Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Suuri Gatsbyn aikakausi

feature_jazzage.jpg

Suuri Gatsby tapahtuu ajanjaksona, joka tunnetaan nykyään nimellä Jazz Age tai Roaring 20s. Mietitkö, millainen maailma oli, kun Jay Gatsby löi sen rikkaaseen bootleggingiin? Oletko utelias näkemään, kuinka paljon Daisy ja Myrtle taistelevat enemmän todellisten naisten elämästä? Muita tapoja kiinnostaa Suuri Gatsby aikakaudella on merkitystä romaanin juonelle?

Tämä artikkeli opastaa sinua 1920 -luvun historiallisissa, taloudellisissa ja sosiaalisissa liikkeissä, kun ne liittyvät tapahtumiin, teemoihin ja hahmoihin Suuri Gatsby .Miksi Suuri Gatsby Aikakaudella on väliä?

Ymmärtäminen, millainen maailma oli romaanin aikana, auttaa sinua monin tavoin:

Kirjoittajan olettamusten selvittäminen . Kirjoittajat ovat aikansa tuotteita, joten tietäen, mitä he olisivat pitäneet paikkansa, rikastuu heidän työnsä lukeminen. Esimerkiksi Suuri Gatsby , on itsestäänselvyys, että juutalainen gangsteri Meyer Wolfshiem tarvitsisi Jay Gatsbyn WASP-kasvot joidenkin sopimusten tekemiseen, koska Wolfshiem ei olisi saanut liittyä tai osallistua tärkeisiin poliittisiin ja liike-elämän verkostoihin.

Saa syvemmän käsityksen luonteesta. Jotta saisimme todella hyvän käsityksen siitä, miksi romaanin hahmot tekevät mitä tekevät, on hyödyllistä tietää erityiset historialliset olosuhteet, joita he käsittelevät. Esimerkiksi on hyvä ja hyvä olettaa, että Daisy jättäisi tuhlaavan Tomin, mutta avioero olisi ollut naiselle 1920 -luvulla paljon monimutkaisempi kuin nykyään.

Kehitetään rikkaampi tulkinta symboleista, aiheista ja teemoista . Kun tiedät romaanin ajan painikeongelmat, saat hyvän toisen tavan tukea väitteitä tietyn teeman tärkeydestä tai lukemasta symbolin merkitystä. (Tietenkin ensisijainen tuki näille väitteille tulee itse tekstistä!) Oletetaan, että halusit analysoida autojen merkitystä Suuri Gatsby . Olisi hyödyllistä väittää, että puhuisit autojen äkillisestä noususta maanteillä 1920 -luvulla, mikä yhdistäisi ne lisääntyvään vaaraan, statussymbolien kuluttamiseen ja nykyaikaiseen elämään.

body_support-2.jpg

Historiallinen konteksti: jättiläinen käsi, joka tukee vauvaa, on väitteesi.

Milloin tekee Suuri Gatsby Ota paikka?

Suuri Gatsby julkaistiin vuonna 1925 ja se sijoittuu vuoteen 1922, lähes vuosikymmenen alkuun. (Katso lisää tämän romaanin julkaisua ja vastaanottohistoriaa koskevasta artikkelistamme.)

Sellaisena Kultahattu aikakausi on 1900 -luvun Yhdysvaltain historian ajanjakso, joka on saanut lempinimen sekä Roaring 20s että Jazz Age. Ensimmäinen lempinimi viittaa Amerikan ensimmäisen maailmansodan jälkeiseen taloudelliseen vaurauteen ja maan suurempaan vaikutusvaltaan ulkomailla. Toinen lempinimi viittaa tämän ajanjakson muuttuviin sosiaalisiin normeihin ja rohkeisiin taiteellisiin liikkeisiin.

Gatsby nähdään nyt sekä 1920 -luvun tuotteena että ennätyksenä. Mitä tämä tarkoittaa? Tutkitaanpa.

Ennen Suuri Gatsby : Ensimmäinen maailmansota ja modernismi

Vaikka monet aiemmat tapahtumat vaikuttivat lopulta 1920 -luvulle, sinun on tiedettävä kaksi keskeistä taustahistoriaa.

ensimmäinen maailmansota

Ensimmäinen maailmansota vaikutti dramaattisesti Yhdysvaltoihin 1920 -luvulla. Toisaalta se nosti USA: n maailman suurvaltaksi ja aloitti vuosikymmenen taloudellisen nousun. Toisaalta, sen kauhistuttava kuolonuhrien määrä ja näennäinen merkityksettömyys hajotti ikuisesti ajatuksen sodasta jaloksi ja loistavaksi .

Lyhyt yhteenveto tapahtuneesta. Arkkiherttua Franz Ferdinandin, Itävalta-Unkarin valtakunnan perillisen, murhan jälkeen vuonna 1914, Itävalta-Unkari ja sen liittolainen Saksa julistivat sodan Venäjää vastaan. Venäjän liittolaiset Ranska ja Englanti vetäytyivät puolustamaan Venäjää. Myös pienemmät eurooppalaiset voimat pakotettiin sotaan niiden liittojen perusteella, jotka he olivat aiemmin tehneet. Kolmen ensimmäisen vuoden aikana Yhdysvallat pysyi puolueettomana, vaan hyötyi sodasta myymällä tarvikkeita konfliktin molemmille osapuolille. Mutta vuonna 1917 Yhdysvallat vedettiin taisteluun peläten Saksan ja Meksikon välistä liittoutumaa.

työmahdollisuuksia lukiolaisille

Ensimmäinen maailmansota oli sota kaivosotaa, kemiallisia aseita, sirpaletykistöä ja muita kamalia tekniikoita, joita ei ollut koskaan ennen nähty. Kun yhdistät tämän joukkotuhoisuuden tason siihen tosiasiaan, että suurin osa sodasta oli alueellinen umpikuja (yksikään armeija ei edennyt, armeija ei vetäytynyt pois - he olivat vain lukittuna kauheaseen solmioon), on helppo nähdä, kuinka vastuuttomat 40 miljoonaa kuolemaa sota aiheutui.

Sodan selviytyjiä - sekä veteraaneja että taistelujen aikana täysi -ikäisiä - kutsuttiin kadonneeksi sukupolveksi. F. Scott Fitzgerald, vaikka hän ei itse nähnyt taisteluja armeijassa ollessaan, oli tämän sukupolven jäsen. (Katso lisätietoja Fitzgeraldin lyhyestä elämäkerrasta.)

Sinun pitäisi tietää ensimmäisestä maailmansodasta (ja sen jälkimainingeista), koska:

 • Sekä Nick Carrawaylla että Jay Gatsbylla on sotilaallinen tausta.
 • Gatsbyn varhaista romantiikkaa Daisyn kanssa korostaa alkuperäinen idealismi, jonka mukaan hän oli menossa taistelemaan jaloa ja loistavaa yritystä.
 • Jotkut Gatsbyn ympärillä kiertävät huhut viittaavat siihen, kuinka raikas sota oli kaikkien mielessä (että hän oli saksalainen vakooja sodan aikana tai että hän on sukulainen keisari Wilhelmiin, joka hallitsi Saksaa sodan aikana).

Modernismi ja kadonnut sukupolvi

Sota ja sen tuhoisat jälkivaikutukset, erityisesti Euroopassa, vaikuttivat uuden taiteellisen liikkeen, modernismin, luomiseen.

Modernismin tarkoituksena oli murtautua menneisyyteen. Toisin kuin 1800 -luvun kirjoitus, joka pyrki vahvistamaan status quoa, modernismi hylkäsi vanhanaikaiset ajatukset kuten sankaruus ja moraalinen varmuus. Samoin modernismin kirjoittajat kokeillut muotoa ja tyyliä sen sijaan, että pysyisimme perinteisissä proosan ja runouden muodoissa.

Ensimmäisen maailmansodan tuhojen innoittamana The Lost Generation -kirjoittajat omaksuivat kyynisen näkemyksen ihmisluonnosta. Fitzgerald itse oli osa modernistien piiriä, jotka tapasivat säännöllisesti Pariisissa (muita olivat Hemingway, Ezra Pound, Sinclair Lewis ja maalarit Picasso ja Matisse). Fitzgerald kirjoitti Suuri Gatsby ollessaan Pariisissa, tämän ryhmän ympäröimänä.

Voit yhdistää modernismin romaanin kuvauksiin East Eggista ja West Eggin ylellisyydestä. Kuten muutkin modernistit, Fitzgerald kritisoi syvästi sodanjälkeisen nousun aloittamaa vaurautta ja kapitalistista menestystä, kun otetaan huomioon uusi pakkomielle rahasta ja asemasta matala.

body_trench.jpg Miltä kaivosota kävi. Kuvittele, että vietät viikkoja tässä maan kuopassa.

Suuri Gatsby Aikakausi: Roaring 20s

Siihen aikaan, kun romaani tapahtuu, Yhdysvallat oli keskellä valtavaa talousbuumia ja nousevia osakemarkkinoita, jotka näyttivät olevan pysyvässä nousussa. Samaan aikaan monet 1900 -luvun alun sosiaalisista rajoituksista hylättiin, ja kaikenlaiset progressiiviset liikkeet kukoistivat.

Kielto, Bootlegging ja Speakeasy

Sosiaalisesti edistyvät aktivistit sekä demokraattisissa että republikaanisissa puolueissa yhdistyivät painostamaan hallitus kieltää alkoholin , jota syytettiin kaikenlaisista muista sosiaalisista sairauksista, kuten uhkapelistä ja huumeiden väärinkäytöstä.

Vuonna 1920 Yhdysvallat hyväksyi 18. tarkistuksen, joka kielsi alkoholin tuotannon ja myynnin. Tämä ei tietenkään juurikaan hillinnyt alkoholijuomien halua, joten syntyi valtava maanalainen rikollinen valtakunta täyttämään tämä kysyntä .

Alkoholin tuotannosta ja jakelusta tuli bootleggerien maakunta - alkuperäiset järjestäytyneen rikollisuuden syndikaatit. Alkoholin myynti saavutettiin monin tavoin, myös puheiden kautta - pohjimmiltaan maanalaisissa sosiaaliklubeissa.

meille historia istui aihekoe

Koska puhepoliittiset toimet olivat jo askeleen lailla, niistä tuli myös paikkoja, joissa eri rotuja ja sukupuolia olevat ihmiset voivat sekoittua ja seurustella tavalla, jota he eivät olleet aiemmin nauttineet uudesta musiikista, kuten jazzista. Tämä merkitsi muutosta sekä siinä, miten musta kulttuuri ymmärrettiin ja arvostettiin muualla maassa että naisten oikeuksien edistymisessä, kuten keskustelemme seuraavissa osioissa.

Jos ymmärrät kiellon historian, ymmärrät paremmin juonen ja hahmon yksityiskohdat sisään Suuri Gatsby :

 • Gatsby tekee omaisuutensa bootleggingin ja muun rikollisen toiminnan kautta.
 • Gatsbyn liikekumppani Meyer Wolfshiem on gangsteri, joka liittyy järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja perustuu tosielämän rikospomo Arnold Rothsteiniin, joka oli todellakin vastuussa World Seriesin vahvistamisesta vuonna 1919.
 • Aina kun joku juo alkoholia romaanissa, hän tekee jotain laitonta ja tietää selvästi, kuinka saada tämä kielletty aine.
 • Gatsbyn juhlissa on erikoinen tunne, koska eri taustoista ja sukupuolista koostuvat ihmiset sekoittuvat ja sekoittuvat vapaasti.
 • Yksi huhuista Gatsbystä on, että hän on mukana Kanadan alkoholiputkessa - tämä on viittaus tosielämän skandaaliin eräästä paikasta, josta laitonta alkoholia tuli!

body_prohibition-1.jpg

Poliisi tyhjentää takavarikoidut tynnyrit olutta viemäriin.

Naisten oikeudet

Vuonna 1919 hyväksytty 19. tarkistus antoi naisille virallisesti äänioikeuden Yhdysvalloissa. Äänioikeus oli ollut naisliikkeen valtava tavoite 1800 -luvun lopulla ja 1900 -luvun alussa, joten tämä voitto sai naiset jatkamaan rajojen ylittämistä ja taistelemaan lisää oikeuksia 1920 -luvulla.

Tämän seuraukset olivat poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia. Poliittisesti naisoikeusliike otti seuraavaksi esille yhdenvertaisten oikeuksien muutoksen , joka takaa naisille yhtäläiset lailliset oikeudet. Muutos oli lähellä ratifiointia 1970 -luvulla, mutta konservatiivit hävisivät sen.

Taloudellisesti työssäkäyvien naisten määrä kasvoi. Tämä alkoi ensimmäisen maailmansodan aikana, kun yhä useammat naiset alkoivat työskennellä korvatakseen ulkomailla taistelevia miehiä, ja kun miesten poissa ollessa heille avautui enemmän ammatteja.

Yhteiskunnallisesti avioerot yleistyivät. Siitä huolimatta sitä pahennettiin edelleen paljon, ja kotiäiti ja ihmisellä vähemmän oikeuksia oli edelleen normaalia 1920 -luvulla. Toinen sosiaalinen kehitys oli uusi läppätyyli. Tämä termi kuvaili naisia, jotka pukeutuisivat paljon vähemmän rajoittaviin vaatteisiin ja menisivät ulos juomaan ja tanssimaan, mikä tuolloin rikkoi valtavasti tyypillisiä sosiaalisia normeja.

Jos ymmärrät tämän edistyksen ja perinteisyyden yhdistelmän naisten rooleissa, löydät sen esillä Th Suuri Gatsby :

 • Daisy harkitsee Tomin jättämistä, mutta päättää lopulta jäädä.
 • Jordan juhlii eikä näytä olevan kiirettä rauhoittumaan.
 • Myrtle rikkoo perinteisiä sääntöjä huijaamalla miestään, mutta hänet tapetaan kirjan loppuun mennessä, mikä viittaa siihen, että naiset ovat turvallisimpia, kun he ottavat linjan.

body_suffrage.jpg

Naisten äänioikeusparaati New Yorkissa.

Rotu- ja uskonnollisten vähemmistöjen historia

Sodanjälkeinen nousukausi vaikutti myönteisesti myös Yhdysvaltojen vähemmistöihin.

Yksi vaikutuksista oli se Juutalaisamerikkalaiset olivat eturintamassa edistäessään sellaisia ​​kysymyksiä kuin työntekijöiden oikeudet, kansalaisoikeudet, naisten oikeudet ja muut etenevät asiat . Juutalaisia ​​palveli myös Yhdysvaltain armeijassa ensimmäisen maailmansodan aikana erittäin paljon. Samaan aikaan heidän näkyvyytensä synnytti antisemitistisen vastareaktion, ja KKK: n elpyminen alkoi juutalaisen miehen lynkkaamisesta vuonna 1915.

Toinen ensimmäisen maailmansodan jälkeinen kehitys oli Harlemin renessanssi, kulttuurinen, sosiaalinen ja taiteellinen kukinta afroamerikkalaisten keskuudessa joka tapahtui Harlemissa, NY, 1920 -luvulla. Tämän ajan taiteilijoita ovat W.E.B. DuBois, Langston Hughes, Zora Neale Hurston, Countee Cullen, Louis Armstrong ja Billie Holiday.

Näet näiden historiallisen kehityksen vaikutukset useissa paikoissa romaanissa:

kuinka monta kuppia gallonassa?
 • jazzmusiikki on Gatsbyn juhlien ottelu, ja lähes jokainen Fitzgeraldin kuvaama kappale on tosielämän musiikkia.
 • Nickin rakkautta Manhattanille monipuolisena sulatusuunina havainnollistaa 4. luvussa ilmestynyt auto, jossa on varakkaita mustia matkustajia ja valkoinen kuljettaja.
 • Tom Buchananin rasistinen huutaminen luvussa 1 ja hänen pelkonsa siitä, että vähemmistöt 'ylittävät' valkoisen rodun, perustuu afrikkalaisamerikkalaisen etenemisen aiheuttamaan vastaiskuun.
 • Romaani sisältää Nickin juutalaisvastaisen kuvauksen juutalaishahmosta - Meyer Wolfshiem.

body_hurstonhughes.jpg Zora Neale Hurston ja Langston Hughes

Autot

1920 -luvulla autojen tuotanto ja käyttö kasvoivat valtavasti. Lähes yhdellä neljästä ihmisestä oli nyt auto! Tämä tapahtui kokoonpanolinjan aiheuttaman massatuotannon edistymisen ja talouden nousun aiheuttamien tulojen kasvun vuoksi.

Auton omistaminen lisäsi liikkuvuutta kaupunkien ja esikaupunkialueiden välillä, mikä antoi varakkaille mahdollisuuden työskennellä yhdessä paikassa mutta asua toisessa. Myös autot aiheuttivat nyt aivan uuden vaaran, erityisesti alkoholin käytön yhteydessä.

Jos olet tietoinen autojen uutuudesta ja vetovoimasta, huomaat sen Suuri Gatsby :

 • Rikkaimmat hahmot omistavat autoja ja käyttävät niitä työmatkoilla Manhattanin ja Long Islandin välillä.
 • Autoja käytetään selvästi vaurauden ja aseman osoittamiseen - jopa Tom, joka on yleensä turvassa ylivoimastaan, haluaa kehua George Wilsonille superhienosta Rolls Roycesta, jonka hän lainasi Gatsbylta.
 • Autot ovat huolimattomuuden, vaaran ja väkivallan työkaluja - romaanissa on useita auto -onnettomuuksia, joista merkittävin on, kun Daisy ajaa Myrtlen yli ja tappaa hänet luvussa 7.

body_car.jpg

Kuolema-kone, tai ei, sinun on myönnettävä, että se on aika siistin näköinen auto.

Bottom Line

 • Historiallisen kontekstin ymmärtäminen auttaa sinua monin tavoin:
  • Kirjoittajan olettamusten selvittäminen.
  • Saa syvemmän käsityksen luonteesta.
  • Rikkaampi tulkinta symboleista, aiheista ja teemoista.
 • Suuri Gatsby julkaistiin vuonna 1925, ja sen tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1922, jolloin lempinimi on Roaring 20s ja Jazz Age.
 • On kaksi keskeistä taustahistoriaa, jotka sinun on tiedettävä romaanin ymmärtämiseksi:
  • Ensimmäinen maailmansota. Sen kauhistuttava kuolonuhrien määrä ja näennäinen merkityksettömyys hajotti ikuisesti ajatuksen sodasta jaloksi ja loistavaksi. Sodan selviytyjiä - sekä veteraaneja että taistelujen aikana täysi -ikäisiä - kutsuttiin kadonneeksi sukupolveksi.
  • Modernismi ja kadonnut sukupolvi. Modernismin tarkoituksena oli murtautua menneisyyteen, kokeilla muotoa ja tyyliä ja omaksua kyyninen näkemys ihmisluonnosta.
 • Suuri Gatsby aikakausi erottui taloudellisesta noususta, vanhojen sosiaalisten rajoitusten hylkäämisestä ja kaikenlaisista progressiivisista liikkeistä:
  • Kielto, Bootlegging ja Speakeasy. Yhdysvallat kielsi alkoholin ja avasi laajan maanalaisen rikollisvaltakunnan, mukaan lukien puhujat - maanalaiset sosiaaliset klubit.
  • Naisten oikeudet. 19. tarkistus antoi naisille äänioikeuden. Poliittisesti naisoikeusliike otti seuraavaksi esille yhdenvertaisten oikeuksien muutoksen. Taloudellisesti työssäkäyvien naisten määrä kasvoi. Yhteiskunnallisesti avioero tuli yleisemmäksi ja syntyi '' flapper '' -tyyli.
  • Rotu- ja uskonnollisten vähemmistöjen historia. Juutalaiset amerikkalaiset olivat eturintamassa edistäessään progressiivisia asioita. Toinen ensimmäisen maailmansodan jälkeinen kehitys oli Harlemin renessanssi, kulttuurinen, sosiaalinen ja taiteellinen kukinta afroamerikkalaisten keskuudessa.
  • Autot. Auton omistaminen lisäsi liikkuvuutta kaupunkien ja esikaupunkialueiden välillä ja loi aivan uuden vaaran erityisesti alkoholin käytön yhteydessä.


Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.