Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

ominaisuus-vanha-mies-auringonlasku

Runojen lukemisen ja ymmärtämisen oppiminen on hankalaa. Kovan terminologian välillä - mikä on synecdoche , joka tapauksessa?! - ja monimutkainen rakenne, voi joskus tuntua mahdottomalta ymmärtää, mitä runoilija yrittää sanoa. Valitettavasti, jos aiot suorittaa AP-kirjallisuuskokeen, sinun on selvitettävä, kuinka nopeasti lukea ja ymmärtää runoutta.

Yksi parhaista tavoista saada käsitys runoudesta on lukea runo yhdessä yksityiskohtaisen selityksen kanssa siitä, mitä runo tarkoittaa ja kuinka runoilija välittää tämän merkityksen.Tehdä tämä, katsomme Dylan Thomasia '' Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' yksi 1900-luvun kuuluisimmista runoista. Paitsi että sinulla on käsitys runon kokonaisviestistä, ymmärrät myös tärkeimmät tekniikat, joita Dylan Thomas käyttää välittääkseen tämän merkityksen lukijalle.

Lupaamme: tämän artikkelin loppuun mennessä runous näyttää paljon vähemmän pelottavalta. Joten aloitetaan!

body-dylan-thomas-jim-forest-flickr Jim Forest / Flickr

Tapaa runoilija, Dylan Thomas

Aivan kuten romaanin, näytelmän tai novellin kohdalla, myös tietäminen kirjoittajasta voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin heidän työnsä. Vaikka et ole mitään keinoa oppia jokainen tärkeä kirjoittaja koskaan ennen kuin suoritat AP-kirjallisuustestin, sinun pitäisi ehdottomasti tietää vähän muutamista kirjallisuuden maailman tärkeimmistä toimijoista. ( Katsomalla AP-kirjallisuuden lukulistaa on hyvä paikka aloittaa!)

Dylan Thomas on ehdottomasti kirjallisuushenkilö, jonka sinun pitäisi tietää. Thomas syntyi Swanseassa Walesissa vuonna 1914 ja aloitti runojen kirjoittamisen jo varhaisessa iässä. Itse asiassa monet hänen kuuluisimmista runoistaan ​​- mukaan lukien Ja kuolemalla ei tule olemaan valtaa '' ja 'Ennen kuin koputin' - kirjoitettiin, kun hän oli vielä teini-ikäinen! Itse asiassa hänen runoutensa oli niin hyvä, että se kiinnitti englantilaisten kirjallisten suurten kuten T.S. Eliot , Geoffrey Grigson ja Stephen Spender , joka auttoi häntä julkaisemaan ensimmäisen runokirjansa, 18 runoa, 20-vuotiaana.

Thomas, toisin kuin monet runoilijat, oli onni olla sekä tunnettu että arvostettu elämänsä aikana. Hänen runokokoelmansa olivat kriittisiä osumia, ja hän osallistui useisiin kiertueisiin - sekä kotimaassa että ulkomailla - puhuakseen työstään.

Ja silti menestyksestään huolimatta Thomasin oli vaikea ansaita elantonsa yksin runostaan. Yhdessä varainhankinnan varakkaiden suojelijoiden kanssa Thomas kirjoitti ja äänitti kappaleita BBC-radiosta, ja hän esiintyi myös BBC: n radiodraamoissa. Thomas käveli jopa elokuvissa ja käsikirjoitti vähintään viisi elokuvaa, mukaan lukien Tämä on väriä (1942) ja Saksan valloitus (1944).

Thomasin henkilökohtaisesta menestyksestä huolimatta hänen henkilökohtainen elämänsä osoittautui vaikeaksi. Hän kärsi lapsuudesta lähtien hengitysongelmista, ja ne vaivaavat häntä koko elämänsä ajan. (Hänen hengitysvaikeutensa ovat säästäneet häntä ottamasta sotilaaksi II maailmansodassa.) Thomas oli naimisissa nuorten kanssa, ja hänen avioliitonsa Caitlin McNamaran kanssa oli kiistanalainen. Thomas oli erittäin runsas juoja ja karuselli, ja hänen alkoholisminsa ja monta asiaa rasittivat hänen suhdettaan vaimoonsa.

Se myös rasitti hänen ruumiinsa. Amerikan kiertueen aikana vuonna 1953 Thomas alkoi sairastua. Yönä 39. syntymäpäivästään Thomas sairastui ja liukastui koomaan. Hän kuoli muutama päivä myöhemmin, ja ruumiinmies katsoi kuolinsyytään seoksena rasvamaksa, keuhkokuume ja aivojen turvotus.

mitä tarkoittaa painotettu gpa

Huolimatta kuolemastaan ​​niin nuorena, Thomasia pidetään yhtenä nykyajan vaikutusvaltaisimmista runoilijoista, ja hän on varmasti kaikkien aikojen kuuluisimpia walesilaisia ​​runoilijoita.

Toisin kuin jotkut runoilijat, jotka sopivat runolliseen liikkeeseen, kuten metafyysiseen tai barokin runoon, Thomasia on vaikea luokitella. Hänen runoutensa on selvästi moderni, ja vaikka hänellä oli vaikutteita surrealistinen runous , hänen lyyrisyydellään ja voimakkailla tunteillaan on enemmän yhteistä romantikkoja kuin tämä aikalaisensa. Lisäksi toisin kuin muut samanaikaisesti kirjoittavat modernit runoilijat, Thomasin runot eivät koske sosiaalisia kysymyksiä . Pikemminkin hänen työnsä koskee elämän ja kuoleman fyysisiä prosesseja, ja hän sekoittaa muinaisen ja modernin tavoilla, jotka olivat - ja ovat edelleen - huomattavan ainutlaatuisia.

ruumis-auringonlasku-henkilö-suru

Dylan Thomas '' Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' (1951)

'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' on yksi Thomasin kuuluisimmista runoista, ja itse asiassa saattaa olla yksi 1900-luvun tunnetuimmista runoista. Hän sävelsi sen matkustaessaan vaimonsa ja lastensa kanssa Italiassa vuonna 1947, ja se julkaistiin osana hänen 1952 runokokoelmaansa, Country Sleep, ja muita runoja.

Tässä runon koko teksti:

Dylan Thomasin 'älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Älä mene lempeästi tuohon yöhön,
Vanhuuden tulisi palaa ja riehua lähellä päivää;
Raivo, raivo valon kuolemista vastaan.

Vaikka viisaat miehet tietävät pimeyden olevan oikein,
Koska heidän sanansa eivät olleet haaroittaneet salamaa, he eivät
Älä mene lempeästi tuohon yöhön.

Hyvät miehet, viimeinen aalto ohi itkien kuinka kirkasta
Heidän heikot tekonsa ovat saattaneet tanssia vihreällä lahdella,
Raivo, raivo valon kuolemista vastaan.

Villit miehet, jotka saivat ja lauloivat aurinkoa lennon aikana,
Ja oppivat, liian myöhään, he surivat sitä matkalla,
Älä mene lempeästi tuohon yöhön.

Jousimiehen naisen ominaisuudet

Haudat, lähellä kuolemaa, jotka näkevät sokaisevalla näköllä
Sokeet silmät voisivat leimahtaa kuin meteorit ja olla homoja,
Raivo, raivo valon kuolemista vastaan.

Ja sinä, isäni, siellä surullisella korkeudella,
Kirous, siunatkoon minua nyt kovilla kyyneleillänne, rukoilen.
Älä mene lempeästi tuohon yöhön.
Raivo, raivo valon kuolemista vastaan.

(Jos ymmärrät asioita paremmin kuulemalla ne sen sijaan, että lukisit ne, y Voit todella kuunnella Dylan Thomasin lukevan runoa hän itse!)

Tausta runon takana

Thomas kirjoitti 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' Dylan Thomasin hyvin tarkkaan hetkeen. Hänen isänsä, David John Thomas, oli ensin tutustuttanut hänet kielen ihmeeseen lukemalla hänelle Shakespeareä ennen nukkumaanmenoa yöllä. Thomasin isä oli lukion opettaja, mutta hän oli aina halunnut olla runoilija, mutta ei koskaan pystynyt toteuttamaan unelmaansa.

Jotkut asiantuntijat ehdottavat, että Thomas sai inspiraation kirjoittaa 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön', koska hänen isänsä oli kuolemassa (vaikka hänen isänsä kuoli vasta jouluna 1952).

Kohtalon käänteessä, Thomasin runo kuolemasta olisi yksi viimeisistä runoista, jotka hän kirjoitti ennen omaa ennenaikaista kuolemaansa seuraavana vuonna.

vartalo-runous-muistikirja

'Älä mene lempeästi tuohon yöhön': Merkitys ja teemat

Ennen kuin aloitamme puhumisen Dylan Thomasista, '' Älä mene lempeästi tuohon yöhön '', lue runo vielä kerran. Kun se on tuore mielessäsi, runon merkityksen ymmärtäminen on paljon helpompaa.

Tehty? Loistava! Joten mistä tämä runo kuuluu?

Etelä -Kalifornian yliopiston puhelinnumero

'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' Merkitys

Ytimessä 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' on runo kuolemasta. Runon kertoja kokee isänsä kuoleman, jonka näemme viimeisessä huone tai viivaryhmä. Isänsä kuoleman todistaminen saa puhujan ajattelemaan kuolemaa yleisemmin. Viisi ensimmäistä säkeistöä keskittyvät erityyppisiin miehiin, ja puhuja miettii, kuinka heidän on myös kohdattava kuolema jonain päivänä.

Lopussa, puhuja tajuaa, että kuolemaa ei voida välttää, mutta se voidaan kyseenalaistaa. Kun hän kehottaa lukijoita 'olemaan menemättä lempeästi tuohon yöhön' ja 'raivostumaan valon kuolemista vastaan', hän kehottaa heitä olemaan hyväksymättä kuolemaa passiivisesti. Sen sijaan hän kertoo ihmisille, että viimeinen asia, jonka kuoleva henkilö saa valita, on se, miten hän kohtaa kuoleman. Thomasille kamppailu kuolemaa vastaan ​​on sekä urhea - että ihmisen reaktio.

Kun ymmärrät, mitä runossa tapahtuu, voit aloittaa paremman käsityksen siitä, mitä 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' tarkoittaa. Saadaksesi paremman käsityksen Thomasin runon eri viesteistä, Katsotaanpa tarkemmin kolme runon pääkohtaa teemoja / viestejä .

ruumis-mustavalkoiset enkelit

Teema 1: Kuoleman pysäyttämätön luonne

Kuten aiemmin mainitsimme, 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' tulee Thomasin kokemuksesta katsellen isänsä kuolemaa. Tuloksena, runon ensisijainen tarkoitus on ajatella kuolemaa - tai enemmän siinä määrin, ajatella kuolee. Monin tavoin tämä on myös runo ihmisen viimeisestä kuolevaisesta teosta, joka on ohi.

Tämän perusteella Thomas runo opetetaan usein surevan miehen vihana kuolemaan, joka on tullut viemään isänsä. Lauseke 'hyvää yötä' viittaa kuolemaan - jossa 'hyvää yötä' viitataan sekä siihen, miten sanomme hyvästit ihmisille, että kuinka kuolevainen ihminen lipuu lopulliseen uneen, josta ei koskaan herätä.

Mutta tarkemmin sanottuna Thomasin runo kehottaa ihmisiä olemaan 'menemättä lempeästi' kuolemaan. Tässä sana 'lempeä' tarkoittaa 'oppivaa' tai passiivista ja ilman vastustusta. toisin sanoen, Thomas kertoo lukijoille, että heidän ei pitäisi hyväksyä kuolemaa passiivisesti, vaan heidän on taisteltava (tai 'raivo') sitä ('valon kuolemista') vastaan.

Mutta miksi tämä on tarkalleen? Miksi taistella kuolemaa vastaan ​​liukastumisen sijaan?

Thomasille, paras tapa on kohdata kuolema voimalla ja voimalla, kuten vanhat 'villit' sankarit. Runossaan Thomas väittää, että tämä antaa kuolevien ihmisten omaksua viimeisen kerran elämän tulisen energian ja toimii monin tavoin pienenä tapana voittaa jotain, jota heillä ei lopulta ole hallintaa. Toisin sanoen: jos et voi välttää kuolemaa, on parempi mennä taisteluun kuin ei taistella ollenkaan!

On tärkeää huomata, että vaikka Thomas käskee lukijoita taistelemaan kuolemaa vastaan, tämä ei ole runo voittaa kuoleman yli. Kuoleman torjunnan lopputulos ei ole voitto. Runon ihmiset eivät huijaa kuolemaa elääkseen toisen päivän. Totuus on, että Thomasin mainitsemat ihmiset ovat kuolemassa - ja he kuolevat riippumatta siitä.

Näin ollen 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' keskittyy henkilön kirjaimelliseen lopulliseen valintaan: ei kuolemaan vai ei, vaan siihen, miten he kohtaavat väistämättömän.

vartalo-kädet-pitävä-kasvi

Teema 2: Elämän voima

Kohdassa 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' Thomas luo jännitteitä kuoleman - josta hän puhuu symbolisesti yön ja pimeyden kuvien kautta - ja elämän välille, jota hän edustaa valokuvien kautta. Katso esimerkiksi runon toinen rivi. Kun Thomas sanoo 'päivän loppu', hän viittaa kuolemaan. Mutta hän sanoo myös, että ihmisten tulisi 'palaa' sitä vastaan ​​- ja kuten me kaikki tiedämme, palavat asiat tuottavat valoa!

Kaksi erilaista asiaa, kuten vaalea ja pimeä, asetetaan toistensa läheisyyteen vastakkainasettelu . Tässä runossa rinnakkaisuus korostaa elämän ja kuoleman välistä kontrastia. Jos kuolema on pimeää ja väistämätöntä, niin rinnakkaisuus auttaa lukijoita näkemään, että elämä on voimakas ja täynnä energiaa.

Katsotaanpa tarkemmin rivejä seitsemäs ja kahdeksas saadaksemme paremman käsityksen tämän toiminnasta. Rivit lukivat: 'Hyvät miehet, viimeinen aalto ohi, itkien kuinka kirkkaita / Heidän heikot tekonsa ovat voineet tanssia vihreällä lahdella.' Näillä linjoilla on kaksi esimerkkiä valokuvista: 'kirkas' ja 'vihreä lahti' (vesi näyttää usein vihreältä tai siniseltä aurinkoisena päivänä). Nämä sanat auttavat kuvaamaan 'hyvän' ihmisen elämää, joka on täynnä valoa ja energiaa. Loppujen lopuksi, vaikka hänen tekonsa olisivatkin 'heikkoja' - mikä tässä tapauksessa tarkoittaa 'vähäisiä' tai 'merkityksettömiä' -, he ovat silti saattaneet 'tanssia'. Tässä kohdassa voimme nähdä, kuinka elävät ovat täynnä elintärkeää, voimakasta energiaa. Tämän kautta Thomas kertoo lukijoille ikääntymisen ja kuoleman todellinen tragedia on, että se vie elämän elinvoiman.

runko-punainen-tiimalasi-

Aihe 3: Ajan raja

Dylan Thomasin '' Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' puhuja on nimetön kertoja, jonka isä kuolee, ja hän edustaa ketään, joka on koskaan menettänyt rakkaansa.

Mutta puhuja ei ole ainoa hahmo 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'. Jokaisessa runon versossa on erilainen henkilö elämänsä lopussa : 'viisas' mies kahdessa, 'hyvä' mies 3: ssa, 'villi' mies '4: ssä', 'hauta' - jonossa 'viisi' ja Thomasin 'oma isä' kuusi.

Kussakin strofissa mainittu miehen tyyppi on katsellut elämäänsä. Hän pohtii mitä teki - ja mitä ei. Suurimmassa osassa miehiä on pahoillaan siitä, mitä he eivät tehneet. Esimerkiksi viisas ihminen on huolissaan siitä, että hänen sanansa eivät ole haaroittaneet salamaa. Toisin sanoen viisas mies - opettaja, tutkija tai joku muu koulutettu henkilö - on huolissaan siitä, että hänen ideansa eivät elää. Jokainen tämän runon hahmo pahoittelee omalla ainutlaatuisella tavallaan tekemättömiä asioita.

esimerkkejä riippumattomista vs. riippuvaisista muuttujista

Thomas sisällyttää runoonsa katumuksen ajatuksen näyttää lukijoille kuinka lyhyt elämä todella on. Nuorena meillä on suuria suunnitelmia kaikesta, mitä haluamme tehdä, ja tunnemme, että meillä on koko ajan maailmassa saavuttaa tavoitteemme. Mutta Thomas väittää, että aika kuluu nopeasti. Liian usein 'suremme' aikaa matkalla, mikä on Thomasin tapa sanoa, että ihmiset haluavat usein ajan liikkuvan nopeammin. Mutta jos teemme niin, menetämme elämän mahdollisuudet. Sen sijaan, Thomas kertoo lukijoille liikenneympyrällä, että on tärkeää tarttua päivään. Aika on lyhyt ja kuolema odottaa meitä kaikkia, joten Thomas muistuttaa lukijoita omaksumaan elämä sen sijaan, että päästettäisiin sen ohi.

vartalo-runous ja kahvikuppi

Top 2 runollista laitetta kohdassa 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Et voi rakentaa taloa ilman työkaluja, kuten vasaroita, jakoavaimia ja sahoja. Sama koskee runoutta: kun runoilija 'rakentaa' runoa, he tarvitsevat oikeat työkalut tähän työhön!

Siellä runolliset laitteet käy peremmälle. Runollinen laite on kielellinen työkalu, jonka runoilija voi käyttää viestin tai teeman välittämiseen.

Olemme jo puhuneet muutamista runollisista laitteista - kuten kuvista ja rinnakkaisuudesta - mutta nyt haluamme keskity kahteen muuhun runolliseen laitteeseen jotka ovat tärkeitä Dylan Thomasille '' Älä mene lempeästi tuohon yöhön. ''

Villanelle

TO villanelle on eräänlainen runollinen rakenne . Toisin sanoen, se on runo, jolla on erillinen ja toistettava muoto, kuten a sonetti tai a sestina . Nykyään tiedossa oleva villanelle on peräisin renessanssista, mutta muoto ei saanut laajaa suosiota vasta 1800-luvulla. Huolimatta nimensä ottamisesta italiankielisestä sanasta 'villano', joka tarkoittaa 'talonpoikaista', villanelle oli suosituin englantilaisten runoilijoiden keskuudessa.

Joten mikä tekee runosta villanelle, tarkalleen? Jotta runoa voidaan pitää villanellina, sen on noudatettava hyvin erityistä rakennetta.

Ensinnäkin villanellessa on oltava yhdeksäntoista riviä. Enemmän tai vähemmän, eikä runo ole villanelle!

Toiseksi villanelleillä on viisi tercettiä ja lopullinen nelirata. Se on hieno tapa sanoa, että yhdeksäntoista riviä on jaettu viiteen säkeeseen, joissa kussakin on kolme riviä (tercets) ja yhdeksi riviksi, jossa on neljä riviä (quatrain).

Kolmanneksi villanellessa on oltava kaksi pidättymistä ja kaksi toistuvaa riimiä. Refreeni on joukko viivoja, jotka toistuvat säännöllisin väliajoin koko runon ajan, erityisesti jyrsimen lopussa. Thomasin runossa rivit 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' ja 'Raivo, raivo valon kuolemista vastaan' ovat pidättymättömiä. Villanelleissa refreeni käsittää runon viimeiset rivit. Toistuvat riimit ovat sanoja, jotka riimuvat samalla tavalla.

Toistuvia riimejä esiintyy koko runon ajan, ja villanellella on kaksi joukkoa riimejä, jotka tekevät niin. Kohdassa 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' a-riimit ovat 'yö', 'kevyt', 'oikea', 'kirkas', 'lento', 'näky' ja 'korkeus'. B-riimit ovat 'he', 'päivä', 'lahti', 'tapa', 'homo' ja 'rukoilla'.

Thomas käyttää villanelleä, koska villanellit käsittelivät usein pastoraalisia, luonnollisia tai yksinkertaisia ​​teemoja. Tässä tapauksessa kuolema - vaikkakin pelottava - on luonnollinen osa elämää. Koska villanellit käsittelevät luontoa, on järkevää, että Thomas päätti käyttää tätä muotoa runossaan.

Lisäksi toistuva pidättäytyminen toistaa tapaa, jolla suru toimii. Vaikka tiedämme, että rakkaamme ei voi paeta kuolemasta, mielemme löytää itsemme usein palaamassa mahdollisuuteen, että hän ei ehkä kuole. Jos vain he taistelevat hieman kovemmin, ehkä he elävät vain vähän kauemmin. Refreeni auttaa rinnastamaan elävien toiveita kuoleman väistämättömyyttä vastaan. Niinpä Thomas käyttää villanelleä kaappaamaan, millainen kuolema on myös rakkaalle.

Enjambment

Enjambment on runollinen tekniikka, jossa runon rivinvaihdot tapahtuvat lauseen keskellä. (Kun viiva päättyy välimerkkiin, sitä kutsutaan lopetuspisteeksi.)

mitä gpa vaaditaan Stanfordille

Enjambment toimii tapana, jolla runoilija voi rakentaa sekä jännitystä että liikettä runossa. Jännitys johtuu siitä, että runoilijan ajatus ei ole valmis lauseen lopussa. Jokainen rivi, jossa on enjamb, on minikallio, mikä saa lukijan haluamaan jatkaa lukemista saadakseen selville mitä tapahtuu! (Jos katsot Valtaistuinpeli , sitten olet Todella tuntenut kuinka kalliorenkaat toimivat!)

Koska lukijat haluavat jatkaa lukemista, enjambment antaa runolle nopean ja joskus kiihkeän vauhdin . On melkein kuin runoilija ei pysty viimeistelemään ajatuksiaan tarpeeksi nopeasti. Joskus enjambment voi myös luoda draamaa, varsinkin kun seuraava rivi ei ole sitä, mitä lukija luuli olevan.

Kohdassa 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' enjambment tapahtuu noin puolessa jaksosta. Yksi hyvä esimerkki irrotuksesta ja sen toiminnasta tulee viidennessä jaksossa, jossa Thomas kirjoittaa: 'Hautausmiehet, lähellä kuolemaa, jotka näkevät sokaisevalla näköllä / sokeat silmät voivat leimahtaa kuin meteorit ja olla homoja.' Näillä linjoilla enjambment luo draamaa ja antaa Thomasin leikkiä hieman sanoilla. Ensimmäisellä rivillä hautausmiehet näkevät 'sokaisevalla näköllä', mikä tarkoittaa, että he voivat palata elämäänsä ja nähdä sen äärimmäisen selkeästi.

Mutta sen sijaan, että kerro meille, mitä miehet näkevät, Thomas kiertää asioita seuraavalla rivillä. Kun Thomas sanoo 'sokeat silmät', hän tarkoittaa kirjaimellista sokeutta. Vanhuudessa ihmiset menettävät usein näkökykynsä, mutta se ei tarkoita, että he eivät näe menneisyyttään selvästi omissa muistoissaan. Heidän muistonsa 'syttyvät' heidän sokeissa silmissään; toisin sanoen hyvin eletyn elämän ilo heijastuu heidän kasvoihinsa iästä huolimatta. Tällöin enmambment luo draamaa ja antaa Thomasin a) laittaa odottamaton käänne runoonsa ja b) heijastaa innostuksen ja ilon kiirettä, jota 'hautamiehet' tuntevat runonsa rakenteessa.

Vielä tärkeämpää on, että jokainen tapaaminen irtautumisesta 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön' antaa runolle tunteen eteenpäin liikkumisesta. Vaikka puhuja haluaa pysäyttää ajan - ja sen seurauksena lopettaa kuoleman - sekä aika että runo marssivat väistämättömään lopputulokseen.

keho-menestys-eteenpäin-merkki

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.