Koko arvostelu: Stanfordin online-lukio

feature_guyoninternet.jpg

Jos luet tätä artikkelia, olet todennäköisesti kuullut Stanfordin online-lukio , mutta et ehkä tiedä siitä niin paljon. Tästä oppaasta löydät tietoa siitä, mikä Stanford Online High School on, kenelle se on tarkoitettu, sekä joitain osallistumisen etuja ja haittoja.

Mikä on Stanfordin online-lukio?

Stanfordin online-lukio tai Stanfordin OHS (aiemmin Stanfordin yliopiston lahjakkaiden nuorten online-lukion koulutusohjelma tai EPGY OHS) on Stanfordin yliopiston perustama akkreditoitu, itsenäinen koulu opiskelijoille seitsemännestä kahteentoista luokkaan.Kuten edellinen nimi viittaa, sen kohdeyleisö on lahjakkaita nuoria - ne, jotka ylittävät paljon enemmän kuin mitä heidän paikalliset koulunsa voivat tarjota. Opetussuunnitelma on erittäin tiukka tuon tehtävän mukaisesti: koulu tarjoaa suuren määrän nopeutettuja, AP- ja yliopistotasoisia kursseja.

Opiskelijoita on noin 650, joista 44% osallistuu kokopäiväisesti. Tarkoituksena on, että opiskelijat osallistuvat vähintään neljään vuoteen, vaikka säännöstä on poikkeuksia. Hintalappu ei ole mitään pilkkaa: 19 950 dollaria kokopäiväisestä ilmoittautumisesta.

Opetus on kaiken kaikkiaan huippuluokkaa: yli kahdella kolmasosalla Stanfordin OHS-opettajista on tohtorin tutkinnot, ja monet heistä ovat aiemmin opettaneet yliopiston professoreina.

Luokat ovat opiskelijoiden käytettävissä ympäri maailmaa, ja ne pidetään verkossa, virtuaaliluokassa reaaliajassa. Se on vähän kuin ryhmä Skype -istunto, vain enemmän ominaisuuksia (kuten elektronisesti nostamalla käsiä). Voit nähdä ja kuulla opettajan ja kytkeä oman mikrofonisi ja videosi päälle, kun on sinun vuorosi puhua luokalle. Voit myös lähettää muille luokan oppilaille viestin.

Stanford OHS tarjoaa opiskelijoilleen akateemista neuvontaa, neuvontaa ja korkeakouluopastusta. Siellä on myös joukko muita ominaisuuksia, jotka on esitetty joko verkossa tai henkilökohtaisesti. Tietyt akateemiset klubit ja koulun ulkopuoliset aktiviteetit järjestetään verkossa, kuten Ethics Bowl ja Tolkien & C.S. Lewis Club. Opiskelijoita kannustetaan myös hyödyntämään heille paikallisesti tarjottavia toimintoja, vaihtelemalla klubiurheilusta henkilökohtaisiin tapaamisiin muiden Stanford OHS -opiskeluun osallistuvien opiskelijoiden kanssa. Stanfordin kampuksella on kesällä jopa valinnainen kahden viikon henkilökohtainen istunto.

Opiskelijat voivat, kuten aiemmin mainitsin, käydä tunteja Stanford OHS: ssä kokopäiväisesti, tai he voivat ottaa tunteja osa-aikaisesti tai yhden kurssin perusteella. Tässä artikkelissa, tarkastelemme enimmäkseen kokopäiväisiä opiskelijoita jotka odottavat valmistuvan Stanfordin OHS-tutkinnosta.

body_mansurroundedbybooks.jpg

Ja 'kokopäiväinen' tarkoittaa tässä erittäin täysaikainen. Lisää siitä alla.

Kenelle Stanfordin online-lukio on tarkoitettu?

Stanfordin OHS-verkkosivuston mukaan koulu etsii 'älyllisesti uteliaita ja motivoituneita opiskelijoita joilla on ennätys saavutuksista luokassa ja sen ulkopuolella. ' Se on kaikki hyvin ja hyvä, mutta se on melko epämääräinen - katsotaanpa, mitä se tarkoittaa käytännössä.

halpoja valtion korkeakouluista

Hakijan hyväksymiseksi tai hylkäämiseksi Stanford OHS tarkastelee opiskelijan transkriptio, testitulokset, opettajien suositukset, työnäytteet ja henkilökohtaiset esseet sekä vanhempien kyselylomakkeet. Toisin sanoen, se on melkein kuin yliopistosovellus, ja koulu etsii samoja ominaisuuksia kuin korkeakoulut: halu, motivaatio ja taidot, jotka ovat välttämättömiä edistyneiden akateemisten henkilöiden menestymiseen säilyttäen samalla tasapainoisen henkilökohtaisen kehityksen. Tästä huolimatta, hyväksymisaste oli 70% jo vuonna 2011 New York Timesin verkkosivuston mukaan - kenties tulos koulun tuntemattomuudesta.

Stanfordin OHS: t erinomainen kokemus on osoitus houkuttelevasta opiskelijoiden tasosta. Erinomainen kokemus sisältää 2175 keskimääräisen SAT-pisteet ja 32,5 keskimääräisen ACT-pisteet luokan 2015 (vain 49 opiskelijaa). Puhumattakaan, 89% AP-kursseille osallistuneista opiskelijoista läpäisi kurssit 4 tai 5: llä. Toisin sanoen, Stanfordin OHS palvelee opiskelijoita, jotka ovat halukkaita ja valmiita tekemään työn, joka vaaditaan tulosten saamiseksi.

Opiskelijat osallistuvat Stanfordin OHS: ään monista syistä. Joillekin heidän asumistilanteensa on vaikeaa tai mahdotonta käydä tiili- ja laastilukiossa (yksi verkkosivuston opiskelija mainitsi asuvan asuntolaivassa keskellä merta). Toisilla on paikallinen lukio, joka ei sovi kunnolla - ehkä he kokevat kiusaamista tai muita sosiaalisia ongelmia. Monille on kysymys Stanfordin OHS: n tarjoamasta äärimmäisestä kurinalaisuudesta. Stanfordin OHS voi olla vastaus opiskelijoille, jotka haluavat todellisen haasteen.

Millaista on käydä Stanfordin online-lukiossa?

Jokainen Stanfordin OHS-opiskelija noudattaa hieman erilaista aikataulua. Luokat ovat seminaarityyliä, ja noin 15 opiskelijan ryhmät tapaavat kahdesti viikossa 75 minuutin ajan. Tästä säännöstä on muutama poikkeus; Esimerkiksi kielet tapaavat kolme kertaa viikossa. Kursseja tarjotaan missä tahansa klo 6.00–22.00. Tyynenmeren aikaa, eikä perjantaisin ole luokkaa.

Opiskelijoilta vaadittavan akateemisen työn tuntimäärä on suhteellisen vakaa. Lukio-opiskelijat osallistuvat keskimäärin viiteen luokkaan, joista kukin vaatii kahdeksan - kymmenen tuntia viikossa tuntien välillä käymisen, nauhoitettujen luentojen katsomisen ja useita tunteja luku- ja kirjoitustehtävien välillä. Keskimääräisen opiskelijan odotetaan tekevän 40-50 tuntia työtä viikossa. On myös asioita, kuten kokoontumiset ja kotihuone, joihin voi osallistua, vaikka ne eivät lisää merkittävästi työmäärää.

Kaikki luokat pidetään verkossa, kuten aiemmin mainittiin, ja opiskelijoiden on löydettävä hyväksytyt ammattilaiset valvomaan heidän testaustaan ​​henkilökohtaisesti. Jotkut opiskelijat kertovat sen tämän verkkokokemuksen vuoksi on vaikea saada aikaa keskustella luokkatovereiden kanssa koulun ulkopuolella, vaikka toivo on, että opiskelijat osallistuvat syvemmälle omiin yhteisöihinsä ratkaisemaan tämän sosiaalisen alijäämän.

helsinki.jpg

Kenellä on aikaa luoda ystävyyssuhteita, kun teet 50 tuntia koulutyötä viikossa?

Ammattilaiset Stanford OHS: stä

Stanfordin OHS tekee kaiken kaikkiaan erinomaisen työn jo tähtiä olevien opiskelijoiden valmistelu korkeakouluun. Muistatko aiemmin lainanneet testitulokset? He eivät ole huijaus. Luokat on suunniteltu luomaan korkeakoulu mahdollisimman lähelle, ja ne kattavat hyvin edistyneitä aiheita.

Koulu on joustava niille, jotka asuvat ympäri maailmaa tai jotka ovat kaukana koulusta, jolla on tiukat akateemiset vaihtoehdot. Jos asut keskellä metsää, se on hieno, kunhan sinulla on internetyhteys.

Koulu tarjoaa foorumi korkean suorituskyvyn opiskelijoille kerätä ja ruokkia toistensa taitoja ja inspiraatiota. 'Ylivoimaisesti yksi työterveyden ja työturvallisuuden tärkeimmistä näkökohdista', sanoo tuntematon arvostelija quora.com -sivustolla, on - muut työterveys- ja työturvallisuusasiakkaat! Jos olet älykkäin huoneessa, sinun on löytää toinen huone . OHS on mahtava vastaus puheluun ... ''

Läsnäolijat rakastavat koulua, ansaitsemalla arvosanat 4,9 / 5 useilla koululuokitussivustoilla vanhemmille ja opiskelijoille.

Miinukset Stanford OHS: stä

19 950 dollaria vuodessa kokopäiväinen opetus on kohtuutonta monille opiskelijoille. 4 150 dollaria vuodessa jopa yhden kurssin opetukset voivat olla ulottumattomissa. (Noin 15% opiskelijoista saa taloudellista tukea.)

Huolimatta koulun parhaisista ponnisteluista varmistaa, että oppilaat saavat sopivan sosiaalisen vuorovaikutuksen, tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että opiskelijat omistavat koululle noin 50 tuntia viikossa ja ovat vain vuorovaikutuksessa luokkatovereidensa kanssa verkossa. Sama anonyymi arvostelija, joka on lainattu edellä, sanoo: Minusta tuntuu, että hyödyllinen ja syvä sosiaalinen vuorovaikutus työterveys- ja työturvallisuuskysymyksissä on melko vaikeaa monille (ehkä useimmille) opiskelijoille, 'ja' Minusta tuntuu, että riittämättömät OHS-henkilöt (mukaan lukien minä, viime vuonna) pääsevät ulos tai harrastavat tai ovat vuorovaikutuksessa sosiaalisesti ... ''

Stanford OHS on myös tällä hetkellä koulu, jolla on heikko näkyvyys ja heikko tunnustus. Yksi opiskelija ilmaisi sen monet yliopistojen pääsyvaatijat olivat aluksi skeptisiä , vaikka käy myös ilmi, että tämä kohta oli hyvä keskustelun aloittaja.

Lopuksi, kurssit ovat erittäin tiukkoja, mikä voi lisätä paljon opiskelijan stressitasoa. Stanfordin työterveyshuollossa osallistuminen on monin tavoin kuin aloitan yliopiston aikaisin. Se on hieno tapa valmistautua, mutta menetät myös lukiokokemuksesi päivät, ja se tapahtuu vain kerran.

Onko Stanfordin online-lukio sinulle sopiva?

Stanford OHS on loistava vaihtoehto, jos olet ei pysty käymään tiili- ja laastilukiossa syistä, jotka vaihtelevat asumisjärjestelyistäsi vaikeuksiin liikkua paikallisen koulusi erikoisessa sosiaalisessa maailmassa.

Se voi myös olla loistava vaihtoehto jos haluat poikkeuksellisen tiukan kokemuksen valmistautua yliopiston vaatimuksiin. Jos IB ja AP eivät kuulosta tarpeeksi, Stanfordin OHS voi olla oikea tapa edetä.

Tästä huolimatta sinun on pidettävä hyvä sielunhakuistunto, ennen kuin haet Stanford OHS: ään. Esitä itsellesi vaikeita kysymyksiä. Ensinnäkin, onko sinulla varaa korkeisiin lukukustannuksiin? Aiotko tulla sosiaalisesti eristetyksi ilman päivittäistä henkilökohtaista vuorovaikutusta luokkatovereiden kanssa? Oletko rehellisesti sanottuna riittävän kurinalainen käsittelemään Stanfordin OHS-aikataulun suhteellista joustavuutta ja jatkuvan valvonnan puutetta? Innostutko sinä vakavasti Stanfordin työterveyshuollon mahdollisuudesta huolimatta yllä mainituista haitoista? Ajattele todella vastauksiasi ennen kuin aloitat hakuprosessin.

body_learningroadsign.jpg

Stanfordin OHS on loistava tie oppimiseen, mutta se ei ole ainoa. Löydä sinulle sopiva.

Johtopäätös

Stanford OHS on tiukka itsenäinen koulu, jolla on useita hienoja ominaisuuksia. Kaikesta päätellen, se tekee erinomaista työtä valmistellessaan erinomaisia ​​opiskelijoita huippuyliopistoihin ympäri maailmaa.

Tästä huolimatta on joitain haittoja, mukaan lukien kustannukset, sosiaalisen eristyneisyyden mahdollisuus ja stressi, joka aiheutuu niin paljon niin pian.

Stanford OHS on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille täysin sitoutunut saamaan kaiken mahdollisen akateemiselta uralta (ja jotka ovat jo todistaneet olevansa akateemisesti lahjakkaita).

Sen vähemmän ihanteellinen opiskelijoille, jotka nauttivat täydestä kokemuksesta seurustella luokkatovereiden kanssa salissa, pelata koululajeja ja nauttia muutamasta viime vuodesta suhteellisen hitaasti, ennen kuin aikuisuuteen kohdistuvat paineet täyttyvät.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.