Asiantuntijaopas: Kuinka pitkä SAT on?

main_clock

SAT: n opiskelu ei ole pelkästään matemaattisten tehtävien harjoittamista ja kohtien lukemista- se on myös harjoitus ajoituksessa ja tahdistuksessa. SAT -testin pelkkä pituus ja sen vaikea sisältö voivat tehdä siitä pelottavan haasteen.

Lue oppaamme SAT: n pituudesta, yksittäisistä jaksoista ja osien järjestyksestä. Lisäksi opit käsittelemään väsymystä testin aikana.Yksityiskohtainen opas: SAT -testin pituus

SAT on yhteensä kolme tuntia (180 minuuttia) pitkä ilman valinnaisia ​​esseitä ja taukoja. Valinnaisen esseen avulla kokeen kokonaisaika kasvaa kolmeen tuntiin ja 50 minuuttiin.

suuri gatsby jordan leipuri

Tässä on yleiskatsaus SAT -testin pituudesta:

Jakso Tilaus testissä Kysymyksiä yhteensä Kokonaisaika (minuuttia)
Lukeminen 1 52 65
Tauko 1 2 - 10
Kirjoittaminen ja kieli 3 44 35
Matematiikka Ei Laskin 4 kaksikymmentä 25
Tauko 2 5 - 5
Matematiikkalaskin 6 38 55
Tauko 3 7 - 2
Essee (valinnainen) 8 1 viisikymmentä

Matematiikka -osio on vain osa jaettu kahteen osaan: a Ei laskinta ja Laskin -osio. Kuten näette, Ei laskin -osa tulee ensin ja esittää 20 kysymystä 25 minuutissa, kun taas Laskin -osio tulee toiseksi ja esittää 38 kysymystä 55 minuutissa. Yhteensä saat siis 58 kysymystä ja 80 minuuttia matematiikkaa varten.

Saat myös yhteensä kolme taukoa (kaksi, jos et käytä valinnaista esseetä):

  • TO 10 minuutin tauko Lukeminen -osion jälkeen mutta ennen Kirjoittaminen ja kieli -osiosta
  • TO viiden minuutin tauko Math No Calculator -osion jälkeen mutta ennen Math Calculator -osaa
  • Hyvin lyhyt kahden minuutin tauko matematiikkalaskin -osion jälkeen (jos olet essee -osiossa, eli- muuten olet valmis ja voit lähteä!)

SAT ei ole vain pitkä- Se on myös intensiivistä

SAT on pitkä testi- yli neljä tuntia, sisäänkirjautumisesta loppuun (jos teet esseen)! Se voi kuitenkin tuntua siltä, ​​että se liikkuu melko nopeasti, koska kussakin osiossa on vastattava useisiin kysymyksiin.

mistä väreistä tulee vaaleanpunaisia

Tässä on yleiskatsaus kysymyksistä, joita sinulla on kussakin SAT -osiossa arvioitu aika, jonka sinun on vastattava jokaiseen kysymykseen:

Jakso # kysymyksiä Kokonaisaika Aika per kysymys
Lukeminen 52 65 minuuttia 1 minuutti 15 sekuntia
Kirjoittaminen ja kieli 44 35 minuuttia 47 sekuntia
Matematiikka Ei Laskin kaksikymmentä 25 minuuttia 1 minuutti 15 sekuntia
Matematiikkalaskin 38 55 minuuttia 1 minuutti 26 sekuntia

Vaikka arvioitu aika kysymystä kohti on yleensä yli minuutti, todellisessa SAT -asiassa asiat ovat hieman monimutkaisempia.

Ensinnäkin, voit todennäköisesti siirtyä helpommista kysymyksistä paljon nopeammin ja tarvitset enemmän aikaa vaikeampiin kysymyksiin.

Toiseksi, Jos haluat jättää osion loppuun aikaa tarkistaa vastauksesi, sinun on käytettävä vähemmän aikaa jokaiseen kysymykseen. Muista, että lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa sinun on myös käytettävä jonkin aikaa lukemalla kohdat.

Marylandin yliopiston keskimääräinen gpa

Huomaa lisäksi, että kestävyys on uskomattoman tärkeä. Vaikka vanha SAT hajosi testin 10 pieneen osaan, nykyinen SAT pakottaa sinut käsittelemään jokaisen kohteen yhdessä suuressa osassa. Kaksi neljästä osasta on vain noin tunnin mittainen. Joten sinun ei tarvitse vain siirtyä nopeasti kysymyksestä toiseen, vaan sinun on myös säilytettävä testinopeutesi pitkään. Tällaisen kestävyyden rakentaminen vaatii harjoittelua!

Kuinka valmistautua SAT -kokeen pituuteen: 3 vinkkiä

Alla käymme läpi kolme parasta vinkkiämme valmistautumiseen SAT -kokeen pituuteen. Nämä auttavat sinua tuntemaan olosi valmistautuneeksi testipäivään ja opettavat sinua pysymään keskittyneenä tentin aikana.

#1: Suorita täyspitkät SAT-harjoitustestit

Paras tapa valmistautua SAT: n ajoitukseen ja voimakkuuteen on suorittaa täyspitkä, tiukasti ajoitettu harjoitustesti. Tällä tavalla, vaikka olisit joku, joka väsyy helposti pitkien testausjaksojen aikana, voit tottua SAT: n muotoon ja aikaodotuksiin.

Varmista, että käytät viralliset harjoitustestit (eli kollegion hallituksen luomat). Älä luota vanhoihin käytännön testeihin, koska ne eroavat paljon nykyisestä SAT -rakenteesta. Muista tulostaa testisi etukäteen ja löytää hiljainen paikka tehdä se, kuten kirjasto.

Kun teet testisi, aikaa itsellesi, koska sinut ajastetaan todelliselle SAT: lle. Tämä tarkoittaa sitä, ettet anna itsellesi ylimääräistä aikaa osalle ja et hyppää eteenpäin, jos lopetat yhden aikaisin! Sinun pitäisi myös pidä taukoja kuten tämän artikkelin alussa olevassa taulukossa on kuvattu.

miten saat 4,0 gpa: n

body_marathon

Sinun on kehitettävä kestävyyttä ja harjoiteltava tahdistustasi SAT: lle- just kuin koulutusta kilpailuun.

#2: Tee harjoitustestit viikonloppuisin

Paras aika ottaa viralliset SAT -harjoitustestit on lauantai tai sunnuntai aamu niin saat hyvän käsityksen siitä, millainen energiatasosi on todellisen testin päivänä. Toki saattaa olla helpompaa sopia harjoitustestiin myöhään sunnuntai -iltana, mutta sinun on suoritettava se todellinen testaa aamulla, joten sinun tulee harjoitella tätä aikaa ajatellen.

Kuvittele, että heräät varsinaiseen testiin. Aikainen herääminen ja SAT -harjoitustestiin siirtyminen ei todennäköisesti ole ihanteellinen tapa aloittaa lauantai, mutta se on paras tapa valmistautua varsinaiseen SAT: ään. Lisäksi se säilyttää lauantai -iltapäivän ja illan hauskempaa toimintaa varten!

#3: Aikaa itsellesi yksittäisissä harjoitusosioissa

Varmista, että opiskelet eri SAT -osioita käytä säännöllisesti koko harjoitusosaa vain aika, joka sinulle annetaan testissä.

Esimerkiksi, kun olet keskittynyt viikon SAT -lukemiseen, suorita yksi tai kaksi lukukokeen testiä ja anna itsellesi 65 minuuttia-aika, joka sinulla on kyseisen osion varsinaiseen tenttiin. Näin voit tottua ajoitukseen SAT: ssä ja edelleen kehittää testikestävyyttäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!