Asiantuntijaopas Columbian lisäosaan

patsas-216108_640

Vain 6% hakijoista pääsee Columbiaan vuosittain. Haluatko olla yksi heistä? Jos näin on, sinun on kirjoitettava hämmästyttäviä Columbia -esseitä osana hakemustasi.

lähettävätkö oppilaitokset ensin hylkäyskirjeet

Tässä artikkelissa hahmotamme erityyppisiä esseitä, jotka sinun on kirjoitettava Columbia -liitettä varten ja opettaa sinulle, kuinka kirjoittaa essee, joka auttaa sinua erottumaan tuhansista muista hakijoista.

Mitä Columbian lisäosa sisältää?

Kuten monet suuret korkeakoulut ja yliopistot, Columbian yliopisto vaatii hakijoitaan toimittamaan esseitä osana hakemustaan.

Columbia -hakemuksen lisämateriaaliosa koostuu kahdesta osasta : kolme Columbia-esseekysymystä ja neljä luettelokysymystä.

Columbian essee -kehotteet tarjoavat sinulle runsaasti mahdollisuuksia näyttää pätevyytesi hakijana ja hämmästyttää pääsykomiteaa. Lyhyet vastaukset on suunniteltu osoittamaan persoonallisuuttasi ja luovuuttasi.

Columbia Esseet, Analysoitu

Tässä osiossa tarkastelemme perusteellisesti kaikkia kolmea Columbian täydentävää esseetä.

Muista, että jokaisen hakijan on vastattava kaikkiin kehotteisiin, joten et voi valita, minkä esseen haluat kirjoittaa. Sinun on vastattava jokaiseen essee -kehotteeseen hyvin, jos haluat päästä Columbiaan. Lisäksi sinulla on vain 200 sanaa vastata jokaiseen kehotteeseen, joten sinun on oltava tehokas.

Katsotaanpa jokaista Columbian lisäkysymystä ja katsotaan kuinka kirjoittaa jotain merkityksellistä jokaiselle.

Columbia -essee #1: Yhteisön osallistumiskysymys

Columbian opiskelijat osallistuvat aktiivisesti yhteisönsä parantamiseen asuinhuoneessa, luokissa tai koko New Yorkissa. Heidän tekonsa, pienet tai suuret, vaikuttavat myönteisesti muiden elämään. Jaa yksi panoksesi perheellesi, koulullesi, ystäväryhmällesi tai muulle sinua ympäröivälle yhteisölle. (Enintään 200 sanaa)

Tämä kysymys koskee lähinnä kokemustasi aktiivisena ja sitoutuneena kansalaisena yhteisöissä, joihin kuulut. Pääsyneuvojat haluavat tietää, että sinulla on kokemusta yhteisösi edistämisestä ja positiivisesta vaikutuksesta muiden elämään. He haluavat nähdä, tuotko tuon yhteisökeskeisen asenteen Columbiaan ja annat positiivisen panoksen kampukselle.

Jos haluat vastata tähän kysymykseen hyvin, on tärkeää lyhyesti selittää panoksesi, miksi olet motivoitunut antamaan panoksen, miksi sillä oli merkitystä ja mitä opit se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä samanlaisia ​​lahjoituksia Columbian opiskelijana. (Huomaa myös, että kehote pyytää sinua vain keskustelemaan yksi panoksesi, joten valitse se, joka kosketti sinua eniten!)

Vastauksena tähän kysymykseen, on tärkeää selittää, miksi panoksellasi oli merkitystä tarinankerronnan kautta . Columbia haluaa kuulla siitä, mikä on ainutlaatuista tekemässäsi panoksessa. Vaikka sinusta tuntuu, että panoksesi on jotain, mitä monet lukiolaiset tekevät, mieti, mikä teki kokemuksestasi erottuvan tai erilaisen, ja muista kuvata se tästä näkökulmasta. Saa lukijat tuntemaan olonsa siellä kanssasi! Ja tietenkin, älä unohda puhua siitä, miten se vaikutti sinuun ihmisenä!

columbia-2261135_640-1

ajankohtaisia ​​kuumia keskustelunaiheita

Columbia -essee #2: Miksi Columbia -kysymys

Miksi olet kiinnostunut Columbian yliopistosta? (Enintään 200 sanaa)

Tämä on versio Miksi tämä oppilaitos? essee, joka näkyy monissa sovelluksissa. Tähän kysymykseen näyttää luultavasti olevan helppo vastata, mutta se vaatii itse asiassa huolellista pohdintaa. Tämä kysymys todella haluaa tietää miksi Columbia on vain yliopisto sinulle ja miten sopeudut Columbian yliopiston kulttuuriin.

Toisin sanoen: miten Columbia sopii sinulle akateemisten kokemustesi ja kiinnostuksen kohteidesi kanssa ja miten ne ovat sinä sopii hyvin Columbiaan, kun ymmärrät koulun kulttuurin ja identiteetin?

Tämä tarkoittaa, että vastauksesi on saatava suoraan yksityiskohtiin . Hyvä vastaus voi sisältää erityisiä näkökohtia Columbian akateemisista, oppituntien ulkopuolisista tai ammatillisista tarjouksista, jotka houkuttelevat sinua, ja kuinka näet itsesi sopiviksi näihin Columbian osa -alueisiin.

Voit tehdä tämän vain hyvin, jos olet tehnyt tutkimuksesi. Haluat näyttää pääsyneuvojille, että olet käyttänyt aikaa oppiaksesi Columbiasta, sen tutkijoista ja kulttuurista. Sinun pitäisi ehdottomasti mainita tietyt kurssit, joihin haluat osallistua, klubit, joihin haluat liittyä, tai professorit, joiden kanssa haluat työskennellä.

Kuoleman suudelma tällaiselle esseelle on liian yleinen . Vältä esimerkiksi tekemästä yleisiä lausuntoja siitä, kuinka Columbia on arvostettu, tunnettu koulu. Pääsymaksu tietää jo, että se houkuttelee opiskelijoita! Tavoitteesi on kirjoittaa erityinen, ainutlaatuinen vastaus, joka osoittaa, mitä arvostat Columbiassa ja miksi olet täydellinen koulukunta.

Columbia -essee #3: Tutkimuskysymykset

Kerro meille, mikä nykyisistä ja aiemmista kokemuksistasi (joko akateemisista tai henkilökohtaisista) houkuttelee sinua erityisesti hakemuksessa mainituille opintoalueille. (Enintään 200 sanaa)

Aivan kuten kahdessa ensimmäisessä lyhyessä vastauskysymyksessä, Columbian tunnustukset haluavat kuulla ainutlaatuisesta tai oivaltavasta kokemuksesta elämästäsi. Tämä kysymys ei pyydä sinua luopumaan luettelosta suorittamistasi AP -kursseista tai ulkopuolisista oppitunneista. I Kysyn keskeisestä kokemuksesta, joka herätti kiinnostuksesi hakemukseesi asettamiisi opintoalueisiin.

Jotta voisit kirjoittaa tehokkaan vastauksen tähän kysymykseen, harkitse tietyn kokemuksen tai tilanteen valitsemista, joka kertoo taustastasi opintoalueiden kanssa mainitsit hakemuksessasi. Jos pystyt kontekstualisoimaan kiinnostuksesi hakemukseesi asettamaasi oppialaa kohtaan näyttämällä sen takana olevan kertomuksen, pääsyneuvojat pitävät hakemustasi todennäköisesti mieleenpainuvampana.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat opiskella biologiaa, koska siskollasi on sirppisoluanemia. Olet nähnyt, kuinka hänen sairautensa vaikuttaa häneen, ja haluat auttaa kehittämään uusia hoitoja, jotka voisivat parantaa hänen ja muiden elämää. Se on tarkalleen millaisia ​​henkilökohtaisia ​​tarinoita pääsyneuvojat haluavat kuulla!

Vain vältä saavutusten ja toimintojen luetteloimista tai laajan valikoiman yleisten kokemusten kuvaamista vastauksena tähän kysymykseen. Tee vastauksestasi ainutlaatuinen keskittymällä intohimoosi!

Kolumbian yliopiston tiedekunniaohjelma

Columbia -luettelon kysymykset analysoitu

Neljä luettelokysymystä näkyvät ensin Columbia-spesifisten sovelluskysymysten osiossa. Hakijoiden on vastattava näihin neljään kysymykseen luettele jokainen yksittäinen vastaus pilkuilla tai puolipisteillä ilman muuta selittävää tekstiä .

Sovellus määrittää myös, että luettelokysymysten vastauksia ei tarvitse numeroida tai sisällyttää mihinkään tiettyyn järjestykseen (esim. Suosikki vähiten suosikkiin, viimeisin vähiten tuoreeseen jne.).

Luettelokysymys #1: Vaadittujen lukujen kysymys

Luettele akateemisten kurssien pakollisten lukujen otsikot, joista pidit eniten lukion/lukion aikana.

Tähän kysymykseen pääsyneuvojat ovat kiinnostuneita oppimaan lisää kriittisestä sitoutumisestasi vaadittuun kirjallisuuteen lukiossa. Listaa tarvittavat lukemat, joista pidit eniten anna pääsyneuvojille tunne siitä, mitkä kirjalliset, kulttuuriset ja poliittiset teemat ja kysymykset ovat vakuuttavia.

Lisäksi, vastauksesi tähän kysymykseen antavat käsityksen siitä, mitkä aihealueet ovat mielestäsi mielenkiintoisimpia ja millaisia ​​yhteyksiä näet opittujen aiheiden välillä. Esimerkiksi, jos luet historiallisen tietokirjan teoksen AP USA: n historiatunnista, joka kattaa jälleenrakennuskauden ja romaanin Rakas kirjoittanut Toni Morrison, pääsyneuvojat huomaavat, että olet kiinnostunut sosioekonomisista ja rodullisista jännitteistä, jotka olivat tunnusomaisia ​​sisällissodan jälkeiselle ajalle Amerikassa.

Joten vaikka et voi selittää valintasi tässä luettelokysymyksen vastauksessa, hyvä strategia luettelon rakentamiseen saattaa olla ajattele akateemisia etujasi tai aiottua opintoaluetta sitten kun haet Columbiaan Mieti, mitkä vaaditut lukion lukemat kannustivat näitä akateemisia etuja.

On tärkeää olla rehellinen vaadituista lukemista, joista pidit eniten vastauksessasi tähän kysymykseen, joten älä keskity liikaa luomaan yhteyksiä eri kurssien lukujen tai vastaavien välillä. Sen sijaan, valitse lukemat, jotka olivat sinulle tärkeimpiä nykyisten akateemisten kiinnostuksen kohteidesi valossa . Keskity vain olemaan rehellinen ja aito vastauksessasi!

Luettelokysymys #2: Vapaa -ajan lukemiskysymys

Luettele niiden kirjojen, esseiden, runojen, novellien tai näytelmien nimet, joita luit akateemisten kurssien ulkopuolella ja joista pidit eniten lukion/lukion aikana.

Tämä luettelokysymys on toinen, joka antaa pääsyneuvojille paremman kuvan siitä, miten akateeminen elämäsi ja persoonallisuutesi leikkaavat toisiaan. Luettelo kirjoista, esseistä, runoista, novelleista tai näytelmistä, joista pidit eniten vapaa -ajan lukemisessa näytä aiheista ja asioista, joista olet kiinnostunut enemmän kuin mitä luet koulussa. Ne antavat myös tunteen sitoutumisestasi kirjallisuuden ja kulttuurin kansalaiseksi.

On houkuttelevaa käyttää tätä luetteloa yrittämään joustaa komiteassa, mutta luota meihin: pääsyneuvojat tietävät, keksitkö asioita. (Luota meihin: kukaan ei usko, että luet Sota ja rauha huvin vuoksi.)

Vaikka haluat olla aito vastauksessasi täällä, sinun on muistettava, että tämä kysymys on edelleen osa korkeakoulusi pääsypakettia. Tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava se valitset teoksia, jotka eivät ole tarkoituksellisesti loukkaavia tai tulehduksellisia.

Meidän ammattilaisvinkki? Tee valtava luettelo kirjoista, joista olet nauttinut, ja kavenna luetteloa, kunnes luulet, että olet valinnut hyvän yhdistelmän teoksia, jotka edustavat kiinnostuksen kohteitasi ja persoonallisuuttasi.

Luettelokysymys #3: Mediasisällön kysymys

Luettele painettujen tai digitaalisten julkaisujen, verkkosivustojen, lehtien, podcastien tai muun sisällön nimet, joihin olet säännöllisesti sitoutunut.

Tämä luettelokysymys pyytää sinua osoittamaan sitoutumisesi olla sitoutunut, maailmanlaajuinen kansalainen. Voit tehdä tämän luetteloimalla medialähteet, joita käytät säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla maailman, kansallisista ja paikallisista asioista.

Hyvä vastaus tähän kysymykseen osoittaa, että olet medialukutaitoinen henkilö . Tämä tarkoittaa, että luetteloimiasi lähteitä on pidettävä uskottavina ja luotettavina, ei puolueellisina ja sensaatiomaisina. Vastauksesi on ikkuna siihen, miten arvioit tietolähteitä ja teet päätöksiä siitä, mikä vaikuttaa arvokkaasti tietoihisi ja tietoisuuteesi siitä, mitä maailmassa tapahtuu.

Sanottuaan sen, tämä kysymys antaa sinulle myös mahdollisuuden näyttää joitakin kiinnostuksen kohteitasi . Ehkä siellä on podcast, joka kertoo säännöllisesti kuunneltavan rap -musiikin poliittisesta merkityksestä. Ehkä luet uskonnollisesti The New York Times ' Ruoka -sarake. Tai ehkä olet innokas laitesukeltaja, joten tilaat PADI (Professional Association of Diving Instructors) -uutiskirjeen.

Ajattele tätä mahdollisuutena näyttää persoonallisuutesi näkökohtia, jotka eivät välttämättä paljastu sovelluksesi muiden osien kautta medialukutaitosi lisäksi.

Lista kysymys #4: Taidetta nauttiva kysymys

Listaa elokuvat, albumit, esitykset, museot, luennot, koulusi tapahtumat tai muut viihteet, joista pidit eniten lukion/lukion aikana (henkilökohtaisesti tai verkossa).

Tämä on toinen kysymys, jonka tarkoituksena on antaa pääsyneuvojille tunne siitä, kuka olet ja mitä rakastat. Vaikka tähän luettelokysymykseen ei ole vääriä vastauksia, sinun kannattaa harkita vastaustasi jonkin aikaa. Haluat sen esittelevän persoonallisuutesi jättäen silti vaikutelman!

Voit vastata tähän kysymykseen saatat päättää kuratoida luettelosi tietyn teeman tai median ympärille osoittaaksesi yhden älyllisistä ydintavoistasi. Esimerkiksi olet ehkä kiinnostunut siitä, miten supersankarielokuvat kuvaavat amerikkalaista psyykkää, joten luettele suosikkisupersankarielokuvasi, ilmainen julkinen luento supersankarisarjakirjoista, dokumentti sarjakuvien luomisesta välineenä ja San Diego ComicCon. Luettelon muotoileminen niin, että se antaa ikkunan siitä, mihin haluat viettää aikaa pohtiessasi koulun ulkopuolella, on vankka lähestymistapa.

new yorkin yliopiston tulokset

Luettelo voi myös antaa käsityksen siitä, miksi olet kiinnostunut hakemuksessasi mainitsemistasi opintoalueista . Ehkä olet esimerkiksi ilmoittanut hakemuksellasi, että aiot opiskella psykologiaa, ja päätät luetella YouTube -ohjelman SciShow Psych yhdeksi suosikkiviihteistäsi koko lukion ajan.

columbia-1564328_640-1

Kuinka kirjoittaa suuri Columbia -essee: 3 avainvinkkiä

Riippumatta siitä, mihin Columbian essee -kehotteeseen vastaat, muista seuraavat vinkit suuren Columbia -esseen kirjoittamiseen.

#1: Käytä omaa ääntäsi

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella. Pääsyesitteesi ovat tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täysin täytenä ihmisenä.

Sinun pitäisi sitten varmistaa, että henkilö, jonka esität ylioppilastutkimuksissasi, olet itse. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi, mikä heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet, älä siitä, mitä luulet Columbian haluavan sinun olevan.

#2: Vältä törmäyksiä ja liiallisia lauseita

Kun kirjoitat Columbia -esseitäsi, yritä välttää kliseitä tai liiallisia lainauksia tai lauseita.

Näitä ovat lainaukset, jotka on lainattu kuolemaan, ja lauseita tai ilmauksia, joita käytetään liikaa jokapäiväisessä elämässä. Kollegion pääsykomitea on luultavasti nähnyt lukuisia esseitä, joissa todetaan: 'Ole muutos, jonka haluat nähdä maailmassa.' Pyri omaperäisyyteen.

Vältä vastaavasti kliseiden käyttöä, jotka vievät pois työn vahvuuden ja vilpittömyyden.

Columbian pääsykomitea näkee satoja ellei tuhansia esseitä, joissa kerrotaan kuinka paljon hakija rakastaa New Yorkia. Sanominen, että haluat opiskella suuren omenan kirkkaiden valojen keskellä, on typerää ja liioiteltua. Jos olet innoissasi New Yorkin koulunkäynnistä, varmista, että sinulla on todella erityinen syy, joka liittyy myös Columbian mahdollisuuksiin.

#3: Tarkista työsi

Sen pitäisi melkein olla sanomattakin selvää, mutta haluat varmistaa, että Columbian esseesi ovat vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin palautat Columbia -sovelluksesi, muista muokata ja oikolukea esseesi.

kuinka päästä georgetowniin

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

On hyvä idea, että joku muu lukee myös Columbian esseesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

Yhteenveto: Columbian täydentävien esseiden kirjoittaminen

Columbian esseesi kattavat paljon maata! Sinulla on mahdollisuus kertoa, miksi haluat osallistua Columbiaan, sekä akateemisista kiinnostuksistasi ja mahdollisista harrastuksistasi. Saat myös puhua Columbian yhteisöstä ja sinua kiinnostavasta taiteesta ja kirjallisuudesta.

Ole rehellinen ja vilpitön Columbian esseissäsi. Varmista, että esseesi esittävät loistavasti sen, kuka olet ihmisenä, ei vain opiskelijana tai ansioluettelosi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.