FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

feature_financialaid

FAFSA tai ilmainen hakemus liittovaltion opiskelija -apuun on yksi hakemus, joka sinun on lähetettävä voidaksesi ottaa huomioon kaikki liittovaltion tuet . Jos olet kiinnostunut taloudellisesta avusta lainkaan (vaikka ajattelet yksityisiä rahoituslähteitä tai koulupohjaista tukea), on erittäin tärkeää lähettää yksi näistä hakemuksista.

Sovellus itsessään vaikuttaa aluksi pelottavalta, mutta pienellä ennakkoluulolla ja muutama tunti aikaa pystyt suorittamaan sen onnistuneesti! Aloitan tämän viestin tiedoilla FASFA: sta, ennen kuin siirryn vaiheittaisiin ohjeisiin FAFSA: n hakemisesta. Lopuksi annan sinulle vinkkejä siitä, mitä sinun pitäisi tehdä FAFSA -hakemuksesi lähettämisen jälkeen.

Oletko valmis saamaan taloudellista apua? Esittelemme kaikki mitä sinun on tiedettävä voidaksesi hakea menestyksekkäästi .

Miksi FAFSA on tärkeä?

Kuten varmasti tiedätkin, Yhdysvalloissa opiskeleminen on melko kallista. Kiellevästi, itse asiassa, monille opiskelijoille - itse asiassa useimmat yhdysvaltalaiset opiskelijat saavat jonkinlaista taloudellista tukea. Kun lähetät FAFSA: n, otat askeleen joidenkin näiden kulujen lieventämiseksi.

Tämä sovellus avaa mahdollisuuksia sekä liittovaltion että ei-liittovaltion avulle . Tukiohjelmia, joita sinulle automaattisesti harkitaan, ovat:

 • Pell Grant
 • Stafford -lainat
 • Perkinsin lainat
 • Suorat tuettomat lainat
 • Suorat tuetut lainat

Ei-liittovaltion apumahdollisuudet tulevat enimmäkseen institutionaalisen avun muodossa. Koulut käyttävät FAFSA: n tuottamia tietoja korkeakoulukohtaisten apurahojen ja apurahojen myöntämiseen. Yksityiset tarvepohjaiset apurahaohjelmat edellyttävät myös usein hakijoiden suorittavan FAFSA: n (esimerkiksi Gates Millennium -apuraha).

Kaiken kaikkiaan se on todella monipuolinen sovellus ja yksi tärkeimmistä osista korkeakoulun taloudellisen tuen hakemisessa. Nyt kun olet innoissasi omasta FAFSAstasi, puhutaanpa sen lähettämisestä!

Miten FAFSA lähetetään?

Lähetä FAFSA onnistuneesti noudattamalla näitä vaiheittaisia ​​ohjeita.

Vaihe 1: Tarkista määräajat

Sinun on oltava tietoinen eri määräajoista: liittovaltio ja osavaltio. Määräaika liittovaltion rahoitukselle lukuvuodelle 2015-2016 on 30. kesäkuuta 2016 , kun taas määräaika vuosille 2016-2017 on 30. kesäkuuta 2017. Saatat saada liittovaltion tukea myös kouluvuoden päätyttyä (jos olet nykyinen opiskelija), joten se voi olla aikasi arvoista hakea myöhemmin, jos olet jo menettänyt valtion sovellusikkunan.

Eri valtioilla (jos haluat myös tulla valtion rahoitukseen) on eri määräajat opiskelija -apurahan hakemiselle . Voit tarkistaa osavaltion määräajan tässä .

Yleensä on kuitenkin parempi hakea hyvissä ajoin ennen näitä määräaikoja . Joidenkin tukiohjelmien rahoitus loppuu ennemmin kuin myöhemmin - kuten Perkinsin lainaohjelma - joten yritä saada FAFSA mahdollisimman pian. Hakemus avattiin 1. tammikuuta lukuvuodelle 2015-2016; Koulut käyttävät FAFSA: n tietoja vasta sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty. Et menetä mahdollisuuksiasi, jos et lähetä FAFSAa 1. tammikuuta, mutta yritä saada se aikaisin kevääseen mennessä.

Vaihe 2: Kerää kaikki tarvitsemasi tiedot

Ehkä raskain osa FAFSA: n suorittamista on kaikkien sovellukseen tarvittavien taloudellisten tietojen etsiminen. Jos kuitenkin keräät nämä tiedot etukäteen, varsinaisen sovelluksen suorittamisen istumisen pitäisi olla helppoa. Tässä on kaikki mitä tarvitset täydellisen FAFSA: n täyttämiseen.

Omista henkilökohtaisista ennätyksistäsi tarvitset :

 • Sosiaaliturvatunnus
 • Alien rekisteröintinumero (jos et ole Yhdysvaltain kansalainen)
 • Viimeisimmät liittovaltion veroilmoitukset, W-2: t ja muut tulotiedot
 • Tiliotteet ja sijoituskirjat (tarvittaessa)
 • Verottomat tulot (tarvittaessa)
 • FSA -tunnus sähköisesti allekirjoitettavaksi (jos lähetät hakemuksen verkossa). Voit luoda FSA -tunnus .

Vanhempiesi taloudelliset tiedot otetaan huomioon myös tukikelpoisuuden määrittämisessä, vaikka he eivät auttaisi sinua koulun maksamisessa. Tämän takia, sinun on myös kerättävä kaikki yllä olevat tiedot myös vanhemmiltasi . Tässä on mitä tarvitset vanhemmilta tai huoltajilta:

 • Jos vanhempasi ovat naimisissa, kerää tietoja molemmilta.
 • Jos vanhempasi on leski tai yksin, tarvitset vain yhden vanhemman tiedot.
 • Jos leski vanhempasi on tällä hetkellä uudelleen naimisissa, tarvitset tietoja vanhemmaltasi ja vanhempasi puolisolta.
 • Jos vanhempasi ovat eronneet tai eronneet, tarvitset tietoja huoltajalta (vanhemmalta, jonka kanssa olet asunut eniten viimeisen vuoden aikana). Jos vanhemmillasi on yhteishuoltajuus ja vietät aikaa keskenään tasapuolisesti, tarvitset tietoja vanhemmalta, joka on tukenut sinua eniten taloudellisesti.

Jotkut FAFSA -hakijat täyttävät ns riippuvuuden ohitus - tämä on silloin vanhempien taloudellisia tietoja ei oteta huomioon määritettäessä liittovaltion tukikelpoisuutta . Useimmiten tämä tarkoittaa sitä, että hakijat voivat saada enemmän tukea. Jos luulet, että saatat saada riippuvuuden ohituksen, sinun on kerättävä kaikki tositteet kyseisten olosuhteiden ympärille sekä kaikki asiaankuuluvat taloudelliset tiedot. Yleisiä korvaavia tilanteita ovat avioliitto, lasten hankkiminen, sijaishuolto ja laillinen vapautuminen. Vastaa vain kyseisiin olosuhteisiin liittyviin kysymyksiin rehellisesti FAFSA -laitteellasi - Hakemus käsitellään puutteellisena, ja sinun on otettava yhteyttä sen koulun taloudelliseen tukitoimistoon, jolta haet apua.

Viimeinen asia - Jos olet 18–25-vuotias mies ja asut Yhdysvalloissa, sinun on rekisteröidyttävä valikoivaan palveluun voidaksesi lähettää FAFSA. Valikoiva palvelu on lähinnä rekisteri kaikista miehistä, jotka ovat oikeutettuja kutsumaan sotilasluonnokseen hätätilanteessa. Sinä pystyt rekisteröidy vain muutamassa minuutissa.

Vaihe 3: Valitse lähetystapa

Onko kaikki paperityöt valmiina? Nyt on helppo osa - valita, miten lähetät FAFSA: si. Sinulla on pari eri vaihtoehtoa: sähköinen ja paperinen lähetys. Keskustelen molempien eduista ja haitoista.

Sähköinen lähettäminen

Yleensä on helpompaa lähettää FAFSA verkossa kuin paperikopio. Huomaa vain, että jos sinulla on tiukka lähetysaika, sinun tulee hakea FSA -tunnusta itsellesi ja vanhemmillesi etukäteen - tarvitset FSA -tunnuksen allekirjoittaaksesi FAFSA: n sähköisesti, ja se voi kestää noin kolme päivää.

sähköinen versio sovelluksesta pyrkii opastamaan sinut hakuprosessin läpi melko hyvin, ja voi jopa havaita pieniä virheitä, kun suoritat sen. Saat myös nopeita tuloksia tällä lähetysmenetelmällä - saat SAR: n (opiskelija -apuraportin), joka sisältää FAFSA: n tulokset noin 3 päivän kuluessa.

Paperin lähettäminen

body_etana

Ei mitään etanoita vastaan, mutta etanaposti ei ole hyvä vaihtoehto, jos kiirehdit lähettämään FAFSA: si.

Paperiset FAFSA -asiakirjat ovat hieman hankalampia kuin sähköinen versio, niiden käsittely kestää kauemmin ja ne ovat alttiimpia virheille - kaikki nämä tekijät viivästyttävät hakuprosessiasi. Tämä ei ole hyvä vaihtoehto, jos olet tiukassa ajassa.

Jos haluat lähettää paperisen FAFSA -asiakirjan, löydät kopiot lukion opastustoimistoista, korkeakoulujen rahoitusaputoimistoista tai paikallisista kirjastoista. Voit myös lataa ja tulosta sovellus itse.

Vaihe 4: Aseta aika sovelluksen suorittamiseen

body_setatime

Tämä on yksi sovellus, jota et halua lykätä.

Kuten aiemmin mainitsin, tarvitset todennäköisesti paljon tietoja vanhemmiltasi tai huoltajiltasi täyttääksesi hakemuksen oikein.Lomakkeen täyttäminen on paljon helpompaa, jos voit istua alas heidän kanssaan ja täyttää kaikki osat yhdessä.

Sähköisen FAFSA: n pitäisi kestää noin 1-2 tuntia ja paperisen FAFSA: n hieman kauemmin .Et tarvitse kirjanpitäjää tai taloudellisen avun konsulttia FAFSA: n täyttämiseen, mutta jos sinulla on pääsy näihin resursseihin, heidän pitäisi pystyä auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä.

Voittavan FAFSA -sovelluksen strategiat

Olemme keränneet useilta oppilailta vinkkejä, jotka maksimoivat palkkionne. Sinun on ehdottomasti tehtävä nämä tai ainakin oltava tietoinen niistä.

miten löytää pisteet

Ensinnäkin sinun pitäisi arkistoida aikaisin koska tietyt apurahat ovat saapumisjärjestyksessä. Sovellukset tulevat saataville paljon nopeammin kuin niiden määräaika, ja voit hyvin käyttää viime vuosien sovellusta mallina lähettääksesi mahdollisimman pian.

Toiseksi on tärkeää, että sinä tiedosto, vaikka et olisikaan varma saatko apua. Rahan määrä on valtava verrattuna siihen, kuinka kauan se kestää. Jotkut perheet, jotka ansaitsevat jopa 200 000 dollaria vuodessa, voivat saada tukea.

Lisäksi, kuten kaikkien lomakkeiden kohdalla, sinun on tehtävä parhaasi täyttääksesi lomake kokonaan. Tekniset häiriöt viivästyttävät tai jopa pysäyttävät sovelluksesi. Tarkista jokaisen rivin ja jokaisen aihion tarkkuus. Tässä on paljon rahaa, ihmiset - se on aikansa arvoista.

Lopuksi, kun monet tarvitsevat peruslaskelmia, sinun on hyvä, että sinulla on mahdollisimman vähän säästöjä lapsen nimessä. Lapsen odotetaan käyttävän suuremman osan säästöistään koulutukseen verrattuna vanhempien omaisuuteen. Siirrä rahaa lasten pankkitileiltä . Samoin vanhempien on hyvä vähentää tiedostossa näkyvää säästöä. Vanhemmat voivat pienentää omaisuuttaan esimerkiksi maksamalla velkaa . Älä tietenkään ole penniäkään viisas pullea-älä vain tuhlaa rahaa, vaan ymmärrä optiikka, missä rahasi ovat, vaikuttavat annettuun apuun!

Mitä teet FAFSAn lähettämisen jälkeen?

Kovat asiat on tehty - olet tehnyt työlästä työtä kerätäksesi tietoja taloustietueista ja vastannut kaikkiin sovelluksen kysymyksiin. Tehtävää ei ole enää paljon jäljellä, mutta on tärkeää seurata sovelluksesi tilaa. Jos FAFSA: n käsittelyssä ilmenee ongelmia, seuraavat vaiheet auttavat sinua palaamaan raiteilleen nopeasti.

Saat 3-5 päivän kuluessa sähköpostiviestin, jossa on ohjeet SAR: n tai opiskelija-apuraportin käyttämiseen . FAFSA -luettelossasi luetellut oppilaitokset saavat pääsyn SAR -laitteeseesi pian sen jälkeen.Jos hakemuksesi olisi valmis, SAR -laitteesi sisältäisi EFC: n tai odotetun perheen panoksen. EFC on koulun käyttämä numero laskeakseen liittovaltion tuen määrän, jonka olet oikeutettu saamaan, ei välttämättä summaa, jonka perheesi on maksettava. Jos haluat tietää enemmän EFC: stä ja sen vaikutuksista taloudellisiin avustuksiin, tutustu Pell Grant -oppaaseemme.

Voit tarkistaa hakemuksesi tilan (jos viiveitä esiintyy) soittamalla Federal Student Aid Information Centeriin (1.800.433.3243) tai kirjautumalla sisään FAFSA: n verkkosivusto FSA -tunnuksellasi.

Rahoitusapupakettisi

Koulusi käyttää FAFSA: sta saamiasi tietoja taloudellisen avun tarjoamiseen, joka voi sisältää avustuksia, lainoja ja apurahoja. Teet sitten päätöksen siitä, minkä avun otat vastaan.

Jos sinulle tarjotaan apurahoja, sinun on hyväksyttävä melkein kaikissa tapauksissa (se on ilmaista rahaa). Voi olla järkevää keskustella perheen kanssa siitä, millaisia ​​lainatarjouksia haluat hyväksyä. Sinun pitäisi esimerkiksi keskustella siitä, oletko tyytyväinen lainaehtoihin ja korkoihin ja onko tärkeää ottaa nämä lainat, jotta sinulla on varaa opiskella.Koulusi taloudellisen avun toimisto selittää, miten ja milloin sinulle myönnetään rahaa ja onko sinun tehtävä lisätoimia.

Mitä seuraavaksi?

FAFSA on erityisen hyödyllinen sovellus - sen lähettämisessä huomioidaan Pell Grant, Perkins -laina, suora tuettu laina ja suora tukematon laina. Lue lisää jokaisesta ohjelmasta napsauttamalla linkkiä.

Jos haluat oppia lisää siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset yliopistolle (kun olet saanut liittovaltion taloudellista tukea), lue oppaamme siitä, mitä korkeakoulu todella maksaa.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.