sen, mitä parhaiten osaavat: nauttia elämästä.

Skorpioni Aurinko + Kaksoset Kuu

Vaikka se ei ehkä näytä siltä ensi silmäyksellä, tämä voi todella olla loistava paritus. Kaksosten kuu voi auttaa pehmentämään joitain Skorpionin ongelmallisempia ominaisuuksia, kuten tarpeellisuutta ja kostonhimoa, ja Skorpionin rakkaus läheisiin ihmissuhteisiin auttaa estämään Kaksosten lentämisen toistuvana ongelmana.

Jousimies Aurinko + Kaksoset Kuu

Jousimies ja Kaksoset yhdistävät monia yhtäläisyyksiä, hyvässä tai pahassa. Tämä merkkien pariliitos johtaa usein ihmisiin, jotka ovat erittäin älykkäitä, hyvin vastenmielisiä lähisuhteita kohtaan ja melko holtittomia. Ihmiset todella pitävät sekä Jousimiehistä että Kaksosista, mutta kumpikaan merkki ei ole hyvä päästää toiset lähelle. Yhdessä heidän paholaisensa saattaa välittää asenteesta he voivat päätyä yksinäisiin kapinallisiin, jos he eivät pysähdy arvioimaan, kuinka he haluavat elämänsä menevän ja kenen kanssa he haluavat jakaa sen.

Kauris Aurinko + Kaksoset Kuu

Sekä Kauris että Kaksoset ovat älykkäitä ja tavoittavat tähtiä, joten tämä on a erittäin kunnianhimoinen merkkipari. Kaksosten kuu voi myös antaa super-vakavan Kauris-persoonallisuuden keventyä hieman ja pitää hauskaa. Nämä ihmiset ovat yleensä edelleen vakavia ja sitoutuneita tavoitteidensa saavuttamiseen, mutta he voivat myös lähteä töistä aikaisin viettääkseen aikaa ystävien kanssa.

Vesimies Aurinko + Kaksoset Kuu

Ihmisillä, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, on paljon ajatuksia heidän päässään, mutta se toimii yleensä hyvin. Vesimiehet ovat tunnetusti impulsiivisia, mutta Kaksosten päättämättömyys voi auttaa heitä täällä saamalla heidät hidastamaan ja ajattelemaan asioita. Tämä paritus rakastaa uusien asioiden kokeilua, ja vaikka Vesimiehiä voidaan joskus pitää erittäin epäkeskeisinä/omituisina, Kaksosten suosio auttaa ihmisiä näkemään pinnalliset erot ja ystävystymään heidän kanssaan.

Kalat Aurinko + Kaksoset Kuu

Gemini -kuu voi todella auttaa Kalat ulos. Kalat voivat nojata kohti pessimismiä, ja heidät tunnetaan hieman mielialaltaan ja kyyneleille alttiina. Kaksosten optimismi voi auttaa heitä säätelemään tunteitaan ja yleensä näkemään positiivisemmin elämästä. Se voi myös auttaa heitä olemaan liian kireitä ystävien ja kumppaneiden kanssa, koska heillä on osa Gemini -itsenäisyysputkesta (ilman Gemini -sitoutumisongelmia).

vartalo-kaksois-taivaallinen

Yhteenveto: Kuu kaksosissa

Kuun merkki on merkki siitä, että kuu oli syntymähetkellä. Aurinkomerkit ovat paljon suositumpia ja niihin viitataan, kun ihmiset yleensä keskustelevat astrologisista merkeistä, mutta kuun merkit ovat avainasemassa todellisen persoonallisuutesi tuntemisessa. Kuun merkki vaikuttaa yksityisyyteesi, ja se voi auttaa sinua ymmärtämään tavoitteesi, pelkosi ja mukavuutesi. Ihmisillä, joilla on Kaksoset -kuun merkki, on myönteinen maailmankuva, mutta he voivat taistella ahdistuksen, päättämättömyyden ja riittämättömyyden kanssa. Tämä voi johtaa siihen, että heillä on vaikeuksia avautua ihmisille, sitoutua ihmisiin ja projekteihin ja näyttää joskus epäkypsältä. Ymmärtäminen, kuinka aurinkomerkki ja kuun merkki toimivat yhdessä, antaa sinulle syvemmän kuvan persoonallisuudestasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.