Asiantuntijan opas AP: n Euroopan historiakokeeseen

lasimaalaus-1181864_640.jpg

AP: n Euroopan historian kurssi ja tentti kattaa Euroopan historian vuodesta 1450 nykypäivään. Se tarkoittaa, että sinulta kysytään kaikesta renessanssista Euroopan unioniin - se on paljon! Lisäksi kurssilla on ollut viime päivityksiä, mikä tekee kaikesta hieman monimutkaisemman.

Jos tarvitset ohjeita AP: n Euroopan historian kokeeseen, lue lisää. Tässä artikkelissa annamme sinulle yleiskuvan tentistä, tarkastelemme tarkasti kutakin sen osaa, tarjoamme tärkeitä valmisteluvinkkejä ja selitämme tärkeitä asioita, jotka on pidettävä mielessä testipäivänä.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

AP European History Exam Format and Overview

Seuraava AP Euro -tentti pidetään perjantaina 7. toukokuuta 2021 klo 12.

on syöpä ja vaaka yhteensopiva

Testi on kolme tuntia ja 15 minuuttia pitkä ja koostuu kaksi osaa , joista kukin on edelleen jaettu A- ja B-osiin.

Tässä on yleiskatsaus AP: n Euroopan historian kokeen kustakin osasta:

Osa kysymystyyppi Kysymysten määrä Aika % pisteistä
1A Monivalinta 55 55 minuuttia 40%
1B Lyhyt vastaus 3 (kolmanneksi valitse yksi kahdesta kehotteesta) 40 minuuttia kaksikymmentä%
2A Asiakirjapohjainen kysymys (DBQ) 1 60 minuuttia (sis. 15 minuutin lukujakson) 25%
2B Pitkä essee 1 (valitse yksi kolmesta kehotteesta) 40 minuuttia viisitoista%

Kuten voit nähdä täältä, osa 1 koostuu 55 kysymyksen monivalintakysymyksistä, joiden arvo on 40% kokonaisarviosta, ja kolmen kysymyksen lyhyt vastausosio, jonka arvo on 20% pisteistäsi. Osa 1 on yhteensä 95 minuuttia pitkä.

Samaan aikaan osa 2 koostuu yhdestä asiakirjapohjaisesta kysymyksestä, jota varten sinun on syntetisoitava historialliset asiakirjat johdonmukaiseksi analyysiksi historiallisesta hetkestä, ja pidemmästä esseestä, johon sinun on kirjoitettava yksi essee, joka analysoi historiallista hetkeä, ilman ulkopuolisia lähteitä. käytettävissänne.

DBQ: n arvo on 25% viimeisestä arvosanastasi, kun taas pitkän esseen arvo on 15%. Saat 100 minuuttia osiosta 2, mukaan lukien 15 minuutin lukujakso.

Osa 1 on 60% kokeen pisteistä ja osa 2 on 40%. Mitä yksittäiset osat ovat eniten arvoisia, monivalintalohko ja DBQ ovat alaryhmät, jotka ovat eniten arvoisia kokeessa , vastaavasti 40% ja 25%.

Se on syytä huomata tentti tarkistettiin äskettäin vuonna 2018 ja muuttui jälleen vuonna 2020 . Viimeisin versio on kuitenkin vähäinen, kuitenkin: mukaan kollegion hallitukselle , paljon ei muutu lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että 'lyhyiden vastausten kysymykset sovitetaan nyt tiukemmin kurssin taitojen kanssa'.

Nämä muutokset tarkoittavat sitä, että College Boardin kautta ei ole saatavilla niin paljon ajan tasalla olevia käytäntöresursseja, koska vanhoilla julkaistuilla kokeilla on hieman erilainen muoto. Se ei tarkoita, ettet voi käyttää niitä - vain sinun on oltava tietoinen näistä eroista.

Tämän oppaan seuraavissa osissa jaon kaikki AP Euro -tenttiosuudet entisestään.

kreikka-754010_640.jpg

Tämä on AP-eurokokeen vanha-vanha muoto.

Osa 1: Monivalinta ja lyhyt vastaus

Täällä käymme läpi mitä voit odottaa näkevän AP: n Euroopan historian kokeen osassa 1. Kaikki kysymysesimerkit ovat peräisin AP Euro -kurssi ja kokeen kuvaus .

Osa A: Monivalinta

 • Aika: 55 minuuttia
 • Kysymysten määrä: 55
 • Prosenttiosuus pisteistä: 40%

Tässä osiossa sinulle esitetään ensisijaiset ja toissijaiset historialliset lähteet ja sinua pyydetään vastaamaan kolmesta neljään kysymykseen, jotka liittyvät kuhunkin lähteeseen . Tässä mielessä 55 kysymystä on melkein jaettu sarjaan mini-tietokilpailuja. Jokaisella kysymyksellä on neljä mahdollista vastausvaihtoehtoa.

Huomaa, että tekstissä olevien lähteiden esittely liittyy AP-testin keskittymiseen historiallisiin todisteisiin ja todelliseen työhön, jota historioitsijat tekevät todisteiden arvioinnissa ja analysoinnissa.

Monivalintakysymyksissä on kaksi perustyyppiä: lähde-analyysi ja ulkopuoliset kysymykset .

Lähde-analyysi

Suurin osa monivalintakysymyksen kysymyksistä on lähde-analyysi. Nämä ovat kysymyksiä, jotka pyytävät sinua analysoimaan esitettyä historiallista lähdettä jollain tavalla. Sinua saatetaan pyytää yhdistämään tietyssä lähteessä kuvatut tapahtumat laajempaan historialliseen liikkeeseen, verrata sitä muihin lähteisiin, määrittämään, tukeeko se tiettyä historiallista suuntausta vai onko se ristiriidassa sen kanssa.

Yleensä sinulla on oltava jonkin verran historiallista ulkopuolista tietoa voidaksesi vastata näihin kysymyksiin, mutta heillä on ydinkysymys siitä, mitä lähde sanoo tai tarkoittaa , usein kattavan historiallisen hetken sisällä.

Alla on esimerkki lähde-analyysikysymyksestä:

body_ap_euro_mc_question_sample_1

Ulkopuolinen tieto

Nämä ovat kysymykset, joilla on vain vähän tekemistä lähteen kanssa ja kysy sen sijaan historiallinen kysymys omien tietojesi perusteella. Kyse on todennäköisesti tapahtumista, jotka liittyvät lähteessä kuvattuun ajanjaksoon tai välittömästi sen jälkeen, mutta lähde on ei kysymyksen painopiste, eikä se siksi tarjoa paljon apua vastaamiseen.

Tässä on esimerkki monivalintakysymyksestä, joka testaa ulkopuolista tietämystäsi:

body_ap_euro_mc_question_sample_2

Puola-991174_640.jpg

Mitä tämä voisi tarkoittaa?

B osa: Lyhyt vastaus

 • Aika: 40 minuuttia
 • Kysymysten määrä: 3 (kolmanneksi lyhyeksi vastaukseksi, valitse yksi kahdesta kehotteesta, johon vastaat)
 • Prosenttiosuus pisteistä: kaksikymmentä%

Lyhyt vastaus -osa on kolme kysymystä pitkä ja kestää 40 minuuttia noin 13 minuuttia kysymystä kohden . Sinua pyydetään antamaan yhteensä kolme tietoa (merkitty A-C). Sinua voidaan esimerkiksi pyytää toimittamaan kaksi tietoa historiallisen tutkielman hyväksi ja yksi tieto vastaan.

Saat jokaiselle kysymykselle erityyppisiä ärsykkeitä tai lähteitä sekä erilaisia ​​aiheita. Tässä on mitä voit odottaa testipäivänä:

Lyhyesti vastattava kysymys Ärsyke / lähde Aihe
Kysymys 1 Toissijaiset lähteet Historiallinen kehitys tai prosessit vuosien 1600 ja 2001 välillä
Kysymys 2 Ensisijainen lähde Historiallinen kehitys tai prosessit vuosien 1600 ja 2001 välillä
Kysymys 3 (Valitse yksi) Ei ärsykettä Historiallinen kehitys tai prosessit vuosien 1450 ja 1815 välillä
Kysymys 4 (Valitse yksi) Ei ärsykettä Historiallinen kehitys tai prosessit vuosien 1815 ja 2001 välillä

Näihin kysymyksiin on yleensä valittavissa elementti. Saatat esimerkiksi joutua nimeämään yhden syyn monista siitä, että jotain tapahtui, tai kaksi seurausta tietystä tapahtumasta, mutta teet niin ei vaaditaan nimeämään tietyt tapahtumat.

Tässä on esimerkki kysymyksestä 2 (ensisijaisen lähteen kanssa):

body_ap_euro_short_answer_question_sample

napoleon-33073_640.png

Pidä vastauksesi lyhyinä kuin tämä kaveri.

Osa 2: Vapaavastausosio

Nyt kun olemme selittäneet mitä voit odottaa osiossa 1, katsotaanpa, mitä sinua pyydetään tekemään AP Euro -tentin osiossa 2. Jälleen kaikki esimerkkikysymykset tulevat Kurssin ja kokeen kuvaus 2020 .

Osa A: Asiakirjapohjainen kysymys

 • Aika: 60 minuuttia (mukaan lukien 15 minuutin lukuaika)
 • Kysymysten määrä: 1
 • Prosenttiosuus pisteistä: 25%

DBQ: lla sinulle annetaan seitsemän asiakirjaa , joka koostuu ensisijaisista ja toissijaisista lähteistä, ja pyysi kirjoittamaan esseen, joka analysoi historiallista kysymystä. Tämän on tarkoitus asettaa sinut historioitsijan rooliin, tulkita historiallista materiaalia ja välittää sitten tulkintasi esseessä. Sinun on yhdistettävä lähteistä saatu materiaali omaan ulkopuoliseen tietämykseesi.

Sinulla on 15 minuuttia aikaa suunnitella essee ja 45 minuuttia kirjoittaa se. 15 minuutin suunnitteluaika on nimenomaisesti määritetty ja ajoitettu osan 2 alkuun, ja sinua pyydetään aloittamaan essee lopussa.

Tässä on esimerkki AP Euro DBQ: sta (asiakirjoja ei näytetä):

body_ap_euro_dbq_sample

Osa B: Pitkä essee

 • Aika: 40 minuuttia
 • Kysymysten määrä: 1 (valitse yksi kolmesta kyselystä, joihin vastaat)
 • Prosenttiosuus pisteistä: viisitoista%

Pitkä essee kysyy sinulta a laaja temaattinen kysymys tietystä historiallisesta ajanjaksosta. Sinun on laadittava analyyttinen essee opinnäytetyöllä, jonka voit puolustaa käyttämällä erityisiä historiallisia todisteita, jotka olet oppinut luokassa.

Saat valinnan kolmen kehotteen välillä tälle esseelle, joista jokainen perustuu eri historialliseen ajanjaksoon:

 • Vaihtoehto 1: 1450-1700
 • Vaihtoehto 2: 1648-1914
 • Vaihtoehto 3: 1815-2001

Alla on esimerkki pitkästä esseen kysymyksestä AP Euro -tentistä:

body_ap_euro_long_essay_sample_question

naudanliha-1204649_640.jpg

kuinka tarkistaa pisteet

Euroopan pääteema: juusto.

Kuinka AP: n Euroopan historiatentti pisteytetään?

Muistutuksena on, että jokainen osa painotetaan AP: n Euroopan historiakokeeseen:

 • Monivalinta: 40%
 • Lyhyt vastaus: 20%
 • DBQ: 25%
 • Pitkä essee: 15%

Kuten muillakin AP-kokeilla, raaka pisteet muunnetaan lopulliseksi asteikoksi 1-5 . Vuonna 2020 noin 14% AP Euro -testistä sai 5 , ja noin 20% sai 4. Koe on vaikea, mutta se on ehdottomasti mahdollista tehdä hyvin, jos valmistaudut.

Joten miten raaka pisteet lasketaan? Selvitetään, miten pisteitä jaetaan jokaisen AP: n Euroopan historiatestiosuuden jokaiselle osalle.

Monivalinta

Monivalintakysymyksessä saat pisteen jokaisesta kysymyksestä, johon vastaat oikein. Tämä tarkoittaa, että voit saada yhteensä 55 pistettä monivalintalohkosta painotettuna muodossa 40% kokonaispistemäärästäsi . Huomaa, että virheellisistä vastauksista ei ole seuraamuksia.

Lyhyt vastaus

Lyhyesti vastattavat kysymykset kysyvät aina antaa kolme tietoa , merkitty A-C: llä. Tämä tarkoittaa, että saat pisteen jokaisesta antamastasi oikeesta ja asiaankuuluvasta tiedosta.

Esimerkiksi, jos kysymyksessä kysytään tietyn konfliktin yksi syy, yksi tietyn konfliktin tulos ja yksi samanlainen tilanne eri maassa, ja annoit yhden syyn ja yhden tuloksen, saat kaksi 3 mahdollisesta pisteestä.

Koska sinun on vastattava kolmeen lyhytvastaiseen kysymykseen, voit ansaita jopa 9 pistettä tässä osiossa painotettuna 20% kokeen kokonaispisteistä .

Asiakirjapohjainen kysymys

DBQ: n arvo on 25% kokonaisarviosta ja pisteytetään a 7 pisteen otsikko . Annan nopean rubriikkijakauman tässä:

Taidon nimi Otsikon kuvaus
Opinnäytetyö / vaatimus
(0-1 pistettä)
1 piste: Reagoi kehotukseen historiallisesti puolustettavalla teesillä / väitteellä, joka muodostaa päättelylinjan
Kontekstualisointi
(0-1 pistettä)
1 piste: Kuvaa laajempaa historiallista kontekstia, joka on tärkeä kehotteen kannalta
Todisteet
(0-3 pistettä)
2 pistettä (todisteet asiakirjoista): Tukee argumenttia vastauksena kehotukseen käyttämällä vähintään kuutta asiakirjaa 1 piste (todisteet asiakirjojen ulkopuolella): Käyttää ainakin yhtä lisäkappaletta erityisistä historiallisista todisteista (sen lisäksi
löytynyt asiakirjoista), jotka ovat tärkeitä kehotetta koskevalle väitteelle
Analyysi ja päättely
(0-2 pistettä)
1 piste (hankinta): Vähintään kolmen asiakirjan osalta selitetään, miten tai miksi asiakirjan näkökulma, tarkoitus, historiallinen tilanne ja / tai yleisö on merkityksellinen argumentille 1 piste (monimutkaisuus): Osoittaa monimutkaisen käsityksen historiallisesta kehityksestä, joka on nopean painopisteen avulla, todisteiden avulla vahvistamaan, arvioimaan tai muuttamaan kysymykseen vastaavaa argumenttia

Aikaisempina vuosina DBQ oli 9 pisteen sijasta 7: n sijasta. Vuonna 2019 DBQ: n keskiarvo oli 3,26 . Suurin osa opiskelijoista sai sitten alle puolet hyvityksestä tämän kokeen osasta.

vintage-1254696_640.jpg

Hän opiskelee ahkerasti DBQ: lle.

Pitkä essee

Pitkän esseen arvo on vähiten kaikista koekomponenteista 15% kokonaispistemäärästäsi . Se on pistetty a: sta 6 pisteen otsikko , joka näyttää tältä:

Taidon nimi Otsikon kuvaus
Opinnäytetyö / vaatimus
(0-1 pistettä)
1 piste: Reagoi kehotukseen historiallisesti puolustettavalla teesillä / väitteellä, joka muodostaa päättelylinjan
Kontekstualisointi
(0-1 pistettä)
1 piste: Kuvaa laajempaa historiallista kontekstia, joka on tärkeä kehotteen kannalta
Todisteet
(0-2 pistettä)
2 pistettä: Tukee väitettä vastauksena kehotukseen käyttämällä erityisiä ja asiaankuuluvia esimerkkejä todisteista
Analyysi ja päättely
(0-2 pistettä)
2 pistettä: Osoittaa monimutkaisen käsityksen historiallisesta kehityksestä, joka on nopean painopisteen avulla, todisteiden avulla vahvistamaan, arvioimaan tai muuttamaan kysymykseen vastaavaa argumenttia

Kuten näette, tämä otsikko on samanlainen kuin DBQ: n, koska se on melko asianmukaisten, erityisten todisteiden valitseminen väitteesi tueksi ja selittää riittävästi nuo esimerkit. Menestyminen edellyttää, että sinulla on vahva tietopohja tietystä historiallisesta sisällöstä enemmän kuin missään muussa kokeen osassa.

keskimääräinen psat -pisteet yhdeksännellä luokalla

Se kattaa sen AP Euro -testissä. Seuraavaksi käsittelemme, miten sinun pitäisi valmistautua siihen.

kissa-1248019_640-1.jpg

Et voi sanoa katsomalla, mutta tämä kissanpentu on AP Euro -asiantuntija.

AP-eurokokeeseen valmistautuminen: 5 avainvinkkiä

Tässä on viisi olennaista vinkkiä, jotka sinun tulisi tietää valmistautuessasi AP: n Euroopan historian kokeeseen.

# 1: Aloita sisällön tarkistaminen aikaisin

Yksi tärkeä asia, jonka voit tehdä auttaaksesi itseäsi AP Euro -tentillä, on aloita sisällön tarkistaminen alkuvuodesta . Heti kun tiedät tarpeeksi aloittaaksesi arvostelun, sinun tulee tarkastella säännöllisesti vanhaa materiaalia päivittääksesi tietosi.

Jos varmistat, että tietosi uudistuvat jatkuvasti, sinulla on vähemmän tehtävää, kun lähestyt tenttipäivää , koska sinulla on melko korkea tuntemus koko lukuvuoden historialliseen aineistoon. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä ensisijaisesti taitojen rakentamiseen tenttiä varten.

# 2: Täytä aukot

Heti kun huomaat, ettet tiedä tai ymmärrä paljoakaan tietystä historiallisesta ajanjaksosta tai liikkeestä - ehkä sen jälkeen, kun olet tehnyt vähemmän kuin mahtavaa esimerkiksi testissä, paperissa tai projektissa, sinun pitäisi työskentelemään tuon tiedon lisäämiseksi ylimääräisten opiskelujen ja tarkistusten avulla .

Jos voit, ota yhteyttä opettajaasi puuttuvien asioiden suhteen. Tämä auttaa pitämään sinut kokeen vakavista heikkouksista, jos DBQ tai Long Essay päätyvät alueelle, josta et todellakaan tiedä mitään.

# 3: Etsikää tiedon laajuutta ja syvyyttä

Kun tarkistat historiallista sisältöä, muista tasapaino saa leveyden ja syvyyden . Sinun on ehdottomasti ymmärrettävä Euroopan historian tärkeimmät historialliset liikkeet ja hetket, mutta sinun on myös tiedettävä erityisiä tosiseikkoja ja tapahtumia jokaisesta aikakaudesta maksimoidaksesi onnistumismahdollisuudet kokeen lyhyessä ja vapaassa vastauksessa.

Et tietenkään pysty muistamaan jokaista luokassa koskaan mainittua päivämäärää ja henkilön nimeä AP-tenttiä varten, mutta tee yritä varmistaa, että sinulla on ainakin muutama tosiasia, joita voit käyttää erityisenä todisteena esseessä mistä tahansa kurssin tärkeimmistä historiallisista tapahtumista.

# 4: Ymmärrä historialliset todisteet

Yksi tärkeimmät taidot, joita voit rakentaa AP Euro -tentti on historiallisten todisteiden ymmärtäminen. Kun kohtaat ensisijaisten ja toissijaisten lähteiden AP-tentissä, sinun on mietittävä, kuka kirjoittaa, miksi he kirjoittavat, heidän yleisönsä ja historiallinen (tai nykyinen) konteksti, johon he kirjoittavat. Mikä on lähde todisteita ? Liittyykö se tosiseikkoihin, mielipiteisiin tai tulkintoihin?

Katso lisätietoja primääristen ja toissijaisten lähteiden kanssa työskentelystä tämä online-opetus yliopiston historian professorilta .

# 5: Harjoittele DBQ: ta

Koska DBQ on jonkin verran epätavallinen verrattuna tyypilliseen AP-esseeseen , sinun on varmistettava, että ymmärrät kuinka suunnitella ja kirjoittaa. Työskentele todellakin paitsi kyvylläsi ymmärtää historiallisia todisteita myös kyvylläsi syntetisoi erilaisia ​​historiallisia todisteita yhtenäiseksi tulkinnaksi tai argumentiksi historiallisesta aiheesta .

Tämän lisäksi sinun on luotava yhteys toiseen ajanjaksoon, liikkeeseen tai kurinalaisuuteen! Käytä otsikkoa oppaana parantaaksesi DBQ-taitojasi. Voit myös tutustua oppaaseni suuren DBQ-esseen kirjoittamiseen.

lasi-473758_640.jpg

Eräiden erittäin tärkeiden aukkojen täyttäminen.

Pääsy AP: n Euroopan historiakokeeseen: 2 testipäivävinkkiä

Vaikka kaikki tyypilliset valmistusvinkit ovat voimassa - sinun pitäisi nukkua hyvällä yöllä, syödä terveellinen aamiainen, hallita aikaa viisaasti ja vastata kaikkiin kysymyksiin - voit tehdä vielä enemmän varmistaaksesi, että saat haluamasi pisteet. Tässä esitellään kaksi AP-eurokohtaista testipäivävinkkiä .

Vinkki 1: Keskity Monivalinta- ja DBQ-osioihin

AP Euro -testissä on neljä osaa, mutta ne eivät kaikki ole yhtä tärkeitä pisteiden painotusten erojen vuoksi. Muistutuksena on, että monivalintakysymyksen arvo on 40% kokonaispistemäärästäsi, DBQ: n arvo on 25%, lyhyen vastauksen arvo on 20% ja pitkän esseen arvo on 15%.

Kuten näet, monivalintakysymykset ja DBQ-osiot muodostavat suurimman osan (65%) AP Euro -pisteistäsi , joten muista kiinnittää heille riittävästi aikaa ja vaivaa.

On selvää, että sinun on silti tehtävä parhaansa kokeen jokaisessa osassa - pisteet kahdessa muussa osiossa tehdä asia! Mutta jos kohtaat aikaa jostakin osasta 1 tai 2, monivalintakysymykset ja DBQ-osiot ovat arvokkaampia kuin muut osat, joten priorisoi ne.

Vinkki 2: Minun lähteet asiayhteyteen

AP European History -testillä on a suuri keskittyminen ensisijaisiin ja toissijaisiin lähteisiin .

Vaikka useimpiin kysymyksiin vastaaminen vaatii vielä jonkin verran ulkopuolista tietoa, voit käyttää ensisijaisia ​​ja toissijaisia ​​lähteitä perehtyäksesi historiaan ja poimia asiayhteyteen liittyviä yksityiskohtia, jotka auttavat sinua vastaamaan kysymyksiin, vaikka olisitkin alun perin hieman hukassa. kuvattu historiallinen hetki.

Tässä on esimerkki monivalinnaisesta AP-eurokysymyksestä lähteen kanssa:

7mine_sources_for_context.png

Mitä voimme selvittää tästä lähteestä? Pelkästään tekstityksen perusteella tiedämme heti, että tämä on 1700-luvun ranskalaisten markkinanaisten laulu. Mutta mitä lähde itse kertoo meille?

Ensimmäisellä rivillä näemme sanan Versailles. Olettaen, että tiedät, missä ranskalainen rojalti asui, sinun pitäisi alkaa ajatella tätä: onko tällä lähteellä jotain tekemistä rojaltin kanssa? (Jos et tiedä, että Versailles on siellä, missä ranskalaiset rojalit asuivat, sinulla ei ole onnea - toinen verso tarjoaa nämä tiedot epäsuorasti.)

Sitten näemme toisen rivin: 'Toimme mukanamme kaikki aseemme.' Tämä tarkoittaa, että Versaillesissa tapahtui jotain väkivaltaista, jotain väkivaltaista paikassa, jossa rojalti asuu .

Toinen verso vaihtuu nykyhetkeen. Joten se tarkoittaa mitä tahansa Versailles'ssa tapahtui aseiden kanssa jo. Nykyään he sanovat: 'Meidän ei tarvitse mennä niin pitkälle ... nähdäksemme kuninkaamme ... Koska hän on tullut asumaan pääkaupunkimme.' Kuningas asuu silloin Pariisissa - joten naisten ei tarvitse mennä Versaillesiin tapaamaan häntä.

Se tosiasia, että kuningas oli Versaillesissa ensimmäisessä jaksossa, kun he toivat aseensa hänelle, ja on Pariisissa toisessa versossa tarkoittaa, että hänet siirrettiin väkisin Pariisiin . Tässä valossa rivi, joka lukee: 'Rakastamme häntä rakkaudella ilman yhtäläisiä', on ironista: he rakastavat häntä nyt kun he ovat voittaneet hänet .

Ainoa vastaus, joka on mahdollisesti yhteensopiva ajatuksen voittaa kuningas, on valinta B , jossa keskustellaan tasavallan hallituksen perustamisesta Ranskaan.

Kuten näette, yksinkertaisesti lähteiden avulla voit liikkua monissa kysymyksissä, vaikka olisitkin alun perin tappiollinen historiallisen kontekstitiedon suhteen.

pyhä-140962_640.jpg

Ranska: kaunis arkkitehtuuri ja verinen vallankumous.

Yhteenveto: Mitä tietää AP: n eurooppalaisesta historiatentistä

AP European History -tentti on kolme tuntia ja 15 minuuttia pitkä ja koostuu kahdesta osasta. Osassa 1 on kaksi osaa: 55 minuutin, 55 kysymyksen monivalintajakso ja kolmen kysymyksen, 40 minuutin lyhyt vastaus. Luvussa 2 on myös kaksi osaa: 60 minuutin asiakirjapohjainen kysymys eli DBQ ja 40 minuutin essee.

notre dame yliopiston hyväksymisaste

Tässä on nopea yleiskatsaus AP Euro -testin jokaisesta osasta:

 • Monivalinta: Kannattaa 40% lopullisesta pisteestäsi. Saat pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta (virheellisistä vastauksista ei ole seuraamusta). Kysymyksiin vastaamiseksi sinun on analysoitava historiallisia lähteitä ja todisteita; sinun on myös luotettava omaan tietoonne historiallisista tapahtumista.

 • Lyhyt vastaus: Kannattaa 20% lopullisesta pisteestäsi. Jokaisesta kolmesta kysymyksestä sinua pyydetään antamaan kolme tietoa tietystä historiallisesta liikkeestä tai ajanjaksosta. Saat pisteen jokaisesta antamastasi oikeasta tiedosta.

 • Asiakirjapohjainen kysymys: Kannattaa 25% lopullisesta pisteestäsi. Saat seitsemän asiakirjaa ja sinun on kirjoitettava essee, joka yhdistää tulkintasi tietystä historiallisesta liikkeestä tai ajanjaksosta näiden lähteiden avulla. DBQ luokitellaan 7 pisteestä.

 • Pitkä essee: Kannattaa 15% lopullisesta pisteestäsi. Täällä voit valita yhden kehotteen kolmesta vaihtoehdosta. Sitten sinun on kirjoitettava essee, jota tukee erityinen historiallinen näyttö. Essee luokitellaan kuudesta pisteestä.

Tässä ovat parhaat vinkit valmistautumiseen AP: n Euroopan historian kokeeseen:

 • Aloita sisällön tarkastelu alkuvuodesta ja jatka sen pitämistä koko ajan
 • Täytä kaikki ilmeiset aukot sisällöntietämyksessäsi
 • Etsi sisällön tuntemuksesta sekä leveyttä että syvyyttä
 • Opi ymmärtämään ja analysoimaan historiallisia todisteita sekä ensisijaisia ​​ja toissijaisia ​​lähteitä
 • Rakenna tenttikohtaisia ​​taitoja, erityisesti DBQ: lle
Ja lopuksi, Tässä on parhaat neuvomme testipäivän hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla :
 • Keskitä suurin osa energiastasi monivalintakysymyksiin ja DBQ-osioihin
 • Käytä lähteitä suunnistaaksesi itsesi historiaan tarvittaessa

Kun kaikki tämä tieto on käden ulottuvilla, voit taatusti murskata AP: n Euroopan historian kokeen - aivan kuten Hapsburgit murskattiin 30 vuoden sodassa! (Liian pian?)

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.