Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

feature_floridasign.jpg

Florida Bright Futures -apurahaohjelmat ovat mahtavia koulutusrahoitusvaihtoehtoja Floridan osavaltion asukkaille - jos pääset läpi hakuprosessin. Tarjotut apurahat ovat erityisen tylsiä ja työläitä niiden kelpoisuusvaatimusten suhteen: virallinen käsikirja, jossa esitetään nämä kriteerit, on sen oma 14-sivuinen kirjan luku. (Onneksi olemme luoneet sinulle yleiskatsauksen eri, paljon lyhyemmässä viestissä.)

Älä huoli! Olemme hahmottaneet kaikki Florida Bright Futures -apurahojen kelpoisuuskriteerit (yleinen ja erityinen, jokaiselle apurahalle, jokaista poikkeusta tai erityistilannetta lukuun ottamatta) tavalla, joka on hieman helpompi päästä läpi.

Olemme myös sisällyttäneet tietoja siitä, milloin odotetaan ilmoitusta kelpoisuudestasi. Kun sinut katsotaan kelvolliseksi, olet yhden (suuren) askeleen lähempänä Bright Futures -apurahan voittamista. Kun olet käsitellyt kaikki nämä tiedot, siirrymme hyviin asioihin - kuinka lisätä mahdollisuuksiasi voittaa oma Bright Futures -palkinto.

body_update

Muutoksia vuoden 2021 Bright Futures -apurahaan COVID-19-tilanteen vuoksi

Koska COVID-19 häiritsi monia Floridan opiskelijoiden vanhempia vuosia, opetusministeriö on tehnyt joitakin muutoksia joihinkin palkintovaatimuksiin ja hakemusten jättämisen määräaikoihin. Erityisesti, vapaaehtoistyötuntien ja ACT/SAT -testitulosten toimittamisessa on tapahtunut muutoksia vuodelle 2021.

Vapaaehtoistyöajat

Koronavirus vaikutti monien opiskelijoiden vapaaehtoistyömahdollisuuksiin, joten he eivät ehkä ole pystyneet täyttämään Bright Futuresin vapaaehtoistyötuntivaatimuksia. Tämän mukauttamiseksi Floridan opetusministeriö on hyväksyä opastusneuvojilta (tai muilta hallituksen hyväksymiltä ylläpitäjiltä) asiakirjoja, jotka osoittavat opiskelijat tarkoitettu suorittamaan vapaaehtoistyötuntivaatimukset ennen valmistumista.

Ei ole selvää tietoa siitä, miltä tämä asiakirja näyttää, kuinka järjestelmänvalvojat toimittavat nämä tiedot tai milloin lähetysaika on näille tunneille. Muista siis ottaa yhteyttä ohjaajaan mahdollisimman pian, jotta he voivat lähettää asiakirjat.

Testitulosten lähetykset

Koska monet SAT-, ACT- ja PERT -testauspäivät peruutettiin tai muutettiin pandemian vuoksi, opetusministeriö pidentää määräaikaa, jonka kuluessa opiskelijat voivat suorittaa tentin ja lähettää testituloksensa. Uusi standardoitu testien lähettämisen määräaika on 1. joulukuuta 2021.

Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että testausaikaa pidennettäisiin edelleen tai että opiskelijoille, jotka eivät pysty ottamaan ja toimittamaan SAT-, ACT- tai PERT -kursseja 1. joulukuuta 2021 mennessä, tehdään poikkeuksia.

Myös, nämä muutokset koskevat vain lukioita vuonna 2021 valmistuneita opiskelijoita . Luokkaan 2022 ei ole vielä ilmoitettu.

Saat ajantasaista tietoa Bright Futures -apurahasta ja siitä, miten koronavirus on vaikuttanut siihen, tutustu apurahan verkkosivustoon . Voit myös lukea hätämääräys, joka sisältää monia muutoksia täällä .

body-kysymysmerkki-1

Mitkä ovat Bright Futures -apurahat?

Ennen kuin sukellamme Bright Futures -apurahojen kelpoisuuteen, käydään ensin lyhyesti läpi, mitä apurahat itse tarjoavat. On olemassa kolme erilaista apurahaohjelmaa, joilla kaikilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset ja palkintojen määrät.

 • Floridan akateemiset tutkijat (FAS) - Tämä on kilpailukykyisin Bright Futures -apuraha ja anteliain. Se on suunnattu 'A -opiskelijoille'. FAS -voittajat voivat saada rahoitusta koko opintojakson ajan.
 • Florida Merit Scholars (FMS) - Tämä apuraha on vähemmän kilpailukykyinen kuin FAS, mutta sillä on silti suhteellisen korkeat testitulokset ja GPA -vaatimukset. Se on suunnattu 'B -opiskelijoille'. FMS -voittajat voivat saada rahoitusta koko opintojakson ajan.
 • Gold Seal Ammattitutkijat (GSV) - Tämä apuraha auttaa opiskelijoita jatkamaan lukion jälkeistä ammatillista ja todistusta. Se on vähiten kilpailukykyinen palkinto ja tarjoaa vähiten rahoitusta. GSV -voittajat voivat saada apurahaa enintään 72 luottotunnille teknisestä tutkinto -ohjelmasta tai ura -todistusohjelmasta tai enintään 60 luotto -tunnista sovelletun teknologian koulutusohjelmasta.

 • Gold Seal CAPE Scholars (GSC) - Tämä apuraha auttaa opiskelijoita, jotka ovat ansainneet osakkuusyritysten tutkinnon, edelleen ansaita kandidaatin tutkinnon tai kandidaatin tutkinnon. Pääsihteeristön voittajat saavat apurahaa enintään 60 luottotunnille hyväksyttävästä koulutusohjelmasta.

body_checklist_green_pencil

Yleiset kirkkaat futuurivaatimukset

Bright Futures -palkintoja on muutama, mutta nämä yleisvaatimukset koskevat niitä kaikkia (ellei viestissä myöhemmin toisin mainita). Jotta voit saada jonkin näistä palkinnoista, sinun on:

 • Ole Floridan osavaltion asukas ja Yhdysvaltain kansalainen tai hyväksyttävä kansalainen (kansalaisoikeus määritetään korkeakoulustasi). Ota huomioon, että sinä Sinun on oltava Floridan asukas - jos vanhempasi eivät ole tai jos he muuttavat lukion valmistuttua, mutta pysyt Floridan asukkaana - olet edelleen oikeutettu!
 • Täydennä Floridan rahoitustukihakemus (FFAA), kirjoittanut31. elokuutalukion valmistumisvuodelta.(Huom. Muut COVID-19-päivämäärän muutokset eivät ole muuttaneet tätä määräaikaa.)
 • Ansaitse tavallinen Floridan lukion tutkinto tai vastaava Floridan julkisesta lukiosta tai rekisteröidystä Floridan opetusministeriön yksityisestä koulusta
 • Ei ole tuomittu rikossyytteestä (tai ei vedonnut kilpailuun)
 • Hyväksy ja ilmoittaudu tutkinto- tai todistusohjelmaan kelvollisessa Floridan julkinen tai riippumaton toissijainen laitos lukion valmistumisen jälkeen
 • Ilmoittaudu vähintään kuudeksi (ei korjaavaksi) luottotunniksi lukukautta kohden

Jos täytät kaikki edellä mainitut vaatimukset, olet oikealla tiellä saadaksesi omat Florida Bright Futures -palkinnot.

Erityiset apurahavaatimukset

Eri Bright Futures -apurahoilla on hieman erilaiset akateemiset kelpoisuusvaatimukset. Käytä näitä tietoja selvittääksesi, mikä stipendipalkinto voisi sopia sinulle parhaiten.

