Asiantuntijastrategiaopas: SAT -päivän kysymys

feature_days

Yksi loistava tapa lisätä ylimääräisiä SAT -valmisteita päivittäiseen rutiiniin on tehdä ilmainen SAT -kysymys. College Board ja muut sivustot tarjoavat päivittäisen kysymyksen verkossa ja mobiililaitteilla, jotta voit harjoitella milloin ja missä haluat.

Tässä artikkelissa opastamme sinua kohti päivän parhaita SAT -kysymyksiä, sekä niiden löytämistä että niiden tehokasta käyttöä SAT -valmistautumista varten.Mistä SAT QOTD löytyy?

Vaikka muutamat yritykset tarjoavat päivän kysymyksen, College Boardin verkkosivusto on ylivoimaisesti paras paikka SAT QOTD: lle. Testin tuottajina he julkaisevat korkealaatuisia kysymyksiä. Löydät heidän viralliset harjoituskysymyksensä verkossa täältä: http://sat.org/qotd .

mitä syöpä tarkoittaa horoskooppi

Käytännön kysymyksen lisäksi tämä sivusto kertoo sinulle, kuinka monta opiskelijaa vastasi siihen ja kuinka monta prosenttia vastasi siihen oikein. Jos tarvitset vihjeen, se antaa sinulle myös. Jos olet unohtanut kysymyksen viimeisen kolmenkymmenen päivän aikana, pääset myös siihen. Lopuksi College Board antaa sinulle selityksen oikeasta vastauksesta.

College Board on lopettanut sähköpostin lähettämisen käytännön kysymyksiin, mutta voit muodostaa parin ystävän kanssa ja lähettää sähköpostia toisilleen heidän avullaan Haasta ystävä ominaisuus.

Toinen sivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​päivän SAT -kysymyksiä verkossa, on Number2.com (linkki https://www.number2.com/exams/sat/daily/question/ ). Tämä sivusto tarjoaa kysymyksen päivässä, mutta sillä ei ole muita College Boardin tarjoamia ominaisuuksia (vastausvinkki, tilastot tai jakaminen ystävän kanssa).

Twiittaatko? Myös College Board tekee.

Voit seurata @SATQuestion Twitterissä . College Board linkittää sinut takaisin pääsivulleen sekä inspiroivia lainauksia tai hyödyllisiä vinkkejä testistä.

Entä QOTD puhelimessasi?

body_qotdphoneapp

Voit ladata College Boardin ilmaisia ​​sovelluksia puhelimeesi, iPadiin ja Kindleen .

Tässä on heidän linkit ilmaisiin sovelluksiin:

iPhone ja iOS: https://itunes.apple.com/us/app/official-sat-question-day/id361264754?mt=8 .

Android ja Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.collegeboard.qotd

Amazon: http://www.amazon.com/gp/mas/dl/android?p=org.collegeboard.qotd

toimi englannin harjoitustesti pdf

Kuinka käytät QOTD: tä tehokkaasti ja saat niistä kaiken irti?

Vaikka QOTD -kysymyksiin vastaaminen on hyödyllistä, on olemassa muutamia tapoja, joilla saat kaiken irti ajastasi parantaaksesi pisteitäsi eniten.

Varmista, että ymmärrät virheesi

Vastasitko oikein? Lue selitys varmistaaksesi, että ymmärsit koko testattavan käsitteen tai taidon. Seuraava esimerkki selittää vastauksen yllä olevaan matemaattiseen kysymykseen.

Vastasitko väärin? Kirjoita kysymys muistikirjaasi. Selvitä, miksi olet ymmärtänyt väärin ja mitä käsitettä tai taitoa sinun on työskenneltävä vastataksesi siihen oikein tulevaisuudessa.

Selvitä heikkoutesi ja pohdi niitä

Olipa QOTD matematiikka, lukeminen tai kirjoittaminen, sinun on ymmärrettävä, miksi jätit kysymyksen syvästi huomiotta.

Jos jää jumiin matemaattiseen kysymykseen, etsi samanlaisia ​​kysymyksiä, jotka testaavat samaa käsitettä. Jos sanaston sanat ovat tuntemattomia, etsi ne ja tue sanastosi.

Tässä on esimerkki College Boardin kriittisen lukemisen lauseen loppuunsaattamisen kysymyksestä.

body_vocabqotd

Piilotamme vastauksen sinulta, kunnes olet valmis.

.

.

.

Valitsitko C, haihtuva ... vastuullinen?

body_qotdvocabex selitys

Jos et valinnut C: tä, mikä oli virheesi? Etkö tuntenut sanastoa? Etkö ole ajatellut sanojen suhdetta tai tulkinnut oikein lauseen asiayhteyteen?

Analysoimalla vastauksesi huolellisesti ja tekemällä virheitäsi voit muuttaa heikkoutesi vahvuuksiksi. Kun samanlainen kysymys tulee SAT: lle, voit levätä tietämyksellä, jonka olet nähnyt kymmeniä kertoja aiemmin.

SAT QOTD: lle on joitain rajoituksia.

Ensinnäkin, koska ne ovat lyhyitä kysymyksiä, ne eivät yleensä sisällä katkelmaista lukemista tai kappaleiden parantamista. Sen sijaan heillä on tapana olla matematiikan monivalinta, lauseiden täydennykset, virkkeiden parantaminen ja lausevirheiden tunnistaminen .

Toiseksi kysymysten vaikeustasot ovat satunnaisia. Et voi valita, ovatko päivän harjoituskysymykset helppoja, keskisuuria vai vaikeita. Saat kuitenkin vastata monenlaisiin kysymyksiin ja nähdä kuinka teet kussakin vaikeusasteen kysymyksessä. Näin voit selvittää, mitkä taidot ja tiedot vaativat lisätutkimuksia ja harjoittelua.

George Washingtonin yliopiston pääsytilastot

Päivän kysymykset ovat hyödyllinen työkalu ja motivaattori, mutta ne eivät korvaa laajempaa tutkimusta.

Yhteenvetona…

Plussat:

  • Päivän SAT -kysymykset varmistavat, että valmistaudut joka päivä.
  • Niitä on helppo käyttää verkossa tai matkapuhelimella tai muilla laitteilla.
  • Ne voivat olla lähtökohta, joka auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja heikkoutesi.

Haittoja:

  • Yleensä ei ole jaksopohjaista lukemista tai parantavia kappaleita koskevia kysymyksiä.
  • Kysymykset ovat satunnaisia, joten et voi valita, ovatko ne helppoja, keskisuuria vai vaikeita.

Päivän SAT -kysymykset ovat ilmainen ja helppo tapa harjoitella ylimääräistä harjoittelua, oppia uusia sanoja ja mikä tärkeintä, juurruttaa alueet, joilla sinun on työskenneltävä eniten.

Lisäksi mobiilisovellusten avulla ne ovat kätevästi taskussa tai laukussa. Älä vain jää katsomaan matkapuhelintasi luokan aikana!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.