Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

feature_howlongACT.jpg

Kun suunnittelet ACT -valmistelua, haluat todennäköisesti tietää, kuinka kauan sinun on opiskeltava. Onko viikkoja tai kuukausia? Onko se kymmeniä tunteja vai satoja?

Vastaus näihin kysymyksiin riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien tavoitemääräsi ja kuinka hyvin olet jo käyttänyt testimateriaalia. Ei ole mitään syytä kiduttaa itseäsi loputtomalla opiskelulla, jos pisteesi ovat jo oikealla alueella parhaiten valituille kouluillesi. Toisaalta, jos olet vielä melko kaukana haluamistasi pisteistä, sinun on ehkä työskenneltävä lujempaa kuin luulet.Tässä oppaassa näytän sinulle, kuinka voit selvittää, kuinka paljon sinun on parannettava, kuinka monta tuntia sinun on käytettävä päästäksesi sinne ja kuinka sinun pitäisi rakentaa opintoaikataulu ennen seuraavaa todellista TOIMIA.

Vaihe 1: Löydä ACT -tavoitteesi

ACT -tavoitteesi on tavoite, jonka olet saavuttanut ja joka on riittävän korkea päästäksesi huippukoulusi. Voit ladata tämän ilmaisen oppaan ACT -tavoitteesi laskemiseksi. Voit myös katsoa tämän artikkelin nähdäksesi nopeasti, miten voit löytää tavoitteillesi sopivan tavoitteen.

Helpoin tapa määrittää tavoitemäärä on Googlaa suosituin koulusi ja ACT -pisteet. Sinun pitäisi pystyä löytämään koululle 25. prosenttipiste ja 75. prosenttipiste. Näiden kahden välinen alue edustaa keskimääräisten 50 prosentin pisteitä hyväksytyistä opiskelijoista.

Tavoitteena 75. prosenttipiste (korkeampi pistemäärä kuin 75 prosenttia koulun hyväksytyistä oppilaista) tavoitteenasi varmistaa, että sinulla on parhaat mahdollisuudet hyväksyä!

Vaihe 2: Määritä lähtökohta harjoittelemalla

Tässä on linkki viiteen ilmaiseen tulostettavaan ACT -harjoitustestiin, joissa on vastausnäppäimet, jotta voit arvioida ne itse. Tee yksi näistä harjoitustestistä, niin näet missä olet suhteessa tavoitepisteeseesi. Kun sanon, että suorita harjoitustesti, en tarkoita vastata osion kysymyksiin satunnaisesti koko päivän, kun katsot YouTube -videoita taustalla. Pakota itsesi todella siihen elää ACT: n kokemusta sellaisena kuin se on todellisessa testiympäristössä. Varaa viikonlopun aamu ja käy läpi jokainen osa samoin rajoituksin kuin sinulla olisi todellisessa testissä.

Miksi sinun pitäisi alistua tällaiseen kärsimykseen? Koska se on ainoa tapa saada hyvä arvio siitä, missä olet suhteessa tavoitteeseesi. Aikapaine on valtava tekijä ACT: ssä, ja se voi vaikuttaa pisteisiisi merkittävästi. Lisäksi kaikkien osioiden läpikäyminen peräkkäin pakottaa sinut ottamaan huomioon mahdolliset väsymykset, joita saatat kokea testin myöhemmissä osissa.

Jos tiedät jo lähtöpisteesi edellisestä testistä tai harjoitustestistä, hienoa! Heti kun olet asettanut testipäiväsi, olet valmis laatimaan opintosuunnitelman.

body_persistenceofmemory.jpg Katkera Salvador Dali maalasi tämän yrittääkseen vakuuttaa itsensä siitä, että aika oli merkityksetön konstruktio sen jälkeen, kun hän oli loppunut siitä ACT: llä.

Vaihe 3: Päätä, milloin otat todellisen ACT: n

Suosittelemme ottamaan ACT: n ensimmäistä kertaa juniorisyksyn aikana täydellisessä opintosuunnitelmassamme. Näin voit suorittaa testin uudelleen keväällä tarvittaessa, ja voit vapaasti viettää lukuvuoden korkeakoulusovelluksille ja kehittää kehittyneitä vanhempien kepposia.

Jos olet jo tulossa seniorisyksyyn ja joudut tekemään ACT: n syys- tai lokakuussa riippumatta siitä, se on myös ok. Joka tapauksessa voit löytää itsellesi sopivan opintosuunnitelman.

Vaihe 4: Selvitä, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava

Tässä on karkea opas siitä, kuinka monta tuntia opintoaikaa sinun pitäisi käyttää tietyn pisteen parantamiseen:

Yhdistetyt ACT -pisteet, joita haluat parantaa Opiskeluaikaa tarvitaan
0-1 pistettä 10 tuntia
1-2 pistettä 20 tuntia
2-4 pistettä 40 tuntia
4-6 pistettä 80 tuntia
6-9 pistettä 150+ tuntia

Muista, että tämä on vain karkea arvio tunneista, jotka sinun on käytettävä pisteidesi parantamiseen. Jos haluat parantaa 0-1 pistettä, luultavasti pystyt saavuttamaan tavoitteesi kevyellä tarkistuksella, yhdellä harjoittelutestillä ja virallisen testin uusinnalla.

Kuten huomaat, aika, joka sinun on käytettävä opiskeluun, jos toivot enemmän kuin muutaman pisteen parannuksia, on melko merkittävä. Jos haluat kehittyä yli neljällä pisteellä, sinun on tehtävä perusteellista sisältötyötä korjataksesi tietosi puutteet. ACT testaa paljon erilaisia ​​käsitteitä, joten niiden kattaminen voi kestää jonkin aikaa.

Tämän vuoksi aikaisempi alku on parempi. Ihannetapauksessa sinun pitäisi aloittaa toisen vuoden opiskelu vapauttaaksesi tuntisi ja tutustumaan vähitellen testin rakenteeseen. Jokaisella on erilaiset opintotottumukset ja aikarajoitukset, joten sinun tulee muokata suunnitelmaasi edelleen pitäen nämä tuntiarviot lähtökohtana.

Vaihe 5: Luo suunnitelma aikarajoituksesi ja opiskelutyylisi perusteella

Kuinka monta viikkoa sinulla on ennen testiä? Kuinka paljon aikaa voit käyttää opiskeluun tyypillisellä viikolla? On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miten päätät opiskella ACT: tä varten. Tässä on joitain mahdollisia skenaarioita ja vastaavia tutkimussuunnitelmia, joilla pääset alkuun:

Skenaario 1: Haluan parantaa 1-2 pistettä ja minulla on paljon muita sitoumuksia

Yritä tehdä keskittynyttä opiskelua tunnin tai kaksi viikossa niin kauan kuin sinulla on aikaa ennen testiä. Jos aloitat vähintään muutama kuukausi etukäteen, sinua ei rasita uusi sitoumus, ja opit vähitellen perehtymään kysymyksiin samalla kun opit välttämään pisteitä maksavia typeriä virheitä.

Kaksi tuntia viikossa opiskelua kahden kuukauden ajan on hyvä yleistavoite, jos olet lähempänä testipäivää. Jos sinulla on neljä tai useampi kuukausi ennen testiä, voit kokeilla vain tunnin viikossa.
Kuusi kuukautta opiskelua vain tunti viikossa = 26 tuntia opiskeluaikaa!

Skenaario 2: Haluan parantaa 5 pistettä ja minulla on kesä opiskella, mutta en ole varma mistä aloittaa

Strukturoimatonta aikaa on vaikea hallita, mutta se tarkoittaa myös sitä, että voit valita opiskella aina, kun olet mukavin ja vähiten hajamielinen. Jos suunnittelet joka ilta iltapäivän, jolloin keskityt opiskeluun, muutama kuukausi voi riittää parantamaan pisteitäsi. Yllä oleva kaavio suosittelee noin 80 tunnin opiskelua 5 pisteen parantamiseksi. Jos sinulla on kolme kuukautta opiskeluun , siitä tulee noin viisi tuntia viikossa.

Skenaario 3: Haluan parantaa 8 pistettä tai enemmän. Olenko hullu?

Ei, olet (luultavasti) täysin järkevä! Haluat ehkä aloittaa opiskelun aikaisemmin saadaksesi kiinni puuttuvista asioista, mutta se on mahdollista, jos olet valmis käyttämään vakavasti aikaa ja vaivaa.

Jos sinulla on vielä kuusi kuukautta aikaa ennen testiä, mieti, mikä viikonpäivä stressaa vähiten muista sitoumuksista ja koulutehtävistä, ja varaa iltapäivä/ilta opiskeluun. Sulkea pois viisi tuntia viikossa kuuden kuukauden ajan ennen testiä, ja sinun pitäisi alkaa nähdä merkittäviä positiivisia tuloksia.

Jos sinulla on resursseja palkata opettaja , silloin voit harkita sen tekemistä. Testistä kokemuksen saaneen henkilön neuvot ovat yleensä hyödyllisiä jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole perustietoa.

body_kidstudying.jpg

Varmista, että otat opetusistuntoihisi kaiken todellisen ACT: n tarvitseman, mukaan lukien hassut merkit ja säätöhalkaisijapallon.

on 1490 hyvä sat pisteet

Vaihe 6: Harkitse tekijöitä, jotka lisäävät tai vähentävät opiskeluajan vaatimuksia

Sinulla saattaa olla erityisiä olosuhteita, joiden vuoksi sinun on mukautettava opintosuunnitelmaasi jyrkemmin. Joidenkin ihmisten pitäisi opiskella enemmän tai vähemmän aikaa aiemman kokemuksen ja ajanhallintataitojen perusteella.

Saatat joutua opiskelemaan lisää aikaa, jos ...

Olet jo opiskellut paljon, etkä ole nähnyt paljon parannusta. Tämä voi tarkoittaa sitä, että sinun on vaihdettava strategioita opiskelemisen lisäksi. Katso objektiivisesti, miten olet käyttänyt opintoaikasi, jotta voit tehdä tuottavia muutoksia.

Olet helposti hajamielinen. Jos vietät suuren osan opiskeluajastasi kehystääksesi täydellisen snapchatin, jossa teet surulliset kasvot ACT -materiaaliesi kanssa, sinulla on häiriötekijä. Yritä estää enemmän aikaa ja laittaa elektroniset laitteet pois opiskelun aikana.

Kestää hetken, ennen kuin opit virheistäsi. Jos sinun on harjoiteltava kysymyksiin vastaamista muutaman kerran, ennen kuin ymmärrät virheesi täysin, sinun kannattaa harkita opiskelemista pidempään.

Saatat parantaa lyhyemmässä ajassa, jos ...

Olet uusi ACT: ssä. Jos olet joku, joka on tuskin katsonut testiä ja juuri aloittanut opiskelun, näet suurempia pisteitä lyhyemmässä ajassa.

Olet erittäin keskittynyt opiskelija. Sen käsitteleminen, joka saattaa viedä toiselle henkilölle kaksi tuntia, vie yhden tunnin, joten harkitse opintoajan palauttamista. Et halua liioitella sitä ja kokeilla väsymystä.

Opit nopeasti virheistäsi. Jos et koskaan tee samaa virhettä kahdesti, sinun ei myöskään pitäisi liioitella opiskelua. Sinun on luultavasti saatava vain kerran väärä vastaus, ennen kuin voit luottaa siihen, että vastaat vastaaviin kysymyksiin oikein tulevaisuudessa.

Ota kotiin pisteitä

Voit muotoilla ACT -opintosuunnitelmasi tavoitteesi ja tilastot parhaiten valitsemillesi kouluille.

Avain on alkaa aikaisin! Anna itsellesi enemmän mahdollisuuksia menestyä.

Selvitä omasi tavoitepisteet , ota a harjoitustesti ja päättää kuinka paljon sinun on parannettava.

Määritä realistinen tuntimäärä sinun on omistettava opiskeluun tavoitteidesi perusteella.

Varaa aikaa opiskeluun testipäivää edeltävien viikkojen aikana.

Jatka harjoittelua arvioidaksesi opiskelusi tehokkuutta ja varmistaaksesi, että olet oikeilla jäljillä.

Sinulla on tämä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.