Nopeat online-tutkinnot: Kuinka löytää täydellinen ohjelma

ominaisuus-sekuntikello

Perinteinen nelivuotinen kandidaatin tutkinto-ohjelma ei ole kaikille. Kaikilla elämänaloilla olevat ihmiset ovat hyötyneet nopeammasta kandidaatin tutkinnosta verkossa ja henkilökohtaisesti vuosia.

Mutta kuten useimmissa asioissa, sinun on tiedettävä muutama asia, ennen kuin ilmoittautut johonkin näistä ohjelmista. Sen lisäksi, että sinun on ymmärrettävä, mitä nopeat online-tutkinnot vaativat, sinun on tiedettävä, miten ne näyttävät jatko-opinnoista ja miten löytää sinulle sopiva nopeutettu koulutusohjelma.Älä huoli: olemme saaneet sinut suojaamaan. Annamme sinulle tarvitsemasi tiedot ohjelmien valitsemiseksi, joiden avulla voit saada nopean ja helpon online- tai henkilökohtaisen tutkinnon kattamalla seuraavat:

  • Mikä nopeutettu koulutusohjelma on

  • Erilaiset nopeutetut koulutusohjelmat, mukaan lukien nopeat online-tutkinnot, kiihdytetyt henkilökohtaiset tutkinnot sekä yhdistetyt kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmat

  • Kuinka nopeutetut kandidaatin tutkinto-ohjelmat eroavat perinteisistä neljän vuoden kandidaatin tutkinnoista (ja miksi eron tuntemisella on merkitystä)

  • Esimerkkejä nopeista ja helpoista online-tutkinnoista ja henkilökohtaisten tutkintojen kiihdytyksistä kuuden erilaisen ohjelman kautta

  • Asiat, joihin kannattaa varoa, kun valitset nopeutetun koulutusohjelman

Kun olet lukenut pikaopinto-oppaamme, sinun on luotettava kykyynsi vetää monia vaihtoehtoja ja hallita matkaa korkeakoulututkintoon.

Lähdetään nyt töihin!

Mikä on nopeutettu kandidaatin tutkinto? Verkossa, henkilökohtaisesti ja kaikkea siltä väliltä

Ehkä sinun on hankittava kandidaatin tutkinto verkossa - nopeasti. Ehkä etsit tapaa saada kandidaatin tutkinto enintään 12 kuukaudessa, tai etsit tehokkaampaa tapaa saada kandidaatin ja maisterin tutkinnot. Mikä tahansa on tavoitteesi, navigoiminen siellä olevalla kielellä nopeat tai nopeutetut koulutusohjelmat voi olla melko hämmentävää!

Se johtuu nopeutettuja tutkinto-ohjelmia on monia erityyppisiä, eivätkä kaikki ole luotu tasa-arvoisiksi. Ja tietenkin, ne voivat poiketa huomattavasti kustannuksista, sitoutumisesta aikaan ja lopputuloksesta sinä - opiskelija - saa. Itse asiassa nopeutetun koulutusohjelman valinta vie yhtä paljon tutkimusta ja suunnittelua kuin sitoutuminen perinteiseen, neljän vuoden tutkintoon.

On tärkeää, että pystyt navigoimaan nopeasti ja nopeutettujen tutkinto-ohjelmien eri termeissä, jotta et sitoutuisi taloudellisiin sitoumuksiin, joita et halunnut tehdä ensinnäkin.

Valitettavasti nopeutettua tai nopeaa tutkinto-ohjelmaa varten ei ole yhtä hyväksyttyä määritelmää - nämä termit voivat tarkoittaa monia erilaisia ​​asioita. Yleensä kuitenkin voit ajatella nopeutettua tutkinto-ohjelmaa ohjelmana, jonka avulla opiskelijat voivat ansaita korkeakoulututkinnon nopeammin kuin normaalisti neljä vuotta tarjoamalla vaihtoehtoja, kuten joustavammat aikataulut, online-ilmoittautuminen ja lyhyemmät kurssit.

Seuraavaksi puhumme hieman nopeutettujen koulutusohjelmien ja perinteisten neljän vuoden kandidaatin tutkinto-ohjelmien tärkeimmistä eroista. Tämä auttaa sinua saamaan kuvan siitä, millainen kokemuksesi voi olla nopealla radalla!

body_fivefingers

5 keskeistä eroa nopeutettujen koulutusohjelmien ja perinteisten kandidaatin tutkinto-ohjelmien välillä

On todella paljon nopeutettujen koulutusohjelmien ja perinteisten tutkinto-ohjelmien eroista, mutta korostamme viisi eroa, joiden mielestämme voi olla suurin rooli päätöksessäsi siitä, minkä tyyppinen koulutusohjelma sopii sinulle.

Voit ajatella näiden viiden eron jakautuvan kolmeen luokkaan: aika ja kurssin suorittamisen luonne, pääsyvaatimukset ja kustannukset sekä kampuksen ja luokkahuoneen kulttuuri. Vaikka nopean tutkinto-ohjelman suorittaminen eroaa perinteisestä nelivuotisesta kokemuksesta, sillä voi olla joitain etuja, ja mainitsemme varmasti myös alla olevat!

# 1: Aika tutkinnon suorittamiseen

Nyt tiedät, että nopeassa tai nopeutetussa koulutusohjelmassa ansaitset todennäköisesti kandidaatin tutkinnon alle neljässä vuodessa.

Mutta kuinka kauan tekee nopeutettujen kandidaatin tutkinto-ohjelmien suorittaminen kestää? Verkko-ohjelmien valmistumisaika on yleensä 12-18 kuukautta. Tästä on poikkeuksia - valmistumisaika vaihtelee huomattavasti koulujen ja ohjelmien välillä - mutta vuosi ja puolitoista vuosi vaihtelevat melko nopeasti nopean online-tutkinnon suorittamiseksi Yhdysvalloissa. Jos osallistut henkilökohtaiseen nopeutettuun ohjelmaan, aika tutkintoon on

# 2: Kurssin rakenne

Ensi silmäyksellä nopeutetun tutkinto-ohjelman aloittaminen tuntuu slam-dunk-päätökseltä. Loppujen lopuksi saat saman tutkinnon - kandidaatin tutkinnon - jonka ihmiset, jotka käyvät yliopistossa neljä vuotta (tai viisi tai kuusi ...), saavat. Joten mikä on saalis?

Korkeakoulut ja yliopistot eivät välitä helppoja tutkintoja vain siksi, että haluat saada kandidaatin tutkinnon verkossa nopeasti. Sinun on tehtävä suunnilleen sama määrä työtä kuin opiskelija, joka suorittaa tutkintonsa neljässä vuodessa ... mutta sinulla on vähemmän aikaa tehdä se. Tämä tarkoittaa, että nopeutetut ohjelmat tarjoavat yleensä lyhyempiä kursseja, ja ne tarjoavat enemmän termejä kalenterivuodessa.

Perinteisissä yliopistojen nelivuotisissa koulutusohjelmissa syksyn ja kevään lukukaudet ovat tyypillisesti kuusitoista viikkoa pitkiä, mikä tarkoittaa, että opiskelijat ilmoittautuvat tiettyyn määrään kursseja, jotka kestävät 16 viikkoa. Neljän vuoden koulutusohjelmiin ilmoittautuneet opiskelijat kestävät yleensä 12-18 opintopistettä kuusitoista viikkoa lukukaudessa.

Nopeutetut ohjelmat - ja erityisesti nopeutetut online-kandidaatin tutkinto-ohjelmat - käsittelevät näitä aikakehyksiä eri tavalla. Ensinnäkin he eivät yleensä jäsennä kurssitarjontaansa 16 viikon lukukausiksi. Sen sijaan, nopeutetut koulutusohjelmat tarjoavat usein ehtoja, jotka voivat vaihdella neljästä viikkoon kahdeksaan viikkoon, sitten ne tarjoavat enemmän näitä lyhyempiä termejä kalenterivuodessa.

Tämä tarkoittaa, että toisin kuin perinteinen koulutusohjelma, jolla on yleensä kaksi lukukautta lukuvuonna, nopeutetut koulutusohjelmat tarjoavat yleensä enemmän ehtoja. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden käydä paljon enemmän kursseja kuin perinteisessä koulutusohjelmassa.

Tässä on esimerkki siitä, miten se voisi toimia: sanotaan, että saat nopeamman kandidaatin tutkintosi verkossa ja ilmoittaudut 12 opintotuntiin neljän viikon jaksolla, ja tee se sitten kahdesti kuusitoista viikkoa. Voisit ansaita kaksinkertaisen määrän opintopisteitä kuin opiskelija, joka ilmoittautuu 12 tunnissa 16 viikon lukukaudeksi perinteiseen koulutusohjelmaan. Lyhyemmät termit useammin on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat tai tarvitsevat saada nopean ja helpon online-tutkinnon vuoden tai puolentoista vuoden aikana!

body-pääsylippu-1

# 3: Pääsyvaatimus

Mietit todennäköisesti myös, mitä vaatii pääsy nopeutettuun koulutusohjelmaan. Jokaisella ohjelmalla on jonkinlaiset pääsyvaatimukset, ja nopeutetut ohjelmat eivät ole erilaisia. Pääsyvaatimukset vaihtelevat suoritettavan nopeutetun tutkinnon asteen ja tyypin mukaan, joten katsotaanpa joitain näistä eroista.

Ensimmäinen, melkein mikä tahansa nopeutettu kandidaatin tutkinto-ohjelma edellyttää, että sinulla on lukiotutkinto, aivan kuten perinteiset koulutusohjelmat .

Tämä vaatimus voi olla jopa erilainen ammatillisten alojen tutkinnoissa. Oletetaan, että haluat osallistua ohjelmaan, jonka avulla voit ansaita poikamies hoitotyössä 12 kuukaudessa. Tällainen koulutusohjelma edellyttää todennäköisesti joko sitä, että olet suorittanut kaksivuotisen osakkuusyrityksen tutkinnon tai että sinulla on jo joitain korkeakoulututkintoja vyön alla. Näitä korkeakoulututkintoja voidaan pitää edellytyksenä kursseille ammatilliselle ohjelmalle, kuten hoitotyö.

Jotta voit määrittää, mitkä vaatimukset sinun on täytettävä voidaksesi päästä nopeutettuun ohjelmaan, sinun on ehdottomasti tehtävä perusteellista tutkimusta itse ohjelmasta. Suosittelemme myös, että puhut jonkun kanssa koulun pääsyosastolla varmistaaksesi, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot ennen hakemusta.

# 4: Ohjelman kustannukset

Sitten on myös ero kustannuksissa perinteisen nelivuotisen tutkinnon ja nopeutetun tutkinto-ohjelman välillä.

Opiskelijoiden, jotka ilmoittautuvat perinteisiin koulutusohjelmiin, on maksettava monista muista asioista lukukausien lisäksi. Heillä on huone- ja lauta-, opiskelijatoimintamaksut, kuljetusmaksut ja paljon muuta.

Nopeutetussa ohjelmassa sinulla ei ehkä ole joitain näistä lisäkustannuksista. Esimerkiksi online-koulutusohjelmassa sinun ei todennäköisesti tarvitse maksaa huoneesta ja majoituksesta. (No, ei yliopistoon, joka tapauksessa!) Mutta sinulla on silti maksuja ja oppikirjojen kustannuksia, jotka voivat vaihdella suuresti.

Riippumatta, haluat keskustella jonkun kanssa valinnoissa tai opiskelijoiden rahoituspalveluissa selvittääksesi miltä läsnäolon kokonaiskustannukset näyttävät nopeutettujen koulutusohjelmien opiskelijoille ja mistä sinun on maksettava pelkän opetuksen lisäksi.

vartalo-luokka-2

# 5: Kampuksen ja luokkahuoneen kulttuuri

College on kyse koulutuksen saamisesta, eikö? Mutta monille opiskelijoille - etenkin opiskelijoille, jotka menevät yliopistoon suoraan lukiosta - korkeakoulu koskee myös monia muita asioita: uusien ystävien hankkimista, jännittävää sosiaalista elämää, asumista kampuksen asuntoloissa ja syömistä ruokasalissa, urheilutapahtumia tai Kreikan elämään liittymistä tai osallistumista erilaisiin klubeihin ja järjestöihin.

Jos päätät suorittaa nopeutetun ohjelman, et todennäköisesti tule kokemaan kaikkia näitä korkeakoulun elämän osa-alueita. Ja se on okei monille opiskelijoille! Jotkut ihmiset tarvitsevat vain tutkinnon, ja heidän on kyettävä tekemään se jongleeraamalla kokopäiväistä työtä, perhettä ja lapsia tai muita vastuita, joiden on oltava etusijalla joihinkin korkeakoulujen sosiaalisiin näkökohtiin nähden.

Luokkahuoneen kulttuuri voi olla varmasti erilainen myös nopeutetussa koulutusohjelmassa. Opiskelijoilla, jotka saavat neljän vuoden tutkinnon ja suorittavat enimmäkseen henkilökohtaisia ​​kursseja, on mahdollisuus olla kasvokkain vuorovaikutuksessa professoreidensa ja luokkatovereidensa kanssa. Tähän voi liittyä joitain etuja: opiskelijat voivat esittää kysymyksiä, kun aineistoa esitellään luokassa, osallistua reaaliaikaiseen keskusteluun kurssimateriaalista ja hyötyä kamaraderieesta, jonka opiskelijat voivat kokea, kun heillä on yhteinen - joskus haastava! - kokemus ikäisensä kanssa.

Koska monet nopeutetut koulutusohjelmat tarjoavat vain verkkokursseja, luokkahuoneen dynamiikka on hieman erilainen. Ilmeinen muutos on, että et ole luokkahuoneessa, jossa on paljon ihmisiä, kun opit materiaalia. Tämä ei tarkoita sitä, että professori ja ikäisesi eivät ole käytettävissä kysymysten esittämistä ja keskustelua varten. Se tarkoittaa vain, että he ovat käytettävissä eri tavoin, kuten verkkokeskustelujen, keskustelupalstojen ja sähköpostin kautta.

Verkkokurssit tarkoittavat myös tietojesi arviointia eri tavoin. Saatat olla suorittamassa paljon enemmän tietokilpailuja ja testejä kuin esimerkiksi ryhmähankkeita tai esityksiä. Mutta monet verkossa opettavat professorit sisällyttävät kursseihinsa myös erilaisia ​​arviointityylejä. Saatat löytää itsesi luomalla videoesityksen, kirjoittamalla esseen yhteistyössä Google-dokumenteissa tai jakamalla blogitekstejä luokkatovereidesi luettavaksi!

feature_youdecide

Kuinka päättää, onko nopeutettu tutkinto-ohjelma sinulle sopiva

Nopeutetun tutkinto-ohjelman valitsemiseksi sinun on tehtävä valintasi hieman enemmän tietojen perusteella kuin vain se, onko vaihtoehto nopein. (Vaikka tiedämme, että se on melko houkuttelevaa ...) Tässä on luettelo kysymyksistä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, kun valitset nopeutetun tutkinto-ohjelman:

  • Haluatko - vai voitko - ilmoittautua osa- tai kokopäiväiseksi opiskelijaksi
  • Valitaanko henkilökohtainen vai online-koulutusohjelma
  • Millainen laitos valita (nelivuotinen yliopisto, yhteisöopisto, yksityinen tai julkinen yliopisto)
  • Taloudellinen tilanne ja kuinka haluat hoitaa tutkintosi rahoituksen
  • Minkä aiheen valitset opiskella tai mistä alasta haluat saada tutkinnon.

Puhutaan nyt näistä ideoista hieman syvällisemmin!

Aikasitoumus

Ensimmäinen, sinun kannattaa arvioida vastuusi ja sitoumuksesi nopeutettujen ohjelmien pakatun aikataulun perusteella. Nopeutetussa koulutusohjelmassa sinun on todennäköisesti pystyttävä suorittamaan paljon enemmän koulutyötä ja näyttää tietokilpailujen ja tenttien tuloksia paljon useammin lyhyemmässä ajassa. Tämä tarkoittaa, että nopeutetun ohjelman suorittaminen voi olla vaikeampi, jos sinulla on jo paljon lautaselle. Mieti, toimiiko tämä aika-sitoutuminen sinulle muiden asioiden perusteella, joita olet menossa elämässäsi!

Oppimistyyli

Opitko parhaiten puhuessasi muiden ihmisten kanssa vai pysyykö tieto paremmin, kun luet sen kirjasta? Nämä ovat vain kaksi esimerkkiä erilaisista oppimistyyleistä! Kukaan oppimistyyli ei ole parempi kuin toinen, mutta nopeutetut koulutusohjelmat - varsinkin jos ne ovat verkossa - palvelevat ihmisiä, jotka pitävät nopeasta, itsenäisestä oppimisympäristöstä . Esimerkiksi jotkut ihmiset haluavat mieluummin uppoutua pari aihetta lyhyempään ajanjaksoon, mikä on kurssityyli nopeutetussa ohjelmassa. Mutta joillakin ihmisillä on vaikeampaa materiaalien käsittelyä niin nopeassa ympäristössä, varsinkin jos materiaali on monimutkaista tai vaatii sinua hallitsemaan uutta taitoa.

vartalo-korkeakoulu-opiskelijat-opiskelu-3

Luokkaympäristö ja yliopistokokemus

Vaikka pakattu aikajana toimii oppimistyylisi kannalta, haluat silti miettiä, onko oppiminen verkkoympäristössä vai kasvokkain -ympäristössä sinulle parempi. Jotkut opiskelijat tarvitsevat todella kasvokkain tapahtuvaa vuorovaikutusta professoreidensa ja luokkatovereidensa kanssa vastuullisuuden ja moraalin lisäämiseksi. Toiset pitävät parempana suurta itsenäisyyttä ja mahdollisuutta tavoittaa professori ja luokkatoverit tarvittaessa.

Lisäksi, jos arvostat todella muita asioita, joita nelivuotinen korkeakoulu tarjoaa (kuten verkostoituminen, opetussuunnitelmat ja vapaaehtoistyön mahdollisuudet), saatat huomata, että nopeutetussa ohjelmassa oleminen tuntuu siltä, ​​että menetät. Jos näin on, sinun kannattaa tehdä hieman enemmän tutkimusta apurahat, joihin olet oikeutettu ja edulliset nelivuotiset koulutusohjelmat .

Rahoitus ja kustannukset

On myös tärkeää miettiä, kuinka nopeutetun koulutusohjelman pakattu aikataulu voi vaikuttaa sinuun taloudellisesti. Monilla nopeutetuilla tutkinto-ohjelmilla on kurssikäytäntö, joka maksaa tai maksaa, mikä kuulostaa hyvältä ... kunnes otat huomioon, että saatat suorittaa kahdeksan kurssia kahden kuukauden aikana. Se voi lisääntyä nopeasti, joten haluat varmistaa, kuinka suuri taloudellinen taakka sinulla on, ennen kuin sukelat yhden vuoden koulutusohjelmaan.

Lopuksi, monet yliopistot tarjoavat nopeutettuja koulutusohjelmia monilla eri aloilla! Joskus opiskelijat, jotka kokevat tarvitsevansa suorittaa tutkintonsa todella nopeasti, valitsevat vain opintoalan tai urapolun sen perusteella, mitä he pystyvät suorittamaan nopeimmin. Mutta siellä on todennäköisesti nopeutettu koulutusohjelma, jolla sinulla on kokemusta tai se todella kiinnostaa sinua, joten viettäkää laadukasta aikaa eri mahdollisuuksien tutkimiseen - se on lopulta sen arvoista.

kehon numero kuusi

6 esimerkkiä nopean tutkinnon ohjelmista

Haluamme antaa sinulle esimerkkejä nopeutetuista koulutusohjelmista useissa korkeakouluissa, jotta voit oppia hieman vaihtoehdoista. Luettelomme kuudesta eri esimerkistä nopean tutkinnon ohjelmista on valikoiva - kaikki luetellut korkeakoulut ja yliopistot ovat voittoa tavoittelemattomia, alueellisesti ja kansallisesti akkreditoituja, ja ne ovat yleensä arvostettuja oppilaitoksia, joiden tiedetään tarjoavan korkealaatuista koulutusta opiskelijoilleen.

Lisäksi on tärkeää tunnistaa, että jokainen tämän luettelon oppilaitos tai ohjelma laittaa omat kiihdytyksensä kiihdytetylle tutkinnolle joko tarjoamalla nopeita verkkotutkintoja, kandidaatin tutkinnon 12 kuukaudessa tai nopeutetun yhdistetyn kandidaatin ja maisterin tutkinnon. (Muistatko, kuinka sanoimme, että ne kaikki ovat erilaisia? Tarkoitimme sitä!) Joten annamme sinulle yleiskuvan siitä, miltä tietyn tutkinnon polku näyttää jokaisessa näistä oppilaitoksista, ja annamme myös yksityiskohdat siitä, mitä olisit katsomassa myös pääsyvaatimusten ja osallistumiskustannusten suhteen.

# 1: Nopeutettu kandidaatti hoitotyössä, University of Washington-Seattle Campus

Washingtonin yliopiston ABSN - joka on Accelerated Bachelor of Science in Nursing - on kokopäiväinen ohjelma, joka on jaettu neljään neljännekseen, jotka alkavat syksyllä ja päättyvät keväällä. Tämä tarkoittaa, että se on yhden vuoden ohjelma, joten voit suorittaa tämän tutkinnon 12 kuukaudessa. Jos etsit nopeaa online-hoito-ohjelmaa, sinun kannattaa kuitenkin etsiä muualta. UW: n ASBN ei tarjoa etäopetusta, joka on verkkokurssien koodi.

Joten kuka sopii tähän ohjelmaan? ASBN on tarkoitettu ihmisille, joilla on jo kandidaatin tutkinto ja jotka haluavat toisen hoitotyön uran. Jos sinulla on tutkinto, mutta haluat jatkaa uutta uraa, tämä nopea ohjelma voisi olla sinulle sopiva.

Tässä on vilkaisu pääsyvaatimuksiin ja -edellytyksiin: sinun on oltava suorittanut ylioppilastutkinnon muulla kuin hoitotyön alalla ennen ilmoittautumista ASBN: ään, pitänyt yllä vähintään korkeakoulutason GPA-tasoa 2,8 ja suorittanut useita tieteellisiä kursseja erityisellä vähintään GPA: n, ja he ovat kertyneet vähintään 100 tuntia palkallista tai vapaaehtoista terveydenhoitokokemusta yhdessä ympäristössä kolmen kuukauden aikana ABSN: ään ilmoittautumista edeltävänä vuonna.

Läsnäolokustannusten osalta UW: n ASBN-ohjelma veloittaa 10 171 dollaria lukukausimaksua vuosineljännekseltä. Ohjelma listaa muut vaaditut palkkiot, huomioitavat lisäkustannukset ja käytettävissä olevat taloudelliset tukimahdollisuudet heidän verkkosivuillaan .

mikä on vaikein ap -luokka

Olet todennäköisesti keräämässä, että tämä on sellainen nopeutettu koulutusohjelma, joka edellyttää, että sinulla on erinomainen aikaisempi akateeminen kokemus ja halu työskennellä kovasti. Jos sinulla on kandidaatin tutkinto ja etsit tapaa muuttaa urasi nopeasti, UW: n ASBN on hyvä esimerkki tarpeisiisi sopivasta ohjelmatyypistä. Jos haluat lisätietoja UW: n ASBN: stä, tutustu heidän usein kysyttyihin kysymyksiinsä .

# 2: Online kandidaatin tutkinto kirjanpidossa, Etelä-New Hampshire University

Jos olet kiinnostunut kirjanpito-urasta, voit hankkia kirjanpidon kandidaatin tutkinnon Southern New Hampshire Universitystä (SNHU) heidän online-kirjanpito-ohjelman kautta.

SNHU: n online-kirjanpito-ohjelma ei ole yhtä nopeutettu kuin yllä mainittu puhehoito-ohjelma, mutta se tarjoaa joitain vaihtoehtoja, joiden avulla voit räätälöidä tutkinnon suorittamisen aikajanallesi.

Ensinnäkin SNHU: n online-kirjanpito-ohjelma tarjoaa kuusi 8 viikon ehtoa vuodessa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa enemmän kursseja 12 kuukauden aikataulussa. Jos solki alas ja otat useita kursseja jokaisella kahdeksan viikon jaksolla, voit ehdottomasti suorittaa tutkintosi alle neljässä vuodessa.

Toiseksi SNHU: n online-tutkinto-ohjelma hyväksyy jopa 90 perustutkintojen siirtopistettä. Se on kolmasosa opintosuorituksista Jos aloitit tutkinnon, mutta et päätynyt suorittamaan aikaisemmin tai sinulla on paljon AP-kursseja, SNHU: n kirjanpito-verkko-ohjelma hyväksyy ne. Siirtohyvitysten hankkiminen toisesta akkreditoidusta laitoksesta kuuden kahdeksan viikon ajanjakson hyödyntämisen lisäksi voi auttaa sinua suorittamaan tutkinnon SNHU: ssa vielä nopeammin.

Lopuksi SNHU: n online-kirjanpito-ohjelma tekee tarjoavat nopean kandidaatin tutkinnon maisteriksi . Tämä tarkoittaa, että tämän nopean ohjelman avulla voit suorittaa maisteritason kursseja perustutkintojen määrällä aikana kandidaatin ohjelmasi. Toisin sanoen, kurssit maksavat sinulle vähemmän, ja voit suorittaa maisterin tutkinnon nopeammin. Jos tiedät jo tarvitsevasi maisterin tutkinnon, SNHU tarjoaa edullisen tavan suorittaa se.

SNHU on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto. Online-perustutkinto-kirjanpito-ohjelma maksaa 960 dollaria per kurssi ja 320 dollaria per luottotunti. Lisätietoja heidän online-kirjanpito-ohjelmansa tavoitteista, vaatimuksista, jotka koskevat pääsyä kandidaatin master-master -ohjelmaan, ja osallistumiskustannuksista, tutustu heidän verkkosivustoonsa .

runkomikroskooppi-lähikuva-5

# 3: Informaatiotiede ja tekniikka, University of Wisconsin-Madison

Jos haluat saada kandidaatin tutkinnon verkossa nopeasti, SINUN joustavat vaihtoehdot tarjoaa mallin, joka sopii sinulle parhaiten. Tietojenkäsittelytieteen (IST) ohjelma UW Flexible Options -sovelluksen avulla antaa sinun työskennellä omassa tahdissasi online-muodossa, ja se tarjoaa suuren vapauden ja joustavuuden.

UW Flexible Options -tutkinto-ohjelmat sopivat yleensä hyvin opiskelijoille, joilla on muita jongleeraamiseen liittyviä velvoitteita, kuten perhe-elämä ja työhön sitoutuminen. Ohjelman verkkosivustolla todetaan, että UW Flexible Options -ohjelma sopii parhaiten ihmisille, joilla on aikaisempaa työkokemusta tietotekniikasta, tai jotka työskentelevät tällä hetkellä kentällä ja ovat suorittaneet jonkin korkeakoulun, teknisen koulun tai sertifiointiohjelman IT-maailmassa.

Yksi hieno asia UW: n Flexible Option -ohjelmassa on, että sen avulla opiskelijat voivat suunnitella tutkintosuunnitelmansa mukanaan tuomiinsa siirtopisteisiin ja uratavoitteisiinsa. Opiskelijoita kannustetaan myös suorittamaan ohjelma omaan tahtiinsa. Jos etsit suurta joustavuutta ja tiedät jo urasi tavoitteet, IST-tutkinto UW: n Joustavat vaihtoehdot -ohjelmassa voi olla hyvä valinta.

Ja tässä on siistein juttu UW: n joustavasta optio-ohjelmasta: lukukausimaksun sijaan sinulla on mahdollisuus maksaa kiinteä hinta kolmen kuukauden tilauksesta ja täydelliset osaamisjoukot omaan tahtiisi. Esimerkiksi All-You-Can-Learn-tilausvaihtoehto on 2250 dollaria. Tuon kolmen kuukauden tilausjakson aikana voit suorittaa useita kompetenssisarjoja yhden sijasta.

Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että voit työskennellä kaikkien maksamiesi tilauspakettien sisältämien oppimateriaalien kanssa, ja kun pystyt osoittamaan taidon tai osaamisen hallinnan, saat hyvityksesi. Ei ole väliä, viekö sinut kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta mestaruuden osoittamiseen! Jos pystyt työskentelemään tasaisella vauhdilla ja hallitsemaan enemmän taitoja yhdessä kolmen kuukauden tilausjakson aikana, saat periaatteessa enemmän maksamastasi opetuksesta ja saat tutkintosi nopeammin.

Joten jos nopeus on ensisijainen vaatimus kandidaatin tutkinnon saamiseksi nopeasti verkossa, UW: n Joustavat asetukset -ohjelma on luultavasti paras luetteloomme.

Koska UW Flexible Options -ohjelman muoto ja vaatimukset ovat melko epätavanomaiset, se saattaa tuntua melko hämmentävältä ensimmäisessä käsittelyssä. Saadaksesi kaikki yksityiskohdat ja täydellisen selityksen Joustavat asetukset -ohjelmasta, tilauspaketeista ja kompetenssisarjoista, katso UW Flexible Options -sivuston UKK-sivu .

# 4: Online markkinoinnin kandidaatti, Louisiana State University

Louisianan osavaltion yliopiston (LSU) online-markkinoinnin kandidaatti on nopeutettu online-koulutusohjelma, joten voit suorittaa kandidaatin tutkinnon nopeammin.

Kuten muutkin luettelossamme olevat ohjelmat, LSU: n online-markkinoinnin kandidaatin tutkinto tarjoaa runsaan siirtosaldon hyväksynnän. Toisin kuin jotkut muut luettelossamme olevat ohjelmat, LSU: n ohjelma sopii hyvin myös ensimmäistä kertaa opiskelijoille. Yliopiston urapalvelutoimisto ja käytännön professorit ovat valmiita antamaan ohjausta ja tukea, jota uudet opiskelijat todennäköisesti tarvitsevat.

LSU: n verkkosivusto on erittäin käyttäjäystävällinen: ne tarjoavat luettelon vaihtoehdoista, joiden avulla opiskelijat voivat valita tietyn pääsytyyppinsä ja oppia tilanteensa ainutlaatuisista pääsyvaatimuksista. Heidän Kalenteri-osiossaan luetellaan myös seuraava hakemuksen eräpäivä ja luokan aloituspäivä, joten mahdolliset opiskelijat, jotka harkitsevat ohjelmaa, tietävät, kuinka pian he voivat aloittaa ohjelmassa.

LSU: n online-markkinoinnin BS tarjoaa maksullista opetusta, ja lukukausimaksu on melko kohtuullinen verrattuna moniin ohjelmiin: 284 dollaria per luottotunti. Katso LSU: n verkkosivusto B.S.: n lukukausimaksujen täydellinen jakautuminen markkinoinnin online-ohjelmassa.

Yksi haittapuoli on, että tutkinto vaatii melko vähän työselostusta. Sinun on suoritettava 120 luottotuntia tutkinnon ansaitsemiseksi, mutta ohjelma tarjoaa useita aloituspäiviä vuodessa, jotta voit sovittaa enemmän kursseja 12 kuukauden jaksoon.

kehon graafinen suunnittelu

# 5: Graafisen suunnittelun kandidaatti, Bellevue University

Bellevuen yliopiston graafisen suunnittelun kandidaatin tutkinto-ohjelmalla on joitain etuja, joita muilla luettelossamme olevilla ohjelmilla ei ole. Toisin kuin jotkut muut luettelossamme olevat ohjelmat, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa korkeakouluopintoa tai ammattikokemusta päästäkseen tähän ohjelmaan. Joten jos tulet suoraan lukiosta tai hankit GED: n, tämä online-ohjelma saattaa sopia sinulle.

Jos päätät suorittaa graafisen suunnittelun BA-tutkinnon verkossa, maksat valitettavasti enemmän Bellevue-luottotunnilta. Luottotuntia kohti verkkokursseille on 425 dollaria. Bellevuen graafisen suunnittelun BA-tutkinto edellyttää yhteensä 127 opintopistettä tutkinnon suorittamiseksi, joten tämä on yksi luettelomme hinnoitteluvaihtoehdoista. Lisäksi heidän verkkosivustonsa on kuitenkin hieman epämääräisempi kuin joidenkin muiden laitosten käsitys siitä, miten siirtohyvitykset toimivat. He suosittelevat, että tulevat opiskelijat neuvottelevat pääsyneuvojan kanssa selvittääkseen, mitkä opintosuoritukset voidaan siirtää.

Bellevuen graafisen suunnittelun online-BA on luultavasti paras esimerkki luettelossamme olevasta ohjelmasta, jolla on piilokustannuksia, joista haluat olla tietoinen ennen kuin päätät ilmoittautua. Yliopiston verkkosivuilla sanotaan, että graafisen suunnittelun online-koulutusohjelma edellyttää alan standardien graafisen suunnittelun ohjelmistojen ja laitteistojen käyttöä. Sivuston opetussivu kertoo tarkemmin näistä teknologiavaatimuksista, ja sinun kannattaa ehdottomasti tutustua niihin ennen kuin päätät ilmoittautua!

# 6: PlusOne B.S./M.S. rakennustekniikassa, Koillis-yliopisto

Hieman samanlainen kuin Southern New Hampshire Universityn kirjanpidon verkkokandidaatin tutkinto, Northeastern tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden nopeuttaa kandidaatin tutkinnon suorittamista soveltamalla perustutkintona suoritettuja opintopisteitä kohti molemmat opiskelija ja valmistuneet tutkinnot. Tätä kutsutaan PlusOne-ohjelma Luoteis-osavaltiossa , ja rakennustekniikan kandidaatin ja maisterin tutkinnot ovat yksi monista ohjelman kautta tarjottavista koulutusohjelmista.

Nyt tämä vaihtoehto on todennäköisesti eniten samanlainen kuin perinteinen, nelivuotinen kandidaattiohjelma tässä luettelossa. Jos etsit nimenomaan mahdollisuutta suorittaa maisterin tutkinto kiihtyneellä vauhdilla, Sen sijaan, että suoritat kandidaatin tutkinnon nopeasti, PlusOne-tutkinto-ohjelman vaihtoehdot saattavat sopia sinulle.

Joten miten PlusOne-ohjelma toimii? No, ilmoittautumalla PlusOne-ohjelmaan opiskelijat voivat ansaita jopa 16 opintopistettä kandidaatin ja maisterin tutkintoon, jolloin he voivat ansaita maisterinsa vuotta aikaisemmin kuin perinteisessä maisteriohjelmassa. Joten odotat viisi vuotta sekä kandidaatin että maisteriohjelmiesi valmistumisesta PlusOne-ohjelmassa.

PlusOne-ohjelma tarjoaa sinulle myös säästävämmän vaihtoehdon. Koska 16 opintoviikkoa lasketaan sekä kandidaatin että maisterin tutkintoihin, maksat vähemmän luokista! Ja tässä on toinen plus (ei sanoja tarkoiteta): Kun opiskelijat täyttävät onnistuneesti alansa kandidaatin tutkinnon vaatimukset PlusOne-ohjelmassa, he saavat taatun pääsyn jatko-ohjelmaan.

Koillis tarjoaa paljon PlusOne-ohjelmista B.S.: n lisäksi ja M.S. rakennusalalla. Jos maa- ja vesirakentaminen ei ole tie, jota haluat jatkaa, mutta olet kiinnostunut PlusOne-ohjelmasta, selaa kattavia ohjelmaluetteloita PlusOne-verkkosivustolla !

body_no_signs

3 varottavaa asiaa, kun valitset nopeutetun tutkinto-ohjelman

Olemme jo puhuneet siitä, kuinka hämmentävää se voi olla yrittää navigoida monissa eri vaihtoehdoissa nopeutetuille koulutusohjelmille. Kaiken, mitä olemme jo käsittäneet, lisäksi haluamme jakaa kolme asiaa, jotka on todella tärkeää varoa tai tutkia, kun valitset tutkinnon suorittavan ohjelman, yliopiston tai yliopiston.

Surullinen totuus Yhdysvaltain korkeakouluista on, että kaikilla ei ole etua mielessäsi. Joitakin pidetään jopa saalistajina! Haluamme sinun tietävän, kuinka haistaa huono munat itsellesi ja kuinka selvittää, että koulu tai oppilaitos tarjoaa kaiken mitä tarvitset menestyäkseen. Siksi olemme kehittäneet tämän luettelon kolmesta asiasta, joihin kannattaa varautua, kun tutkit nopeita verkkotutkintoja.

# 1: Sano ei voittoa tavoitteleville korkeakouluille

Tämä on suurin varoitus: pysy kaukana nopeutetuista koulutusohjelmista voittoa tavoittelevat korkeakoulut ! Usein, kun teet Internet-haun esimerkiksi nopeutetulle kandidaatin tutkinnolle verkossa, ensimmäiset tulokset ovat voittoa tavoittelevien korkeakoulujen mainoksia.

Mikä on voittoa tavoitteleva korkeakoulu? Voittoa tavoittelevien korkeakoulujen omistavat ja ylläpitävät yleensä yksityiset yritykset tai osakkeenomistajat, jotka odottavat tuottavansa voittoa sinusta - opiskelijasta. Voittoa tavoittelevat koulut myyvät tuotetta: heidän koulutuksensa. Ja ketkä ovat asiakkaita? Opiskelijat, jotka ilmoittautuvat ja maksavat kyseisen koulutuksen. Periaatteessa voittoa tuottavien korkeakoulujen ensisijainen tavoite on ansaita rahaa. Siksi suosittelemme, että löydät sen sijaan ohjelman voittoa tavoittelemattomasta korkeakoulusta tai yliopistosta.

Muista tämä: voit Googlella minkä tahansa korkeakoulun, yliopiston tai ohjelman ja selvittää, onko se voittoa tavoitteleva. Suosittelemme, että teet tämän ennen kuin olet liian investoinut tietyn ohjelman tai yliopiston ideaan - se säästää aikaa, rahaa ja sydänsärkyä pitkällä aikavälillä.

# 2: Varmista, että ohjelma on akkreditoitu

Ennen ilmoittautumista minkä tahansa tutkinto-ohjelma missään yliopistossa tai yliopistossa, sinun on varmistettava, että se on alueellisesti ja kansallisesti akkreditoitu laitos ja ohjelma . Akkreditoinnin tarkoituksena on varmistaa, että korkeakoulujen ja korkeakoulujen tarjoama koulutus vastaa hyväksyttävää laatutasoa.

Varmista, että ilmoittautuva oppilaitos tai ohjelma on akkreditoitu, koska työnantajat saattavat kyseenalaistaa uravalmius ja koulutuksen laatu, jos he näkevät sinun suorittavan tutkinnon akkreditoimattomasta oppilaitoksesta tai ohjelmasta. Lisäksi akkreditoimattomiin oppilaitoksiin ilmoittautuneet opiskelijat eivät voi saada liittovaltion taloudellista tukea, ja jos joskus halusit siirtyä akkreditoituun kouluun, he eivät todennäköisesti hyväksy opintosuorituksiasi.

Joten miten voit varmistaa, ettet ilmoittaudu vahingossa akkreditoimattomaan oppilaitokseen tai ohjelmaan? Vaikka Yhdysvaltain opetusministeriö ei hyväksy itse oppilaitoksia tai ohjelmia, ministeriö tekee tarkastaa kaikki liittovaltion hyväksymät akkreditointielimet ja ylläpitää akkreditoitujen koulujen ja liittovaltion hyväksymien akkreditointielinten tietokantaa . Jos et ole varma koulun akkreditointitilasta tai onko sen akkreditointielimet lailliset, voit etsiä molempia valtion tietokannasta.

# 3: Hanki täysi valikoima osallistumiskustannuksia

Luettuasi luettelon kuudesta nopeutetusta tutkinto-ohjelmasta olet luultavasti ymmärtänyt, että jokainen nopea tutkinto-ohjelma on erilainen: Valinnalle on erilaisia ​​vaatimuksia, erilaiset ilmoittautumisajat ja lukukaudet, erilaiset siirtoluotoa koskevat säännöt ... ja erilaiset palkkiot maksaa ilmoittautumiseksi opiskelijaksi.

Jos suoritat nopeutetun kandidaatin tutkinnon verkossa oppilaitoksen kautta, saattaa tuntua siltä, ​​että sinun ei tarvitse maksaa mitään maksuja lukukausimaksun lisäksi. Valitettavasti tutkinto-ohjelmaan ilmoittautumisesta on maksettava melkein aina lisämaksuja, vaikka olisitkin etäopiskelu. Välttääksesi yllätyslaskun saamisen, lue huolellisesti kaikki online-tiedot osallistumiskustannuksista tutkittavan koulutusohjelman kautta.

Haluat myös ottaa huomioon tarvitsemasi lisäkustannukset materiaaleista tai tarvikkeista, joita sinun ei tarvitse maksaa itse yliopistolle tai yliopistolle, mutta se on välttämätöntä tutkinnon suorittamiseksi onnistuneesti. Tällaiset asiat voivat sisältää kannettavan tietokoneen tai tietokoneen, kuulokkeet tai e-kirjat tai oppimismoduulien tilauspaketit.

Kaikkien kustannusten yhteenlaskeminen - piilotetut mukaan lukien - lievittää paljon stressiä, kun todella pääset tutkinto-ohjelmaasi etkä halua rahahuolien viipyvän olkapääsi yli.

Toinen rahoitukseen liittyvä asia, jota haluamme suositella, on sinä ota yhteyttä sen oppilaitoksen taloudellisen avun toimistoon, johon ilmoittautut. Monet opiskelijat olettavat, että apurahoja tai muita taloudellisia tukimahdollisuuksia ei ole tarjolla opiskelijoille, jotka saavat nopeutetun kandidaatin tutkinnon verkossa, mutta se ei vain ole totta. Soita puheluja, lähetä sähköpostia ja kysy kysymyksiä. Saatat törmätä loistavaan rahoitusmahdollisuuteen, joka säästää rahaa, kun suoritat tutkinnon!

body_next

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.