Florida Academic Scholars (FAS) ja Florida Medallion Scholars (FMS) -vaatimukset

Lukion kursseille, GPA: lle, ACT/SAT -pisteille ja palveluaikoille on asetettava tietyt vähimmäisvaatimukset, jotka on täytettävä, jotta he voivat osallistua jompaankumpaan näistä ohjelmista. Sinun on täytettävä kaikki nämä verkkotunnukset, jotta voit saada palkinnon . Jos olet voittanut toisen akateemisen palkinnon, sinulla voi olla helpompi päästä FAS- tai FMS -palkintoon - puhumme miksi ja miten, kun olemme keskustelleet kaikista akateemisista vaatimuksista.

Kurssitöitä

Aloitamme helpoimmista kelpoisuuskriteereistä - olen luonut tänne kaikki lukion luokat, jotka sinun on suoritettava saadaksesi palkinnon. Hyvä uutinen on, että useimmat lukiot vaativat oppilaita joka tapauksessa ottamaan nämä luokat, joten sinun on täytettävä nämä vaatimukset lukuun ottamatta erityisiä olosuhteita.

Tässä kaaviossa esitetään kurssitehtävät sekä FAS- että FMS -apurahoille:

Lukion kurssi Vaadittavat luotot Kommentit
Englanti 4 Kolmeen on sisällytettävä merkittävä kirjoitus
Matematiikka 4 On oltava Algebra I -tasolla tai sen yläpuolella
Luonnontiede 3 Kahdella on oltava huomattava laboratoriotyö
Yhteiskuntatieteet 3 -
Maailman kieli* 2 Sen on oltava peräkkäin ja samalla kielellä

* Huomautus maailman kielivaatimuksista: jos et ole suorittanut tarvittavia kursseja, voit täyttää tämän vaatimuksen osoittamalla taitosi luottotietojen vastaavuudesta tai muista yliopiston hyväksymistä keinoista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos voit testata kieltäsi yliopistossa, täytät todennäköisesti myös tämän kielivaatimuksen, vaikka et olisi käynyt kahta peräkkäistä kielikurssia lukiossa.

GPA, ACT/SAT ja palveluajat

Sinun on osoitettava jonkin verran akateemista ja yhteisöpalvelua, jotta voit saada joko FAS- tai FMS -ohjelmat. Huomaat kuitenkin, että FMS -ohjelma on vähiten kilpailukykyinen vähimmäisvaatimuksiltaan. Olemme asettaneet kaikki nämä kelpoisuuskriteerit yhteen kaavioon valmistusvuoden aikana, jotta voit helposti vertailla molempien ohjelmien vaatimuksia . Myös kriteerejä päivitetään opiskelijoille, jotka valmistuvat vuosina 2020-2021, joten sisällytän myös uudet tiedot alla.

Vaatimukset opiskelijoille 2020-2021

APURAHAT PAINOTTU GPA MINIMI TOIMI MINIMI SAT MINIMI HUOLTOAIKA
TEET 3.50 29 1330 100 tuntia
FMS 3.00 25 1210 75 tuntia

Vaatimukset 2021--2022 valmistuneille

APURAHAT PAINOTTU GPA MINIMI TOIMI MINIMI SAT MINIMI HUOLTOAIKA
TEET 3.50 29 1330 100 tuntia
FMS 3.00 25 1210 75 tuntia

Superscores

Hyvä uutinen on, että Bright Futures -apuraha käyttää yläpistettä. Ylipisteet saavat korkeimmat osastopisteet jokaisesta lähettämästäsi testistä, jotta voidaan luoda korkein mahdollinen kumulatiivinen pistemäärä yhdelle tietyntyyppiselle tentille. (Pikahuomautus: et voi yhdistää ACT -osion pisteitä ja muita SAT -osion pisteitä, koska ne eivät ole samoja tenttityyppejä. Voit kuitenkin yhdistää kolme tai neljä eri SAT -pistettä

Katsotaanpa superscoringia tarkemmin. Esimerkiksi Dominique on ottanut SAT: n kaksi kertaa. Tässä hänen pisteet jokaisesta testistä:

 • SAT -testi 1
  • Matematiikka: 500
  • EBRW: 740
  • Yhdistelmä: 1140
 • SAT -testi 2
  • Matematiikka: 550
  • EBRW: 640
  • Yhdistelmä: 1190

Bright Futures -apuraha käyttää superscorea, joka on yhdistelmä Dominiquen kahdesta korkeimmasta testituloksesta (vaikka hän teki testin kahdesti kahdessa eri tilanteessa). Tämä tarkoittaa sitä, että Dominiquen huipputulos on yhdistelmä 550 (matematiikka) ja 740 (EBRW), mikä antaa hänelle kumulatiivisen 1290 pisteen.

Joten tässä tapauksessa superscore on ero FMS -apurahan ja FAS -apurahan saamisen välillä - mikä voi säästää tuhansia dollareita korkeakouluopetuksessa!

Muutamia muita tärkeitä huomioita:

 • Sinun on lähetettävä vain yhden standarditestin tulokset - sinun ei tarvitse täyttää sekä SAT- että ACT -pistevaatimuksia
 • SAT/ACT -minimit älä sisällä kirjoitusosaa.
 • Kaikki SAT/ACT on suoritettava 1. joulukuuta 2021 mennessä. (Tämä on COVID-19-määräaika. Yleensä testin määräaika on valmistumisvuoden 30. kesäkuuta.)
 • Kaikki palveluajat on täytettävä lukion valmistumisen yhteydessä, jotta ne voidaan laskea palkintoon. (Katso yllä olevat muutokset näihin ehtoihin COVID-19: n vuoksi.)

body_alternative.jpg

Tässä on joitain vaihtoehtoisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat lähteä pois pahoinpidellyltä polulta.

Muita tapoja päästä FAS- tai FMS -ohjelmiin

Jos olet saanut akateemista tunnustusta jonkin muun ohjelman kautta, saatat olla oikeutettu Florida Bright Futures -apurahaohjelmiin, vaikka et täytä muutamia vaatimuksia.

Tässä kaaviossa esitetään kelpoisuusvaatimukset tutkijoille, jotka on hyväksytty jossakin alla luetelluista ohjelmista. Jos ruutu on tyhjä, se tarkoittaa, että olet vapautettu kyseisestä vaatimuksesta.

Ohjelmoida Floridan apuraha ACT/SAT-pisteiden minimit (2020-2021) ACT/SAT-pisteiden minimit (2021--2022) Palveluajat Minimit
Kansalliset ansiot/kansallisten saavutusten finalistit ja tutkijat TEET - - 100 tuntia
Kansalliset ansiot/kansallisten saavutusten finalistit ja tutkijat FMS - - 75 tuntia
Kansalliset latinalaisamerikkalaiset tutkijat TEET - - 100 tuntia
Kansalliset latinalaisamerikkalaiset tutkijat FMS - - 75 tuntia
AICE -tutkintotodistus TEET - - 100 tuntia
AICE -tutkintotodistus FMS - - 75 tuntia
IB -tutkintotodistus TEET - - 75 tuntia
AICE -opetussuunnitelma TEET 29 tai 1330 29 tai 1330 100 tuntia
AICE -opetussuunnitelma FMS 25 tai 1210 25 tai 1210 75 tuntia
IB -opetussuunnitelma TEET 29 tai 1330 29 tai 1330 100 tuntia
IB -opetussuunnitelma FMS 25 tai 1210 25 tai 1210 75 tuntia

Lisäksi: muista, että jos työskentelet kohti IB -tutkintotodistusta tai AICE -tutkintotodistusta, sinun on ansaittava se ennen lukion valmistumista, jotta se lasketaan. Lisätietoja, muista tarkistaa tämä luku Florida Bright Futures Scholarship -käsikirjasta.

Gold Seal Vocational Scholars (GSV) -vaatimukset

GSV -ohjelma on akateemisten kelpoisuusvaatimustensa osalta hieman vähemmän kilpailukykyinen kuin FAS- tai FMS -ohjelmat. Vaikka tämä sopii erinomaisesti joillekin opiskelijoille, muista, että GSV -palkinto voi käytetään vain urakehitys- tai todistusohjelman rahoittamiseen - ei neljän vuoden korkeakoulututkintoa.

kuinka pitkä on testitesti

Voidakseen päästä GSV -ohjelmaan sinun on täytettävä kaikki seuraavat kriteerit :

 • On oltava vähintään painotettu 3.0 GPA ei-valinnaisissa lukio-opinnoissa
 • On täytettävä 30 palveluntuntia lukion valmistuttua
 • On otettava vähintään kolme täyttä opintopistettä yhdessä ura- ja teknisen koulutusohjelmassa
 • Sinun on saavutettava vähintään 3,5 painottamaton GPA urakehitysluokillasi
 • On saavutettava vähimmäispistemäärä ACT-, SAT- tai P.E.R.T. testi (katso alla)

Jos olet ottanut sekä SAT: n että ACT: n, et valitettavasti voi sekoittaa ja sovittaa osioiden alituloksia kahden testin välillä minimien saavuttamiseksi; voit kuitenkin ylittää pisteet useilla testipäivillä sama testata. (Katso lisätietoja yllä olevasta osiosta.) Kaikkien SAT- tai ACT -minimien on täytyttävä ... mutta lopulta sinun on otettava vain SAT tai ACT, ei molemmat!

Tässä kaaviossa esitetään GSV -testitulosten vähimmäismäärät:

TESTITYYPPI SUBTEST TARVITTAVA PISTE
TOIMIA Lukeminen 19
Englanti 17
Matematiikka 19
SAT Lukutesti 24
Kirjoittaminen ja kielitesti 25
Matematiikan koe 24
P.E.R.T. Lukeminen 106
Kirjoittaminen 103
Matematiikka 114

Gold Seal CAPE -tutkijat (GSC)

Florida Gold Seal CAPE Scholars -ohjelma tai GSC, myönnetään opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet urakasvatukseen tai urakehitysohjelmiin, jotka ansaitsevat osakkuusyritysten tutkintoja ja haluavat jatkaa kandidaatin tutkinnon saamista. Päästäksesi neuvoston pääsihteeristöön sinun on:

 • Ansaitse vähintään viisi toissijaista luottotuntia CAPE -alan sertifioinneilla (jotka lasketaan korkeakouluopintoihin)
 • Täytä 30 käyttötuntia

Opiskelijat, jotka täyttävät nämä vaatimukset, voivat ansaita rahoitusta enintään 60 luottotunnille, jotka on tarkoitettu kandidaatin tutkinnon tai sovelletun kandidaatin tutkinnon saamiseen.

Erityistilanteet: Entä jos et usko, että olet kelpoinen?

body_leftout.jpg Tuntuuko jäävän pois kaikesta apurahahausta? Voit silti olla kelvollinen!

Kuten näette, Florida Bright Futures -palkinnon kelpoisuusvaatimukset ovat varsin tarkkoja. Ehkä sinun onneksesi, näihin sääntöihin on yhtä paljon poikkeuksia kuin todellisia sääntöjä. Jos olit kotikoulussa, sinulla on GED tai asut ulkomailla, voit silti saada palkinnon, vaikka yllä kuvatut tiukat kriteerit olisivatkin.

Kotiopiskelijat

Jos olit kotikoulussa ja sinulla ei ole Floridan osavaltion vakiotutkintoa, voit silti saada Bright Futures -palkinnon, jos olet piirissä rekisteröity kuluvalle ja edelliselle lukuvuodelle ja täytät kaikki Bright Futuresin yleiset vaatimukset. Voit myös saada GED -tutkintotodistuksen saajan (katso alla).

GED -opiskelijat

Voidakseen saada Bright Futures -palkinnon GED -opiskelijana Sinun on täytettävä tämän tehtävän alussa kuvatut kurssivaatimukset ja GPA -vaatimukset ennen GED -kokeen suorittamista. Palkintohakemus tai kelpoisuusprosessi ei ole kovin erilainen kuin opiskelija, jolla on tavallinen lukion tutkintotodistus. Muista vain, että oikeutesi apurahaan määritetään lukuvuonna, jona GED on ansaittu.

Muista tarkistaa Floridan opetusministeriön verkkosivusto GED: ssä lisätietoja tämän vastaavuustestin toiminnasta.

Floridan asukkaat, joiden huoltajat ovat ulkomailla

Jos olet Floridan asukas, mutta vanhempasi asuvat ulkomailla, olet silti oikeutettu Bright Futures -apurahaan. Tämä pätee myös uudistamiseen: jos olet Floridan asukas ja vanhempasi muuttavat pois osavaltiosta, kun olet Floridassa, voit silti saada stipendin.

Valtion ulkopuoliset opiskelijat

Yleensä vain Floridan asukkaat voivat saada Florida Bright Futures -apurahoja (ei valtava yllätys siellä). Jos olet ansainnut lukion tutkinnon muusta kuin Floridan koulusta asuu vanhemman tai huoltajan kanssa, joka oli sotilas- tai julkisessa palveluksessa Floridan ulkopuolella , voit silti olla kelvollinen. Muista kuitenkin, että tämän vanhemman on oltava Floridassa asuva.

Milloin opit, oletko oikeutettu kirkkaiden tulevaisuuksien apurahaan?

Nämä edellä mainitut kelpoisuusvaatimukset ovat vähintäänkin tylsiä. Ohjelman kelpoisuuden määrittämiseksi on olemassa pari eri virallista vaihetta - nämä toteutetaan sen varmistamiseksi, että olet valinnut kaikki oikeat ruudut.

Varhaiset arvioinnit

Yksi vaihtoehto, jonka Bright Futures -apurahaohjelma tarjoaa, on varhainen kelpoisuusarviointi. Jos lähetät opintosuoritusotteet ja testitulokset Floridan opetusministeriölle lukion 7. lukukauden alussa (lukuvuoden puolivälissä), saat 'kelpoisuus- tai kelpaamattomuusmäärityksen'. Nämä kelpoisuuspäätökset tulee lähettää sinulle online -tili maaliskuuta alkaen. Vaikka kelpaamaton päätös ei ole ihanteellinen, se voi säästää paljon aikaa - sinun ei tarvitse lähettää kokonaista hakemusta apurahaohjelmaan, jota ei oteta huomioon.

Lopulliset arvioinnit

Jos lopulliset transkriptisi lähetetään 8. lukukaudella tai lukion valmistumisen jälkeen, saat kelpoisuuspäätöksen, joka julkaistaan ​​verkkotilillesi hieman myöhemmin. Apurahaohjelma aloittaa näiden määritysten julkaisemisen heinäkuussa.

Kuinka optimoit kelpoisuutesi?

body_startingline.jpg

Oletko valmis aloittamaan?

Nyt kun tiedät kaiken Florida Bright Futuresin kelpoisuussäännöistä, voit aloittaa työskentelyn maksimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa apuraha. Monet tärkeistä kelpoisuusvaatimuksista ovat pitkän aikavälin näkökohtia siinä mielessä, että joudut suunnittelemaan ja työskentelemään vaatimusten mukaisesti lukion ensimmäisen vuoden aikana. Tässä käyn läpi kaikki myöntämiskriteerit ja annan vinkkejä ja strategioita, joilla täytetään vähimmäiskurssit, GPA, testitulokset ja minimitunnit .

Kurssitöitä

Kuten aiemmin mainitsin, useimmat lukiot vaativat oppilaita suorittamaan kurssit, jotka ovat välttämättömiä Bright Futures -palkinnon saamiseksi. Jos olet huolissasi, ettet täytä kurssivaatimuksia, sovi tapaaminen ohjausneuvojan kanssa ASAP nähdäksesi, voitko työskennellä ylimääräisillä opintopisteillä ennen valmistumista.

GPA

GPA -vaatimukset on helpompi täyttää, kun niitä on noudatettu useita vuosia. Jos GPA -katkaisuvaatimukset puuttuvat, harkitse seuraavaa:

 • Olipa GPA painotettu tai painottamaton. Painotettu GPA on korkeampi kuin painottamaton, jos olet suorittanut edistyneitä tai arvosanoja.
 • Nähdä opettajasi oppitunnin jälkeen tai koulun jälkeen saadaksesi lisäapua heikommilla aihealueillasi.
 • Kysy opettajiltasi, onko sinulla ylimääräisiä luottoprojekteja tai tehtäviä, jotka voit suorittaa arvosanojen nostamiseksi.
 • GPA -vaatimus on FMS: ää alhaisempi kuin FAS -apuraha - jos et täytä FAS -kriteerejä, voit täyttää ne FMS: n osalta.

ACT/SAT

Testitulokset voivat olla kiistanalainen monille opiskelijoille. Sekä FMS- että FAS -apurahan ACT/SAT -minimit ovat melko korkeat - esimerkiksi vaaditut ACT -pisteet ovat 93- ja 87 -prosenttipisteissä. Näin voit parantaa mahdollisuuksiasi saavuttaa nämä vähimmäispisteet:

 • Aloita valmistautuminen ja testejä varhain lukiossa . Testiä ei voi suorittaa enimmäismäärää saadakseen apurahan. Jos olet huolissasi näiden testitulosten saavuttamisesta, aloita toisen vuoden aloittaminen, jos mahdollista.
 • Päätä, haluatko käyttää SAT- vai ACT -ohjelmaa . Keskity yhteen testiin sen sijaan, että yrittäisit menestyä molemmissa.
 • Älä käytä paljon aikaa pisteidesi nostamiseen ? Tutustu ACT- ja SAT -nopeaan valmisteluoppaaseemme.

Palveluajat

Ei olisi hauskaa yrittää mahtua 75-100 palveluntuntiin muutaman kuukauden aikana ennen lukion valmistumista (muista, että kaikki palvelusaikasi on täytettävä ennen tutkintotodistuksen saamista). Jos aloitat vapaaehtoistyön ensimmäisenä vuotena, sinun on tehtävä vapaaehtoistyötä vain tunti 2-3 viikon välein saavuttaaksesi nämä vähimmäisvaatimukset ; jos aloitat seniorina, sinun on kuitenkin tehtävä vapaaehtoistyötä 1,5–2 tuntia viikossa. Joten miten pysyt radalla?

 • Löydä jotain, josta olet intohimoinen . Onko sinulla kiinnostuksen kohteita, joita haluat tutkia, etenkin tulevia urapolkuja koskevia? Voit saada palveluaikoja ja työkokemusta samanaikaisesti.
 • Kysy ystäviltä tai perheenjäseniltä jos he suosittelevat palvelutoimintaa. Ehkä voisit tehdä vapaaehtoistyötä yhdessä!
 • Vapaaehtoistyö samaan aikaan, samana päivänä, joka viikko . Asetettu aikataulu auttaa pitämään sitoumuksesi.
 • Älä pelkää vaihtaa sitä . Sinulla on 75-100 vaadittua julkista palveluaikaa, mutta niiden ei tarvitse olla samassa paikassa. Jos olet menettämässä kiinnostuksesi tai jos jokin ei vain sovi sinulle, kannattaa kokeilla jotain muuta. Älä kuitenkaan vaihda sitä vain vaihtamisen vuoksi - hiutaleinen näyttäminen voi vahingoittaa mahdollista ammatillista kehitystä ja jopa korkeakoulusovelluksiasi.
 • Vapaaehtoistyö perustetun, laillisen toimiston kanssa . Haluat organisaation, joka on riittävän luotettava tarjoamaan hyvää dokumentointia palveluajoistasi pyydettäessä.
 • Pidä omat tietueesi käyttöajasta varmuuskopiona.

body-kysymysmerkki-sininen-ympyrä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA