Ilmaiset ACT -käytännön testit: massiivinen kokoelma verkkolähteitä

feature_online.jpg

Kun yrität valmistautua ACT: hen, viimeinen asia, josta haluat huolehtia, on löytää ACT -harjoitustestit. Jotta prosessi olisi hieman vähemmän stressaava sinulle, Olemme koonneet tämän valtavan luettelon lähteistä ilmaisia ​​ACT -käytännön testejä ja kysymyksiä varten .

Kaikki harjoitustestit eivät kuitenkaan ole tasavertaisia. Kunkin testilähteen kohdalla puhun siitä, kuinka voit käyttää harjoitusmateriaalia parhaiten valmistautuaksesi ACT: ään.

Miksi tarvitset ACT -harjoitustestejä? 3 keskeistä syytä

Jotta voit valmistautua tehokkaasti ACT: hen, tarvitset harjoitusmateriaalia. Lopulta saatat kuitenkin tarvita enemmän käytännön testejä (ja enemmän lisämateriaaleja) kuin odotit.

Puhutaanpa kolmesta tärkeimmästä syystä, miksi tarvitset testien ja kysymysten arsenaalin mennäksesi 100% ACT: ään.

#1: Ne näyttävät sinulle tarkalleen mitä odottaa testipäivänä

Yksi stressaavimmista osista minkä tahansa standardoidun testin tekemisessä on mahdollisesti epämiellyttävien testausolosuhteiden läpikäyminen. Sinun on pysyttävä keskittyneenä ja valppaana useita tunteja ja pieniä taukoja, ja sinun on siirryttävä osasta toiseen rikkomatta askeleesi.

Virallisten ACT -harjoitustestien suorittaminen realistisissa testausolosuhteissa auttaa sinua valmistautumaan testipäivään. Tämä tarkoittaa koko testin läpikäymistä kerralla ja ajoitusta huolellisesti kullekin osiolle.

Tämän tyyppiseen valmisteluun sinun pitäisi todella käyttää vain virallisia ACT -testejä.

#2: He antavat sinulle hyödyllistä sisältökäytäntöä

Tämä ACT prep -komponentti on rakentaa tietämystäsi kaikesta kokeessa testatusta sisällöstä. Jos työskentelet tietyn aiheen valmistelun parissa, tarvitset materiaaleja, jotka testaavat (ja opettavat) aihekohtaisen sisällön ymmärtämistä.

Viralliset ACT -harjoituskysymykset ovat ihanteellisia tällaiseen harjoitteluun, mutta niiden määrä on rajallinen ja ne pitäisi todella tallentaa 'realistiseen' harjoitteluun ja/tai strategian valmisteluun. Epäviralliset tai täydentävät materiaalit voivat valmistautua hyvin sisällön harjaamiseen, vaikka ne eivät olisikaan tiukassa, virallisessa ACT -muodossa.

#3: He opettavat sinulle kriittisiä strategioita

ACT -kysymykset noudattavat hyvin erityisiä sääntöjä tyylin ja logiikan suhteen. Vaikka epäviralliset harjoitustestit yrittävät luoda tämän uudelleen käytännön kysymyksillä, on harvinaista löytää epävirallinen lähde, joka tekee hyvää työtä.

Viralliset harjoitustestit ovat tärkeitä, kun halutaan perehtyä strategiaan, joka vaaditaan hyvin testipäivänä. Mitä mukavammin käytät erilaisia ​​ACT -kysymyksiä, sitä tehokkaampi ja varmempi olet varsinaisessa tentissä.

Mistä löytää virallisia ACT -testejä

Nyt kun tiedät miksi (ja miten) ACT -harjoitusmateriaalit ovat tärkeitä, puhutaanpa mistä löydät ACT -valmistusmateriaalin kultastandardin: viralliset ACT -testit.

Tästä osiosta löydät sekä viimeaikaiset että vanhemmat ACT -testit. Sinun tulisi keskittyä harjoittelusi uusimpiin ACT -materiaaleihin, vaikka vanhemmat testit ovat ehdottomasti hyödyllisiä, jos tarvitset lisämateriaalia.

Hyvä uutinen on, että ACT: n muoto ei ole muuttunut niin paljon viimeisten vuosikymmenten aikana, joten vanhempien kokeiden pitäisi silti antaa sinulle hyvä käsitys siitä, mitä odottaa testipäivänä.

1.jpg

En vitsaile, kun sanon, että viralliset harjoitusmateriaalit ovat kultastandardi ACT -valmistelussa.

Ilmaiset viralliset harjoitustestit

Nämä ilmaiset ACT -harjoitustestit sopivat erinomaisesti niille opintojaksoille, joissa istut realistisissa testausolosuhteissa ja suoritat koko kokeen. Suosittelen käyttämään sitä diagnostisena testinä opintosuunnitelmasi alussa. Varo käyttämästä näitä kaikkia kerralla; nämä ovat ainoat ilmaiset viralliset testit!

Kaksi uusinta ACT-käytännön testiä (2015-2016 ja 2018-2019) ovat ainoat, jotka heijastavat testin viimeisimpiä muutoksia : pariksi luetut kohdat ja uusi essee. Näitä päivityksiä lukuun ottamatta ACT: n yleinen sisältö ja muoto ovat kuitenkin pysyneet melko yhtenäisinä.

Huomaa, että vuosien 2019-2020 ja 2020-2021 ACT-käytännön testit ovat samat kuin 2018-2019.

Ilmaiset viralliset käytännön kysymykset

ACT, Inc. julkaisee myös virallisia käytännön kysymyksiä (erillään virallisista käytännön testeistä) verkkosivuillaan. Nämä kysymykset sopivat erinomaisesti strategian ja sisällön valmisteluun.

Muut viralliset harjoitusmateriaalit

Saatavilla on myös muita virallisia ACT -materiaaleja:

  • Virallinen ACT Prep Guide (2019-2020 Edition) on viisi täydellistä virallista käytännön testiä, mikä vastaa noin 20 tuntia oppimateriaalia. Tämä kirja on mahtava strategian valmisteluun ja viralliseen harjoitteluun, mutta siitä ei ole paljon apua, jos sinun on tarkistettava testisisältö . Se maksaa noin 20 dollaria Amazonissa . Painos 2020-2021 on myös viisi virallista testiä (joista yksi on erilainen kuin 2019-2020 testit), mutta koska se on noin 26 dollaria, jos aiot ostaa vain yhden, suosittelemme hankkimaan 2019-2020-version.
  • Virallinen aloittelijan opas ACT: lle (2020-2021) on juuri julkaistu valmistelukirja, joka on suunnattu erityisesti ACT: n (ja PreACT) uusille tulokkaille. Sillä on täyspitkä PreACT-harjoitustesti verkossa ja äskettäin julkaistu virallinen ACT-testi sekä kirjassa että verkossa. Se maksaa 23 dollaria Amazonissa.
  • Viralliset ACT Test Prep -oppaat ovat sarja neljää valmistelukirjaa, joissa on keskitetty valmistelu jokaiselle ACT -aiheelle ( Englanti , Matematiikka , Lukeminen ja Tiede ). Jokaisessa kirjassa on joitain perusaihekohtaisia ​​valmisteluja (sanasto-opas lukemiseen, apu matematiikan käsitteen tunnistamiseen jne.) Sekä pääsy muihin verkkokäytännön kysymyksiin; kuitenkin 18 dollaria+ kirjaa kohden, sinun on parempi käyttää ilmaisia ​​resursseja ja virallista opasta harjoitustesteihin ja kysymyksiin.

Mistä löytää (ja miten käyttää) epävirallisia säädöksiä

Kuten olet ehkä huomannut, virallisia ACT -testejä ei ole käytettävissä rajoittamattomasti. Jos aiot opiskella yli 50 tuntia, sinun on löydettävä täydentäviä lähteitä.

ACT -testeille ja käytännön kysymyksille on niin paljon epävirallisia lähteitä, mutta niiden laatu vaihtelee todella paljon - et halua käyttää mitä tahansa verkosta löytämiäsi käytännön kysymyksiä tarkistamatta niitä ensin .

Jotta voisit löytää luotettavia lähteitä lisämateriaaleille, olen koonnut luettelon resursseista täältä. Siellä voi olla monia muita hyviä lähteitä, mutta tämän pitäisi saada sinut oikeaan suuntaan.

Ilmaiset verkkokäytännöt testivalmistusyrityksiltä

Sinun tulisi olla erityisen varovainen käyttäessäsi ilmaisia ​​resursseja testivalmistusyrityksiltä sen jälkeen materiaalin laatu on usein kyseenalainen . Jotkut yritykset tarjoavat kuitenkin käytännön testejä tai kysymyksiä, jotka voivat osoittautua todella hyödyllisiksi lisäaineiksi.

Ole erityisen tarkkaavainen (jos päätät työskennellä näiden materiaalien kanssa), ettet käsittele näitä käytännön kysymyksiä kuten virallisesti. Toisin sanoen, älä luota niihin liikaa strategiassa tai todellisessa testikäytännössä!

kuinka monta nollaa 1 miljardissa

Sophia.org

Sophia.org tarjoaa kaksi tai kolme käytännön testiä ACT Math, Science, Reading, English ja Writing. Jokaisessa harjoitustestissä on noin 60 kysymystä, ja siihen sisältyy vastausavain ja pisteytysopas. Sinun on luotava tili päästäksesi (ilmaisiin) testeihin ja sinun on otettava profiili yksityiseksi.

Sivusto kannustaa sinua pitämään harjoitustestit virallisina käytäntöinä, mutta (kuten tiedät jo nyt) on parasta käyttää näitä materiaaleja sisällön tarkistamiseen.

body_sophiaexample.png Esimerkki Sophia.org -käytännön kysymyksestä

PrepFactory

Voit käyttää ilmaisia ​​materiaaleja tällä sivustolla, jos luot tilin. Siellä on sosiaalisen median kaltainen toiminto jossa voit testata taitojasi muiden opiskelijoiden taitoja vastaan. Vältän kuitenkin tätä ja keskityn vain parantamaan heikkoja alueitasi - ei ole hyödyllistä verrata itseäsi muihin opiskellessasi.

Voit käyttää käytännön kysymyksiä eri teemamoduulien tietokilpailujen kautta. Moduulien sisällön oppimateriaali on hieman sekavaa ja pinnallista, joten jätän sen väliin ja keskityn vain käytännön kysymysten käsittelyyn.

body_prepfactoryexample.png

Esimerkki PrepFactory -käytännön kysymyksestä

Ivy Global

Ivy Global tarjoaa sekä ACT -esimerkkikysymyksiä että yksi täysi (epävirallinen) ACT -harjoitustesti sen sivustolla. Voit ladata koko ACT -harjoitustestin ilman tiliä tai henkilökohtaisia ​​tietoja (iso plussa!).

Ivy Global yritti todella koota testin hyvin samanlainen kuin virallinen laki . En silti kannusta sinua käyttämään tätä harjoitustestiä viralliseen harjoitteluun, mutta siitä voi olla hyötyä, jos käyt läpi kaikki aiemmin tässä artikkelissa luetellut ilmaiset viralliset ACT -materiaalit.

body_ivyglobalexample-1.png Esimerkki Ivy Global -käytännön kysymyksestä

Varsity -opettajat

Varsity Tutorsilla on tonnia ilmaista materiaalia - Näyttää siltä, ​​että on olemassa tuhansia käytännön kysymyksiä - mutta tämä yritys ei ole erityisen varovainen kysymysten luomisessa ACT: n tyyliin . Sinun tulee olla varovainen, ettet laita liikaa varastoa tämän sivuston käyttämiin kysymyksiin.

Toinen haittapuoli on, että sinua painostetaan melko kovasti maksamaan heidän opetuspalveluistaan.

Tästä huolimatta Varsity -opettajat saattavat auttaa sinua, jos tarvitset pääsyn moniin materiaaleihin (eli jos aiot opiskella yli 50 tuntia) tai jos olet paras pistemäärä, joka haluaa analysoida virallisia ja epävirallisia ACT -kysymyksiä.

body_varsitytutorsexample-1.png Esimerkki Varsity Tutors -harjoituskysymyksestä

Union Test Prep

kuinka pitkä on tentti

Union Test Prep -tarjoukset yksi ilmainen harjoitustesti, joka hallinnoidaan verkossa . Jokainen kysymys esitetään (ja arvostellaan) yksi kerrallaan, mikä on hyvin erilaista kuin todellisessa ACT: ssä - kokeen muoto muistuttaa minua enemmän GRE: stä kuin mistään yliopiston pääsykokeesta.

Onneksi sinun ei tarvitse rekisteröityä Union Test Prep -ohjelmaan päästäksesi näihin kysymyksiin.

body_uniontestprepexample.png

Esimerkki Union Test Prep -harjoituskysymyksestä

Albert.io

Albert.io tarjoaa satoja käytännön kysymyksiä ACT Math, ACT Science ja ACT Reading. Sinun on luotava tili käyttääksesi näitä kysymyksiä, mutta saat 100 ilmaista hyvitystä, joiden avulla voit vastata jopa 100 kysymykseen. Kaikki kysymykset on merkitty selkeästi, joten tämä voi olla hyvä resurssi tiettyjen taitojen kohdistamiseen.

body_albertioesimerkki.png

Esimerkki Albertin käytännön kysymyksestä

Kaplan

Jos rekisteröidyt Kaplaniin, voit rekisteröityä ilmaiseen tilauksesta tehtävään ACT-harjoitustestiin, johon pääset milloin tahansa.

Nämä harjoitustestit ovat samankaltaisia ​​kuin heidän esivalmistelukirjansa (johon pääsen pian) - hyvä johdanto testiin, etenkin alhaisen pistemäärän saaneille, mutta ei niin hyödyllinen opiskelijoille, jotka ovat jo tuttuja kokeesta tai jo saavuttavat suhteellisen korkean tason merkit.

Princetonin katsaus

Princeton Review -järjestelmä on melko samanlainen kuin Kaplanin: voit suorittaa ilmaisen ACT -verkkokokeen, jos rekisteröidyt sivustolle.

Tällä testiä valmistavalla yrityksellä on jonkin verran mainetta kirjoittaa kysymyksiä, jotka ovat (käsitteellisesti) helpompia kuin mitä näet testissä, joten tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto korkeapisteisille opiskelijoille jotka haluavat nostaa pisteitään.

ACT Prep Books

Epäviralliset ACT -valmistelukirjat voivat olla hyödyllisiä sisällön tarkastelu ja harjoittelu . ACT, Inc. on melko läpinäkyvä siitä, mitä käsitteitä he todella testaavat kokeessa. Jos sinulla on heikkoja alueita, opaskirjat ja käytännön kysymykset (vaikka ne eivät olekaan samanlaisia ​​kuin viralliset ACT -kysymykset) voivat auttaa sinua ymmärtämään materiaalia paremmin.

Yksi ACT -valmistelukirjojen haittapuoli on, että ne eivät ole ilmaisia. Saatat löytää nämä kirjat julkisesta tai koulukirjastostasi, jos et halua ostaa niitä.

Jos etsit kattavampaa luetteloa kaikkein hyödyllisimmistä ACT -kirjoista, etenkin aihekohtaisista kirjoista, tutustu oppaaseemme parhaista ACT -esikirjoista.

Paras epävirallinen ACT -kirja: ACT Prep Black Book, toinen painos

body_act_prep_black_book_second_edition

Hinta: Noin 30 dollaria Amazonissa

Erinomainen strategiakirja, Musta kirja opettaa sinua ajattelemaan ACT: tä ennustettavana, standardoituna testinä. Se tarjoaa vaihtoehtoisia strategioita opiskelijoille, jotka eivät ehkä ymmärrä kaikkia käsitteitä samalla tavalla.

Jos tässä valmistelukirjassa on haittapuoli, se on se sinun on oltava melko motivoitunut ja itseohjautuva voidakseen käyttää sitä tehokkaasti.

Paras kirja huipputuloksille: Barronin ACT 36: Täydellisten pisteiden tavoittelu

body_barrons_act_36_fourth_edition-1

Hinta: Noin 15 dollaria Amazonissa

Barronin kirjat ovat erittäin perusteellisia ja sisältävät paljon sisältöä. Tämä kirja on varsinkin hyvä vaihtoehto, jos ACT -pisteet ovat jo korkealla ja tavoittelet täydellisyyttä (tai lähes täydellisyyttä). Jotkut kysymyksistä voivat kuitenkin olla epärealistisia (ja hyödyttömiä) vaikeita.

Paras kirja pienituloisille: Kaplanin ACT Prep Plus 2020

body_kaplan_act_prep_plus_2020

Hinta: Noin 21 dollaria Amazonissa

Tämä all-in-one-kirja kattaa kaikki ACT-osat ja sisältää viisi täyspitkää harjoitustestiä ja vastausselityksiä perustestistrategioiden lisäksi. Sillä on jopa pisteiden parantamistakuu. Jos olet jo melko motivoitunut opiskelemaan ja tosissasi parantamaan pisteitäsi, parempia vaihtoehtoja on kuitenkin saatavilla.

Kuinka opiskella ACT: lle: 3-vaiheinen valmistelusuunnitelma

Jos haluat hyödyntää kaikkia näitä ACT -materiaaleja, sinun on suunniteltava niiden strateginen käyttö. Tärkeimmät vaiheet, jotka sinun on suoritettava suunnitelman laatimiseksi, ovat alla, mutta saat tarkempia tietoja, jos tarkistat oppaamme siitä, kuinka kauan sinun on opiskeltava ACT: tä varten.

body_roadmap.jpg

Näistä materiaaleista on eniten hyötyä, jos keksit tiekartan niiden käyttämiseksi ennen sukellusta.

Vaihe 1: Löydä lähtötasosi diagnostiikkatestillä

Aloita ottamalla äskettäin julkaistu virallinen ACT -testi löytääksesi peruspisteesi. Epäviralliset diagnostiset testit eivät auta sinua ymmärtämään, missä sinun pitäisi parantaa todellista ACT: tä, joten valitse ehdottomasti virallinen testi tässä vaiheessa.

Koulujen (ja niiden keskimääräisten ACT -pisteiden) tarkistaminen antaa sinulle tavoitteen tavoitealueen.

Vaihe 2: Harjoittele strategiaa ja tarkista sisältö täydentävillä materiaaleilla

Jos olet heikko tietyissä strategiataidoissa tai sisältötiedoissa, käytä ensisijaisesti epävirallisia lisämateriaaleja näiden alueiden parantamiseen. Voit käyttää näitä harjoituskysymyksiä porataksesi taitoja tai testataksesi tietojasi huolehtimatta virallisen valmistelumateriaalin tuhlaamisesta.

Kun olet käyttänyt vankan ajan uusien taitojen ja sisällön oppimiseen, voit testata suoritustasi käyttämällä virallisia ACT -käytännön kysymyksiä (ei kaikkia testejä).

Vaihe 3: Mittaa edistymisesi virallisilla käytännön testeillä

Löydät aina enemmän epävirallisia valmistelumateriaaleja, mutta koska virallisia ACT -harjoitustestejä on rajoitettu määrä, sinun kannattaa käyttää niitä viisaasti. Suosittelemme niiden käyttöä edistymisen mittaamiseen ; Tämä tarkoittaa, että ne on otettava täyspitkiksi testeiksi realistisissa testausolosuhteissa.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi lopettaa tähän. Ota testistä kaikki irti analysoimalla vastauksesi ja virheesi huolellisesti, jotta tiedät mihin taitoihin ja sisältöalueisiin sinun pitäisi keskittyä seuraavaksi.

Muista tallenna yksi tai kaksi virallista ACT -testiä opinto -ohjelman loppuun joten voit tutustua täyspitkään tenttiin ennen varsinaisen ACT: n suorittamista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.