Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

feature_ACTreadingMeltzer.jpg

Erica Meltzerin testivalmistelukirjat ovat räjähtäneet testivalmistelualueelle (ellei se ollut aikaisemmin, se on nyt) viime vuosina suuren suosion saamiseksi. Hän on julkaissut kaksi kirjaa ACT: The Complete Guide to ACT English ja The Complete Guide to ACT Reading (jota tarkastelen tässä artikkelissa). Vaikka Meltzerin kirjat ovat korkealaatuisia, ne eivät ole virheettömiä, joten lue eteenpäin selvittääksesi, sopiiko tämä kirja sinulle ja jos sinun pitäisi integroida se omaan ACT -testin valmisteluun. Kaikki selitetään!

Miksi luottaa tähän arvosteluun?

Kun saat neuvoja (sekä yleensä että erityisesti Internetistä), se on erittäin hyvä On tärkeää tietää, miksi tämä neuvo on luotettava/uskottava . En halua kuulostaa hälyttävältä, mutta ACT -pisteet ovat melko tärkeitä, ja väärien neuvojen noudattaminen voi johtaa huonoon pisteeseen ja mahdollisuuden menettämiseen.Joten miksi voit luottaa tähän arvosteluun (muihin arvosteluihin verrattuna)? No, yhdestä asiasta, Tiedän mistä puhun . Vaikka en ole vielä käyttänyt ACT: tä, tein kaksi täydellistä pistettä (2005-nykyinen) SAT: n lukuosasta ja olen analysoinut perusteellisesti ACT-kysymyksiä taitojen avulla ja kirjoittanut artikkeleita kustakin taidosta . Muilla kirjailijoilla, jotka eivät ole tehneet tällaista analyysiä, ei välttämättä ole asiantuntemusta erottaa kirjoja toisistaan, joten he suosittelevat kirjoja eräänlaisena jälkikäteen (ja se on melko ilmeistä).

Toisin kuin muut sivustot (kuten about.com ja reviews.com), jotka saavat rahaa, jos napsautat heidän linkkejä ja ostat kirjoittamiaan kirjoja, Minulle ei makseta tästä arvostelusta ja älä saa mitään, jos päädyt ostamaan kirjan.

Vastuuvapauslausekkeet

Vastuuvapauslauseke ensimmäinen:Työskentelen PrepScholar -opetusyrityksessä, joka tuottaa online -SAT- ja ACT -valmisteluohjelmia. PrepScholar diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja mukauttaa testin valmisteluohjelman tarpeidesi mukaan. Itse kirjoitan ja editoin lähinnä artikkeleita liittyvä blogi ja arvostele harjoitustestit suorittavien opiskelijoiden esseet ohjelman kautta.

Vaikka mielestäni PrepScholar tarjoaa parhaan saatavilla olevan valmistelualustan, et välttämättä tarvitse valmisteluohjelmaa ACT: n ässäämiseksi . Tämä tarkoittaa sitä, että tämän oppaan kirjoittaminen saattaa todella menettää meille joitakin asiakkaita, koska saatat päättää, ettet tarvitse ohjelmaa. Jos päätät, ettet halua käsitellä viittä eri kirjaa ja haluat integroidun ohjelman, joka on räätälöity oppimiseesi, PrepScholar saattaa kuitenkin olla juuri sinulle. Mutta olen poikennut.

Vastuuvapauslauseke toinen:Vaikka en käynyt yliopistoa samaan aikaan tämän kirjan kirjoittajan kanssa, rehellisyys pakottaa minut myöntämään, että kävimme samalla perusoppilaitos . En usko, että tämä vaikutti erityisesti arvosteluuni, mutta halusin olla avoin sen suhteen.

IMG_1234.jpg © 2009 Laura Staffaroni Sinun on kuitenkin myönnettävä, että se on joku kampus.

Täydellinen opas ACT -lukemiseen: Kirja -arvostelu

Kun ajattelen ja arvioin mitä tahansa (testivalmistelukirjaa), otan huomioon seuraavat kolme kohtaa:

 • Kuka on kirjoittaja ja mikä on hänen kokemuksensa/taustansa?
 • Kuinka tehokas tämä kirja on kokonaisuudessaan?
 • Mitkä ovat tämän kirjan hyvät ja huonot puolet?

Tietoja kirjoittajasta: Erica Meltzer

Erica Meltzer aloitti opettajana, mutta on julkaissut SAT- ja ACT -valmistelukirjoja viime vuosina. Hän valmistui Wellesley Collegesta , joka on arvostettu korkeakoulu #4 kaikista maan taiteen korkeakouluista (tämän artikkelin julkaisuhetkellä - aina on vaihtelua). Vaikka Meltzer on viime vuosina keskittynyt kirjoittamiseen eikä ohjaamiseen, hänen kirjoissaan on paljon tietoa SAT: sta ja ACT: stä . Lisäksi hän ja hänen yrityksensä tarjoavat myös tutor-koulutustilaisuuksia testin valmisteluun.

Kuinka tehokas tämä kirja on?

Omasta kokemuksesta tiedän sen ACT -lukeminen on vaikein parannettava tulos . Sen hallitsemiseen tarvittavia taitoja (loogisia/kriittisiä päättelytaitoja) ei opeta yhtä helposti kuin Kirjoittaminen ja matematiikka -osioiden sisältöä. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää keskittyä erilaisiin kysymystyyppeihin ja tarvittaviin taitoihin, jotta voit lähestyä kysymyksiä järjestelmällisesti. Onneksi tämä on lähestymistapa, jonka Meltzer käyttää ACT Readingin täydellisessä oppaassa. Tämä kirja opettaa, kuinka saada kunkin kysymyksen ytimeen ja kuinka purkaa oikea vastaus kohdasta. Jos haluat 36, tämä sopii erinomaisesti kattavaan poraukseen .

esimerkkejä akateemisista kunnianosoituksista ja palkinnoista

Jos kuitenkin tavoittelet 25 tai alle, tämä kirja on luultavasti liian perusteellinen. Toisin kuin yleisesti uskotaan, ei ole aina hyvä opiskella vaikeimmasta materiaalista. Miksi? Tässä tapauksessa, koska Meltzer keskittyy strategioihin, jotka ovat hyödyllisimpiä huipputulostajille, hän ei kata strategioita, jotka olisivat hyödyllisempiä matalan tai keskitason maalintekijöille (vertaa esimerkiksi artikkeleitamme siitä, kuinka voit saada ACT -lukemisen 36 ja kuinka voit parantaa matalaa ACT -lukupistettä).

Hyödyt ja haitat Täydellinen opas ACT -lukemiseen

Plussat

 • Hyvä erittely useimmista taitotyypeistä . Meltzerilla on selkeä jako kysymyksiin tärkeimpien taitotyyppien mukaan - kokonaiskuva, yksityiskohdat, päätelmät, äänikysymykset. Tämä helpottaa kirjoihin uppoamista ja siitä poistumista - jos sinulla on ongelmia tietyntyyppisten kysymysten kanssa, voit keskittyä siihen ja sivuuttaa muut osat melko helposti.
 • Realistisia kohtia ja kysymyksiä. Kirjan kysymykset ovat korkealaatuisia, samoin kuin (lisensoidut) otteet, joita kohtakohtaiset kysymykset esittävät.
 • Jotkut tunnustukset eri taitotasoista. Meltzer keskustelee strategiasta pudottaa koko osa, jos olet hidas lukija ja sinulla on ongelmia ymmärtämisessä, ja kuvailee myös positiivisen/negatiivisen pelaamista äänikysymyksillä keinona supistaa.
 • Ehdotettu lukulista (ACT -kohtien valmistelemiseksi). Nämä ehdotukset ovat hyödyllisiä paitsi lukutaitokäytännössä, myös lähteissä, joita voit käyttää kirjoitussessiossa (jos teet esseen). Lisäksi olen lukenut Koiran sisällä ja pidin siitä todella, joten jotkut kirjat saattavat olla sekä mielenkiintoisia että opettavaisia!
 • Sisältää kaksi täysimittaista lukulohkoa lopussa harjoitella.
 • Tarjoaa hyödyllisiä kuorintastrategioita ja vinkkejä lähestymiseen.

Haittoja

 • Kallis saamasi materiaalimäärän suhteen. Kirja on 120 sivua, mutta viimeiset 32 ​​sivua ovat kaikki käytännön lukukysymyksiä, ja monet sivut ovat täydellisiä uusintatuloksia näytteen lukukohdista, mikä tarkoittaa, että kirjan todellinen 'opetus' sisältö on lyhyemmällä puolella.
 • Kuiva kirjoitustyyli. Kuvia ei ole eikä asetteluvaihtoehtoja ole paljon (tekstiä on paljon), joten niihin voi olla vaikea päästä käsiksi. Pohjimmiltaan se ei ole yksinkertaista, mikä toimii minulle (minun ei todellakaan tarvitse viettää tuntikausia elämästäni ACT: n lukemisesta… Lukeminen), mutta joidenkin oppilaiden voi olla vaikea päästä läpi.
 • Ei todellista keskustelua siitä, mitkä kysymykset olisivat helpompia/vaikeampia vastata. Meltzer kuvailee joitain kysymystyyppejä haastavimmaksi, mikä auttaa jonkin verran, mutta hän ei kerro selkeästi, että tähän kysymykseen sinun pitäisi ensin yrittää vastata, jos olet huolissasi lukuohjeiden kohdista, jotka ovat mielestäni hyödyllisiä.
 • Ei kata pariliitoksia . Jokaisesta ACT Reading -osiosta on tullut vakiovaruste, jossa on vähintään yksi aihealue (usein humanistiset tieteet), jossa on kaksi kohtaa; kymmenen kysymystä on jaettu kohtien kesken, ja 3 kysymystä esittävät molemmat kohdat. Ollakseni oikeudenmukainen, siellä on tuskin mitään materiaaleja, jotka kattavat tämän, mukaan lukien ACT: n oma sivusto , mutta se ei tarkoita, että ne olisi jätettävä esivalmistelukirjan ulkopuolelle.

Yleisarvosana

Sikäli kuin olen pystynyt määrittämään, tämä on paras kirja tällä hetkellä siellä ACT Reading -valmisteluihin . Jos aiot pisteyttää 31 tai enemmän ACT -lukemiseen ja haluat opiskella kirjan kautta, tämä on oikea valinta sinulle. Se on naurettavan kallista sen sisältämän sisällön määrän vuoksi, ja se voi olla liian perusteellista joillekin opiskelijoille, mutta se on loistava valinta, joka voi opettaa sinulle paljon.

Yleisarvio: 75/100

body_facebooklike.jpg FACEBOOK LIKE mennessä Owen W Brown , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu alkuperäisestä.

Vaihtoehtoisia vaihtoehtoja ACT Reading Prep

Olisin epätoivoinen, jos en huomauttaisi, että tarjoamme hienoja ilmaisia ​​vaihtoehtoja blogimme ACT Reading -valmisteluun. Yleisten strategia -artikkeleiden lisäksi jaamme lukukysymykset taitotyypeittäin ja keskitämme ehdotuksia sanastoon kontekstissa, kokonaiskuva, pieni kuva, toiminta ja kehitys, päättely ja paritetut kysymykset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.