Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Vilkas jazz, ylelliset puvut, 1800-luvun höyrylaivat, mausteinen kreoliruoka ja kylmät cocktailit ovat muutamia keskeisiä ainesosia, jotka menevät ainutlaatuiseen sekoitukseen New Orleansissa, Louisiana.

Tämä eklektinen eteläinen kaupunki saa monia nimiä-NOLA, Crescent City, Big Easy-ja sen kulttuurilla on monia kasvoja, mukaan lukien ranska, kreoli, karibia, afrikkalaisamerikkalainen, irlantilainen, saksa ja vietnamilainen. Ei ihme, että tämän sulatusuunan erikoisruoka on kumipata, ja sen keksimä musiikki on improvisoiva sekoitus musiikkiperintöä.

Lue aiheesta 11 parasta tekemistä New Orleansissa, vilkas, monikulttuurinen kaupunki Mississippin rannalla.Suosituimmat nähtävyydet New Orleansissa: Sisällysluettelo

New Orleansissa on paljon nähtävää ja tehtävää, joten tämä luettelo New Orleansin nähtävyyksistä tulee melko pitkä. Käytä tätä sisällysluetteloa siirtyäksesi suoraan kiinnostavaan kohtaan tai vieritä alaspäin lukeaksesi täydellinen luettelo New Orleansin parhaista aktiviteeteista!

 1. Kävele historiallisten kaupunginosien läpi
 2. Kuuntele Live Jazzia
 3. Juhli Mardis Grasia ja muita festivaaleja
 4. Nauti kreoliruoasta
 5. Siemaile Crescent City -cocktaileja
 6. Tutustu museoalueeseen
 7. Tanssia läpi yön
 8. Anna oppaan opettaa sinulle Voodoo, kreoli -ruoka tai istutukset
 9. Aja höyrylaivalla alas Mississippissä
 10. Katso norsuja, Komodon lohikäärmeitä ja tiikereitä Audubonin eläintarhassa
 11. Liukua aikaisemmista alligaattoreista Louisiana Swampsissa

Aloitetaan tämä New Orleansin matkaopas tutkia kaupungin historiallisia alueita. Valmistaudu palaamaan ajassa taaksepäin NOLAn alkuihin Ranskan siirtokuntana.

#1: Kävele historiallisten kaupunginosien läpi

New Orleans on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista, joten se on myös yksi kaunein ja tunnelmallisin. Ranskalaiset ratkaisivat sen ensin vuonna 1718, myöhemmin Espanjan vallan alla, ja lopulta Yhdysvallat osti sen osana Thomas Jeffersonin Louisiana -hankintaa vuonna 1803. Ranskan ja espanjan vaikutteita voi edelleen nähdä arkkitehtuurissa.

Erityisesti New Orleansin ranskalainen kortteli säilyttää sen historiallinen viehätys ja juontaa juurensa kaupungin siirtomaa -aikaan. Aloitamme ranskalaisesta korttelista ja katsomme sitten joitain muita alueita, joissa kannattaa vierailla New Orleans -matkalla.

Ranskan kortteli

ranskalainen vuosineljännes-557458_640

Ranskan kortteli on vanhin ja eniten vierailtu osio New Orleansista. Sen värikkäissä rakennuksissa on ranskalainen ja espanjalaistyylinen parveke, melko pitkät ikkunat ja heiluvat kukat.

Ranskan kortteli on noin kuusi korttelia leveä ja 13 korttelia pitkä. Se on täynnä kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, musiikkipaikkoja, klubeja ja antiikkiliikkeitä, joten siellä on paljon tekemistä, nähtävää, ostamista ja syömistä.

Koska ranskalainen kortteli on paljon vierailtu alue, siellä on paljon vierailukohteita. Alla on joitain Ranskan korttelin tärkeimmistä kaduista ja historiallisista nähtävyyksistä.

Minne mennä Ranskan kaupunginosassa

Ranskan kortteli on loistava paikka aloittaa vierailusi New Orleansissa ja saada käsitys sen siirtomaa -ajalta. Voit kävellä tammivarjostetuilla kaduilla, ihailla värikästä arkkitehtuuria, Katso historiallisia patsaita ja kirkkoja, shoppaile, syö uusissa jännittävissä ravintoloissa ja katso live -jazzia yöllä. Tässä on joitain parhaita paikkoja kävellä päivällä ja mennä ulos yöllä.

Bourbon Street: Jos et voinut kertoa nimestä, Bourbon Street on baarikeskus. Se on suhteellisen hiljainen päivällä, mutta muuttuu rajuksi juhlaksi yöllä. Bourbon Street on yksi niistä enemmän matkailualueita, mutta siellä on muutamia mukavia ravintoloita ja aitoja musiikkipaikkoja. Tämä katu voi muuttua melko likainen yöllä, mutta se voi myös olla hauskaa riippuen siitä, millaista kokemusta etsit.

Royal Street: Tämä katu on tasokkaampi kuin Bourbon Street, erikoisliikkeitä, taidegallerioita ja ravintoloita. Se on kaunis paikka kävellä ja käydä ostoksilla, vaikka et aio ostaa mitään.

Jackson Square: Tämä vanhankaupungin aukio on täynnä esiintyjiä, elävää musiikkia, ruokakauppiaita, muotokuvataiteilijoita ja tarot -kortinlukijoita. Sinä pystyt näkemään St.Louisin katedraali täällä, vanhin roomalaiskatolinen kirkko Yhdysvalloissa

Ala -Decatur -katu: Tällä kadulla on paljon ravintoloita, baareja ja musiikkia. Se on a aidompi paikka elävälle musiikille kuin Bourbon Street.

Chartres Street: Täältä löydät parhaiten säilynyt siirtomaa -arkkitehtuuri Ranskan korttelissa sekä joukko kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Vanhat ranskalaiset markkinat: Nämä 250 vuotta vanhat markkinat myyvät ruokia, käsitöitä ja matkamuistoja.

Louisin hautausmaa: Tule tänne näkemään aavemainen etelägoottilainen hautausmaa, jossa on marmorisia hautoja ja sammalpeitteisiä patsaita. Vieraile hautausmaalla legendaarinen voodoo -kuningatar Marie Laveau, ja saatat nähdä pyhiinvaeltajia uhraamassa hänen hautaan. Louis -hautausmaa on suosittu pysähdyspaikka New Orleansin haamukierroksilla.

kirkko

Uptown

New Orleansin Uptown -alue on suurelta osin asuinalue, mutta kävijät nauttivat siitä kaunista 1800 -luvun arkkitehtuuria. Se on myös hyvä paikka kävellä taukoa varten turistijoukosta, joka voi täyttää ranskalaisen korttelin.

Suosituin katu on Magazine Street, kuusi kilometriä antiikkiliikkeistä, vaatekaupoista, erikoisliikkeistä, taidegallerioista, ravintoloista ja kahviloista. Voit myös tulla tänne laajoille Audubon Parkille ja Audubonin eläintarhalle ja nähdä Tulane -yliopiston ja Loyola -yliopiston kampukset.

Ainutlaatuinen tapa liikkua Uptownissa on ota St. Charles Avenuen raitiovaunu, yksi New Orleansin vanhimmista trolleista, joka kulkee tämän naapuruston läpi.

Alasvirta

Jos suuntaat alas Mississippiin Ranskan korttelista, pääset tälle boheemille, rennolle New Orleansin alueelle. Sen tärkein nähtävyys on Frenchmen Street, joka on luultavasti paras paikka tulla yöelämään ja elävää musiikkia varten. Jokaisena yönä löydät live -jazzia, rockabillyä, Latinalaisen Amerikan musiikkia ja muuta musiikkia.

Downriverin alue sisältää myös 7., 8. ja 9. osasto New Orleansissa, alueilla, jotka kärsivät eniten hirmumyrsky Katrinasta vuonna 2005. Monet näistä alueista jatkavat jälleenrakentamista tuhojen jälkeen.

miten päästä Ivy League -kouluihin

Central City

Tule New Orleansin lomallesi Central Cityn alueelle, jos haluat nähdä peli Superdomessa tai käy taidemuseoissa. Tämä alue sisältää New Orleansin liikealueen pilvenpiirtäjineen ja kerrostaloineen. Yhdellä reunalla leviää Superdome, yksi maailman suurimmista urheilumahdollisuuksista. Superdome isännöi vuoden 2013 Superbowlia. Se tarjosi myös suojaa ihmisille, jotka eivät olleet evakuoineet kaupunkia Katrinan aikana.

Toinen Central Cityn tärkein nähtävyys on sen elvytetty varastoalue. Se sisältää kokeellisen nykytaiteen keskuksen sekä Ogdenin eteläisen taiteen museon, toisen maailmansodan kansallismuseon ja Louisiana -lastenmuseon. Tule katsomaan interaktiivisia nykytaiteen näyttelyitä, oppia NOLAn roolista toisen maailmansodan tekniikassa tai anna lasten leikkiä ja oppia lastenmuseossa.

louis-armstrong-607764_640

Mid-City ja Treme

Keskikaupunginosa ja Tremen kaupunginosa tunnetaan parhaiten kolmesta New Orleansin nähtävyydestä: historiallisesta arkkitehtuurista, City Parkista ja vuosittainen Jazz Fest.

Jazz Fest, musiikin juhla, joka houkuttelee tuhansia kävijöitä vuosittain, pidetään New Orleansin messualueella. Muita nähtävyyksiä tällä alueella ovat Kasvitieteellinen puutarha ja New Orleansin taidemuseo , perinteinen taidemuseo, jossa on kunnioitettava kokoelma 1700- ja 1800 -luvun eurooppalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​maalauksia ja veistoksia.

HBO -ohjelman Treme -fanit voivat olla innoissaan vierailulla historiallinen kreolialue tosielämässä. Löydät Louis Armstrong Parkin (hauska tosiasia: Louis Armstrong syntyi New Orleansissa vuonna 1901) sekä upeita ravintoloita ja paikkoja, joissa on live -jazzia.

Kuinka liikkua New Orleansissa

raitiovaunu

Herra David C. /Flickr

New Orleansissa on monia vaihtoehtoja navigoida paikasta toiseen. Voit ajaa, vaikka huomaat, että pysäköinti voi olla vaikeaa historiallisen korttelin kapeilla kaduilla. Lisäksi täällä on paljon katuja yksisuuntainen tai vain jalankulkija. On joitakin pysäköintialueita, mutta hinnat voivat olla törkeitä festivaaleilla, kuten Mardis Gras.

New Orleansissa on myös paljon takseja Uber ja Lyft. Jos teet New Orleans -vierailusi Mardis Grasin tai Jazz Festin aikana, sinun on ehkä käsiteltävä pitkiä odotuksia ja ärsyttäviä Uber -aaltojen hintoja.

Voisit myös antaa New Orleansin bussijärjestelmä yritys. Bussit kulkevat säännöllisesti, yleensä kymmenen minuutin välein keskuspysäkeillä. Se maksaa 1,25 dollaria yhdellä kyydillä tai voit ostaa yhden, kolmen tai 31 päivän Jazzy Pass rajoittamattomille ajoille.

u vs asu pisteet

Hauska tapa tutustua New Orleansin nähtävyyksiin on hypätä historialliset, maanpäälliset vaunut. Nämä viehättävät vaunut ovat peräisin vuodelta 1835 ja ovat niin matkailijoiden nähtävyys kuin kätevä tapa liikkua. Vaunut maksoivat 1,25 dollaria ratsastaa ja 25 senttiä siirtää.

Lopuksi voit ottaa e jokiristeilyt ja -lautat päästäksesi alas tai yli Mississippi -joen. Voit mennä lautalla vierailemaan Algerin naapurustossa tai liittyä jokiveneelle iltapäivällä live -jazziin. Jazzista puheen ollen, katsotaanpa joitain live -jazzin suosituimmista paikoista, kun suunnittelet mitä tehdä New Orleansissa, joka on tämän ainutlaatuisen amerikkalaisen musiikkimuodon syntymäpaikka.

#2: Kuuntele Live Jazzia

jazz-199547_640

New Orleans oli jazzin syntymäpaikka 1900 -luvun alussa. New Orleansissa syntynyt muusikko Wynton Marsalis kuvailee elementtejä, jotka muodostivat tämän ainutlaatuisen amerikkalaisen musiikkimuodon: - New Orleansilla oli suuri juhlaperinne. Ooppera, sotilaalliset marssibändit, kansanmusiikki, blues, erityyppinen kirkkomusiikki, ragtime, perinteisen afrikkalaisen rummutuksen kaiku ja kaikki tämän musiikin tanssityylit saatiin kuulla ja nähdä ympäri kaupunkia. Kun kaikki tämäntyyppinen musiikki sulautui yhdeksi, syntyi jazz. ''

Jazzin fanit voivat löytää joitain maailman parhaista elävää musiikkia iltaisin New Orleansissa. Saatat törmätä myös jazz -hautajaisiin, kulkueeseen, joka järjestetään hautajaisten jälkeen ja jonka aikana musiikki siirtyy vähitellen synkkältä enemmän iloiseen.

Alla on joitain parhaita paikkoja live -jazzille säännöllisesti, mutta saatat myös vain kävele ranskalaisten kadulla pimeän tullen a ja kuuntele musiikkia, josta pidät!

Mistä löytää paras live -musiikki New Orleansissa

Tässä on joitain elävän musiikin suosituimmat paikat New Orleansin vilkkaassa yöelämässä.

Täplikäs kissa: Tämä on suosittu paikka Frenchmen Streetillä. Perinteisen jazzin lisäksi he isännöivät bändejä, jotka soittavat gypsy swingiä, bluesia ja latinalaista musiikkia. Musiikista riippumatta musiikki on yleensä reipas ja loistava tanssimiseen. Toinen mukava etu: Spotted Cat ei veloita suojaa. Osoite: 623 Frenchmen St.

Snug Harbor Jazz Bistro: Tämä on lähellä täplikästä kissaa pieni, intiimi jazzklubi isomman ravintolan yhteydessä. Sinun on maksettava 10 dollarin tai enemmän cover -maksu päästäksesi jazzklubille esiintyjästä riippuen. Vaihtoehtoisesti voit syödä ravintolassa ja katsella esitystä suorana televisioruudulta. Osoite: 626 Frenchmen St.

muusikot-651293_640

Säilytyshalli: Tämä tunnettu musiikkitalo isännöi paljon paikallisia lahjakkuuksia. Koska musiikki on niin hyvää, jonot voivat pitkiä ja siellä on usein vain seisova huone. Osoite: 726 St.Peter St.

Irvin Mayfieldin Jazz Playhouse: Tämä paikka kuuluu Irvin Mayfieldille, Grammy-palkittu trumpetisti. Se on hyväpalkkainen mutta mukava leikkimökki, jossa on ominaisuuksia paikalliset jazzmuusikot viikon jokaisena iltana. Osoite: 300 Bourbon St.

Fritzelin: Tämä paikka on a Saksalainen oluthalli Bourbon St iltamusiikin kanssa. Sillä on usein suuri kansainvälinen yleisö. Osoite: 133 Bourbon St.

Kynttilänvalo: Tule tänne katsomaan Treme Brass Band esiintyä joka keskiviikko tai The Treme Tet Funk Band sunnuntaisin. Osoite: 925 N Robertson St.

Davenport Lounge: Tässä tyylikkäässä ja tasokkaassa loungessa on isäntä neljä esitystä viikossa tunnettu jazz-trumpetisti ja laulaja Jeremy Davenport. Pukeudu hieman. Osoite: 921 Canal St.

Tuntuu melkein häpeälliseltä rajoittaa New Orleansin erinomaisten musiikkipaikkojen luetteloa, koska niillä ei ehkä ole rajoituksia. Jotta ei vihata jazzjumalia, tässä on muutama loistava vaihtoehto: Palm Court Jazz Cafe, The Maison, Sweet Lorraine's, Bacchanal, Monteleone Hotel Carousel Bar, Vaughan's Lounge, Maple Leaf, Blue Nile ja Polo Club Lounge.

#3: Juhli Mardi Gras ja muut festivaalit

Lihava tiistai 2

Mistä löydät New Orleansin vilkkaan musiikin, kirkkaiden värien ja yleisen ylimääräisen juhlan lopullisen ilmentymän? Se olisi sen vuosittainen juhla Mardis Gras helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa! Tämän kuuluisan juhlan lisäksi New Orleans isännöi myös useita muita vuosittaisia ​​festivaaleja, joissa juhlitaan musiikkia, hauskaa ja elämää yleensä.

Koska jotkut näistä festivaaleista houkuttelevat satoja tuhansia ihmisiä, sinun täytyy tee varaus hyvissä ajoin jos aiot osallistua. Tässä on joitain parhaita festivaaleja ja nähtävää New Orleansissa!

Madris Gras: Laskiaistiistai! Kukaan ei juhli tuhkakeskiviikkoa edeltäviä viikkoja kuten New Orleans. Kadut ovat täynnä juhlia ja paraateja viikkoja. Ihmiset eivät kehittää pukuja ja ratsastaa ylellisten kellukkeiden päällä, heittää herkkuja ja helminauhoja väkijoukolle. Voit itse nähdä joitain veistoksia, kellukkeita, rekvisiittaa ja pukuja ympäri vuoden Mardis Gras World -näyttelyssä. Monet paraateista kulkevat samaa reittiä joka vuosi. Jotkut suosituimmista ovat Endymion, Bacchus, Zulu ja Rex.

Jazz Fest: Tämä valtava musiikkiperintöfestivaali houkuttelee satoja tuhansia ihmisiä New Orleansiin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna ja toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. New Orleansin messualueella järjestettävässä Jazz Festissä järjestetään jazz-, Cajun-, blues-, R&B-, gospel-, folk-, latina-, rock-, rap-, country- ja bluegrass -musiikkia. Löydät myös paljon herkullisia kreoliruokaa ja käsitöitä myytävänä tästä New Orleansin suosituimmasta nähtävyydestä.

naamioita

San Fermin New Orleansissa: Bullien ajaminen New Orleansissa? Miksi ei! Tämän heinäkuun festivaalin aloitti ystäväryhmä jäljittelemään Pamplonan perinnettä. Yksi pieni ero - härät ovat naiset rullaluistimilla, joissa on muoviset baseball -mailat.

Eteläinen dekadenssi: Tämä LGBTQ -ylpeysfestivaali järjestetään vuosittain työpäivän viikonloppuna. Siihen kuuluu suuria paraateja ja tanssibileitä, jotka seuraavat uutta aihetta vuosittain. Vuoden 2016 teema on Dekadenssi vie maailman, ja viralliset värit ovat rubiini, helmi, safiiri ja ametisti.

Halloween ja Voodoo -kokemus: New Orleansin asukkaat ottavat Halloweenin vakavasti, yllään taidokkaat puvut ja marssivat paraateissa Halloweenia edeltävinä päivinä. Voodoo Experience -festivaali järjestetään myös lokakuun lopussa, ja se tuo paljon pop-, vaihtoehto- ja nykymusiikkia.

#4: Nauti kreoliruoasta

gatorburger

Missään paikassa New Orleansin monikulttuurinen perintö ei ole selkeämpi kuin sen alkuperäisessä kreoliruoassa. Kreoliruoka yhdistää elementtejä Ranskalaista, espanjalaista, länsiafrikkalaista, intiaani- ja eurooppalaista ruokaa. Suuri osa siitä sisältää niin sanottua kreoli-kolminaisuutta: selleriä, paprikaa ja sipulia.

Löydät myös hyvää Cajun -ruokaa New Orleansista, mutta se ei todellakaan ole täältä. Cajun -ruoka kehittyi vuonna muilla alueilla Louisianassa.

Ruoat, joita sinun pitäisi kokeilla

Gumbo: gumbo on a paksu, maukas pata. Se sisältää yleensä lihaa tai äyriäisiä, sisältää kolminaisuutta selleriä, paprikaa ja sipulia, ja sitä tarjoillaan joskus riisin päällä.

Jambalaya: Tämä maukasta riisiruoka sisältää lihaa tai äyriäisiä, mausteita, kolminaisuutta, tomaatteja ja chiliä. Se voidaan valmistaa kanasta, sianlihasta, ravuista, äyriäisistä ja/tai Andouille -makkarasta.

Ravut: aka, rapuja. Ne keitetään yleensä mausteisessa vedessä ja tarjoillaan maissin ja perunoiden kanssa.

ravut-99850_640

Osterit: yleensä tarjoillaan raakana tai haudutettuna ja paistettuna.

Likainen riisi: riisiä, paistettua kananmaksan, sellerin, pippurin ja sipulin kanssa ja maustettuna cayennella ja mustapippurilla.

Po 'Pojat: voileipiä ranskalaisella leivällä. Tarkka täytteet vaihtelevat ravintolan mukaan, mutta ovat yleisimmin paahdettua naudanlihaa kastikkeen, ostereiden ja paistettujen katkarapujen kanssa. Jos pyydät voileivän pukeutumista, siinä on salaattia, tomaattia, suolakurkkua ja majoneesia.

Munkkeja: herkullisia neliömäisiä munkkeja tomusokerilla.

Banaanit: lämpimiä banaaneja kanelin, sokerin ja voin kanssa, yleensä tarjoillaan vaniljajäätelön päällä.

Lumipallot: ajeltu jää, maustettu kondensoitua maitoa tai siirappia. Joissakin paikoissa on vain yksi tai kaksi siirappia, kun taas toiset tarjoavat sinulle yli 20 vaihtoehtoa, mukaan lukien erilaisia ​​hedelmiä, kahvia, suklaata, vaniljaa, inkivääriä ja paljon muuta.

Ravintola- ja kahvila -suositukset

Tässä muutamia ehdotuksia, mistä löytää upea kreoliruoka ja jälkiruoat. Mukana oli myös yksi gourmet -lumipallo -telineistä, mutta jos vierailet New Orleansissa kesällä, parhaat lumipallot sijaitsevat yleensä lähimmällä osastolla!

Dryaden julkiset markkinat: Näillä suurilla markkinoilla on paljon edullisia vaihtoehtoja brunssille, lounaalle tai illalliselle. Tilaan kuuluu voileipä, osteri, pasta ja salaattibaareja ja muuta valmiita ruokia. Osoite: 1307 Oretha Castle Haley Blvd.

Cavan: Tämä moderni ravintola on saanut ylistäviä arvosteluja äyriäiset ja raaka baari. Tee varaus tai istu baarissa tai yläkerran cocktail -loungessa. Osoite: 3607 Magazine St.

Killer Po ’-pojat: Tämä ranskalaisen korttelin voileipäkauppa palvelee erilaisia ​​poikia, mukaan lukien kasvissyöjät. Osoite: 219 Dauphine St.

Kupari Apina: En voi puhua suurimmasta osasta ruokalistaa, mutta minulla oli jambalaya niin hyvä täällä, menin takaisin toisena päivänä hakemaan sen uudelleen. Heillä on ilmeisesti myös kotitekoisia beignetteja, jotka on täytetty banaaneilla, kanelilla ja sokerilla. Toivon, että tämä jälkiruoka on uusi lisäys valikkoon; muuten potkaisen itseäni siitä, että menetin sen siellä ollessani! Osoite: 725 Conti St.

Bennachin: Tämä ravintola tarjoilee New Orleansin vaikutteita Länsi -afrikkalainen keittiö, mukaan lukien paljon kasvisruokia. Osoite:1212 Royal St.

Brigtsen: Voit löytää moderni kreoliruoka tässä viehättävässä viktoriaanisessa mökissä. Pääruoat vaihtelevat 20 ja 30 dollarin välillä. Osoite: 723 Dante St.

cafe-du-monde-848648_640

Maailman kahvi: Tämä on kuuluisin paikka New Orleansissa beignetsille. Se avattiin Mississippi -joen rannalla vuonna 1862. Nykyään jonot voivat olla hyvin pitkiä. Tunsin todella pettymyksen Cafe du Mondesta. Se oli iso, erittäin turisti -kahvila, ja mieluummin kahviloissa on pienempi, intiimimpi ilmapiiri. Beignets ja cafe au lait ovat kuitenkin todella hyviä. Osoite: 800 Decatur St.

Cafe Donut: Mieluummin Cafe Beignet maukkaita eteläisiä munkkeja. Se on viihtyisä sisäkahvila, jossa on hämmästyttäviä beignettejä ja kahvia. Osoite: 334 Royal St.

pähkinänruskeat silmät vs vihreät silmät

Hansenin Sno-Bliz: Tämä paikka on palvellut ajeltua jääherkkuja vuodesta 1939! Siinä on paljon kotitekoisia siirappeja eri makuina, mukaan lukien erilaiset hedelmät, suklaakerma, kookoskerma, anis, kardemumma, inkivääri-cayenne ja hunajalaventeli. Osoite: 4801 Tchoupitoulas St.

#5: Siemaile Crescent City -cocktaileja

viski-364009_640

New Orleansissa on vain yksi laki julkisesta juomisesta: pidä cocktailisi muovikupissa. Löydät nämä muovikupit helposti useimmista baareista, joissa baarimikot antavat sinulle mahdollisuuden ota juomasi mukaan jos et ole valmis siihen ennen kuin olet valmis siirtymään seuraavaan pysäkkiin.

Sääntelystä onnellisesta Bostonista kotoisin oleva New Orleansin asenne sulkeutumisaikoihin (pohjimmiltaan neljännes ei koskaan) ja julkinen juominen tuntui täysin vieraalta ja vapaamieliseltä. Muistan erityisesti hämmästyneeni tasokkaista taidegallerioista juomapöydät sisäänkäynnin vieressä voit laittaa cocktailin selaamisen aikana.

Vaikka voit löytää kaikenlaisia ​​cocktaileja New Orleansista, mitkä ovat kotoisin kaupungista?

Cocktaileja ja muita juomia New Orleansista

New Orleans tunnetaan bourbonista, sazeracista, Ramos gin fizzeistä, heinäsirkoista ja Abita -oluesta.

Sazerac on cocktail, joka sisältää ruisviskiä, ​​katkeria, sokerikuutiota ja joskus absinttiä. Ramos gin fizz on hieman monimutkaisempi sekoitus giniä, yksinkertaista siirappia, sitruunamehua, limemehua, munanvalkuaista, raskasta kermaa, appelsiininkukkavettä ja klubisoodaa, jotka kaikki ravistetaan voimakkaasti yhteen.

New Orleans on myös koti heinäsirkka, mintun makuinen illallisen jälkeinen juoma sisältää creme de menthettä, creme de cacaoa ja kermaa. Se ravistetaan yleensä jäällä, kiristetään ja tarjoillaan jäähdytettynä.

Toinen suosittu juoma, lähinnä juhlivien matkailijoiden keskuudessa, on hurrikaani, hedelmäisku ja rommikeitto. Voit myös kokeilla paikallinen olut, Abita, tai NOLA Breweryn panimot (NOLA tarkoittaa New Orleans Lager ja Ale).

Kaupunki, joka rakastaa juhlia, New Orleans järjestää vuosittain festivaalin juomiensa ympärille. Joka heinäkuu on Tales of the Cocktails -juhla ihmiset voivat maistella cocktaileja ja baarimikot ja mikologit osallistumaan seminaareihin.

Vuosien 2017-2018 päivämäärät

Joten mistä löydät joitain maan parhaista sazeraceista ja Ramos gin fizzeistä? Alla on joitain suosituksia New Orleansin parhaat baarit.

tislaamo-tynnyrit-591602_640

Parhaat baarit New Orleansissa

New Orleansin baariluettelon kaventaminen on yhtä vaikeaa kuin sen musiikkipaikkojen kaventaminen. Yritin kuitenkin tämän luettelon paikoista aina sukellusbaareista hienoihin hotellibaareihin. Saatat myös löytää suosikkisi kävelemällä ranskalaisia, Lower Decaturia tai Bourbon Streetiä pitkin pimeän tultua. Lue parhaat paikat nauttia New Orleansin vierailustasi.

Tujaguen: Syntymäpaikka heinäsirkka . Tässä tunnelmallisessa baarissa on upeita cocktaileja, ja itse baarin rakenne on peräisin vuodelta 1856. Osoite: 823 Decatur St.

Jean Lafitten vanha absinttitalo: Tämä 200 vuotta vanha baari on kuuluisa absinttijuomat, Lisäksi siellä tarjoillaan paljon muita perinteisiä New Orleansin cocktaileja. Historiansa ja sijaintinsa vuoksi ranskalaisessa korttelissa se on suosittu turistikohde. Osoite: 240 Bourbon St.

Arnaud's French 75 Bar: Tämä tasokas baari palvelee tyylikkäitä cocktaileja sen lämpimän puisen sisäpuolen sisällä. Osoite: 813 Bienville St.

Pat O’Brien: Tämä rommibaari keksinyt hurrikaanin. Löydät suuria, edullisia juomia, turistiyleisöä ja kaksintaistelupianoja. Osoite: 718 St Peter St.

Karusellibaari ja lounge: Istu viehättävän vanhan karusellin ympärille tässä hyväpalkkaisessa baarissa ja nauti yksi parhaista Ramos gin -juomista New Orleansissa. Istuimet, jotka saatat olla helpottunut tai pettynyt kuulla, eivät liiku. Osoite: Hotel Monteleone, 214 Royal St.

Sazerac -baari: Kuten nimestä voi päätellä, tämä hieno baari palvelee mahtavat sazerakit, sekä muita cocktaileja Roosevelt -hotellissa. Osoite: The Roosevelt New Orleans, 130 Roosevelt Way.

Napoleon Housen baari ja kahvila: Tämä tunnelmallinen, 200 vuotta vanha baari oli kerran New Orleansin pormestarin koti, joka tarjosi sen turvapaikaksi Napoleonille. Jostain syystä Napoleon ei koskaan onnistunut pääsemään Louisianaan. Älä yllätä, jos huomaat huutavasi, Vive l'empereur! yli laadukkaita cocktaileja ja ruokaa. Osoite: 500 Chartres St.

Kaksitoista mailin raja: Tässä suuressa sisä- ja ulkotiloissa on edullisia juomia ja nuorta porukkaa. Voit saada halpaa olutta tai huolellisesti valmistettuja cocktaileja. Osoite: 500 S Telemachus St.

Lafitten seppäkauppa: Tämä palkki on peräisin 1700 -luvun alusta, jolloin sitä käytettiin tukikohta salakuljetustoimille. Hyvin hinnoiteltujen juomien lisäksi saatat huomata räystäässä kelluvien kauan kuolleiden merirosvojen ilmestykset. Osoite: 941 Bourbon St.

#6: Tutustu museoalueeseen

Hopea Wiesel 1 /Flickr

Vaikka on helppo eksyä New Orleansin jatkuviin juhliin ja konsertteihin, kannattaa myös tutustua sen tapahtumiin kukoistava perinteinen ja nykytaiteen kohtaus. Alla on joitain kaupungin parhaista taide- ja historiamuseoista.

New Orleansin taidemuseo: Tässä valtavassa museossa on 46 galleriaa asuntoja 1500-1900 -luvun eurooppalaisia ​​maalauksia ja veistoksia sekä 18-19 -luvun amerikkalaisia ​​maalauksia ja veistoksia. Siellä on myös kokoelmia aasialaista, afrikkalaista ja intiaani -taidetta, valokuvausta sekä koriste -taidetta ja aarteita.

Nykytaiteen keskus: New Orleansin nykytaiteen museo perustettiin vuonna 30 000 jalan varasto. Rohkean nykytaiteen näyttelyiden lisäksi keskuksessa järjestetään esittävää taidetta, tapahtumia ja koulutusohjelmia.

Ogdenin eteläisen taiteen museo: Tässä museossa on maailman suurin kokoelma amerikkalaista eteläistä taidetta. Se pitää myös musiikkisarjan torstaisin atriumissa.

Kansallinen toisen maailmansodan museo: Tämä Smithsonianiin liittyvä historiamuseo keskittyy Yhdysvaltojen rooliin sodassa. Siinä on myös kehitetty New Orleans-pohjainen Higgins Industries Higginsin veneet, sammakkoeläimet jolla oli tärkeä rooli sodan aikana.

Louisiana -lastenmuseo: Tämä museo on loistava lapsille sen kanssa leikkisiä, opettavaisia ​​ja interaktiivisia näyttelyitä taiteesta, musiikista, tieteestä, matematiikasta, terveydestä ja New Orleansista. Yhdessä näyttelyssä on malli lapsille, jotka voivat ohjata hinaajaa Mississippissä.

1850 Talo: Tämä talo on sisustettu alkuperäiseen 1850 -tyyliin. Voit nähdä kotimaisia ​​tavaroita ja koristella 1850 -luvun taidetta, joka oli a vauras aika New Orleansissa.

#7: Tanssi yö poissa

tanssi-378277_640

Nyt kun olemme tutustuneet New Orleansin museoihin, palataan juhliin! Kaikkien festivaalien ja elävän musiikin ohella NOLAlla on myös iso yöelämää ja tanssia. Löydät kaiken suurista yökerhoista rentoihin tansseihin ulkoterassilla. Tässä on muutamia ehdotuksia siitä, missä tanssia New Orleansissa.

Ranta Bourbonilla: Löydät tämän suuren klubin osoitteesta Bourbon St. mekaaninen valas. Osoite: 227 Bourbon St.

Kahvila Negril: Tule tähän Frenchmen Street Club funky elävää musiikkia ja kiireinen tanssilattia. Osoite: 606 Frenchmen St.

Mojitos: Tässä baarissa on elävää musiikkia ja tanssia salsaa joka sunnuntai -ilta sen ulkoterassilla. Osoite: 37 Esplanade Ave.

Erään silmän Jack: Jos toivoit paikkaa hartiatyynyjen ja hiuslakan purkamiseen, tämä on se. One Eyed Jack's omistaa 80 -luvun teemajuhlat joka torstai -ilta, ja monet pukeutuvat parhaiten 80 -luvulla. Osoite: 615 Toulouse St.

Metropolitan -yökerho: Tässä kaksikerroksisessa varastoklubissa on 11 baariasemaa, valoshow, savukoneet ja huippu -DJ: t. Osoite: 310 Andrew Higgins Dr.

mikä merkki on oinas yhteensopivin

#8: Anna oppaan opettaa sinulle Voodoo, kreoli -ruoka tai istutukset

tammi-kuja-istutus-439879_640

Opastetut kierrokset saattavat kuulostaa yhdeltä niistä tylsistä aktiviteeteista, jotka joudut tekemään vanhempiesi kanssa tai koulumatkalla, mutta New Orleans tekee niistä todella hauskoja. Voit nähdä kaikenlaisia outoja kulmia kaupungissa näillä teemamatkoilla Olitpa metsästämässä aaveita voodoo-kiertueella tai ajamassa ulos massiivisille, tammivarjostetuille istutuksille, jotka sijaitsevat aivan kaupungin ulkopuolella.

Tässä on joitain suosituimmat matkat että voit nauttia lomastasi New Orleansiin.

Ghost -kiertue: New Orleansin aaveretket tuovat sinut ympäri vanhoja hautausmaita ja kummitustaloja kaupungin täyttämällä korvasi ahdistavilla legendoilla kaupungin menneisyyden synkistä ja salaperäisistä tapahtumista. Alkuperäinen ryhmä, joka tarjoaa näitä yökävelyjä, on Haunted History Tour. Kahden tunnin retki on 25 dollaria aikuisille (18 dollaria alennettu).

Hevos- ja vaunukierros: Jos haluat mieluummin valita romanttisen kuin makaaberin, hyppää johonkin hevosvaunut odottavat Jackson Squaren ympärillä. Kuljettaja kertoo sinulle anekdootteja ja historiaa, kun matkustat Ranskan korttelin ympäri, kuten ihmiset tekivät sata vuotta sitten. Vaunut maksoivat noin 12 dollaria puoli tuntia.

Kulinaarinen kiertue: Nämä kävelykierrokset pysähdy ravintoloihin ja baareihin ympäri kaupunkia herkullisia näytteitä varten. Katso Bon Moment Culinary Tours (noin 45 dollaria) tai Doctor Gumbo Tours (noin 55 dollaria).

Istutus torni: Vieraile ylellisissä kodeissa eteläpuolen antebellumista ja ympäröivistä orja -alueista. Hyviä retkiä ovat Gray Line New Orleans, Cajun Pride Plantation Tours ja Plantation Tours by Isabelle. Ne maksavat noin 80 dollaria koko päivän kiertueelle kuljetuksen kanssa. Jos sinulla on auto, sinä voi myös käydä viljelmillä itse. Jotkut parhaista nähdä ovat Laura, Whitney, Oak Alley, San Fransisco ja Destrehan.

#9: Aja höyrylaivalla alas Mississippissä

jokivene-1542020_640

Sata vuotta sitten tärkein tapa päästä New Orleansiin oli veneellä Mississippiä pitkin. Nykyään voit matkustaa a 1800 -luvun jokivene alas leveää jokea nauttien kreoliruoasta ja elävästä jazzista.

Suosituimmat veneet, jotka näyttävät sinulle kaikki nähtävyydet New Orleansissa sen rannalla, ovat Höyrylaiva Natchez ja kreolikuningatar. Voit mennä päivällä tai myöhemmin päivälliselle ja iltaisin risteilylle. Kustannukset ovat noin 30-40 dollaria henkilöltä.

#10: Katso norsuja, Komodon lohikäärmeitä ja tiikereitä Audubonin eläintarhassa

valkoinen-tiikeri-1513723_640

Norsuja, komodon lohikäärmeitä ja tiikereitä! Toinen hauska asia New Orleansissa on käydä 58 hehtaarin Audubonin eläintarhassa, jossa asuu yli 2000 eläintä. Voit vierailla gorilloissa, orangutaneissa, anakondoissa, kirahveissa, flamingoissa, jaguareissa ja harvinaiset valkoiset tiikerit, nimetäkseni muutamia eläimiä, jotka kutsuvat eläintarhaa kotiin, ja mene katsomaan kaloja ja hyönteisiä akvaariossa ja hyönteistiloissa.

Yksi eläintarhan ainutlaatuisimmista näyttelyistä on Swamp Exhibit, alue, joka on suunniteltu näyttämään Louisianan suolta. Alueella on kelluva Cajun -asuntovene sekä Louisianasta kotoisin olevia taksieläimiä, kuten mustia karhuja, pesukarhuja, saukkoja ja alligaattoreita. Eläintarhan liput ovat 19,95 dollaria aikuisille ja 14,95 dollaria lapsille. Se on avoinna joka päivä kello 10.00–17.00.

#11: Glide Past Alligators Louisiana Swampsissa

helmi-joki-441371_640

Louisiana -suot herättävät ajattomuuden tunteen. Kellut hiljaisten vesien läpi espanjalaisen sammaleen verhojen alla, jotka riippuvat ryppyisistä kyprospuista. Näet auringonottavia kilpikonnia, salaperäisiä pesukarhuja, herkkiä valkoisia haikaroita ja alligaattorien valppaat silmät, jotka piiloutuvat pinnan alla. Rannalla kyykkää vanhoja, yhden huoneen mökkejä, joissa ihmiset asuivat suossa. New Orleansia lähin suo on nyt suojeltu osana Jean Lafitten luonnonsuojelualuetta.

Kävin New Orleansin suokierroksella ja rakastin kaunista ympäristöä ja ainutlaatuista mahdollisuutta luontokuvausta. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, tarvitsetko kuljetusta vai et. Veneretki on vain noin 20 dollaria ilman kuljetusta kaupunkiin ja kaupunkiin, mutta se nousee jopa 50 dollariin kyydin kanssa. Voit myös mennä kaksi tai kolme tuntia melonta- ja melontamatkat, joka maksaa jotain 50-60 dollaria.

Parhaiten arvioidut New Orleansin suokierrokset New Orleansin ulkopuolella ovat Cajun Encounters Tour Company, Ultimate Swamp Adventures ja Honey Swamp Tours. Jotkut parhaista melontaryhmistä ovat Wild Louisiana Tours ja New Orleans Kayak Swamp Tours.

Vaikka New Orleans on erittäin suosittu matkailukohde ja täynnä festivaaleja ja juhlia, se käsittelee edelleen hirmumyrsky Katrinan jälkijäristys. Monet alueet, etenkin pienituloiset alueet, jotka eivät ole tärkeimpiä matkailukohteita, kamppailevat edelleen jälleenrakentamisen puolesta 11 vuotta myöhemmin.

New Orleans ja hurrikaani Katrina

new-orleans-81669_640

Yli 80% New Orleansista tulvii kun padot katkesivat hirmumyrsky Katrinan aikana, joka on yksi Yhdysvaltojen tappavimmista ja tuhoisimmista hirmumyrskyistä. Yli 1 400 ihmistä kuoli, joista monet olivat edelleen tuntemattomia, ja tuhannet menettivät kotinsa tulvan aikana. New Orleansin seitsemäs, kahdeksas ja yhdeksäs seurakunta kärsivät eniten vahinkoa alempi yhdeksäs osasto on pahin osuma.

On New Orleansin matkailuryhmiä, jotka vievät kävijöitä katastrofikierroksille ja näyttävät heille kunnostetut ja edelleen vaikeuksissa olevat alueet. Nämä retket ovat kiistanalainen joidenkin ihmisten mielestä he ovat tirkistelijöitä ja hyväksikäyttäviä. Vuonna 2006 matkat olivat niin häiritseviä, että New Orleansin kaupunginvaltuusto kielsi ne alemmalla yhdeksännellä osastolla.

Nämä alueet tarvitsevat edelleen resursseja ja jälleenrakentamista, ja niitä on mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön kiinnostuneille. Kaksi vapaaehtoisryhmää ovat New Orleans Habitat for Humanity ja Rebuilding Together New Orleans.

Vierailu New Orleansissa: viimeiset vinkit

new-orleans-221475_640

Lajittelemalla New Orleans -matkani vaikutelmia muutama kuva nousee pintaan. Ajattelen kuunnella live-jazzia pimeässä, sata vuotta vanhassa baarissa. Muistan jambalayan kylmän gin -cocktailin vieressä tuoreella mintulla. Espanjan parvekkeilta putosi purppuraisia ​​kukkia, vanhat jokiveneet Mississippillä, ja hiljaiset, pelottavat suoalueet, jotka ovat täynnä alligaattoreita.

New Orleans on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista historiallinen viehätys ja vilkas tunnelma. Muutaman sadan vuoden aikana New Orleansista tuli koti ihmisille ympäri maailmaa. Sen sekoitus globaaleja kulttuureja kasvoi erillisiä uusia musiikin ja ruoan muotoja. Joka ilta löydät upeaa elävää musiikkia kaikista genreistä alkaen perinteistä tai nykyaikaista jazzia bluesista rockabillyyn.

New Orleans on kaupunki, joka herättää kaikki aistisi. Mennä katso Big Easy itse ja oppia, mitä New Orleansin kirjailija Chris Rose tarkoittaa, kun hän sanoo: Tanssimme, vaikka radiota ei olisi. Juomme hautajaisissa. Puhumme liikaa ja nauramme liian äänekkäästi ja elämme liian suuria, ja rehellisesti sanottuna epäilemme muita, jotka eivät.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.