Asiantuntijaopas: Pitäisikö minun mennä ensin Community Collegeen?

body-choice-merkit-cc0-1

Yhteisön korkeakoulu voi olla loistava vaihtoehto monille opiskelijoille, jotka ovat valmiita siirtymään korkeakouluun, mutta eivät ole valmiita menemään nelivuotiseen yliopistoon taloudellisista, akateemisista tai monista muista syistä.

Mutta mistä tiedät, sopiiko ensin yhteisökouluun? Tässä artikkelissa, Annamme sinulle rehellisen arvion yhteisöopistoon osallistumisen eduista ja haitoista ennen neljän vuoden tutkintoa. Joten jos kysyt itseltäsi, pitäisikö minun mennä ensin yliopistoon? Onko se huono mennä yliopistoon ja sitten siirtyä? tämä artikkeli auttaa sinua! Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia asioita:

  • Mikä yhteisöopisto on
  • Syyt mennä yliopistoon ensin ja sitten yliopistoon
  • Syitä mennä ammatilliseen kouluun ensin
  • Syitä aloittaa nelivuotinen korkeakoulu
  • Visuaalinen vertailu yhteisöopistosta vs ammattikoulusta vs 4-vuotiseen korkeakouluun

Aloitetaan!


body-question-mark-icon-cc0

Mikä on Community College?

Aloitetaan määrittelemällä, mikä tekee yhteisökoulusta erilaisen kuin neljän vuoden korkeakoulu.

Joskus kutsutaan myös juniorikouluiksi tai kaksivuotisiksi korkeakouluiksi, Yhteisön oppilaitokset ovat enimmäkseen kaksivuotisia julkisia oppilaitoksia, jotka tarjoavat perusasteen jälkeistä koulutusta. Yhdysvalloissa yhteisöopistot tarjoavat erilaisia ​​tutkinto -ohjelmia ja myöntävät ammattitodistuksia, tutkintotodistuksia ja osakkuusyritysten tutkintoja. Ne eroavat neljän vuoden korkeakouluista siinä, että osakkuusyrityksen tutkinto on korkein tutkinto, jonka voit ansaita-yhteisön korkeakoulut eivät anna kandidaatin tutkintoja, maisterin tutkintoja tai tohtorintutkintoja.

Yhteisön korkeakoulu tarjoaa peruskoulutuksen, jonka opiskelijoiden on menestyttävä monin tavoin. Esimerkiksi jotkut urat eivät edellytä neljän vuoden tutkintoa, mutta tehdä vaatia todistuksen tai liitotutkinnon. Opiskelijat voivat suorittaa opintojakson, joka valmistaa heidät läpäisemään valtion ja kansalliset kokeet ja hankkimaan ammattipätevyyden monilla aloilla. Useimmat yhteisön oppilaitokset tarjoavat muun muassa sairaanhoitajan, tietokoneen korjauksen, hitsauksen ja rinnakkaisoikeustyön osakkuusasteen tutkinnon tai ammattitutkinnon. Ammatilliset koulutusohjelmat yhteisöoppilaitoksissa on usein suunnattu valmistautumiseen ammattitaitoisiin ammatteihin paikallisen yhteisön työmarkkinoille.

Myös yhteisöopistot voivat auttaa opiskelijat ansaitsevat ydinpisteitä, joiden avulla on helpompaa ja edullisempaa osallistua nelivuotiseen yliopistoon. Yhteisön oppilaitokset antavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa keskeiset kurssivaatimukset, joita tarvitaan nelivuotiseen korkeakouluun siirtymiseen. Yhteistyökumppanin tutkinnon suorittamisen jälkeen yhteisöopiskelijat voivat hakea pääsyä nelivuotiseen oppilaitokseen siirto-opiskelijana. Jos he täyttävät kyseisen yliopiston siirtovaatimukset, he voivat päästä kouluun ... ja aloittaa matkansa kandidaatin tutkinnon saamiseksi. Ja yleensä tuo yliopisto laskee osan - tai jopa kaikki! - opiskelijan yhteisön korkeakoulun kursseista heidän koulutusohjelmaansa.

Toisin sanoen, vaikka et voi saada kandidaatin tutkintoa yhteisöoppilaitoksessa, yhteisökoulu voi valmistaa sinut kandidaatin tutkinnon saamiseen nelivuotisessa yliopistossa.

Millaisia ​​yhteisökoulut ovat?

Useimmat yhteisöopistot ovat tyypillisesti pieniä, osallistavia ja kaikkien akateemisten kykyjen ja sosioekonomisten taustojen opiskelijoiden saatavilla. Tuloksena, yhteisön oppilaitokset on suunniteltu joustaviksi . Suurimmalla osalla opiskelijoista on työ-, perhe- tai muita tehtäviä, joten yhteisöopistot tarjoavat monia yö- ja verkkokursseja auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa.

Toisin kuin nelivuotiset oppilaitokset, yhteisöopistot eivät todellakaan kehitä tyypillistä yliopistokokemusta. On epätavallista, että yhteisökoulut tarjoavat esimerkiksi kampuksella asumista tai kreikkalaisia ​​järjestöjä. Sen sijaan heillä on taipumus keskittyä enemmän valmistautumaan opiskelijoihin menestyksekkäästi työelämään tai pääsemään nelivuotiseen korkeakouluun.

Näistä eroista huolimatta yhteisökoulut ovat edelleen korkeakoulut, mikä tarkoittaa, että sinä ottaa edelleen akateemisesti tiukkoja kursseja se edistää sitä, mitä opit yliopistossa. Lisäksi yhteisön oppilaitokset työllistävät hyvin koulutettu, korkeasti koulutettu tiedekunta jotka ovat intohimoisia työskentelemään yhteisöopiskelijoiden kanssa. Osa- ja kokopäiväiset tiedekunnat yhteisön korkeakouluissa saavat maisterin tutkinnon, ja monilla, kuten tohtori Jill Bidenillä, on myös tohtorin tutkinto! Vaikka yhteisöopiston professori, joka on myös Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, on harvinaista, se on On tyypillistä, että yhteisöopiston tiedekunta on omistettu opiskelijoilleen.

Onko huono mennä ensin Community Collegeen?

Yleinen kysymys yhteisöoppilaitoksesta on: Onko huono mennä yhteisöopistoon ja sitten siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun? Käsitys siitä, että on huono mennä ensin yhteisöopistoon, perustuu stereotypioihin yhteisön korkeakouluista. Ja nämä stereotypiat eivät yleensä pidä paikkaansa!

Kuten aiemmin mainitsimme, yhteisökoulut ovat edelleen korkeakouluja. Ja ne on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi, olipa kyse sitten työvoiman lisäkoulutuksesta tai tilanteesta, jossa voit menestyä neljän vuoden yliopistossa. Saat edelleen vankan koulutuksen, sinut opettavat pätevät professorit ja saat akateemisen kokemuksen, jota tarvitset menestyäksesi.

Toisin sanoen, se ei ole huono mennä ensin yliopistoon. Yhteisön oppilaitokset tarjoavat yksinkertaisesti eri tyyppiä korkeakoulutuksessa, jolla on erilaiset tavoitteet kuin muilla korkeakouluvaihtoehdoilla. Meneminen yhteisöopistoon ja siirtyminen nelivuotiseen korkeakouluun on loistava valinta monille opiskelijoille!

Nyt kun tiedät hieman enemmän siitä, mitä yhteisöopisto on, Katsotaanpa joitain tärkeimpiä syitä aloittaa korkeakoulumatka yhteisökoulussa.

body-two-postit-number-2-cc0

Kaksi parasta syytä aloittaa Community Collegessa

Jos kysyt itseltäsi, pitäisikö minun mennä ensin yliopistoon? mutta et ole varma, miten päättää, olemme täällä auttamassa. On monia elinkelpoisia syitä mennä yhteisöopistoon ensin, mutta aiomme käydä läpi kaksi yleisimpiä täällä. Kaksi parasta syytä mennä yhteisöopistoon 2 vuodeksi siirtymisen jälkeen ovat edullisuus ja akateeminen joustavuus.

Syy 1: kohtuuhintaisuus

Se on melko yksinkertaista: yhteisöopisto maksaa vain alle neljän vuoden korkeakoulut.

Itse asiassa, Yhteisön korkeakouluopetus on yleensä tuhansia dollareita alhaisempi kuin lukukausi neljän vuoden oppilaitoksissa . Tämän lisäksi suuri osa yhteisön korkeakouluopiskelijoista saa myös liittovaltion taloudellista tukea, ja myös yksityinen tuki on vaihtoehto. Koska yhteisöopisto antaa opiskelijoille mahdollisuuden täyttää monet keskeiset kurssivaatimukset ennen neljän vuoden yliopistossa aloittamista, nämä opiskelijat maksavat todennäköisesti huomattavasti vähemmän peruskursseista (mikä maksaa paljon enemmän yliopistoa kohti).

Niin aloittamalla kursseja yhteisöoppilaitoksessa, opiskelijat voivat alentaa kandidaatin tutkinnon kokonaiskustannuksia!

Myös monet yhteisöopiskelijat säästää korkeakoulun piilokustannuksissa, kuten aktiviteettimaksuissa, pysäköinnissä ja huoneessa ja hallituksessa . Yhteisön oppilaitokset tarjoavat yleensä rajoitetusti koulun ulkopuolista toimintaa, mikä tarkoittaa, että opiskelijamaksut ovat alhaisemmat kuin neljän vuoden oppilaitoksessa. Lisäksi, koska yhteisöopistot ovat lähikouluja, ne ovat yleensä ystävällisempiä opiskelijoille, jotka joutuvat ajamaan kampukselle. Tämä tarkoittaa, että pysäköinti on yleensä halvempaa, ellei ilmaista.

Mitä tulee asumiseen, yhteisön korkeakouluopiskelijoiden ei tarvitse asua kampuksella-vaikka jotkut koulut tarjoavat vaihtoehdon-niin monet opiskelijat valitsevat asumisen kotona perheen kanssa tai edullisemmassa kampuksen ulkopuolella. Huone ja lauta lisää merkittävästi neljän vuoden oppilaitoksiin osallistumisen kustannuksia, joten tämä on toinen merkittävä tapa, että yhteisökoulu voi olla edullisempi.

Syy 2: Joustavuus

Lisäksi, yhteisöopistot tarjoavat usein opiskelijoiden tarvitseman akateemisen joustavuuden. Monia yhteisöopistokursseja tarjotaan yöllä, mikä on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka työskentelevät tai joilla on perhe. Verkkokurssitarjonta lisääntyy myös yhteisöoppilaitoksissa, mikä antaa opiskelijoille toisen tavan integroida yliopistokurssit saumattomasti kiireiseen aikatauluunsa.

Yhteisön korkeakoulut on myös varustettu vastaamaan lukuisiin opiskelijoiden taitotasoihin ja akateemisiin tarpeisiin. Opiskelijat, jotka tarvitsevat korjaavia kursseja, löytävät yleensä omistettuja tiedekuntia ja laadukkaita kursseja, jotka voivat auttaa heitä todella parantamaan taitojaan. Samaan aikaan opiskelijat, jotka haluavat ensin osallistua yhteisöopistoon, löytävät kursseja, jotka ovat haastavia, kiinnostavia ja tehokkaita valmistautumaan opintojen jatkamiseen neljän vuoden yliopistossa.

Opiskelijat, jotka haluavat intiimimmän oppimisympäristön, voivat myös pitää pieniä luokkia yhteisökouluissa houkuttelevina. On tavallista, että yhteisöopiston tiedekunta keskittyy yksinomaan opetukseen. Tämä antaa heille usein aikaa ja joustavuutta tarjota akateemista tukea luokan ulkopuolella auttaakseen oppilaita saavuttamaan tavoitteensa. Luokkakoot ovat tyypillisesti pienempiä myös yhteisön korkeakouluissa. Opiskelijoilla voi olla mahdollisuus olla mielekkäässä vuorovaikutuksessa luokkatovereidensa kanssa, olla aktiivisesti roolissa luokkahuoneessa ja työskennellä läheisessä yhteistyössä professoreiden kanssa. Joten jos hyödyt käytännön opetuksesta ja henkilökohtaisesta oppimisesta, yhteisökoulu voi tarjota sinulle ihanteellisen oppimisympäristön.

Ennen kaikkea on tärkeää muistaa se yhteisöoppilaitokseen osallistuminen ei ole vain varaohjelma tai toinen vaihtoehto nelivuotiseen korkeakouluun osallistumiseen . Joten jos vielä kysyt, onko huono mennä yliopistoon ja sitten siirtyä? olemme täällä kertoaksemme teille, että se ei todellakaan ole! Yhteisön korkeakoulu antaa opiskelijoille mahdollisuuden säästää rahaa ja saada erinomaista valmistautumista tulevaan uraansa ja/tai akateemisen elämän vaatimuksiin neljän vuoden korkeakoulussa.

runko-putkisto-putkimies

Jos haluat käydä ammattitaitoa, ammattikouluun meneminen lukion jälkeen on hyvä vaihtoehto.

3 parasta syytä mennä ammattikouluun ensin

Yhteisöopisto on loistava valinta, jos et ole valmis nelivuotiseen korkeakouluun heti lukion jälkeen. Mutta on myös toinen vaihtoehto: ammattikoulut . Ammattikoulut on suunniteltu auttamaan sinua valmistautumaan ja hankkimaan lisenssi työhön ammattitaitoisella alalla, kuten putkityöt, hitsaus, puusepäntyöt ja dieselmekaniikka.

Tässä on kolme syytä harkita kauppakorkeakouluun siirtymistä. (Ja jos haluat tietää enemmän kauppakorkeakouluista, muista tutustua perusteelliseen oppaaseemme. )

Syy 1: Ura -alueesi ei edellytä kandidaatin tutkintoa

Kyllä, luit oikein: kaikki urat eivät edellytä neljän vuoden tutkintoa. Itse asiassa neljän vuoden tutkinto voi olla jopa huono asia, jos aiot mennä ammattitaitoiseen kauppaan.

Tässä syy: jotta voit ryhtyä kauppiaaksi, tarvitset todistuksen tai lisenssin alastasi riippuen. Kauppakorkeakoulut on perustettu antamaan sinulle tarvittavan koulutuksen, jotta voit tehdä työsi hyvin, ja he aloittavat urasi antamalla sinulle tarvittavat lisenssit, jotta voit aloittaa ammatin harjoittamisen heti.

Näillä aloilla neljän vuoden tutkinto voi usein olla liikaa. Sinä tarvitset eri eräänlainen ammattikoulutus, joten kandidaatin tutkinnon saaminen voi olla valtava ajan ja rahan tuhlausta. Lisäksi nelivuotiset oppilaitokset eivät yleensä tarjoa kaupan lisenssiohjelmia lainkaan, joten sinun on joka tapauksessa mentävä hankkimaan lisenssi valmistumisen jälkeen.

Syy 2: Et halua kandidaatin tutkintoa lähitulevaisuudessa

Toisin kuin yhteisöopisto, kauppakorkeakoulut eivät yleensä siirry nelivuotiseen yliopistoon. Joten toisin kuin yhteisöopisto, kaikki ne luokat, joista maksat lisenssin ansaitessa, eivät anna sinulle jalkaa, jos aiot suorittaa neljän vuoden tutkinnon.

Tämä ei ole iso juttu, jos et aio hankkia kandidaatin tutkintoa , kuitenkin! Jos kouluun palaaminen ei ole tulevaisuudensuunnitelmissasi - ja ura ammattitaitoisessa kaupassa on mitä haluat -, kauppakorkeakoulun aloittaminen on vankka päätös.

Syy 3: Yhteisöoppilaitoksellasi ei ole kauppaohjelmia

Jotkut yhteisön oppilaitokset tarjoavat nyt kaupan koulutusta tietyillä suuren kysynnän alueilla, kuten putkityöt ja tietokonekoodaus. Mutta tämä on uusi alue monille yhteisökouluille, koska niiden ensisijainen tavoite on auttaa opiskelijoita valmistautumaan siirtymiseen nelivuotiseen yliopistoon. Tuloksena, kaikki yhteisön oppilaitokset eivät tarjoa kaupan sertifiointia tai lisenssiä ... ja ohjelmia tehdä tarjonta on todennäköisesti rajallinen. Joten jos haluamasi ammatin kauppakoulutusta ei tarjota paikkakunnallasi, on järkevämpää mennä suoraan kauppakorkeakouluun lukion jälkeen!

body-stanford-cc0

3 parasta syytä mennä 4-vuotiseen yliopistoon ensin

Joillekin opiskelijoille suora valinta nelivuotiseen yliopistoon on heille paras valinta. Jos mietit, aloittaisitko yhteisön oppilaitoksessa vai menisitkö nelivuotiseen korkeakouluun suoraan portista, harkitse näitä kolmea tärkeintä syytä mennä nelivuotiseen korkeakouluun alusta alkaen: edistynyt akateeminen tarjonta, elinvoimainen kampuksen elämä ja pitkän aikavälin ammatillisten tavoitteidesi aloittaminen.

Syy 1: Edistyneet akateemiset tarjoukset

Opiskelijat, jotka tarvitsevat kandidaatin tutkinnon tulevaa uraansa varten ja ovat valmiita korkeakoulun edistyneisiin kursseihin, jotka saattavat harkita siirtymistä suoraan neljän vuoden oppilaitokseen. Totuus on, että monet kentät edellyttävät, että työnhakijoilla on vähintään kandidaatin tutkinto, jotta he voivat saada tehtävän. Tämä pätee erityisesti aloille, jotka vaativat lisäkoulutusta - kuten koulutus, tekniikka ja arkkitehtuuri.

Ja riippuen siitä, miten teit lukiossa, saatat pystyä aloittamaan jatkokursseja melko varhain kollegiaalisen urasi aikana. AP -kurssit , IB -kurssit ja kahden luoton kurssit voi auttaa sinua ansaitsemaan korkeakouluopin ennen kuin astut jalkaasi yliopiston kampukselle. Pääsy ylempiin opintoihin mahdollisimman pian voi säästää aikaa ja rahaa, kun ansaitset kandidaatin tutkinnon.

Syy 2: Elävä kampuksen elämä

Luokkahuoneen ulkopuolella, neljän vuoden korkeakouluilla on yleensä vilkkaampi kampuksen elämä kuin yhteisöoppilaitoksilla. Toisin kuin yhteisöopistot, jotka palvelevat kaikenikäisiä aikuisia opiskelijoita, neljän vuoden oppilaitokset räätälöivät yleensä kampuksen elämän 18–22-vuotiaille opiskelijoille.

Monille opiskelijoille nelivuotinen korkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden muuttaa pois kotoa ja asua ystäviensä kanssa ... samalla kun he opiskelevat luokkaansa. Yliopistot ymmärtävät, että myös yliopiston sosiaalinen puoli on tärkeä: siksi he tarjoavat kampuksella asumista, opiskelijoiden ylläpitämiä organisaatioita, paljon koulun ulkopuolista toimintaa , Ja tietenkin, kollegiaalinen yleisurheilu .

Opiskelijoille, jotka todella haluavat tyypillisen yliopistollisen sosiaalisen kokemuksen, Nelivuotisesta yliopistosta alkaen on mahdollisuus muodostaa yhteys energiseen vertaisyhteisöön .

Syy 3: Aloita pitkän aikavälin tavoitteesi

Lopuksi, aloittaminen neljän vuoden korkeakoulusta on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka tietävät tarkalleen, mitä haluavat tehdä yliopiston jälkeen .

Esimerkiksi, jos haluat olla lääkäri ja olet valmis sukeltamaan suoraan valmistautumiseen tähän ammattiin, saatat hyötyä aloittamisesta neljän vuoden korkeakoulusta. Nelivuotisesta oppilaitoksesta aloittaminen auttaa sinua luomaan varhaisia ​​yhteyksiä tiedekuntaan, joka voi kirjoittaa sinulle suosituksia lääketieteelliselle oppilaitokselle. Aloitat myös yliopiston vertaisyhteisöllä, jolla on samat pitkän aikavälin tavoitteet kuin sinulla.

Mutta mikä tärkeintä, lääketieteelliset ohjelmat edellyttävät, että sinulla on kandidaatin tutkinto, ennen kuin he ottavat sinut lääketieteelliseen kouluun - mikä on välttämätön vaihe lääkäriksi tulemisessa. Valitettavasti, yhteisöopistot eivät tarjoa kandidaatin tutkintoja, mikä tarkoittaa, että saat omistaa opiskelemaan ja valmistumaan neljän vuoden korkeakoulusta ennen kuin pääset jatko -ohjelmaan. Aloittamalla neljän vuoden oppilaitoksessa olet matkalla kohti unelmiasi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Jos kysyt edelleen itseltäsi, onko huono mennä oppilaitokseen ja sitten siirtymään ?, muista: neljän vuoden oppilaitokseen meneminen ei välttämättä ole parempi kuin yhteisöopistoon tai ammattikouluun meneminen. Mutta se voi olla paras vaihtoehto opiskelijoille, joilla on erityisiä suunnitelmia tulevaisuudestaan tai haluat perinteisen yliopistoelämyksen! Tavoitteiden arvioiminen on paras tapa päättää, onko aloittaminen neljän vuoden oppilaitoksesta sinulle paras valinta.

Community College vs Ammattikoulu vs 4-vuotinen College: Nopea vertailu

Olemme käsitelleet tärkeimmät syyt, miksi saatat haluta aloittaa korkeakoulumatkasi yhteisökoulussa, ammattikoulussa tai nelivuotisessa korkeakoulussa. Mutta haluamme tehdä helpoksi arvioida kunkin koululajin kaikki edut ja haitat rinnakkain!

Olemme koonneet yhteen auttaaksemme sinua punnitsemaan näitä opetusvaihtoehtoja kaikkien tosiasioiden kanssa taulukko, jossa kartoitetaan kuusi tärkeää tekijää, jotka on otettava huomioon valittaessa korkeakoulutyyppiä.

Tutustu alla olevaan taulukkoon vertaillaksesi yhteisön korkeakoulun, ammattikoulun ja 4-vuotisen oppilaitoksen etuja ja haittoja sijainnin, kustannusten, taloudellisen avun, kampuksella sijaitsevan asumisen, työmatkaliikenteen ja muiden kuin perinteisten opiskelijoiden suhteen.

Community College Ammattikoulu 4-vuotinen korkeakoulu
Sijainti Yleensä sijaitsee suurissa kaupungeissa. Joskus sinulla on useita kampuksia osallistumisen helpottamiseksi. Yleensä se on tarkoitettu paikallisten opiskelijoiden vastaanottamiseen. Löytyy sekä suurista kaupungeista että maaseudulta. Löytyy pienistä, keskisuurista ja suurista kaupungeista. Ei yleistä hyvin pienillä maaseutualueilla. Lukuun ottamatta erittäin suuria tai hyvin kaupunkikouluja, luokat pidetään yhdellä suurella kampuksella.
Kustannus Julkisen yhteisön korkeakoulun keskimääräinen vuotuinen opetus on noin 4 808 dollaria osavaltion opiskelijoille ja 8589 dollaria valtion ulkopuolisille opiskelijoille. Koko ohjelman kokonaiskustannukset ovat noin 33 000 dollaria. Vuosittaisen opetuksen keskimääräiset kustannukset missä tahansa nelivuotisessa oppilaitoksessa ovat 20 471 dollaria (ei sisällä huonetta, hallitusta, maksuja jne.).
Taloudellinen tuki Opiskelijat ovat oikeutettuja liittovaltion rahoitusapuohjelmiin, mukaan lukien liittovaltion ja yksityiset lainat opiskelijoille sekä liittovaltion, valtion/paikalliset ja institutionaaliset apurahat. Vuosina 2017–2018 78% kaikista ensimmäistä kertaa kaksivuotisista yhteisöopiskelijoista sai jonkinlaista taloudellista tukea. Ansainta- ja tarvepohjaisia ​​apurahamahdollisuuksia on saatavilla. Ohjelmat, jotka kestävät yli 15 viikkoa, ovat oikeutettuja kaikkeen liittovaltion opintotukeen, mukaan lukien apurahat ja opintolainat. Ohjelmat, jotka ovat lyhyempiä kuin 15 viikkoa, ovat oikeutettuja vain liittovaltion suoriin lainaohjelmiin. Apurahamahdollisuuksia on tarjolla. Opiskelijat ovat oikeutettuja liittovaltion rahoitusapuohjelmiin, mukaan lukien liittovaltion ja yksityiset lainat opiskelijoille sekä liittovaltion, valtion/paikalliset ja institutionaaliset apurahat. Vuosina 2017-2018 86% kaikista ensimmäistä kertaa nelivuotisista opiskelijoista sai taloudellista tukea. Ansainta- ja tarvepohjaisia ​​apurahoja on saatavana.
Kampuksen asuminen Joskus saatavilla, mutta harvoin. Opiskelijoiden ei tarvitse asua kampuksella. Lähes koskaan saatavilla. Lähes aina saatavilla. Kaikkien luokkien opiskelijoilla on kampuksella asumisvaihtoehtoja. Tietyt opiskelijat voivat joutua asumaan kampuksella. Huoneen ja hallituksen keskimääräiset kustannukset neljän vuoden julkisissa korkeakouluissa ovat 10 614 dollaria.
Työmatkalainen ystävällinen Joo Joo Yleensä. Jotkut koulut vaativat ensikertalaisia ​​asumaan kampuksella ensimmäisen vuoden aikana.
Ei-perinteiset opiskelijat Tyypillisesti suunnattu ei-perinteisille opiskelijoille kurssien aikataulun, akateemisen valmennuksen ja tarjottujen kurssien suhteen. Suunniteltu sopimaan opiskelijoille, joilla on perhe ja osa- tai kokopäivätyö. Yleensä suunnattu kaikille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella ammattia. Saatavilla ei-perinteisille opiskelijoille, mutta ei välttämättä ole suunniteltu mukautumaan ei-perinteisiin opiskelijoihin ajoitus- ja ohjelman suoritusvaatimusten kannalta. Se on tyypillisesti tarkoitettu 18–22-vuotiaille opiskelijoille, mutta suhteellisen helposti saatavilla ei-perinteisille opiskelijoille kurssien aikataulun ja tarjonnan kannalta. Lukuisat ilta- ja verkkotunnit ovat ihanteellisia ei-perinteisille opiskelijoille. Kurssin työmäärä ei välttämättä ota huomioon perheitä tai kokopäivätyötä tekeviä opiskelijoita.

body-FAQ-usein kysytty kysymys-cc0

Pitäisikö minun mennä ensin Community Collegeen? Suuret takeaways

Meneminen yhteisöopistoon ensin ja sitten yliopisto on valinta, jonka tuhannet opiskelijat tekevät vuosittain. Tässä artikkelissa olemme tarkastelleet etuja ja haittoja, jotka liittyvät yhteisöopistoon siirtymiseen ja sen jälkeen siirtymiseen nelivuotiseen korkeakouluun.

Auttaaksesi sinua vastaamaan kysymykseen: Pitäisikö minun mennä ensin yhteisökouluun, Tässä on kolme tärkeintä otetta tästä artikkelista alla.

  • Yhteisön korkeakoulu on yleensä edullisempi kuin neljän vuoden korkeakoulu . Opiskelijat, jotka haluavat aloittaa yhteisön korkeakoulusta ja siirtyä sitten yliopistoon, voivat säästää tuhansia dollareita ja saada riittävä valmistautuminen neljän vuoden korkeakoulun akateemisiin standardeihin. Ja muista: myös yhteisöopiskelijoille on taloudellisia tukivaihtoehtoja!

  • Community College tarjoaa akateemista joustavuutta. Opiskelijat, joilla on erilaisia ​​taitotasoja ja akateemisia tarpeita, ovat tervetulleita ja majoittuvat yhteisön korkeakoulussa. Korjaus, ammatillinen koulutus, ammattipätevyyskirjojen valmistelu ja osakkuusyritysten tutkinnot nelivuotiseen korkeakouluun siirtämistä varten ovat kaikki saatavana yhteisön korkeakouluissa. |

  • Community College valmistelee sinut siirtymään nelivuotiseen korkeakouluun. Toista perässämme: Onko huono mennä yhteisöopistoon ja sitten siirtyä? Ei se ei ole! Itse asiassa tämä voi olla tärkein otos: yhteisön korkeakoulut tarjoavat erinomaisen valmistautumisen akateemiseen menestykseen neljän vuoden korkeakoulussa. Yhteisöopiston kautta kehität ja parannat taitoja, joita tarvitset kandidaatin tutkinnon suorittamiseen valitsemallasi alalla.


body-whats-next-cc0

sattuuko vatsan lävistys

Mitä seuraavaksi?

Oletko huolissasi siitä, miten maksat koulun? Tilanteestasi riippuen yliopistoon meneminen ei välttämättä ole niin kallista kuin luulet. Tämä opas hajottaa yliopistoon osallistumisen todelliset kustannukset ja voi auttaa sinua miettiä miten maksaa koulun.

Toinen hyvä tapa lievittää korkeakoulun kustannuksia on hakea taloudellista tukea. Useimmissa kouluissa tämä edellyttää FAFSA: n toimittamista. Tarkista t kävimme läpi FAFSA -lähetysprosessin . (Ja älä missaa tätä ohjattua artikkelia jokainen yliopisto, joka tarjoaa 100% taloudellista apua! )

Ja tietysti, älä missaa stipendimahdollisuuksia. Apurahat ovat ilmaista rahaa yliopistolle! Opetamme sinulle, kuinka löytää ja hakea apurahoja auttaakseen yliopistoa hieman edullisemmaksi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Utahin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Great Oak High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Great Oak High Schoolista Temecula, CA.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

RN vs BSN vs LPN: Mikä ohjelma sopii sinulle?

Eri hoitotodistukset ja tutkinnot voivat olla hämmentäviä - tutustu oppaasemme LPN vs RN vs BSN.

Mitä tarvitset Stony Brookille: SAT -tulokset ja GPA

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Asiantuntija -arvio: Virallinen ACT -valmisteluopas

Etkö ole varma, ostatko uuden ACT Prep Guide -oppaan? Selitämme punaisen kirjan uuden version hyvät ja huonot puolet ja sen vertailun aiempiin painoksiin.

SUNY New Paltz Pääsyvaatimukset

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Mietitkö, miten voit kirjoittaa sekin? Opastamme prosessin vaihe vaiheelta, mukaan lukien tarvitsemasi tiedot ja kuinka kirjoittaa summa.

Mitä sinun on tiedettävä Redondo Union High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redondo Union High Schoolista Redondo Beachissa, Kaliforniassa.

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Rose-Hulmanin teknillisen instituutin ACT-tulokset ja GPA

Viivat ja kulmat SAT-matematiikassa: Valmistelu ja tarkistus

Opi kaikki yhdensuuntaisista / kohtisuorista viivoista ja vastakkaisista / lisäkulmista tälle yleiselle kysymystyypille. Käytä SAT-matematiikkastrategioita käytännössä parantaaksesi pisteitäsi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Luoteis -osavaltion Louisianan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbuksen taidekorkeakoulun pääsyvaatimukset

Landerin yliopiston pääsyvaatimukset

5 Tärkeimmät erot ISEE: n ja SSAT: n välillä

Mietitkö, ottaako ISEE vai SSAT? Selitämme ISEE: n ja SSAT: n erot ja kuinka päättää, mitä sinun pitäisi tehdä.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA