Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Jokainen ACT-opiskelija tarvitsee ehdottomasti yhden asian: harjoittele testejä, jotka ovat lähes identtisiä testipäivänä . Riippumatta siitä, kuinka opiskelet, olemme huomanneet, että useimmat opiskelijat hyötyvät todella suorittamasta täydellisen ACT-harjoitustestin useita kertoja mahdollisimman lähellä virallisia testiolosuhteita. Tämä on paras tapa tutustua kokin vauhtiin, ajoitukseen ja muotoon sekä työskennellä sekä kestävyys- että stressinhallintatekniikoidesi parissa.

Joten miten saat kätesi tarpeeksi ACT-testeihin laittaaksesi itsesi kuumalle paikalle harjoitusta varten? Tässä artikkelissa, linkitämme kaikkiin ACT, Inc: n julkaisemiin virallisiin testeihin ja kysymysjoukoihin ja annamme sinulle ehdotuksia muiden löytämisestä jotta sinulla on enemmän kuin tarpeeksi harjoittelumateriaalia valmistautuaksesi tähän tärkeään yliopiston pääsykokeeseen.Miksi sinun tulisi käyttää vanhoja virallisia ACT-testejä opiskeluun?

Hyvä uutinen ACT: stä on se, että vaikka sen suunnitteluun on tehty joitakin muutoksia viime vuosina, vanhemmat testit ovat edelleen hyvin samankaltaisia ​​kuin otat. Se tarkoittaa, että sinun pitäisi silti ehdottomasti yrittää parhaasi käyttää virallisia ACT -käytännön testejä opiskeluun muiden yritysten kirjoittamien sijasta.

Mikä on muuttunut ACT: ssä?

Vaikka ACT: n perusmuoto on pysynyt yhtenäisenä viime vuosikymmeninä, ACT, Inc. on tehnyt joitain muutoksia viime vuosina.

nevada -yliopiston las vegasin gpa -vaatimukset

Ensimmäinen, ACT-lukeminen -osiossa on nyt yksi pariksi liitettyjä kohtia , jossa on monivalintakysymyksiä, joissa niitä verrataan ja verrataan. Jos olet huolissasi tästä tyylistä, meillä on neuvoja siitä, miten lähestyä ACT Readingin pariliitososaa, sekä hieman sääliä siitä, mikä tekee tämän testin osan vaikeaksi.

Toinen, ACT Writing -osassa on nyt laajennettu kehote ja enemmän keskittymistä kykysi analysoida erilaisia ​​näkökulmia. Pisteytystapaan on myös tehty joitain muutoksia. Lue kaikki yksityiskohdat uudesta parannetusta ACT-kirjoitustestistä tehdyistä muutoksista.

Lopuksi, ACT Science -osio sisältää nyt vain kuusi kohtaa seitsemän sijasta . Se on yksi kohta, jonka on oltava järkeä, joten arvosta tätä muutosta!

Miksi viralliset ACT-testit ovat edelleen paras vaihtoehto?

Sallikaa minun nyt selittää, miksi viralliset testit ovat parempia kuin muiden yritysten kirjoittamat. ACT, Inc: n julkaisemat viralliset testit koostuvat vanhempien testien kysymyksistä, jotka on poistettu käytöstä. Tämä tarkoittaa, että he ovat käyneet läpi saman kirjoitus- ja muokkausprosessin kuin kysymykset, jotka näet testipäivänä. Toisin sanoen ne ovat todellisia!

ap englantilainen kirjallisuus- ja sävellyskoe

Toisaalta testausta valmistavat yritykset saattavat olla hyviä jäljittelemään ACT-tyyliä tai eivät. Käyttämällä epävirallisia ACT-harjoitustestejä asetat itse asiassa itsesi tilanteeseen, jossa sinun on arvioitava kolmansien osapuolten teosten tyylin, sanamuodon ja lähestymistavan aitous. Virallisten ACT-testien avulla voit kuitenkin luottaa siihen, että kysymykset ovat tarkalleen kuten ne, jotka näet kokeessa.

Löysin todellisen itseni Authenti Citystä viimeisellä lomalla, juuri muutaman järkyttävän päivän jälkeen Electri Cityssä ja vakoilukierroksen Dupli Cityssä.

upokkaan lainausmerkit sivunumeroilla

Ilmaiset viralliset ACT-harjoituskokeet

Tässä on luettelo kaikista julkaistuista virallisista ACT -testeistä. Nämä ovat PDF-muodossa, ja sinun tulee tulostaa ne, jotta voit suorittaa testin paperille samalla tavalla kuin testipäivänä.

Huomaa, että ACT, Inc. julkaisee saman käytännön testin useita vuosia peräkkäin, minkä vuoksi jokaiselle testivuodelle ei ole erillistä harjoitustestiä.

Olen lisännyt jokaisen testin lomakkeen numeron, jotta voit aina kertoa, oletko jo nähnyt tämän testin vai et. Löydät lomakkeiden numerot jokaisen ACT-testisivun vasemmasta alakulmasta.

Ilmaiset viralliset ACT-harjoituskysymysjoukot

Sen lisäksi, että julkaiset täydellisen virallisen testin muutaman vuoden välein, ACT, Inc. julkaisee käytännön kysymyssarjat verkkosivustollaan . Jos lasket ne, huomaat, että nämä käytännön kysymykset muodostavat toisen täydellisen ACT: n.

En kuitenkaan suosittele niiden käyttöä testipäivän olosuhteiden harjoituksissa. Ensinnäkin varsinainen testi on (todennäköisesti) paperiversiona eikä verkossa (vaikka tämä muuttuu syksyllä 2020).

keskimääräinen sat -piste Amerikassa

Lisäksi oikeat vastaukset näihin ACT-käytännön kysymyksiin avautuvat heti jälkeen napsautat vastausvaihtoehtoasi. Usko minua: tämä tulee ei tapahtuu todellisessa testikirjassasi!

Sen sijaan, käytä online-käytännön kysymyksiä työskennellessäsi taitojen parantamiseksi ja mukavuuden parantamiseksi eri ACT -testiosien kanssa.

Muita lähteitä viralliseen ACT-käytäntöön

Yksi vaihtoehto on etsiä ilmaisia ​​virallisia ACT-testejä Internetistä. Verkossa on paljon virallisia, vanhoja säädöksiä (joita ACT, Inc. ei ole vielä julkaissut). Suurin osa näistä on valokopioita todellisista menneistä testeistä, mikä tarkoittaa, että niitä ei ole valtuutettu levittämään ja että verkkosivustot, joilla he ovat, rikkovat joitain henkisen omaisuuden ja tekijänoikeuksien sääntöjä.

En usko, että sinulla on suuri riski, jos päätät käyttää niitä, mutta Kehotan sinua olemaan ilmoittamatta tästä tosiasiasta koulusi kaiuttimen kautta .

Löydät heidät suorittamalla haun 'ilmaiset vanhat testit' ja etsimällä vähemmän kaupallisia sivustoja. Koska sinulla on hyväksyttyjen kokeiden lomakenumerot, voit tutustua näihin kokeisiin, joita et ole vielä suorittanut tai nähnyt.

luettelo lukion akateemisista palkinnoista

Ehkä tallenna ennustajat ilmoittaaksesi mahtavasta ACT-pisteestäsi, älä lähetä Internet-hakujasi luvattomille harjoitustesteille.

Toinen vaihtoehto on ostaa virallisia ACT-ennakkokirjoja ja resursseja. Voit ostaa kolme ACT-testilähdettä:

  • Virallinen ACT-valmisteluopas, 2019--2020 : Tässä kirjassa on viisi täyspitkää ACT-käytännön testiä, ja se maksaa noin 17 dollaria Amazonissa. Voit myös tarkistaa, onko kirjastossasi kopio - varmista, että siihen ei ole kirjoitettu vastauksia! (Vuosina 2020-21 on myös viisi harjoitustestiä, mukaan lukien yksi, joka eroaa vuosien 2019-2020 versiosta, mutta se on kalliimpaa noin 33 dollaria , joten suosittelemme toistaiseksi vanhemman version käyttämistä.)
  • ACT Online Prep : Tämän digitaalisen valmisteluohjelman mukana tulee kaksi harjoittelutestiä ja se maksaa $ 40 ACT-verkkosivustolla. Suosittelemme kuitenkin, että ohitat mukana olevan valmistelumateriaalin, koska sitä ei ole räätälöity sinulle eikä järjestetty tehokkaimpaan opiskeluun.
  • Virallinen aloittelijan opas ACT: lle, 2020--2021 painos : Tämä upouusi kirja esittelee ACT: n ja PreACTin uudet tulokkaat. Sen mukana tulee pääsy online-PreACT-harjoitustestiin ja täyspitkä ACT-harjoitustesti (saatavana sekä verkossa että itse kirjassa). Se maksaa noin 23 dollaria Amazonissa.

Mikä on paras tapa käyttää näitä ACT-harjoituskokeita?

Nyt kun olet (toivottavasti) ladannut kaikki yllä linkitetyt viralliset ACT -käytännön testit, miten varmistat, että käytät niitä parhaalla ja tehokkaimmin? Tässä on kaksi ehdotusta.

# 1: Jäljitä todellisia testausolosuhteita mahdollisimman lähellä

On järkevää, että mitä enemmän harjoittelet sitä, miten ACT todella menee sinä päivänä, kun otat sen, sitä paremmin olet valmis. Tässä on joitain tapoja varmistaa, että harjoitteluesi ovat mahdollisimman lähellä todellista sopimusta:

  • Tulosta testit ja työskentele paperilla. Vaikka suurin osa Yhdysvaltojen opiskelijoista käyttää ACT: tä edelleen perinteisessä paperimuodossa, tämä muuttuu, kun online ACT julkaistaan ​​valtakunnallisesti syksyllä 2020.
  • Testaa hiljaisessa huoneessa , ilman musiikkia tai muita keskeytyksiä ja häiriötekijöitä.
  • Aika itsesi armottomasti ja lopeta osion työ, jos aika loppuu. Sinun on tiedettävä, onko sinulla vaikeuksia tahdistamisen kanssa, jotta voit selvittää, miten lopettaa ajan loppuminen Matematiikka, Tiede, Lukeminen tai Kirjoittaminen -osiossa.
  • Suorita koko testi yhdellä istumalla. Se on neljän tunnin tenttimaraton, joten sinun on totuttava tähän aikatauluun vain taukoilla, jotka todellinen testi sallii.
  • Ota testi tällä tavalla useammin kuin kerran. Kokemukseni mukaan kolmas tai neljäs kerta, kun suoritat ACT-harjoitustestin, on silloin, kun formaatti on niin tuttu, että sen ottamisesta tulee toisenlainen luonne.

# 2: Tarkista vastauksesi

Kun olet tunnistanut suurimmat ongelma-alueet ACT-harjoitustesteissäsi, voit käyttää muun tyyppisiä testivalmisteluja hioaksesi taitojasi ja korjaamaan heikkoutesi. Tutustu oppaaseemme selvittääksesi, mikä ACT -valmistusmenetelmä sopii sinulle parhaiten.

Väärä paikka suorittaa harjoitustesti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset