Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

ominaisuus-klassikko-oppiminen-testi-logo-koon muuttaminen

Tiesitkö, että on olemassa vaihtoehtoisia tenttejä SAT ja TOIMIA ? Klassinen oppimistesti tai CLT-koe on vaihtoehtoinen korkeakoulujen pääsykoe, jota jotkut koulut hyväksyvät. Jos olet kiinnostunut suorittamaan korkeakoulun pääsykokeen, joka laskee itsensä kohtuuhintaiseksi, käteväksi ja innovatiiviseksi, CLT-koe voi olla aikaasi arvoinen.

Koska tämä vaihtoehtoinen tenttivaihtoehto ei ehkä ole sinulle tuttu kuin SAT / ACT, tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään CLT-testin ja mitä se kattaa. Puhumme:Mikä on klassisen oppimisen testi (CLT)

 • Miksi jonkun pitäisi ottaa CLT
 • Kun CLT-testipäivät ovat
 • Kuinka CLT vertaa SAT: iin ja ACT: iin
 • Mitä sinun pitäisi tietää CLT-muodosta

Yhdistämme kaiken neljällä asiantuntijavinkillä CLT-kokeen suorittamiseen. Aloitetaan!

Ominaisuuden kuva: CLT / Klassinen oppimistesti

runko-kysymysmerkki-punainen

CLT on uusi standardoitu testi, joka hyväksytään ensisijaisesti pienissä, yksityisissä, uskonnollisissa kouluissa. Lue lisää siitä, mikä on CLT ... ja kenen pitäisi ottaa se.

Mikä on CLT?

Klassinen oppimistesti on verkkokoulun pääsykoe, joka on suunniteltu 11. ja 12. luokan opiskelijoille . Tämä korkeakoulun pääsykoe aloitettiin vuonna 2015 vaihtoehtona SAT: lle ja ACT: lle, ja sen hyväksyy 150 korkeakoulua eri puolilla Yhdysvaltoja .

CLT on uusi tulokas standardoidussa testiympäristössä, ja se laskee itsensä kokeeksi, joka keskittyy testin perusteiden testaamiseen. klassinen koulutus , nimittäin logiikka, päättely ja lukeminen. Se käyttää myös otteita klassisesta kirjallisuudesta lukutaidon testaamiseen, ja on enemmän logiikkaa (eikä laskutoimitusta), joka keskittyy kvantitatiiviseen päättelyyn.

Myös CLT: n muoto on erilainen. Toisin kuin ACT (jossa on neljä osaa plus kirjoittaminen) ja SAT (jossa on kaksi osaa plus kirjoittaminen), CLT koostuu kolmesta vaaditusta osasta:

 • Sanallinen päättely , joka testaa opiskelijoiden tekstin ymmärtämistä ja analysointitaitoja
 • Kielioppi / kirjoittaminen , joka testaa opiskelijoiden tekstinkäsittely- ja parantamistaitoja
 • Kvantitatiivinen päättely , joka testaa opiskelijoiden logiikan ja matematiikan taitoja

Siellä on myös valinnainen esseen osa tentistä jonka opiskelijat voivat valita, mutta tämän osan pisteet eivät vaikuta tentin numeerisiin pisteisiin. Jokainen CLT-kokeen osa (lukuun ottamatta kirjoitusta) koostuu 40 kysymyksestä.

CLT-testi kestää yhteensä kaksi tuntia tai 120 minuuttia. Tämä kokonaistestausjakso on jaettu jakamaan seuraavat aikakehykset kullekin yksittäiselle tenttiosuudelle:

 • 40 minuuttia - suullinen päättely -osa
 • 35 minuuttia - Kielioppi / kirjoittaminen
 • 45 minuuttia - kvantitatiivinen päättelyosa
 • Lisää 30 minuuttia - valinnainen essee-osa (ei sisälly kahden tunnin kokeen kokonaisaikaan)

CLT: n suorittaneet opiskelijat saavat viralliset tenttituloksensa 24 tunnin kuluttua kokeen suorittamisesta. CLT-pisteet voidaan lähettää rajoittamattomalle määrälle valitsemiasi korkeakouluja.

Kuka voi suorittaa CLT-kokeen?

Joten kuka voi suorittaa CLT-kokeen? CLT on suunniteltu erityisesti lukiolaisille ja eläkeläisille, jotka aikovat mennä yliopistoon. Jos olet lukiossa nuorempi tai vanhempi, voit suorittaa CLT: n.

Sen sanottuaan, CLT ei ole yleinen standardoitu testi. Tämä tarkoittaa, että alueellasi ei ehkä ole CLT-testaussivustoa (vaikka CLT tarjoaa tällä hetkellä online-testiä COVID-19: n vuoksi).

Joissakin osavaltioissa sallitaan ACT: n tai SAT: n suorittaminen ilmaiseksi, mutta CLT: n kustannuksia tukevaa ohjelmaa ei ole laajalti saatavilla. Voit hakea maksuvapautusta , mutta poikkeuslupia myönnetään tapauskohtaisesti eikä standardoitujen kriteerien perusteella, mikä pätee sekä SAT: n että ACT: n osalta. T hattu tarkoittaa, että CLT voi olla kustannuksiltaan kohtuuton joillekin opiskelijoille.

cal valtion pitkä ranta gpa

Lisäksi, kaikki korkeakoulut eivät pidä CLT: tä kelvollisena valintakokeena . (Puhumme tarkemmin siitä, mitkä koulut hyväksyvät CLT: n myöhemmin.) Joten vaikka saatatkin täyttää CLT: n kriteerit, et ehkä halua suorittaa testiä, koska kohde , turvallisuus ja saavuttaa koulut eivät hyväksy sitä.

kehotesti-testi-ottaminen

Miksi suorittaa CLT-tentti?

Kuten aiemmin mainitsimme, noin 120 korkeakoulua Yhdysvalloissa hyväksyy CLT: n vaihtoehtona SAT: lle tai ACT: lle. Toisin sanoen nämä yliopistot hyväksyvät CLT-pisteet samoin kuin SAT- tai ACT-pisteet, jotta pääset sisään.

CLT: n hyväksyvät koulut ovat yleensä pieniä, uskonnollisia, yksityisiä yliopistoja Kuten Regentin yliopisto Virginia Beachillä, Virginiassa tai Saint Martinin yliopistossa Laceyssä, Washingtonissa. Jos harkitset menemistä johonkin näistä pienistä yksityisistä korkeakouluista, voit harkita CLT: n ottamista.

Jos haet kouluihin, jotka hyväksyvät CLT: n, tentillä on myös muita etuja. Esimerkiksi CLT: llä on suhteellisen lyhyt testiaika, vain kaksi tuntia, se on online-testi, eikä sinun tarvitse laskinta.

Paras syy ottaa CLT-testi on tulla oikeutettu apurahatarjouksiin, jotka on sidottu suoraan CLT-pisteisiin. Yli 100 Yhdysvaltain korkeakoululla on erityiset apurahat, jotka myönnetään opiskelijoille, jotka saavuttavat korkeat CLT-pisteet. Kuten aiemmin mainitsimme, suurin osa näistä kouluista on pieniä, yksityisiä, uskonnollisesti sidoksissa olevia korkeakouluja, joten opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan tämäntyyppiseen kouluun, ovat erityisen valmiita hyötymään CLT-opiskelusta. Voit tarkastella täydellistä luetteloa korkeakouluista, jotka ovat sisällyttäneet CLT-pisteet akateemisiin apurahoihinsa tässä .

body-calendar-date

Kuten SAT ja ACT, CLT: tä tarjotaan useita kertoja vuodessa.

Milloin CLT on?

CLT: tä tarjotaan useina testauspäivinä ympäri vuoden. CLT: n hallinnointimuoto vaihtelee kuitenkin kullakin testauspäivämäärällä, ja ennen rekisteröintiä on tärkeää ymmärtää, mihin testausmuotoon rekisteröidyt.

CLT: tä tarjotaan näissä kolmessa muodossa läpi vuoden.

Ensimmäinen tapa, jolla voit suorittaa CLT-kokeen, on etäproktorin kanssa. Tätä testausmuotoa varten opiskelijat käyttävät kannettavaa tietokonetta tai pöytätietokonetta ja verkkoselainta kokeiden suorittamiseen verkossa määrättyyn aikaan omasta kodistaan.

Joissakin testauspäivinä voit suorittaa CLT-testin henkilökohtaisen proktivoinnin kanssa testauspaikoilla ei-etäkäyttäjinä. Tällöin opiskelijat ottavat CLT: n määrätyssä testauspaikassa henkilökohtaisen proktorin kanssa. Voit etsiä testaamalla alueesi CLT-verkkosivustolla .

Lopuksi voit ottaa CLT: n nimetyn CLT-kumppanikoulun kautta. Vain kumppanikoulujen testauspäivänä tietyt koulut hallinnoivat CLT: tä opiskelijoille määritettynä testauspäivänä. Koulusi ilmoittaa sinulle, jos kumppanikoulun testauspäivä annetaan.

Voit tarkastella näitä testaussivuston tietoja myös taulukko virallisista tulevista CLT-testauspäivistä lukuvuodelle 2020–2021:

Testauspäivä Rekisteröinnin aikaraja Testausmuoto
5. joulukuuta 2020 1. joulukuuta 2020 Etäkäyttäjät (hallinnoidaan verkossa opiskelijan kotona)
9. tammikuuta 2020 4. tammikuuta 2020 Etäkäyttäjät (hallinnoidaan verkossa opiskelijan kotona)
11. helmikuuta 2021 n / a Vain kumppanikouluille
27. helmikuuta 2021 23. helmikuuta 2021 TBD
13. huhtikuuta 2021 n / a Vain kumppanikouluille
24. huhtikuuta 2021 20. huhtikuuta 2021 TBDkehon mittakaava-kysymysmerkki-1

Yleisesti ottaen CLT ja SAT / ACT ovat melko samanlaisia: ne kaikki on suunniteltu testaamaan korkeakouluesi valmiutta, ja ne kattavat yleensä samat perustaidot. Mutta on ehdottomasti joitain eroja, joista sinun tulisi myös olla tietoinen!

kaava veden tiheydelle

Kuinka CLT eroaa SAT / ACT: sta?

Yleisesti ottaen, CLT ei ole että paljon erilainen kuin SAT tai ACT . Se testaa edelleen perustaitosi matematiikassa, lukemisessa ja kirjoittamisessa keinona määrittää korkeakouluesi valmius. Sinun on silti luettava kohtia ja vastattava niitä koskeviin kysymyksiin, määriteltävä sanastotermit, käytettävä kaavoja matemaattisten ongelmien ratkaisemiseen ja ratkaistava logiikkakysymyksiä.

Sen sanottuaan, siellä ovat joitain eroja CLT: n ja ACT / SAT: n välillä, joista sinun pitäisi tietää. Käymme läpi alla olevat.

CLT-tentti on lyhyempi

Ensimmäinen, CLT on lyhyempi tentti , vain kolme vaadittavaa osiota, jotka koostuvat vähemmän kysymyksistä ja kestävät vain kaksi tuntia. Vertailun vuoksi sekä SAT että ACT kestävät kolme tuntia, ja molemmat näistä kokeista sisältävät enemmän kysymyksiä jaksoa kohden kuin CLT.

CLT-tentti testaa hieman erilaisia ​​käsitteitä

Lisäksi, CLT testaa joitain käsitteitä hieman eri tavalla . Esimerkiksi kokeen Verbaalisen päättelyn osiossa sinua pyydetään lukemaan klassisen kirjallisuuden kohtia ja vastaamaan niitä koskeviin kysymyksiin.

Tässä on esimerkki yhdestä näistä kohdista:

body-CLT-kirjallisuus-lukeminen

tyyli näistä kysymyksistä on hyvin samanlainen kuin SAT: n lukemisessa ja ACT: n luku- ja englanninkielisissä osissa.

Suuri ero on, että tämä lukema on otteena Agnes Grey kirjoittanut Anne Brontë. Vaikka sinun ei tarvitse olla lukenut kirjaa vastaamaan näihin kysymyksiin, sinä tehdä täytyy olla mukava lukea kirjallisuutta jos suoritat CLT-kokeen.

Kvantitatiivinen päättely -osio on myös hieman erilainen kuin mitä näet SAT: ssa tai ACT: ssä. Jälleen sinun on edelleen ratkaistava matematiikka ja matematiikkaan perustuvat logiikkaongelmat CLT: llä, aivan kuten ACT tai SAT. Suurin muutos on, että joudut ratkaisemaan suhteellisesti lisää logiikkaongelmia kuin muilla testeillä.

Tässä on esimerkki CLT: n logiikka- ja päättelykysymyksestä:

body-CLT-matematiikka

Vaikka SAT ja ACT ehdottomasti kysyvät tällaisia ​​kysymyksiä, nämä tyypit ovat paljon yleisempiä CLT: ssä.

CLT-kokeen pisteet ovat erilaiset

CLT antaa myös korkeamman kokonaispistemäärän kuin SAT ja ACT . Tämän selittämiseksi katsotaanpa CLT-pisteiden vastaavuuskaavio:

body-CLT-pisteytys

* tiedot tarjoaa CLTexam.com

Niin jos saat 114 CLT: lle, se on sama kuin a 36 ACT: stä (tai a 1600 SAT: lla ). Mutta täydellinen piste CLT: llä on itse asiassa 120. Tämä tarkoittaa, että pisteet 114: n ja 120: n välillä CLT: llä ovat teoriassa parempia kuin täydelliset pisteet kahdessa muussa kokeessa.

Tämän sanottuaan CLT hyväksytään vain rajallisessa määrässä kouluja. Joten ellet hakeudu vain CLT: tä hyväksyviin korkeakouluihin, täydellinen CLT-pistemäärä ei ole yhtä hyvä tuotto sijoituksellesi kuin täydellinen SAT- tai ACT-pisteet.

CLT: tä tarjotaan verkossa

Toinen tapa, jolla CLT eroaa SAT / ACT: sta, on se CLT voidaan ottaa verkossa. Toisin kuin SAT ja ACT, CLT-kokeenottajilla on myös mahdollisuus suorittaa tentti verkossa omasta kodistaan. (Tämä voi olla myös hyvä vaihtoehto aikana COVID-19-pandemia, missä monet opiskelijat eivät pysty suorittamaan ACT- tai SAT-testejä testauskeskusten sulkemisten takia.)

CLT-tulokset tulevat nopeammin

Jos otat CLT: n, se tarjoaa myös paljon nopeamman pisteet raportoinnin kuin joko ACT tai SAT. CLT tarjoaa pisteytyksen 24 tunnin sisällä kokeen suorittamisesta. Vertailun vuoksi SAT- ja ACT-kokeenottajat saavat pisteet noin kahden viikon kuluttua kokeen suorittamisesta.

On olemassa CLT-spesifisiä apurahoja

Lopuksi, CLT vastaa useita akateemisia apurahoja pienissä, yksityisissä ja taiteellisissa korkeakouluissa jotka eivät ole SAT / ACT-testin suorittaneiden käytettävissä . Näissä kouluissa voi olla korkeampia osallistumiskustannuksia ja / tai vähemmän taloudellisia tukimahdollisuuksia, mikä voi tehdä CLT-pisteisiin liittyvät stipendimahdollisuudet entistä tärkeämmiksi.

runko-hämmentynyt-kysymysmerkki-1

CLT: n ottaminen käyttöön SAT: n tai ACT: n sijaan voi olla vaikea päätös. Tietokilpailumme voi auttaa sinua selvittämään, onko CLT oikea testi sinulle.

Pitäisikö sinun ottaa CLT?

Jos olet lukenut kaiken tämän ja et ole vielä varma siitä, soveltuuko CLT sinulle, suorita yksinkertainen viiden kysymyksen tietokilpailu auttaa sinua päättämään jos CLT: n ottaminen on parasta yliopistosi pääsytavoitteille. Vastaa vain kyllä ​​tai ei seuraaviin kysymyksiin:

 1. Haluatko mahdollisuuden osoittaa akateemiset taitosi ja kykynsä lyhyemmän yliopistokokeen kautta?
 2. Kiinnostaako muoto, jonka avulla voit suorittaa kokeen omalla tietokoneellasi mukavasti kotona?
 3. Haluatko saada tenttituloksesi nopeammin ja että ne lähetetään rajoittamattomalle määrälle kouluja?
 4. Onko koulujen kärjessä useita pieniä, yksityisiä ja / tai taiteiden korkeakouluja, joihin haet?
 5. Toivottavasti tullaan harkitsemaan erityisiä apurahamahdollisuuksia, joita et voisi saada pelkästään SAT / ACT-pisteiden perusteella?

Jos vastasit kyllä ​​useimpiin tai kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin, on suuri mahdollisuus, että CLT sopii sinulle . (Varmista vain, että tarkistat jokaisesta koulusta, johon haet, ja tarkista, että he hyväksyvät CLT: n!)

body-CLT-palapeli

Näin CLT on koottu yhteen. (Katso mitä teimme siellä?)

Yleinen CLT-muoto

CLT-testi koostuu kolmesta vaaditusta osasta, joista jokaisessa on 40 kysymystä, ja testi kestää yhteensä kaksi tuntia (ei sisällä ohjeiden ja aikataulutettujen taukojen hallinnointia). Muistutuksena on, että CLT-kokeen kolme vaadittavaa osaa ovat:

 • Sanallinen päättely
 • Kielioppi / kirjoittaminen
 • Kvantitatiivinen päättely

Tarkastellaan kutakin osiota hieman tarkemmin.

Sanallinen päättely

CLT: n suullinen päättely -osa koostuu 40 kysymyksestä ja kestää 40 minuuttia. CLT: n suullinen päättely -osiossa on neljä lukukohtaa, joita kutakin seuraa kymmenen vastaavaa monivalintakysymystä. Kunkin lukukohdan jälkeiset kysymykset testaavat opiskelijoiden tekstin ymmärtämistä ja tekstianalyysitaitoja.

Tämän tenttiosan sisältöalueet jakautuvat seuraavasti:

Kategoria Kysymysten määrä Testatut käsitteet
Ymmärtäminen 27
 • Lukukohta (8 kysymystä)
 • Passage Details (11 kysymystä)
 • Passage Relationships (8 kysymystä)
Analyysi 13
 • Tekstianalyysi (8 kysymystä)
 • Todisteiden tulkinta (5 kysymystä)Sinulla on kolmen tyyppisiä kysymyksiä ymmärryksen luokassa : kysymykset, jotka arvioivat ymmärrystäsi lukulausekkeesta kokonaisuutena, kysymykset, jotka arvioivat ymmärrystäsi lukukohdan yksityiskohdista, ja kysymykset, jotka arvioivat kykyäsi tunnistaa suhteet eri lukukappaleiden välillä.

Tässä osiossa kohtaat myös kahden tyyppisiä analyysikysymyksiä: kysymykset, jotka arvioivat kykyäsi analysoida tekstin osia tekstinä, kuten kuviollinen kieli, analogiat ja syy-seuraussuhteet, ja kysymykset, jotka testasivat kykyäsi tulkita lukuosissa esitettyjä todisteita.

Kielioppi / kirjoittaminen

CLT: n kielioppi / kirjoittaminen -osa koostuu 40 kysymyksestä ja kestää yhteensä 35 minuuttia. Sinua pyydetään vastaamaan neljän kohdan monivalintakysymyksiin. CLT-kokeen tämän toisen osan sisältöalueet ja kysymystyypit seuraavasti:

Kategoria Kysymysten määrä Testatut käsitteet
Kirjoittaminen kaksikymmentä
 • Rakenne (8 kysymystä)
 • Tyyli (8 kysymystä)
 • Sanavalinta (4 kysymystä)
Kielioppi kaksikymmentä
 • Sopimus (10 kysymystä)
 • Välimerkit ja lauseen rakenne (10 kysymystä)

Tämän osan kysymykset on jaettu kahteen pääalueeseen: kirjoittaminen ja kielioppi. Kysymysten kirjoittaminen testaa kykyäsi tunnistaa ja korjata virheitä, jotka liittyvät tietyssä kohdassa käytettyyn rakenteeseen, tyyliin ja sanavalintaan. Kieliopilliset kysymykset testaavat kykyäsi tunnistaa ja korjata sopimusehdot, välimerkit ja lauseen virheet.

Kvantitatiivinen päättely

CLT: n kvantitatiivinen päättely -osa koostuu 40 kysymyksestä ja kestää 45 minuuttia. Tämä CLT-kokeen monivalintajakso on jaettu kolmeen pääalueeseen, jotka jakautuvat seuraaviin seitsemään eri kysymystyyppiin:

Kategoria

Kysymysten määrä

Testatut käsitteet

Algebra

10

 • Laskutus ja operaatiot (5 kysymystä)
 • Algebralliset lausekkeet ja yhtälöt (5 kysymystä)

Geometria

14

 • Koordinaattigeometria (4 kysymystä)
 • Muotojen ominaisuudet (6 kysymystä)
 • Trigonometria (4 kysymystä)

Matemaattinen päättely

16

 • Logiikka (8 kysymystä)
 • Sanaongelmat (8 kysymystä)

CLT: n kvantitatiivinen päättelyosa erottuu korkeakoulujen pääsykokeista, koska siinä korostetaan enemmän logiikkaasi ja päättelytaitojasi. Toisin sanoen suurempi osa CLT: n kvantitatiivisista kysymyksistä perustuu logiikkaan kuin SAT tai ACT.

mikä on hyvä sat

Tämän sanottuasi sinun on vielä tehtävä jonkin verran laskelmat. Tämän koeosan alussa on luettelo hyödyllisistä matematiikkakaavoista, ja sitä voi käyttää milloin tahansa. Et saa käyttää laskinta CLT-testin tämän osan täyttämiseen.

ominaisuusvinkit

4 vinkkiä valmistautumiseen CLT: lle

Jos päätät suorittaa CLT: n sinulle sopivaksi, sinun on valmistauduttava tehokkaasti tenttiin, jotta voit saavuttaa tavoitepisteet. Jatka neljän tärkeimmän vihjeemme klassisen oppimistestin pudottamiseksi puistosta .

Vinkki 1: Ota käytännön CLT-tentti

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä valmistautuessasi CLT: hen, on ottaa käytännön koe. CLT tarjoaa yksi esimerkkitesti, jonka voit suorittaa heidän verkkosivustollaan . Valitettavasti siellä ei ole paljon CLT-valmistelumateriaaleja, mutta voit myös harkita online-CLT-oppaiden tutkimista ja yhdistää ne käytännön kokeeseen.

Harjoittelu CLT antaa sinulle käsityksen siitä, mitä odottaa tästä yliopiston pääsykokeen. Opit ohjeet, muodon ja kysymystyypit, mikä säästää aikaa testipäivänäsi.

Vinkki 2: Käytä ACT / SAT eduksi

Jos päätät suorittaa klassisen oppimistestin SAT: n ja ACT: n lisäksi, voit itse käytä mitä tahansa ACT / SAT-valmistelumateriaalia auttamaan sinua myös CLT: n valmistelussa.

Tämä johtuu siitä, että CLT ei ole olennaisesti erilainen kuin SAT tai ACT. Monet keskeisistä taidoista, joita testataan kaikilla kolmella tentillä, ovat samat. Esimerkiksi, sinun on silti osattava lukea kohta nopeasti , ja sinun on silti ymmärrettävä ydinmatematiikan käsitteet vastaamaan kvantitatiivisiin kysymyksiin.

Upeat ACT- ja SAT-esikirjat auttavat sinua oppia perustaidot, jotka sinun on tiedettävä menestyäkseen yliopiston pääsykokeissa yleensä . Lisäksi monet ennakkokirjoissa käsitellyistä testilähtöstrategioista kääntyvät myös CLT-tenttiin.

Jos et ole varma mihin opinto-opintoihin kannattaa sijoittaa, tutustu artikkeleihimme parhaat ACT-prep-kirjat ja parhaat SAT-prep-kirjat .

Vinkki 3: Tarkista vastaamattomat käytännöt

Testattu ja todellinen testivalmistelustrategia on ylimääräisen ajan osoittaminen kysymyksiin ja sisältöön, joiden kanssa kamppailet. CLT-verkkosivuston avulla voit tarkistaa selitykset vastauksille kysymyksiin, jotka menetät heidän käytännön kokeensa aikana.

Näiden selitysten tarkistaminen voi auttaa sinua ymmärtämään vaikeaa sisältöä ja muuttamaan vastaamattomat kysymykset oikeiksi vastauksiksi harjoitellessasi. Kohdistamalla ongelma-alueesi valmistellessasi CLT: tä voit auttaa vastaamaan useampaan kysymystyyppiin oikein, kun suoritat todellisen kokeen.

Vinkki 4: Käytä CLT-harjoitustestejä

CLT-verkkosivustolla on molemmat esimerkkitesti ja käytännön testi saatavilla ilmaiseksi. Harjoitustestit ovat loistava tapa arvioida taitojasi nähdäksesi, mitä alueita sinun on harjoitettava. Ne auttavat myös tutustumaan tenttimuotoon, joten et ole järkyttynyt testipäivänä. Ja lopuksi, lukuisien harjoitustestien suorittaminen auttaa sinua

Koska käytettävissä on vain rajoitettu määrä CLT-harjoitustestejä, saatat tarvita muutamia muita testejä matkan varrella. ACT-harjoitustestit ja SAT-käytännön testit ovat hyvä tapa tarkistaa edistymisesi myös ydinosaamisen hallitsemisessa.

keho seuraavaksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

Napsauta tästä, niin löydät kaikki ilmaiset tulostettavat SAT -testit ja vastaukset. Opi strategioistamme kuinka parantaa eniten pisteitä, kun suoritat jokaisen harjoitustestin.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Clemsonin pääsyvaatimukset

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

Mitkä ovat erilaiset oppimistyylit?

Etkö ole varma, mikä eri oppimistyyleistä sopii sinulle? Kokeile oppimistyylejä koskevaa tietokilpailua ja opi hyödyntämään opintoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva? Mitä sinun pitäisi saada maisteriksi? Opi valitsemaan oikea tie unelmiesi saavuttamiseksi.

Itä -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

Harkitsetko terveydenhuollon hallinnollista tutkintoa? Opi, mikä on terveydenhuollon hallintotutkinto, mihin uraan se johtaa ja mistä voit saada sen.

George Fox University SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Ohion yliopiston pääsyvaatimukset

Mercerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

Kun otat SAT -harjoitustestit, miten saat parhaan käytännön kokemuksesta? Opi testin ottamisstrategioita parantaaksesi pisteitäsi täältä.

Kalifornian parhaat koulut | Whittier High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Whittier High Schoolista Whittierissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

SAT-kysymysten ohittaminen on avain hyvään testinottostrategiaan. Selvitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja jättää väliin saadaksesi hyvät SAT-pisteet.

Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

Oletko ajatellut ostaa Erica Meltzerin täydellisen oppaan ACT -lukemiseen? Kuuntele ensin, mitä lukutaito ajattelee asiasta.

Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

Mitä eroa on NCAA -alueiden I, II ja III välillä? Kuinka monta koulua kussakin on ja miksi NCAA -osastoja on olemassa? Ota selvää tästä.

Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

Mietitkö, miten voit kirjoittaa koulun ulkopuolisesta toiminnastasi yliopistosovelluksia varten? Tässä on oppaamme esittelemään ylimääräisiä opetuksiasi yhteisessä sovelluksessa ja sen ulkopuolella.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 8

Onko sinulla kysymyksiä Gatsbyn kuolemasta? Tutustu täydelliseen The Great Gatsbyn luvun 8 yhteenvetoon saadaksesi yksityiskohtaiset juonihahmot ja analyysit.

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Manhattanville College SAT -pisteet ja GPA

Quincyn yliopiston pääsyvaatimukset

Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Oletko kiinnostunut valtioista, joissa ei ole tuloveroa? Selitämme, missä he ovat, miten he keräävät varoja sen sijaan ja pitäisikö sinun siirtyä yhteen.

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset