Asiantuntijaopas GACE-testiin: Palkkiot, pisteytys ja paljon muuta

abc-books-chalk-chalkboard-265076 (1)GACE on Georgian arviointi kouluttajien sertifioinnista, ryhmä testejä, jotka auttavat opettajia Georgian osavaltiossa. Tämä Georgian opettajan sertifikaatti on tärkeä askel tuleville ja nykyisille kouluttajille, koska se tarjoaa sekä sertifioinnin että uudelleensertifioinnin. Lue yleiskatsaus GACE-testeistä ja hyödyllisiä resursseja.

Mikä on GACE-testi?

GACE-testi tai Georgian arvio kouluttajien sertifioinnista on ryhmä testejä, joita käytetään niille, jotka hakevat pääsyä kouluttajien valmisteluohjelmaan, niille, jotka hakevat kouluttajan sertifikaattia tai jotka haluavat tulla erittäin pätevä ydinalueella .

Tietääksesi minkä testin sinun on tehtävä, tarkista ensin Georgian ammattistandardikomissio , GaPCS. GaPCS antaa tietoja tarvitsemastasi testistä sekä lisävaiheet, jotka vaaditaan sertifikaatin saamiseksi.Saatko opetustodistuksen vai ei, riippuu GaPCS: n asettamista vaatimuksista, ja GACE-testisi läpäiseminen ei välttämättä tarkoita, että olet sertifioitu opettaja.

Kuinka rekisteröityä ja valita GACE-testipäivät

Sinä pystyt rekisteröidy verkossa mennessä tilin luominen ja etsivät testiäsi.

Testikeskukset ja päivämäärät

Voit myös etsiä testikeskukset ja GACE-testipäivät vaadittavaa testiä varten.

Testimaksut

Rekisteröintimaksut vaihtelevat testin mukaan. Rekisteröintimaksut ovat seuraavat. 25 dollarin testimaksu ja 28 dollarin testikeskuksen maksu sisältyvät hintaan paitsi ASLPI-testillä.

Testata Maksu
Amerikkalainen viittomakielen taitohaastattelu 165 dollaria
Ohjelman pääsy (yhdistetty testi) 128 dollaria
Ohjelmaan pääsy (kaikki kaksi testiä) 103 dollaria
Ohjelmaan pääsy (yksittäinen testi) 78 dollaria
Varmenteen päivitys 193 dollaria
Sisältö (yhdistetty testi) 193 dollaria
Sisältö (yksittäinen testi) 123 dollaria
Koulutusjohtajuus 193 dollaria
Ammatillisen arvioinnin 38 dollaria

Lisämaksut sisältävät 25 dollaria testikeskuksesta, päivämäärän tai kellonajan muutoksesta, ja peruutuksista veloitetaan 50% kokeen kokonaismaksusta. Voit myös tarkistaa Georgian etiikan arvioinnit ja Opettajien johtajuusarvioinnit .

miten löytää pisteet

GACE-kokeen muoto

Jokaisella tentillä on monivalintakysymykset ja rakennettu vastaus (lyhyt vastaus tai essee) -osio. Alla oleva kaavio antaa tarkemman selvityksen siitä, mitä voit löytää jokaisesta testistä.

Testata Kuvaus Kysymyksiä
Ohjelmaan pääsy Koostuu kolmesta testistä, ja se on suunniteltu lukemisen, kirjoittamisen ja matematiikan taitojen ja tietojen testaamiseen Monivalinta ja rakennettu vastaus
Sisällön arvioinnit Testaa tietyn alueen tietämystä. Koostuu yhdestä tai kahdesta testistä Monivalinta, ja jotkut testit ovat rakentaneet vastauksen.
Sertifikaatin päivitysarvioinnit Yksi testi, jolla arvioidaan opetussuunnitelman, opetuksen ja tekniikan tuntemus koulutuksessa Monivalintakysymykset ja kolmesta neljään rakennettu vastauskysymys
Koulutusjohtajuus Yksi testi, jossa arvioidaan tietoa ja taitoja koulutusjohtajuudesta Monivalintakysymykset ja neljä rakennettua vastauskysymystä
Ammattimainen Yksi testi, joka arvioi tulevien koulutusalan ammattilaisten luku-, kirjoitus- ja matematiikkataidot Vain monivalinta

GACE-pisteet

Yllätys! Hyväksytty pisteet riippuvat tekemästäsi testistä. Kun olet suorittanut testin, näet sekä lopputuloksen että läpäissyt / ei läpäissyt tilan . Alla olevassa taulukossa on yksityiskohtaiset tiedot GACE-pisteistä, jotka sinun on katsottava läpäiseviksi, induktio- ja ammattitasolla GaPCS: n mukaisesti.

Testiluokka Induktiotason pistemäärän läpäisy Ammattitason pisteiden läpäisy
Amerikkalainen viittomakielen taitohaastattelu * 3 (220) 3+ (250)
Sertifikaatin päivitysarvioinnit 250 (ei porrastettuja läpäisypisteitä) 250 (ei porrastettuja läpäisypisteitä)
Sisällön arvioinnit 220 - 249 250
Koulutusjohtajuus 250 (ei porrastettuja läpäisypisteitä) 250 (ei porrastettuja läpäisypisteitä)
Ammattimainen 250 (vain lähtötaso) N / A
Ohjelmaan pääsy 250 (vain lähtötaso) N / A

* ASLPI: n arvioi ammattilaisryhmä, ja tutkittaville annetaan pisteet asteikolla 0-5. Pisteet muunnetaan sitten GACE-pisteiksi välillä 100 ja 300.

tieteellinen-laskin-ii-5775-2

Esimerkkikysymykset

Olemme sisällyttäneet joitain esimerkkikysymyksiä Ohjelman pääsykoe , koska se kattaa useita alitestejä. Toivottavasti tämä auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, millaisia ​​kysymyksiä löydät testeistä.

Matematiikka

Kysymys: Mikä on desimaaliarvojen 0.03435 + 0.9984-0.111 summa

 1. 0,78854
 2. 0,97465r
 3. 0,74657
 4. 0,92175

Vastaus: Vastaus on 4, 0,92175. Tämä kysymys on yksinkertaisesti matemaattinen ongelma, joka on ratkaistava; se testaa testaajien aritmeettista kykyä ja tietoa matemaattisista käsitteistä.

Lukeminen

Näyte Passage: Monet Pohjois-Amerikan karhulajit lepotilassa talvella. Ennen lepotilaa karhut voivat kuluttaa jopa 20000 kaloria ja kerätä jopa kolme kiloa päivässä. Karhut menevät sitten syrjäisiin tiheään, missä he siirtyvät lepotilaansa; tässä tilassa heidän sykkeensä laskee noin 8-10 lyöntiin minuutissa ja ruumiinlämpö laskee merkittävästi. Uudet tutkimukset viittaavat kuitenkin siihen, että karhut eivät ole koomamaisessa unessa, kuten monet ihmiset olettavat. Sen sijaan he liikkuvat, venyttelevät ja jopa synnyttävät ja hoitavat nuoria poikasia horrostilassa. Tutkimalla karhun horrostilaa voimme oppia säästämään energiaa ja antamaan kehon elää omista varoistaan. Jotkut tutkijat ehdottavat, että karhun lepotilan käyttäytymisen tutkiminen voi koskaan auttaa avaruusmatkoissa.

Kysymys: Miksi tässä kappaleessa kerrotaan karhujen sykkeistä?

 1. Antaa tosiasiallista näyttöä, joka auttaa meitä ymmärtämään karhun horrostilan toimintaa
 2. Tarjoa neuvoja sydämenlyöntien hidastumisesta
 3. Ehdottaa, että sydämenlyöntien hidastuminen auttaa saavuttamaan avaruusmatkan
 4. Osoittaa yhden karhun kyvyn

Vastaus: Vastaus on: Antaa tosiasiallista näyttöä, joka auttaa meitä ymmärtämään karhun horrostilan toimintaa. Lause on osa kappaletta, joka kuvaa horrostilaa, ja näyttö horrostilasta auttaa lukijaa asiayhteyteen.

Kirjoittaminen

Kysymys: Etsi virhe seuraavasta lauseesta: Pentun on tarkoitus palata eläinlääkärille seuraavaa laukausta varten kolmesta neljään kuukauteen.

 1. Kolmesta neljään
 2. Pentu
 3. Eläinlääkäri
 4. Seuraava kierros

Vastaus: Vastaus on kolmesta neljään. Kolmesta neljään ei tarvitse tavutusta. Kirjoitustesti kysyy kielioppia, lauseen rakennetta ja muuta.

hopea-ipad-545057

Linkit GACE-harjoitustesteihin

Onneksi GACE-sivusto tarjoaa paljon resursseja harjoitustesteihin sekä ohjeita rekisteröintiin ja GACE-testipäivien valitsemiseen.

Linkit harjoituskokeisiin ovat virallisella GACE-sivulla valmistele vaihtoehto .

Nyt kun olet tutkinut vaihtoehtoja GACE-testin suorittamiseen, seuraava vaihe on tarkistaa GaPCS: ltä nähdäksesi minkä testin sinun on suoritettava, jotta voit aloittaa sertifikaatin valitsemallesi aineelle tai aiheille. Muista, että GACE: lla on paljon vaihtoehtoja, joten varmista, että ymmärrät vaatimukset ennen kuin sukelat opintosuunnitelmaasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.