Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Princetonin yliopistosta

feature_princeton_campus

Princetonin yliopistoa pidetään usein yhtenä maan parhaista yliopistoista. Mutta mitä muuta tiedät tästä arvostetusta laitoksesta? Onko Princeton University Ivy League? Ja minkälaista toimintaa se tarjoaa opiskelijoille?

Tässä oppaassa esitämme sinulle kaikki olennaiset tosiasiat, jotka sinun on tiedettävä Princetonista, mukaan lukien missä se perustuu, mikä on Princetonin hyväksymisaste, miltä opiskelijan näkymät ja elämä ovat ja millaista taloudellista apua voit odottaa saada.Ominaisuus Kuva: Kah-Wai Lin / Flickr

Princetonin yliopiston yleiskatsaus

Princetonin yliopisto ei ole vain yksi vanhimmista korkeakouluista Yhdysvalloissa, vaan myösyksi parhaimmista tutkijoiden, tiedekunnan ja tutkimuksen kannalta. Yksityinen taiteiden korkeakoulu ja yksi Ivy-liigan kahdeksasta jäsenestä, Princeton on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen, tutkimukseen ja yhteisöpalveluun.

Koulu tunnetaan monista asioista, myös senkorkealaatuinen opetus ja erittäin menestynyt tiedekunta, tiukka opiskelijayhteisö, yliopistolajit ja uraauurtava tutkimus. Se on myös yksi harvoista eliittiinstituutioista vaatii kaikkia eläkeläisiä tuottamaan seniorityön tai itsenäisen projektin valmistuakseen.

Joten missä Princeton on tarkalleen? Kuten kaikki Ivy League -koulut, Princeton löytyy Koillis: se sijaitsee hiljaisessa Princetonin esikaupungissa New Jerseyssä, noin tunnin matkan päässä Philadelphiasta ja kahden tunnin päässä New Yorkista.

Kampus kattaa noin 500 hehtaaria ja on kävelymatkan päässä monista historiallisista kohteista, puistoista, ravintoloista ja taidenäyttelyistä.

body_princeton_location_map

Princetonin yliopisto koostuu viidestä korkeakoulusta ja koulusta:
 • Perustutkinto
 • Arkkitehtuurikoulu
 • Tekniikan korkeakoulu
 • Woodrow Wilsonin julkisten ja kansainvälisten asioiden koulu
 • Valmistua koulusta

Huomaa, että yliopistossa on ei lääketieteellistä koulua, kauppakorkeakoulua tai lakikoulua .

Christopher Newportin yliopiston hyväksymisaste

Princeton on keskikokoinen oppilaitos, jossa asuu noin 8000 opiskelijaa, mukaan lukien yli 5000 opiskelijaa; sillä on myös 1 289 tiedekunnan jäsentä.

Erittäin arvostettuna instituutiona Princeton on erittäin vaikea päästä: nykyinen Princetonin hyväksymisaste on vain 5% , joten se on yksi maan valikoivimmista kouluista. Tämä tarkoittaa, että vain viisi sadasta hakijasta otetaan vastaan.

Siksi on helppo nähdä, miksi Princeton sijoittuu niin korkealle. Yleensä Princetonin yliopiston sijoitus on viiden tai jopa kolmen parhaan joukossa useimmissa korkeakoulujen sijoitusluetteloissa.

Tässä on yleiskatsaus Princetonin tähänastiseen kuvaukseen:

Sijainti Princeton, NJ
Kampuksen koko 500 hehtaaria
# kouluja 5
Ilmoittautuminen Kaikki yhteensä: 8,374
Perustutkinto: 5,428
Tiedekunnan jäsenten lukumäärä 1,289
Princetonin hyväksymisaste 5%
Sijoitus Top 5

Opiskelijoiden näkymät Princetonissa

Princetonin opiskelijana voit odottaa valmistuvasi kuuden vuoden kuluessa ja ansaitsevasi suuren palkan valmistuttuasi.

kuuden vuoden valmistumisaste Princetonissa on 96%, mikä osoittaa, että suurin osa opiskelijoista suorittaa kandidaatin tutkinto-ohjelmansa kuuden vuoden kuluessa. Se tarkoittaa myös, että 4% perustutkinnon suorittaneista kestää yli kuusi vuotta tai ei valmistu kokonaan.

Mitä Princetonin alumnien menestymiseen valmistumisen jälkeen on, vastaus on melko hyvä! Tietojen mukaan Maksuskaala , Princeton-tutkinnon suorittaneiden keskimääräinen uran alkupalkka on 76800 dollaria ja keskipalkka 154,300 dollaria.Tämä sijoittaa koulun 10 parhaan yliopiston joukkoon, joka saa parhaan tuloksen.

body_princeton_student_section_footballPrincetonin opiskelijaosa jalkapallopelissä( Joe Shlabotnik / Flickr)

Opiskelijaelämä Princetonissa

Vaikka Princeton saattaa olla pienemmällä puolella, se ei tarkoita, että tässä eliittisessä Ivyssä ei ole paljon tekemistä.

Useimmat opiskelijat nauttivat perusteellisesti Princetonissa vietetystä ajastaan 98% ensimmäisen vuoden opiskelijoista palaa toisena vuonna . Tämä korkea prosenttiosuus osoittaa, että ylivoimainen enemmistö ala-ikäisistä onerittäin tyytyväisiä kokemuksiinsasekä akateemisesti että sosiaalisesti.

Osa tästä johtuu todennäköisesti tiukasta asuinympäristöstä. Princetonissa Kaikkien ensikurssien ja toisen vuoden opiskelijoiden on elettävä kampuksella , ja koska asuminen on taattu neljäksi vuodeksi, huimat 94% opiskelijoista asuu kampuksella.

Princetonin yliopistolla on akateemisesti paljon tarjottavaa. On 36 Princetonin yliopiston pääainetta (tietojenkäsittelytieteen ollessa saatavana sekä kandidaatin että tekniikan kandidaatin tutkintona). Nämä pääaineet kattavat useita aloja, antropologiasta ja kirjallisuudesta tieteeseen ja tekniikkaan. Jotkut suosituimmista pääaineista ovat yhteiskuntatieteet, tekniikka, tietojenkäsittelytiede ja biologia.

Myös Princetonilla on 55 poikkitieteellistä perustutkinto-ohjelmaa , jotka ovat samanlaisia ​​kuin alaikäiset, koska ne täydentävät pääaineenasi ja antavat sinun taitoa toisella alalla.

Toinen merkittävä Princetonin laatu on sen pienet luokkakoot: opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde on vain 5: 1 , mikä tarkoittaa, että professoria kohden on vain viisi opiskelijaa. Tällainen suhde varmistaa, että opettajat saavat paljon yksilöllistä huomiota.

Tutkijoiden lisäksi opiskelijat voivat osallistua yli 300 opiskelijaryhmää , joka kattaa eklektisen valikoiman kiinnostuksen kohteita taiteesta ja kielistä animeen ja improvisaatioihin.

Lisäksi urheilu on suurta Princetonissa, jossa asuu 37 yliopiston välistä urheilutiimiä. Princeton Tigers kilpailee NCAA-divisioona I jalkapallotaso osana Ivy-liigaa.

Princetonin yliopiston lukukausimaksu ja taloudellinen tuki

Kuten useimmat yksityiset eliittiyliopistot, Princetonin yliopisto voi tulla kalliiksi.Nykyinen kurssi vuodelle Princetonin lukukausimaksut ja palkkiot on 51 870 dollaria vuodessa.

Mukaan kollegion hallitukselle , yksityisten nelivuotisten yliopistojen keskimääräinen lukukausimaksu ja palkkiot ovat 32410 dollaria vuodessa, mikä on noin 20000 dollariaVähemmänkuin mitä Princeton maksaa.

Siitä huolimatta Princetonilla on yllättäen yksi maan parhaista rahoitusapupolitiikoista.

Tarpeettomana kouluna Princeton ei ota huomioon hakijoiden maksukykyä ennen valintapäätöksen tekemistä. Se lupaa myös täyttää 100% opiskelijoiden taloudellisesta tarpeesta, joten mitä tahansa tarvitsetkin korkeakouluun,Princeton maksaa apurahoja-ei koskaan lainoja. Huomaa, että Princeton ei anna ansioita tai urheilullisia apurahoja.

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä opiskelijat voivat odottaa saavansa suojaa jokaisella perheen tulotasolla:

Perheen tulotaso Keskimääräinen apuraha Mitä se kattaa
0-65 000 dollaria 71 340 dollaria Täysi lukukausimaksu + huonehinta
65000-85000 dollaria 65 620 dollaria Täysi lukukausimaksu + palkkiot, 75% huone ja lauta
85 000 - 100 000 dollaria 62 800 dollaria Täysi lukukausimaksu + palkkiot, 58% huone ja lauta
100 000 - 120 000 dollaria 58780 dollaria Täysi lukukausimaksu + palkkiot, 35% huone ja lauta
120 000 - 140 000 dollaria 56400 dollaria Täysi lukukausimaksu + palkkiot, 21% huone ja lauta
140 000 - 160 000 dollaria 52210 dollaria Täysi opetus
160 000 - 180 000 dollaria 47470 dollaria 91% opetusta
180 000 - 200 000 dollaria 41 900 dollaria 81% lukukausimaksua
200 000 - 250 000 dollaria 35 185 dollaria 68% opetusta
250 000 dollaria ja enemmän 25430 dollaria 49% opetusta

Lähde: Princetonin yliopiston virallinen verkkosivusto

Kuten näette, Princetonilla onyksi hämmästyttävä taloudellisen tuen politiikka opiskelijoille; he todellatehdävälitä että sinulla on varaa osallistua! Itse asiassa, 82% Princetonin äskettäin valmistuneista suoritti tutkintonsa velattomasti .

Joten jos olet huolissasi rahasta, Princeton on ehdottomasti loistava korkeakoulu, johon voi hakea!

on typpi elektronegatiivisempi kuin happi

body_albert_einstein_photo Tiesitkö, että Albert Einsteinilla oli oma toimisto Princetonissa?

Princetonin historia ja alumnit

Yhdysvaltojen neljänneksi vanhin korkeakoulu, Princeton perustettiin alun perin New Jerseyn yliopistoksi vuonna 1746. Princeton muutettiin Newarkiin vain vuotta myöhemmin New Yorkissa sijaitsevaan Elizabethiin. Sitten vuonna 1756 se siirrettiin uudelleen, tällä kertaa kaupunkiin nimeltä Princeton (nykyinen Princetonin yliopiston sijainti). Uudesta ympäristöstään huolimatta koulun nimi muutettiin virallisesti Princetonin yliopistoksi vasta vuonna 1896, yli 100 vuotta myöhemmin.

1900-luvulla Princetonissa tapahtui monia muutoksia mukaan lukien tutkijakoulun (1900), Arkkitehtuurikoulun (1919), Insinööritieteiden korkeakoulun (1921) ja Julkisten ja kansainvälisten asioiden koulun (1930) perustaminen.

Myöhemmin Princeton äänesti osallistumisesta ja hyväksyi naisopiskelijat ensimmäistä kertaa vuonna 1969. Yliopisto on vuosien varrella perustanut useita instituutteja tukemaan kaiken tyyppisiä ihmisiä, mukaan lukien Juutalaisen elämän keskus (1994) ja LGBT-keskus (2005).

Monet tunnetut hahmot ovat olleet vuorovaikutuksessa Princetonin kanssa sen perustamisesta lähtien. Esimerkiksi George Washington sai muodollisen kiitoksen yliopiston Nassau-salissa panoksestaan ​​Yhdysvaltojen vallankumoukseen. Nassau Hall toimi myös Yhdysvaltain pääkaupungina kuuden kuukauden ajan vuonna 1783.

1900-luvulla maailmankuulusta fyysikosta Albert Einsteinista tuli Princetonin Advanced Institute of Institute -elämän jäsen ja hänellä oli jopa oma toimisto kampuksella.

Lukuisat ihmiset ovat valmistuneet Princetonista ja jatkaneet vaikuttavaa uraa. Jotkut Princetonin yliopiston merkittävistä alumneista ovat seuraavat:

 • Woodrow Wilson, entinen Yhdysvaltain presidentti
 • James Madison, entinen Yhdysvaltain presidentti
 • Michelle Obama, entinen ensimmäinen rouva
 • Jeff Bezos, Amazonin toimitusjohtaja
 • Malcolm Forbes, päätoimittaja Forbes
 • Ted Cruz, Texasin senaattori
 • Robert L. Johnson, BET: n perustaja ja toimitusjohtaja
 • Meg Whitman, Quibin toimitusjohtaja ja entinen Hewlett-Packardin toimitusjohtaja
 • David Duchovny, näyttelijä
 • Jimmy Stewart, näyttelijä
 • Ellie Kemper, näyttelijä
 • F. Scott Fitzgerald, kirjoittaja (ei suorittanut tutkintoa)

Resurssit Princetonin yliopiston hakijoille

Princeton on yksi haastavimmista yliopistoista päästä, minkä vuoksi olemme täällä auttamassa. Jos haet Princetoniin, sinun pitäisi ensintutustu meidän Princetonin pääsyvaatimukset -sivu . Tämä antaa sinulle testitulokset ja GPA: n, joita sinulla on oltava, jotta voit olla tasalla Princetonin hakijoiden kanssa.

Seuraava,saat vinkkejä, joita tarvitset Princetoniin hakemiseenlukemalla syvälliset oppaamme pääsemään Ivy-liigaan (jonka on kirjoittanut varsinainen Ivy-aluna) ja pääsemään Princetoniin.

Lopuksi, kun työskentelet Princeton-sovelluksesi kanssa, tutustu Princetonin esseen kirjoittamisvinkkeihimme, joiden avulla voit tuottaa mieleenpainuvan lausunnon ja lisätä mahdollisuuksiasi saada hyväksyntä.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA