Fairfield University SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat Fairfield Universityn keskimääräiset SAT-pisteet ja GPA? Tässä oppaassa keskustelemme siitä, mitä pisteitä tarvitaan, jotta pääset Fairfieldin yliopistoon. Voit myös laskea omat mahdollisuutesi pääsylaskurin avulla.

Sijainti: Fairfield, CT

Fairfieldin yliopiston pääsytilastot

On kolme kriittistä lukua, kun otetaan huomioon pääsymahdollisuudet: SAT-pisteet, GPA ja hyväksymisaste . Kaikki nämä yhdessä kertovat sinulle, mitä pisteitä vaaditaan päästäksesi Fairfieldin yliopistoon.mitä väriä oranssi ja punainen tekee

Keskimääräinen SAT: 1270

keskimääräinen SAT-pisteet Fairfield Universityn komposiitti on a 1270 .

kuvan kuvaus

Fairfield University SAT -pisteanalyysi (uusi 1600 SAT)

25. prosenttipisteen uusi SAT-pisteet ovat 1190 ja 75. prosenttipisteiden SAT-pisteet ovat 1340.

Toisin sanoen 1190 sijoittaa sinut alle keskiarvon, kun taas 1340 vie sinut keskiarvon yläpuolelle. Fairfieldin yliopistossa ei ole absoluuttista SAT-vaatimusta, mutta he todella haluavat nähdä ainakin 1190: n, jotta heillä olisi mahdollisuus harkita.

Tässä on uusien SAT-pisteiden erittely osioiden mukaan:

Osa Keskiverto 25. prosenttipiste 75. prosenttipiste
Matematiikka 640 590680
Lukeminen + kirjoittaminen 630 600660
Komposiitti 1270 11901340Keskimääräinen GPA: 3,65

keskimääräinen GPA Fairfieldin yliopistossa on 3.65 . Tämä tekee Fairfieldin yliopistosta Voimakkaasti kilpailukykyinen GPA: lle.

kuvan kuvaus

(Useimmat koulut käyttävät painotettua GPA: ta 4,0: sta, vaikka jotkut ilmoittavat painottamattoman GPA: n.

GPA: n ollessa 3,65, Fairfield University edellyttää, että olet keskimääräistä korkeampi lukioluokassasi. Tarvitset sekoituksen A: sta ja B: stä, nojaten A: ta kohti. Jos otit joitain AP- tai IB-luokkia, se auttaa parantamaan painotettua GPA: ta ja osoittamaan kykyäsi osallistua korkeakouluopetukseen.

miten ratkaista rubikin kuutio

Jos olet nuorempi tai vanhempi, GPA: ta on vaikea muuttaa tästä eteenpäin. Jos GPA on 3,65: n tai keskimääräisen koulukeskiarvon alapuolella, tarvitset korkeamman SAT-pisteet kompensoimiseksi ja osoita, että olet valmis ottamaan vastaan ​​yliopistojen tutkijoita. Tämä auttaa sinua kilpailemaan tehokkaasti muiden hakijoiden kanssa.Pääsymäärä: 60,3%

Fairfield Universityn hyväksymisaste on 60,3% . Toisin sanoen 100 hakevasta opiskelijasta 60 otetaan vastaan.

kansallisten ansioiden apurahan finalistit 2017
kuvan kuvaus

Tämä tarkoittaa, että koulu on jonkin verran valikoiva . Sinun tulisi valmistella akateemiset pisteet hyvin, mutta sinulla on erinomaiset mahdollisuudet, jos vaikutat niihin.Lopullinen pääsy tuomio

kuvan kuvaus

Koska tämä koulu on kohtalaisen valikoiva, vahva akateeminen suorituskyky takaa melkein pääsyn . Pisteytys 1270 SAT: lla tai sitä korkeammalla antaa sinulle jo hyvän otoksen päästäessäsi sisään. 1340: n pisteet takaavat melkein pääsyn, koska GPA on suunnilleen keskiarvo 3,65.Pääsylaskuri

Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä Fairfieldin yliopistoon? Pääsymahdollisuudet näillä pisteillä:

Tässä on mukautettu pääsylaskuri. Kytke numerosi nähdäksesi mahdollisuutesi päästä.

Valitse testi: Uusi SAT TOIMIA

SAT-pisteet Sinun GPA
merkintä: Valintapäätöksesi ei perustu vain GPA- ja SAT / ACT-pisteisiisi, vaan myös kurssisi vaikeuksiin, opetussuunnitelmiin, suosituskirjeisiin ja henkilökohtaisiin lausuntoihin. Tämä työkalu tarjoaa vain a yksinkertaistettu arvio mahdollisuutesi päästä. Sen sijaan, että käsittelisit tätä työkalua kristallipallona, ​​suosittelemme harkitsemaan suurta kuvaa mahdollisuutesi merkityksestä:
  • 80-100%: Turvallisuuskoulu: Vahvat mahdollisuudet päästä sisään
  • 50-80%: Todennäköisempää kuin ei päästä
  • 20-50%: Pienemmät, mutta silti hyvät mahdollisuudet päästä sisään
  • 5-20%: Saavuta koulu: Ei todennäköisesti pääse sisään, mutta sinulla on silti laukaus
  • 0-5%: vaikeasti saavutettava koulu: erittäin vaikea päästä sisään
Suosittelemme, että haet kouluja monin eri tavoin. Joihinkin turvallisuuskouluihin hakeminen takaa, että sinulla on korkeakoulu, kun taas hakeminen joihinkin kouluihin antaa sinulle kuvan päästäksesi kouluun valikoiman yläosassa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Robert Morrisin yliopiston pääsyvaatimukset

BA -tutkinto: Mikä se on? Pitäisikö sinun hankkia yksi?

Mikä on BA -tutkinto? Opi kaikki kandidaatin tutkintoista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa ottamiisi luokkiin ja uraan, johon olet parhaiten valmistautunut.

Chatsworth Charter High School | 2016-17 Rankings | (Chatsworth,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Chatsworth Charter High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

7 todellista näytehaastattelukysymystä ja vastausta

Etkö ole varma, miten vastata haastattelukysymyksiin? Tutustu täydellisiin selityksiin 7 yleisestä työhaastattelukysymyksestä ja vastauksesta.

Kuinka kirjoittaa vertailu-/kontrastiesse Great Gatsbylle

Työskenteletkö vertailu- ja kontrastiesseen aiheesta The Great Gatsby? Tutustu oppaaseemme, jossa kerrotaan esseiden tehtävistä ja kieltäytymisistä sekä yleisimpien merkkiparien analysoinnista.

39 parasta klubia, jotka alkavat lukiossa

Etsitkö hyviä klubeja aloittaaksesi lukiossa? Meillä on kymmeniä ehdotuksia ja vinkkejä uuden klubin käynnistämiseksi.

1190 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Cosumnes Oaksin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cosumnes Oaks High Schoolista Elk Grovessa, Kaliforniassa.

Jefferson College of Health Sciences SAT -tulokset ja GPA

American University of Puerto Rico Pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | James A. Garfieldin lukio

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta James A.Garfield Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Clarion University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset

4 parasta ilmaista VIN-tarkastussivustoa

Etsitkö ilmaista VIN-raporttia? Selitämme, miten ja missä voit suorittaa ilmaisen VIN-tarkistuksen, ja miksi voit harkita täydellisen raportin ostamista.

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newarkin pääsyvaatimukset

UNCW: n pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Fairfaxin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fairfaxin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Itä -yliopiston pääsyvaatimukset

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

10 parasta kulinaarista koulua Yhdysvalloissa

Katsooko kulinaarisia oppilaitoksia? Tutustu luetteloon parhaista kulinaarikouluista päästäksesi alkuun ja opi kaikki siitä, mitä tutkinto voi tehdä sinulle.

Park Universityn pääsyvaatimukset

Milloin viimeinen ACT / SAT varhaisvalintojen määräajoille?

Milloin on viimeinen SAT / ACT-testi, jonka voit suorittaa, ennen kuin varhaiset valinnat / päätösten määräajat tulevat? Tutkimme kouluja, kuten Harvard, Yale, MIT ja paljon muuta.

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on pääaine yliopistossa? 4 vaihetta oikean valitsemiseksi

Mikä on yliopiston päämäärittely? Selitämme, mikä on pääaine yliopistossa, miten se eroaa tutkinnosta tai keskittymisestä ja kuinka valita pääaineesi.