Flashcards: The Ultimate Guide to Making and Use Them

ominaisuus_kuvakortit

Kortit ovat erittäin yleinen opintoväline, ja oikein käytettynä ne voivat olla yksi tehokkaimmista tavoista oppia uutta tietoa. Et kuitenkaan välttämättä käytä niitä parhaalla mahdollisella tavalla, mikä voi vähentää oppimisen määrää ja nopeutta. Haluatko olla asiantuntijakorttikuvaaja? Tämä on oppaasi! Käsittelemme tarkalleen, mikä tekee muistikortista niin hyvän oppimistyökalun, josta voit tehdä muistikortit, ehdottomasti parhaan tavan niiden tutkimiseen, ja vinkkejä yleisten muistikorttien karhujen välttämiseksi.

Miksi muistikortit ovat niin tehokkaita oppimiseen?

Mikä on flash-korttipinon läpi käyminen, joka on paljon parempi kuin muut opiskelumenetelmät? Kortit ovat yksi tehokkaimmista tavoista oppia uutta tietoa, ja tähän on useita syitä.Ensinnäkin muistikorttien tekeminen ja opiskelu vaatii aktiivista oppimista. Passiivisen oppimisen, kuten muistiinpanojen lukemisen tai videon selityksen katsomisen, sijaan sinun on testattava muistisi jokaisella kortilla, ennen kuin voit kääntää sen ympäri ja nähdä vastauksen. Tämä jatkuva kysely on eräänlaista aktiivista palauttamista, ja tutkimukset ovat osoittaneet että aktiivinen palautus saa aikaan vahvempia hermoyhteyksiä aivoissa, joten parannat muistiasi paljon nopeammin kuin passiivisella palautuksella.

Kun käännät muistikortin nähdäksesi vastauksen, mikä on ensimmäinen asia, jonka teet? Vertaat tätä vastausta pääsi vastaukseen. Tätä kutsutaan metatuntemus , ja se on erittäin tehokas tapa juurruttaa muistoja, koska se pakottaa sinut pohtimaan ajatusprosessejasi ja muuttamaan niitä niin, että ne ovat tarkempia.

Lisäksi, kun tutkit muistikortteja, harjoittelet tekniikkaa, jota kutsutaan luottamusperusteiseksi toistoksi tai toistuvaksi toistoksi kun jaat kortit luokkiin sen perusteella, kuinka hyvin tiedät vastaukset. Jos kamppailet tietyn kortin kanssa, palautat sen jatkuvasti pinoosi, jotta näet sen tarpeeksi kertaa muistaa sen. Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että tämän tyyppinen toistaminen on yksi tehokkaimmista tavoista oppia ja säilyttää tietoa, koska aivosi näkevät tiedot useita kertoja, mutta riittävän erillään toisistaan ​​vaatiakseen sitä vahvistamaan palautuskykyjään.

Vaikka muistikorttien opiskelu vie enemmän vaivaa kuin vain istuminen pinon kanssa selattavaksi, aktiivinen palautus, metatuntemus ja itseluottamukseen perustuvat toistotekniikat tekevät korttikuvasta yhden ehdottomista parhaista tavoista oppia. Joten se on vaivan arvoista!

Viisi parasta tapaa tehdä muistikortteja

On olemassa monia tapoja tehdä muistikortteja. Voit tehdä ne itse paperilla ja kirjoitusvälineellä tai voit luoda korttipakan verkossa verkkosivuston tai sovelluksen avulla. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa, ja alla on viisi parasta oli tehdä flash-kortteja.

Kynä ja paperi

Olemme suuria vanhojen koulukorttien faneja, jotka teet itse muistikortilla ja kynällä. Se vie kauemmin kuin muistikorttien tekeminen verkossa, mutta kunkin muistikortin kirjoittaminen itse auttaa sinua muistamaan tiedot paremmin kuin yksinkertaisesti kirjoittamalla ne, ja fyysisen korttipakan käyttäminen helpottaa suosittua vesiputousmenetelmäämme (katso seuraava osa). Tartu vain muistikortteihin tai paperiin, leikkaa ne tarvittaessa kokoon ja aloita muistikorttien tekeminen!

mikä on yliopiston vaikein pääaine

Quizlet

Yksi suosituimmista verkkokorttisivustoista, Quizlet, antaa sinun tehdä ja tutkia muistikortteja joko heidän verkkosivustollaan tai sovelluksessaan, joten voit opiskella missä tahansa. Voit myös tutkia muiden käyttäjien luomia muistikorttisarjoja, joista voi olla hyötyä, jos sinulla ei ole aikaa luoda omia muistikortisarjoja ja joku on jo tehnyt niistä saman tutkittavan aiheen. Tilin perustaminen on kuitenkin ilmaista; jotkut muistikorttisarjat ja opintomenetelmät (kuten ne, jotka korostavat luottamukseen perustuvaa toistoa) edellyttävät, että maksat niiden käytöstä.

Ahtaa

Cramilla on kaikki Quizletin ominaisuudet, mutta sen avulla voit käyttää erilaisia ​​testausmenetelmiä, kuten Memorize (joka käyttää luotettavuuteen perustuvaa toistoa) ja Test (missä sovitat oikeita vastauksia) ilmaiseksi. Voit käyttää verkkosivustoa tai sovelluksen versiota.

Canva

Ominaisuus, joka erottaa tämän muistikortin valmistajan, on se sen avulla voit helposti lisätä kuvia / kaavioita muistikortteihisi, mikä voi olla erittäin hyödyllistä tiettyjen aiheiden opiskeluun. Sivustolla on paljon suunnitteluominaisuuksia (voit valita tarkan tekstikoon, värin ja fontin), mikä voi olla ärsyttävää, jos haluat vain luoda yksinkertaisen korttipakan, mutta jos haluat, että korttisi näyttävät tietyllä tavalla , tämä on hyvä sivusto käyttää. Siinä on sekä verkkosivusto että sovellus, jota voit käyttää.

Korttikone

Normaalien ominaisuuksien lisäksi Flashcard Machine -sivuston ja -sovelluksen avulla voit lisätä äänikortteihin ääntä, mikä voi olla erityisen hyödyllistä uuden kielen opiskeluun. Sen avulla on myös helppo lisätä yhteistyökumppani muistikorttisarjaan, joten ryhmä luokkatovereita voi yhdessä luoda muistikortteja, joita he kaikki voivat käyttää.Paras tapa opiskella muistikorttien avulla

Kun olet käynyt läpi muistikorttien tekemisen vaikeuksia, sinun kannattaa tutkia niitä tehokkaimmalla tavalla, jotta saat niistä kaiken irti. Ensisijaista tapaa kutsutaan vesiputousmenetelmäksi. Käyttämällä luottamukseen perustuvan toistamisen periaatteita tämä menetelmä pakottaa sinut pääasiassa keskittymään tuntemattomiin kortteihin, samalla kun se estää tuhlaamasta aikaa muistikortteihin, joihin olet jo vastannut oikein. Se on helpoin käyttää fyysisten (eikä online) muistikorttien kanssa jotta voit lajitella ne sopiviin paaluihin.

Aloita noin 30-50 muistikortin pinolla:

f1

Käy läpi koko pino. Jos tiedät vastauksen heti, laita se Know It -pinoan. Jos yritit muistaa, mikä kortin toisella puolella oli, laita se taistellun kasaan. Sinulla on kaksi pinota muistikortteja:

f2

Nosta kiistelty kasa ja toista prosessi. Struggled-kasassa on vähemmän kortteja kuin aloituspinossasi. Aseta toisen kerran läpi tuntemasi kortit uuteen Know It -pinoan ja kortit, joiden kanssa kamppailet edelleen, uudessa Struggled-kasassa.

Sinulla on nyt kolme pinoa muistikortteja:

f3

Toista tätä prosessia, kunnes viimeisessä Struggled-kasassa on jäljellä vain yksi - viisi muistikorttia:

f4

Tätä menetelmää kutsutaan vesiputousmenetelmäksi, koska sinulla on pohjimmiltaan CSS-vesiputous, jossa kortit, joihin sinulla on todella vaikea vastata, putoavat yhä kauemmas. Teoriassa tässä vaiheessa sinun pitäisi tietää melkein kaikki vastaukset koko muistikorttisarjaan. Menemme takaisin vesiputoukselle.

Yhdistä viimeinen kamppailtu kasa viimeiseen Know It -pinoasi. Tästä tulee työkoneesi:

f5

Tarkista nyt kaikki tämän kasan muistikortit. Jos vastaat kortteihin väärin, käy läpi kaikki heistä taas. Kyllä - tämä vie aikaa, mutta se on paras tapa tallentaa kaikki muistikorttisi tiedot. Ponnistus on sen arvoista!

illinoisin teknologiainstituutin hyväksymisaste

Kun olet vastannut oikein kaikkiin muistikortteihin, yhdistä tämä kasa seuraavaan korkeimpaan kasaan:

f6

Lopussa sinun pitäisi päätyä takaisin aloituspinoon. Ja tiedät jokaisen vastauksen muistikortilta!

f7

Syy, että tämä menetelmä on niin tehokas, on, että tarkistat vaikeimmat muistikortit sinä yli 10 kertaa useammin kuin helppokortit.

Useimmat opiskelijat käyvät vain muistikorttien läpi edestä taakse. He saattavat jo tietää puolet vastauksista, mutta he viettävät yhtä paljon aikaa tuntemiinsa ja tuntemattomiin kortteihin.

Nyt kun tiedät kuinka käyttää vesiputousmenetelmää, olet älykkäämpi opiskelija ja voit oppia ja säilyttää tietoja paljon helpommin, kun opiskelet tällä menetelmällä.

Vinkkejä korttien hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla

Tässä osiossa keskustellaan neljästä vinkistä, joita tulee käyttää flash-korttien valmistuksessa ja käytössä, jotta voit olla varma, että käytät opiskeluaikasi mahdollisimman tehokkaasti.

# 1: Käytä niitä aiheisiin, jotka parhaiten soveltuvat korttikokeeseen

Jotkut aiheet soveltuvat paremmin muistikortille kuin toiset. Aiheet, joissa sinun on opittava paljon pieniä tietoja, kuten vocab tai historialliset päivämäärät, ovat usein parhaita opiskella muistikorttien avulla. Et halua ylikuormittaa muistikorttejasi liikaa tiedoilla (katso vinkki # 3), joten älä yritä käyttää niitä monimutkaisten aiheiden tutkimiseen, kuten geometrisiin todisteisiin tai selityksiin erilaisille biologisille prosesseille. Jos koko vastausta on vaikea sovittaa muistikortin toiselle puolelle, se on merkki siitä, että sinun on parempi käyttää toista tutkimusmenetelmää.

# 2: Tee omat muistikortit

Vaikka voi olla houkuttelevaa käyttää jonkun muun tekemiä kortteja, tämä ei ole tehokkain tapa opiskella. Se säästää aikaa alussa, koska voit aloittaa opiskelun heti, mutta tällä menetelmällä on kaksi pääongelmaa. Ensinnäkin muistikorttien luominen on itse asiassa yksi tapa muistaa tietoja (taas aktiivinen vs. passiivinen oppiminen), ja kun yksinkertaisesti käytät jonkun muun luomia kortteja, eliminoit tämän oppimismahdollisuuden kokonaan.

Toiseksi on, että vaikka verkossa löytämäsi muistikorttijoukko sanoo, että se kattaa saman aiheen kuin opiskelet, se ei välttämättä sisällä kaikkia tietoja, jotka sinun on tiedettävä. Kuka tahansa voi lähettää muistikorttisarjoja verkkoon, ja voit päätyä käyttämään sellaista, joka keskittyy muuhun kuin siihen, mitä sinun tarvitsee tietää, tai mikä vielä pahempaa, sisältää epätarkkoja vastauksia. Jos sinun on käytettävä valmiita muistikorttisarjaa, älä anna sen olla oma tapa opiskella, jotta voit varmistaa, että tarkistat edelleen kaikki tarvitsemasi tiedot.

# 3: Sisällytä oikea määrä tietoja kortteihisi

Hienojen muistikorttien luomisessa on vähän taidetta: haluat sisällyttää tarpeeksi tietoa, jotta opit kaiken tarvitsemasi, mutta et halua ylikuormittaa muistikortteja niin monilla tosiseikoilla, että niiden läpikäyminen kestää ikuisesti. Jos teet muistikortteja monimutkaisemmista aiheista, yritä sisällyttää takana lyhyet luettelomerkit (enintään noin kolme korttia kohti) joten et kirjoita kappaleita. Muista, että muistikorttien ei tarvitse olla ainoa tapa opiskella, eikä niiden tarvitse usein olla. Saatat olla hyödyllistä sisällyttää joitain yksinkertaisempia tietoja muistikortteihin ja käyttää sitten muita menetelmiä monimutkaisempien aiheiden tutkimiseen.

# 4: Tutki muistikortteja usein

Yksi parhaista asioista korteissa on niiden siirrettävyys. Vaikka sinulla olisi fyysinen sarja muistikortteja, pinon kantaminen ympärille on paljon helpompaa kuin oppikirjan tai kaikkien luokan muistiinpanojen pitäminen. Hyödynnä tätä! Kuten edellä mainitsimme, toistaminen on yksi parhaista tavoista saada aivomme muistamaan uutta tietoa, joten sinun tulee pyrkiä tutkimaan muistikorttejasi usein.

Useat lyhyet istunnot, vaikka ne kestävät vain muutaman minuutin, ovat tehokkaampia kuin yksi pitkä oppitunti. Aina kun sinulla on vähän aikaa, olitpa sitten odottamassa ystävän ilmestymistä, istumassa Uberissä jne., Vedä muistikorttisi ja tee arvostelu.

body_flashcard

Yhteenveto: Online Flashcards

Kortit ovat yksi parhaista tavoista muistaa uusi tieto, koska ne sisältävät aktiivisen oppimisen, toistamisen ja vastausten pohdinnan. Suosittelemme fyysisen flash-korttipakan käyttämistä opiskeluun, mutta myös online-muistikortit voivat olla erittäin hyödyllisiä, ja on olemassa useita muistikortin valmistajia, jotka auttavat sinua luomaan kannen.

Kun olet valmistanut flash-korttisi, suosittelemme tutkimaan vesiputousmenetelmää, koska tämä on tehokkain tapa käydä läpi pino kortteja ja oppia kaikki niiden sisältämät tiedot. Kun opiskelet muistikorttejasi, muista käyttää niitä vain aiheisiin, jotka soveltuvat flash-kortin tutkimiseen, tee omat korttisi, sisällytä riittävä määrä tietoa kuhunkin korttiin ja tutki niitä säännöllisesti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.