Asiantuntijaopas: Kuinka pitkä SAT on?

main_clock

SAT: n opiskelu ei ole pelkästään matemaattisten tehtävien harjoittamista ja kohtien lukemista- se on myös harjoitus ajoituksessa ja tahdistuksessa. SAT -testin pelkkä pituus ja sen vaikea sisältö voivat tehdä siitä pelottavan haasteen.

Lue oppaamme SAT: n pituudesta, yksittäisistä jaksoista ja osien järjestyksestä. Lisäksi opit käsittelemään väsymystä testin aikana.Yksityiskohtainen opas: SAT -testin pituus

SAT on yhteensä kolme tuntia (180 minuuttia) pitkä ilman valinnaisia ​​esseitä ja taukoja. Valinnaisen esseen avulla kokeen kokonaisaika kasvaa kolmeen tuntiin ja 50 minuuttiin.

suuri gatsby jordan leipuri

Tässä on yleiskatsaus SAT -testin pituudesta:

Jakso Tilaus testissä Kysymyksiä yhteensä Kokonaisaika (minuuttia)
Lukeminen 1 52 65
Tauko 1 2 - 10
Kirjoittaminen ja kieli 3 44 35
Matematiikka Ei Laskin 4 kaksikymmentä 25
Tauko 2 5 - 5
Matematiikkalaskin 6 38 55
Tauko 3 7 - 2
Essee (valinnainen) 8 1 viisikymmentä

Matematiikka -osio on vain osa jaettu kahteen osaan: a Ei laskinta ja Laskin -osio. Kuten näette, Ei laskin -osa tulee ensin ja esittää 20 kysymystä 25 minuutissa, kun taas Laskin -osio tulee toiseksi ja esittää 38 kysymystä 55 minuutissa. Yhteensä saat siis 58 kysymystä ja 80 minuuttia matematiikkaa varten.

Saat myös yhteensä kolme taukoa (kaksi, jos et käytä valinnaista esseetä):

  • TO 10 minuutin tauko Lukeminen -osion jälkeen mutta ennen Kirjoittaminen ja kieli -osiosta
  • TO viiden minuutin tauko Math No Calculator -osion jälkeen mutta ennen Math Calculator -osaa
  • Hyvin lyhyt kahden minuutin tauko matematiikkalaskin -osion jälkeen (jos olet essee -osiossa, eli- muuten olet valmis ja voit lähteä!)

SAT ei ole vain pitkä- Se on myös intensiivistä

SAT on pitkä testi- yli neljä tuntia, sisäänkirjautumisesta loppuun (jos teet esseen)! Se voi kuitenkin tuntua siltä, ​​että se liikkuu melko nopeasti, koska kussakin osiossa on vastattava useisiin kysymyksiin.

mistä väreistä tulee vaaleanpunaisia

Tässä on yleiskatsaus kysymyksistä, joita sinulla on kussakin SAT -osiossa arvioitu aika, jonka sinun on vastattava jokaiseen kysymykseen:

Jakso # kysymyksiä Kokonaisaika Aika per kysymys
Lukeminen 52 65 minuuttia 1 minuutti 15 sekuntia
Kirjoittaminen ja kieli 44 35 minuuttia 47 sekuntia
Matematiikka Ei Laskin kaksikymmentä 25 minuuttia 1 minuutti 15 sekuntia
Matematiikkalaskin 38 55 minuuttia 1 minuutti 26 sekuntia

Vaikka arvioitu aika kysymystä kohti on yleensä yli minuutti, todellisessa SAT -asiassa asiat ovat hieman monimutkaisempia.

Ensinnäkin, voit todennäköisesti siirtyä helpommista kysymyksistä paljon nopeammin ja tarvitset enemmän aikaa vaikeampiin kysymyksiin.

Toiseksi, Jos haluat jättää osion loppuun aikaa tarkistaa vastauksesi, sinun on käytettävä vähemmän aikaa jokaiseen kysymykseen. Muista, että lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa sinun on myös käytettävä jonkin aikaa lukemalla kohdat.

Marylandin yliopiston keskimääräinen gpa

Huomaa lisäksi, että kestävyys on uskomattoman tärkeä. Vaikka vanha SAT hajosi testin 10 pieneen osaan, nykyinen SAT pakottaa sinut käsittelemään jokaisen kohteen yhdessä suuressa osassa. Kaksi neljästä osasta on vain noin tunnin mittainen. Joten sinun ei tarvitse vain siirtyä nopeasti kysymyksestä toiseen, vaan sinun on myös säilytettävä testinopeutesi pitkään. Tällaisen kestävyyden rakentaminen vaatii harjoittelua!

Kuinka valmistautua SAT -kokeen pituuteen: 3 vinkkiä

Alla käymme läpi kolme parasta vinkkiämme valmistautumiseen SAT -kokeen pituuteen. Nämä auttavat sinua tuntemaan olosi valmistautuneeksi testipäivään ja opettavat sinua pysymään keskittyneenä tentin aikana.

#1: Suorita täyspitkät SAT-harjoitustestit

Paras tapa valmistautua SAT: n ajoitukseen ja voimakkuuteen on suorittaa täyspitkä, tiukasti ajoitettu harjoitustesti. Tällä tavalla, vaikka olisit joku, joka väsyy helposti pitkien testausjaksojen aikana, voit tottua SAT: n muotoon ja aikaodotuksiin.

Varmista, että käytät viralliset harjoitustestit (eli kollegion hallituksen luomat). Älä luota vanhoihin käytännön testeihin, koska ne eroavat paljon nykyisestä SAT -rakenteesta. Muista tulostaa testisi etukäteen ja löytää hiljainen paikka tehdä se, kuten kirjasto.

Kun teet testisi, aikaa itsellesi, koska sinut ajastetaan todelliselle SAT: lle. Tämä tarkoittaa sitä, ettet anna itsellesi ylimääräistä aikaa osalle ja et hyppää eteenpäin, jos lopetat yhden aikaisin! Sinun pitäisi myös pidä taukoja kuten tämän artikkelin alussa olevassa taulukossa on kuvattu.

miten saat 4,0 gpa: n

body_marathon

Sinun on kehitettävä kestävyyttä ja harjoiteltava tahdistustasi SAT: lle- just kuin koulutusta kilpailuun.

#2: Tee harjoitustestit viikonloppuisin

Paras aika ottaa viralliset SAT -harjoitustestit on lauantai tai sunnuntai aamu niin saat hyvän käsityksen siitä, millainen energiatasosi on todellisen testin päivänä. Toki saattaa olla helpompaa sopia harjoitustestiin myöhään sunnuntai -iltana, mutta sinun on suoritettava se todellinen testaa aamulla, joten sinun tulee harjoitella tätä aikaa ajatellen.

Kuvittele, että heräät varsinaiseen testiin. Aikainen herääminen ja SAT -harjoitustestiin siirtyminen ei todennäköisesti ole ihanteellinen tapa aloittaa lauantai, mutta se on paras tapa valmistautua varsinaiseen SAT: ään. Lisäksi se säilyttää lauantai -iltapäivän ja illan hauskempaa toimintaa varten!

#3: Aikaa itsellesi yksittäisissä harjoitusosioissa

Varmista, että opiskelet eri SAT -osioita käytä säännöllisesti koko harjoitusosaa vain aika, joka sinulle annetaan testissä.

Esimerkiksi, kun olet keskittynyt viikon SAT -lukemiseen, suorita yksi tai kaksi lukukokeen testiä ja anna itsellesi 65 minuuttia-aika, joka sinulla on kyseisen osion varsinaiseen tenttiin. Näin voit tottua ajoitukseen SAT: ssä ja edelleen kehittää testikestävyyttäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset