Asiantuntijaopas: Kuinka monta kertaa sinun pitäisi ottaa SAT?

feature_counting.jpg

Kuinka monta kertaa voit ottaa SAT: n? Onko rajaa, jos käytät sitä uudelleen saavuttaaksesi ihanteelliset pisteet? Miksi haluat silti istua läpi tämän korkean panoksen testin?

On useita pakottavia syitä ottaa SAT useammin kuin kerran, mutta sinun ei myöskään pitäisi mennä täysin yli laidan. Käydään läpi, milloin sinun pitäisi ottaa SAT uudelleen ja milloin on aika siirtyä eteenpäin.Syitä ottaa SAT useammin kuin kerran

Opiskelijat paranevat lähes aina, kun he ottavat SAT: n uudelleen. Kun otat SAT: n, saat arvokasta todellista testikokemusta, joka auttaa sinua selvittämään, kuinka hallita aikaa ja käsitellä paineita. Saatat kohdata tiettyjä ongelmia, jotka häiritsevät sinua ja oppia käsitteet, jotka olet unohtanut seuraavan kerran. Koska opiskelu ja kehittyminen voi viedä aikaa, monet opiskelijat haluavat käyttää SAT -ohjelmaa useammin kuin kerran parantaakseen pisteitä, jotka he lopulta lisäävät korkeakoulusovelluksiinsa.

Jotkut opiskelijat rakentaa strategisesti SAT -pisteet osittain. Jos korkeakoulusi ylittää testituloksesi tai saa korkeimmat pisteet pistekohtaisesti koko testin ajan, voit teoriassa keskity matematiikkaan yhdellä testipäivällä, lukemalla toisella päivämäärällä ja kirjoittamisella ja kielellä kolmannella. Vaikka sinun ei pitäisi kohdella mitään osiota heitettävänä osana, koska suuri ero pisteissä voi nostaa punaisia ​​lippuja sekä oppilaitoksillesi että korkeakoulun hallitukselle, tämä lähestymistapa on yksi tapa todella hioa tietosi yhdellä alueella ja saavuttaa lähes täydellinen osio antaa yhden testipäivän kerrallaan.

kuinka monta miljoonaa biljoonaa

Jos sijoituksesi SAT: ssa on huonompi kuin odotit, olet ehkä tehnyt fluke -testin . Siellä olisi voinut olla suuri kohta, joka ei vain ollut järkevä sinulle, tai ehkä olit väsynyt, sairas tai hajamielinen sinä päivänä. Jos näin on, sinun tulee ajoittaa seuraava testi mahdollisimman pian.

Joten jos todennäköisesti parannat SAT -pisteitäsi joka kerta, kun otat testin, Pitäisikö sinun vain ottaa se uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes saavutat täydellisyyden?

Voitko ottaa SAT: n rajoittamattoman määrän kertoja?

Kuinka monta kertaa voit ottaa SAT: n? Teknisesti voit ottaa SAT: n niin monta kertaa kuin haluat! Testin rekisteröintiä ja osallistumista ei ole rajoitettu. Vuoden mittaan on seitsemän testipäivää, joten ainoa tielläsi oleva raja on aika .

Monissa kouluissa voit käyttää Pisteiden valinta tai valitse, mitkä tulokset mistä testipäivistä haluat lähettää osana korkeakouluhakemustasi.

Kaikki koulut eivät kuitenkaan tue Score Choicen käyttöä, ja he pitävät sitä hyvässä uskossa lähetä kaikki pisteet . Jotkut merkittävät koulut, joilla on 'lähetä kaikki tulokset' -käytäntö, ovat Yale, Stanford, Cornell, Carnegie Mellon ja Kalifornian yliopisto.

mikä on 2,6 gpa

Joten jos voit käyttää Score Choicea lähettääksesi vain joitakin pisteitä ja pitää loput yksityisinä, ja sinulla on aikaa ja rahaa jatkaa testaamista, voit teknisesti ottaa SAT: n niin monta kertaa kuin haluat. Mutta jos koulusi eivät käytä Score Choicea ja sinun odotetaan lähettävän kaikki testituloksesi hakemuksesi mukana, kuinka monta kertaa SAT: n uudelleenvalinta on liikaa?

Kuinka monta SAT -testiä on liikaa?

Jos haet kouluun, joka vaatii kaikki pisteet, kuten edellä mainitut, Suosittelen, ettet käytä SATia yli kuusi kertaa. Jos otat SAT: n niin monta tai useampia kertoja, saatat lähettää signaalin siitä, ettet ota testiä tarpeeksi vakavasti valmistautuaksesi joka kerta tai että sinulla on paljon ongelmia pisteidesi parantamisessa. SAT: n tarkoituksena on testata kaikkia opiskelijoita tasapuolisesti ja määrittää heidän valmiutensa yliopistoon ei vaikuttaisi kovinkaan vahvalta, jos joutuisi kokeen suorittamaan yli kuusi kertaa, jotta se toimisi hyvin.

Vaikka todellinen testauskokemus on arvokasta, saat myös paljon keskittynyt ja määrätietoinen testivalmistelu. Ehkä jatkat SAT: n uusimista ja tulokset eivät parane niin paljon kuin haluat. Sen sijaan, että kysyisin: 'Kuinka monta kertaa voin ottaa SAT: n?' sinun pitäisi harkita uudelleen testin valmistelutapaa. Oletko todella paljastamassa ja kohdentamassa heikkoja kohtiasi ja täyttämässä tietoaukkoja? Ajoitatko itse, kun teet harjoitustestejä harjoitellaksesi tahdistustasi? Tunnetko parhaat strategiat lukukohtien analysoimiseksi tai esseen kirjoittamiseksi?

Hiomalla lähestymistapaasi testivalmisteluun ja todella panostamalla opiskeluun ja -aikaan, sinun pitäisi pystyä saavuttamaan tavoitteesi muutamassa SAT: n hallinnossa. Sen lisäksi, mitä liiallinen uudelleen testaaminen osoittaa SAT -valmistautumisesta, se ei myöskään ehkä ole paras idea muutamasta muusta syystä.

body_elephantbalance.jpg

SAT -testausaikataulun suunnittelussa on kyse tasapainosta.

Syitä SAT: n ohittamiseen

Ensinnäkin on tärkeää hallita testin valmistelu, diagnosoida vahvuutesi ja heikkoutesi ja selvittää, mitä sinun on tehtävä pisteidesi parantamiseksi. Tämän lisäksi suoritat todennäköisesti myös muita testejä, kuten finaaleja tai SAT -aihekokeita koulutyöt, yhdyskuntapalvelut ja seurat tai urheilulajit, jotka vaativat huomiota. Et halua pudottaa palloa tässä lukio -urasi vaiheessa siirtämällä huomion pois näistä muista harrastuksista, koska nämä ovat myös kaikki opiskelijahakemuksesi keskeiset osat.

Lisäksi, ellet ole yli -ihminen tai erittäin taitava meditoimaan, SAT -istunnossa on yleensä stressiä ja ahdistusta. Todellisen testikokemuksen saaminen auttaa opettamaan sinua säätelemään hermojasi, rauhoittumaan ja keskittymään, mutta sinun ei myöskään tarvitse joutua kokemaan tätä liian monta kertaa. SAT: n ottamisesta yli kuusi kertaa voi tulla ajan, rahan ja energian tuhlausta.

Jälleen, vaikka sinulla voi varmasti olla fluke -testauskokemus ja pisteet paljon pienemmät kuin sinun pitäisi, et myöskään halua käsitellä mitään testejä heitettävinä testeinä. On tärkeää ota jokainen testi vakavasti, jotta saat todellisen käsityksen taidoistasi ja pisteytyskyvystäsi. Voit käyttää samaa ajattelutapaa harjoitustesteissä - simuloimalla testausolosuhteita ja ajoitusta itse voit rakentaa testauskokemustasi ja selvittää, mitä sinun on opittava ja harjoitettava pisteidesi parantamiseksi.

Kuten kaikissa muissakin asioissa, joissa olet mukana koulussa ja koulun ulkopuolella, SAT: n ottaminen on tasapainoa. Jos asetat ja noudatat opintosuunnitelmaa ja testausaikataulua, voit löytää onnellisen väliaineen liian usein tapahtuvan ja liian vähän testaamisen välillä. Alla on yksi yhteinen opas, joka toimii monille lukiolaisille.

kuinka monta vuotta kandidaatin tutkinto

SAT -opintosuunnitelma ja testausaikataulu

Tämä aikajana on tehokas monille opiskelijoille ja antaa sinulle aikaa valmistautua ja suorittaa SAT muutaman kerran saavuttaaksesi tavoitteesi. Sen sijaan, että ottaisit testin päivämääriä selvittääksesi, kuinka monta kertaa voit ottaa SAT: n, voit saada kaiken suunniteltu etukäteen.

1. Opiskele SAT: ia kesällä ennen juniorivuotta. Voit käyttää online -valmistelua, vastataSAT Päivän kysymykset, Tulostaviralliset harjoitustestit, kokeile esimerkkikysymyksiä ja opikirjoja.

2. Rekisteröidy ja suorita ensimmäinen todellinen SAT -testi syksyllä juniorivuonna. Tapahtumastasi riippuen voit myöhemmin rekisteröityä testiin uudelleen.

3. Jos otat SAT: n uudelleen käyttöön, voit valmistaudu juniorivuoden talvella ja ota SAT uudelleen keväällä. Saatat myös ottaaSAT -testitlukuvuoden lopussa. Jos et vieläkään tee maaleja, joissa haluat tehdä maalin, voit ilmoittautua ottamaan SAT -kurssin vanhemman vuoden aikana.

oppilaitokset, jotka eivät käytä tavallista sovellusta

Neljä. Panosta paljon testiin valmistautumiseen kesäksi juniori- ja seniorivuoden välillä. Selvitä, mitä menetit testin kahdessa ensimmäisessä hallinnossa, opi käsitteet ja käytä niitä käytännön tehtävien kautta. Haluat tehdä kaikkesi valmistautuaksesi, koska tämä testi syksyllä on todennäköisesti viimeinen mahdollisuutesi.

5. Suorita ensimmäinen käytettävissä oleva testin lukuvuosi, ennen kuin olet liian kiireinen koulutehtäviin ja kesäinen opiskelu on tuoretta mielessäsi. Tämä olisi SAT: lle lokakuussa. Jos sinusta tuntuu, että tämä testi ei sujunut hyvin, saatat pystyä suorittamaan sen uudelleen kerran yliopiston määräajoista riippuen. Tämä ei myöskään ole ihanteellinen aika ottaa SAT, koska olet kiireinen viimeistelemään ja lähettämään loput sovelluksestasi. Jos et ole varma, lähetetäänkö pisteesi oppilaitoksillesi ajoissa, ehdottomasti soita tai lähetä sähköpostia hakutoimistoon ja kysy, hyväksyvätkö he nämä tulokset. He saattavat odottaa pisteitäsi, vaikka ne saapuvat ilmoitetun määräajan jälkeen, mutta et voi panostaa tähän, ellet ole kertonut sinulle tästä nimenomaisesti.

2012_Calendar.png

Kunnianhimoiset opiskelijat, jotka tuntevat voivansa saavuttaa korkeat pisteet jopa aikaisemmin lukio -urallaan saattaa siirtää tätä aikataulua eteenpäin vuodella. Voit aloittaa valmistautumisen yhdeksännellä tai kymmenennellä luokkalaisella, ottaa SAT -kurssin toisen vuoden aikana ja saada kaikki pisteesi valmiiksi ennen kuin aloitat loput hakuprosessista. Jos olet vahva, akateemisesti menestyvä opiskelija, sinulla saattaa olla jo matematiikka-, luku- ja kirjoitustaito, joita tarvitset pisteiden saavuttamiseen SAT -ohjelmassa ennen kuin saavutat edes nuoremman vuoden.

Aivan kuten testin valmistelussa, on tärkeää pohtia, mikä toimii sinulle parhaiten. Koska jokaisella on erilaiset mieltymykset, vahvuudet ja heikkoudet, ei ole yhtä sopivaa lähestymistapaa SAT: n opiskeluun ja ottamiseen. Tämä testausaikataulu toimii monille opiskelijoille, mutta lopulta se on voit päättää ja noudattaa aikataulua, jonka avulla voit tehdä parhaasi.

Yhteenvetona: Kuinka monta kertaa sinun pitäisi ottaa SAT?

Noin neljä kertaa SAT -istunnon istunnon (joskus enemmän, joskus vähemmän) pitäisi todennäköisesti riittää, jotta voit saavuttaa tavoitetuloksesi, sekä monia muita harjoitustestit ja tehokkaan testin valmistelun itse. Älä aliarvioi valmistelun voimaa SAT: n hallitsemisessa.

Lopulta sinun ei kuitenkaan pitäisi pelätä tehdä todellisia testejä sellaisina kuin ne ovat arvokkaita harjoituskokemuksia ja voit melkein aina parantaa pisteitäsi tai korvata vapaapäivän. Anna itsellesi tarpeeksi testipäiviä, jotta et pääse käyttämään mahdollisuuksia suorittaa testi, ja löydä tasapaino uudelleen testaamisen, opiskelun ja tavoitteidesi saavuttamisen välillä yliopiston määräaikojen mukaisesti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gateway to Collegeista Laney Collegessa

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Gateway To Collegeista Laney Collegessa Oaklandissa, Kaliforniassa.

Utahin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Great Oak High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Great Oak High Schoolista Temecula, CA.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

RN vs BSN vs LPN: Mikä ohjelma sopii sinulle?

Eri hoitotodistukset ja tutkinnot voivat olla hämmentäviä - tutustu oppaasemme LPN vs RN vs BSN.

Mitä tarvitset Stony Brookille: SAT -tulokset ja GPA

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Asiantuntija -arvio: Virallinen ACT -valmisteluopas

Etkö ole varma, ostatko uuden ACT Prep Guide -oppaan? Selitämme punaisen kirjan uuden version hyvät ja huonot puolet ja sen vertailun aiempiin painoksiin.

SUNY New Paltz Pääsyvaatimukset

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Mietitkö, miten voit kirjoittaa sekin? Opastamme prosessin vaihe vaiheelta, mukaan lukien tarvitsemasi tiedot ja kuinka kirjoittaa summa.

Mitä sinun on tiedettävä Redondo Union High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redondo Union High Schoolista Redondo Beachissa, Kaliforniassa.

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Rose-Hulmanin teknillisen instituutin ACT-tulokset ja GPA

Viivat ja kulmat SAT-matematiikassa: Valmistelu ja tarkistus

Opi kaikki yhdensuuntaisista / kohtisuorista viivoista ja vastakkaisista / lisäkulmista tälle yleiselle kysymystyypille. Käytä SAT-matematiikkastrategioita käytännössä parantaaksesi pisteitäsi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Massachusettsissa + sijoitukset/tilastot (2016)

Hakeudutko yliopistoihin Massachusettsissa? Meillä on täydellinen luettelo Massachusettsin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Luoteis -osavaltion Louisianan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbuksen taidekorkeakoulun pääsyvaatimukset

Landerin yliopiston pääsyvaatimukset

5 Tärkeimmät erot ISEE: n ja SSAT: n välillä

Mietitkö, ottaako ISEE vai SSAT? Selitämme ISEE: n ja SSAT: n erot ja kuinka päättää, mitä sinun pitäisi tehdä.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA