Kuinka vaikeita AP-testit ja luokat ovat?

main_challengecepted

Toki, ne voivat auttaa sinua saamaan yliopistoluoton ja tekemään transkriptiostasi vaikuttavamman. Mutta ovatko AP-testit kovia?

Vastaus ei ole helppo kyllä ​​tai ei. Sinun on otettava huomioon monet tekijät, mukaan lukien omat akateemiset vahvuutesi, koulusi ja kansalliset pisteet. Opastamme sinua näiden eri tekijöiden läpi ja autamme sinua päättämään itse, kuinka vaikeat AP-testit tulevat olemaan!body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

AP-testi vs. AP-luokka

On kaksi tekijää, jotka on otettava huomioon päätettäessä, kuinka vaikea AP-aihe on: itse AP-kokeen vaikeus ja kuinka AP-luokkaa opetetaan lukiossasi. Kokeen pisteet vaikuttavat siihen, voitko saada opintopistettä luokalle. Luokan arvosanasi vaikuttaa GPA: siisi ja yleiseen transkriptiosi vaikuttavuuteen.

Esimerkiksi, jos ihmettelet: 'Onko AP-biologia vaikeaa? ', vastaus riippuu muutamasta tekijästä. AP-biologia voi olla erittäin vaikea kurssi yhdessä lukiossa, mutta helppo A toisessa opettajasta ja opetussuunnitelmasta riippuen.

Kokeet ovat kuitenkin melko samanlaisia ​​vuosi vuodelta. Jotkut ovat vaikeampia kuin toiset, vaikka kokemuksesi riippuu henkilökohtaisista vahvuuksistasi.

Yleensä kaikki AP-luokat ovat haastavia ja kokeet ovat vaikeita, koska niiden on tarkoitus olla samalla tasolla kuin johdantokurssi. Siitä huolimatta tutkimme joitain tekijöitä, jotka voivat tehdä AP-luokan ja testata vaikeampaa tai helpompaa.

Kuinka vaikeaa on suorittaa AP-tentti?

Hyväksyttyjen pisteiden (3+) ansaitseminen AP-testissä osoittaa, että olet oppinut materiaalin ja pystyt opiskelemaan yliopistotyyppistä kumulatiivista tenttiä varten. Hyvin menestyminen AP-tentissä voi auttaa sinua saamaan korkeakoulututkinnon ja antamaan korkeakoulujen sovelluksille vauhtia.

kuinka pitkä argumentoivan esseen pitäisi olla

On tärkeää miettiä, kuinka vaikea AP-tentti voi olla sinulle ennen ilmoittautumista kurssille. Keskimääräinen läpäisyaste on noin 60-70%, joten todennäköisyydet AP-tentin läpäisemisestä ovat yleensä hyvät. Kuitenkin vain siksi, että kertoimet ovat sinun eduksesi, se ei tarkoita, että voit löysäytyä - itse asiassa kaukana siitä!

Kerroin 5: n - korkeimman pistemäärän - läpäisemisestä on melko alhainen missään kokeessa: 10% - 20% useimmissa testeissä. Ne ovat jopa matalampia suosituissa testeissä, kuten AP English Lit ja World History, joissa 5 prosenttia on alle 10%. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että laajempi koekäyttäjien joukko johtaa vähemmän valmistautuneisiin opiskelijoihin.

Katso alla olevasta taulukosta nähdäksesi kaikkien AP-kokeiden 2020 läpäisyasteet:

Kokeen nimi

Hyväksytty (3+)

5 Hinta

ap -luokat vaikeusjärjestyksessä
Espanjan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 90,0% 30,5%
Taide ja muotoilu: 2-D-muotoilu 89,5% 12,1%
Taide ja muotoilu: Piirustus 89,1% 15,5%
Kiinan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 88,7% 55,4%
Fysiikka C: mekaniikka 84,3% 41,6%
Espanjan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 84,2% 17,0%
Japanin kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 83,6% 53,7%
Ranskan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 83,3% 23,3%
Laskin eKr 81,6% 44,6%
Ranskan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 80,9% 15,7%
Seminaari 80,7% 6,4%
Taide ja muotoilu: 3D-suunnittelu 75,6% 7,2%
Italian kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 75,4% 18,5%
Espanjan kirjallisuus 75,1% 17,6%
Fysiikka C: Sähkö ja magnetismi 74,4% 40,4%
Saksan kieli ja kulttuuri (ryhmä yhteensä) 73,8% 23,9%
Fysiikka 2 73,3% 14,0%
Tutkimus 72,5% 8,8%
Italian kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 72,2% 11,1%
Tietojenkäsittelytieteen periaatteet 71,6% 10,9%
Japanin kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 71,4% 23,6%
Psykologia 71,3% 22,4%
Kiinan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 70,9% 23,8%
Tietojenkäsittelytiede A. 70,4% 25,6%
Hallitus ja politiikka - vertaileva 70,2% 24,4%
Musiikkiteoria 69,2% 24,2%
latinan kieli 69,2% 16,5%
Biologia 69,1% 9,5%
Mikroekonomia 68,9% 23,3%
Taidehistoria 68,7% 15,8%
Saksan kieli ja kulttuuri (vakioryhmä) 67,9% 11,8%
Makrotalous 63,2% 19,7%
Englannin kieli ja sävellys 62,1% 12,6%
hiili AB 61,4% 19,5%
Maailman historia 60,2% 9,2%
Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys 60,1% 9,3%
Tilastot 60,0% 16,2%
Euroopan historia 59,3% 13,7%
Ihmismaantieteessä 59,0% 11,8%
Yhdysvaltain historia 58,7% 13,0%
Hallitus ja politiikka - Yhdysvallat 57,5% 15,5%
Kemia 56,1% 10,6%
Ympäristötiede 53,4% 11,9%
Fysiikka 1 51,6% 8,8%

Lähde: Yliopiston hallitus . Kielihintojen osalta 'Kokonaisryhmä' sisältää kaikki opiskelijat, kun taas 'Vakioryhmä' sisältää vain ne opiskelijat, jotka eivät ilmoittaneet puhuvansa tätä kieltä kotona tai viettäneet yli neljä viikkoa sen opiskelemisessa ulkomailla.

Huomaa, että monet AP-luokat valitsevat itse motivoituneet opiskelijat tai opiskelijat, joilla on kokemusta aiheesta - erityisesti ne, joiden läpäisyaste on naurettavan korkea, kuten kiina, fysiikka ja espanja. Vaikka näillä kokeilla on korkeat läpäisyasteet, niitä pidetään usein eräinä vaikeimmista AP-luokista.

Huomaa myös tentit, joiden läpäisyasteet ovat alhaisimmat, kuten ympäristötiede ja ihmisen maantiede, ovat monien opiskelijoiden mielestä helpoimpia. Näillä kokeilla on alhaisemmat läpäisyasteet, koska nuoremmat lukiolaiset, jotka ovat vähemmän valmistautuneita AP-testeihin, käyvät usein näissä luokissa. Lisäksi monet opiskelijat yksinkertaisesti aliarvioivat heidät eivätkä opiskele tarpeeksi. Tämän seurauksena nämä kokeet voivat olla helpompia läpäistä, mutta sinun on oltava valmis opiskelemaan, eikä sinun tarvitse odottaa menestymistäsi ilman kovaa työtä.

Jos opiskelet testiä varten, jolla on erityisen alhainen läpäisy tai 5-prosenttinen taso, muista tehdä paljon monivalintakysymyksiä ja vapaata vastausta, jotta saat parhaan pistemäärän. Katso myös pisteytysoppaastamme, miten voit oppia saavuttamaan tavoitearvopistemäärän harjoituksen aikana.

Lisäksi, Sen sijaan, että menisit vain läpäisykorkotaulukosta, ajattele aiheita, joissa olet perinteisesti ollut vahva —Ne ovat todennäköisesti helpompia AP: itä siirtää.

Toisaalta, jos on aihe, jonka kanssa olet aina taistellut, sen AP-tentti on todennäköisesti sinulle vaikeaa, vaikka näyttää siltä, ​​että monet opiskelijat pystyvät läpäisemään sen joka vuosi.

Kuinka vaikeita AP-luokat ovat?

Entä luokat itse? Onko AP-kemia vaikeaa? Onko AP-psykologia vaikeaa? Entä tilastot tai englanti?

On vaikea harkita, kuinka vaikeaa AP-luokka itsellesi tulee. Yleensä AP-luokan B on vaikuttavampi kuin A-kurssi tavallisella kurssilla. Kuitenkin, jos GPA: nne vetää alas joukko AP-luokkia, se ei ole myöskään paras tulos.

Loppujen lopuksi GPA on erittäin tärkeä korkeakoulujen valinnoissa ja sitä käytetään myös mahdollisuuksien laskemiseen apurahoista. Siksi haluat varmistaa, että haastat itsesi, mutta et levitä itseäsi liian ohueksi.

body_agrade

Tietenkin A-luokan saaminen AP-luokassa on ihanteellinen.

AP-luokan vaikeus riippuu koulustasi ja sen luokituspolitiikasta (jotkut koulut painavat AP-luokkia, joten A-tason aleneminen ei välttämättä pudota GPA-arvoa alle 4,0).

kuinka monta miljoonaa miljardissa

AP-luokan vaikeudet vaihtelevat myös paljon opettajilta. Jotkut opettajat eivät anna paljon työtä, mutta odottavat sinun opiskelevan itse. Toiset pitävät sinut kiireisenä öisin tehtävissä, harjoitustesteissä ja projekteissa.

Otin esimerkkinä lukiossa sekä maailmanhistorian että Yhdysvaltain historian AP-kurssit. Molempia AP-testejä pidetään vaikeina: sinun on opittava tonnia materiaalia ja pystyttävä myös kirjoittamaan laadukkaita vastauksia lyhyessä ajassa.

Vaikka testit olivatkin yhtä vaikeita, näitä kahta AP-historian luokkaa opetettiin koulussa hyvin eri tavalla. AP World History -hankkeessa saimme lukutehtäviä oppikirjasta ja yksikkötesteistä, mutta päivittäisiä tehtäviä tai projekteja ei ollut paljon. Pohjimmiltaan meidän odotettiin pysyvän ajan tasalla materiaalista yksin, ja tämän seurauksena minun piti itse hoitaa suuri osa omasta opiskelustani testissä.

Yhdysvaltain historiaa varten meillä oli oppikirjalukemia, hahmotelmia, sanastoluetteloita ja tutkimusprojekteja. Opettajamme piti myös monia koulun jälkeisiä ja lauantaisia ​​oppitunteja. Luokka itse piti minut hyvin kiireisenä, mutta tehtävät olivat tärkeä käytäntö AP-testissä, joten minun oli tehtävä vähemmän yksin.

Maailman historia oli melko helppo saada A, mutta vaikea testi läpäistävä. Sitä vastoin Yhdysvaltain historia oli vaikea saada A ja vaikea testi läpäistä.

Ei ole oikeaa tapaa opettaa AP-luokkaa. Mutta opiskelijana sinun tulisi olla tietoinen vahvuuksistasi ja rajoituksistasi. Suoritatko paremmin omien opintojesi ohjaamista, vai onko sinulle hyödyllistä, että päivittäiset tehtävät pakottavat sinut pysymään ajan tasalla? Pystyminen vastaamaan tähän kysymykseen auttaa sinua valitsemaan vahvuuksiisi sopivat AP-luokat ja antaa sinulle myös hyvät arvosanat ja läpäistä kokeen.

AP-luokissa on yleensä paljon käsiteltävää materiaalia, joten ne ovat yleensä haastavampia kuin tavalliset kurssit - etenkin kurssit, kuten AP Calculus, AP Biology, AP Physics, USA ja World History sekä englanti. Nämä kaikki ovat paljon vaikeampia kuin niiden säännölliset tai kunnianosoitukset.

Joitakin poikkeuksia ovat Yhdysvaltain AP-hallitus, jonka jotkut koulut kattavat lukukauden aikana, koska materiaalia on vähemmän, ja AP Environmental Science, jolla on vähemmän ulkoa kuin AP Biology ja AP Chemistry.

Silti kuinka vaikea yksi AP-luokka tulee olemaan, riippuu viime kädessä koulustasi ja opettajastasi. Tutustu AP-luokan opettajaan ja opetussuunnitelmaan ennen ilmoittautumista varmistaaksesi, että se sopii hyvin sinulle ja opiskelutyyliisi. (Katso viestiä siitä, mihin AP-luokkaan sinun tulisi osallistua saadaksesi lisätietoja luokkien rajaamisesta.)

body_difficult

lukion ulkopuolista toimintaa lukiossa

Kuinka päättää, onko AP-luokka sinulle liian kova

Usein on vaikea määrittää, onko AP-luokka sinulle liian vaikea. Tässä on joitain vinkkejä, jotka antavat sinulle käden sekä ennen AP-luokalle ilmoittautumista että sen jälkeen.

Ennen kuin rekisteröidyt AP-luokkaan ...

# 1: Ajattele jo käyttämiäsi luokkia

Esimerkiksi AP-biologian ottamiseksi useimmat koulut vaativat oppilaita ottamaan ensin biologian säännöllisesti tai kunnioittamaan sitä. Mitä enemmän taustatietoa sinulla on tietystä aiheesta, sitä todennäköisemmin pärjäät hyvin vastaavassa AP-luokassa.

Jos sinulla ei ole paljon edellytyksiä AP-luokalle, mieti tarkkaan, onko luokka sinun ulottumattomissasi. Olisi erittäin vaikeaa ottaa mukaan esimerkiksi AP-fysiikka, jos et ole koskaan käynyt fysiikkakurssilla ennen!

# 2: Löydätkö kopion AP-opintosuunnitelmasta?

AP-luokan nykyisen opetussuunnitelman tarkastelu voi auttaa sinua selvittämään, millainen työmäärä on ja miten opettaja integroi käytännön AP-kokeet kurssille. Voit myös puhua nykyisten opiskelijoiden kanssa ja kysyä heidän kokemuksistaan ​​luokassa.

# 3: Selvitä AP-testin läpäisyaste koulussasi

Jos AP-testin läpäisyaste on alhainen, huomaa, että joudut ehkä tekemään paljon työtä yksin, jotta voit läpäistä sen. Jos se on korkea läpäisyaste, se on hyvä merkki siitä, että opettajalla on vahva AP-prep -opetussuunnitelma.

# 4: Katso onko kesätehtävää

Monet AP-luokat alkavat kesällä. Jos sinulla on jo kesäsuunnitelmia, jotka vaikeuttavat työn loppuun saattamista, mieti tarkkaan, sovitko kyseisen luokan aikatauluusi.

Kun olet rekisteröitynyt AP-luokkaan ...

# 1: Arvioi, miten asiat menevät ensimmäisellä puolivälillä

Mikä on arvosanasi tähän mennessä luokassa? Kuinka pärjäät opettajan tyylillä? Kuinka hyvin saat materiaalia? Harkitse pudottamista tavalliseen luokkaan, jos kamppailet vakavasti, mutta yritä työntää läpi ensimmäinen merkintäjakso. Varmista vain, ettet ylitä koulusi luokanvaihtoa!

# 2: Arvioi uudelleen ensimmäisen kauden lopussa

Jos arvosanasi eivät ole parantuneet ensimmäisen vuosineljänneksen / raskauskolmanneksen loppuun mennessä tai epäilet ymmärtävänne materiaalia, harkitse vakavasti kurssin normaaliversioon siirtymistä. AP-tenttiä ei kannata suorittaa, jos olet varma, että et läpäise sitä —Ja ei todellakaan ole syytä vahingoittaa GPA: ta AP-testin kautta, jota et läpäise!

# 3: Tutki ylimääräisiä resursseja ennen pudottamista

Älä pudota AP-luokkaa heti; Yritä pikemminkin tutkia muita käytettävissäsi olevia resursseja, kuten koulun sisäinen opetus, yksityisopetus, online-resurssit ja tutkimusryhmät.

joka sopii parhaiten leoon

Jos tapaaminen opintoryhmän kanssa kerran viikossa tai omien verkkoharjoitteluongelmien tekeminen auttaa sinua pysymään AP-luokassa harkitse työntämistä läpi.

Jos kuitenkin yrität lisätä ulkopuolista resurssia ja yrität edelleen vakavasti ymmärtää materiaalia ja saada sen läpi luokan, on parempi vain palata säännöllisesti ja keskittää ponnistelusi muihin edistyneisiin luokkiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.