Gemini-yhteensopivuus: Löydä paras ottelu

ominaisuus-kaksoset-tähdistö

Kaksoset ovat monimutkaisia, mutta jos annat heille mahdollisuuden, löydät Geminisistä energisen ja pirteän kumppanin tai ystävän.

Mutta se ei tarkoita, että Kaksoset tekisivät loistavia kumppaneita kaikille. Voit vastata kaikkiin kysymyksiisi siitä, mitkä tähtimerkit ovat yhteensopivia Kaksosien kanssa, hyvin:  • Kuvaile Gemini-tähtimerkin ydinpiirteitä
  • Vastaa kysymykseen, kenen kanssa Gemini on yhteensopiva? kuvaamalla piirteet, jotka tekevät hyvän ottelun (ja ei-niin-hyvän ottelun) Geminien kanssa
  • Sijoita Gemini-yhteensopivat merkit vähiten yhteensopivista
  • Tarjoa kolme avainkokoa Geminisille

Joten kenen kanssa Kaksoset ovat parhaiten yhteensopivia? Otetaan selvää!

ruumis-kaksoset-taivaallinen

Joitakin merkittävimpiä Gemini-piirteitä ovat chattiness, uteliaisuus ja ahdistuneisuus.

Gemini-ydinpiirteet

Kaksosia (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta) hallitsee elohopea-planeetta, joka on nimetty jumalien Rooman lähettilääksi. Samoin kuin heidän nimimerkkinsä, Kaksoset voidaan todennäköisesti löytää ja tietää lähentämällä uusia ideoita, kokemuksia ja taitoja. Gemini on sopeutuva, utelias ja innokas pitämään suuren joukon ystäviä ja tuttavia jakamaan kaiken oppimansa kanssa.

Ihmissuhteissa Kaksoset ovat lempeä ja ennakkoluuloton. Ilman hallitsevan Gemini-elementin ei pitäisi olla mikään yllätys tämä tähtimerkki on yleensä leikkisä ja seikkailunhaluinen rakkaudessa. Gemini on myös intohimoinen, luova kumppani, joka on avoin kokeilemaan uusia asioita. Kaksosien kumppani löytää taitavan kommunikaattorin, uskollisen ystävän ja seikkailunhaluisen kumppanin tästä tähtimerkistä.

Kun Kaksoset eivät ole hyvässä paikassa, heillä on taipumus olla ahdistuneita ja hämmentyneitä, pysty keskittymään tärkeisiin tehtäviin ja ylläpitämään tuottavuutta. Heillä on taipumus liikaa kommunikoida, joten stressaantunut tai järkyttynyt Kaksoset voivat joskus hukuttaa ystävänsä ja kumppaninsa tunteilla ja ajatteluilla. Ahdistunut Kaksoset voivat myös hoitaa hylkäämisen pelkoa, mikä voi tehdä heistä sosiaalisesti tarttuvia tai tarvitsevia.

Kaksoset haluavat pitää vaihtoehtonsa avoimina elämässä, joten jos sinulla on mahdollisimman paljon ystäviä, taloudellisia resursseja ja sosiaalisia sitoumuksia, heistä voi tuntua, että maailma on heidän osterinsa. Tämän tähtimerkin toistamista ja rutiinia on vältettävä hinnalla millä hyvänsä. Joten jos olet henkilö, joka tykkää tehdä samoja asioita samalla tavalla, Kaksoset eivät tule olemaan hyvä ottelu sinulle!

Tästä mahtavasta, hassusta merkistä on paljon enemmän opittavaa. Muista tutustua täydelliseen Geminis-oppaaseen kaikista tiedoista!

ruumis-nainen-kysymysmerkit

Mikä tekee kaksosille hyvän ottelun?

Jos kysyt itseltäsi, mihin Gemini on yhteensopiva? älä huoli. Hyvin kattaa viisi tärkeintä ominaisuutta, joita kaksoset etsivät hyvältä kumppanilta.

suurempi kuin pienempi kuin esimerkit

Piirre 1: Inkusiivisuus

Kaksoset ovat kyllästymättömästi uteliaita, etsiessään jatkuvasti uusia ideoita, sisältöä, ystävyyssuhteita ja kokemuksia. Romanttisessa kumppanissa Kaksoset tarvitsevat ajattelijaa : joku, joka aikoo myötävaikuttaa Kaksosten pyrkimyksiin elää elämää, joka on täynnä yllättäviä käänteitä.

Koska Gemini on myös erinomainen kommunikaattori, heidän täytyy olla jonkun kanssa, joka tuo paljon uutta sisältöä pöydälle. Jos et ole siellä näkemässä ja tekemässä uusia asioita, joista voit puhua ja jakaa, niin et pidä tämän tähtimerkin huomiota liian kauan.

Ominaisuus 2: Jännitystä

Kaksoset eivät ole kodeja: Kaksoset levittävät siipensä ja lentävät mihin tahansa tuulet vievät. Mikään seikkailu ei ole liian pelottava Kaksosille , ja he haluavat kumppanin, jolla on kyky ottaa jokapäiväistä elämää ja muuttaa siitä jotain jännittävää.

Tämä tarkoittaa sitä, että Kaksoset etsivät paitsi henkilöä, joka merkitsee matkoja ja etsintöjä, he etsivät myös jotakuta, joka heijastaa innostustaan ​​löytää seikkailu arkipäiväisestä ja tehdä siitä jotain maagista. Toisin sanoen, Kaksoset etsivät ihmisiä, jotka voivat tehdä kaiken hauskaa ja mielenkiintoista!

Ominaisuus 3: Monipuolisuus

Kaksoset stereotypoidaan kaksisuuntaisiksi ja kaksinaisiksi, mutta todellisuudessa he ovat vain sosiaalisia kameleontteja. Kaksoset ovat lahjakkaita sekoittumaan erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin ja ryhmiin, mikä tekee niistä suosittuja ja miellyttäviä. Gemini-tasolle pysymisen kannalta tämän tähtimerkin tärkeän muun on oltava yhtä monipuolinen.

Kaksosille monipuolisuus ei tarkoita vain mahdollisuutta seurustella juhliin. Kyse on myös henkisestä monipuolisuudesta. A Gemini-kumppanilla on oltava laaja tietämys erilaisista taiteeseen, kulttuuriin ja politiikkaan liittyvistä aiheista ja käydä myös kiehtovia keskusteluja. Pohjimmiltaan, Kaksoset haluavat ystäviä ja kumppaneita, jotka ovat uteliaita ja halukkaita jakamaan uteliaisuuden muiden kanssa. Mitä enemmän alueita Gemini-kumppanilla on monipuolisuutta, sitä houkuttelevampi he ovat tähän tähtimerkkiin.

Ominaisuus 4: Seuranta

Kaksosten jatkuva räpyttely on resepti monille alkuille, mutta ei niin monelle lopputulokselle. Jos Kaksoset aikovat herättää elämäänsä näkemänsä innovatiiviset projektit, he tarvitsevat usein pariliitoksen kumppanin kanssa, jolla on seurantalahja.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaativammat ja yksityiskohtiin tähtäävät tähtimerkit voivat saada aikaan Kaksosille vankan 'vastakohdat houkuttelevan' ottelun. Päivän lopussa Gemini kuitenkin vastustaa sidontaa - jopa niiden hankkeiden kautta, jotka he itse aloittavat. T hänen tähtimerkkinsä painaa kohti ihmisiä, jotka voivat auttaa heitä keskittymään pakottamatta heitä toteuttamaan projekteja.

Johanneksen yliopiston postinumero

Ominaisuus 5: Extraversio

Kaksoset ovat erittäin sosiaalisia, ja he todennäköisesti houkuttelevat muita sosiaalisia perhosia. Gemini rakastaa lyödä kaupunkia ja käydä kiivaita keskusteluja kotona, kumppani, joka voi elää ekstroverttielämää, voi tuntea olonsa mukavammaksi suhteessa Kaksosiin.

Yksi Kaksosten suosituimmista keskusteluaiheista on ihmiset, paikat ja asiat, joita he tarkkailevat samalla kun he hyppäävät sosiaalisten kokoontumisten aikana. Kaksoset rakastavat lukita silmät ystävän tai kumppanin kanssa koko puolueelta ja jakaa tietävän hymyn. Nämä salaiset yhteydet, jopa ihmisten ja seikkailun keskellä, ovat avain suhteeseen Kaksosiin.

body-no-cancel-x

Kaikki eivät ole hyvä ottelu kaksosille. Tässä on piirteitä, joita Kaksosten tulisi välttää ystävissä ja kumppaneissa.

Mikä tekee huonon ottelun kaksosille?

Kun kysytään, kenen kanssa Gemini on yhteensopiva, on tärkeää ottaa huomioon Gemini-yhteensopivat merkit ei pitäisi hallussaan. Seuraavassa kuvataan viisi ominaisuutta, jotka luovat kivisen suhteen Kaksosiin.

Ominaisuus 1: Sitkeys

Kaksoset tarvitsevat heidän vapauttaan, ja takertuva kumppani saa heidät tuntemaan tukehtuneen. Tämä tähtimerkki on mukava tehdä omia juttujaan, ja oleminen sellaisen kanssa, joka ei pysty toimimaan itsenäisesti, voi tehdä Kaksosista erittäin ahdistuneita.

Yleensä Kaksoset tarvitsevat joskus vain tilaa. Tämä pätee erityisesti tunteisiin. Kaksoset ovat avoimia jakamaan tunteitaan - ja kuuntelemaan myös kumppaninsa osuutta - mutta paine avautua voi saada Kaksoset työntämään kumppaninsa pois. On parasta antaa kaksosille hengittää, kun he sitä tarvitsevat, ja tietää, että jos he todella ovat sinussa, he palaavat tarpeeksi pian.

Ominaisuus 2: Epärehellisyys

Ei ole mikään salaisuus, että Kaksosilla voi joskus olla affiniteetti fiboon tai kahteen. Tämä voi olla vahingollista suhteessa - etenkin uudessa Kaksoset hyötyvät suuresti kumppanista, jonka totuudenmukaisuus on korkea.

Kahden totuutta taivuttavan rakastajan kytkeminen on resepti sydänsärkyyn: jatkuvat kouristukset ja luottamuksen heikentyminen ovat vain kaksi monista seurauksista, joita tästä dynamiikasta voi seurata. Sen sijaan, kumppani, joka voi työntää taaksepäin (järkevästi, koska kaksoset eivät reagoi hyvin vesilaitoksiin) Geminiin puolitotuuksien suhteen, auttaa Kaksosia olemaan paras versio itsestään . Lisäbonuksena rehellinen kumppani säästää suhdetta laskeutumasta pieniin ryöstöihin.

Ominaisuus 3: Perinteisyys

Toinen asia, jota Kaksoset eivät halua sitoa? Yleissopimukset.

Konservatiivisempi kumppani voi saada Kaksoset tuntemaan rakenteiden ja sääntöjen nyrkkeilyn . Kaksosten jatkuva kuulustelu kaikesta perinteisestä voi ajaa kumppaneita, jotka rakastavat vakautta ja rakennetta, hieman hulluksi.

Kaksosten levottomuus ja jano monimuotoisuuteen eivät sovi tavanomaiseen muottiin, jossa jotkut tähtimerkit menestyvät. Avoimempi kumppani saa Kaksoset tuntemaan voivansa ilmaista mielipiteensä, esitä kysymyksiä ja tutki tietäen, että heillä on suhde, joka rakentuu empatiaan, joka odottaa heitä kotona.

Ominaisuus 4: Voimakkaat tunteet

Kaksosilla on taipumusta taistella tunteiden jakamisen suhteen ja kumppanit, jotka ovat tunnepitoisempia, voivat tehdä kaksosista epämukavan. Kaksoset ovat yleensä emotionaalisesti kauempana, mikä voi tehdä emotionaalisemmasta kumppanista toisen arvaamaan siteensä vahvuuden.

Valitettavasti mitä emotionaalisempana Kaksosien kumppani saa, sitä kylmemmäksi tämä Air-merkki tulee. Kumppani, joka voi pitää tauon kerätäksesi itsensä, palata sitten takaisin ja vedota Kaksosten älyyn ja järkeen puhuu tämän tähtimerkin kieltä.

Ominaisuus 5: Läheisyyden vastustaminen

Siitä asti kun Gemini ei ole aivan emotionaalisen läheisyyden asiantuntija, kumppani, joka jakaa tämän taistelun, ei ole hyvä ottelu Kaksosille. Kun kaksi emotionaalisesti vartioitua ihmistä kokoontuu yhteen, voi olla todella vaikeaa siirtyä suhteiden pinnallisen vaiheen ohi.

Siksi kaksoset tarvitsevat ystäviä ja kumppaneita, jotka saavat Kaksoset tuntemaan olevansa itsensä. Samaan aikaan, tämän kumppanin on oltava halukas jakamaan sisäinen maailma kaksosille hitaasti. Asteittainen avautuminen Kaksosille auttaa heitä tuntemaan itsensä vähemmän hukkuneiksi tunteistasi, ja se voi auttaa Kaksoset avautumaan myös enemmän prosessissa.

kehon astrologia-kaavio

Gemini-yhteensopivat merkit: korkea, keskitaso ja matala

Mikä tekee Kaksosista parhaan ottelun, riippuu enimmäkseen henkilön persoonallisuuden tyypistä, tottumuksista ja arvoista. Alla, erittelemme, millä tähtimerkillä on korkea, keskitaso ja heikko yhteensopivuus perustuu heidän kykyynsä solmia romanttisia kumppanuuksia, ystävyyssuhteita ja kommunikoida hyvin.

Kirjaudu pariksi Yleinen yhteensopivuus Rakkaus Ystävyys Viestintä
Kaksoset Keskitaso Keskitaso Keskitaso Korkea
Syöpä Matala Matala Matala Matala
Leo Korkea Korkea Korkea Korkea
Neitsyt Keskitaso Keskitaso Keskitaso Korkea
Vaaka Korkea Korkea Korkea Korkea
Skorpioni Matala Matala Keskitaso Matala
Jousimies Keskitaso Korkea Keskitaso Keskitaso
Kauris Matala Matala Matala Keskitaso
Vesimies Korkea Korkea Korkea Keskitaso
kalastaa Matala Keskitaso Matala Matala
Oinas Korkea Korkea Korkea Korkea
Härkä Keskitaso Korkea Keskitaso Matala

Seuraavaksi vastaamme kysymykseen, kenen kanssa Gemini on yhteensopiva? kuvaamalla matalan, keskitason ja korkean Gemini-yhteensopivat merkit.

ruumis-rakkaus-palapeli-sydämet

Näiden merkkien on tarkoitus olla vahvoja, rakastavia suhteita kaksosiin.

Yhteensopivuus korkeaan kaksosiin: Oinas, leijona, vaaka, Vesimies

Jos haluat vastata kysymykseen, 'Kenen kanssa Kaksoset ovat parhaiten yhteensopivia?', Katso enää Oinas , Leo , Vaaka ja Vesimies . Näillä neljällä merkillä on korkea Gemini-yhteensopivuus!

Kaksoset ja Oinas

Oinas ja Kaksoset löytävät jännitystä tavoittelevan, energistä ja lähtevän kumppanin keskenään . Tässä suhteessa on paljon voimakkuutta, ja Kaksoset tuntevat välittömän yhteyden Oinasiin, jolla on kunnioitukseen rakentuvan suhteen vaikutteet. Kaksoset kunnioittavat myös Oinasin rohkeaa päätöksentekoa ja halukkuutta mennä mihin tahansa seikkailuelämään heittää heitä!

Missä näiden kahden merkin on oltava varovainen, on molemminpuolinen taipumus koskaan sanoa ei heidän hetkellisille toiveilleen. Niin sanottu ajattelu ennen hyppäämistä on ratkaisevaa Oinas-Kaksos-suhteessa, ja molempien on vastustettava halua toimia kiireellisesti konfliktien ilmetessä. Kun tämä pari on parhaimmillaan, Oinas ja Kaksoset ohjaavat energiansa mielekkäisiin projekteihin ja aktiviteetteihin, ja he työskentelevät oppimaan kärsivällisyyttä.

veden ominaislämpökapasiteetti

Kaksoset ja Leo

Leo- ja Kaksoset-pari on täynnä rajatonta energiaa ja rakastaa olla joukossa. Kaksosille Leo on sosiaalinen perhonen, joka ilmestyy ja näyttää heidän kanssaan hauskaa yötä! Nämä kaksi tähtimerkkiä ovat yleensä sekä miellyttäviä että suosittuja, joten heidän ei tarvitse työskennellä löytääkseen asioita. Nämä parit kutsutaan kaikkiin juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin, koska ne ovat niin energisiä ja viihdyttäviä.

Näillä kahdella on korkea karisma myös keskusteluosastolla, mutta Kaksoset voivat uupua, kun keskustelu kääntyy kohti Leon taipumusta puhua heikkenevästä epävarmuudesta. Leo ei halua, että häntä suljetaan, ja se ruiskuttaa nuolemaan haavojaan, kun Gemini muuttuu kylmäksi. Onnistuneen Leo-Gemini-suhteen saavuttamiseksi a Kaksosten on oltava halukkaita antamaan rohkaisua ja kiitosta parantaakseen leon itsetuntoa, ja leijonan on yritettävä olla ottamatta asioita niin henkilökohtaisesti.

Kaksoset ja Vaaka

Fellow Air allekirjoittaa Vaaka ja Kaksoset osuvat siihen ensimmäisestä tapaamisesta, joka tapahtui todennäköisesti taidenäyttelyssä, hienossa illallisessa tai nurkan takana olevassa hämärässä, omituisessa kirjakaupassa. Vaaka ja kaksoset ovat samanlaisia ​​älyllisiä temperamentteja ja kiinnostuksen kohteita, mikä tarkoittaa, että he ymmärtävät toisiaan perustasolla.

Mutta läheisyys voi olla ongelma näille kahdelle, ja molemmat pyrkivät vetäytymään, kun romanssi kääntyy kohti pitkäaikaista sitoutumista. Ne eivät myöskään ole hyviä itsepidätyksessä. Jos Vaaka haluaa hemmotella itseään epäterveellisillä tavoilla, Kaksoset eivät välttämättä pysäytä heitä ... ja päinvastoin . Jos Kaksoset ja Vaaka rakentavat läheisyyttä ilman haitallista ylimääräistä, tämä pariliitos voi olla maaginen.

Kaksoset ja Vesimies

Vesimies ja Kaksoset tekevät toisen erittäin yhteensopivan pariliitoksen. Flirttaileva, leikkisä ja kiihkeä, nämä kaksi yhdistävät yhteisen huumorintajun ja rakkauden popkulttuurianalyyseihin. He rakastavat myös hyvää esitystä riippumatta siitä, pidetäänkö teatterissa vai ovatko he näyttelyn tähtiä. Älä ole yllättynyt huomatessasi, että juhlatilaisuudessa tapaamasi Kaksoset-Vesimies-pariskunta käyttäytyy täysin eri tavalla, jos pidät hiljaista illallista heidän kanssaan. Heillä on taipumus sopeutua ympäristöönsä, mikä tekee niistä suuria toisilleen (ellei vähän hämmentävää kaikille muille).

Lahjakkaina kommunikaattoreina sekä Kaksoset että Vesimiehet joutuvat lopulta lopettamaan esiintymisensä ja jakamaan todellisen itsensä - merkittävä haaste molemmille. Sisäisen maailmansa paljastaminen tuntuu lopulliselta yksityisyyden hyökkäykseltä Vesimiehille ja Kaksosille, mutta jotta tämä pariliitos toimisi, molempien on laitettava pelkonsa syrjään ja otettava syöksy todelliseen läheisyyteen. Jos he päättävät tehdä niin, vaivannäkö on todennäköisesti sen arvoista: Kaksoset ja Vesimiehet ovat hyvin sopiva ottelu, mikä parasta, he tuntevat elävänsä kaiken parhaan ystävänsä kanssa.

vartalo-puhuminen-sohvat-keskustella-kommunikoida

Vaikka nämä merkit eivät sovi täydellisesti kaksosille, niillä voi olla hyvät suhteet kompromisseihin, viestintään ja ystävällisyyteen.

Medium Gemini -yhteensopivuus: Härkä, Kaksoset, Neitsyt, Jousimies

Härkä , Kaksoset , Neitsyt ja Jousimies yleensä keskitason yhteensopivuus Gemini kanssa. Näillä keskikokoisilla Gemini-yhteensopivilla merkeillä on ominaisuuksia, jotka sekä harrastavat että ovat ristiriidassa tyypillisen Gemini-persoonallisuuden kanssa.

Kaksoset ja Härkä

Kun Härkä muodostaa parin Geminiin kanssa, alkuperäinen fyysinen vetovoima on vahva. Mutta sen lisäksi näiden kumppanuuksien voi olla vaikea päästä todella seuraavalle tasolle . Härät ovat itsepäisiä kotikehoja, kun taas Kaksoset ovat paljon ekstroverttija ja joustavampia. Härän on helppo alkaa ajatella Gemini-kumppania sitoutumattomana suhteeseensa

Jos Kaksoset ja Härkä pystyvät istumaan ja hajauttamaan yksilölliset vahvuutensa, he voivat löytää toisesta täydentävän kumppanin . Härän seuranta ja yksityiskohtien katkaisu voivat yhdistää hyvin Geminiin suuren kuvan ajattelun ja luovuuden. Väitteissä Härän tulisi vastustaa kehotusta toimia kaiken tietoon, kun Kaksoset harjaavat mitä tahansa viitteitä siitä, että he olivat väärässä. Jos nämä kaksi pystyvät sopeutumaan toisen viestintätyyliin, asiat voivat kuitenkin onnistua.

Kaksoset ja kaksoset

Kaksoset-Kaksoset-pariliitokset tuovat usein esiin toistensa yhteisten persoonallisuuspiirteiden parhaat puolet. Gemini-monipuolisuus luo perustan joustavalle suhteelle, jossa on paljon tilaa itsenäiselle sosiaaliselle etsinnälle ja älyllisille harrastuksille. Päivän päätteeksi, Gemini-pari tulee mielellään tulemaan kotiin kumppanin luokse, joka on keskusteluaiheiden lähde, ideoita ja seikkailuja.

Jos tämä pariliitos on heikko, se on seurantaosastolla. Gemini-pariskunnan talo on yleensä täynnä sotkuisia keskeneräisiä projekteja, jotka kuohuttivat. Yksi asia, jota et ehkä löydä Gemini-Gemini-talosta? Pari itse, koska he ovat niin kiireisiä sosiaalisista velvoitteista, että he voivat kamppailla varata aikaa toisilleen. Tahallinen suunnittelu - vaikka se merkitsisikin ajan aikatauluttamista ystävän tai kumppanin kanssa kalenterissasi - on avain menestykseen.

Kaksoset ja Neitsyt

Neitsyt ja Kaksoset löytävät kiehtovia keskustelukumppaneita toisistaan. Molemmat elohopean hallitsemat nämä erittäin älykkäät tähtimerkit saattavat tuntua rakkaudelta aluksi vilkkaassa keskustelussa. Heillä ei ole haittaa törmätä (hyväntahtoisesti!) Ideoihinsa. Sanallinen sparraus on tämän kumppanuuden suosikki harrastus!

Mutta Neitsyt ja Kaksoset ovat kontrollifriikkejä, ja Neitsyen taipumus mikrohuoltoon ärsyttää vapaamielistä Kaksosta. Lisäksi Kaksosten ahdistus voi kuluttaa Neitsyttä, koska Neitsyt ovat erinomaisia ​​ongelmanratkaisijoita. Tästä huolimatta, jos nämä kaksi voivat elää toistensa omituisten pakkomielleiden kanssa ja oppivat luopumaan hallinnasta, he voivat tehdä tasapainoisen parin.

Kaksoset ja Jousimies

Jousimies ja Kaksoset ovat vastakkaisia ​​merkkejä, mutta heillä on yhteinen kiehtovuus kaikkeen aivoihin. Kaksoset tuovat kulttuuritietoa, ja Sag palvelee sosiaalista tietoisuutta ja filosofisia näkökulmia. Molemmat merkit vihaavat ikävystymistä, eikä kumpikaan todennäköisesti löydy viettämään iltaa kotona.

Jos Sagin pahamaineinen mieliala puhkeaa, Kaksoset voidaan lykätä, mutta nämä kaksi yleensä löytävät tavan sovittaa yhteen. Erilaisista luonteistaan ​​huolimatta Jousimiehet ja Kaksoset ovat rentoja parhaimmillaan. Heidän on vain tehtävä kovasti töitä tavatakseen keskelle , varsinkin kun on kyse emotionaalisesta saatavuudesta.

body-varoitus-merkki-huutomerkki

Jos olet Kaksoset, varo suhteita syöpiin, kaloihin, skorpioneihin ja kaurisiin. Joskus nämä ottelut eivät vain toimi.

Alhainen kaksosien yhteensopivuus: Syöpä, Kalat, Skorpioni, Kauris

On neljä tähtimerkkiä, joiden tiedetään olevan heikko Gemini-yhteensopivuus. Nämä neljä merkkiä ovat Syöpä , kalastaa , Skorpioni ja Kauris .

Kaksoset ja syöpä

Vaikka syöpä ja kaksoset rakastavat kerätä tietoa, heidän vastakkaiset temperamenttinsa saavat nämä kaksi kuumaan veteen. Yli suojaavat syövät rakastavat pysyä turvassa ja terveinä kotona, ja he voivat yrittää ketjuttaa jatkuvasti tien päällä olevat Kaksoset olohuoneen sohvalle. Kaksoset turhautuvat syövän takertuvuudesta, ja he saattavat hylätä syövän hoitavan syleilyn tavoilla, jotka johtavat loukkaantuneisiin tunteisiin.

Päivän päätteeksi Kaksoset ja Syöpä elävät elämää eri tasoissa - näiden kahden voi olla vaikea löytää yhteistä emotionaalista maastoa.

Kaksoset ja Kalat

Vesimerkkinä Kalojen täynnä olevat tunteet voivat olla uuvuttavia aivokemiaan. Jos Kaksosien emotionaalinen etäisyys saa Kalat tuntemaan olonsa epävarmaksi, Kalat voivat reagoida tarvehyökkäyksiin, jotka työntävät Kaksoset vielä kauemmas. Sekä Kalat että Kaksoset kokevat usein mielialan muutoksia, mikä voi saada kumppanit tuntemaan elävänsä oudosti emotionaalisessa pyörremyrskyssä.

Ainoa asia, joka voi pelastaa Kaksoset-Kalat-parin, on säälimätön rehellisyys ja halu omistaa, kun tehdään virhe.

Kaksoset ja Skorpioni

Skorpionit tunnetaan äärimmäisestä fyysisestä ja henkisestä voimakkuudestaan, mutta heidän kommunikointitaitonsa eivät välttämättä ole erittäin verbaalisten Kaksosten standardien mukaisia. Kaksosilla on taipumus löytää Skorpionin yleinen aura samanaikaisesti hämmentäväksi ja houkuttelevaksi. Kaksosten aiheuttama epävarmuus voi aiheuttaa tottumusta ollaan pimeässä romanttisen kiinnostuksen vetovoiman suhteen.

Tämä pariliitos on kokonaan osuma tai hukka, kun Gemini menee all-in Skorpionin monimutkaisuuden vuoksi tai Skorpionin väsymätön tarve henkiseen ja fyysiseen läheisyyteen kytkee sen kokonaan pois päältä.

on 1470 hyvä sat pisteet

Kaksoset ja Kauris

Pariskunta Kauris ja Kaksoset voivat olla vaikeita, koska ne ovat suunnilleen yhtä erilaisia ​​kuin mikä tahansa kaksi merkkiä voi olla. Kaksosten monipuolisuus ja tarve erilaisuuteen ovat ristiriidassa Kaurisin konservatiivisen, hitaasti menevän elämäntavan kanssa. Kauris omistautuu rutiiniin ja haluttomuus kaataa järjestelmää voi turhauttaa Kaksoset, mikä vaikeuttaa näiden kahden viettää mielekästä aikaa yhdessä.

Vaikka helmi ja korkki tuntevat usein alkuperäisen kipinän vastakohtien jälkeen tehdä houkuttelevat, heidän perustavanlaatuiset eroarvonsa estävät usein tämän parin muodostumisen.

Suuret takeaways kaksosille

Koodin murtaminen tähtimerkkisi yhteensopivuuteen rakkaudessa ja suhteissa voi olla jännitystä. Kun on kyse kaikesta, mitä olemme täällä käsitelleet Gemini-yhteensopivuudesta, on kuitenkin pidettävä mielessä joitain tärkeitä takeita.

# 1: Merkkisi ei ole kristallipallo

Kaikkia Kaksosia ei kiinnosta samat luonteenpiirteet! Muista: Kaksoset tunnetaan elohopeasta, ja ne ovat usein ristiriidassa sen kanssa, mitä heidän merkkinsä sanelee. Siksi on niin vaikeaa luonnehtia Kaksosia! Antaa sydämesi kertoa sinulle etsimäsi on paljon viisaampaa kuin sokeasti harjoittaa tiettyä persoonallisuustyyppiä horoskoopin perusteella.

# 2: omaksua yksilöllisyytesi

Kaksosilla on monia eri muotoja: kaksi ei ole täsmälleen samanlaisia, ja on täysin normaalia, että persoonallisuutesi värittää tähtimerkkisi profiilin viivojen ulkopuolella. Yksilölliset piirteet vaikuttavat siihen, mitä tarvitset kumppanissasi! Omien tarpeidesi mukaan saatat huomata, että olet yhteensopivampi perinteisen Kaurisin kanssa kuin lähtevä leo.

# 3: Kuuntele niin paljon kuin puhut

Kaksoset tunnetaan chatterboxeista, mutta joskus se tarkoittaa, että he käyttävät viestintätaitojaan vain yhteen suuntaan. Vaikka mielipiteiden, tunteiden ja ideoiden ilmaiseminen on aina hyvä, se voi olla ylivoimainen kumppanille. Ei ole väliä mikä kumppanisi merkki on, heidän täytyy tuntea myös kuulonsa ja ymmärryksensä. Joten varmista, että pidät korvat auki!

body-arrow-next-whats-next-steps

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.