Perus 6 Kalan ominaisuutta, selitetty

ominaisuus_kalat

Oletko syntynyt helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin? Sitten olet Kalat! Kalat -merkkiä edustaa kalapari ja se liittyy veden elementtiin. Kalat tunnetaan usein empaattisuudestaan, anteliaisuudestaan ​​ja tunteistaan, mutta tässä merkissä on paljon muutakin kuin silmä.

Tässä oppaassa selitämme, mitä Kalat ovat ja mitkä Kalan yhteiset piirteet-sekä hyvät että huonot-ovat. Käymme myös läpi, miten Kalat ovat vuorovaikutuksessa romanttisissa, platonisissa ja työsuhteissa, ja annamme neuvoja Kaloille ja niille, jotka tuntevat ne.Mikä on Kalat -merkki astrologiassa?

Päivämäärät: 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta Symboli: Pari kalaa, uimassa päästä häneen Planeetta: Neptunus Elementti: Vesi

Kalat on horoskooppikalenterin 12. ja viimeinen merkki. Sitä edustaa kalapari ja sitä hallitsee planeetta Neptunus (samoin kuin Jupiter). Kuten Skorpioni ja syöpä, Kalat ovat vesimerkki; kuitenkin, Kalat ovat tunnetusti yleensä rennompia ja miellyttävämpiä kuin muut vesikollegat. Kaikki vesimerkit ovat kuitenkin tunnettuja vahvoista tunteistaan ​​ja toisinaan ovat 'toiveikkaita'.

Kalat -persoonallisuudet tunnetaan yhtenä empaattisimmista horoskooppimerkkeistä ja he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että heidän ympärillään olevat ihmiset ovat onnellisia. He ovat myös taiteellisia ja käyttävät elävää mielikuvitustaan ​​keksimään ideoita, joita monet muut eivät haluaisi.

Nämä ystävälliset sielut voivat olla myös tuulisia, vaikka asiat eivät menekään haluamallaan tavalla, ja niiden antelias luonne saa heidät helposti hyödyntämään vähemmän epäitsekkäitä tyyppejä . Kalat voivat jopa sulkeutua emotionaalisesti, jos heitä on loukattu liian usein. Yleensä Kalat ovat kuitenkin myötätuntoisia, huomaavaisia ​​ja hyvin virittyneitä tunteisiinsa ja ympärillään olevien tunteisiin.

mikä on pienin piste näyttelyssä

Joitakin kuuluisia kaloja ovat Justin Bieber, Elizabeth Taylor, George Harrison ja Jack Kerouac.

6 parasta ja huonointa kalaa

Mitä ominaisuuksia Kala -persoonallisuudella on? Kuten kaikki merkit, heidän persoonallisuutensa on monimutkainen. Kalat tunnetaan uskomattoman luovina, empaattisina ja anteliaina, mutta ne voivat myös kärsiä siitä, että he ovat liian emotionaalisia, vaikuttavia ja suljettuja.

Positiiviset kalat

Mikä tekee Kalat niin upeiksi? Paljon asioita! Alla on kolme parasta Kala -ominaisuutta.

Luova

Kalat tunnetaan taiteellisimpana kaikista horoskooppimerkkeistä, ja he ilmaisevat usein luovuutensa jokapäiväisessä elämässä. Heillä on vahva mielikuvitus, ja heidän maineensa unelmoijina voivat auttaa heitä harrastuksissa, kuten taiteessa, musiikissa ja kirjoittamisessa. Logiikka ei sido heitä niin paljon kuin monet muut merkit, ja koska he ovat avoimia uusille ideoille, he voivat tutkia luovia keinoja, joita muut voivat jättää huomiotta tai hylätä epäkäytännöllisinä.

Empaattinen

Jos tarvitset olkapäätä itkemään tai kuuntelevaa korvaa, ei ole ketään parempaa kuin Kalat. Kalat ovat uskomattoman empaattisia ja sopusoinnussa muiden tunteiden kanssa. Jos he näkevät jonkun itkevän, he haluavat heti tietää, miten he voivat auttaa, ja he voivat jopa alkaa itkeä itsensä myötätunnosta.

Antelias

Kalat ovat erittäin anteliaita ja tunnetaan siitä, että ne asettavat toisten tarpeet omiensa edelle. Heille on tärkeää, että he välittävät ihmisistä ovat onnellisia, joten he tekevät kaikkensa tehdäkseen jotain ystävällistä tai auttaakseen teitä ongelmassanne, vaikka se joskus toisinaan tulee heidän onnensa kustannuksella.

pyöreä valkoinen pilleri, ei merkintöjä kummallakin puolella

body_piscessign

Kalan negatiiviset piirteet

Huolimatta runsaista positiivisista ominaisuuksistaan, Kalat ovat virheitä. Tässä on kolme yleisintä negatiivista Kalan ominaisuutta.

Liian emotionaalinen

Vaikka tunteidensa kanssa sopusointu voi auttaa Kalat suhtautumaan muihin, heidän tunteensa voivat joskus saada heistä paremman, mikä saa heidät olemaan liian emotionaalisia ja jopa mielialaisia. Ei ole harvinaista, että Kalat alkavat itkeä riidan aikana tai sulkeutuvat kokonaan. Lisäksi, kun he joutuvat negatiiviseen tunnelmaan, voi kestää kauan, ennen kuin Kalat pääsevät yli kaikesta, mikä heitä vaivaa, ja palaavat onnelliseksi. Kuten muutkin vesimerkit, Kalat tunnetaan pitämästä kaunaa.

Vaikuttava

Koska Kalat ovat molemmat hyvin idealistisia ja etsivät parasta muilta, he voivat usein olla liian luottamuksellisia ja heiluttaa niitä helposti . He ovat myös luonnollisia haaveilijoita, ja heidät voidaan helposti vakuuttaa pyrkimästä epäkäytännöllisiin tavoitteisiin tai ideoihin, vaikka muillekin on selvää, että heidän pitäisi mennä loogisemmalle tielle. Jos vakuuttavampi henkilö ehdottaa jotain, Kalat menevät usein sen mukana, koska he ovat erittäin optimistisia ja koska he haluavat säilyttää rauhan miellyttämällä.

kuinka kirjoittaa senttiä sekille

Suljettu

Vaikka Kalat käyttävät paljon vaivaa ihmisten hoitamiseksi Heillä on usein vaikeuksia hyväksyä muiden apua. Tämä johtuu osittain siitä, että he tuntevat itsensä usein väärin ymmärretyiksi tai että ihmiset eivät käytä aikaa ymmärtääkseen heitä samalla tavalla kuin he ymmärtävät muita. Lisäksi koska Kalat ovat niin luottamuksellisia ja anteliaita, niitä voidaan hyödyntää, ja heidän voi olla hyvin vaikeaa päästä yli siitä, että heitä kohdellaan huonosti. Jos he loukkaantuvat riittävän usein, Kalat voivat alkaa sulkeutua itsensä suojaamiseksi. Kalojen tunteet ovat jo riittävän vahvoja, eivätkä he tarvitse niitä leikkimään ihmisten kanssa, joilla ei ole heidän etujaan.

Kuinka Kalat -persoonallisuus hallitsee suhteita

Millaista on tietää Kalat? Kalat tunnetaan uskollisina ja syvästi huolehtivina riippumatta siitä, mikä heidän suhteensa toiseen henkilöön on. Näin Kalat ovat vuorovaikutuksessa romanttisissa suhteissa, perheen ja ystävien keskuudessa ja työssä.

Kalat ihmissuhteissa

Vaikka Kalat uskotaan yleensä romanttisimmin yhteensopiviksi Kauriin, Syöpään, Leoon ja Härkeen (ja vähiten yhteensopiva Kaksosten ja Jousimiehen kanssa), he voivat saada suhteen toimimaan lähes kaikkien kanssa, joista he välittävät.

Kalat putoavat nopeasti ja kovasti, ja he ovat suhteen alusta lähtien harkittuja ja omistautuneita kumppaneita. He pitävät parempana vakavia suhteita ja kun he tapaavat oikean henkilön, he haluavat tehdä asioista 'virallisia' varhain. Kalat ovat todellisia romantikkoja ja ajattelevat harkittuja yllätyksiä ja lahjoja osoittaakseen kuinka paljon he välittävät. Koska Kalat ovat niin virittyneitä muiden tunteisiin, he ovat uskomattoman huolehtivia kumppaneita ja tekevät käytännössä mitä tahansa varmistaakseen, että heidän rakastamansa henkilö tuntee huolenpitoa ja tukea.

Vaikka Kalat eivät koskaan odottaisi ulkoisesti samaa ponnistusta vastineeksi kumppaniltaan, he voivat tuntea itsensä loukkaantuneiksi ja hylätyiksi, jos he tuntevat olevansa laiminlyötyjä ajan myötä. Koska ne ovat niin emotionaalisia, Kalat voivat myös olla vaikeita käydä vaikeita keskusteluja, koska he voivat helposti hukkua tunteisiinsa ja voivat pitää kiinni havaituista loukkauksista pitkään . Heidän omistautumisensa ja tarve miellyttää kumppaniaan voivat kohdata myös tarpeensa toisinaan ja aiheuttaa itsenäisempiä tyyppejä tukehtumaan.

Kalat perheen ja ystävien kanssa

Kalat arvostavat ystäviä ja sukulaisia. He ovat hyvin perhekeskeisiä, ja he asettavat perheen etusijalle koko elämänsä ajan. He rakastavat perhejuhlia, joissa monet jäsenet kokoontuvat yhteen ja nauttivat toistensa seurasta.

Kalat ovat myös omistautuneita ystäviä, ja niillä on luonnollinen kuuntelu- ja empatiakyky, he toimivat usein ryhmän 'terapeutina' ja tarjoavat apua kaikille ystäville, jotka sitä tarvitsevat. Kuitenkin, koska Kalat haluavat olla mukana virran mukana ja heidän luontaisten ihmisten miellyttävien taipumustensa vuoksi, heidän persoonallisuudellaan voi usein olla vaikeuksia osoittaa, mitä he haluavat ystävyyssuhteissa, ja he saattavat huomata, että ihmiset, jotka näkevät heidät työntäjinä, hyödyntävät välittävää luonnettaan .

body_piscesconstellation

mikä on parhaiten yhteensopiva skorpionin kanssa

Kalat työpaikalla

Idealistisen ja vaikuttavan persoonallisuutensa ansiosta Kala -persoonallisuus ei aluksi näytä menestyvän työpaikalla. Ja on totta, että he voivat joskus jäädä kiinni omiin mielikuvituksiinsa ja jatkaa villiä ideoita sen sijaan, että istuisivat keskittyen arkipäiväisempiin tehtäviin, jotka on suoritettava. Tehtävät, jotka vaativat vahvoja loogisia taitoja ja/tai paljon toistoa, eivät tyypillisesti ole niitä, joita Kalat menestyvät.

Oikeissa olosuhteissa kuitenkin Kalan luonnolliset luovat kyvyt ja taito työskennellä muiden kanssa voivat antaa heidän loistaa työssä. He ovat usein suosittuja työtovereita, koska heillä on helppo luonne ja kyky tulla toimeen kaikkien kanssa.

Kalat menestyvät usein myös hyvin työskennellessään itselleen, koska heillä on enemmän vapautta jatkaa työtä ja voivat antaa luovuudelleen vapaan hallinnan.

Kalat saavat hyviä työpaikkoja, joissa välitetään toisista ja/tai keskitytään heidän luovuuteensa. Joitakin esimerkkejä ovat:

  • Sairaanhoitaja
  • Kirjailija
  • Opettaja
  • Valokuvaaja
  • Neuvonantaja
  • Fysioterapeutti
  • Graafinen suunnittelija

Vinkkejä Kalat

Jos olet Kalat, sinun on ensin selvitettävä, mitkä tyypillisistä Kala -ominaisuuksista koskevat sinua. Kenelläkään ei ole kaikkia merkkinsä piirteitä, joten jos sinulla ei ole yhtä tai useampaa yllä luetelluista, sinun ei tarvitse huolehtia siitä!

kuinka monta miljoonaa on miljardissa

Yleensä kuitenkin yksi suurimmista neuvoista Kalat ei saa antaa ihmisten hyödyntää sinua. Olet luonnollisesti välittävä henkilö, joka tekee lähes mitä tahansa läheisesi puolesta ja valitettavasti jotkut ihmiset yrittävät ottaa sinulta liikaa. Voit myös unohtaa omat tarpeesi yrittäessäsi tehdä muita onnellisiksi. Kun aiot tehdä jotain ystävällistä jonkun hyväksi, pidä tauko ja kysy itseltäsi, onko tämä todellakin sinun eduksesi. Muista, että tarpeesi ovat myös tärkeitä.

Pysähdys on hyvä neuvo Kalalle yleensä. Koska tunnet niin paljon tunteita, ne voivat joskus saada sinusta paremman, etenkin varautuneissa tilanteissa, kuten riidan aikana tai suhteen alussa. Kun otat askeleen taaksepäin ja hallitset tunteitasi, voit käsitellä vaikeita hetkiä paremmin ja jälleen kerran varmista, että teet parhaat päätökset onnesi puolesta. Puhuminen tasokkaista tunnuksistaan, kuten Kauris ja Vaaka, voivat auttaa sinua tuntemaan olosi varmaksi, että teet oikeita päätöksiä.

Ja muista myös käyttää vahvuuksiasi! Positiivinen Kalaominaisuuksiin kuuluu paljon luovuutta ja mielikuvitusta, ja voit tarkastella ongelmia ja mahdollisuuksia tavalla, jota muut merkit eivät voi. Älä anna näiden taitojen puhua, mutta varmista myös, että olet edelleen käytännöllinen työskennellessäsi tavoitteidesi suhteen.

Kuinka tulla toimeen Kalan kanssa

Kalat ovat yksi helpoimmista merkeistä tulla toimeen, koska he ovat niin halukkaita auttamaan muita ja menemään virran mukana. Vaikka olet juuri tavannut Kalat, he kuuntelevat mielellään kaikkea, mistä haluat puhua, ja tarjoavat neuvoja tai apua. On kuitenkin tärkeää muistaa, että Kalat voivat usein tuntea, että heidän tuntemansa ihmiset eivät vastusta palvelusta, joten muista myös kysyä heiltä itseltään. He saattavat olla aluksi haluttomia avautumaan, mutta ponnistelujasi arvostetaan syvästi.

Älä myöskään yllätä havaitessasi, että Kalat käyttävät sydäntään hihoissaan. He ovat merkki, joka on hyvin kosketuksissa tunteisiinsa, eivätkä pelkää ilmaista onneaan tai suruaan, kun he tuntevat niin.

Jos työskentelet Kalan kanssa, saatat joskus turhautua heidän epätodennäköisistä ideoistaan ​​tai mieluummin haaveilla ratkaisuista kuin ottaa pieniä askeleita eteenpäin. Kuitenkin, kun Kalat saavat jonkun auttamaan heitä, he ovat usein ahkeria ja huolehtivia työtovereita, tekevät kaikkensa varmistaakseen, että työpaikka toimii sujuvasti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset